עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הלוח המדויק הוא K8NSC לא הצלחתי למצוא תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  2. דייייייי התייאשתי נמאס לי מהרעש המרגיז שעושה המאורר של ה7600GT, החלטתי לקנות קירור ועל הדרך גם קירור למעבד. מה שחשוב שיהיה כמה שיותר שקט, שיהיה יעיל וטוב ביחס לעלות, וכמה לדים אף פעם לא הזיקו. אפשרי גם קירור מים. 600 זה התקציב אפשר לחרוג ואפשר גם לרדת ממנו, העיקר שאני ישלם על קירור טוב ולא על שם טוב.

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  3. Started by etz,

אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב של אבא שלי, מובר בפנטיום 3 ישן אבל נראה שהלוח אם שלו חדיש יחסית למעבד כזה ולא רע, משהו של אסוס. כשמשנים את תדר ה-FSB אי אפשר כמובן לנעול את תדרי ה-PCI וה-AGP ורציתי לדעת איזו השפעה עלולה להיות אם אני אעלה אותם? אמנם המקסימום שאפשר להגיע הוא 40 מה"צ אם אני לא טועה שזה בסה"כ 7 מה"צ מעל התדר הרגיל אבל הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה להרוס שם משהו.

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  4. Started by Ido.K,

מחר כנראה אני קונה תמערכת קירור הזאת מה דעתכם!? http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0005bigwater/cl-w0005.htm תודה ענקית לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  5. Started by RenTex,

כותרת ... כמה OC אני יוכל עלשות עם קירור סטוק ? זה יהיהי משמעותי ? ותקנו אותי אם אני טועה אבל ב Gecube 2600XT אין חיישן טמפ' אז אי אפשר לדעת מה הטמפ' ?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  6. הי חבר'ה יש לי פאנגל בקרה של TT שממש התאכזבתי מאיכות הבניה שלו וישר התחיל להתפרק לי על התתחלה מה גם שהיתה בעיה להרכיב אותו דווקא על מארז של TT שזה כבר מוגזם שהחברה הזאת לא תומכת במוצרים של עצמה אני מחפש כעת פאנל בקרה ל4-6 מאווררים עם מגוון מתחים רחב שיאפשר מממש נמוך (לילה כדי שאני יצליח לישון קצת ) עד הכי חזק חשוב לי שהוא יהיה בנוי טוב ואיכותי נ.ב אין לי זמן\יכולת\אמצים\ידע לבנות אחד כזה לבד תודה מראש

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  7. האם FSB בתדר מסוים שהתייצב ע"י הוספת מתח לcpu vcore.. עשוי היה להתייצב ע"י הוספת מתחים לCHIPSET או לגשר הצפוני נניח?

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  8. הגעתי ל 382 ב 1:1ומעבד על 8multiplier הכל עובר מצויין אין שגיאות Orthos 24 שעות, MEMTEST ו GOLDMEMORY שום שגיאה במשך 18 שעות. אבל במשחקים אחרי שעה, גם 30 דקות יש עצירה ויש שגיאה של הכרטיס מסך NV4_disp.dll. הכל קבוע על Pci Express Frequency 100MHZ ו PCI על 33.3 בקיצור מה הקטע שלו, כמה לשים אותו ? ניסיתי על 104 וגם 105 נראה לי זה גם קרה, ובויסטה הוא כל הזמן מודיע על כשל בדרייבר של הכרטיס מסך והוא הצליח לשחזר, מן הסתם באקספי זה כבר אומר עצירה מוחלטת ו BSOD. בקיצור מה לעשות עם האופציה הזאת ?

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  9. Started by smit,

אני חושב ליקנות AMD 64.. אני צריך מאורר מתאים, עם ביצועים מירבים ורעש סביר... שלא יהיה ממש רועש, למשל כרגע אני על VOLCANO12+. הוא עושה רעש, אבל הרעש ניסבל, די סביר בישבילי. שאלה שלי היא האם מאוררים שמתאימים ל AMD XP יתאימו גם ל AMD 64 ? ואם אפשר תמליצו לי על מאוררים טובים ל 64, מאוררים שיעשו ביצועים טובים אבל בלי הרבה רעש (פחות או יותר כמו ה VOLCANO) תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  10. Started by TheFast,

המעבד שלי: Intel Pentium D 930 כדי לי לעשות OC? וכמה רחוק אני יכול להגיע איתו?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  11. שלום! ברצוני להחליף את הקירור של הכרטיס 4870 לקירור הנל האם ההתקנה פשוטה ? האם זה יתן ביצועים/מעלות יותר טובים לעומת הקירור שבא עם הכרטיס?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  12. Started by YRP99,

יש אפשרות לשלוט על המהירות דרך הווינדוס? אני מעוניין לדעת אם בכלל אפשרי לעשות שמתי שהוא ב idle הוא יעבוד על 1500RPM ובמאמץ על 2000RPM דרך ה bios הצלחתי רק שיעבוד ברגיל על 1000 ובמאמץ על 1600 תודה

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  13. 3-3-3-9 4-4-4-12 5-5-5-15 BUS - 270 ?

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  14. Started by NEO...,

עשיתי אוברקלוק לכרטיס דרך הדרייברים ועכשיו איך אני יכול לצרוב את זה לביוסג של הכרטיס איזה תוכנה והסבר תודה לעונים!!

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  15. אני הגעתי להחלטה שאני אעשה OC ואקנה גוף קירור של זלמן עכשיו בדקתי והגוף תומך בכרטיס מסך שיש לי (6600) אבל אני לא מבין איך אני מתקין את זה בסרטון רואים כזה ארבעה גופים כחולים שמים על הכרטיס ו אין לי את זה על הכרטיס מקום לשים גופים כאלה הסרטון:http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=149&code=013 צילום של הכרטיס :http://www.2send.us/uploads/2875bfe657.JPG

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  16. שלום אנשים, יש לי מעבד AMD כפול ליבה - (dual core 3600). על המעבד מורכב גוף הקירור המקורי שבא איתו, ומשהו במאוורר של המעבד קצת מחשיד אותי. לפי אוורסט וגם לפי התוכנה שבאה עם הלוח אם... המאוורר של המעבד מסתובב בקצת מעל 3000 סיבובים בדקה. רק רציתי לדעת אם זה הגיוני? זה תקין בכלל??? אני ישמח אם אנשים שיש להם מעבד זהה יגיבו ויגידו אם זה זהה אצלם... תודה אנשים!!!

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  17. Started by yoav1000,

אני הולך לקנות את הSTACKER 830 ואני רוצה לדעת איזה מאוררים להוסיף למארז, איזו זרימת אוויר לעשות.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  18. Started by NIR-T,

חשבתי לקנות אותו פשוט ראיתי שבאתר שלהם כתוב שהוא מתאים לאינטל ול64BIT... לי יש ברטון 2500+ זה יתאים?? תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  19. Started by lipa,

חבל שזה בגרמנית , אבל עדיין אפשר להבין http://www.cooling-masters.com/articles-28-0.html [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  20. Started by a-gold,

מישהו מכיר את המאורר הזה? אני צריך המלצות עליו אם כדאי לקנות אותו? אם הוא שקט? ואם הוא ממקרר טוב? http://www.thermaltake.com/2005/dcfans/uvfan/green/a22767370.htm

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  21. Started by shtung,

יש לי שאלה לגבי מארז מסויים רציתי לדעת אם בישראל ניתן להשיג מארז Acrylic (שכולו שקוף) בגודל full tower כי אני לא הצלחתי למצוא אם אין אז על איזה מארז אתם ממליצים לי?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  22. THERMALTAKE A2003 - 4 Channel 2x8025+2x12025 VR Fan Kit with 3.5 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 156.40 ש"ח Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,489.13 ש"ח GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 1,034.76 ש"ח 512MB PQI DDR II - 667 TURBO -CL4-44-12 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 669.52 ש"ח LEADTEK - PX7600 GS TDH 256MB DDR2 - PCX - Retail - Classic לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 688.65 ש"ח WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 386.10 ש"ח COMPUCASE 6aR6 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - NO PSU 296.03 ש"ח HEC - HEC-420W (WIN 420UB) - ATX 2 384.05 ש"ח זהו המפרט... האם אפשר לעשות לו OC עם הרכיבים הקיימים? האם צריך לקנות רכיבים …

• 5 תגובות
    • 482 צפיות
  23. Started by FatallChill,

טוב אני זקוק ל מאוורר שקט בשביל המעבד amd athlon xp 1600+ ולא יקר במיוחד

24. Started by bluz,

היי, אני לא יודע איך לעשות OC ללוח שלי ושמעתי שזה לא אפשרי. הלוח הוא Intel sandusky D945PSNLK (צ'יפסט 945). הבנתי שאי אפשר לעשות לו אוברקלוקינג, אבל מישהו אמר לי שיש תוסף שאפשר להוריד מהאינטרנט שמאפשר את זה. מישהו שמע על זה? ועוד משהו: הספק שלי הוא ZUMAX ZU400W.. קניתי לא מזמן והחלפתי אותו בספק הג'נרי, והוא שקט ופועל מצויין.. השאלה שלי היא אם הוא יחזיק את המחשב שלי על OC? ולאיזה קירור אני צריך לדאוג לו? מפרט תוכלו למצוא פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234778.msg2061957#msg2061957

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  25. שלום לכולם, קראתי לא מעט ביקורות באתר זה, ואני שמח לומר שהן כתובות בצורה עניינית, וכוללות תמונות ופירוט טוב. הבעיה היא שיצאתי קצת מבולבל מכל האפשרויות, ובגלל זה אני פונה אליכם כאן בפורום להמלצות. יש לי מחשב שמיועד רק ליישומים "רגילים" (החריגות היחידות הן Visual Studio, שזו סביבת פיתוח למתכנתים). אין שום over clocking, ואני לא מחפש את זה כרגע (אני חושב שכאן איבדתי 80 אחוז מהקוראים... ) המפרט הכללי הוא: Intel Celeron 2GB לוח אם Asus P4S8X-X מארז Tower רגיל מכיוון שהמאוורר הרגיל למעבד התחיל לעשות רעש, חשבתי שאולי כדאי לי להחליף אותו בחדש. ואם כבר חדש - אז אולי שווה להשקיע במשהו שיהיה גם יותר שקט מהממוצע. מה דעתכם? מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות

דיונים חדשים בפורומים