אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
עשיתי אוברקלוק למעבד שלי והגעתי איתו למהירות של 2400mhz עם מאוורר סטוק עכשיו הפסקתי כי המעלות במנוחה 54-58 ועכשיו רציתי לדעת אם להמשיך או לחכות שאני יקנה קירור יותר טוב?? ורציתי לדעת מתי ואיך אני אמור לדעת מתי לעלות מתח לזיכרונות ולמעבד?? וגם המעבד עובד במכפלה של 300*8 לא נוגעים ב8 או שאפדר לשנות אותה תודה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שמתי לב בזמן האחרון שהגשר הדרומי מאוד חם ואין עליו שום קירור לעומת הגשר הצפוני ושאני שם את האצבע עליו אני לא יכול להשאיר אותה יותר מ3 שניות אז חשבתי שאולי צריך לקנות לו איזה גוף קירור או משהו אז איזה גוף קירור כדאי לקחת?
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעשות אוברקלוק אלא אם כן אני ממהיר גם את הPCI ? המפרט שלי הוא: ASUS P5B-V E-6300 CORSAIR XMS2 1024 DOUL CHANNEL PC6400 CL5 קירור STOCK ספק HEC TRT 300W דיסק קשיח SAMSUNG SPINPOINT 250G SATAII מה שקורא זה שאני על באס 326 עם PCI 120 המתחים שלי מקובעים וכל שאר ההגדרות כמו שכתוב במדריכים! אם אני מעלה ל121 את ה PCI ההארד דיסק לא מזוהה ומעבר לזה אני לא מצליח גם להעלות את הבאס! מה אני לא עושה נכון?
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אז ככה לפי מה שהבנתי אז כמה שיש יותר אמפר([A] /[AMP] ), כך מהירות המאוורר ועוצמתו גדולה יותר.. - נכון? [זו שאלה ראשונה] ושאלה שנייה -> איפה אני יכול למצוא מאווררים אחד של 6/8/9cm עם מעל 0.24 amper ועוד אחד 4cm עם מעל ל 0.24 amper ? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
NINJA PLUS+120MM או: ZALMAN - CNPS7000-CU שניי המאוריים הנ"ל נמצאים בהשיג יד שלי השאלה מה עדיף?המעבד E6300
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
זה לא מראה מעלות צ'יפסט , לא לוח אם , ולא מעבד. והמעלות ב-temp כתובים ב-127 מעלות! במעלות כאלה המחשב היה עולה באש!!
-
- 4 תגובות
- 462 צפיות
-
-
די אף איי הכי טובים לאובר איזה מודל הכי טוב ולא יקר מידי? ומה זה משנה הצ'יפסט ? מה זה אנפורס 4,3,2? למשחקים צריך מעבד חזק? איזה כרטיס לקנות ATI או GEFORCE? ענו בבקשה....תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
-
אני מחפש שני מאוררים 80 מ"מ ו 120מ"מ עם חיבור כמתואר בלינק של 4 פינים ולא של מולקוס http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/CS-012074.htm בבקשה תעזרו לי למצוא מאורר שמתאים עם חיבור כזה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
-
אחרי כמעט שנתיים עם המחשב שמתוכם הוא בקושי נכבה, הגיע הזמן לOC. קניתי זכרונות KINGSTON בנוסף לGEIL שכבר היו אצלי, כאשר הGEIL עם קירור והKINGSTON לא, עכשיו זה ישתנה ואני יחליף את הKINGSTON בGEIL זהים לקיימים כולל קירור עליהם. עכשיו המפרט שלי מופיע בצד, אני צריך לדעת איזה קירור אני צריך למטרת OC, לא מטורף! מתוכנן גם קניית מסך-DELL 2007FP בקרוב ככה שאני גם צריך לדעת אם הכרטיס מסך יעמוד בו. והכי חשוב, יש לי את הביוס הכי מסובך שראיתי ככה שגם בנושא הזה אני צריך עזרה.
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
אני יכול לעשות OC למעבד? יש לי פנטיום 4 2.6GHZ,נורתווד טמפ':46 מעלות וד"א גם בקשר לכרטיס מסך יש לי: geforce fx5200 מבית asus magic v-9520
-
- 4 תגובות
- 462 צפיות
-
-
היי יש לי מארז ANTEC P180 ואני רוצה להוסיף מאורר מקדעמה שיכניס אוויר אם מישהו יכול לעזור לי לבחור מהרשימה אני אודה מאוד: http://www.directcanada.com/category/?minorcatid=1495 הייתי מעדיף משהו אם תאורת LED , ומה עדיף מבחינת מהירוית? כאילו 1200RPM זה מספיק או שעדיף 2000RPM(יותר רעש)? כרגע יש לי 3מאווררים 1 מאחורה מוציא 1 בגג ואחד למטה באמצע אחרי הספק... תודה
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
האם מישהו ניסה לעשות OC בלוח הזה עם C2D6300? תוצאות ???
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שמעתי הרבה ואמרו לי להסתכל על העבודות באוברקלוקינג אבל אני לא יודעת לחפש....
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
קישור לאתר ששם נמצאת הרשימה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=90973
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד וזה גם עשה לי לזכרונות יכול להיות מ2גיגה זכרון יכול לרדת ל1.5 גיגה
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
בירשותי עכשיו מחשב שאבא שלי קנה לעצמו Sempron 2300 סוקט A לוח abit NF7-M זכרון DDR 333 גנרי קירור סטוק MUTILPLYER על 9.5 *נעול (לפחות לא משתנה התדר כאשר אני משנה אותו - גם ב EVEREST לא משתנה כותב 9.5) |FPS כל 160 ללא OC עשיתי לו היום טיפה ניסיונות ל OC ויצא לא רע הגעתי ל FSP 220 עם מחלק 5/4 ככה שהזיכרונות היו על 700 אם עליה של מתח מ 1.6 ל 1.625 התדר היה 2100+ לעומת 1600 מקורי. הטמפרטורורה לפני OC היתה 39 ואחרי 47 במאמץ. מה התמפרטורה בה כדי לשמור את המאבד זה? לאחר ניסיון לעלות רק את ה FSP נכשל הפסקתי את ה OC לעכשיו. יש לי שאלה בערך באיזה OC ה SEMPRON 2300 היה שווה לביצועים של PRESCOTT בתדר 3.0? פשוט יש לי אפשרות להריץ את הSEMPRON והלוח שלו עם זיכרון DDR400 של KINGMAX וקי…
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד מ-2.4 ל-3.7 בקונרו , הכל עבד 100% ויציב , עד שעשיתי קידוד לסרטים ובסרטים המקודדים היה "שלג" חשבתי בהתחלה שזה מקודדים , התקנתי כל מיני מקודדים ושום דבר לא עזר ! בסוף ביטלתי את ה-OC בביוס , עשיתי קידוד והסרטים יצאו מצויין ללא שיבושים יש למישהו רעיון ? , אי אפשר לקודד ב-OC ללא הפרעות ?
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
SLK 947U שנראה לי עשוי מאלומניום (לא זוכר) או הTT סיילנט טוור.. מאוורר 80MM של דלטא אני יכול לקנות בתל אביב ב10 שקל אז זה לא הבעיה :] (הקירור הינו ל2600 מובייל שאני רוצה לקנות)
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
שלום... ציירתי את המארז שלי כמו שהוא כרגע בקשר למאווררים עכשיו השאלה שלי היא מה אתם ממליצים, איזה מאוורר שיוציא ואיזה שיכניס אוויר? - איזה סירקולציה אתם ממליצים במצב הקיים? והאם כדאי להוסיף מאוורר עליון או צדדי במארז? או שזה לא ישנה הרבה? אני צריך בשביל זה לעשות חור במארז כי כרגע אין לי חור למאוורר שם. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
היי. יש לי את הלקסה של nzxt, ואני רוצה להחליף את המאוורר האחורי במאוורר הזה: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_498_198&products_id=4513 שלפי הנתונים נראה מרשים. אם בכל זאת המאוורר הזה לא טוב, אני ישמח להמלצה למאוורר אחר שיחליף את המאוורר האחורי במארז שלי, וחשוב שיהיה עם לד כחול עליו. אין הגבלה לתקציב, אבל יש הגבלה לחנות - אני חייב מ-tms. במידה ואני רוצה להחליף גם את המאוורר הצדדי שהוא מכניס אוויר, זה יהיה כרוך גם בהוצאת מסנן האבק? ואם כן איפה אני יכול לקנות מסנן אבק למאוור שציינתי למעלה? [ומידה ואני יחליף גם את המאוור צד]. תודה.
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
קראתי פה בפורום, שיש באג נפוץ, של בילבול בחיישני טמפ', עכשיו רציתי לדעת, באוורסט כתוב לי שהמעבד עומד על 47 מעלות, ובביוס כתוב לי שהוא עומד על 40-41 מעלות [ יש לי 4 מאווררים במארז, אחד מקדימה, 2 בצד, ואחד מאחורה ].... על מה להסתמך? והאם החיישן מזייף?
-
- 4 תגובות
- 461 צפיות
-
-
יש תוכנה או משהו שמכבה את המאורר דרך המחשב ולא דרך פאנל או משהו חיצוני?
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום עכשיו במקרה בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך(במנוחה) והיא על 49 מעלות(בדרך כלל נע בין 39-40 מעלות) זה הגיוני שבגלל החום הטמפ' קפצה ב9-10 מעלות? או שזה קפיצה שאני כבר צריך לבדוק מאווררים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-