עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by asaf556,

שלום אני עושה oc עם לוח אם msi p965 neo ויש כמה דברים שאני לא מוצא בביוס כמו איפה משנים את היחס של הזכרונות עכשיו זה 4:5 איך אני משנה ל 1:1 עוד דבר שאני לא מוצא איפה שולטים על המתח של המעבד אני יודע שיצאו הרבה עידכונים לביוס שלו אבל פחדתי לעדכן אני אשמח אם תגידו לי איפה כל הדברים האלה נמצאים תודה

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  2. Started by yoav1000,

אני הולך לקנות את הSTACKER 830 ואני רוצה לדעת איזה מאוררים להוסיף למארז, איזו זרימת אוויר לעשות.

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  3. Started by Fir3DragoN,

איזה מעבד עדיף לקנות לOC רציני 1> INTEL CORE 2 DUO E2160 1.8GHZ 800MHZ 1MB 64BIT LGA775 TRAY http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=333&category_id=4772744c11160f84cd3583593c8e5707& או 2> AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4400+ 65W 512KB X2 BOX http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=86&category_id=89afe3947540007e9bf500324087279d& אני בקרוב קונה מחשב ואני צריך לדעת מה יותר טוב מבחינת הסופי בOC

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  4. Started by ArCh,

אני רוצה להתחיל את הOC כמו בן אדם, וזה לא קל כמו שזה נראה כבר. המערכת : gigabyte ga-m95sli-s5 F7 amd 5200 mem twinmos twister 800 1GB 7900GS gigabyte zalman cooling חיפשתי דיי הרבה באינטרנט אנשים שעשו OC למערכות כאלה ואין שום דבר כמעט, לא לזכרונות לא ללוח וגם לא למעבד. עכשיו בלוחות היום יש את כל הHT וכ"ו ואני לא מצליח למצוא קונפיגורציה טובה. הדבר היחיד שעשיתי זה תזמון לזכרונות ולמרות שהוא עובד מצויין אני מאמין שאפשר יותר טוב. אני מחפש קינפוג טוב בלי להעלות הרבה מתחים. בנתיים הזכרונות שלי עבדו 5-5-5-18-23 וT2 כשעשיתי T1 אחרי עבודה של שעה ככה נפלה המערכת (קורה) בנתיים אני עובד על זה לאט לאט. עכשיו אני על 4-4-4-12-18 וT2 יש עוד כמה דברים לשנות שם אבל אני לא מבין ב…

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  5. Started by shaharezra,

אני יודע שזה נושא שחרשו וטחנו מכל כיוון אבל אני צריך דעה סופית בשביל חבר קרוב איזה קירור אוויר יתן את התוצאות הטובות ביותר ללא הגבלת תקציב ובלי בעיה עם רעש לא ממש בא לי להמלציץ לו על ביג טייפון יש משהו יותר רציני?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  6. יש לי לוח אם : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עכשיו הקטע הוא שהקירור שקיבלתי עם הלוח אם התחיל להרעיש אז הורדתי וקניתי את הקירור : ZALMAN ZM-NBF47 Northbridge cooler http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=200&code=014 באחד מהנקיונות של המחשב חבר שלי "הפיל" אותו ומאז די קשה לחבר אותו בחזרה(ממש אבל ממש קשה לקח לי שעה לחבר..) בקיצר לאחד שנמאס לי החזרתי את הקירור הרגיל בלי מאוורר רק תצלעות והוא על 47 מעלות השאלה פה היא האם ביגלל שהציפסט מתחמר לוקח למחשב להגיע שנייה יותר וכו... ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  7. Started by rozenasfffyhvega616,

בזמן האחרון , בקיץ, בזמן שאני משחק במשחק מחשב הדורש הרבה מהמעבד המחשב קופא באמצא וצריך לרסט את המחשב. בדקתי את זה באמצאות speedfan וגיליתי שבזמן המשחק הטמפ' של המעבד עולה בצורה חדה מאוד. מבקש עצה מה לעשות ואם זה להחליף מאוורר אז לאיזה מאוורר (לא משהוא גדול ולא מרעיש). מעבד: q6600 מחשב חדש יחסית תודה

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  8. Started by a-gold,

יש לי את הכרטיס הזה... http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12206&catid=700 איזה קירור אני יכול להתאים לו?

• 6 תגובות
    • 456 צפיות
  9. עכשיו שמעתי שזה יכול לשפר את הביצועים של המחשב... זה ההגדרות הרגילות שקיבלתי איתו: איך ההגדרות האלה? הן בסדר או שכדאי לשנות משהו? תודה!

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  10. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי מארז קטן יחסית ויש לי שני הרדיסיקים בהתחלה הם היו צמודים אחד לשני אבל עכשיו הרדיסק אחד למטה והרדיסק אחד איפה שהצורב זה שליד הצורב מתחמם הרבה הוא מגיע כמעט ל50 מעלות ורציתי לשאול יש לי בבית גוף קירור של פנטיום 3 עם מאורר עליו ורציתי לשאול האם אני יכול פשוט לשים את הגוף קירור והמאורר על ההרדיסק פשוט להניח אותו עליו? האם זה יכול לגרום נזק או חשמל סטטי או כל דבר אחר והאם יש שיטות טובות יותר?

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  11. Started by MoRtZkInG,

שיחקקתי קצת בOC בP2 ישן עם צ'יפסט 440BX ישן בכל מקרה, בתפריט בביוס שמופיע בו האופציות לשינוי התדרים למעבד, יש שתי אופציות שאני לא יודע מה הן עושות: Auto detect DIMM/PCI clk ו Spread spectrum מישהו יודע מה עדיף לשים את האופציות? האפשריות הן DISABLE וENABLE

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  12. אני מחפש משהו כזה: http://www.sidewindercomputers.com/dthiflfi1bst.html חשוב לי המידות הנ"ל: Fittings 1/4in BSPP thread to 1/2in ID Hose Barb יש סיכוי למצא משהו כזה בארץ? חנויות אינסטלציה?

13. Started by YRP99,

יש לי Q6600 ועשיתי לו OC ל 3ghz והעלתי קצת את המתח אם בכלל במידה וכבר חודש אני משתמש במחשב משחק, רואה סרטים ועובד איתו הכל עובד נורמלי אבל נגיד תאורטית אם אני יריץ איזה תוכנה רצינית שתעבוד כמה הרבה זמן (מה שאני לא עושה) יש סיכוי שהוא יאתחל את עצמו האם יכול להיגרם נזק למחשב במצב הזה שתיארתי? שכאילו בגדול, חסר מתח למעבד או משהו כזה

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  14. Started by pogostick,

שלום במחשב שלי כרגע יש 1. מאורר למטה בקדמת המארז שמכניס אויר 2. מאורר שמתחבר עם רגל לברגים של כרטיסי PCI למטה למטה במארז, שמעלה אויר כלפי מעלה 3. מאורר למעלה בגב המארז שמוציא אויר החוצה עם כל זה הגעתי לטמפ יפות של 19-25 מעלות במארז, ו33-42 מעלות במעבד (תלוי במצב של המחשב) אתמול הוספתי מאורר רביעי, בקדמת המארז, למעלה למעלה מעל ה CDROM, שמוציא אויר גם הוא החוצה המאורר הזה יותר גבוה בקו גבהים מהמאורר ה3 בגב המארז שמוציא גם הוא אויר החוצה האמת שלא קיבלתי שינויים בטמפרטורה אם לא עליה קטנה האם אני צריך להפוך אותו שיכניס אויר? או האם יש לכם סידור אחר למאוררים שלי? הצעות למקומות להכנס עוד מאוררים? תודה מראש עידו.

• 5 תגובות
    • 456 צפיות
  15. פעם דיברתי עם מישהו בטלפון והוא הסביר לי איך לעשות את האוברקלוק ואיך להעלות את המתחים מאז יש לי פרופיל שמור בביוס (Striker extreme) באותה תקופה היה לי מעבד E6600 והיום יש לי E6750 , טענתי היום את הפרופיל של האוברקלוק והגעתי לאוברקלוק של 3.2ghz תראו את המתחים ותגידו לי מה דעתכם , ואם אפשר לקבל הצעות איך להגיע לסביבות ה 3.5 3.6 .. Vcore : 1.6v memory : 2.200v 1.2v HT : 1.30V מכפלה : 8X LDT freq : 5x 1600FSB mEMORY : 800mhz SPP<->MCP Ref Clock : Auto מה אני יכול לשפר פה :? קיצור עזבו את כל מה שיש פה חח זה בטח יבלבל אותכם אם יש פה מישהו שיכול להסביר לי בטלפון או משהו כמה מתח להעלות ומה לעלות שישאיר פה טלפון או איזה הסבר או משהו תודהה

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  16. Started by poi212003,

חיברתי את המסך וכשאהי שולח משהו זה מראה לי רק את החצי השורה הראשונה החצי השני נשאר ריבועים כמו באתחול מסך מסוג 2*16 (קודם המסך עבד -אבל הלחמתי הכל מחדש כי החוט לא היה טוב) יכול להיות שהמסך נשרף?? למישהו יש מושג מה הבעיה?? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  17. Started by nir_ofer,

מישהו יכול בבקשה להגיד לי איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של המעבד שלי בXP לא דרך הביוס תודה

18. אני לא מצליח לעשות אוברקלוק אלא אם כן אני ממהיר גם את הPCI ? המפרט שלי הוא: ASUS P5B-V E-6300 CORSAIR XMS2 1024 DOUL CHANNEL PC6400 CL5 קירור STOCK ספק HEC TRT 300W דיסק קשיח SAMSUNG SPINPOINT 250G SATAII מה שקורא זה שאני על באס 326 עם PCI 120 המתחים שלי מקובעים וכל שאר ההגדרות כמו שכתוב במדריכים! אם אני מעלה ל121 את ה PCI ההארד דיסק לא מזוהה ומעבר לזה אני לא מצליח גם להעלות את הבאס! מה אני לא עושה נכון?

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  19. Started by psycho killer,

יש לי מארז קטן עם 3 הארד דיסקים ורציתי לקרר אותו אבל אני לא יודע בכלל מה הטמפ של הרכיבים כי בספיד פאן זה לא מראה לי כלום גם לא בביוס עכשיו הבאתי עוד הארד דיסק שאני כן ראוה את הטמפ שלו והורדתי אותה מ43 ל26 מעלות עם מאוורר 80 מ"מ אני יעלה עוד מעט תמונה של המארז ותמליצו לי איפה לשים את המאוררים הבעיה שאני גם לא יודע איזה חלקים מתחממים הכי הרבה ואז אני גם לא יודע את מה לקרר

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  20. Started by tinkerball,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd1556619098.htm האם הוא כמו ה-SK7?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  21. Started by frogman,

NINJA PLUS+120MM או: ZALMAN - CNPS7000-CU שניי המאוריים הנ"ל נמצאים בהשיג יד שלי השאלה מה עדיף?המעבד E6300

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  22. כשאני מעלה את הFSB בביוס לכל מספר מעל 300MHZ בווינדוס אני רואה שהוא מציג לי רק 300MHZ בFSB דרך CPU-Z. למשל אם עשיתי בביוס FSB 320 אני אראה בCPU-Z 300 בFSB. יש לי זיכרונות DDR2533 512*2 יכול להיות שהם המגבלה שבגללה אני לא רואה באס יותר גבוה מ300 בווינדוס. כי בביוס אני מגדיר מעל 300 והוא מעלה את הווינדוס בלי בעיות... ביטלתי את כל האופציות שמגבילות את האובר קלוק דרך הביוס. ממש מוזר...

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  23. Started by adizarko,

אני די חדש בעניניי ה OC אז הייתי רוצה אם מישהו יכול להדריך אותי כאן בקשר לתוכנות וצעדים ראשונים תודה

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  24. די אף איי הכי טובים לאובר איזה מודל הכי טוב ולא יקר מידי? ומה זה משנה הצ'יפסט ? מה זה אנפורס 4,3,2? למשחקים צריך מעבד חזק? איזה כרטיס לקנות ATI או GEFORCE? ענו בבקשה....תודה!!!

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  25. Started by tzolerguy,

יש לי זכרון של חברת SUPER TALENT שכתוב עליו דגם: D32PB12C25 והוא CAS 2.5 וניסיתי למצוא עליו קצת נתונים אבל באתר של היצרן לא מצאתי אותו אז אם מישהו מכיר אני ישמח לדעת למה הוא מסוגל תודה

• 0 תגובות
    • 456 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.