עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by DDgeva,

המחשב שלי מתחמם יותר מדי (לפחות נראה לי.. כי הוא עושה הרבה רעש.. אבל אני לא מבין בזה הרבה.. יכול להיות גם שהצד פשוט לא מהודק והוא רועד או משהו). אני צריך מאוורר לסוקט 478 במחיר סביר. על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  2. Started by shovel_xxx,

התחלתי לעשות OC למעבד ב SYSTOOL וכל פעם שאני מגיע לסביבות ה 214 FSB כשאני עושה STREES TEST הוא רושם שיש ERROR ( ניסיתי כמה פעמים ורוב הפעמים הוא קורס לי כשהוא מגיע ל 214 ) ואני הגבלתי אותו למתח של 1.4 V ויש לי BT מורכב עליו הוא 33 מעלות ללא מעמץ ועל מעמץ הוא ב 38 - 39 ואני לא יודע למה זה ככה יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-K8NF9 מישהו יכול לעזור לי בבקשה!

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  3. Started by idanaz,

חבר'ה שלום רציתי להתיעץ איתכם בנוגע לטמפ' ול oc לגבי המחשב שלי. אז ככה יש לי מעבד amd 3200 אתלון לוח אם של אסוס 939 a8n-e גיגה זכרון של twinoms cl 2.5 ddr 400 ספק של thermaltake 480w silent pure power כרטיס מסך של גיגביט 6600 gt עם 128 מגה בייט זיכרון עם קירור פסיבי וקירור של freezer 64 למעבד קניתי אותו בערך לפני שנה וחצי בזמנו הוא היה חזק מאוד אך כיום הוא קצת נחלש המלצה שלכם לגבי oc לכרטיס מסך ולמעבד ועד כמה אם זה אפשרי בכלל ולגבי הטמפ' של המעבד והכרטיס מסך אם הם תקינות. טמפ המעבד היא 28 מעלות טמפ הכרטיס מסך 50 מעלות עכשיו לגבי המהרת הכרטיס מסך האם מישהו יוכל לומר לי עד כמה להמהיר או עד כמה זה גבול נורמלי כרגע הנתונים הם core clock =542 memory clock=232 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 457 צפיות
  4. Started by amit123,

קניתי היום zalman vf-900 ל-x1900gt שלי והתחלתי לעשות oc...הטמפרטורה של הכרטיס בלי מאמץ היא בין 40 ל-43 מעלות...וכשאני מתחיל להעלות את הקלוקים זה עולה לסביבות ה-53(שזה עדיין פחות מאשר הכרטיס במנוחה לגמרי עם הקירור סטוק),אבל הטמפרטורה יורדת חזרה כשאני מסיים להתעסק עם זה.... עכשיו,העלתי את מהירות השעון ל-725 אבל כשאני מנסה להעלות את מהירות הליבה ליותר מ575 מתחילים לי ארטיפקטים....למה זה קורה?הטמפרטורה יחסית ממש נמוכה. ועוד משהו...אני לא מצליח לעשות שה-oc שעשיתי דרך ati tool ישמר לתמיד(כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש זה חוזר לברירת מחדל ואני צריך לשנות את זה כל פעם) עריכה: יש עוד משהו...הברירת מחדל שהוא מראה לי היא 600 בשעון ו-500 בליבה...הליבה של הכרטיס בסטוק אמורה להיות 575…

• 6 תגובות
    • 457 צפיות
  5. Started by moshel7,

יש לי מעבד amd athlon 4800x2+ ב-bios מראה לי 50 מעלות מיד עים הדלקת המחשב ןעולה עד 54 מעלות וב-everst מראה לי 38 מעלות וב-speedfan מראה לי כמן ב-everest עים מעלה 1 אחת יותר מי מהנ"ל יותר מדויק ומה עלי לעשות? תודה לכל העונים משה!!!

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  6. Started by t-macc,

יש לי את המארז של פוסידון 120 מקדימה מכניס 120 מאחורה מוציא שתיים בצד מכניס 120,ומכניס 8 רציתי לדעת עם יש דרך יותר טובה לקרר,עוד דבר ה 8 מוציא הרבה יותר אויר ואני 99 אחוז בטוח שהוא יותר מועיל מ ה 120,עדיף להחליף אותו ל 120 ? תודה.

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  7. Started by teddy85,

אני מחפש מדריכים מלאים לOC למעבד ולכרטיס מסך אבל כל המדריכים משנים 01 אד 04 שזה ממש מדריכים ישנים אני צריך קישור למדריכים יותר חדשים שנים 05 06 תודה מראש

8. Started by ashkenazone,

אני יכול לעשות OC למעבד? יש לי פנטיום 4 2.6GHZ,נורתווד טמפ':46 מעלות וד"א גם בקשר לכרטיס מסך יש לי: geforce fx5200 מבית asus magic v-9520

• 4 תגובות
    • 457 צפיות
  9. Started by MTKOL,

שלום לכולם, רכשתי את המאוורר הנ"ל, ויש לי שאלה קריטית (לטעמי) - לאיזה כיוון עליי להרכיב את המאוורר? כאשר המאוורר (הוא צידי) מופנה כלפי מעלה (לראש המארז) או כלפי מטה? או שאולי עדיף משהו אחר? בתודה רבה מראש!!!!

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  10. Started by Harbi,

המאורר שעל המעבד שלי(סטוק) רועש, והאופציה של לשמן ואבק וכל זה נראית לי די מיותרת מכיוון שהוא נרכש כלפני שבועיים. חשוב לציין שהרעש מתחזק במאמץ, יש מה לעשות? (בדקתי ולא נראה ששום חוט נוגע בו)

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  11. על כמה המהירות ליבה והזיכרון של הרדון בהתחלה?(כאילו כשמקבלים אותו) יש לי RADEON 9700PRO של ATI

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  12. Started by motorishta,

טוב אז ככה אני חדש לאללה בזה ולא מבין כלום בזה!!! רק מה שאני יודע שזה קשור לקירור! בבקשה ממכם, תפרטו לי קצת על זה איך אני עושה מה אני עושה??? וגם ראיתי פה בכמה הודעות תוכנה שאיתה אני יכול לראות את התוצאות... תסבירו לי גם איך בדיוק... תודה רבה

13. הזמנתי השבוע מחשב...הוא צריך בעזרת השם עוד מעט להגיע ואני נורא מבולבל בנושא הקירור..זה המפרט מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤940 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם DFI LANParty DK X48-T2RS ¤996 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079391970 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP ¤510 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996580 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1375 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤138 כמות:1 http://www.skypc.co.il/…

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  14. Started by eliav-peretz,

שלום. לי יש קירור (מקורי מאוד) שמוריד לי את הטמפרטורה של המעבד עד לכ-25 מעלות כשהוא רק משמיע שירים.(זה יכול להיות אפילו פחות) מכיון שזה ממש נמוך הייתי רוצה לעשות OC למעבד. המעבד שלי הוא של אינטל P4 2GH. אשמח לדעת איך עושים את זה ואם אתם צריכים עוד פרטים רק תגידו. בתודה, EliaV-PeretZ. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  15. Started by etz,

בזמן האחרון נאלצתי לחזור למעבד הישן שלי, פנטיום 4 1.6 גה"צ ליבת Willamette שהרצתי אותו על 2.1 גה"צ והטמפ' עדיין היו די הרבה מתחת למקסימום. במנוחה הממוצע היה משהו כמו 26 מעלות ובמאמץ הגעתי הכי הרבה ל-54, אבל בד"כ לא עברתי את ה-51, וזה להזכירכם עם מעבד שרץ באוברקלוק של 500 מה"צ, כולל העלאת מתח (לא הייתי צריך, אבל בדקתי בכל זאת) וגם ככה הוא 0.18 מיקרון. זה היה אוברקלוק לא רע בכלל לפי דעתי, והייתי יכול להמשיך אפילו עוד קצת. עכשיו חזרתי למעבד הרגיל שלי שהוא 2.66 גה"צ (ליבת Northwood) ועכשיו פתאום לעומת המעבד הישן שמתי לב שהטמפ' קופצות מכל דבר קטן, לדוגמה: אני מפעיל איזה תכנה קטנה וישר הטמפ' קופצת באיזה 3-4 מעלות וזה בלי שמהעבד בכלל ב-100 אחוז עבודה, כמובן שאח"כ היא יורדת אבל ל…

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  16. Started by Oranl,

אהלן, רצ"ב תמונה של המערכת שלי בזמן מנוחה, הטמפ' נראות לי גבוהות מדי: הלוח על 42 מעלות, ההארדיסקים על 34/36 מעלות. מפרט בצד, המארז זה 6A19 עם שני מאווררי 120, מכניס מקדימה, מוציא מאחורה. אין טיפת אבק במארז, המערכת גם יחסית חדשה כך שאין בעיה עם משחה טרמית. אבקש דעתכם... תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  17. Started by tigery,

מה הטמפרטורה המומלצת לכרטיס הזה? מה המקסימלית ומה כבר נחשב מסוכן? ואם אני מגי לטמפרוטה מסוכנת המחשב ייתכבה לבד?

18. Started by tom123,

ניסיתי להרכיב את הקירור הזה ושמתי את הברגים והכל עכשיו שמתי אותו עליהם וזה נכנס כזה אבל זה לא נוגע במעבד! אני יודע כי שמתי משחה והרמתי וראיתי שזה לא נוגע כי אין משחה על הגוף קירור.. זה אמור להיות ככה מה אפשר לעשות?

19. Started by kma_32,

מישהו פה יכול להגיד איך להחליף את ההיט סינק של הכרטיס מסך? יענו איך אני מורד אותו מהGPU בלי לשבור כלום....

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  20. Started by m-o-r,

אני רוצה מערכת קירור מים לאוברקלוקינג למעבד יש לי משאבה של EHEIM 1250 1200ליטר אני צריך המלצה ליתר החלקים עד 900 ש"ח +- והמלצה לחנות בחו"ל אמינה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  21. אם אין לי לוח אם אשר יש לו USB 2.0 ואין לי גם בקר PCI עם כניסות כאלה אז כיצד ה- USB 2.0 ב- VANTEC NEXUS MULTI-FUNCTION PANEL יעבוד?! הרי מאוחרי הפאנל צריך לחבר בכבל USB בין הפאנל לבקר ה- USB של לוח האם אשר אצלי הוא 1.1. האם הבקר אשר נמצא ב- VANTEC NEXUS MULTI-FUNCTION PANEL יעבוד על 2.0?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  22. Started by a-gold,

רציתי לדעת אם המקום הזה למאורר גורם לרעש בגלל הרשת ? הכוונה שלי אם אני יעשה שם חור לגמרי אז יהיה יותר שקט? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 456 צפיות
  23. שלום עכשיו במקרה בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך(במנוחה) והיא על 49 מעלות(בדרך כלל נע בין 39-40 מעלות) זה הגיוני שבגלל החום הטמפ' קפצה ב9-10 מעלות? או שזה קפיצה שאני כבר צריך לבדוק מאווררים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  24. Started by the godfather,

שלום יש לי 5900 FX 128M AGP עם קירו של ארקטיקקולינג שהוריד מ60 בסטוק ל43-42 לבנתיים המהרתי אותו ל core clock:450 memory clock:1000 ב-riva tuner מ400 על 851 אני יודע שאני יכול יותר אבל אני כשאני מגיע ל500 הוא עושה בתוכנה סימן קריאה על הליבה אפילו ליפני שאני לוחץ על טסט אז עד לכמה אתם ממליצים לי לעלות עכשיו הוא עומד על 46 מעלות ואחרי אובר קלוק כזה לאיזה כריס הוא משתווה?? וזה נקרה לפתוח צינורות או שזה משהו אחר ואם זה משהו אחר מישהו יכול להסביר י איך.?? חח קצת ארוך תודה רבה

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  25. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ואני מיתלבט בין הקירורים: Thermalright TRUE Black 120 775(הוא כולל 2 מאווררים) או THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME (בפעם הראשונה אני קונה לו מאוורר כזה:SCYTHE S-FLEX 120mm 1600rpm ) עכשיו,ראיתי שכתבו שהביצועים שלהם זהים(שהקירור השני בלי מאוורר),והשאלה שלי מי יותר כדי לקניה?. והאם אתם בוחרים בשני איזה מאוורר לקחת? יש 1200 RPM יש 1600RPM ויש 1900RPM?. וכמובן שאני רוצה שליטה במאווררים של שיהיו על הקירור. ועכשיו שאלה לגבי OC, מתי שאני עושה OC בהתחלה התדר של המעבד עומד על 2.4 GHZ והמעבד הוא כמובן Q6600,אני אמור לעלות 10MHZ כל קפיצה ואחר כך לעשות בדיקה של 25-30 דקות?(הכוונה שהוא בתדר נמוך יחסית),והשאלה היא האם אני יכול נגיד ליקפוץ ישר ל2.8MHZ ואם אני…

• 3 תגובות
    • 456 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.