עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by IG,

יש לי זיכרון מחברה מסויימת (מפורט בחתימה) ואני רוצה לקנות עוד סטיק. אני רוצה לדעת האם כדאי לי יותר לקנות סטיק של חברה אחרת ויותר איכותית או שעדיף לקנות עוד סטיק זהה למה שיש לי? אני מתכנן OC ואני לא רוצה שהזיכרונות יעשו לי יותר מדי בעיות... מה הבעייה הכי חמורה שיכולה להיות לי אם אני קונה סטיק של החברה אחרת (סמסונג...)?

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  2. Started by roeiw,

הביוס הזה כבר 5 ימים גירסה סופית ולא בטה

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  3. Started by davidreznic,

היי. רציתי לדעת עם למפרט הבא אני יכול להסתפק בקירור של אינטל או שעדיף לקחת FREEZER 7 PRO. אני לא מתכנן OC, ורעש לא ממש מפריע לי. המפרט הוא: C2D E6750 ASUS P5B 8800GTS 320 THERMALTAKE SUPRANO VB100BNS 12CMx2 הטמפרטורה בחדר היא בסביבות 26 מעלות. תודה רבה ויום טוב לכולם!!!!

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  4. Started by XPeriment,

אהלן ברשותי לוח של ג'יגה בייט, ומעבד ATHLON 1400+ ומאורר שהגיע יחד איתו. מיום הרכבתו מזה 8 שנים המאורר הזה רועש ביותר - בעבר זה לא הפריע לי כי לא היה איתי בחדר, אבל כיום זה ממש הפך למטרד. אני רוצה להחליף את המאורר למשהו שקט ביותר... למישהו יש הצעות לדגם זה? זיגזג הציעו לי את Arctic-Cooling Copper Silent 3 for AMD Duron / Sempron / Athlon השאלה אם יש משהו יותר שקט, תודה מראש, אמיר

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  5. Started by TaMiRn2,

כמה זמן מישחה טרמית מחזיקה(כמה זמן אחרי ששמתי אותה היא כבר לא אפקטיבית?)?

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  6. Started by DDgeva,

המחשב שלי מתחמם יותר מדי (לפחות נראה לי.. כי הוא עושה הרבה רעש.. אבל אני לא מבין בזה הרבה.. יכול להיות גם שהצד פשוט לא מהודק והוא רועד או משהו). אני צריך מאוורר לסוקט 478 במחיר סביר. על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  7. Started by miki26,

אני מחפש פיתרון קירור שקט עם זאת יעיל ולא יקר לAMD64 חשבתי על זלמן אבל ראיתי דגמים שונים במחירים שונים אם תוכלו להמליץ לי ... תודה

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  8. Started by doronpascal,

Zalman CNPS9500A או Thermaltake BigTyp 120vx ?

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  9. שלום! לא ממזמן רכשתי לוח DFI NF3 754 וזיכרונות Adata Vitesta ddr500 את רוב הפיצורים בביוס של הלוח אני מבין אבל במקצה נרחב כל כך של תזמוני זכרון מעולם לא נפגשתי תהייתי אם תוכלו לעזור לי לעשות סדר בבלגאן ולהסביר לי מה זה כל דבר (אני רגיל ללוחות הפשוטים שנותנים לך את כל ארבעת התיזמונים בטור עם ערכים לשנות וזהו, כאן יש בערך 10!) הנה לכם רשימת המשתנים שיש : dram frequency set (mhz) Command Per clock(cpc) cas latency contral (tcl) ras# to cas# delay (trcd) min ras# active time(tras) row precharge time(trp) row cycle time (trc) row refresh cyc time (trfc) row to row delay (trrd) write recovery time(twr) read to write delay (trwt) refresh period (tref) write c…

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  10. אני מעוניין להשיג קירור למעבד p3 סוקט 370 איפה אני יכול להשיג?

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  11. Started by moshel7,

יש לי מעבד amd athlon 4800x2+ ב-bios מראה לי 50 מעלות מיד עים הדלקת המחשב ןעולה עד 54 מעלות וב-everst מראה לי 38 מעלות וב-speedfan מראה לי כמן ב-everest עים מעלה 1 אחת יותר מי מהנ"ל יותר מדויק ומה עלי לעשות? תודה לכל העונים משה!!!

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  12. אני אמור לקבל מאוורר 120MM של VANTEC THERMALFLOW שיש לו חיישן המשנה את מהירות הסיבוב של המאוורר בהתאם לטמפרטורה, רציתי לשאול אותכם אם זה אפשרי לחבר את המאורר הזה לווסת(ריאוסטט) מסוג כלשהו לדוגמא כמו של ה SMARTFAN 2 . תודה.

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  13. Started by ofir38,

שלום.. יש לי כבר שנה את המחשב ואני מעוניין להחליף בקירור את המשחה הטרמית. קראתי וראיתי שמומלץ להחליף פעם בשנה את המשחה הישנה. עכשיו קודם כל השאלה שלי איזה משחה היא הכי מומלצת(לא יקרה) ועם איזה חומר אני יכול לנקות את המשחה הישנה? והאם יש מדריך כיצד למרוח ביעילות את המשחה הטרמית? תודה רבה לעוזרים וחג שבועות שמח,אופיר.

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  14. Started by pcmaster,

רציתי לשאול אתכם שני שאלות: 1. מהו המאוור הטוב ביותר שהכי מקרר את המעבד (בלי קשר למחירו) ואני מתכוון למאוורר ולא קירור במים. 2. עד כמה משפיע האוורור של המארז ומה יהיו התוצאות אילו אני מביא מאוורר חזק 150mm?

• 4 תגובות
    • 467 צפיות
  15. Started by PCguy,

מישום מה הוינדוס ניתקע ב boot screen ולא ממשיך. כל זה קרה אתמול אחרי שעשיתי o\c. ככה: מה שעשיתי הוא נכנסתי לביוס והורדתי את ה:maxmem מ166 ל 133 ואת המעבד { AMD64 3000} העליתי מ1800 ל2200 מה שבעצם החזיר את הזיכרון ל166 . עד כאן הכל יהיה בסדר- אפילו החום היה סביר{45 צלזיוס} ואז שהפעלתי מחדש הווינדוס סירב לעלות. עשיתי משהו לא בסדר? שכחתי משהו? תנסו לעזור לי, דרך אגב המערכת שלי היא: amd64 3000 neo2platinum msi redeon 9550 256m 2* ceon 256 ddr 400 2* samsung 256 ddr 333

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  16. Started by b11y,

אני עוד מעט קונה מחשב עם מעבד קונרו של אינטל 6300 עם כרטיס מסך ג'יפורס 8600GTS וזיכרון של קינגסטון 2 ג'יגה DDR2 איזה קירור אני צריך למעבד ואיזה לכרטיס מסך ואיזה לזיכרון או שמספיק לכל המארז וזהו?

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  17. SLK 947U שנראה לי עשוי מאלומניום (לא זוכר) או הTT סיילנט טוור.. מאוורר 80MM של דלטא אני יכול לקנות בתל אביב ב10 שקל אז זה לא הבעיה :] (הקירור הינו ל2600 מובייל שאני רוצה לקנות)

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  18. שלום... ציירתי את המארז שלי כמו שהוא כרגע בקשר למאווררים עכשיו השאלה שלי היא מה אתם ממליצים, איזה מאוורר שיוציא ואיזה שיכניס אוויר? - איזה סירקולציה אתם ממליצים במצב הקיים? והאם כדאי להוסיף מאוורר עליון או צדדי במארז? או שזה לא ישנה הרבה? אני צריך בשביל זה לעשות חור במארז כי כרגע אין לי חור למאוורר שם. [attachment deleted by admin]

19. Started by EliranB,

איזה קירור נחשב טוב היום לתושבת S775 עד 250 ש"ח

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  20. האם FSB בתדר מסוים שהתייצב ע"י הוספת מתח לcpu vcore.. עשוי היה להתייצב ע"י הוספת מתחים לCHIPSET או לגשר הצפוני נניח?

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  21. Started by nirt,

יש לי A8N-sli deluxe ויש שם את הקירור המעפן לציפסט ורציתי להחליף אותו. השאלה היא איך מוציאים אותו, יש שם שני פלסטיקים שחורים עם לחצן עליהם ולא הצלחתי להוציא אותם. ולגבי ZALMAN ZM-NBF47 כתחליף - הוא מגיע עם מדבקה טרמית ?

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  22. Started by eli_a2006,

שלום אני בקרוב קונה מארז חדש ורציתי לדעת עים שווה להשקיע בסט הזה תודה רבה לכל העוזרים. זה הסט. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2853 אגב חשוב לי ביצועים וגם שקט אבל יותר ביצועים.

• 4 תגובות
    • 466 צפיות
  23. לא משנה לי רועש או לא. המאורר שעל המעבד שלי הלך ואני לא רוצה להחליף גוף קירור. איפה אני משיג אחד? כל החנויות מוכרות 80 + =\ גם fitting/duct מ70 ל80/120 יהיה טוב

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  24. Started by mor1989,

שלום לכם , השאלה שלי היא כזאת : כמה מאווררים אני יכול להכניס במארז הבא: ?HEC Compucase CI-6A21 400W? ואם אתם יכולים בבקשה להביא לי תמונה שלו ב פרופיל כמו זה , שמסומן איפה להכניס מאוורר: http://img61.imageshack.us/img61/5451/1231je.jpg תודה

• 4 תגובות
    • 466 צפיות
  25. Started by igarm13,

שלום לכם אנשים אני צריך לדעת לגבי הגוף קירור של Thermal Take GiaNt III העם הוא ניכנס לכל מארז סטנדרטי כי שמתי לב שיש לו מאוור למעלה קטן ברצוני לדעת עם הוא בולט החוצה או לא ואם כן אז בכמה חברה אני מבקש לענות ברצינות רבה כי אני השבוע מתככנן לקנות אותו תודה מראש מיקי צירוף תמונת המארז [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 466 צפיות

דיונים חדשים בפורומים