עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אהלן חברים, אני בשלבי תכנון ובדיקת מחירים של מערכת קירור מים, הייתי מעוניין בהמלצה על בלוקים למעבד E8400 לכרטיס מסך HD4870 ולצ'יפסט (רק אם אני אצליח לדחוס גם אותו לתקציב) התקציב לבלוקים עד 170 דולר (עדיפות לקניה בארץ או בחנות שעושה משלוחים ארצה) מה אתם אומרים?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. סתם ראיון ראיתי בזאפ מקררים ב-1000 ש"ח http://zap.co.il/models.asp?Sog=E-Fridge&DB5344=5358 האם זה יהיה יעיל ? הםא יהיה עיבוי ?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by IDan2013,

שלום! היום/מחר אני מתכנן לקנות מחשב חדש. I7 3770K Gigabite Z77X-UD3H. Gigabite R9 280X/HD7970. Crucial 8GB. NZXT Phantom 410. ושאר הדברים. אעשה OC למעבד בהתחלה ל4.2 ובהמשך צפונה יותר, לכיוון 4.5-4.8. לפני הרבה זמן פתחתי אשכול ובו הציעו לי את הקירור Scythe mine 2 הזה: http://www.tms.co.il/product/10634 וגם את Mugen 3 הזה: http://www.tms.co.il/product/11458 מישהו נימק שהראשון עדיף בגלל שטח קירור גדול יותר. אני רואה שהרבה ממליצים גם על השני ולכן לא הצלחתי לגבש החלטה ברורה מי עדיף ומכאן נובע גם פתיחת השירשור הזה. *אין אפשרות לקנות מחנות אחרת שהיא לא TMS. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום חברה . אני מתלבט בין שני סוגים של פתרונות קירור : 1- גוף קירור שכלול בתוכו מאוורר 2- גוף קירור ללא מאוורר -->כמו SILVER STONE NT06-E ההתלבטות שלי היא רמת הביצועים וגם כן השקיטות ! כאילו אני רוצה גוף קירור שיהיה ממש ממש שקט ללא רעשים ! וגם שיהיה בעל ביצועים מצויינים .

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by arkadur,

חבר'ה בעוד כשבוע אני אביא את הקירור מים שלי עכשיו אני רוצה לדעת מה להביא התקציב יעמוד בערך על 800 שקל (ש500 כבר יש לי עכשיו) כמובן שביג ווטר לא בא בחשבון 2 דברים אני רוצה הם משאבה של ENHIM (נראה לי הפשוט זה 1042 ) ורדיאטור כפול ל2 מאווררי 120MM כמה יעלו לי אלה בערך, ועוד כמה ישאר לי לבלוק, ומה הבלוק האיכותי ביותר שאפשר להביא במסגרת התקציב? ד"א EMP, עדיין עוד קיימת, ניסיתי ליצור קשר במייל, ולא קיבלתי תשובה

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by urich,

האם הוא יתאים לxp1900 מעבדים יותר מהירים בעתיד בתוך מארז סטנדרטי (2 או 3 מאוררים)

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. הוצאתי את המאוורר שעל ה CPU כדי לנקותו קצת והחזרתי והכול טוב . אך כשאני מפעיל את המחשב אחרי הניקוי של המאוורר המחשב פועל טוב אבל אני לא יודע למה שהפעלתי את המחשב המעבד היה לי אחרי הניקוי על 70 מעלות עשיתי כיבוי וכעבוור 15 דקות הפעלתי עוד פעם וזה היה עדין על 70 מעלות הנה תמונה http://img466.imageshack.us/my.php?image=10yt2.jpg. חשוב לציין שלפני הניקוי המעבד היה במנוחה ב 30-35 מעלות ובמאמץ מקסימום 50.

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. הי אני משתמש בRivaTuner ויש לי 8800 GTS 512 ברצוני לעשות OC אבל כל פעם שאני מעלה את ההגדרות אני מקבל פחות ניקוד ב 3DMARK06 אפילו שאני מעלה ב5% זה הגיוני? אולי שכחתי לסמן איזה פונקציה? או אולי יש משהוא שאני לא יודע?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ehh,

חיפשתי באיביי והמשלוח ממש יקר יחסית לגודל של המוצר.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by RONEN1N,

ה-cpu שלי מתחמם בצורה נוראה בזמן האחרון וכל כמה דקות נכבה לי המחשב היה לי וירוס אבל אני חושב שהצלחתי למחוק אותו ואני חושב שקוראים לוירוס boot משהו תודה מראש לכל העוזרים והמנסים לעזור

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. עוד לפני התקנת מערכת המים חשבתי איפה להתקין את הרדיאטור עם המאורר וכיצד להוציא את האויר החם החוצה שעד שבאה ההברקה http://photos.walla.co.il/ssddssdd כונס האורי עוד לא מכון ולא גמור מה דעתכם לבינתיים *** תוקן הלינק ***

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. יש לי ארטיפקטים קטנים מידי פעם כשאני משחק במשחקים כבדים האם העלאת מתח יכול לגרום לפתירת הבעיה כי אני כבר חושב שהורדתי יותר מידי לכרטיס הזה הצלחתי להגיע איתו ל384/976 ותראו(מפרט) עד לאן ירדתי ועדין יש לי מידי פעם... אז חשבתי להעלות לו קצת מתח וזה יסתדר מה אתם אומרים יעבוד? אם כן בכמה להעלות(ואם תוכלו להביא לינק לVMOD)? טפמ מנוחה 33-34 מאמץ 53-56 גג - זה דרך EXEREST המעלות אצלי דרך הדרוויר של NVIDIA זה 5 מעלות יותר בכל דבר(מנוחה/מאמץ)ע

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. דעתכם?

14. Started by KingYes,

אהלן, לאחר בדיקה של 3DMARK, המליצו לי בפורום כרטיסי-מסך לעשות OC למעבד שלי. אז ככה. אני אחד שממש מפחד מהנושא הזה. כל הזמן שאני רק שומע OC אני נכנס לטרואמה וקשה לי לצאת ממנה. (רציני!) יש לי כמה שאלות בנושא הזה, אשמח מאוד לעזרה. אז ככה, הנה הפרטים הטכניים שלי: המפרט כמובן כתוב בלינק שלי בצד. מעלות המעבד שלי מגיע ל-25 מעלות. מהירות המעבד שלי הוא 2.2MHZ. לכמה מהירות אני אמור לשדרג ב-OC למעבד? אני פשוט לא רוצה לקנות שום קירור נוסף, רוצה להשאר עם מחשב כמו שהוא. עד כמה מעלות המחשב עובד יחסית בסדר? ושוב - שאלת המליון !! - האם יש דרך לעשות OC מבלי להסיר את האחריות מהמעבד והלוח? בעבר שמעתי על OVER-DRIVE, האם זה באמת עושה את העבודה? תודה על הכל.

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by morans,

שלום לכל העוזרים העלתי את התוכנה SPEEDFAN במחשב של חבר שלי והיא רושמת ש-AUX הוא 122C!!! מה זה אומר? מה זה AUX? והאם זאת בעיה ואם כן מה אפשר לעשות בנידון מצורפת תמונה. תודה לכולם! מורן [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שמעו לפני איזה חודש התחלתי להתעניין נכנסתי לכל אתר ולכל פינה שיש על המודינג באינטרנט לפי מה שהבנתי כל העניין של המודינג הוא עניין של יצירה עצמית ואומנות ומה אני רואה אנשים חוסכים 500 שקל קונים הכל ומרכיבים מה הקטע פה? איפה האומנות מתבטאת? איפה היצירה האומנותית שלכם? כל העסק נהיה ממוסחר... זו דעתי אני אשמח לשמוע תגובות מאנשים שנמצאים בתחום הרבה זמן לפי דעתי מודינג זה ענייין של השקעה ויצירה לא קנייה והרכבה... אז מה אם עשיתם את המחשב שלכם יפה? תבטאו קצת את עצמכם קחו את זה כפרויקט... טוב אני סיימתי את הביטוי העצמי שלי אני בעסק הזה זמן מאוד קצר ולא לקח לי הרבה זמן להבין שזה עניין של יצירה עצמית אז למה כולם קונים הכל ומרכיבים? מקווה להרבה תגובות בנושא! תודה!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. היי. יש לי מחשב עם מאוורר מארז שמחובר ישירות ללוח האם (כמו מאוורר של מעבד). הבנתי שבמקרה של מאוורר כזה, המחשב שולט על העוצמה שלו לפי הטמפרטורה במארז. השאלה היא: האם המחשב מודיע לנו במקרה שהמאוורר מפסיק לעבוד???

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by gorzany,

היי, יש לי מעבד amd64 3200 ולוח asus a8n-e. את המעבד קיבלתי עם קירור סטוק שמרעיש מאוד ואני לא יודע עד כמה הוא באמת מקרר... עניין הרעש חשוב לי מאוד, אני מחפש קירור שקט מאוד בתקציב של עד 160-170 ש"ח שיעשה את העבודה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. הי, באחת המדריכים בפורום ראיתי שהציעו לשמן עם WD40 מאווררים במחשב והבנתי שזה ממש לא מתאים. מה לגבי "ספריי סיליקון"? מתאים? יש משהו אחר שעדיף? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Danny_The_King,

בקיצור.. אני לא אחד שמבין על OC כלום אבל זה נישמע מגניב רצח.. לקנות מעבד של 3GHZ ולהפוך אותו לאיזה 4.5.. אבל האם זה בכלל כדאי? ואם כן.. אז למה היצרן לא עשה את זה לבד כבר.. מן הסתם מעבד של 4.5GHZ שווה יותר כסף.. אני שמעתי מפי טכנאי בכיר במעבדה של רשת מחשבים בכירה.. שטען שלעשות OC זה אם נשווה את זה לרכב .. כמו לנסוע ברכב(פיאט) במהירות 100 על הילוך 2 בסופו של דבר ההילוך ישרף.. או יקרע אחרי זמן שהוא פחות בהרבה ממה שהוא אמור לעשות.. מה שאומר שהמעבד אם הוא אמור להחזיק כל החיים.. הוא פשוט יפגע וילך... והלך הכסף..והוא הציעה לי אם כבר עושים OC ל3GHZ אז מקסימום להגיע ל-3.5GHZ... כי מעבר לזה.. חבל על אותו מעבד/כרטיס זיכרון/כ.מסך וכו'... מה אתם אומרים על המיתוס ? האם בן אדם שמשק…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by contA-,

שלום לכולם, סוף סוף העזתי להתעסק קצת עם המחשב וגיליתי משהו מוזר לגמרי.. הזכרון שלי (בחתימה) לא מצליח להיות יציב בשום מצב אפילו ב600MHZ (המהירות המובטחת שלו).. ניסיתי לשים את המעבד על 1800MHZ בזמן שהזכרון ב600MHZ ו2.8V - לא עבד. ניסיתי לשנות מתחים ולשחרר תזמונים -לא עבד, עדיין הופיעו תוך כמה דקות המון שגיאות בMemtest86.. תוכלו לעזור? כמה HTT צריך לשים ,בין כמה MHZ צריך לשנות את הHTT -ולכמה? (לכמה HTT) על כמה צריכה להיות מכפלת המעבד ומתי היא צריכה להשתנות? ועוד דבר אחרון, מי שיש לו לוח כמו שלי או בכלל מסדרת ה NF4 UT של DFI, תוכלו להגיד לי איזה דברים צריכים להשתנות בזמן האוברקלוק על-מנת שאוכל להגיע למהירויות כמה שיותר גבוהות? תודה לכולם, עמית

• 43 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום לכולם יש לוח של גיגה בייט ga-ep43t-ud3l ומעבד QX9770 קירור מים של אנטק ועשיתי לו קצת אוברקלוק מ3.2 ל4GHZ המתח על 1.34 המעבד עובד יציב ברגע שאני מריץ בדיקת מאמץ אחריי זמן ממושך המעבד מגיע ל76 77 מעלות ואז מכבה את המחשב לגמריי ואז נדלק מחדש, מי בעצם עושה את הפעולה הלוח או המעבד שהוא מכבה את המחשב? אין לי אופציה כזאת בביוס וראיתי משתמשים בחול שהמעבד הזה גם מגיע ל80+ ולא נכבה האם זה אופציה שאני יכול לשלוט עליה? האם זה משהו בווינדוס שמכבה את המחשב? ומה עוד אפשר לעשות בשביל להוריד את הטמפרטורות שלו ליותר נמוך?

23. Started by ag43,

ניסיתי להתקין את המוגן ונתקלתי בבעיה - הברגים לא מוכנים להתברג על אחת התושבות בשום פנים ואופן (על התושבת השניה אין בעיה). הלכה לי ההברגה של אחד הברגים בגלל זה. האם אני עושה משהו לא נכון או שעלי לגשת לKSP ולדרוש שיחליפו את התושבת?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. מדובר על מחשב מדיה סנטר + גיימינג המעבד i5-6600 כרטיס מסך GTX970 המארז יחסית קטן, מתלבט בין כמה דגמים (אשמח לשמוע הצעות נוספות) 1. Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 2. Arctic Freezer 11 LP 3. Arctic Alpine 11 Rev.2 צריך שיהיה שקט יחסית אבל יעיל

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by The_Byter,

Bakers בלוק, במלוא הדרו וכדי למדוד את הקור כמו שצריך - קבלו את החבר החדש ! Fluke 52II Dual channel thermometer המערכת הגמורה בקרוב מאוד...

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים