אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
לוח האם שלי נעול ולכן לא ניתן לשנות דרך הביוס את המחלקים והמתחים לרכיבים השונים במחשב. אשמח אם מישהו יכול לתת לי לינק לתוכנה שמסוגלת לבצע את הפעולות האלה תודה לעוזרים וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
חברה יש לי זכרון של היוניקס ddr 400 cas 3 עכשיו הוא נמצא בכאס 2 ובמהירות של 133 וביחס של 1:1 האם זה מה שפוגע באובר קלוק? יש לי לוח אם חדש asus A7N8X-X
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
שלום במחשב שלי כרגע יש 1. מאורר למטה בקדמת המארז שמכניס אויר 2. מאורר שמתחבר עם רגל לברגים של כרטיסי PCI למטה למטה במארז, שמעלה אויר כלפי מעלה 3. מאורר למעלה בגב המארז שמוציא אויר החוצה עם כל זה הגעתי לטמפ יפות של 19-25 מעלות במארז, ו33-42 מעלות במעבד (תלוי במצב של המחשב) אתמול הוספתי מאורר רביעי, בקדמת המארז, למעלה למעלה מעל ה CDROM, שמוציא אויר גם הוא החוצה המאורר הזה יותר גבוה בקו גבהים מהמאורר ה3 בגב המארז שמוציא גם הוא אויר החוצה האמת שלא קיבלתי שינויים בטמפרטורה אם לא עליה קטנה האם אני צריך להפוך אותו שיכניס אויר? או האם יש לכם סידור אחר למאוררים שלי? הצעות למקומות להכנס עוד מאוררים? תודה מראש עידו.
-
- 5 תגובות
- 468 צפיות
-
-
פעם דיברתי עם מישהו בטלפון והוא הסביר לי איך לעשות את האוברקלוק ואיך להעלות את המתחים מאז יש לי פרופיל שמור בביוס (Striker extreme) באותה תקופה היה לי מעבד E6600 והיום יש לי E6750 , טענתי היום את הפרופיל של האוברקלוק והגעתי לאוברקלוק של 3.2ghz תראו את המתחים ותגידו לי מה דעתכם , ואם אפשר לקבל הצעות איך להגיע לסביבות ה 3.5 3.6 .. Vcore : 1.6v memory : 2.200v 1.2v HT : 1.30V מכפלה : 8X LDT freq : 5x 1600FSB mEMORY : 800mhz SPP<->MCP Ref Clock : Auto מה אני יכול לשפר פה :? קיצור עזבו את כל מה שיש פה חח זה בטח יבלבל אותכם אם יש פה מישהו שיכול להסביר לי בטלפון או משהו כמה מתח להעלות ומה לעלות שישאיר פה טלפון או איזה הסבר או משהו תודהה
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
שלום. האם יש מערכת קירור לכול חלקי המחשב (כגון:מעבד,כרטיס מסך ועוד) והאם קימים מערכות כאלה עד 350 ש"ח נתנאל קורן
-
- 4 תגובות
- 468 צפיות
-
-
http://www.bcchardware.com/index.php?option=content&task=view&id=3718&Itemid=40&limit=1&limitstart=0 בביקורת הוא נראה בהשוואה ל9500 של זלמן ועוקף אותו! משהו יודע איפה לקנות אותו? הוא נראה אחלה קירור ;D
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי כרטיס מסך ATI READON X1600 256MB אני רוצה לעשות לו אוברקלוקינג עם התוכנה ATITool אבל לא הבנתי מה אני בדיוק צריך לעשות...? מישהו יכול להסביר לי מה להגדיר בתוכנה? המדריך: http://hwzone.co.il/guides/oc_vga/4/
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להגיד לי איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של המעבד שלי בXP לא דרך הביוס תודה
-
- 4 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום! קראתי את הכתבה בעמוד הראשי על מערכת טובה לאוברקלוק, ורציתי להשתמש בנסיונכם העשיר כדי לדעת מה הפוטנציאל שלהם. מעבד: E2180 מופיע עם הישגים יפים בפרוייקטי האוברקלוק, אבל E5200 לא. אם אני מתכוון לעשות OC כבד, איזה מהם עדיף לי? כרטיס מסך: Geforce 9600 - האם זה משנה אם יש לו זיכרון של חצי ג'יגה או של ג'יגה? יש יצרן מסויים שנותן תוצאות טובות יותר? אני יודע שGainward נהגו בזמנו להוציא כרטיסים שנבדקו לOC, אבל אני חושב שאתם יודעים יותר :] לוח אם: הבנתי שהצ'יפסט ללכת איתו זה P35 של אינטל. לוח אם של ג'יגהבייט יתן תוצאות טובות בOC? לוח אחר עדיף? הרבה תודה! מתן
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעשות אוברקלוק אלא אם כן אני ממהיר גם את הPCI ? המפרט שלי הוא: ASUS P5B-V E-6300 CORSAIR XMS2 1024 DOUL CHANNEL PC6400 CL5 קירור STOCK ספק HEC TRT 300W דיסק קשיח SAMSUNG SPINPOINT 250G SATAII מה שקורא זה שאני על באס 326 עם PCI 120 המתחים שלי מקובעים וכל שאר ההגדרות כמו שכתוב במדריכים! אם אני מעלה ל121 את ה PCI ההארד דיסק לא מזוהה ומעבר לזה אני לא מצליח גם להעלות את הבאס! מה אני לא עושה נכון?
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
NINJA PLUS+120MM או: ZALMAN - CNPS7000-CU שניי המאוריים הנ"ל נמצאים בהשיג יד שלי השאלה מה עדיף?המעבד E6300
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
אני לא מבין מה הקשר בין זיכרונות לOC הרי מעלים את הFSB אז מה זה קשור לזיכרונות?
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
זה לא מראה מעלות צ'יפסט , לא לוח אם , ולא מעבד. והמעלות ב-temp כתובים ב-127 מעלות! במעלות כאלה המחשב היה עולה באש!!
-
- 4 תגובות
- 468 צפיות
-
-
יש לי E4300 שרץ כרגע על 2900MHZ עם קירור סטוק ומתח סטוק אני רוצה להחליף לקירור אוויר רציני כדי להמשיך עם האוברקלוק... מה אתם ממליצים לי ? עד 300 שקל עריכה : במנוחה הטמפ' היא 45-47 במאמץ מגיע ל 67 גג !
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
די אף איי הכי טובים לאובר איזה מודל הכי טוב ולא יקר מידי? ומה זה משנה הצ'יפסט ? מה זה אנפורס 4,3,2? למשחקים צריך מעבד חזק? איזה כרטיס לקנות ATI או GEFORCE? ענו בבקשה....תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
חבר'ה שלום רציתי להתיעץ איתכם בנוגע לטמפ' ול oc לגבי המחשב שלי. אז ככה יש לי מעבד amd 3200 אתלון לוח אם של אסוס 939 a8n-e גיגה זכרון של twinoms cl 2.5 ddr 400 ספק של thermaltake 480w silent pure power כרטיס מסך של גיגביט 6600 gt עם 128 מגה בייט זיכרון עם קירור פסיבי וקירור של freezer 64 למעבד קניתי אותו בערך לפני שנה וחצי בזמנו הוא היה חזק מאוד אך כיום הוא קצת נחלש המלצה שלכם לגבי oc לכרטיס מסך ולמעבד ועד כמה אם זה אפשרי בכלל ולגבי הטמפ' של המעבד והכרטיס מסך אם הם תקינות. טמפ המעבד היא 28 מעלות טמפ הכרטיס מסך 50 מעלות עכשיו לגבי המהרת הכרטיס מסך האם מישהו יוכל לומר לי עד כמה להמהיר או עד כמה זה גבול נורמלי כרגע הנתונים הם core clock =542 memory clock=232 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום. יש לי asus x800xl אני די מרוצה ממנו אבל בכל זאת אני מעוניין לעשות לו אובר קלוק יש לי קירור סטוק ורציתי לדעת איזה קירור אני צריך בשביל לעשות לו אובר קלוק נכון לעכשיו או עומד על 51 מעלות במנוחה ד"א אני רוצה לעשות לו אוברקלוק יציב שישאר תמיד ולא רק בשביל התוצאה נכון לעכשיו אני עומד על 5200 בטרי די מארק בלי כלום האם יש לכרטיס הזה פונטציאל טוב ל oc? והאם אפשר לעשות את זה דרך הביוס לדוגמא שתמיד שאני עושה ריסטרט או משהו הכרטיס יהיה באוברקלוק ונראה לי שאני ילך על זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4041 איך הוא לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
יש לי את המארז של פוסידון 120 מקדימה מכניס 120 מאחורה מוציא שתיים בצד מכניס 120,ומכניס 8 רציתי לדעת עם יש דרך יותר טובה לקרר,עוד דבר ה 8 מוציא הרבה יותר אויר ואני 99 אחוז בטוח שהוא יותר מועיל מ ה 120,עדיף להחליף אותו ל 120 ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
החלפתי מאוורר למעבד ל AC כזה http://arcticcooling.com/cpu2.php?disc=1&idx=15 ובימי השרב האחרונים הטמפרטורה טיפסה לי כמעט ל 60 מעלות,האם עלי להיות מודאג, יכול להיות שהמאוור מעדיף להיות שקט מיעיל ? מהו תחום טמפרטורת העבודה שלו ?, אני צריך הרגעה בבקשה קראתי בAMDBOARD שטמפרטורת המקס שלו היא 85 מעלות. יש לי במארז שתי מאווררי 80 שדוחפים מקדימה ואחורה, מאוורר 120 בדופן שמוציא ומאוורר 80 בגג שמוציא.
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
החלפתי את הלוח הקודם שלי ה DQ6 לASUS BLITZ ואת הזכרונות לתדר 1066 במקום ה 800 הביוס נורא מורכב ורציתי לדעת אם למישהו יש נסיון איתו ויוכל ללמד אותי מה לשנות בביוס כדי להגיע לOC הקודם שעשיתי ואפילו יותר הOC הקודם שלי עם ה DQ6 P35 וה DOMINATOR 800 e6750 2.66@ 3.70 dominator 800@ 1100 מכפלה 8 מתח למעבד 1.46 מתח לזכרונות: 2.36 FSB +0.25 וציפסט +0.25 איך אני יכול להגדיר משהו דומה בלוח החדש ואפילו יותר טוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי לעשות overclock למחשב שלי, אני לא יכול לעבור את ה 3.5 ghz , אני חושב שזה בעיה של pci-e , אין לי דרך לנעול אותו, זו לא בעיה של מתח כי יש לי ספק כוח enermax liberty 500w , אם מישהו מכיר את הבעיה אני מאוד אשמח אם יוכל לעזור לי תודה intel p930 abit aw8d max big water 735 sapphire x800gto2 corsair 2x512mb (1gb) cl5 800mhz xms2 enermax liberty ELT500AWT
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
האם מישהו ניסה לעשות OC בלוח הזה עם C2D6300? תוצאות ???
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
תביאו לי בבקשה קישור לקירור אוויר הכי טוב מסקייפיסי-בלבד! חייב סקייפיסי אין מצב חנות אחרת... ולא מזיז לי שיש בחנות אחרת יותר טוב אפילו ב20 מעלות פחות, כי פשוט אי אפשר... לא משנה מחיר רק שיהיה הכי טוב לאוברקלוק למעבד E4300 בתושבת 775. ולמצחיקים-לא אל תציעו קירור מים. תודה מראש!!!!!!!!!!1[br]פורסם בתאריך: 18.06.2007 בשעה 20:04:47 בעצם סביבות 300 ש"ח +-
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
שמעתי הרבה ואמרו לי להסתכל על העבודות באוברקלוקינג אבל אני לא יודעת לחפש....
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
אבי טס לאמריקה אז ביקשתי ממנו כל מיני דרים קטנים ובין היתר רציתי לקנות קירור למעבד יש לי SOCKET 478 NORTHWOOD הבנתי שאלה המומלצים הזלמן 9500 והביג טייפון אבל אני לא יודע אם הוא נכנס לי במארז הוא ענקי יש לכם אולי המצלמה לאחד מהם או אחר ואם אני יעבור מכשב אני יוכל להוציא את הקירור ולשים אותו באחר (אני ידאג למרוח משחה טרמית בחדש)
-
- 4 תגובות
- 468 צפיות
-