עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by roeiw,

בפנדה.

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  2. Started by THE FOX,

על מהירות מאורר מינמאלית הוא חרישי לגמרי? :-\ האם הוא באמת הקירור אוויר מספר 1 בעולם? מתכנן לשדרג לאחד כזה, מה שחשוב לי שהוא יתאים לדורות הבאים של המעבדים.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  3. Started by a-gold,

אם אני שם ככה מאורר זה בסדר הוא יאורר טוב? או שעדיף שהוא ישב במקום שלו עם ברגים? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  4. Started by Frozen-Ice,

האם הטמפ' האלו נורמליות ??? מפרט + טמפ' בתמונות המצורפות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  5. Started by psycotix,

שלום רב, יש לי מארז S-Viking מתוצרת ThermalTake . בתוך המארז יש לי קירור במים על המעבד (Big Water 120 SE) , קירור מסוג HardCano 12 על ההארד-דיסק (W.D. 120 GB) ובדרך רכישת גוף קירור במים לכרטיס מסך מסוג ATI RADEON PRO 256 MB . אם הדבר רלוונטי - יש לי לוח-אם שהעברתי מהמחשב הישן מסוג INTEL D850V . השאלה המתבקשת היא - איך אני עושה אוברקלוקינג למעבד שלי , על מנת שיגיע למהירות של 3.0GHZ ? מדובר במעבד שגם הוא מתוצרת INTEL אשמח לעזרתכם המהירה בנושא.

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  6. אז ככה...יש לי כרטיס מסך ATI READON X1600 256MB אני רוצה לעשות לו אוברקלוקינג עם התוכנה ATITool אבל לא הבנתי מה אני בדיוק צריך לעשות...? מישהו יכול להסביר לי מה להגדיר בתוכנה? המדריך: http://hwzone.co.il/guides/oc_vga/4/

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  7. Started by a_beilis,

יש לי את המפרט בצד...אני צריך לנעול מתחים או משהו נכון?איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 492 צפיות
  8. Started by YOAV28,

שלום רציתי לדעת מה דעתכם על מערכת הקירור מים של ZALMAN RESONATOR XT מבחינת כסף אין בעיה השאלה היא האם המערכת הזואת טובה אם אני מוסיף לה גם בלוקים של קירור לכרטיס מסך ולציפסט תודה יואב

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  9. Started by edward,

שלום שלום אני די חדש בתחום ולאחרונה הרכבתי את המחשב החדש שלי על בסיס ה- C2D 6400 +945G. עשיתי קצת OC (ל 290 fsb) וגיליתי שגם ה PCIE עובר OC (ל-110) ללא שליטתי. הבנתי שזו נק' בעייתית כי זה עלול להעמיס על הגשר הדרומי ולפגוע בדיסק הקשיח. האם זה נכון? האם ניתן לשמור על ה OC למעבד בלי השלכות על הגשר הדרומי? תודה

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  10. Started by etz,

לאחר זמן ממושך מאוד שלא עשיתי את זה הגיע הזמן לפרק את הזלמן לניקויים. באותה הזדמנות, חשבתי כבר להוריד את ה-IHS המעצבן של המעבד ולשים את הקירור ישירות על הליבה. עכשיו אני יודע שזה לא הכי מומלץ אם לא יודעים איך לעשות את זה ולכן אני מתעייף כאן אתכם. בקשר להורדה עצמה את זה אני כבר עשיתי בעבר כך שזה יהיה החלק הקל, הבעיה היא בפיצוי על ההורדה של זה. הזלמן משתמש ב-bracket המקורי של פנטיום 4 שאני שמעתי שצריך להוריד לו 3 מ"מ למטה בנקודות ההצמדה ללוח, האם זה נכון? מה תהיה הדרך הטובה ביותר לעשות את זה? יש הרי את הבליטות הקטנות שאותן צריך לקצר אבל ברגליים שמצמידות את זה ללוח אסור לגעת, צריך להוריד רק מסביבן. שוב, מה תהיה הדרך הטובה והבטוחה ביותר לעשות זאת? ושאלה אחרונה, האם אחרי הכל צ…

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  11. Started by Oranili,

שלום יש לי מארז ג'נרי וקניתי את 2 המאוררים הבאים : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=181 8CM ! עכשיו שמתי את שתיהם מאחורה ו1 כזה מקדימה זה מאורר שמספיק לעשות את העבודה? כי יש לי טמפ מעבד של 40 במנוחה ... זה הוריד רק 3מעלות... עכשיו ראיתי שיש 120CM מאורר זה יוריד את הטמפ יותר? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  12. כשאני מעלה את הFSB בביוס לכל מספר מעל 300MHZ בווינדוס אני רואה שהוא מציג לי רק 300MHZ בFSB דרך CPU-Z. למשל אם עשיתי בביוס FSB 320 אני אראה בCPU-Z 300 בFSB. יש לי זיכרונות DDR2533 512*2 יכול להיות שהם המגבלה שבגללה אני לא רואה באס יותר גבוה מ300 בווינדוס. כי בביוס אני מגדיר מעל 300 והוא מעלה את הווינדוס בלי בעיות... ביטלתי את כל האופציות שמגבילות את האובר קלוק דרך הביוס. ממש מוזר...

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  13. יש לי לוח של אביט IC7 עכשיו יש עליו מאוורר קטן כזה, והוא מתחיל לעשות מידי פעם רעשים חזקים לאיזה דקה ואז מתחיל לקרטע (לא להסתובב בצורה חלקה) ניסיתי לנקות אותו עם פן וגם עם קיסם ניקיתי כימעט כל גרגר אבק שיש עליו אפילו פירקתי אותו וסובבתי קצת וניקיתי ממש בצורה יסודית אני מפחד לשמן אותו עם שמן מכונות, שלא יהרוס או משהו (אני לא יודע אם זה טוב) אפשר עצות? דרך אגב... כמה זמן אחריות יש על הלוח הזה? ועוד משהו: שפירקתי אותו ניראה לי שהיתה משחה תרמית מתחתיו, כי היה כזה ליכלוך כמו של משחה תרמית אני לא יודע אם זה טוב שניתקתי אותו או לא, אני מפחד שזה יתחמם יותר מידי ויגרום נזק

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  14. ראיתי באשכול למעלה שהמאוורר ZALMAN CNPS 7700 Cu הוא שקט וקיבל דירוג גבוה. ראיתי אותו בKSP ב240 שח האם הוא מומלץ ושקט. ואם אני קונה אותו האם אני יכול לבד להרכיב אותו ולפרק את הישן או שזה בעייתי? תודה

• 5 תגובות
    • 492 צפיות
  15. שלום, יש לי קורנרו 6300 תוכנת הלוח GIGABYTE-P965-S3 מראה לי שמהמעבד על 27 עמלות ואוורסט מראה לי על 37/39 איזה נכונה ומה אפשר לעשות? תודה

16. Started by yaronshahaf,

רציתי לשאול אם מישהו יודע אם יש הבדל בין גירסה של 65W ל89W כשעושים למעבד אוברקלוק... במידה ומישהו הצליח לעשות אוברקלוק למעבד שגם לי יש אשמח לשמוע לכמה הוא הצליח להגיע

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  17. Started by tal_be,

שלום לכולם, אני רוצה לעשות אוברקלוק לכ.מסך שלי ואין לי מושג איך להשתמש בתוכנה 3DMARK06. אם מישהו יכול לתת לי קישור למדריך או להסביר לי אני אשמח... תודה...!

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  18. אחרי שדיברתי עם מספר חנויות אלו המאווררים שאני הכי חושב שיתאימו לי .. הכרטיס הוא כרטיס של ג'יגה ביייט עם קירור מאוד חלש שהכרטיס מגיע כמעט ל70 מעלות חום במאמץויציב על 61 במנוחה .. כרטיס א' : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12270&catid=571 כרטיס ב' : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14525&catid=212 יאללה מה נראה לכם יותר מתאים לי ? אני צריך כמה שפחות שקט אבל הכי חשוב שיוריד בכמה שיותר מעלות את הטמפ' של הכרטיס . אני אישית יותר בכיוון של קירור לכרטיסי מסך EverCool VGA COOLER Turbo2 VC-RHC אבל עדיין יש מצב אני ישנה את דעתי .. יאללה מה נראה לכם עדיף לי ? ============================= אפשר לנעול עזרו לי באשכול אחר אני לוקח בסוף את הז…

19. Started by ביז'ו המוס,

OK אני צריך קירור למעבד שהייה שקט כמה שיותר ויקרר טוב והוא צריך להיות קל יחסית כי הבנתי שלא טוב קירור כבד אם מזיזים את המחשב הרבה (זה קורה. יש LAN PARTY פעם באיזה שבועיים) זה לP4 2.6 800 FSB סכום משהו כמו 200 - 300 שקל

20. :s05:

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  21. שלום לכולם. xp1700 האם הוא טוב ל-OC ואיך אני יודע שמביאים לי סטפטינג טוב ל-OC? מה שיש זה dut3c jiuhb 0303

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  22. Started by Quickly,

שלום. יש לי asus x800xl אני די מרוצה ממנו אבל בכל זאת אני מעוניין לעשות לו אובר קלוק יש לי קירור סטוק ורציתי לדעת איזה קירור אני צריך בשביל לעשות לו אובר קלוק נכון לעכשיו או עומד על 51 מעלות במנוחה ד"א אני רוצה לעשות לו אוברקלוק יציב שישאר תמיד ולא רק בשביל התוצאה נכון לעכשיו אני עומד על 5200 בטרי די מארק בלי כלום האם יש לכרטיס הזה פונטציאל טוב ל oc? והאם אפשר לעשות את זה דרך הביוס לדוגמא שתמיד שאני עושה ריסטרט או משהו הכרטיס יהיה באוברקלוק ונראה לי שאני ילך על זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4041 איך הוא לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  23. Started by killer47,

למעבד....

24. אחרי כמעט שנתיים עם המחשב שמתוכם הוא בקושי נכבה, הגיע הזמן לOC. קניתי זכרונות KINGSTON בנוסף לGEIL שכבר היו אצלי, כאשר הGEIL עם קירור והKINGSTON לא, עכשיו זה ישתנה ואני יחליף את הKINGSTON בGEIL זהים לקיימים כולל קירור עליהם. עכשיו המפרט שלי מופיע בצד, אני צריך לדעת איזה קירור אני צריך למטרת OC, לא מטורף! מתוכנן גם קניית מסך-DELL 2007FP בקרוב ככה שאני גם צריך לדעת אם הכרטיס מסך יעמוד בו. והכי חשוב, יש לי את הביוס הכי מסובך שראיתי ככה שגם בנושא הזה אני צריך עזרה.

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  25. אני רוצה לקנות קירור מים אב לא מבין בזה כלום אבל ממש כלום לא יודע איך זה עובד איך החלקים נקראים מה מחברים איזה חברות דגמים בקיצור כלום(סליחה על הטיפשות) מי שמוכן להיכנס אליי לאיסיקיו או למסנג'ר ולהסביר לי על הכל ולענות על כל שאלותיי מוזמן תודה לעונים מראש! icq: 338080138 messenger: mikeyco@hotmail.co.il

• 1 תגובה
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים