אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי amd athlon xp 3000 והוא נמצא על 40 מעלות רציתי לדעת איך אני עושה לו אוברקלוק... ולכמה כדי לי וכמה מעלות בסדר עבורו...
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי מעבד פרסקוט 3.2GHz דגם 540 סטפינג D0. הבעייה היא שמתח ברירת המחדל הוא בערך 1.35 ובמתח הזה המעבד מתחמם רצח ללא OC! באתר אינטל מצויין שהטמפ' המקסימלית היא 67.3 בערך אז אני מוריד את המתח ל1.25 ואפילו אז המעבד עדיין עובר במעט את ה67 מעלות במאמץ, מה שאבסורד הוא שהמעבד יציב לחלוטין במתח הזה, מתחת לזה הוא לא יציב (נבדק בעזרת S&M במאמץ מקסימלי). יש לי גוף קירור Aerocool Extreme המיושן אבל הוא עדיין אמור להיות יותר טוב מקירור סטוק וחידשתי חומר טרמי לא מזמן... מה לדעתכם אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
חשבתי על פתרון קירור למחשב שלי וסתם זה עלה לי בראש... אנלא הולך לנסות את זה! הנה הרעיון: ממה שראיתי פה באחד מהניסיונות קירור שפשוט שפכו את הקרח על המעבד ישירות והייתה סכנה שהקרח יתחיל להינמס ולפגוע במעבד או בלוח... אז אפשר לקחת את אותו העיקרון של קירור מים רק שבמקום מים להריץ בצינורות (מותאמים כמובן) קרח יבש מערכת כזאת אמורה ויכולה למנוע בעיית "נמיסות" ולהיות אפקטיבית כמעט באותה מידה ואפילו לטווח הרבה יותר ארוך לא?
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש את האופציה שדרכה עושים את הOC לכרטיס מסך אבל מה זאות השנייה? (זאות שבתמונה המצורפת סמן העכבר מצביע עלייה..)
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אני מודע לכך שזו שאלה של טירון בענייני ה OC (וכזה אני כמו שאתם מבינים), אבל בכל זאת בבקשה תגיבו.. תודה ! המערכת שלי מבוססת לוח אם EPoX ומעבד AMD 64 אם אתם שואלים....
-
- 15 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי DURON 1000 שעובד ב FSB 100MHZ טמפ המעבד 47 טמפ הלוח 45 שיניתי את מהירות ה BUS ל133 ועכשיו המעבד עובד על 1.34G טמפ המעבד 53 טמפ הלוח 48 אם המחשב לא עושה לי בעיות (לא נתקע וכדומה ) האם זה בסדר להשאר עם המצב הזה אפילו לא הצתרכתי לעלות את ה VCORE
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי פנטיום 2 350. מאחר וזה מחשב ישן, החלטתי שאני עושה OC. אין לי מה להפסיד. הבעיה שלי היא שכאשר אני מנסה לשנות את מהירות המכפלה, היא לא משתנה. ניתן לשנות את מהירות הבאס. יש לי לוח אם Elitegroup P6BX-A+ (ציפסט 440BX כמובן). בחוברת PDF שהורדתי, כתוב שמהירות המכפלה ניתנת לשינוי : "The P6BX-A+ does not use jumpers to set the parameters for your processor, such as the core voltage, the clock multiplier, and so on. You can set the parameters for the processor in firmware using the system BIOS. After your system is installed, the BIOS will automatically detect the kind of processor that is installed and implement the correct setting for it. See the next chapte…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם DBS77 נחשב רועש או רועש מאוד או רועש בצורה בלתי נסבלת? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת האם כל ערך מהתיזמוני זיכרונות שיש בביוס (יש לי 11 אפשרויות שונות שם לתיזמוני זיכרונות) תלוי רק בעצמו או גם באחרים. כלומר, לדוגמא: נגיד שערך X עומד על 4 וY עומד על 3. אני משנה את X ל3, וזה עובד. אני מחזיר את X ל4. אני משנה את Y ל2, וזה עובד. כלומר בנפרד כל אחד מהם יכול לרדת באחד. השאלה שלי זה האם יכול להיות שהם לא יעבדו ששניהם פחות אחד (כלומר X על 3 וY על 2).
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ישלי כרטיס מסך Sapphire (ATI) Radeon X550 256MB TV, DVI, PCI-E? עשיתי לו אובר קלוק עם התוכנה ATI TOOLS החדשה 0.24 משהו כזה העלתי ת CORE ל 570 מ 400 והעלתי ת MEM מ 200 ל 390 עכשיו איך הכרטיס מסך טוב או לא הוא מגיע לרמה של 6600 GT וזה בלי קירור על הכרטיס מסך או על המעבד עם קירור סטוק רגיל
-
- 11 תגובות
- 668 צפיות
-
-
האם קיים קירור פסיבי ל- X850XT? עדיפות להתקנה קלה.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
בדיקת טמפרטורה ע"י EVEREST Ultimate Edition טמפרטורת המעבד בממוצע בלי מאמץ מיוחד = 40 -- 45 טמפרטורת הליבות בממוצע בלי מאמץ מיוחד = 49-55 טמפרטורת הלוח אםהיא : 31-34 מעלות ASUS P5Q PRO מה דעתכם..? תודה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
-
איזה מאווררי מארז זולים (מתחת ל50 ש"ח) כרגע הם המקררים ביותר והשקטים ביותר?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מארז 6a21 .. המאוורר שקיבלתי עם המארז רועש מאוד ידוע לכם במקרה מה ה db של המאוורים של compucase? דבר נוסף רציתי לדעת איזה מאוורר של 12cm הכי שקט והאם יש חברה שמוכרת שני מאווררים של 12 עם בקר שליטה על המהירות מקדימה? אני יודע שthermaltake מוכרת שניים של 12 ושניים של 8 עם בקר שליטה מקדימה.. יש עוד אפשרויות? תודה
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הלך לעולמו המאורר שהיה על הכרטיס, בינתיים שמתי לו מאורר של inno3d MX 440 כרטיס ה"לכול מיקרה " שלי איזה קירור לקנות לכרטיס ? (אני לא מבצע OC ) רק שבזמן האחרון ,לפני שהמאוור שבק חיים, היו מדי פעם ארטיפקטים במשחקים מחימום יתר...לכן אני צריך קירור אחר מאשר מאוורר רגיל (שבא עם הכרטיס) תודה לעוזרים לא רשמתי : תקציב 200 שקל כולל משלוח (אני לא חושב שצריך יותר )
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני צריך מדריך ל OC למעבד(יש לי E8400ׂ מה שיש במדריכים הוא משנת 2006
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי סיפור קטן והייתי רוצה לשתף אותכם. לפני כחודשיים בזמן גלישה באינטרנט הגעתי לאתר jab-tech.com , אתר למכירת מוצרי מודינג, בזמן פישפושי בקרביו שמתי לב שהוא שולח לישראל ושהמחירים ממש זולים, שלחתי מייל זריז לבעלים (אדם מאוד חביב בשם John ) ותוך יום קיבלתי תשובה חיובית - שאכן אפשר לשלוח לארץ עם חבילה עם כל מני דברים טובים. עכשיו, חודשיים אחרי זה עם משהו כמו 200 ומשהו מיילים (המספר המדויק במערכת...) החבילה בדרך אלי. בנתיים האתר הפסיק לשלוח לארץ, חזר לשלוח לארץ (בזכותי ), פתחתי חשבון בPayPal ועוד כהנה וכהנה. אז מה הפואנטה של הסיפור? 1.יש אתרים בחו"ל שאפשר לקנות מהם מוצרי מודינג, ואפילו מאוד בזול. 2.יש עדיין אנשים טובים בעולם. 3.אני ממליץ בחום לכל מי שחיפ…
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש ברשותי את הזיכרון הנ"ל ואת הלוח GigaByte 7VRXP, היכן אני יכול לשלוט על התזמונים לזיכרון בביוס ? ( או במקום אחר ? ), היכן ניתן למצוא חומר המסביר על קביעת התזמונים ובכלל... ובלי שום קשר : הגעתי רק ל- 150FSB * 11.5 עם XP1800 וה- CPU לא התחיל אפילו להתחמם ! והמחשב מתחיל להתקע ... ( שיחקתי קצת עם המתחים... ) עם מישהו הצליח מעבר לזה - אנא הסבר איך וכיצד... תודה...
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי להחליף את הקירור סטוק שלו למשהו עם היטפייפים סתם בא לי להחליף למשהו שיקרר אותו מאוד ישבתי על זה Thermalright HR-03 Plus 8800GTS/GTX אם יש משהו אחר אשמח לשמוע חנויות אמינות מחו"ל אני רוצה להזמין משם את מה שתציעו תודה
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייב המלצה בהקדם משום שאני נוסע היום בצאת שבת לראשון לקנות 2 מאווררים. נתונים: 12 ס"מ בעלי CFM הכי גבוה שיהיה אפשרי למצוא..כמובן ביחס לשקט..(משום שהTT שלי עושים לי חור בראש.) כמו כן גם יש לי חיבור 2 פין של TT מהמארז ואני חייב אותו כנראה בשביל המאווררים החדשים. וצריך שיהיה לד עדיפות לכחול.
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
מצד אחד מראה לי מראה לי בTAT 45 מעלות ומצד שני מראה לי 69 בCORETEMP למי להאמין? והאם זאת טמפ סבירה לE2180 ב2300MHZ עם קירור סטוק?
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
היי, האם מעבד זה הוא טוב לאוברקלוקינג ולכמה אפשר לעלות אותו כמובן ם לוח GIGA BYTE 965ds3 תודה.
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
יש לי מערכת AMD 4800+X2 2.5GHz Gigabyte 8600GTS 256MB-128BIT Silent-pipe3 המעבד מגיע לטמפרטורה נמוכה באופן מוזר משו :-X אני כבר לא יודע מה בנוגע למעבד, הטכנאי צחק עליי שאני מתלונן על כזה דבר, אבל איפה רבאק ההגיון ? באתי אליו ביום שבחוץ היו 23 מעלות והטמפרטורה שלו במאמץ הגיעה ל16-17 מעלות בלבד (של הליבות) (הוא עשה עדכון ביוס וזה נשאר אותו דבר) http://www.siz.co.il/my.php?file=nzmyi20yu0tz.jpgבגלל זה אני מפחד לעשות לו OC, שבמקרה (כמעט בטוח) הטמפרטורות לא יוצגו כנכונות והמעבד ינזק. הכרטיס מסך מגיע במנוחה ל47 מעלות צלזיוס ובמאמץ גג 60 מעלות. אני משער שבימים חמים יותר המצב ישתנה והוא יגיע ל65 בערך. תמונה : http://www.siz.co.il/my.php?file=34tym4yktytq.jpg תמונה 2 : http://www.…
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-