אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
עשיתי אוברקלוק למעבד שלי והגעתי איתו למהירות של 2400mhz עם מאוורר סטוק עכשיו הפסקתי כי המעלות במנוחה 54-58 ועכשיו רציתי לדעת אם להמשיך או לחכות שאני יקנה קירור יותר טוב?? ורציתי לדעת מתי ואיך אני אמור לדעת מתי לעלות מתח לזיכרונות ולמעבד?? וגם המעבד עובד במכפלה של 300*8 לא נוגעים ב8 או שאפדר לשנות אותה תודה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
-
-
שלום. האם יש מערכת קירור לכול חלקי המחשב (כגון:מעבד,כרטיס מסך ועוד) והאם קימים מערכות כאלה עד 350 ש"ח נתנאל קורן
-
- 4 תגובות
- 440 צפיות
-
-
http://www.bcchardware.com/index.php?option=content&task=view&id=3718&Itemid=40&limit=1&limitstart=0 בביקורת הוא נראה בהשוואה ל9500 של זלמן ועוקף אותו! משהו יודע איפה לקנות אותו? הוא נראה אחלה קירור ;D
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
http://img262.imageshack.us/my.php?image=newbitmapimagedu5.jpg מה זה אמור? תודה
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
-
-
יש לי את המארז הזה בלי מאוורר מקדימה הוצאתי את התעלת איוורור ושמתי במקומה מאוורר 80 מ"מ בתוך המארז שיכניס קור, האם זה עוזר? לעשות אותו שהוא יוציא חום? מה לגבי אבק? האם להשאיר את תעלת האיוורור? הטמפרטורות עכשיו הם 48 במעבד, 33 במארז, ו 37 בכרטיס מסך. (עם מזגן על 25C) יש לי AMD 2600+ XP הטמפ' בסדר?
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
כשאני מעלה את הFSB בביוס לכל מספר מעל 300MHZ בווינדוס אני רואה שהוא מציג לי רק 300MHZ בFSB דרך CPU-Z. למשל אם עשיתי בביוס FSB 320 אני אראה בCPU-Z 300 בFSB. יש לי זיכרונות DDR2533 512*2 יכול להיות שהם המגבלה שבגללה אני לא רואה באס יותר גבוה מ300 בווינדוס. כי בביוס אני מגדיר מעל 300 והוא מעלה את הווינדוס בלי בעיות... ביטלתי את כל האופציות שמגבילות את האובר קלוק דרך הביוס. ממש מוזר...
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
זה לא מראה מעלות צ'יפסט , לא לוח אם , ולא מעבד. והמעלות ב-temp כתובים ב-127 מעלות! במעלות כאלה המחשב היה עולה באש!!
-
- 4 תגובות
- 440 צפיות
-
-
די אף איי הכי טובים לאובר איזה מודל הכי טוב ולא יקר מידי? ומה זה משנה הצ'יפסט ? מה זה אנפורס 4,3,2? למשחקים צריך מעבד חזק? איזה כרטיס לקנות ATI או GEFORCE? ענו בבקשה....תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 440 צפיות
-
-
-
-
חבר'ה שלום רציתי להתיעץ איתכם בנוגע לטמפ' ול oc לגבי המחשב שלי. אז ככה יש לי מעבד amd 3200 אתלון לוח אם של אסוס 939 a8n-e גיגה זכרון של twinoms cl 2.5 ddr 400 ספק של thermaltake 480w silent pure power כרטיס מסך של גיגביט 6600 gt עם 128 מגה בייט זיכרון עם קירור פסיבי וקירור של freezer 64 למעבד קניתי אותו בערך לפני שנה וחצי בזמנו הוא היה חזק מאוד אך כיום הוא קצת נחלש המלצה שלכם לגבי oc לכרטיס מסך ולמעבד ועד כמה אם זה אפשרי בכלל ולגבי הטמפ' של המעבד והכרטיס מסך אם הם תקינות. טמפ המעבד היא 28 מעלות טמפ הכרטיס מסך 50 מעלות עכשיו לגבי המהרת הכרטיס מסך האם מישהו יוכל לומר לי עד כמה להמהיר או עד כמה זה גבול נורמלי כרגע הנתונים הם core clock =542 memory clock=232 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 440 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד Northwood 2.4b 533 עם קירור spark 7 לוח Msi 865PE neo2-p כרטיס מסך readon 9800 pro 410@709 וזיכרון 1GB 333 CL 2.5 של חברה לא ברורה בשני סטיקים של 512 אני מנסה לעשות אוברקלוק אבל המחשב לא יציב מעל FSB של 147 MEMTEST86 נופל ישר אני חושב לקנות זיכרון אחר pc4000 או pc3700 שווה להשקיע בחברה טובה (OCZ או CORSAIR) ?? או לקנות של a-data מ KSP או אולי אני צריך להחליף משהו אחר ??
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
-
היי אני חדש פה קראתי המון דברים באתר הזה וזה הדליק אותי.. בקיצור איפה אני צריך להתחיל? יש לי כבר מארז ישן מוכן שאני אעשה איתו משהו אבל אני לא יודע איפה להתחיל.. מישהו יכול לעזור לי מה המודינג הכי קל למתחילים?
-
- 3 תגובות
- 440 צפיות
-
-
החלפתי מאוורר למעבד ל AC כזה http://arcticcooling.com/cpu2.php?disc=1&idx=15 ובימי השרב האחרונים הטמפרטורה טיפסה לי כמעט ל 60 מעלות,האם עלי להיות מודאג, יכול להיות שהמאוור מעדיף להיות שקט מיעיל ? מהו תחום טמפרטורת העבודה שלו ?, אני צריך הרגעה בבקשה קראתי בAMDBOARD שטמפרטורת המקס שלו היא 85 מעלות. יש לי במארז שתי מאווררי 80 שדוחפים מקדימה ואחורה, מאוורר 120 בדופן שמוציא ומאוורר 80 בגג שמוציא.
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
-
-
כרגע יש לי במחשב מותקן EVERCOOL BUFFALO על E6550 עם OC ל 3.25Ghz לפעמים, סתם ככה בלי כל מאמץ, הוא מתחיל להסתובב ב RPM גבוה ולהרעיש... מישהו יודע אם הזלמן 7700 אמור להיות יותר שקט ממנו? ואם אני מתקין אותו, הוא אמור להוריד לי את הביצועים?(ז"א, להעלות טמפ' בהרבה) כי כדי להתקין אותו צריך לשים פלטת חיזוק אחורית ואני גם ככה מפרק את המחשב בקרוב(כן עוד לא עשיתי את זה..) אז חשבתי אולי לשים אותו כבר... אגב, אל תמליצו לי על משהו אחר, אני לא קונה תזלמן יש לי אותו כבר מחבר...
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
-
-
האם קרור סנבים טאוור הוא השקט ביותר או שיש שקטים יותר ל-775
-
- 4 תגובות
- 440 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם... היום, לאחר הרבה למידה מהפורום הזה הצלחתי לבצע את האוברקלוק הראשון שלי שעובד אז ככה: עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי: Radeon 9600XT 256 MB של PowerColor http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/d/a/v/i/d/1/9/8/8/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200312161721032747/200502121135298783/oc_gpu.JPG אני יודע שהאוברקלוק הוא אולי פצפון ואני לא ירגיש שום הבדל, אבל אתם מכירים את ההרגשה של אחרי האוברקלוק הראשון שלכם? שממש הצלחתם לשפר משהו במחשב? כי לי זה נתן הרגשה ממש נפלאה...והכל תודות לפורום הזה שלימד אותי...תודה רבה..!!! עכשיו בקשר לשאלות... נכנסתי השבוע לאתר של הכרטיס מסך שלי והיה כתוב בפרטים של הכרטיס מסך שלי שהתדר של הזיגרון אמור להיות 300MHZ*2 אבל הוא רק…
-
- 4 תגובות
- 440 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box עליו מורכב: Arctic-Cooling Freezer Pro 64 For AMD Asus M2N-E G.Skill DDR2 2048MB (1024X2) 800Mhz CL5 Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E GDDR3 Enermax Liberty 400W NZXT Trinity בעיקרון אני רוצה לשפר את כל הביצועים של המערכת.. לא חייב משהו כבד אני לא רוצה להסתכן. מה הייתם עושים? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
לכל אחד יש את הפעם הראשונה... וגם אני רוצה לעשות oc. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
כרגע אני עם שניי סטיקים של 256 MB שרצים ב DUAL. אני רוצה להוסיף עוד 512 MB. יש לי מקום לעוד שני סטיקים בלוח. אם אוסיף עוד סטיק של 512 הם יעבדו בDUAL עדיין? לא מכיר איך זה עובד עם הלוחות האלה..מחכה להסבר [ברשותי לוח NF3U + מעבד ווניס]
-
- 3 תגובות
- 439 צפיות
-
-
האם יש דרך להוסיף חיישני טמפ' למחשב? שישלחו את המידע לתוכנה ומשם ל LCD ולא ישירות.. חשבתי אולי אפשר דרך הכניסה הסיריאלית של המחשב לחבר אותם... ושאז יהיו כאילו חיישנים לדי וי די למעבר ללוח אם לזכרונות... כאילו לכל מה שיש במחשב...
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה המקום המתאים לשאלה. אני מתכוון לקנות GA-M55plus-S3G (Rev 1.x) עם AMD 3800 x2 יש בלוח אם כרטיס מסך מובנה של nvidia שמעתי שהלוח אם לא כ"כ מתאים ל-OC בגלל הכרטיס מסך, האם זה נכון? האם רק זו הבעיה של הלוח אם או שבכלל הוא לא מתאים ל-OC? או אולי רק קצת? השאלה היא - אם אני קונה את הלוח הזה ובעתיד מוסיף כרטיס מסך חיצוני האם הבעיה של חוסר תאימות ל-OC נשארת? ברור לי שיש לוחות אם יותר טובים אבל גם יותר יקרים וכרגע הצרכים שלי הם די בסיסים כמו לגלוש באינטרנט, אופיס, הורדת סרטים ומויזקה וקצת קידוד סרטים (סרטונים, לא משהו כבד במיוחד). ואם כבר אני שואל, בהנחה שאי אפשר לעשות OC, אם אני קונה קירור טוב יותר מההיטסינק הבסיסי כמו למשל קירור אוויר/מים - האם זה יוסיף לביצועי…
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
רציתי לדעת לדוגמא כשאני קונה כרטיס מסך, אני צריך לדעת אם אני יעשה לו OC או לא? מה שאני מנסה לומר זה, שהאם OC יכול לשנות את דעתי כללי , בקשר לקניית כרטיס מסך? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
יש לי A8N-sli deluxe ויש שם את הקירור המעפן לציפסט ורציתי להחליף אותו. השאלה היא איך מוציאים אותו, יש שם שני פלסטיקים שחורים עם לחצן עליהם ולא הצלחתי להוציא אותם. ולגבי ZALMAN ZM-NBF47 כתחליף - הוא מגיע עם מדבקה טרמית ?
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-