אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
12025PWM ו 12025? בעצם הם בדיוק אותו דבר רק מה זה הPWM הזה? אצלי יש את הרגיל בלי PWM...רציתי לדעת מה זה מוסיף בדיוק...?
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
לפני כמה זמן שאלתי פה בקשר לקירור למעבד, אבל לא היה כלום במלאי אז נישארתי עם הסטוק של אינטל. המעבד המדובר הוא E6600 הטמפ' של המעבד היא בסביבות ה40 במנוחה ובמאמץ זה עולה עד ל70, לפעמים זה עולה ל80 והמחשב נכבה. האם זה נורמלי? כי ניראה מוזר קצת שהקירור סטוק לא מחזיק את המחשב, כשאין שום OC. הטמפ של הלוח היא 46והטמפ של אחת הליבות היא 48 (לא אמור להיות כמו הטמפ של המעבד?) בדקתי עם EVERST
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
ע"י איזו תוכנה ניתן למדוד את הטמפ' של הכרטיס מסך?? יש לי everest pro אבל אין שם אופציה כזו... וחיישן או משו בכזה אין לי... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך geforce fx5500 עם 128 זיכרון 64 ביט עכשיו באובקלוק הוא מביא לי לעלות רק הזיכרון את הליבה אי אפשר לעלות(כאילו בתוכנה הוא מעלה אותה אבל שאני מפעיל תמחשב מחדש זה חוזר למהירות סטוק שלו והזיכרון נשאר באובר) אפילו במגהרץ אחד אי אפשר ככה אני רוצה לעשות לליבה אובר קטן וזה לא הולך ניסיתי בכל התוכונות האפשריות בבקשה מה עושים למי שהיתה בעיה דומה ופתר אותה בבקשה תעזרו!!!
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאורר למארז שלי. המארז מואר עם קטודה של uv אז חשבתי על המאורר הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3925 או שיש את זה שהוא לא uv http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902 מי מביניהם יותר טוב? וגם חשוב לי לדעת עם שתיהם שקטים?
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
השאלה בנושא ןמחפש ביקורת אל המעבד שמגיע בגירסת בוקס תודה
-
ראיתי שיש שלושה חוטים למאוורר אחד פלוס אחד אדמה והשני חיישן מהירות אבל אין לי מושג איך בודקים את המהירות שלו ואת הטמפ' שלו ואיך ניתן לכוון את המהירות שלו ניסיתי להשתמש במספר תוכנות כמו RIVA TUNER ATI TOOSLS ועוד רבות אחרות ולא ראיתי אופציה שכזו מישהו מוכן לעזור לי הרעש הורג אותי!!!! :s07:
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אמרו לי שאפשרי לעשו OC למעבד בעזרת תוכנה ולאו דווקא דרך הביוס. יש לי מעבד Intel Pentium 4 1.7GHZ..... בסוקט 478PIN... מישהוא מכיר איזושהיא תוכנה שאני אוכל לעשות איתה אוברקלוק? אפילו אוברקלוק קטן ממש.. \= המכפלה של המעבד היא 100*17... אז זה אומר שהעלאת באס הכי קטנה תגרום לביצועים גבוהים יותר? אשמח אם מישהוא יכוון אותי ויסביר לי בעניין (:
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
אוקי קודם כל אני יגיד לכם כך: המחשב שלי ישן-מלפני בערך 6 שנים אבל תאמינו לי הוא אחד המחשבים הסוסים שראיתי שנישארו חיים D: למרות כל זאת לא הצלחתי כמעט בכלל למצוא עליו מידע באינטרנט.. (בטח מרוב שהוא ישן) וחוץ מזה קונים לי מחשב חדש ליום הולדת כנראה עם המעבד החדש שיוצא בינואר: Intel Core 2 Extreme QX9770 ובקיצור מחשב סוס בבערך 6500 ש"ח אבל בכל מקרה הייתי רוצה להבין בכללי איך לעשות OC קראתי את כל המדריכים באתר הזה.. (HWzone) והבנתי את הרוב (חוץ מזה שאבא שלי עזר לי קצת להבין) יש לי את התוכנות: CPU-Z WCPUID EVEREST RivaTuner ATITool ככה שאין לי בעיה לבדוק דברים בקשר לOC אבל הבעיה העיקרית שלי היא שהבנתי על פי מדריך שלכם שאפשר לשנות את היחס בBIOS אבל לא מצאתי איפה.. וחוץ מזה על פ…
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
הקירור מיועד להרים את המעבד לרמה של 240*10 -260*10 אני עומד בהתלבטות בין שני גופים שונים,להלן: Thermaltake PIPE101 + Thermaltake SMARTUFO סה'כ- 277 ש'ח. או ZALMAN CNPS7000B-Cu סה'כ-212 ש'ח המפרט בחתימה, תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אתמול מרחתי משחה חדשה למעבד ... והטמפ' לא ירדה בכלל , היא אפילו עלתה באיזה מעלה או שתיים... האם זה בגלל שקניתי חרא של משחה(קניתי סתם משהו לא מוכר)..??? או בגלל שהשכבה הדקה שמרחתי שהיא עדיין לא כל כך דקה???
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
לעשות את זה אולי עם התוכנת hdr בזמן אמת הזאת? ואני אני יודע אם יש מספיק מתח לכרטיס מסך?כשאני יעשה לא אובר קלוק אני יצתרך להעלות מתח?או שזה רק במעבדים?איך אני יודע כמה מתח הלוח אם שלי מסוגל לספק ואיך אני מספק?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
קניתי את המחשב הבא E6600 8800gts oc2 320mb 2gb g.skill 80mhz HK Asus P5B אני רוצה להגיע ל3GHZ בלי להעלות מתחים.. כן זה אפשרי עכשיו אני צריך לשים יחס זכרונות על 1:1 ולהעלות באס ל333 חישפתי בכל הביוס איפה אני יכול לשנות יחס ולא מצאתי עזרה?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני צריך לקבל עוד כמה ימים מחשב חדש - Q6600, 88GT, CM 690 יש לי כמה שאלות איפה במארז כדאי לי מאוררים (הכנסת/הוצאת אויר וזה)? מאורר למטה יהיה טוב? הזמנתי תמחשב עם COOLING FREEZER 7 אבל עדיין אפשר לשנות.. היית רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר קריר - ה COOLING FREEZER יעשה תעבודה? אני לא מתכוון לעשות OC. אולי לקחת tuniq tower? קצת יקר אבל והאם כדאי לי לשים קירור על הכרטיס מסך? לפי מה שהבנתי ה 88GT מתחמם.. מאוד חשבתי על מקסימום 200 שח, ה DuOrb יהיה טוב? לא הייתי רוצה שהכרטיס והמעבד יגיעו לטמפ' של 80 או יותר Oם תודה
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
אני מחפש בפורום מדריכים קורא כתבות ועדיין לא הבנתי איפה אני מוצא אם ב AMD Athlon XP 2500+ המכפלות נעולות [BARTON]. ואיך אפשר להעלות אותם?! :S:S:S:S:S תודה.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט מי מהמאווררים לקנות... כי לא הבנתי מהביקרוות שקראתי מי עדיף.... אל תתייחסו לכסף כי אלה לא הבדלים גדולים אז לא משנה לי... הבנתי שהתרמלטייק עצום אז אולי זאת תהיה בעיה אין לי מארז כזה גדול ... אני אהיה על הסיילנט טאוור עם מאוורר אחד בינתיים במידה ואני אקנה אותו.. ואם זלמן אז הB עוד לא בארץ.. אבל יש לי אפשרות להביא מאמריקה.. אז מה ההבדל בין הA לB? ובכותרת שמתי \ כי אני לא יודע מה עדיף - ALCU או CU הCU זה רק נחושת והALCU זה גם עם אלומיניום.. מה ההבדל? הוא עולה דולר פחות האלומיניום דרך אגב אז... תעזרו לי בבקשה.... הכי חשוב יחס שקט\ביצועים... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
משהו יודע איפה האפשרות לנעילת הagp וה pci?(או שצריך לנעול רק את ה agp?) ד"א הביוס הוא f9 ו הלוח אם הוא gigabyte k8ns ultra
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
באריזה המקורית, יש את שני הלוחות מנחושת צמודים זה לזה... כשמפרידים, יש נייר לבן שאמורים לקלף, ואז יש כזה גומי אפור כהה כזה שנדבק לכל מקום.... עכשיו השאלה, יש לי כרטיס זכרון עם צ'יפים משני הצדדים, אני אמור להרכיב את הלוחות עם הגומי או בלי ?!?!?? תודה רבה מראש !
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום! התחלתי לעשות OC למעבד שלי , INTEL 1.6, ואני רוצה שהוא יגיע ל2.4 לפחות...עשיתי בדיקות וראיתי שהמעבד וגם הלוח יכולים להגיע למהירויות הרבה יותר גבוהוהת אבל הזיכרון לא כול כך....בהתחלה הוא היה על 277 MHZ ב 100 FSB אבל עכשיו עשיתי שהיחס הוא 1:1 ואני יכול להגיע עד 2.14. עכשיו הבעיה העיקרית שאני רואה היא שבביוס אחרי שאני מעלה מהירות כמה פעמים הוא מגיע למצב שכשאני נכנס ובוחר לשמור ולצאת הוא נתקע, ורק ריסטרט פותר את הבעיה. בהתחלה הוא שומר את המידע אחרי ריסטרט אבל כשאני מגיע למהירות מסיומת הוא נתקע לכמה זמן ואז מחזיר לי את הדיפולט...וזו לא בעיה של חימום והא יושב לי על 25-30....והזכירון יכל להגיע עד 333.....כרגע הוא ב 270... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
איזה זיכרון צריך כדי להגיע ל 270 FSB ? (בבקשה לפרט דגם חברה וכו')
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
לא דרך הביוס השתמשתי בתוכנה שמגיע עם הדרייבר של NVIDIA העלתי את מהירות של המעבד ב 200MHZ אני רוצה לדעת עד כמה מותר להעלות את המהירות בלי לגרום נזק? הטמפ' של המעבד לא השתנת אבל המהירות שלו העלתי אותה בכמה מותר להעלות? לוח אם msi k9ngm מעבד athlon 64 3200 זיכרון 256MB 533MHZ הנה תמונה של התוכנה של NVIDIA שהשתמשתי איתה ואני לא יודע כמה אפשר להעלות עוד? עד כמה אפשר לעלות את המהירות בלי לפגוע ברכיבים במחשב? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום הנה מפרט המחשב שלי -קצת ישן: מעבד -סלרון 2000 מגההרץ (400FSB), לוח אם של גיגהבייט 8S648 זיכרון 512 מגה של קורסייר VALUE, כרטיס מסך RADEON 9800SE 256MB. השאלה הגדולה: יש לי מעבד חלופי של 2400 מגההרץ פנטיום 4. בקיצור - חשבתי אולי לעשות לו אוברקלוק ולהעלות את המהירות שלו ל3000 מגההרץ או אפילו 4000. יש לי קירור סטוק של אינטל אבל נראה לי שהוא ממש מספיק כי במאמץ הוא מגיע ל45 מעלות גג 50. השאלה הגדולה שלי אליכם זה האם זה מסכן רכיבים אחרים במחשב חוץ מהמעבד? לא איכפת לי שהמעבד יישרף לי (ברור שאני לא רוצה את זה) אבל האם זה יכול לשרוף לי את הזיכרון או לוח אם או כרטיס מסך? דרך אגב החברה של הספק שלי לא ידועה זה סתם ספק באיזה 150 שקל (בזמנו). תודה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום, קרה לי פעם כמה פעמים עשיתי אוברקלוקינג ושרפתי חלקי חומרה במחשב, רציתי לדעת איך עושים אוברקלוקינג בטוח מבלי שזה יפגע, אני יקבל מחשב חדש מחר ורציתי לדעת איך לעשות OC אחרי כמה חודשים מבלי שזה יפגע (אני עושה את האוברקלוקינג דרך תוכנת הדרייבר) תגידו לי מה הדרכים הבטוחות לעשות OC, פליז!!!
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
המאוורר המקורי כידוע רועש מאוד... קניתי קירור של XIN מנחושת ...יש שיפור אך עדיין רועש!!! האם יש מאוורר שבאמת שקט ומקרר???
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
מפרט : זיכרונות : Twinmos 512 X 2 667 MHZ + 1 GB of kingston and 512 MB of another company . מעבד : Athlone 3800 + 64 BIT X2 לוח אם : Kn9S - גירסא 23 אחרונה . אני על באס של 288 ומכפלה 10 . המחשב לא עולה רק כאשר אני משנה א תתיזמוני הזיכרונות ל- 667 MH (333 אפקטיבי ) במקום 533MV (266 אפקטיבי ) מה אני יכול לעשות ? מתח לזיכרונות - 2.3 (אנייכול עד 2.9 אבל הלוח אם מגביל ) (ויש DDr2 REF שאני לא יודע איך להשתמש עם זה (זתומרת איך זה עובד ) ניסיתי לעלות (ובהגזמה ) מתח לגשר הצפוני / כרטיס מסך / מעבד אך ללא הועיל . ניסיתי לשנות תיזמוני זיכרונות ל- 4-4-4-12 - 667 MHZ המחשב ועובר POST אך לא מגיע לטעינה של וינדוס . יש רעיונות ?
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-