אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
כמו שציינתי בדיון אחר, אני מתכנן לבצע מוד ללוח שלי (P4P800-SE) עכשיו...הדבר האחרון שאני רוצה - במקרה שאני הורג את הלוח - הוא להגיע איתו לחנות ושהם יראו סימני הלחמה השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר מגעים באמצעות פלסטלינה במקום מלחם? תודה
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מראש: אולי זה לא המקום לבקש. אם זה אכן לא, סליחה ושמנהלי הפורום יעיפו את זה מפה. ;D אני התחלתי בפרוייקט של קירור גז (בעזרת שחר ואליאור, תודה לשניכם ) השגתי חלק ניכר מהרכיבים (למרות שבגלל ההפגזות היו עיכובים לא מתוכננים :'() עכשיו אני צריך למצוא טכנאי קירור שיוכל: להחליף שמן במדחס (משמן של R22 לשמן של R507, לרתך את החלקים, למלא גז, לוודא שאין נזילות ולעזור בנושא הבידוד. תאריך היעד שלי לביצוע הדברים האלה הוא בערך אמצע אוגוסט, אני עוד צריך לגרד תקציב לכמה דברים. אם יש מישהו עד אזור ת"א (כולל) שיכול לתת לי הצעת מחיר ודרכי יצירת קשר, אפשר גם ב-PM (הודעה אישית), במייל או במסנג'ר. תודה רבה מראש (אה, ואליאור, אני אקח את ההצעה שלך אם לא יציעו לי שום דבר יותר אטרקטיבי, אבל…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בדקתי בכמה אתרים את הביקורות עליו ונכתב שהוא ממש מומלץ, העיניין הוא האם למשהו יש נסיון איתו והאם הוא שווה את ההשקעה.. יש לציין שיש לי מעבד Q6600 B3 ואני מתכוון לעשות OC למחשב ואני רוצה להגיע ממהירות 2.4 ל-3HZ, ועוד דבר יש לי מארז soprano האם הוא מפסיק גדול שV1 יכנס לתוכו?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה גופי קירור הכי זולים יש היום למעבד Q8400 ללא אוברקלוק, שיכולים לתפקד במצב פסיבי בתוך מארז עם מאוורר אחד? מדובר במפרט די בסיסי הכולל כרטיס מסך 8500GT בעל קירור פסיבי, 4GB זיכרון, והארדיסק 500GB של היטאצ'י שכמעט ולא מתחמם. כל הסיפור הזה יושב במארז מעפן ב130שח הכולל ספק כח מאוד מרעיש "400W" של חברה לא ידועה. מה שאני צריך לעשות זה להשקיט את המערכת עד כמה שאפשר. דבר ראשון שעשיתי זה החלפת המאוורר של ספק כח לדגם שקט 1200RPM של Scythe, והחלפת מאוורר במארז לדגם שקט 120ממ של אותה חברה. והדבר האחרון שעדיין מרעיש זה הקירור Intel של המעבד. בינתיים מה שמצאתי זה Mugen2 שמוכרים בKSP ב150שח, אבל לדעתי זה קצת overkill למחשב הזה. השאלה: האם יש גופי קירור פסיביים בתקציב יותר נמוך, שיכול…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חחחח איזה כותרת יצאה לי קיצר איזה מבניהם הכי טוב לכרטיס שלי (6800 AGP) 1. Thermalright V-1 http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=129122991&sog=C-Fan 2. Zalman VF700-Cu http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=129123009&sog=C-Fan 3. Zalman VF700-AlCu http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=129123011&sog=C-Fan 4. Arctic Cooling NV Silencer 5 Rev.3 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=12141 5. Arctic Cooling Accelero X1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=12919 מי מהם יהיה הכי טוב בשבילי (ואם יש לכם יותר זול ממה שהראתי תביא לינק...) ובכלל כולם פה מתאימים לכרטיס שלי?
-
- 35 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפי האתר ROJAKPOT אי אפשר לעשות צריבת ביוס ל MSI R9800P על מנת להפוך אותו לXT (מדבור על כרטיס עם 128 מ"ב) מה שנשמע לי די תמוהה כי קראתי כאן בפורום על אנשים שעשו את זה אז אם יש מישהו מבין או בעל ניסיון שמוכן להסביר לי את העניין אני אשמח. תודה רבה נ.ב אין באתר לינקים משומה (הכתובת המלאה לא מופיעה בשורת הכתובת) אז אם מישהו רוצה לראות על מה מדובר אז כנסו למאגר כתבות באתר ואז לכתבה השלישית או הרביעית.. אתם כבר תזהו לפי השם שלה.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ואיפה אני יכול לקנות? או אולי אני יכול לבנות אחד בגודל שאני ארצה ויש לכם מדריך לתת לי...? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכרטיס הוא gf4 ti 4600 של MSI על אקספי בהחלט קיבלתי שיפור ל 8686 נקודות ב 3dmark2001 ב 1024x768 32bit הדבר המוזר הוא ששמתי לב באיזה השוואה של ג'יפורס 4 טי 4600, הוא שבכל הבדיקות של fps קבלתי בממוצע בכל בדיקה כ 30-40 פריימים פחות ממה שהיה בביקורת אבל בשאר הבדיקות כגון: Fill Rate (Single-Texturing) Fill Rate (Multi-Texturing) High Polygon Count (1 Light) High Polygon Count (8 Lights) Environment Bump Mapping DOT3 Bump Mapping Vertex Shader Pixel Shader Point Sprites קבלתי גבוה יותר משהיה כתוב, בכ 3-20 יותר. אבל... בציון הכרטיס שמה קיבל 9800 בערך לעומת 8686 שלי אז אני רואה שאני כבר לא מצליח לסדר את הבעיה המעצבנת אז אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל................…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משהו שאני צריך לדעת?? (עקרונית הכל, בתכנון יש את הקריאה של "המדריך ל OC" חלק I ו- II באתר זה.....)
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי GeForce 5600XT 256MB ואני לא מרוצה מהביצועים שלו... רציתי לדעת אם ניתן לבצע עליו OC אך הדגש הוא בלי להשקיע בקירור נוסף בכללל..... אני חייב לשפר מעט את הביצועים שלו ואני אובד עצות.... אשמח לקבל תשובה מהירה.... תודה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמתי EVERCOOL Turbo 2 על 9800xt ההרכבה היתה דיי קלה וזה...אבל יש לי כמה שאלות גדי להיות בטוח איך אני יודע שהמאוורר עובד בשיא החוזק? ומה הטמפרטורה שצריכה להיות? החיטפיפס (הצינואות האלו) אמורות להיות חמות קצת? וכשאני שם את החומר הזה שביין המעבד לקירור הוא צריךך להיתקשות מהר כזה? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את הפריזר 7 פרו שלי ... אחלה קירור שקט ועושה תעבודה כמו שצריך הוריד לי 10 מעלות מהקירור סטוק. קירור שקט וזול רק 148 שקל בלמיר. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי תוכנה שמראה לי את המידע הנוכחי על מחשב (טמפ', זרמים, מהירות מאווררים וכו) הורדתי אותה מעמוד ההורדות פה באתר התוכנה בשם MBProbe השאלה שלי היא כזאת. יש שם חלק שנקרא Vccp2 מזה?? הוא כותב לי שם שהמתח הוא 2.59 והוא מסמן את זה באדום ומצפצף... מזה אומר? מה לא בסדר? תודה לעונים הנה תמונה של מה הולך שם:
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! היום החלטתי לצעוד לעבר סניף ksp שבירושלים ( מה לעשות, אין אוטובוס ישיר מהשכונה שלי ) ולקנות מאוורר חדש. בחרתי בThermaltake - smart case fan 2 ( 80) שעלה רק 45 . טוב שמח ומאושר חיברתי את ה3 פינים שלו למתאם מולקס ואת הכבל השני של ה 3 פינים ללוח אם. חוץ מזה שהמאורר הזה פשוט עוצמתי בצורה בלתי יואמנת ( השהנחתי אותו על השולחן הוא התחיל לעוף קדימה!) אני לא כל כך מצליח לשלוט על המהירות שלו. יש לי 3 מקומות ל 3 פינים בלוח אם וניסיתי לחבר את זה לשולשתם אבל ה speedfan לא מזהה שום מאורר! אולי זה בגלל שיש לי פנטיום 3 ולוח אם ישן? לא נורא חשבתי לעצמי ...עם המאורר גם קיבלתי קונטרולר ידני ( סתם חוט עם בורג מפלסטיק שמסתובב( אבל לצערי למרות שסיבבתי אותו , המהירות נשארה זהה ( …
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד שלי E4XXX 2.4@3.0 ואין הבדל לא מרגיש כלום המחשב מגיב אותו דבר אין שוני במהירות , למה ? ולמה שאני מעלה את המעבד ל 3.2 אז המסך של המחשב נכבה ? בחוברת של היצרן רשום 1333FSB !!!! ב 3.2 ה FSB הוא על 1066 סה"כ !!! יש לי גם בעיה בלוח בביוס אין לי הרבה אפשרויות יש לי OC למעבד שזה אומר FSB ושינוי זכרונות 200 - 266 - 333 וזהו ... שמתי את הזכרונות על AUTO כי ממילא שאני לוחץ 333 וזה מראה בביוס 333 ב CPUZ זה מראה 250 זה הזוי . ואם כרגע המעבד שלי על 3GHZ לאיזה מעבד הוא מקביל E5200 ?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שיש לי תיקייה על שולחן העבודה שקוראים לה "Orthos" ולא זכור לי שהוספתי אותה... ניסיתי להיזכר מתי הפעם האחרונה בוודאות לא התיקייה לא הייתה קיימת ואז נזכרתי שהמחשב שלי היה בתיקון והחליפו כרטיס מסך, כנראה שבמעבדת התיקון שמו את התוכנה הזו על המחשב שלי (בדקתי בתאריך ההיווצרות של התיקייה וזה תואם ל"חשד" באותה תקופה המחשב היה אצלם). נכנסתי לתיקייה וראיתי תוכנה עם אייקון שנראה כמו ציור ב"צייר" (או פיקסל ארט) של ילד בגן חובה בשם ORTHOS. מה שמוזר זה שתאריך ההיווצרות (נוצר) הוא ב2010 ו"השתנה" ב2006 ??? החלטתי שפה זה המקום לשאול על התוכנה כי כשנכנסתי אליה ראיתי דברים שקשורים לחיישני חום, מהירות מעבד, RAM וכו'... מישהו יודע מה זה בכלל?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משום מה במארז שלי (cm 690) המאוורר שעל דלת המארז עושה המון המון רעש.. הבעיה היא לא במאוורר אלא בחיבור שבין המאוורר לדלת.. יש למישהו מושג איך אני משתיק את זה??????
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לוח של גיגה בייט ga-ep43t-ud3l ומעבד QX9770 קירור מים של אנטק ועשיתי לו קצת אוברקלוק מ3.2 ל4GHZ המתח על 1.34 המעבד עובד יציב ברגע שאני מריץ בדיקת מאמץ אחריי זמן ממושך המעבד מגיע ל76 77 מעלות ואז מכבה את המחשב לגמריי ואז נדלק מחדש, מי בעצם עושה את הפעולה הלוח או המעבד שהוא מכבה את המחשב? אין לי אופציה כזאת בביוס וראיתי משתמשים בחול שהמעבד הזה גם מגיע ל80+ ולא נכבה האם זה אופציה שאני יכול לשלוט עליה? האם זה משהו בווינדוס שמכבה את המחשב? ומה עוד אפשר לעשות בשביל להוריד את הטמפרטורות שלו ליותר נמוך?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום הייתי רוצה שתמליצו לי על קירור למעבד זה,אני לא מתכנן אוברקלוק לכן הייתי רוצה שתמליצו לי על קירור שישמור על הטמפ בסדר ובמחיר סביר שלא יהיה יקר,תקציב כ 100שח והקנייה מתוכננת ב פלונטר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז כמו שהסברתי אני ממש מיואש. האוברקלוק לא ממש מצליח לי ואני מבקש אם מישהו יכול ללוות אותי לאורך כל הדרך, החל מהתוכנות המתאימות וכלה במתחים. אני אשמח אם מישהו ייענה כי אני לא מצליח להבין את המדריך באתר. המפרט שלי בצד מעודכן, ובכל מקרה מדובר במעבד E6750 על לוח GA-P35-DS4 ו-2GB על 800Mhz. גם דרך הביוס ניתן לבצע את ההמהרה. אני משתמש למטרת האוברקלוק עם התוכנה EasyTune5. הנתונים המופיעים בתצלומי התוכנות הם נתונים של המהרה לא מוצלחת. אם יש עוד תוכנות שאני צריך או עדיפות לתוכנה כזו או אחרת, אני אשמח לדעת. ותודה מראש למי שיהיה מוכן לעזור.
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סתם ראיון ראיתי בזאפ מקררים ב-1000 ש"ח http://zap.co.il/models.asp?Sog=E-Fridge&DB5344=5358 האם זה יהיה יעיל ? הםא יהיה עיבוי ?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב! אני חדש פה בפורום וברצוני לדעת איזה גוף קירור אתם הכי ממליצים לי לאינטל 2.4 פרסקוט עד 200 ש"ח. אם אפשר קישורים זה יהיה מצויין.. ושאלה נוספת האם למעבד שיש לי, אפשר לעשות אובר קלוק, כי אמרו לי שלאינטל אי אפשר לעשות.
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי. אני עומד לקנות מחשב נייד, ובעמודת הקירור יש לי אפשרות לבחור 2 אופציות: 1. משחת הקירור הבסיסית שבאה עם המעבד וכרטיס המסך. 2. משחת קירור עם הכותרת: IC Diamond Thermal Compound - CPU + GPU (Cools better than all Compounds). המשחה האיכותית יותר עולה תוספת של 25 דולר. שווה לשלם את זה? אני לא מתכנן OC או משהו בסגנון הזה. אשמח לעזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-