אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד 2.8 לוח אם של ABIT IS7-E ואלה הדברים ששיניתי 1. AGP RATIO - FIXED 2. FIXED AGP PCI FREQUENCY - 66\33 3. CPU POWER SUPPLY - USER DEFIEND 4. DDR SDRAM VOLTAGE - 2.70V 5. AGP VOLTAGE - 1.6V 6. N\B STRAP CPU - BY CPU 7. DRAM RATIO - 5:4 8. CPU CORE VOLTAGE - 1.65V מהירות המעבד שלי עכשיו היא: 3.6 ג'יגה הרץ מבחינת עומס אני מבצע כל פעם בדיקה רק עם PRIME95 ועם אימיול ביחד (שהאימיול פתוח אז המעבד על 100 אחוז) המעבד נמצא על 41 מעלות בזמן עומס ועל 44 מעלות בזמן שאני מפעיל תנור בחדר (התנור קצת קרוב למחשב). בינתיים המחשב קרס (תמונה של המסך קופאת והמקלדת נכבת) בזמן העומס או בזמן משחק CALL OF DUTY 2 ואימיול כשהייתי על 1.50V במתח למעבד, כרגע אני על 1.65V ועדיין מב…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן גילתי את נושא הOC וחשבתי לנסות גם בשביל לקבל קצת ניסון וגם בשביל לחזק את המחשב המפרט שלי : intel core 2 duo E8400 3.0Ghz gigabyte ep35c-ds3r nvidia geforce 9600 gt 512 mb kingston 2048mb DDR2 800 Mhz x2 samsung 320 GB לגבי מארז וספק אני לא יודע את השמות וגופי קירור עדין אין השימוש במחשב הוא לרוב לצורך משחקים רציתי לשאול 1) אם אני יעשה OC למעבד ולכרטיס מסך אני ארגיש בשיפור משמעותי ביצועים? ואם כן באיזה נקודה יהיה אפשר להרגיש את ההבדל? 2)את המחשב קניתי לפני שנתים וחצי ואני לא זוכר שהמעבד היה יקר במיוחד, ואת שם המעבד בדקתי בעזרת התוכנה CPU-Z יכול להיות שיש מעבדים בעלי אותו שם אך כל אחד בנ…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעו לפני איזה חודש התחלתי להתעניין נכנסתי לכל אתר ולכל פינה שיש על המודינג באינטרנט לפי מה שהבנתי כל העניין של המודינג הוא עניין של יצירה עצמית ואומנות ומה אני רואה אנשים חוסכים 500 שקל קונים הכל ומרכיבים מה הקטע פה? איפה האומנות מתבטאת? איפה היצירה האומנותית שלכם? כל העסק נהיה ממוסחר... זו דעתי אני אשמח לשמוע תגובות מאנשים שנמצאים בתחום הרבה זמן לפי דעתי מודינג זה ענייין של השקעה ויצירה לא קנייה והרכבה... אז מה אם עשיתם את המחשב שלכם יפה? תבטאו קצת את עצמכם קחו את זה כפרויקט... טוב אני סיימתי את הביטוי העצמי שלי אני בעסק הזה זמן מאוד קצר ולא לקח לי הרבה זמן להבין שזה עניין של יצירה עצמית אז למה כולם קונים הכל ומרכיבים? מקווה להרבה תגובות בנושא! תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המליצו לי בפורום אחר באתר זה על Mugen II אבל לאחר בדיקה ראיתי שהוא ממש ענק, ויכול לחסום את הגישה לזיכרונות. מחפש משהו יותר קטן ופחות כבד במשקל (אין כוונה לבצע OC) עד 200 ש"ח. מה דעתכם על 2 אלו ? 1. TT - silent 1156 2. Arctic Cooling - Freezer 7 Pro האם יספיקו למה שאני צריך ? איזה מהם עדיף ? האם יש משהו יותר טוב ולא ענק פיזית? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מראש: אולי זה לא המקום לבקש. אם זה אכן לא, סליחה ושמנהלי הפורום יעיפו את זה מפה. ;D אני התחלתי בפרוייקט של קירור גז (בעזרת שחר ואליאור, תודה לשניכם ) השגתי חלק ניכר מהרכיבים (למרות שבגלל ההפגזות היו עיכובים לא מתוכננים :'() עכשיו אני צריך למצוא טכנאי קירור שיוכל: להחליף שמן במדחס (משמן של R22 לשמן של R507, לרתך את החלקים, למלא גז, לוודא שאין נזילות ולעזור בנושא הבידוד. תאריך היעד שלי לביצוע הדברים האלה הוא בערך אמצע אוגוסט, אני עוד צריך לגרד תקציב לכמה דברים. אם יש מישהו עד אזור ת"א (כולל) שיכול לתת לי הצעת מחיר ודרכי יצירת קשר, אפשר גם ב-PM (הודעה אישית), במייל או במסנג'ר. תודה רבה מראש (אה, ואליאור, אני אקח את ההצעה שלך אם לא יציעו לי שום דבר יותר אטרקטיבי, אבל…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ואיפה אני יכול לקנות? או אולי אני יכול לבנות אחד בגודל שאני ארצה ויש לכם מדריך לתת לי...? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה, מעולם לא ביצעתי אוברקלוק, קראתי פה בפורום ובעוד אתרים אחרים מדריכים וקיבלתי הבנה כללית לנושא אבל לא ממש מדויקת, יש לי כמה שאלות: 1. אחריות - הבנתי שנניח ונשרף כרטיס המסך, אי אפשר לדעת בוודאות אם זה בגלל אוברקלוק או לא, מה הכוונה? כלומר מה אמורים לעשות כביכול כדי שזה לא יראה שביצעתי אוברקלוק ואם יש בכלל מה לעשות? אשמח לשמוע על מקרים בהם מומשה האחריות למרות אוברקלוק וגם מקרים בהם לא מומשה האחריות וכמה זה שכיח. 2. העלאת מתחים - האם בהעלאת מתחים יש סבירות יותר גבוהה שישרף הכרטיס לעומת בלי, והאם אוברקלוק גבוה יחסית ללא העלאת מתח הוא מסוכן יותר מאשר אותו אוברקלוק גבוה עם העלאת מתח? 3. האוברקלוק לכרטיס - אני רוצה להעלות את הכרטיס (דרך OC GURU) למהירות CLOCK של 850-90…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייתי שמח לקבל מפרט מחנות כמובן בחו"ל, לקירור מים רציני. המארז כנראה יהיה אנטק 1200 ואני מתכוון לשים בלוק על המעבד ואולי גם על מוספטים (או מה שזה לא יהיה שנמצאים סביב המעבד ובד"כ מקררים אותם..) הסוקט יהיה 1156. חשוב לי שהמערכת תהיה שקטה יחסית ויחד עם זאת תספק ביצועים טובים. תודה רבה לכולם!!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חדש בפורום ואני לא יודע מה זה OC אז אם מישהו יכול להשסביר לי בבקשה אני אשמח. ואם תמיכה תכנית זה לא המקום לשאול את זה אז אני מצטער כי פשוט לא ידעתי איפה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות כבר.. ראיתי סרט פתאום נכבה המחשב אני פןתח אותו אני מרגיש שהמעבד רותח בטירוף אני לא מבין ממה זה יש במחשב שתיי מאוורירים שתיהם עובדים אני לא מבין מה יש למעבד הזה.. אולי למישהו יש פתרון?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. אז ככה, כרטיס אחד מבין 4 שהיו לי (כל אחד 512MB) נהרס ועכשיו אני צריך לקנות חדש .. יש לי מעבד E4500 (אני יודע שהוא ישן לא צריך להזכיר לי חח) וכידוע לכם (או לא) הוא בא עם 2.2 Mhz ועשיתי לו OC ל - 2.93 Mhz .. האם הזכרון הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~991580ST~15~0.htm טוב ל - OC ?.. לא כל כך שמעתי על החברה הזאת אבל קראתי איזה Review של אתר אוברקלוקרים ואומרים שהוא טוב .. מה אתם אומרים ?.. ועוד שאלה קטנה .. האם Windows 7 32 Bit יזהה 3G ? עזבו שזה יזהה, האם הוא באמת ישתמש ב - 3 GB או שסתם יהיה רשום 3 GB והמחשב ישתמש בפחות ?.. תודה מראש והמשך שבוע טוב, משה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את מערכת הקירור של המחשב שלי, מאוורר אחד של המארז נדפק ועכשיו הוא עושה לי המון רעש אז חשבתי שאולי כדאי לשדרג כי גם הקירור של כל המערכת היא לא משהו כי המעבד שלי הקודם הגיע ל60 מעלות ובכל אופן שדרגתי את המעבד שלי לAMD Athlon II X2 250. מה אתם אומרים שכדאי לשדרג במערכת קירור? אני חשבתי אולי את המאווררים של המארז למאווררים שקטים יותר וגם עם שליטה של הfan control שבביוס. אני אשמח להצעות. תודה. המפרט מחשב שלי: AMD Athlon II X2 250 GIGABYTE - Motherboard - Socket AM2+ - GA-MA78GM-S2H (rev. 1.0) ST3500418AS Barracuda 7200.12 SATA 3Gb/s 500GB Hard Drive | Seagate Western Digital Caviar Black WD1001FALS 1 TB G.SKILL PK 4-4-4-12 2GB (1GBx2) (DDR2-800) ANTEC…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
או שלא ;D ;D ;D ;D 1 באפריל
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! היום החלטתי לצעוד לעבר סניף ksp שבירושלים ( מה לעשות, אין אוטובוס ישיר מהשכונה שלי ) ולקנות מאוורר חדש. בחרתי בThermaltake - smart case fan 2 ( 80) שעלה רק 45 . טוב שמח ומאושר חיברתי את ה3 פינים שלו למתאם מולקס ואת הכבל השני של ה 3 פינים ללוח אם. חוץ מזה שהמאורר הזה פשוט עוצמתי בצורה בלתי יואמנת ( השהנחתי אותו על השולחן הוא התחיל לעוף קדימה!) אני לא כל כך מצליח לשלוט על המהירות שלו. יש לי 3 מקומות ל 3 פינים בלוח אם וניסיתי לחבר את זה לשולשתם אבל ה speedfan לא מזהה שום מאורר! אולי זה בגלל שיש לי פנטיום 3 ולוח אם ישן? לא נורא חשבתי לעצמי ...עם המאורר גם קיבלתי קונטרולר ידני ( סתם חוט עם בורג מפלסטיק שמסתובב( אבל לצערי למרות שסיבבתי אותו , המהירות נשארה זהה ( …
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שיהיה 1024, DUAL CHAN ושיהיה מעולה לOC! אני מדבר על רמות ה OCZ VX.. אני לא בדיוק יודע מה ההבדלים בין BH5, VX, TCCD.. לכן המלצתכם נחוצה לי.. המערכת היא, A64 3500+ Winnie @ 265*10 Asus a8n-sli deluxe Gigabyte 6600GT OC חשוב לי שהזכרון יעבוד בלפחות 275-280 FSB, ושיהיה בעל תזמונים נמוכים..(2-2-2-5 ? ) OCZ BOOSTER יתווסף לו גם כן.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
;D ;D ;D ואני מתכון לכל סוגי המעבדים של AMD במיוחד לT-BIRD 1.4 FSB266 הנה התמונה של המאורר . הוא יפה נכון ;D ;D
-
איזה צינור יתאם לי למחברים האלה XSPC G1/4" to 14/10mm PETG https://www.amazon.co.uk/XSPC-Triple-Fitting-Black-Chrome/dp/B00ZC0Q2FK לינק לצינורות http://www.frozencpu.com/cat/l2/g59/c681/list/p1/XSPC_Products-XSPC_Tubing_.html?id=HwBnG778
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב! מקדחות יש לי בבית ולא חסר. יש גם מסור. וגם מסור דיסק (בזה לא נוגעים...מסוכן וגדול מאוד!). יש מצב לקנות ראש שינסר לי חור לחלון? יש כזה דבר? אלמנטרי. אם לא - דרמל - יקר. יש מישהו מאזור המרכז שמוכן להשאיל לי עבודת דרמל? עבודה תעשה במקום, תחת השגחת הבעלים, ויוחזר אליו המכשיר מיד. תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה גופי קירור הכי זולים יש היום למעבד Q8400 ללא אוברקלוק, שיכולים לתפקד במצב פסיבי בתוך מארז עם מאוורר אחד? מדובר במפרט די בסיסי הכולל כרטיס מסך 8500GT בעל קירור פסיבי, 4GB זיכרון, והארדיסק 500GB של היטאצ'י שכמעט ולא מתחמם. כל הסיפור הזה יושב במארז מעפן ב130שח הכולל ספק כח מאוד מרעיש "400W" של חברה לא ידועה. מה שאני צריך לעשות זה להשקיט את המערכת עד כמה שאפשר. דבר ראשון שעשיתי זה החלפת המאוורר של ספק כח לדגם שקט 1200RPM של Scythe, והחלפת מאוורר במארז לדגם שקט 120ממ של אותה חברה. והדבר האחרון שעדיין מרעיש זה הקירור Intel של המעבד. בינתיים מה שמצאתי זה Mugen2 שמוכרים בKSP ב150שח, אבל לדעתי זה קצת overkill למחשב הזה. השאלה: האם יש גופי קירור פסיביים בתקציב יותר נמוך, שיכול…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חחחח איזה כותרת יצאה לי קיצר איזה מבניהם הכי טוב לכרטיס שלי (6800 AGP) 1. Thermalright V-1 http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=129122991&sog=C-Fan 2. Zalman VF700-Cu http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=129123009&sog=C-Fan 3. Zalman VF700-AlCu http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=129123011&sog=C-Fan 4. Arctic Cooling NV Silencer 5 Rev.3 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=12141 5. Arctic Cooling Accelero X1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=12919 מי מהם יהיה הכי טוב בשבילי (ואם יש לכם יותר זול ממה שהראתי תביא לינק...) ובכלל כולם פה מתאימים לכרטיס שלי?
-
- 35 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=219
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף רדיאטור נוסף למערכת קירור שלי יענו רדיאטור של רכב או אופנוע או לא יודע מה אבל מה שכן יש לי 6 מאווררים של 120 חזקים ושקטים אז אני מחפש הצעות לאיזה רדיאטור לשים במחיר כמובן לא מטורף 300-400 תודה..
-
- 35 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC רצחני לQ6600 ועכשיו יש לי התלבטות לגבי שני קירורים האם לקחת: Sunbeam Tuniq Tower 120mm+ Scythe 120mm MINEBEA- החלפה של המאוורר הרועש או Thermalright Ultra 120 Xtreme+ Scythe 120mm MINEBEA X2 במערך דחיפה והכנסה... זה שווה את ההפרש?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
2X512 PC4400 LE 2.7 ג'יגהרץ @ 1:1 (300) - 2.7 וולטעז'. אתן לתמונות לדבר... 8) יציב לבינתיים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-