אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd1556619098.htm האם הוא כמו ה-SK7?
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
NINJA PLUS+120MM או: ZALMAN - CNPS7000-CU שניי המאוריים הנ"ל נמצאים בהשיג יד שלי השאלה מה עדיף?המעבד E6300
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
יש לי זכרון של חברת SUPER TALENT שכתוב עליו דגם: D32PB12C25 והוא CAS 2.5 וניסיתי למצוא עליו קצת נתונים אבל באתר של היצרן לא מצאתי אותו אז אם מישהו מכיר אני ישמח לדעת למה הוא מסוגל תודה
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
המחשב שלי מתחמם יותר מדי (לפחות נראה לי.. כי הוא עושה הרבה רעש.. אבל אני לא מבין בזה הרבה.. יכול להיות גם שהצד פשוט לא מהודק והוא רועד או משהו). אני צריך מאוורר לסוקט 478 במחיר סביר. על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 439 צפיות
-
-
-
אהלן אני מחפש באופן דחוף גוף קירור ל7800GT, שיבוא עם משחה טרמית טובה יש לי 150 שקל, מה הדבר הכי טוב שאפשר ל מצוא? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
היי יש לי מארז ANTEC P180 ואני רוצה להוסיף מאורר מקדעמה שיכניס אוויר אם מישהו יכול לעזור לי לבחור מהרשימה אני אודה מאוד: http://www.directcanada.com/category/?minorcatid=1495 הייתי מעדיף משהו אם תאורת LED , ומה עדיף מבחינת מהירוית? כאילו 1200RPM זה מספיק או שעדיף 2000RPM(יותר רעש)? כרגע יש לי 3מאווררים 1 מאחורה מוציא 1 בגג ואחד למטה באמצע אחרי הספק... תודה
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
רציתי לשאול אתכם שני שאלות: 1. מהו המאוור הטוב ביותר שהכי מקרר את המעבד (בלי קשר למחירו) ואני מתכוון למאוורר ולא קירור במים. 2. עד כמה משפיע האוורור של המארז ומה יהיו התוצאות אילו אני מביא מאוורר חזק 150mm?
-
- 4 תגובות
- 439 צפיות
-
-
תביאו לי בבקשה קישור לקירור אוויר הכי טוב מסקייפיסי-בלבד! חייב סקייפיסי אין מצב חנות אחרת... ולא מזיז לי שיש בחנות אחרת יותר טוב אפילו ב20 מעלות פחות, כי פשוט אי אפשר... לא משנה מחיר רק שיהיה הכי טוב לאוברקלוק למעבד E4300 בתושבת 775. ולמצחיקים-לא אל תציעו קירור מים. תודה מראש!!!!!!!!!!1[br]פורסם בתאריך: 18.06.2007 בשעה 20:04:47 בעצם סביבות 300 ש"ח +-
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
כותרת ... כמה OC אני יוכל עלשות עם קירור סטוק ? זה יהיהי משמעותי ? ותקנו אותי אם אני טועה אבל ב Gecube 2600XT אין חיישן טמפ' אז אי אפשר לדעת מה הטמפ' ?
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה יש לי במארז 3 מאווררים ראשיים שניים בספק ואחד בדיסק קשיח שלושת המאווררים נמצאים אחד: למעלה 80 מ"מ(נראה לי) אחד מאחור 1XX מ"מ ועוד אחד על הדלת מול המעבד גם 1XXמ"מ רציתי לדעת איך אני צריך לסדר את המאווררים (אני מתכוון מכניס או מוציא אוויר) כך שיתן לי את הקירור הכי טוב עכשיו שני ה1XX מ"מ מוציאים אוויר והלמעלה מכניס איך כדאי לי לסדר??? נ.ב איך אני יכול לסדר את הכבלים שלא יפריעו לקירור פשוט יש לי שם גוש של חוטים של הספק ללא שימוש (הIDE מעוגל) תודה
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח אם k8n Neo4 של MSI ומעבד AMD athlon 64 3000 מישהוא יכול להסביר לי איך לשנות מכפלה או מה הדרך הכי טובה להגיע מ1800 ל-3000 במהירות שלו? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 438 צפיות
-
-
ראיתי שבהרבה מקומות כתוב שאפשר להמהיר את רכיבי החומרה, יכול להיות שהשאלה נדושה, אבל אני חדש. אז מה זה המהרות ואיך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-
-
הטמפרטורות בשמיים לפני ה BIG TYPHOON שמתי NINJA וגם שם הטמפרטורות היו לא הגיוניות , עכשיו זה כבר טירוף עם ביג טייפון זה באיזור 49 במנוחה ובמאמץ מלא זה מגיע ל 71 , ניקיתי ושמתי שוב משחה טרמית וכלום לא עוזר שמתי משחה של ZALMAN STG1 יש למשהוא רעיון מה קורה כאן אני ב OC ל 2.8 אבל גם ללא OC אולי כמה מעלות פחות , אני נמצא על אותו VCORE במעבד לא שיניתי.
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
12025PWM ו 12025? בעצם הם בדיוק אותו דבר רק מה זה הPWM הזה? אצלי יש את הרגיל בלי PWM...רציתי לדעת מה זה מוסיף בדיוק...?
-
- 3 תגובות
- 438 צפיות
-
-
האם FSB בתדר מסוים שהתייצב ע"י הוספת מתח לcpu vcore.. עשוי היה להתייצב ע"י הוספת מתחים לCHIPSET או לגשר הצפוני נניח?
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
קראתי פה בפורום, שיש באג נפוץ, של בילבול בחיישני טמפ', עכשיו רציתי לדעת, באוורסט כתוב לי שהמעבד עומד על 47 מעלות, ובביוס כתוב לי שהוא עומד על 40-41 מעלות [ יש לי 4 מאווררים במארז, אחד מקדימה, 2 בצד, ואחד מאחורה ].... על מה להסתמך? והאם החיישן מזייף?
-
- 4 תגובות
- 438 צפיות
-
-
המעבד שלי: Intel Pentium D 930 כדי לי לעשות OC? וכמה רחוק אני יכול להגיע איתו?
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב מבוסס P4 3.0 GHZ (אינטל) שגילו כבר מעל 3 שנים. ללא OC. קירור סטוק. המחשב עובד בטמפ' של 58-60 מעלות במצב עבודה 'רגיל' של כ-15% מה-CPU. כשאני עובד עם פוטושופ בפול טורים או מקודד וידאו - הוא קופץ ל-71-74 מעלות. כשהורדתי לגמרי את הפאנלים של המארז וכיוונתי אליו מאוורר 'ביתי' הוא ירד ל-69 מעלות. אני מחליף משחה תרמית פעם ב-6-9 חודשים, ויש ירידה משמעותית בחום (יורד לסביבות ה-40-45) אבל לזמן קצר בדרך כלל (חודש-חודשיים מקסימום). א. אני יודע שזה לא נורמלי, אבל האם זה מסוכן? ב. מה אפשר לעשות כדי להוריד את טמפ' העבודה? האם יש קירור (זול יחסית - אני לא רוצה להשקיע יותר מדי במחשב ישן) שאפשר להרכיב במקום הסטוק שיכול לעזור? תודה,
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
שלום אני מחפש גרפים חוץ ממה יש באתר?(זה לא אומר שהגרפים באתר לא יפים) תודה
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-
-
אוקי קודם כל אני יגיד לכם כך: המחשב שלי ישן-מלפני בערך 6 שנים אבל תאמינו לי הוא אחד המחשבים הסוסים שראיתי שנישארו חיים D: למרות כל זאת לא הצלחתי כמעט בכלל למצוא עליו מידע באינטרנט.. (בטח מרוב שהוא ישן) וחוץ מזה קונים לי מחשב חדש ליום הולדת כנראה עם המעבד החדש שיוצא בינואר: Intel Core 2 Extreme QX9770 ובקיצור מחשב סוס בבערך 6500 ש"ח אבל בכל מקרה הייתי רוצה להבין בכללי איך לעשות OC קראתי את כל המדריכים באתר הזה.. (HWzone) והבנתי את הרוב (חוץ מזה שאבא שלי עזר לי קצת להבין) יש לי את התוכנות: CPU-Z WCPUID EVEREST RivaTuner ATITool ככה שאין לי בעיה לבדוק דברים בקשר לOC אבל הבעיה העיקרית שלי היא שהבנתי על פי מדריך שלכם שאפשר לשנות את היחס בBIOS אבל לא מצאתי איפה.. וחוץ מזה על פ…
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
שלום לכם , השאלה שלי היא כזאת : כמה מאווררים אני יכול להכניס במארז הבא: ?HEC Compucase CI-6A21 400W? ואם אתם יכולים בבקשה להביא לי תמונה שלו ב פרופיל כמו זה , שמסומן איפה להכניס מאוורר: http://img61.imageshack.us/img61/5451/1231je.jpg תודה
-
- 4 תגובות
- 438 צפיות
-
-
אם אין לי לוח אם אשר יש לו USB 2.0 ואין לי גם בקר PCI עם כניסות כאלה אז כיצד ה- USB 2.0 ב- VANTEC NEXUS MULTI-FUNCTION PANEL יעבוד?! הרי מאוחרי הפאנל צריך לחבר בכבל USB בין הפאנל לבקר ה- USB של לוח האם אשר אצלי הוא 1.1. האם הבקר אשר נמצא ב- VANTEC NEXUS MULTI-FUNCTION PANEL יעבוד על 2.0?
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
אהלן מה קורה אז ככה זה הסיפור יש לי מעבד פרסקוט על לוח של אסוס P4P800 עכשיו כמובן זה פרסקוט נוראה מיתחמם זה נע בין 50-60 שזה נוראה גבוה עכישו היתעניינתי במספר מאווררים מה שנידלקתי עליו הוא Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735 או Thermaltake SlientTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 אני כבר אין לי מושג בבקשה תעזרו לי אני צריך משהו שיעשה תעבודה על מה אתם ממליצים זה הגיוני לקבל קירור טוב למעבד בתקציב שלא יעבור את המאתיים!? תודה לכול העוזרים באמת
-
- 4 תגובות
- 438 צפיות
-
-
יש לי AMD XP 2500 ואני לא כולכך מרוצה מהקירור חשבתי לעצמי להוסיף CoolerMaster Areo Blower AAB-V81 עליו ורציתי לדעת אם זה יתן טמפרטורה טובה יותר ?
-
- 4 תגובות
- 438 צפיות
-