עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by y10,

תראו יש לי אינטל ולוח אם של DFI עכשיו אני לא יודע איך לעשות OC כיאלו אני נכנס לBIOS ואז יש לי שם באחד האפשריות clock& ועוד משהו עכשיו אני נכנס לcpu ואז שם רשום לי לבחור ככה רשום 100GHz/100GHz/33GHz(או שזה היה MHz אני לא זוכר..) וככה עולה יותר הברירת מחדל זה על רגיל עכשיו אני לא יודע מה לעשות והאם הגעתי למקום הנכון בבקשה עזרה!

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  2. Started by ras81,

שלום התקתקל לי המאוור 90 שמוציא אוויר מהמארז. הסתכלתי וחשבתי שהדגם הזה יכול לעשות את העבודה מצויין, הבעיה היא שאין לו אפשרות של שינווי מהירות, ויש לי פטנציומטר במארז, מה אתם חושבים? עדיף לקנות אותו למרות זאת, או לקנות משהו אחר עם אפשרות שינוי מהירות (אם לקחת משהו אחר אז מה עדיף ?) http://www.thermaltake.com/dcfans/ComboCool/a2013silentCat9/SilentCat9.htm שבוע טוב

• 3 תגובות
    • 455 צפיות
  3. Started by pc student,

חברה יש לי זכרון של היוניקס ddr 400 cas 3 עכשיו הוא נמצא בכאס 2 ובמהירות של 133 וביחס של 1:1 האם זה מה שפוגע באובר קלוק? יש לי לוח אם חדש asus A7N8X-X

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  4. Started by NETANELKOREN,

שלום. האם יש מערכת קירור לכול חלקי המחשב (כגון:מעבד,כרטיס מסך ועוד) והאם קימים מערכות כאלה עד 350 ש"ח נתנאל קורן

• 4 תגובות
    • 455 צפיות
  5. שלום! קראתי את הכתבה בעמוד הראשי על מערכת טובה לאוברקלוק, ורציתי להשתמש בנסיונכם העשיר כדי לדעת מה הפוטנציאל שלהם. מעבד: E2180 מופיע עם הישגים יפים בפרוייקטי האוברקלוק, אבל E5200 לא. אם אני מתכוון לעשות OC כבד, איזה מהם עדיף לי? כרטיס מסך: Geforce 9600 - האם זה משנה אם יש לו זיכרון של חצי ג'יגה או של ג'יגה? יש יצרן מסויים שנותן תוצאות טובות יותר? אני יודע שGainward נהגו בזמנו להוציא כרטיסים שנבדקו לOC, אבל אני חושב שאתם יודעים יותר :] לוח אם: הבנתי שהצ'יפסט ללכת איתו זה P35 של אינטל. לוח אם של ג'יגהבייט יתן תוצאות טובות בOC? לוח אחר עדיף? הרבה תודה! מתן

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  6. Started by XPeriment,

אהלן ברשותי לוח של ג'יגה בייט, ומעבד ATHLON 1400+ ומאורר שהגיע יחד איתו. מיום הרכבתו מזה 8 שנים המאורר הזה רועש ביותר - בעבר זה לא הפריע לי כי לא היה איתי בחדר, אבל כיום זה ממש הפך למטרד. אני רוצה להחליף את המאורר למשהו שקט ביותר... למישהו יש הצעות לדגם זה? זיגזג הציעו לי את Arctic-Cooling Copper Silent 3 for AMD Duron / Sempron / Athlon השאלה אם יש משהו יותר שקט, תודה מראש, אמיר

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  7. Started by Oranili,

שלום יש לי מארז ג'נרי וקניתי את 2 המאוררים הבאים : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=181 8CM ! עכשיו שמתי את שתיהם מאחורה ו1 כזה מקדימה זה מאורר שמספיק לעשות את העבודה? כי יש לי טמפ מעבד של 40 במנוחה ... זה הוריד רק 3מעלות... עכשיו ראיתי שיש 120CM מאורר זה יוריד את הטמפ יותר? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 455 צפיות
  8. אז ככה מפרט מלא בחתימה. פשוט לא מצליח כרגע התיזמונים של הזיכרונות על 3-4-4-11 שזה לא משו בכלל מה פה עוצר אותי?!תודה ענקית לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 455 צפיות
  9. Started by doronpascal,

Zalman CNPS9500A או Thermaltake BigTyp 120vx ?

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  10. היי, יש לי לוח IS7-E ויש עליו 5 מקומות לחבור מאווררים. מאוורר הCPU ומאוורר הNB הסטנדרטיים ועוד 3 חיבורים בשם: SYSFAN1 AUXFAN1 AUXFAN2 הבעיה היא שאני לא מוצא דרך לראות את הסלד של שני האחרונים. לא בביוס, לא בתוכנה שאביט סיפקה עם הלוח וגם לא בSPEEDFAN4.13 (ששם מופיעים 5 מאווררים אבל על 2 האחרונים כתוב 0 RPM.....) למישהו הפיתרון?

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  11. Started by mazoneli,

החלפתי מאוורר למעבד ל AC כזה http://arcticcooling.com/cpu2.php?disc=1&idx=15 ובימי השרב האחרונים הטמפרטורה טיפסה לי כמעט ל 60 מעלות,האם עלי להיות מודאג, יכול להיות שהמאוור מעדיף להיות שקט מיעיל ? מהו תחום טמפרטורת העבודה שלו ?, אני צריך הרגעה בבקשה קראתי בAMDBOARD שטמפרטורת המקס שלו היא 85 מעלות. יש לי במארז שתי מאווררי 80 שדוחפים מקדימה ואחורה, מאוורר 120 בדופן שמוציא ומאוורר 80 בגג שמוציא.

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  12. יש לי.. Thermaltake Xaser II 6000A Plus במארז הזה יש צג LCD שמציג את הטמ'פ,חיברתי את המארז והצג לא עובד... פתחתי אותו וראיתי שיש שם סוללה מישהו יכול להסביר לי איך אני מוציא את המבודד שנמצא שם? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  13. Started by re,

עשיתי OC למעבד וזה גם עשה לי לזכרונות יכול להיות מ2גיגה זכרון יכול לרדת ל1.5 גיגה

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  14. Started by ranran,

אבי טס לאמריקה אז ביקשתי ממנו כל מיני דרים קטנים ובין היתר רציתי לקנות קירור למעבד יש לי SOCKET 478 NORTHWOOD הבנתי שאלה המומלצים הזלמן 9500 והביג טייפון אבל אני לא יודע אם הוא נכנס לי במארז הוא ענקי יש לכם אולי המצלמה לאחד מהם או אחר ואם אני יעבור מכשב אני יוכל להוציא את הקירור ולשים אותו באחר (אני ידאג למרוח משחה טרמית בחדש)

• 4 תגובות
    • 455 צפיות
  15. לכל אחד יש את הפעם הראשונה... וגם אני רוצה לעשות oc. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  16. Started by THE FOX,

כרגע אני עם שניי סטיקים של 256 MB שרצים ב DUAL. אני רוצה להוסיף עוד 512 MB. יש לי מקום לעוד שני סטיקים בלוח. אם אוסיף עוד סטיק של 512 הם יעבדו בDUAL עדיין? לא מכיר איך זה עובד עם הלוחות האלה..מחכה להסבר [ברשותי לוח NF3U + מעבד ווניס]

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  17. Started by Glow,

שלום! יש לי לוח אם k8n Neo4 של MSI ומעבד AMD athlon 64 3000 מישהוא יכול להסביר לי איך לשנות מכפלה או מה הדרך הכי טובה להגיע מ1800 ל-3000 במהירות שלו? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  18. Started by נעל בית,

חבר שלי אומר שהוא לא מצליח לעשות oc לכרטיס מסך r9500pro הוא אומר שהוא ניסה 3 תוכנות, ושכנראה יש חסימה בדרייברים לoc או משהו כזה. אם מישהו יודע משהו על זה או שיש/היתה לו את אותה הבעיה, בבקשה תגיב, כי אני ממש רוצה לקנות את הכרטיס הזה ואני לא רוצה לגלות אחר כך שיש איתו בעיות. תודה

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  19. Started by motogt,

ראיתי שבהרבה מקומות כתוב שאפשר להמהיר את רכיבי החומרה, יכול להיות שהשאלה נדושה, אבל אני חדש. אז מה זה המהרות ואיך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  20. שלא צריך פירוק של הלוח-אם , כמו ה-Arctic Cooling Freezer 7 Pro http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1560&products_id=12140&PHPSESSID=bd81d6a03bf35cbc9032e9965bfa6553 יש עוד קרורים כאלה בסכום של בערך עד 200 ש"ח ?

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  21. Started by Neldana,

אני רוצה לקנות מאוורר למעבד... Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) מחיר נורמלי, לא משהו יקר תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  22. Started by Dom,

בחנות שבה אני קונה מציעים לי מעבד TRAY, כלומר ללא אריזה, אך ביחד על מאוורר CoolMaster (היבואן לא יודע איזה דגם) במקום המאוורר המקורי. האם כדאי לי ללכת על ההצאה ואיך המאוררים והגופי קירור האלה לעומת הקירור המקורי שמגיע עם +AthlonXP 2500 מבחינת רעש ואיכות. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  23. Started by arieltan,

אני עומד לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת איזה מאווררים איכותיים למעבד מתאימים לסוקט החדש של AMD מסוג AM2 התכנון שלי הוא כמובן OC קל בעתיד, וסכום באשור ה-200 ש"ח

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  24. לא משנה לי רועש או לא. המאורר שעל המעבד שלי הלך ואני לא רוצה להחליף גוף קירור. איפה אני משיג אחד? כל החנויות מוכרות 80 + =\ גם fitting/duct מ70 ל80/120 יהיה טוב

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  25. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

השאלה בנושא ןמחפש ביקורת אל המעבד שמגיע בגירסת בוקס תודה

• 0 תגובות
    • 454 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.