עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Ewingum,

אני רוצה לקנות דרמל. עכשיו, בחו"ל זה עולה עד כ99 דולר, קיט פיקס עם הכל, ובארץ אם יש בכלל אז זה יותר יקר... אז אני רוצה לקנות מאתר בחו"ל. הבעיה היא שלא מצאתי אתר שמוכר את זה ושולח לארץ. אז.... מישהו מכיר?

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by DXT,

אני לא מבין את ההתלהבות מהדבר הזה... הרי ה cak יותר מהיר + יותר שקט + יותר קטן + יותר זול. אז למה לקנות את הוולקנו כשיש את זה?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by bv_beaver,

איפה אני יכול לקנות מנורות LED באיזור השרון? או בכלל ???

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by yuval_cohen,

שלום אם אתם זוכרים אז קניתי LCD 16X2 עם תאורה! חיברתי אותו והוא עובד כמו גדול.. תמונות בקרוב! הבעיה היחידה זה שהסתבכתי עם החשמל של התאורה האחורית אשמח אם תעזרו! במדריך כתוב Two components will be needed for this step, a resistor of a value youll have to calculate, and a 100ohm potentiometer or trim-pot. The resistors value will need to be calculated first. To do this, you will need the LCD's specifications which should be avaliable from the manufacturer of the LCD module. Youll need to know the recommended voltage required for the backlight and the current. Then using the following calculation, work out the resistor value needed: R = (5 - volts) / current For example, if …

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  5. קיבלתי לידי מחשב 200 ישן מאודדד...ניקיתי שיפצתי מראה עבר פירמוט הותקן win98 למרבה הפלא עובד חביב ... השאלה שלי אם אפשר לעשות לו אוברקלוק ? ;D

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ScreameR,

לא היה לבעל החנות נגדים אבל אני יחזור עליו.... השאלות הן כמה עולה נגד ואיזה נגד אני צריך... האם אפשר לקחת נגד אחד ולחבר את כל 6 הלדים דרך חוט של פלוס אחד וחוט של מינוס אחד מהספק?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by waizman,

רציתי לקנות דרמל ואני לא יודע מאיפה. איזה חנויות ברשת מוכרות את זה ושולחות לישראל? יש חנות בישראל שמוכרת את זה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by none,

נראה לכם שאני יצטרך להעלות את הCORE וולטג' יותר מ +0.100 ? אני מתכוון להעלות את הבאס ל133, אני שואל את השאלה הזאת כי לפי החופרת של הגיגה בייט אין אפשרות ליותר מכך, תודה לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by THL,

מה דעתכם על הזלמן החדש? (ל-XP1800) מישהו מכיר אותו? ZM6548BC-Gold

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  10. Started by heilper,

לתשומת ליבם של קוראי הפורום ניתן להסתכל על ההודעה שלי בפורום לוחות אם מעבדים וכו... בקשר לגאוניותו של האוברקלוק מודינג זה הדבר היחיד שבאמת כדאי בפורום הזה לפי דעתי וגם זה לרוב נעשה בחוסר טעם אומנותי

11. Started by yoav9,

דבר ראשון, מי שלא קרה את קורות המודינג האחרון שלי (החלפת המארז) אז שילח בבקשה ללינק המצורףהעברת מארז-למה לא לעשות את זה בבית: בקיצור שמנו את הhardcano 2 וחיברתי אותו מתחמת לhsf ליד הליבה של המעבד (לא על) ומאחורי הליבה של הכרטיס גרפי (hercules ti-500) עכשיו בחדר שלי יחסית חם, אני לא יכחיש, אבל ככה, על המעבד כתוב שהחום שלו הוא בסביבות ה38-40 מעלות לעומת הכרטיס הגרפי שעומד על 51 מעלות בערך! וזה ביחד עם crystal orb וas3... ובלי oc, עכשיו אני מודה שחדר חם, אבל המארז שלי מנפוצץ במאווררים (92 מ"מ שקוף בצד, אנטק סיקלון בלוואר ו6 מאווררים אחרים) אז זה נראה לי הרבה, כמובן שגם עם oc אני לא מצליח במיוחד... עכשיו לשאלה, זה נורמלי? החדר שלי חם מדי? הhardcano טועה... שמתי את הבודק טמפ' …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by SpiritKnight,

OK לאחר ששמעתי על הבעיה של יותמו, וMB אמר לי ללכת על CORSAIR V2.0 או צ'יפים של מיקרון, יש לי כמה שאלות: מי OCקר יותר טוב? ה2.0 או ה1.8, עם האפוקס 4G4A+? על איזה זכרונות כדאי לי ללכת, והאם אני יכול לחוות בעיות OC עם MUSHKINPC2700? עוד שאלה: על מנת לאפשר תמיכה של הלוח בזכרונות, כל מה שאני צריך לעשות זה להעלות את הFSB ל133, ואז אני מקבל גם OC למעבד? אנא השיבו בפירוט,תודה.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם , זוכרים אותי רציתי להגיד שסוף סוף קניתי מחשב, ורציתי שתגידו לי מה דעתכם :saint: אבל בנחמדות. פירוט המחשב: מעבד: P4 1.8GHZ 512KB CACHE לוח אם: GIGABYTE 8ITXE (478) RAMBUS זיכרון: RAMBUS RDRAM 128MB SAMSUNG x 2 דרייבר: MAXTOR 40GB 7200 (ATA 133) כרטיס מסך: GEFORCE 2 MX400 64MB + TV מארז: מפואר P4 (400W) האתר של הלוח אם: GA-8ITXE קניתי מספר דברים נוספים כי בסוף קניתי מחשב עם מסך ועם כל התוספות שצריך (סידי,מודם,עכבר, וכולי...) רציתי לדעת בנוסף לדעת מה הכי טוב לעשות בקשר OC ואיך לשפר את המחשב שיעבוד בביצועים יותר גבוהים (שאני ממש לא מבין בנושאים אלה). אני יודע שהלוח לא משהו ,ואין הרבה ביקרות\המלצות, אבל בחנות אמרו והמליצו לי לקחת אותו ואמרו לי שאף …

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  14. אז כך, אני בונה מארז למחשב חדש שישמש כשרתון (מלשון שרת קטן) לשיתוף קבצים ואינטרנט בבית. נשרף לי ה athlon MP אז אני ככה"נ אקנה במהלך שהותי בארה"ב Athlon XP 1600, כולה 330 שקל כולל משלוח חינם (בתוך ארה"ב). קיצר, איזה מאוורר ו/היטסינק כדאי לקנות, הדגשים הם שקט וגודל קטן. בדגש על הדגשים ! תהיתי עם AX-7 ו וVantec Stealth יהיו הצעה טובה ? או שכדאי לקנות גרסת RETAIL של המעבד, שתעלה כ 120 שקל יותר (או לחלופין Athlon XP 1700 retail ב 480 שקל) ולהשתמש במעבד המקורי שמגיע מ AMD. יש להזכיר שמדובר בשרת, אין כל כוונה לבצע אוברקלוקינג למחשב, רק שקט ושיתפוס כמה שפחות מקום (הרעיון זה לבנות את המארז שיהיה קטן)

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by X - DreaM,

שלום לכולם...... אני רוצה לבנות ice-cube למחשב הישן שלי שעבר כבר התעללות........והרבה :AR15: מישהו יכול לתת לי לינק למדריך או הסבר? יש לי את כל הכלים והחומרים הנה לינק למוד הראשון שלי שמאז נוספו עוד המון שינויים(זה מלפני חצי שנה כמעט....התמונות) הוספתי תאורה כחולה, גרילים, ובניתי פאן קונטרולר הרבה יותר יפה וטוב...... http://planet.nana.co.il/desghq המארז הזה ישן ואני רוצה לבנות משהו אחר......אייס -קיוב...למי שיש לינק למדריך שירשום!!!!

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by wares2002,

לוחות אם הכי טובים לאבורקלוק של איפוקס! כרטיסי מסך הכי טובים לאבורקלוק של סומה! האם זה אותה חברה?! (תלחצו על התמונה של הקופסה ותראו מה זה הלוח הזה! ) http://www.suma.co.kr/product/product_view.php?mode=view&no=88 לאחר שראיתם את זה סתכלו על זה: http://www.epox.com/html/english/products/motherboard/ep-8k3a.htm מה מוזר כאן!? רמז: סומה = חתיבת כרטיסי מסך של חברת EPOX! תגיבו

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  17. Started by KoDkOd,

היום עשיתי בדיקה שיגרתית וראיתי שהכרטיס מסך שלי פולט חום בצורה מפחידה [Gf2 mx 400 אני יודע לא שיא הטכנולוגיה ] לפי דעתי אני יוכל להוריד עוד 2-3 מעלות אם אני יצליך לקרר קצת אותו למישהו יש רעיון ?

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  18. עבדתי בתחילת החופש וכמו שכולכם יודעים קניתי את המארז אלומיניום + 8 מאווררים יפיפה שלי! עכשיו יש לי התלבטות, המשכתי לעבוד ויש לי בסביבות ה300 שקל... עכשיו אני יכול לקנות עוד איזה מאוורר 92 מ"מ שקוף בצד antec כמו השני שלי ועוד חור למעלה, מה שיצור 2 מאחורה generic עלובים ממש שקיבלתי עם המארז 2 למעלה, מצויינים של זיגזאג 2 בצד מצויינים של antec 92 m"m שקופים 1 מקדימה 1 antec cyclon blower ownz 1 40 m"M של הhardcano 2 ערבי ממש! או שאני יקנה ספק טוב כזה enermax 350 vat חמוד במקום ה300 generic ערבי שיש לי עם ה5 חיבורי חשבל (יש לי בערך 4 מאווררים רק על חוט אחד...) או!! שאני יקנה איזה קולד קאטלוד כחולה יפיפה ועוד איזה שלושה לדים לשים במאוורר השקוף שלי או במקום הלדים כמה פילטרים כי …

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by X - DreaM,

קניתי מלא לדים אולטרה ברייט במחיר מצחיק של 2 ש"ח והחלטתי לעשות מוד קטן............קטודה קרה נכון יש את המקלות סיליקון הארוכים(לא הקצרים) לאקדח דבק חם???? לקחתי כזה מקל והתחלתי לעשות בו חורים לכול אורכו ובצדדים עם מלחם ודחפתי לתוכו לדים אולטרה ברייט ירוקות.......התוצאה פשוט מדהימה כמו קטודה קרה אבל בצבע ירוק ואדום הנה סרטוט קטן(מה שהצלחתי) ====================================== --- --- ====================================== ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ לדים שתקועים בסיליקון ממתחת = מקל הסיליקון --- לדים התקועים בסיליקון מהצדדים…

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  20. Started by X - DreaM,

מצאתי חנות שמוכרים בה את כל הדברים לאלקטרוניקה בזול......... לדים אולטרה בריט אדום וירוק ב-2 שקל, יש לדים דו כיווניות - בצד אחד ירוק וכשהופכים את המינוס והפלוס זה הופך לאדום!!!!! כחול אין במלאי.....חבל......אמרתי לו שיזמין הרבה כי אני הולך לעשות שם קניה רצינית ;D החנות נמצאת ברחוב עוזיאל ברמת גן - שם החנות - D.G אלקטרוניקה. עריכה: עשית זאת שוב, למה כל סימני הקריאה הללו היו בכותרת.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by Ben-Dor,

חיפשתי במלא אתרים ולא מצאתי כאלה יפים פעם ראיתי פה באתר איזה משהו התחלתי לחפש ולא מצאתי ( ראיתי בחדשות של האתר) בצבע כחול כזה יפה. אם מישהו ימצא לי את זה אני ישמח מאוד תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  22. Started by realmagic,

אהלן, איפה אפשר להשיג מדריכים טובים (עם דגש על טובים) לOC למעבדי P3 וP4? זהר

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  23. Started by gammi,

היי, אז ככה, יש לי בעיה קטנה. אתמול בלילה מתתי משיעמום והתחלתי לקרוא כמעט את כל המאמרים/ביקורות/מדריכים שיש באתר ;D ובמקרה ראיתי את המדריך שמסביר איך להוציא את המאוורר מספק כוח ישן ולהשתמש בו... קיצר, נזכרתי שיש לי מארז עתיק עם ספק בן מיליון שנה (יותר נכון בן 3 חודשים) שאין לי מה לעשות אותו, אז פירקתי את האימא שלו היום והוצאתי את המאוורר שלו. הבעיה שלי עכשיו היא איך לחבר אותו ??? אני רוצה לחבר אותו ישירות לספק כוח (שיש לי עכשיו במחשב), אז אין בעיה לחבר את המאוורר לפלאג כזה של 4 פינים, שטויות. אבל איך עכשיו אני מחבר אותו לספק? הפלאג של ה-4 פינים שיש לי מהספק הישן הוא נקבה, אבל אני צריך חיבור זכר כדי להתחבר לספק כוח במחשב שלי. מה עושים??

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by liorrozenbeg,

אני רוצה לקנות עוד מאורר אבל אין לי מקום על הלוח אם כדי לחבר.. יש דרך אחרת לחבר?? דחוף!

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  25. היי כרגע יש לי את הדרגון orb 3 שמסתובב ב7600rpm ואכן עושה את העבודה ... מ68c במאמץ ירדתי ל50 העניין זה הרעש הבלתי נסבל .. ראיתי באחת החנויות הקטנות את הeverlast cud-725 ... נראה טוב השאלה היא כזאת : בגלל הרעש אני רוצה להחליף למאוור יעיל ושקט האם זהו זה? אם לא איזה כדאי? תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים