עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by rozenasfffyhvega616,

בזמן האחרון , בקיץ, בזמן שאני משחק במשחק מחשב הדורש הרבה מהמעבד המחשב קופא באמצא וצריך לרסט את המחשב. בדקתי את זה באמצאות speedfan וגיליתי שבזמן המשחק הטמפ' של המעבד עולה בצורה חדה מאוד. מבקש עצה מה לעשות ואם זה להחליף מאוורר אז לאיזה מאוורר (לא משהוא גדול ולא מרעיש). מעבד: q6600 מחשב חדש יחסית תודה

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  2. עכשיו שמעתי שזה יכול לשפר את הביצועים של המחשב... זה ההגדרות הרגילות שקיבלתי איתו: איך ההגדרות האלה? הן בסדר או שכדאי לשנות משהו? תודה!

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  3. הלוח תומך עד PIII 600 אם אני מחבר מעבר יותר מהיר נניח PIII 800 מה תהיה ההשפעה על ה OC וכיצד כדאי לבצע

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  4. אני מחפש משהו כזה: http://www.sidewindercomputers.com/dthiflfi1bst.html חשוב לי המידות הנ"ל: Fittings 1/4in BSPP thread to 1/2in ID Hose Barb יש סיכוי למצא משהו כזה בארץ? חנויות אינסטלציה?

5. Started by YRP99,

יש לי Q6600 ועשיתי לו OC ל 3ghz והעלתי קצת את המתח אם בכלל במידה וכבר חודש אני משתמש במחשב משחק, רואה סרטים ועובד איתו הכל עובד נורמלי אבל נגיד תאורטית אם אני יריץ איזה תוכנה רצינית שתעבוד כמה הרבה זמן (מה שאני לא עושה) יש סיכוי שהוא יאתחל את עצמו האם יכול להיגרם נזק למחשב במצב הזה שתיארתי? שכאילו בגדול, חסר מתח למעבד או משהו כזה

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  6. Started by poi212003,

חיברתי את המסך וכשאהי שולח משהו זה מראה לי רק את החצי השורה הראשונה החצי השני נשאר ריבועים כמו באתחול מסך מסוג 2*16 (קודם המסך עבד -אבל הלחמתי הכל מחדש כי החוט לא היה טוב) יכול להיות שהמסך נשרף?? למישהו יש מושג מה הבעיה?? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  7. Started by psycotix,

שלום רב, יש לי מארז S-Viking מתוצרת ThermalTake . בתוך המארז יש לי קירור במים על המעבד (Big Water 120 SE) , קירור מסוג HardCano 12 על ההארד-דיסק (W.D. 120 GB) ובדרך רכישת גוף קירור במים לכרטיס מסך מסוג ATI RADEON PRO 256 MB . אם הדבר רלוונטי - יש לי לוח-אם שהעברתי מהמחשב הישן מסוג INTEL D850V . השאלה המתבקשת היא - איך אני עושה אוברקלוקינג למעבד שלי , על מנת שיגיע למהירות של 3.0GHZ ? מדובר במעבד שגם הוא מתוצרת INTEL אשמח לעזרתכם המהירה בנושא.

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  8. Started by Bone-Breaker,

שמתי לב בזמן האחרון שהגשר הדרומי מאוד חם ואין עליו שום קירור לעומת הגשר הצפוני ושאני שם את האצבע עליו אני לא יכול להשאיר אותה יותר מ3 שניות אז חשבתי שאולי צריך לקנות לו איזה גוף קירור או משהו אז איזה גוף קירור כדאי לקחת?

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  9. Started by Impreza,

יש לי את המארז הזה בלי מאוורר מקדימה הוצאתי את התעלת איוורור ושמתי במקומה מאוורר 80 מ"מ בתוך המארז שיכניס קור, האם זה עוזר? לעשות אותו שהוא יוציא חום? מה לגבי אבק? האם להשאיר את תעלת האיוורור? הטמפרטורות עכשיו הם 48 במעבד, 33 במארז, ו 37 בכרטיס מסך. (עם מזגן על 25C) יש לי AMD 2600+ XP הטמפ' בסדר?

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  10. חוץ מפיסי פריק ו ליאונטאורק??

11. הקירור הנוכחי עושה רעש מחריד כשאני מעלה תוכנות ומשחקים המאוורר מגיע לכ-3500 RPM וכאמור עושה המון רעש

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  12. Started by psycho killer,

יש לי מארז קטן עם 3 הארד דיסקים ורציתי לקרר אותו אבל אני לא יודע בכלל מה הטמפ של הרכיבים כי בספיד פאן זה לא מראה לי כלום גם לא בביוס עכשיו הבאתי עוד הארד דיסק שאני כן ראוה את הטמפ שלו והורדתי אותה מ43 ל26 מעלות עם מאוורר 80 מ"מ אני יעלה עוד מעט תמונה של המארז ותמליצו לי איפה לשים את המאוררים הבעיה שאני גם לא יודע איזה חלקים מתחממים הכי הרבה ואז אני גם לא יודע את מה לקרר

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  13. Started by shaharc3,

לפני מספר ימים קניתי מחשב חדש - לוח GIGABYTE X48 DS5 מעבד Q6600 ו 4 גיגה זיכרון ניסיתי לעשות אוברקולוקינג ראשוני ל2.52 ghz, העלתי את הBUS קיבעתי את התדר של ה PCI-E ל 100 ודאגתי להתאים את מכפלת הזיכרון לתדר של 775 (במקור 800) היה פוסט תקין אך לאחר 3 דקות המחשב כבה. יש לי קירור אויר TERMALTAKE BIG TYP למעבד. מה אני עושה לא נכון?

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  14. כשאני מעלה את הFSB בביוס לכל מספר מעל 300MHZ בווינדוס אני רואה שהוא מציג לי רק 300MHZ בFSB דרך CPU-Z. למשל אם עשיתי בביוס FSB 320 אני אראה בCPU-Z 300 בFSB. יש לי זיכרונות DDR2533 512*2 יכול להיות שהם המגבלה שבגללה אני לא רואה באס יותר גבוה מ300 בווינדוס. כי בביוס אני מגדיר מעל 300 והוא מעלה את הווינדוס בלי בעיות... ביטלתי את כל האופציות שמגבילות את האובר קלוק דרך הביוס. ממש מוזר...

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  15. Started by adizarko,

אני די חדש בעניניי ה OC אז הייתי רוצה אם מישהו יכול להדריך אותי כאן בקשר לתוכנות וצעדים ראשונים תודה

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  16. Started by youyouyou10,

שלום מחפש מאוורר למעבד AMD 939 איזה הכי טוב לאובר קלוקינג 9700 זלמן או טרלמטק ולמה ?

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  17. Started by HumanFly,

שלום רב. המחשב הבא שאני מתכנן לרכוש יהיה מבוסס AMD כמובן, גירסאות 64 ביט עם 939. מאוד חשוב לי שאפשרויות האוברקלוק יהיו נרחבות. הבנתי שמדוברת בליבת ה NEWCASTLE הבמקרה של ה 3500+. האם זו ליבה "קרירה" יותר שיהיה ניתן לבצע בא OC מסאבי מבלי התחממות מירבית ? (קירור סטוק) או שכל OC כזה או אחר ידרוש ממני קניית מאוור בסכומי עתק ? אשמח לקבל פירוט גדול על אפשרויות האוברקלוק שהמעבד כולל תחת רגליו והאם לוח עם פיצ'ריי OC כגון הלוח של DFI NFORCE4 ULTRA הוא מה שיעשה את ההבדל המשמעותי ? תודה מראש לעוזרים, להת'.

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  18. Started by danm,

שלום, חשבתי על לתקוע מאוורר ביתי שמיועד לקרר אותי בימים החמים מול הדלת של המארז עכשיו אני בטוח שאני לא הבנאדם הראשון שחשב על זה, אם כך למה הדבר לא מומלץ, שהרי המאווררים האלה עצומיים ומספקים קור

19. אחרי כמעט שנתיים עם המחשב שמתוכם הוא בקושי נכבה, הגיע הזמן לOC. קניתי זכרונות KINGSTON בנוסף לGEIL שכבר היו אצלי, כאשר הGEIL עם קירור והKINGSTON לא, עכשיו זה ישתנה ואני יחליף את הKINGSTON בGEIL זהים לקיימים כולל קירור עליהם. עכשיו המפרט שלי מופיע בצד, אני צריך לדעת איזה קירור אני צריך למטרת OC, לא מטורף! מתוכנן גם קניית מסך-DELL 2007FP בקרוב ככה שאני גם צריך לדעת אם הכרטיס מסך יעמוד בו. והכי חשוב, יש לי את הביוס הכי מסובך שראיתי ככה שגם בנושא הזה אני צריך עזרה.

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  20. אני צריך קירור טוב למעבד שלי (קונרו 6300) נכון לעכשיו יש לי את הקירור שאינטל מביאה עם המעבד הזה ואני לא חושב שהמאוורר הזה יחזיק מעמד בקיץ כי לפי ניסיון אישי שלי במחשב קודם (פ4 2.66 ג'יגהרץ סוקט 478) המאוורר של אינטל לא החזיק לי מעמד ובגלל זה קניתי באותו הזמן זלמן 7000-CU!! חשוב לציין שאני לא עושה אובר קלוק אבל המחשב נמצא בחדר פנימי מאוד חם ובלי חלונות! אני מחפש משהו שקט וטוב בשביל להעביר את הקיץ הזה בשלום (ובלי כיבויים מפחידים של המחשב כמו שהיה לי במחשב הקודם לפני ששמתי את הזלמן!) נכון לעכשיו אני חושב יותר לכיוון זלמן 9500 או 9700 NT אבל חבר הציע לי קרור שנקרא sonic tower 120 עם אופציה למאוורר בחצי מחיר של הזלמן מה אתם אומרים על זה?? תנו הצעות חופשי נ.ב. קצת מידע על המערכ…

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  21. אהלן אני מחפש באופן דחוף גוף קירור ל7800GT, שיבוא עם משחה טרמית טובה יש לי 150 שקל, מה הדבר הכי טוב שאפשר ל מצוא? בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  22. יש לי לוח abit ic7 ומעבד פנטיום 2.4 עכשיו כשאני ניכנס לביוס ומעלה את הפריוונסי ל 3.0 אני שומר ואזז מנשה להדליק את המחשב אבל המסך ניכבה ואזז אני מוציא את הכרטיס מסך והוא עובד שוב אבל הוא אומר לי להחזיר את ההגדרות הישנות ? מה שאני חושב שאיכשהו אני עושה אוברקלוק לכרטיס מסך גם ואת זה אני לא רוצה ? אולי אני עושה משהו לא נכון מישהו יכול להדריך אותי צעד צעד ?

• 4 תגובות
    • 469 צפיות
  23. Started by kibub,

היי יש לי מארז ANTEC P180 ואני רוצה להוסיף מאורר מקדעמה שיכניס אוויר אם מישהו יכול לעזור לי לבחור מהרשימה אני אודה מאוד: http://www.directcanada.com/category/?minorcatid=1495 הייתי מעדיף משהו אם תאורת LED , ומה עדיף מבחינת מהירוית? כאילו 1200RPM זה מספיק או שעדיף 2000RPM(יותר רעש)? כרגע יש לי 3מאווררים 1 מאחורה מוציא 1 בגג ואחד למטה באמצע אחרי הספק... תודה

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  24. Started by AsD[eyal],

http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=2425 האם הוא מתאים לgf7600GT ? ראיתי את המחיר וקראתי ביקורות יש לי over מאווררים אז חשבתי אני יקנה אחד כזה וישם עליו שני מאווררים של 12 ביקורת http://www.bigbruin.com/html/zalman_vga_heatpipe.htm

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  25. Started by HWgeek,

אחים שלי אני צריך עזרה אני לא יודע איך נועלים בלוח הזה את הPCI שאני עושה OC אז הPCI עולה מ33 ל45 בערך הPCIE נעול על 100 אבל הPCI לא נעול תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 469 צפיות

דיונים חדשים בפורומים