אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אחרי שקראתי את הדיון הזה , חשבתי על לנסות למלאות את החורים עם Nanotherm Blue II, הרי היא לא מוליכה חשמל ואפשר לראות אם היא נכנסה לחורים בניגוד לדבק מגע, דבק מגע יכול גם "לגלוש" מתחת לנייר הדבק וזה לא מומלץ, אתם חושבים שזה יכול לעבוד? עוד דבר- Artic Silver מכל סוג לא יכול לשמש כחומר מוליך בשביל חיבור הנקודות מכיוון שאולי יש לו מוליכות חשמלית אבל היא נמוכה מאוד והוא מוליך רק בלחץ רב.
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום ניסיתי לבדוק את הטמפרטורה של המחשב אחרי יום של משחקים ואחרי שראיתי סרט וגיליתי שהמעבד הגיע ל 77 מעלות. שזה המן המעבד המדובר הוא AMD XP 1800 המחשב לא עושה לי שום בעיות הוא מריץ הכל חלק אבל עלפי הביוס הוא כבר קרוב לקריסה. אני לא יודע מה לעשות וגם לא מבין איך מגיעים למצב כזה יש לי מארז די גדול ANTEC 660B עם 2 מאוורים +1 לספק אחד בצד הדלת על המעבד יש לי גם את המאוור המקורי ובקשתי שישימו לי גריז טרמי שהם מרכיבים את המחשב. והשאלה היא האם אני צריך לפעול להקטנת הטמפרטואה הוא לבזבז כסף על קירור. המוזר הוא שהרבה אנשים אחרים עם מארזז פחות מרובח עם מאוור אחד במארז לא כולל ספק לא עוברים את ה 60 מעלות ואני עובר בכיף את ה 75. האם זה לא כולל בעסקה של הקנייה שהמעבד שלי לא יעבור א…
-
- 41 תגובות
- 3k צפיות
-
-
תמונה ראשונית של דלת המארז עומדת ביבוש ! מחר תקבלו תמונה של זה משופץ באיכות יותר טובה ולאחר מריחת משכה שעושה סדקים + + שאר המארז + סידור האיוורור במארז שלי ... בנתיים זה מה שצילמתי .... http://www.baboom.co.il/forum/Uploads/ניסיון-200281619397-case%20door.JPG תתחשבו בזה שזה הראשון שלי !!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ריססתי את כל המארז בצבע שחור (מט) . חיכיתי שהוא יתייבש היום בבוקר שמתי את השבלונה של הצבע הכתום (זוהר !) ולא רק שהוא לא תפס על השחור הוא קילף לי אותו !!!!!!!!!!!!!!! הצבע הזה הוא מיוחד .. הוא זוהר בלילה ... כנראה החומר שגורם לו לזהור הוא כילף לי את הצבע ...... עכשיו רציתי לדעת אם צבע אחר (מט) יתפוס לי טוב על השחור ?
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
דווקא שמעתי מכמה אנשים בפורום הזה שמפנטיום 3 המכפלות נעלות. אז איך זה שנכנסתי לביוס והיתה לי אפשרות גם להעלות את הFSB וגם את המכפלות? ??? לא שזה משהו רע, זה משהו טוב, אבל עדין זה מוזר.
-
שלום אני חדש בעסק הקירור, עד היום לא דאגתי לזה כל כך.... פשוט מאוור אחד על המעבד ואחד מקדימה הספיקו לי.... אבל איל אני יכול לבדוק את הטמפ של המעבד (P4 1400) והלוח אם (ASUS). אני משתמש ב XP והותכנה של הלוח אם לא תומכת XP עיזרו לי בבקשה :AR15:
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אתמול בלילה שיחקתי במשחק Americas Army ו-3 או 4 פעמים פשוט נתקע לי המחשב אחרי כמה דקות של משחק והייתי צריך לעשות Reset. בפעם האחרונה שזה קרה (בהתחלה לא הבנתי למה זה) אחרי שהמחשב עלה מחדש בדקתי את הטמפ' של המעבד והיא הייתה על 64 מעלות ככה שהמחשב נתקע שזה היה על 66 מעלות אני מעריך. מה לעשות, המזגן לא היה פתוח בלילה... :-[ בכל מקרה, פתחתי את המארז וכיוונתי עליו מאורר והמחשב לא נתקע יותר... העניין הוא שהמעבד הגיע לחום הזה כבר בעבר במשחקים ולא קרה כלום. אז יכול להיות שהכרטיס מסך התחמם או משהו כזה? זה Radeon 8500 של Xpertvision/Palit.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר לשתוף אותו במים? : לא יגרם נזק? אני יודע שאלומיניום לא מחליד אבל בכל זאת שאלתי בשביל להיות בטוח
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סידרתי את המאווררים ככה ... 1 80 מ"מ מתחת ל - CPU 1 96מ"מ למטה (מעלה את האוויר החם למעלה) 1 80 מ"מ על המארז והוא יושב מול הלוח ככה שהוא מקרר אותו (כמובן שיש את המאוורר של ה - CUP ועד את המאוורר הקטן שיושב על המעבד) ובקשר למודינג ... צבעתי את כל המארז בשחור (חוץ מהפנל שהוא בסגול מגניב) יש לי צבע כתום זוהר !!! (הוא ממש זוהר !) והורדתי שבלונה של כדור אש וצבעתי את הכדור בכתום ... ובמרכז הכדור יש חור בו יושב המאוורר ! מחר אני יביא תמונות כי זה הכל בשלבי התייבשות ..... לקח לי משהו כמו 5 שעות על העבודה ... צבעתי שתי שכבות ... עד שעשיתי את החור ... אבל לבסוף זה יצא תותח !!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
-
http://www.baboom.co.il/forum/Uploads/ISRAELI-HACKER-2002815175153-fan2.JPG המאוורר בדלת כבר ממוקם ..... עשיתי חור ומיקמתי אותו ! ככה שאין לי אפשרות לשנות מיקום ...... אני יותר בעניין של אם זה טוב שיהיו שתי מאווררים למטה ... (אחד הוא 96 מ"מ ואחד 80 מ"מ) ומצטער בקשר לכותרת הקודמת ! פשוט קראתי באתר מדריכים ולא שמתי לב שביקשו לשנות אותה
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי מאוורר אנרמקס שוף בצד הדלת, ואני מתכנן לקנות קטודה, עכשיו האם הוא בכלל יושפע ממנה ויציג אור יפה (יש לי חלון) שונה מהאור בשאר החלון או שזה סתם יהיה שם?!?! זה משנה כי אני חושב אם לקנות עוד מאוורר שקוף ליותר למעלה במארז אבל אם זה לא יהיה יפה...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמרות 1. קראתי לא מזמן את הכתבה על המאווררים (על סירקולציה נכונה) וקניתי 2 מאווררים אתמול ..... 2. רציתי להגיד תודה ! שבזכותכם קיבלתי אומץ עשיתי חור בדלת המארז ושמתי מאוורר שמכוון על המעבד הלוח אם בקשות 3. הנה תרשים אם פירוט על סדר המאוורים במחשב שלי ... רציתי שתגידו לי אם זה טוב ומה כדאי לשנות .... http://www.baboom.co.il/forum/Uploads/ISRAELI-HACKER-2002815161532-Fan.JPG תודה ואני מקווה שאני יוכל לעזור פה ........
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
סוף סוף צילמתי את המודים שעשיתי לאחרונה וגם הצביעה שדיברתי עליה כל כך הרבה זמן.. את האמת במציאות זה נראה הרבה יותר מרשים! *ציור של להבה על על הדלת השחורה של CHIEFTEC (אל תשימו לב להברקה כי בגלל הפלש יצא אפקט שהלק יצא מבריק מדיי! במציאות זה אל ככה!) *עוד תמונה אחת( שימו לב לכורסת המנלים ולארון המגניב ;D) *הנה מוד למארז הישן (שעליו דיברתי די הרבה וניסיתי למכור אותו בפורום קניה\מכירה ;D) *והנה המקום המהודר שאני מבלה בו את רוב זמני!(אני לא אראה לכם מקרוב את הקירות! (המבין יבין )) אבל את המוד הרציני ביותר עוד לא ראיתם, אך כשאני יסיים אותו בקרוב אני מבטיח לעלות לפה תמונות! (המוד כולל כדור אש מצוייר על גג מארז עם מאוורר באמצע ועם גריל צבוע.. משהו אלוףCwm35i *תודו…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עדיין כואבות לי האצבעות כי חרטתי בעזרת בורג בלבד! וגם הצואר נתקע לי יצא לי פ33ה ויש לי שאלה(איזה חרוז.... ): שמעתי שאפשר לחבר לדים ליציאת usb סריאל או lpt למישהו יש מושג איך מחברים? יש למישהו מדריך? תודה מראש, X - DreaM
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מארז רגיל, ואני רוצה בדלת הצדדית שלו להוסיף לו מאוורר, איך אני יכול לחתוף עיגול בתוך הדלת? תודה מראש, gonzila
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב אנשים? יש לי מחשב 1000 מגה הרץ פנטיום 3 באיזה טמפרטורה אמור לפעול המעבד והלוח אם בשביל פועלה טובה וללא נזק? עכשיו זה 35 מעבד 31 לוח אם תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הטלן שוב לכולם! אני מתכנן לקנות מעבד 2.26 ומתכנן עליו גם OC! אך השאלה שלי שאם כדאי לי להשקיע באיזה VOLCANO 7+ או להישאר פשוט עם ההיטסיק המקורי + מאוורר SMARTFAN שיש לי?? פשוט לא בא לי להשקיע די הרבה כסף על ההיטסינק כשיש לי היטסינק מקורי בחינם ומאוורר TT SMARTFAN! בכל זאת האם ההבדל יהיה משמעותי, והאם כדאי לי לחסוך קצת בכספי? תודה,
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
צהריים טובים לכל האוברקלוקרים באשר הם, היום אני ארצה לספר לכם על מעבד שנפל לידיי בתחילת השבוע ומאז אני מתחבט כיצד לדחוף אותו עוד קצת אל עבר המגבלות, אך ראשית קצת רקע על המחשב שלי: עד לא מזמן היה ברשותי מעבד פנטיום 3 700@1000 שעשה עבודה נאמנה והחזיק את מחשבי במשך קרוב לשנה וסיפק ביצועים מספקים בהחלט לתחנת העבודה שלי, לפני כחודש המעבד התפגר ואינטל שבדקו וגילו אותו כדפוק שלחו לי פנטיום 3 טואלטין 1200, לאחר ניסיונות רבים ומשונים, כשלו כל מאמצי להפעיל את המעבד על ה CUSL2 BlackPearl אשר תומך אך ורק במעבדי קופרמיין. לכן לצערי נאלצתי למסור לחבר את הטואלטין החדש, בגלל שהוא כבר מצויד בלוח-אם TUSL2 אשר תומך במעבדי טואלטין. ואני לקחתי ממנו את ה-700 הסרבן שלו, אשר לא היה מוכן …
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מאוורר 60 ממ שמגיע על הוולקנו 6CU+ והוא די מרעיש 39 דצבלים ודחיפת אוויר של 36 אני רוצה להחליף אותו במאוורר 60 ממ יותר שקט ובערך עם אותו זרימת אוויר יש המלצות? מה אתם אומרים על המאוורר זיגזג 60 ממ 31 דציבלים וזרימת אוויר של 36 ב 50 שקל?
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם. רצית לדעת לאיזה מהירות אני אוכל להגיע עם AXP1900+ Epox 8k3a+ AX7 Corsair CMX256A-3000c2 2X256MB
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מאוורר 60 ממ על הוולקנו 6CU+ והוא די מרעיש 39 דציבלים ודוחף 36 CFM רציתי להחליף את המאוורר באחד יותר שקט ויעיל כלומר מאוורר שעושה את העבודה ולא מרעיש יותר מידי והאם יש גנריק 60 ממ? אם כן מה ביצועיו?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
חברים... חיברתי LCD 16X2 עם תאורה למחשב! עכשיו יש לי רק בעיה אחת... אני רוצה להציג עליו דברים בעברית... אך ללא הצלחה... שאני שולח מידע בעברית יוצא ג'יבריש... מישהו יודע מה הפיתרון??
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-