אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
עשיתי OC למעבד שלי E4XXX 2.4@3.0 ואין הבדל לא מרגיש כלום המחשב מגיב אותו דבר אין שוני במהירות , למה ? ולמה שאני מעלה את המעבד ל 3.2 אז המסך של המחשב נכבה ? בחוברת של היצרן רשום 1333FSB !!!! ב 3.2 ה FSB הוא על 1066 סה"כ !!! יש לי גם בעיה בלוח בביוס אין לי הרבה אפשרויות יש לי OC למעבד שזה אומר FSB ושינוי זכרונות 200 - 266 - 333 וזהו ... שמתי את הזכרונות על AUTO כי ממילא שאני לוחץ 333 וזה מראה בביוס 333 ב CPUZ זה מראה 250 זה הזוי . ואם כרגע המעבד שלי על 3GHZ לאיזה מעבד הוא מקביל E5200 ?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב ככה לא מזמן התחיל לי רעש מוזר ממש ממש מהמחשב זה בטוח מהמאוורר או מהמעבד למרות שהמעבד שלי חדש אבל המחשב עובד הרבה אז אני לא יודע. (למרות שנראה לי שזה יותר המאוורר כי הוא ישן יותר ועבד גם הרבה...) ככה אז זה יכול להיות משהו אחר חוץ מהמאוורר והמעבד שעושה רעש מוזר (אין לי מושג גם איך לתאר אותו) ואם זה המאוורר אז בטוח הוא ילך לי בקרוב.....אז איזה מאוורר כדאי לי לקנות? (ושלא יהיה יקר!!) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-האם הקירור הרגיל שלו הוא מספיק טוב ושקט (חשוב) או שרצוי להחליף אותו ? -יש לי משחה טרמית OCZ FREEZE היא מספיק טובה לOC או שרצוי להחליף? -יש לי קירור למעבד MUGEN 2 REV.B עכשיו אני קונה מחשב חדש לOC כבד האם הקירור טוב למעבדים AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX או Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box לOC כבד ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
לפי האתר ROJAKPOT אי אפשר לעשות צריבת ביוס ל MSI R9800P על מנת להפוך אותו לXT (מדבור על כרטיס עם 128 מ"ב) מה שנשמע לי די תמוהה כי קראתי כאן בפורום על אנשים שעשו את זה אז אם יש מישהו מבין או בעל ניסיון שמוכן להסביר לי את העניין אני אשמח. תודה רבה נ.ב אין באתר לינקים משומה (הכתובת המלאה לא מופיעה בשורת הכתובת) אז אם מישהו רוצה לראות על מה מדובר אז כנסו למאגר כתבות באתר ואז לכתבה השלישית או הרביעית.. אתם כבר תזהו לפי השם שלה.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש היום ואיך שחיברתי הכל והתקנתי ווינדוס ישר רצתי לעשות OC. הבעיה היא, מסתבר, שבלוח שלי (GA-Z68A-D3H-B3) אין הגדרה ידנית ל-Vcore. במקום זה יש Dynamic Vcore שחשבתי בהתחלה שזה רעיון סביל, אבל מסתבר שלא. ראיתי בביוס שהמתח הנוכחי שלי זה 1.224V, אז הגעתי למסקנה שאני יכול לשים 0.060 או קצת מעל זה ב-DVID כדי להגיע לאיזור ה-1.3V שזה לפי מה שהבנתי הממוצע בערך שאפשר להריץ עליו 4.5GHZ. בקיצור היה לי פוסט על 100x45, אבל בCPU-Z ראיתי שהמתח על 1.10V. אח"כ הפעלתי P95 וראיתי שהמעבד מגיע לכמעט 70C תוך 5 דק'. ניסיתי לרדת ב-DVID ל-0.020 אבל בביוס זה עדיין קרא 1.356V שזה עדיין יותר מדי בשביל המהירות הזו. בסופו של דבר ויתרתי על כל העסק וחזרתי להגדרות הרגילות. די התבאסתי מהס…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כדי לבצע OC למעבד שלי כל מה שאני צריך לעשות זה להיכנס לBIOS ולהרים את המהירות של המעבד? (ASUS CUSL2, Award Medallion BIOS, Intel Pentium III 733Mhz)
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כאן בעיה... ניסו לעזור לי כמה , וזה לא ממש הלך.. אני לא מצליח להגיע למהירות באס נורמלית אפילו... יש לי : 8rda+ amd 1700 0.13 jiuhb0203 512mb Winbond BH-5 400\3200 475W Hec ברגע שאני מגיע לבאס בסביבות של ה 170 ומעלה.. עם מכפלה נורמלית.. המחשב לא יציב... פחות או יותר ב 1800 מגה הרץ ומעלה.. אפילו שהוא מגיע למקסימום 38 מעלות גם במאמץ.. הוא לא יציב.. כרגע שאני על 1750 מגה הרץ , 167 ו 10.5 המחשב יציב.. כרגע לפחות. אבל בבאס קצת יותר גבוהה. או אפילו באס נמוך ומכפלה גבוהה המחשב פשוט לא יציב.. שאני מריץ את 3dmark2001 הוא יוצא החוצה אחרי כמה דקות.. פשוט קופץ לווינדוס.. (עכשיו הוא לא עושה את זה) הקירור שלי זה : Vantec aeroflow + arctic silver 3 הטמפרטורות יחסית מאוד נמוכות…
-
- 32 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברה , אני קונה מארז בעוד כשבועיים השאלה שלי היא מה המארז הכי מומלץ מהאתר www.newegg.com ב160 דולר תודה מראש לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ok first of all, by the time you'll finish reading this post you'll be sure I'm fucking insane, so I'd like to mention I'm not. it all began after being annoyed my AMD Athlon XP 1800+ hits 63oC on full load and 57oC on idel, which is not alot comper to the temperture that dude that put his XP 1700+ into his old VCR (it was 97oC), but still I'm not happy with it. now all the Intel fans will come and say AMD suck and so on and so on... , which is why I would also like to stat that the one to blame for it is not AMD nor the HSF, though it's the evercool default. the blame for it is the case, which is one of those where the PSU "sits on" the CPU and the fact there's only one …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סתם ראיון ראיתי בזאפ מקררים ב-1000 ש"ח http://zap.co.il/models.asp?Sog=E-Fridge&DB5344=5358 האם זה יהיה יעיל ? הםא יהיה עיבוי ?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=219
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעתי פה מכה אנשים שיש מה שנקרא בקבוק לחץ אוויר, שיש בתוכו אוויר דחוס וניתן לנקות בעזרתו את המחשב. השאלה שלי היא, עד כמה הוא יעיל לניקוי אבק מהמאוורריים ומהלוח אם ובמארז, ולכמה שימושים הוא מספיק. האם הוא יעיל גם לניקוי של אבק קשה שכאילו "נדבק" לכרטיסים האנכיים ? ומה תחום המחירים שלו. תודה [:
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז כמו שהסברתי אני ממש מיואש. האוברקלוק לא ממש מצליח לי ואני מבקש אם מישהו יכול ללוות אותי לאורך כל הדרך, החל מהתוכנות המתאימות וכלה במתחים. אני אשמח אם מישהו ייענה כי אני לא מצליח להבין את המדריך באתר. המפרט שלי בצד מעודכן, ובכל מקרה מדובר במעבד E6750 על לוח GA-P35-DS4 ו-2GB על 800Mhz. גם דרך הביוס ניתן לבצע את ההמהרה. אני משתמש למטרת האוברקלוק עם התוכנה EasyTune5. הנתונים המופיעים בתצלומי התוכנות הם נתונים של המהרה לא מוצלחת. אם יש עוד תוכנות שאני צריך או עדיפות לתוכנה כזו או אחרת, אני אשמח לדעת. ותודה מראש למי שיהיה מוכן לעזור.
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה צינור יתאם לי למחברים האלה XSPC G1/4" to 14/10mm PETG https://www.amazon.co.uk/XSPC-Triple-Fitting-Black-Chrome/dp/B00ZC0Q2FK לינק לצינורות http://www.frozencpu.com/cat/l2/g59/c681/list/p1/XSPC_Products-XSPC_Tubing_.html?id=HwBnG778
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עובר עכשיו למערכת AMD עם מעבד FX-8320 כאשר נכון להיום יש לי את הMUGEN 2 ולכן יש לי מספר שאלות: -האם יש תאימות מלאה לFX-8320 כנ''ל מבחינת TDP ? -נכון לעכשיו אני לא מוצא את החיבורים לAM3+ שבאים עם הקירור. האם יש אפשרות להזמין/לקנות את זה בנפרד ? -המאוורר בMUGEN שלי לא במצב טוב... במידה ואני צריך לקנות מאוורר חדש, האם זה משתלם לי או שעדיף לקנות קירור חדש ומתקדם יותר (תקציב עד 200 ש''ח) ? את הקירור אין לי בעיה לקנות מחו''ל.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי, יש לי בסביבות ה200$ לבזבז על מערכת קירור מים, עכשיו השאלה היא איזה מערכת לבחור אם כבר? מה עדיף מערכת קירור מים או שלמעבד שלי ב OC יספיק לי BT וזהו ? אם אתם אומרים מערכת קירור מים, אז על איזה אתם ממליצים ואני חייב לציין שלא לבדוק לפי מחירים בארץ כי אני לא מתכוון לקנות בארץ אני מתכוון לקנות את זה בארה"ב.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכרטיס הוא gf4 ti 4600 של MSI על אקספי בהחלט קיבלתי שיפור ל 8686 נקודות ב 3dmark2001 ב 1024x768 32bit הדבר המוזר הוא ששמתי לב באיזה השוואה של ג'יפורס 4 טי 4600, הוא שבכל הבדיקות של fps קבלתי בממוצע בכל בדיקה כ 30-40 פריימים פחות ממה שהיה בביקורת אבל בשאר הבדיקות כגון: Fill Rate (Single-Texturing) Fill Rate (Multi-Texturing) High Polygon Count (1 Light) High Polygon Count (8 Lights) Environment Bump Mapping DOT3 Bump Mapping Vertex Shader Pixel Shader Point Sprites קבלתי גבוה יותר משהיה כתוב, בכ 3-20 יותר. אבל... בציון הכרטיס שמה קיבל 9800 בערך לעומת 8686 שלי אז אני רואה שאני כבר לא מצליח לסדר את הבעיה המעצבנת אז אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל................…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי כולם היום אני מציג לראשונה את אחת מסביבות העבודה שלי, וזאת לאחר שאתמול סודרה ונבנה שולחן עבודה מאסיבי. הכל נמצא כ- 1.5 מטר מתחת לפני השטח... במרתף חשוך וקריר... התמונות האחרונות - השרת שלי, גם במרתף. שבוע טוב, אבנר
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, רקע: מעבד I7 2600 עם גוף קירור מקורי GTX570 עם חתיכת קירור מארז של גיגהבייט http://www.webjoaquin.com/newtienda/images/260702010.jpg המחשב משמש כמחשב עריכה עם עבודה קשה הטמפ' הם: האם להחליף קירור? לשפר? אשמח לכל תגובה. תודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש ברשותי את הלוח p45 neo2 של msi עם מעבד q9550 + קירור mugen2 משום מה אני לא מצליח לעבור את ה3400... יציב.. בלוח הקודם שלי עם אותה חומרה אותו זכרונות הגעתי ל3800 בקלות ויציב... מישו מכיר את הלוח ויודע מה מגביל אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפחות לפי מה שראיתי עד עכשיו , אני מעדיף לקנות XP 1700+ T-BRED ולעשות לו אוברקלוקינג מאשר לקנות מעבד יותר יקר כמו 2100+ או 2200 + .. אבל עד כמה בטוח ומוכח שאפשר לעשות לו כזה אוברקלוקינג ? אני מדבר על משהו כמו 2GHZ או 2.2GHZ לא יותר מזה .. אני פשוט לא רוצה לשרוף את המעבד אחרי שקניתי אותו ישר . הצעות או הערות (או אפילו הארות) בבקשה
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיניתי ת'ג'אמפר עכשיו מ2.4 הוא ירד ל1.8 ועדיין אני לא מצליח לא מצליח לשנות בלשונית CPU SPEED לMANUAL ההוא שאמר שצריך לעבור לג'אמפר פרי מוד מה בידיוק עשית??? מה אני אמור לעשות עכשיו?ולמה אתם מתעלמים לעזאזל????
-
- 34 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. מתכנן OverClock למעבד XEON X3460@2.8 ראיתי סרטונים שביצעו המהרה למעבד מעט חלש יותר (X3440) והצליחו להגיע ל3.8GHZ. האתגר האמיתי - המארז עצמו מתוכנן להיות קטן, רציתי לשאול באיזה קירור מומלץ להשתמש (ולווא דווקא LOW PROFILE) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-