עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Gliding,

אז הבעיה בכותרת וקרתה מאז העדכון האחרון לביוס של הלוח שמופיע בתחימה... המתח שמופיע ב USDM (התוכנה שבאה עם הלוח. אותו מתח מופיע בביוס, אגב) הוא 1.57-1.6 הבעיה שנגררת היא שכשאני משנה מכפלה בשביל לעשות אוברקלוק, המתח יורד ל 1.35 עריכה: קצת מצחיק שאני מעלה את הנושא הזה כבר פעם שלישית בפורום ועדיין אין ממש תשובות... עשיתי עכשיו שוב שינוי בביוס וזה המצב כרגע: המתח למעבד מוגדר בביוס כ +0.1...מה שנותן לו סה"כ 1.4, ופותר את הבעיה שהייתה פעם ולא אפשרה לי תלהתחבר לאינטרנט. המכפלה של המעבד הורדה ל-8 ועכשיו הוא עובד במהירות הרגילה שלו- 1800 Mhz. והזכרונות נמצאים על 225 ותזמונים של 2.5-3-3-5...במתח של 2.8...שזה הכי גבוה שיש בביוס...ונראה לי די מכובד ביחס לזה שהם לא אקסטרים או…

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  2. Started by Polonian,

לוח האם שלי נעול ולכן לא ניתן לשנות דרך הביוס את המחלקים והמתחים לרכיבים השונים במחשב. אשמח אם מישהו יכול לתת לי לינק לתוכנה שמסוגלת לבצע את הפעולות האלה תודה לעוזרים וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  3. Started by FatallChill,

טוב אני זקוק ל מאוורר שקט בשביל המעבד amd athlon xp 1600+ ולא יקר במיוחד

4. מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב לכרטיס מסך ? אני לא בטוח שהסיילנסר מתאים לי ? (6600gt agp ) ? אם לא אזז יש משהו ששוה בביצועים ? להביא לינקים מלוגיק כי שם אני קונה ?

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  5. יש לי כרגע מעבד עם ליבת פלומינו, ואני שוקל להשקיע את ה-400 שקל במעבד חדש. יש לי בביוס אופציה לשנות מכפלה, אל זה לא משפיע. האם כשאני אחליף מעבד ל- AXP 1700+ JIUHB0302 שינוי המכפלה יעבוד או שגם כאן אני אצטרך לקצר גשרים במעבד?

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  6. Started by Posford,

אני מעוניין להוסיף למחשב מאוורר לקירור. איזה מאורר לקנות? איך אפשר לתפוס אותו? איזה כבל הוא מתחבר על מנת לעבוד? ומה מחירו? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  7. Started by elad the master,

http://www.giga-byte.com/Motherboard/FileList/ProductImage/photo_8s661fxmp-rz_big.jpg זה הלוח.

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  8. Started by Bengo5,

עשיתי אוברקלוק למעבד שלי (מפרט) עד ל3.16... ונראלי שאני יכול להמשיך אפילו.. אבל משום מה לא הולך לי יותר מ3.16.. לעלות את המתחים בצורה משמעותית?

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  9. Started by lmlm,

http://www.bcchardware.com/index.php?option=content&task=view&id=3718&Itemid=40&limit=1&limitstart=0 בביקורת הוא נראה בהשוואה ל9500 של זלמן ועוקף אותו! משהו יודע איפה לקנות אותו? הוא נראה אחלה קירור ;D

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  10. Started by t-macc,

http://img262.imageshack.us/my.php?image=newbitmapimagedu5.jpg מה זה אמור? תודה

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  11. Started by davidreznic,

היי. רציתי לדעת עם למפרט הבא אני יכול להסתפק בקירור של אינטל או שעדיף לקחת FREEZER 7 PRO. אני לא מתכנן OC, ורעש לא ממש מפריע לי. המפרט הוא: C2D E6750 ASUS P5B 8800GTS 320 THERMALTAKE SUPRANO VB100BNS 12CMx2 הטמפרטורה בחדר היא בסביבות 26 מעלות. תודה רבה ויום טוב לכולם!!!!

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  12. הקירור הנוכחי עושה רעש מחריד כשאני מעלה תוכנות ומשחקים המאוורר מגיע לכ-3500 RPM וכאמור עושה המון רעש

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  13. Started by AvigdOr.GT,

את זרימת האויר שלי במארז סידרתי כך: מאוור אחד מתחת לספק מוציא אויר חם, ומולו מזרים אליו אויר קר מאיזור הסידורים, כאשר בבטן המחשב יש לי מאוור 120מ"מ עם הגבהה(שיוכל לקחת אויר) שדוחף אויר למעלה אל המאוור העליו שבעצם הוא כמעין ארובה :ם עכשיו השאלה שלי היא כזאת, יש לי p4. 2.4ghz ללא אובר קלוק ללא שום דבר, יש עליו צלעור קירור ומאוור מקורים שבאו עם המעבד, עכשיו השאלה אם כדאי לי לקנות מאוור חדש למעבד, כאילו מבינת ביצועים, זה יכול להואיל ? או שללא אוברקלוק זה לא שווה קניה?

14. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. יש לי את המחשב שבחתימה ואני רוצה לעשות לו OC קודם כל האם זה אפשרי לעשות OC רציני עם הלוח הזה ? דבר שני על המעבד מורכבת יחידת קירור של SPIRE נראית לי די פשוטה - אלומיניום עם בסיס נחושת ומאוורר 60 או 70 מ"מ שנראה לי מסתובב בסל"ד נמוך 2500+- סל"ד. יש לי בצד מחכה ערכת קירור וולקנו 7 פלוס ללא הווסת של המהירות, (אם אני אוריד את הגריל עצמת הרעש תקטן??) אני מתכנן לקחת את הגוף קירור וולקנו 7+ לפרק לו את המאוורר ולהרכיב לו את המאוורר של ה SPIRE אשר מסתובב בסל"ד נמוך יותר בהרבה. האם פיתרון כזה ריאלי ואפשר יהיה לבצע OC עם ה"קומבינה" החדשה אני רוצה לעלות מ 2500+ ל 3200+ ( 1830 - 2200 מה"ז) ואם לא נא הצעתכם. בברכה.

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  15. Started by x-pac,

אני לא מבין מה הקשר בין זיכרונות לOC הרי מעלים את הFSB אז מה זה קשור לזיכרונות?

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  16. Started by TaMiRn2,

כמה זמן מישחה טרמית מחזיקה(כמה זמן אחרי ששמתי אותה היא כבר לא אפקטיבית?)?

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  17. Started by Danix60,

http://tms.co.il/product/6677

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  18. שלום! לא ממזמן רכשתי לוח DFI NF3 754 וזיכרונות Adata Vitesta ddr500 את רוב הפיצורים בביוס של הלוח אני מבין אבל במקצה נרחב כל כך של תזמוני זכרון מעולם לא נפגשתי תהייתי אם תוכלו לעזור לי לעשות סדר בבלגאן ולהסביר לי מה זה כל דבר (אני רגיל ללוחות הפשוטים שנותנים לך את כל ארבעת התיזמונים בטור עם ערכים לשנות וזהו, כאן יש בערך 10!) הנה לכם רשימת המשתנים שיש : dram frequency set (mhz) Command Per clock(cpc) cas latency contral (tcl) ras# to cas# delay (trcd) min ras# active time(tras) row precharge time(trp) row cycle time (trc) row refresh cyc time (trfc) row to row delay (trrd) write recovery time(twr) read to write delay (trwt) refresh period (tref) write c…

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  19. Started by SmurFin,

סתם קישור לדוגמא http://www.goldtop.co.il/search_products.asp?search_product=%EB%E1%EC+%EB%E7%E5%EC המהירות משתנה ?, ורואים בכלל הבדל ?

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  20. Started by kozlovski,

יש לי מעבד: amd 64 athlon 3500 plus! וכרטיס מסך: x800xt platinum 256mb אני רוצה לשים לכרטיס מסך ולמעבד קירור טוב שיוריד את הטמפרטורה בהרבה אז בבקשה תגידו לי איזה לשים כי אני לא יודע מה מתאים להם

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  21. Started by frogman,

האם אפשר לשנות את תיזמוני נזיכרונות בלוח הנ"ל? בגשר הצפוני לא מצאתי את האופציה..... בשבוע האחרון החלפתי 3 סוגים של זיכרנות של CORSIAR כאשר שמתי לב שהיחסים בין ה FSB-DRM משתנים ללא ששנתי אותם הכיצד זה יתכן? הזיכרונות:CORSIAR 800MHZ CL5 XMS פעמיים 512 CORSIAR 800MHZ CL5 XMS פעמיים 1024 CORSIAR 667MHZ CL5 XMS פעמיים 512 עד עכשיו היחידים שהצלחתי להעלות הכי הרבה הם ה 667 ל 900 כאשר האחרים פחות. מה ההגיון פה ה XMS אמורים להיות יותר תותחים לא?

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  22. Started by Omri643,

כרגע יש לי במחשב מותקן EVERCOOL BUFFALO על E6550 עם OC ל 3.25Ghz לפעמים, סתם ככה בלי כל מאמץ, הוא מתחיל להסתובב ב RPM גבוה ולהרעיש... מישהו יודע אם הזלמן 7700 אמור להיות יותר שקט ממנו? ואם אני מתקין אותו, הוא אמור להוריד לי את הביצועים?(ז"א, להעלות טמפ' בהרבה) כי כדי להתקין אותו צריך לשים פלטת חיזוק אחורית ואני גם ככה מפרק את המחשב בקרוב(כן עוד לא עשיתי את זה..) אז חשבתי אולי לשים אותו כבר... אגב, אל תמליצו לי על משהו אחר, אני לא קונה תזלמן יש לי אותו כבר מחבר...

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  23. Started by t-macc,

האלן יש לי 7600 GT קרור פאסיבי. ליבה סטוק 560 זכרונות 700 העלתי לכל אחד מהם 35 שאני מעלה ב 40 הרצתי בדיקה במארק והציון ירד,שמתי לב שם לתקיעה של כמה שניות. אם אני יעלה קצת את תדר ה PCI E זה יעזור ? תודה

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  24. Started by ofir38,

שלום.. יש לי כבר שנה את המחשב ואני מעוניין להחליף בקירור את המשחה הטרמית. קראתי וראיתי שמומלץ להחליף פעם בשנה את המשחה הישנה. עכשיו קודם כל השאלה שלי איזה משחה היא הכי מומלצת(לא יקרה) ועם איזה חומר אני יכול לנקות את המשחה הישנה? והאם יש מדריך כיצד למרוח ביעילות את המשחה הטרמית? תודה רבה לעוזרים וחג שבועות שמח,אופיר.

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  25. Started by PCguy,

מישום מה הוינדוס ניתקע ב boot screen ולא ממשיך. כל זה קרה אתמול אחרי שעשיתי o\c. ככה: מה שעשיתי הוא נכנסתי לביוס והורדתי את ה:maxmem מ166 ל 133 ואת המעבד { AMD64 3000} העליתי מ1800 ל2200 מה שבעצם החזיר את הזיכרון ל166 . עד כאן הכל יהיה בסדר- אפילו החום היה סביר{45 צלזיוס} ואז שהפעלתי מחדש הווינדוס סירב לעלות. עשיתי משהו לא בסדר? שכחתי משהו? תנסו לעזור לי, דרך אגב המערכת שלי היא: amd64 3000 neo2platinum msi redeon 9550 256m 2* ceon 256 ddr 400 2* samsung 256 ddr 333

• 3 תגובות
    • 454 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.