עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shimon956,

שלום לכולם שיחקתי לתומי במחשק Warhammer 40,000 ואז פתאום יש לי מסך כחול עכשיו עשיתי ריסט וקיבלתי אחרי כמה זמן שעלה לי הוינדוס הודעת שיגעה הנה היא וזה המחשב ככה הזיכרון והOC עובדים לי אולי יש פה טעות אני לא יודע תגידו לי אתם מה לעשות המפרט שלי רשום למטה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  2. אני יודע שבאתר שלהם הם אומרים שכן השאלה איך זה במציאות

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  3. Started by TheBlackTulip,

יש לי ברטון 2500 נראה לי שבוע 20 בקיצר אני לא רוצה לשנות מכפלה בלוח אני רוצה לשנות אותה על המעבד כלומר לקצר גשרים ועם מה כדאי לקצר אותם עכשיו יש איזה דרך שגורמת להחלפת המכפלה המקורית וגם לשנות את המתח מישהו יודע איך עושים כי יש לי לוח עם כרטיס מסך עליו ככה שאני לא יכול לשנות באס רק מכפלה ובביוס אין אפשרות של שינוי מכפלה.. הלוח המדובר הוא של אזוס A7N8X-VM אן פורס 2 IGP

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  4. Started by motorishta,

טוב אז ככה אני חדש לאללה בזה ולא מבין כלום בזה!!! רק מה שאני יודע שזה קשור לקירור! בבקשה ממכם, תפרטו לי קצת על זה איך אני עושה מה אני עושה??? וגם ראיתי פה בכמה הודעות תוכנה שאיתה אני יכול לראות את התוצאות... תסבירו לי גם איך בדיוק... תודה רבה

5. Started by TheRedEye,

בלוח אם שלי אני לא יכול לנעול AGP וPCI ואני נעול על 20X בכפולות ואני לא יכול לשנות מתחים רק באסים זה פרטי המעבד והלוח אם: וזה המפרט: Intel Pentium 4, 2666 MHz Asus P4S533-MX NVIDIA Geforce 6600GT with AGP8X 128 MB DIMM1: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM DIMM2: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM WDC WD800JB-00ETA0 (74 GB, IDE) כעיקרון זה על 66\33 ואני יכול לשנות לתדרים הבאים: עכשיו נתתי למעבד שלי להיות על 34\137 במידה שזה לא קיצוני מידי והוא נותן לי אוברקלוק של 2.74 השאלה שלי אם אני יכול להעלות את הבאסים עוד קצת ל35\141? אין לי שום רכיב בPCI עשיתי בדיקה עם פריים95 ואחרי כמה זמן המסך נכבה ומתחיל להבהב יש איזו שהיא דרך לייצב אותו? הטמפרטורות של המחשב במנו…

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  6. Started by elad the master,

מחיר בו נגיד עד 50 שקל.. אם יש בKSP או SKYPC זה יהיה טוב. http://www.skypc.co.il/scripts/default.asp http://ksp.co.il/

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  7. תעזרו לי בבקשה חברים הגיוני לשים SMART על הסניק או שעדיף לשים אחד רגיל שיעבוד רצחני קבוע?!?!? אגב תסבירו לי בבקשה על הדרך מה זה SMART אני יודע שהוא עובד לפי הטמפרטורות

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  8. Started by motogt,

ראיתי שבהרבה מקומות כתוב שאפשר להמהיר את רכיבי החומרה, יכול להיות שהשאלה נדושה, אבל אני חדש. אז מה זה המהרות ואיך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  9. Started by joni,

שמעתי שבחלק מה- MB יש אפשרות לפתוח את המכפלות ידני ע"י הסרת הלחמה או שינוי ג'אמפרים. עכשיו יש לי את סוג d אז מזה יש לי שתי שאלות 1 זה אפשרי בסוג הזה 2 אם כן אז איך אתר / מדריך ... תודה ..

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  10. Started by Ghost_king,

קודם כל שלום לכולם אני חדש בפורום ואני לא בטוח אם זה הפורום הנכון לשאול אבל בכל זאת. אני רוצה לחבר מאורר נוסף לקירור המארז איפה כדי לחבר אותו? (למעלה, למטה, בצד) תודה מראש

11. מישהו יודע איך להציג טמפ של ב. מסך על LCD שמחובר דרך ה LPT?? מישהו בבקשה חשוב לי מאוד על מנת להמשיך ב OC

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  12. Started by alia,

בוקר טוב-רציתי לשאול לגבי כרטיס המסך mx 4000/128 mb ברמת העקרון,מה הכדאיות\תועלת בהמהרה של הכרטיס הספציפי הזה(אני יודע מה הסיכונים) האם o.c "כסאח" יביא ל שיפור ניכר ? הבנתי שהכרטיס מיסודו הוא חלש אך אין באפשרותי לשדרג כרגע יש סיכוי שמשחקים שלא עובדים כיום כגון need for speed 2 יעבדו לי עם ביצוע oc? שעון הליב הבסיסי הוא 287.5 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  13. Started by asafsee,

היי כולם אני רוצה לעשות אוברקלוקינג אבל נתקלתי בבעיה שאני לא יכול לשנות את המכפלה (ברוב המחשבים) אבל גם את הFSB אני לא מוצא ולא יכול לשנות!!! יש לי לוח אינטל ומעבד אינטל 2.4 אין לי את החוברת של המעבד או הלוח....ואני בנתיים (כמו שזה נראה) חסר אפשרות של המהרה מה לעשות?? מישהו יכול לעזור?? תודה רבה אסף

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  14. Started by Oranl,

אהלן, רצ"ב תמונה של המערכת שלי בזמן מנוחה, הטמפ' נראות לי גבוהות מדי: הלוח על 42 מעלות, ההארדיסקים על 34/36 מעלות. מפרט בצד, המארז זה 6A19 עם שני מאווררי 120, מכניס מקדימה, מוציא מאחורה. אין טיפת אבק במארז, המערכת גם יחסית חדשה כך שאין בעיה עם משחה טרמית. אבקש דעתכם... תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  15. Started by eli_a2006,

שלום אני בקרוב קונה מארז חדש ורציתי לדעת עים שווה להשקיע בסט הזה תודה רבה לכל העוזרים. זה הסט. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2853 אגב חשוב לי ביצועים וגם שקט אבל יותר ביצועים.

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  16. היי חברים, ראשית שוב תודה על ההקשבה והרצון לעזרה. כל מי שעוזר מקומו שמור למעלה ומטה לדעתי האישית לפחות. אז ככה, יש לי שני לוחות בששניהם המאורר של הגשר הצפוני התחיל להתשעל וניתקתיהו, שאלתי האם יש מאורר מסויים שהוא נוסה רבות ומומלץ על ידי חברינו לפורום? כמו שלמשל במעבדים ה ARCTIC 64 PRO מהווה קונצנזוס אוטומטי? אשמח להמלצה גם על מארר 12 סמ למארז שהוא מומלץ...יש לי תחושה על THRERMAL כתום אחד עם סלוט שליטה במהירות...מה אומרים? (כרגע יש לי רק מאחורה במחשב). אשמח לתשובה זריזה. * תמונה של המאורר שלי על ה DFI LANPARTY ULTRA-D שלי מצורפת. (הוא חולה) * השניה של הלוח ABIT IS7-E של המחשב השני בבית (גם הוא חולה) [br]פורסם בתאריך: 7.03.2007 בשעה 17:31:14 אגב תראו מה מצאתי, מה אתם חושב…

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  17. Started by Chura,

היום הזמנתי את הGskill 2GBHZ אבל יש כמה דברים שלא ברורים לי, אשמח אם תעזרו. נגיד המעבד על 500 באס, אז אני רוצה להגיע ל500 בזכרונות עם תיזמונים הכי טובים אז... : 1. קודם אני מתחיל להעלות את הזיכרונות או המעבד ? 2. אני קובע תיזמונים ומתח ומעלה תדר? ונגיד הגעתי למקס' מה עכשיו לשנות, מתח או תיזמונים ? 3. ראיתי שיש תוכנה שקובעת תיזמונים בWINDOWS, האם הם נשמרים לאחר ריסטרט ? ואיך אני יודע אם הזיכרונו מסוגלים ? 4. במידה והגעתי ל500, איך אני יודע מה התיזמונים המינימלים, כלומר ההדוקים ביותר למתח הנ"ל ? תודה ומצטער על ההצפה :-) חן

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  18. מישהו יודע? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  19. יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 אבל יש לי בעיה עם הקירור שלו לפני איזה שנה וחצי שנתיים נגדתי בו ובתוכנה של הBIOS שלו התוכנה הכחולה הזואתי שפועלת בתחילת המחשב אז מה שקרה שהוא מתחמם לי יותר מידי מהר והוא מגיע לטמפרטורות של 60 70 מעלות... עכשיו רציתי לשאול אותכם מה אני עושה כי אני זוכר שהתכני של המחשבים שלי שהביא לי בהתחלה את המחשב אז היה לו גם טמפרטורה כזואתי אבל הוא נגע עשה משהוא בתוכנה ופתאום ירד ל29 מעלות. ממש קוסם חחחח ... עכשיו רציתי לדעת איך אני מקרר את המחשב שלי איזה פקודה אני צריך לתת לו בתוכנה הכחולה ? ורציתי לדעת שאם שווה לי לעשות עידכון לתוכנה הזואתי הכוונה לBIOS שאולי הוא יתן לי עוד אפשרויות לקירור ? תודה לעוזרים ואני מקווה שזה מתאים לפורום הזה ... תודה מראש ...

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  20. Started by rotem1,

שלום לכולם קנתי מסך , נגד משתנה של 100 קילו אום , רגלים להלחמה וחוטים הלחמתי את הרגלים למסך והלחמתי כל חוט לרגל השאלה שלי היא לאיזה מספר חוט אני צריך להלחים את הנגד (לנגד יש שלוש רגלים...) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  21. Started by megus,

שלום לכולם, אני במקרה משתמש חדש במקום ובכלל על תקן שפן ניסיונות בעניין OC. מפרט המחשב שלי הוא להלן : Intel E6300 CONROE (1.86ghz) 2X KINGSTON 667MHZ 5-5-5-15 GIGABYTE GA-965G-DS3 R2 גירסת BIOS F5 *אין ציוד קירור מיוחד החלטתי לנסות לשדרג את המערכת מכל סיבה שתרצו , אם למצות ולהפיק את המירב מהמערכת או סתם בשביל העניין במצב הרגיל של המערכת, ה VCORE צריך להיות 1.325 וזהו הדיווח: Voltage = 1.2V CPU = 1.86GHZ FSB = 266MHZ RAM = 333MHZ 5-5-5-15 מה שעשיתי עד עכשיו זה פשוט להעלות לאט לאט את ה FSB ב BIOS תוך מעקב אחרי טמפרטורה והמתח בזמן אמת (משתמש ב CPU-Z ו EASYTUNE כמוניטור) *עלי להעיר כי קראתי כמה תגובות והערות של אנשים על ה 965G , אז רק ליידע אתכם, ניתן לשנות בע…

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  22. Started by moshemordo,

מישהו מוכן להסביר?

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  23. שאלה בקשר ל TT BIGWATER - כיוון המים משנה? קניתי מערכת קירור במים של TT הBIGWATER SE ב 300 שקל ואני שואל אם כיוון הנוזל משנה משו ואם כן למישהו יש מדריך שיעזור לי או משו כזה תודה!@

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  24. Started by marosa,

שלום לכולם רכשתי כרטיס מסך GIGABYTE 6600GT 128MB אך משום מה נראה לי שהוא חם יותר מדי (53 מעלות במנוחה ו80 במאמץ) האם הטמפ' הזו נורמלית?? (שאר המערכת קרה מאד, המעבד על 30 מעלות גם במאמץ).. כמו כן אני מרגיש שהכרטיס לא "סוחב" כמו שציפיתי, לדוג: בNFS-MW בכדי שהתמונה תזרום אני צריך להשאר על רזולוציה של 800X600 והגדרות תצוגה בינוניות... נ.ב הדרייברים עדכניים המערכת שלי היא: AMD 3000 VENICE, 1GB CORSAIR, GIGABYTE K8NF-9 אשמח לשמוע מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 484 צפיות

דיונים חדשים בפורומים