אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אחרי שדיברתי עם מספר חנויות אלו המאווררים שאני הכי חושב שיתאימו לי .. הכרטיס הוא כרטיס של ג'יגה ביייט עם קירור מאוד חלש שהכרטיס מגיע כמעט ל70 מעלות חום במאמץויציב על 61 במנוחה .. כרטיס א' : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12270&catid=571 כרטיס ב' : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14525&catid=212 יאללה מה נראה לכם יותר מתאים לי ? אני צריך כמה שפחות שקט אבל הכי חשוב שיוריד בכמה שיותר מעלות את הטמפ' של הכרטיס . אני אישית יותר בכיוון של קירור לכרטיסי מסך EverCool VGA COOLER Turbo2 VC-RHC אבל עדיין יש מצב אני ישנה את דעתי .. יאללה מה נראה לכם עדיף לי ? ============================= אפשר לנעול עזרו לי באשכול אחר אני לוקח בסוף את הז…
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות קירור מים אב לא מבין בזה כלום אבל ממש כלום לא יודע איך זה עובד איך החלקים נקראים מה מחברים איזה חברות דגמים בקיצור כלום(סליחה על הטיפשות) מי שמוכן להיכנס אליי לאיסיקיו או למסנג'ר ולהסביר לי על הכל ולענות על כל שאלותיי מוזמן תודה לעונים מראש! icq: 338080138 messenger: mikeyco@hotmail.co.il
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב כבר שנתיים AMD 3000+ 64 BIT המעבד ללא OC רציתי לשאול האם לקראת הקיץ כדי להחליף את מישחת הקירור הלבנה וכמובן את כול המאוורים גם או שאולי לא צריץ לפתוח את גוף הקירור בשביל המשחה 1) מה יקרה אם לא אחליף את המשחה 2) אם אתם ממליצים להחליף את איזו משחה שתהיה לא יקרה כי אני לא עושה OC בתודה שרון
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי היטסינק Thermalright SP-94 עם מאוורר Vantec tornado 80mm הוא נותן ביצועים מצויינים, אבל אני כבר לא יכול לסבול את הרעש שלו. גם שאני מכוון אותו על מהירות הכי נמוכה ( 3200), הרעש שלו מטורף. אני רוצה המלצה על מאורר שקט יותר? אפשר גם 80mm וגם 92mm , מה עדיף? האם מאוורר רגיל בעובי 25mm ( לא כמו ה- tornado ) , יתן ירידה גדולה בביצועים? או שזה מהשהו שניתן לספוג, בתמורה לרעש. המעבד ה- P4 3.0 , כרגע לא ב- OC .
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
החלפתי מאוורר למעבד ל AC כזה http://arcticcooling.com/cpu2.php?disc=1&idx=15 ובימי השרב האחרונים הטמפרטורה טיפסה לי כמעט ל 60 מעלות,האם עלי להיות מודאג, יכול להיות שהמאוור מעדיף להיות שקט מיעיל ? מהו תחום טמפרטורת העבודה שלו ?, אני צריך הרגעה בבקשה קראתי בAMDBOARD שטמפרטורת המקס שלו היא 85 מעלות. יש לי במארז שתי מאווררי 80 שדוחפים מקדימה ואחורה, מאוורר 120 בדופן שמוציא ומאוורר 80 בגג שמוציא.
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי לוח abit ic7 ומעבד פנטיום 2.4 עכשיו כשאני ניכנס לביוס ומעלה את הפריוונסי ל 3.0 אני שומר ואזז מנשה להדליק את המחשב אבל המסך ניכבה ואזז אני מוציא את הכרטיס מסך והוא עובד שוב אבל הוא אומר לי להחזיר את ההגדרות הישנות ? מה שאני חושב שאיכשהו אני עושה אוברקלוק לכרטיס מסך גם ואת זה אני לא רוצה ? אולי אני עושה משהו לא נכון מישהו יכול להדריך אותי צעד צעד ?
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להשתיק את הרעש הצורם שנגרם לי מהמאוורר הנוראי של אינטל, מצאתי לנכון 3 גופי קירור למעבדים אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור: 1. GOLDEN ORB 2. ASUS - V60 3. FREEZER 7 PRO התקציב שלי הוא גג 200+ ככה שאלו נראים לי הכי מתאימים . מהקריאה שלי בחיפוש בפורום לא כלכך מצאתי דעות על asus וה-golden orb או שאולי לא חיפשתי טוב בכל מקרה אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבחירה תודה!
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
צריך המלצה בנוגע לגוף קירור לכרטיס מסך fx 5200....
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
אמרו לי שקירור הסטוק בסדר גמור לבנאדם שלא עושה OC. השאלה היא כזאת: אני קונה את המעבד בKSP, שכידוע מייבאים בעצמם. האם סוג הקירור תלוי ביבואן, או שאותו מאוורר תמיד יבוא עם מעבד ספציפי של AMD? אם זה תלוי מהיבואן, אני פוחד שחברה כמו KSP תשים משהו גרוע ממש.....
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי ברטון 2500 נראה לי שבוע 20 בקיצר אני לא רוצה לשנות מכפלה בלוח אני רוצה לשנות אותה על המעבד כלומר לקצר גשרים ועם מה כדאי לקצר אותם עכשיו יש איזה דרך שגורמת להחלפת המכפלה המקורית וגם לשנות את המתח מישהו יודע איך עושים כי יש לי לוח עם כרטיס מסך עליו ככה שאני לא יכול לשנות באס רק מכפלה ובביוס אין אפשרות של שינוי מכפלה.. הלוח המדובר הוא של אזוס A7N8X-VM אן פורס 2 IGP
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
בלוח אם שלי אני לא יכול לנעול AGP וPCI ואני נעול על 20X בכפולות ואני לא יכול לשנות מתחים רק באסים זה פרטי המעבד והלוח אם: וזה המפרט: Intel Pentium 4, 2666 MHz Asus P4S533-MX NVIDIA Geforce 6600GT with AGP8X 128 MB DIMM1: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM DIMM2: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM WDC WD800JB-00ETA0 (74 GB, IDE) כעיקרון זה על 66\33 ואני יכול לשנות לתדרים הבאים: עכשיו נתתי למעבד שלי להיות על 34\137 במידה שזה לא קיצוני מידי והוא נותן לי אוברקלוק של 2.74 השאלה שלי אם אני יכול להעלות את הבאסים עוד קצת ל35\141? אין לי שום רכיב בPCI עשיתי בדיקה עם פריים95 ואחרי כמה זמן המסך נכבה ומתחיל להבהב יש איזו שהיא דרך לייצב אותו? הטמפרטורות של המחשב במנו…
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום. חשבתי לשים מאוורר שמכניס אויר מהקדימה של המארז זה רעיון טוב אני יודע אבל יש לי כמה בעיות! יהיה לי גישה מוגבלת למאוורר ולניקוי שלו ואני לא רוצה שהוא ילכלך לי את ה HDD באבק וחשבתי לעצמי ראיתי שיש קירורים לHDD שהם נכנסים מתחת לכונני דיסקים הרגילים אז ה HDD יהיה למעלה ולמטה הכל יהיה פתוח למאוורר (משו בסגנון הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1149&products_id=4762 אפילו יותר זול!) זה גם בקר מאווררים(מה שהבאתי לדוגמה^)?? או חשבתי לשים פילטר למאוורר שלפני ה HDD אבל אז אני מגביל את האויר שהוא מכניס לי! אז מה אתם אומרים בעניין הזה? ואני מחפש מאווררים למארז שלי (SunBeam Samurai Silver) 4 מאוורים סה"כ: 2 למאחור של המארז פשוטים כי יש פלסטיק שמכסה אותם! 1…
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם אני חדש בפורום ואני לא בטוח אם זה הפורום הנכון לשאול אבל בכל זאת. אני רוצה לחבר מאורר נוסף לקירור המארז איפה כדי לחבר אותו? (למעלה, למטה, בצד) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אמרו לי שאפשרי לעשו OC למעבד בעזרת תוכנה ולאו דווקא דרך הביוס. יש לי מעבד Intel Pentium 4 1.7GHZ..... בסוקט 478PIN... מישהוא מכיר איזושהיא תוכנה שאני אוכל לעשות איתה אוברקלוק? אפילו אוברקלוק קטן ממש.. \= המכפלה של המעבד היא 100*17... אז זה אומר שהעלאת באס הכי קטנה תגרום לביצועים גבוהים יותר? אשמח אם מישהוא יכוון אותי ויסביר לי בעניין (:
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 אבל יש לי בעיה עם הקירור שלו לפני איזה שנה וחצי שנתיים נגדתי בו ובתוכנה של הBIOS שלו התוכנה הכחולה הזואתי שפועלת בתחילת המחשב אז מה שקרה שהוא מתחמם לי יותר מידי מהר והוא מגיע לטמפרטורות של 60 70 מעלות... עכשיו רציתי לשאול אותכם מה אני עושה כי אני זוכר שהתכני של המחשבים שלי שהביא לי בהתחלה את המחשב אז היה לו גם טמפרטורה כזואתי אבל הוא נגע עשה משהוא בתוכנה ופתאום ירד ל29 מעלות. ממש קוסם חחחח ... עכשיו רציתי לדעת איך אני מקרר את המחשב שלי איזה פקודה אני צריך לתת לו בתוכנה הכחולה ? ורציתי לדעת שאם שווה לי לעשות עידכון לתוכנה הזואתי הכוונה לBIOS שאולי הוא יתן לי עוד אפשרויות לקירור ? תודה לעוזרים ואני מקווה שזה מתאים לפורום הזה ... תודה מראש ...
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלופם לכל האנשים כאן .. אני חדש בנושא הזה ומבקש קצת מידע מהו אוברקלוקינג? איך עושים את זה ? מה מטרתו? האם זה קשה ? יש לי מעבד 2.4 של אינטל ולוח אם גם של אינטל 845PESV (אני לא יודע מה זה אומר) יש לי גם כרטיס מסך GE FORCE 4 MX440 האם אני יכול לשפר אותו ? לשפר ביצועים? תודה לכל העוזרים ומקווה שתכניסו אותי מהר לעינינים
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי זכרונות של GSKILL DDR2 800MHZ 4-4-4-12 סדרת PK. הם עובדים בדואל צ'אנל. משום מה יש בעיה איתם והם לא עובדים במהירות מעל ל 667מה"צ. הלוח שלי הוא ASUS P5WDH. כאשר אני שם הכל AUTO הם עובדים ב 667. וגם כאשר אני מגדיר אותם ידנית 800מה"צ בבדיקה עם תוכנת MEMTEST או כל תוכנה אחרת יוצאים שגיאות. ניסיתי לשחק עם המתח של הזכרונות והגעתי למסקנה שככל שהמתח נמוך יותר כך יש פחות שגיאות. על הזכרונות כתוב מתח החל מ 1.9V ואילו ב 1.9V הוא נותן שגיאה אחת, האם זה יהיה מסוכן לעבוד ב1.85V או אפילו ב 1.8V? או אולי מישהו יודע איך אני יכול לסדר שהם יעבדו ב 800 מה"צ? ואני אגיד ישר שזה לא בעיות חום. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט מי מהמאווררים לקנות... כי לא הבנתי מהביקרוות שקראתי מי עדיף.... אל תתייחסו לכסף כי אלה לא הבדלים גדולים אז לא משנה לי... הבנתי שהתרמלטייק עצום אז אולי זאת תהיה בעיה אין לי מארז כזה גדול ... אני אהיה על הסיילנט טאוור עם מאוורר אחד בינתיים במידה ואני אקנה אותו.. ואם זלמן אז הB עוד לא בארץ.. אבל יש לי אפשרות להביא מאמריקה.. אז מה ההבדל בין הA לB? ובכותרת שמתי \ כי אני לא יודע מה עדיף - ALCU או CU הCU זה רק נחושת והALCU זה גם עם אלומיניום.. מה ההבדל? הוא עולה דולר פחות האלומיניום דרך אגב אז... תעזרו לי בבקשה.... הכי חשוב יחס שקט\ביצועים... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם קנתי מסך , נגד משתנה של 100 קילו אום , רגלים להלחמה וחוטים הלחמתי את הרגלים למסך והלחמתי כל חוט לרגל השאלה שלי היא לאיזה מספר חוט אני צריך להלחים את הנגד (לנגד יש שלוש רגלים...) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 3800+ והחלפתי את המערכת קירור סטוק בביג טייפון. משחת הקירור שהשתמשתי בה בעת ההתקנה הייתה המשחה שמגיעה עם הביג טייפון (משחה לבנה כזו בתוך שקית קטנה). אני מתלבט אם לפרק את הכל ולשים משחת קירור יותר איכותית על מנת לרדת עוד בטמפרטורות. האם כדאי? הטמפרטורות לפני ההחלפה 37-39 מעלות ללא מאמץ. 40-51 מעלות במאמץ. הטמפרטורות אחרי ההחלפה 35-37 מעלות ללא מאמץ. 38-45 מעלות במאמץ . מה דעתכם על הטמפרטורות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד אבל אני לא מוצא את ההגדרות בביוס ... יש לי intel P 4 2.4 הביוס מעודכן ל2003 זה משנה ואם כן איך אני עושה עדכון? לוח אם p4pe-X i845pe
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
משהו יודע איפה האפשרות לנעילת הagp וה pci?(או שצריך לנעול רק את ה agp?) ד"א הביוס הוא f9 ו הלוח אם הוא gigabyte k8ns ultra
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
כרגע הם מסתובבים די לאט. הם מחוברים ללוח אמ - Intel Shrewsbury DG965SS איך אני נותן להם יותר מתח. הSpeedFun לא מזהה אותם, יש לי תוכנה אחרת של INTEL שהיא Intel® Desktop Utilities ואני לא מצליח דרכה. סתם שיחקתי עם כמה הגדרות שם וזה לא השתנה
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
איזה זיכרון צריך כדי להגיע ל 270 FSB ? (בבקשה לפרט דגם חברה וכו')
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-