אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני די חדש בעניניי ה OC אז הייתי רוצה אם מישהו יכול להדריך אותי כאן בקשר לתוכנות וצעדים ראשונים תודה
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
יש לי זכרון של חברת SUPER TALENT שכתוב עליו דגם: D32PB12C25 והוא CAS 2.5 וניסיתי למצוא עליו קצת נתונים אבל באתר של היצרן לא מצאתי אותו אז אם מישהו מכיר אני ישמח לדעת למה הוא מסוגל תודה
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום רב. המחשב הבא שאני מתכנן לרכוש יהיה מבוסס AMD כמובן, גירסאות 64 ביט עם 939. מאוד חשוב לי שאפשרויות האוברקלוק יהיו נרחבות. הבנתי שמדוברת בליבת ה NEWCASTLE הבמקרה של ה 3500+. האם זו ליבה "קרירה" יותר שיהיה ניתן לבצע בא OC מסאבי מבלי התחממות מירבית ? (קירור סטוק) או שכל OC כזה או אחר ידרוש ממני קניית מאוור בסכומי עתק ? אשמח לקבל פירוט גדול על אפשרויות האוברקלוק שהמעבד כולל תחת רגליו והאם לוח עם פיצ'ריי OC כגון הלוח של DFI NFORCE4 ULTRA הוא מה שיעשה את ההבדל המשמעותי ? תודה מראש לעוזרים, להת'.
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
המחשב שלי מתחמם יותר מדי (לפחות נראה לי.. כי הוא עושה הרבה רעש.. אבל אני לא מבין בזה הרבה.. יכול להיות גם שהצד פשוט לא מהודק והוא רועד או משהו). אני צריך מאוורר לסוקט 478 במחיר סביר. על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
התחלתי לעשות OC למעבד ב SYSTOOL וכל פעם שאני מגיע לסביבות ה 214 FSB כשאני עושה STREES TEST הוא רושם שיש ERROR ( ניסיתי כמה פעמים ורוב הפעמים הוא קורס לי כשהוא מגיע ל 214 ) ואני הגבלתי אותו למתח של 1.4 V ויש לי BT מורכב עליו הוא 33 מעלות ללא מעמץ ועל מעמץ הוא ב 38 - 39 ואני לא יודע למה זה ככה יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-K8NF9 מישהו יכול לעזור לי בבקשה!
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
חבר'ה שלום רציתי להתיעץ איתכם בנוגע לטמפ' ול oc לגבי המחשב שלי. אז ככה יש לי מעבד amd 3200 אתלון לוח אם של אסוס 939 a8n-e גיגה זכרון של twinoms cl 2.5 ddr 400 ספק של thermaltake 480w silent pure power כרטיס מסך של גיגביט 6600 gt עם 128 מגה בייט זיכרון עם קירור פסיבי וקירור של freezer 64 למעבד קניתי אותו בערך לפני שנה וחצי בזמנו הוא היה חזק מאוד אך כיום הוא קצת נחלש המלצה שלכם לגבי oc לכרטיס מסך ולמעבד ועד כמה אם זה אפשרי בכלל ולגבי הטמפ' של המעבד והכרטיס מסך אם הם תקינות. טמפ המעבד היא 28 מעלות טמפ הכרטיס מסך 50 מעלות עכשיו לגבי המהרת הכרטיס מסך האם מישהו יוכל לומר לי עד כמה להמהיר או עד כמה זה גבול נורמלי כרגע הנתונים הם core clock =542 memory clock=232 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 463 צפיות
-
-
יש לי מארז די גדול ויש שלושה מקומות למאוררים: אחד מקדימה ליד ההארד דיסק השני מאחורה טיפה מעל הכרטיס מסך והשלישי בדלת משמאל מול המעבד יש לי שלושה מאוררים בגודל 80 איך למקם אותם כדי שיהיה אידיאלי? תמונה: אדום-מאוררים כחול-כרטיס מסך ירוק-ספק כתום-הארד דיסק (למטה) וכוננים למעלה צהוב-מעבד [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום, חשבתי על לתקוע מאוורר ביתי שמיועד לקרר אותי בימים החמים מול הדלת של המארז עכשיו אני בטוח שאני לא הבנאדם הראשון שחשב על זה, אם כך למה הדבר לא מומלץ, שהרי המאווררים האלה עצומיים ומספקים קור
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור מים אב לא מבין בזה כלום אבל ממש כלום לא יודע איך זה עובד איך החלקים נקראים מה מחברים איזה חברות דגמים בקיצור כלום(סליחה על הטיפשות) מי שמוכן להיכנס אליי לאיסיקיו או למסנג'ר ולהסביר לי על הכל ולענות על כל שאלותיי מוזמן תודה לעונים מראש! icq: 338080138 messenger: mikeyco@hotmail.co.il
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש באופן דחוף גוף קירור ל7800GT, שיבוא עם משחה טרמית טובה יש לי 150 שקל, מה הדבר הכי טוב שאפשר ל מצוא? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח IS7-E ויש עליו 5 מקומות לחבור מאווררים. מאוורר הCPU ומאוורר הNB הסטנדרטיים ועוד 3 חיבורים בשם: SYSFAN1 AUXFAN1 AUXFAN2 הבעיה היא שאני לא מוצא דרך לראות את הסלד של שני האחרונים. לא בביוס, לא בתוכנה שאביט סיפקה עם הלוח וגם לא בSPEEDFAN4.13 (ששם מופיעים 5 מאווררים אבל על 2 האחרונים כתוב 0 RPM.....) למישהו הפיתרון?
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
קניתי היום zalman vf-900 ל-x1900gt שלי והתחלתי לעשות oc...הטמפרטורה של הכרטיס בלי מאמץ היא בין 40 ל-43 מעלות...וכשאני מתחיל להעלות את הקלוקים זה עולה לסביבות ה-53(שזה עדיין פחות מאשר הכרטיס במנוחה לגמרי עם הקירור סטוק),אבל הטמפרטורה יורדת חזרה כשאני מסיים להתעסק עם זה.... עכשיו,העלתי את מהירות השעון ל-725 אבל כשאני מנסה להעלות את מהירות הליבה ליותר מ575 מתחילים לי ארטיפקטים....למה זה קורה?הטמפרטורה יחסית ממש נמוכה. ועוד משהו...אני לא מצליח לעשות שה-oc שעשיתי דרך ati tool ישמר לתמיד(כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש זה חוזר לברירת מחדל ואני צריך לשנות את זה כל פעם) עריכה: יש עוד משהו...הברירת מחדל שהוא מראה לי היא 600 בשעון ו-500 בליבה...הליבה של הכרטיס בסטוק אמורה להיות 575…
-
- 6 תגובות
- 463 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd athlon 4800x2+ ב-bios מראה לי 50 מעלות מיד עים הדלקת המחשב ןעולה עד 54 מעלות וב-everst מראה לי 38 מעלות וב-speedfan מראה לי כמן ב-everest עים מעלה 1 אחת יותר מי מהנ"ל יותר מדויק ומה עלי לעשות? תודה לכל העונים משה!!!
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
הנה המפרט המתוכנן. מה תיהיה המגבלה הראשונה שלו ועד איזה איזור בערך אני אגיע? (קירור סטוק) Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Kingston 2GB (2x1GB) DDR2-667 Cl5 Gigabyte GA-965P-DS3 Rev 3.3 WD 160GB SATA II WD1600AAJS Enermax Liberty 400W NZXT Apollo Thermaltake 120mm Red Black Fan
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
טוב אז ככה זה הרכיבים: DFI LP UT Ultra-D nF4 AMD Athlon 64 3500 Geil One 2x512mb DDR400 W BH Zalman 9500 למי שיש ניסיון באוברקלוק עם הלוח אני ישמח לקבל טיפים. נכון לעכשיו אחרי ההתקנה של ZALMAN הטמפ' עומדות על 30C ב מצב מנוחה ו 38C בעומס מירבי. זה כשהמאורר של הקירור פועל במקסימום. לדעתי זה קצת הרבה, לפחות בעומס אז אם יש לכם פתרונות אני פה כדי להקשיב. עוד דבר (למי שמכיר את הלוח אם): יש 2 חיבורים על הלוח: cpu fan ו fan2. אם אני מחבר את ה זלמן ן ל cpu fan הוא לא עובר את ה 1400 סל"ד. רק כשאני מחבר אותו ל fan2 הוא מגיע למקסימום ב 2600~. יש בעייה מסויימת או שזה בסדר? (אגב אני משתמש ב fanmate2 שהגיע עם הקירור והסל"ד הוא כאשר זה מכוון למקסימום) יש טמפ' מסויימת שלא כדאי לעבור עם ה…
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך עזרה אני לא יודע איך נועלים בלוח הזה את הPCI שאני עושה OC אז הPCI עולה מ33 ל45 בערך הPCIE נעול על 100 אבל הPCI לא נעול תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
רציתי לשאול אתכם שני שאלות: 1. מהו המאוור הטוב ביותר שהכי מקרר את המעבד (בלי קשר למחירו) ואני מתכוון למאוורר ולא קירור במים. 2. עד כמה משפיע האוורור של המארז ומה יהיו התוצאות אילו אני מביא מאוורר חזק 150mm?
-
- 4 תגובות
- 463 צפיות
-
-
המאורר שעל המעבד שלי(סטוק) רועש, והאופציה של לשמן ואבק וכל זה נראית לי די מיותרת מכיוון שהוא נרכש כלפני שבועיים. חשוב לציין שהרעש מתחזק במאמץ, יש מה לעשות? (בדקתי ולא נראה ששום חוט נוגע בו)
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
תביאו לי בבקשה קישור לקירור אוויר הכי טוב מסקייפיסי-בלבד! חייב סקייפיסי אין מצב חנות אחרת... ולא מזיז לי שיש בחנות אחרת יותר טוב אפילו ב20 מעלות פחות, כי פשוט אי אפשר... לא משנה מחיר רק שיהיה הכי טוב לאוברקלוק למעבד E4300 בתושבת 775. ולמצחיקים-לא אל תציעו קירור מים. תודה מראש!!!!!!!!!!1[br]פורסם בתאריך: 18.06.2007 בשעה 20:04:47 בעצם סביבות 300 ש"ח +-
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
לכל אחד יש את הפעם הראשונה... וגם אני רוצה לעשות oc. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
כרגע אני עם שניי סטיקים של 256 MB שרצים ב DUAL. אני רוצה להוסיף עוד 512 MB. יש לי מקום לעוד שני סטיקים בלוח. אם אוסיף עוד סטיק של 512 הם יעבדו בDUAL עדיין? לא מכיר איך זה עובד עם הלוחות האלה..מחכה להסבר [ברשותי לוח NF3U + מעבד ווניס]
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח אם k8n Neo4 של MSI ומעבד AMD athlon 64 3000 מישהוא יכול להסביר לי איך לשנות מכפלה או מה הדרך הכי טובה להגיע מ1800 ל-3000 במהירות שלו? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
חבר שלי אומר שהוא לא מצליח לעשות oc לכרטיס מסך r9500pro הוא אומר שהוא ניסה 3 תוכנות, ושכנראה יש חסימה בדרייברים לoc או משהו כזה. אם מישהו יודע משהו על זה או שיש/היתה לו את אותה הבעיה, בבקשה תגיב, כי אני ממש רוצה לקנות את הכרטיס הזה ואני לא רוצה לגלות אחר כך שיש איתו בעיות. תודה
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
האם יש דרך להוסיף חיישני טמפ' למחשב? שישלחו את המידע לתוכנה ומשם ל LCD ולא ישירות.. חשבתי אולי אפשר דרך הכניסה הסיריאלית של המחשב לחבר אותם... ושאז יהיו כאילו חיישנים לדי וי די למעבר ללוח אם לזכרונות... כאילו לכל מה שיש במחשב...
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שמעתי שבחלק מה- MB יש אפשרות לפתוח את המכפלות ידני ע"י הסרת הלחמה או שינוי ג'אמפרים. עכשיו יש לי את סוג d אז מזה יש לי שתי שאלות 1 זה אפשרי בסוג הזה 2 אם כן אז איך אתר / מדריך ... תודה ..
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-