אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
בואו לא נכנס עכשיו למה זה ולמה זה רק שאלה אחת האם זה נכון שתדר FSB 400 הוא לא מומלץ לעבודה בלוחות 965 ? מישהו פה עובד על תדר כזה עם לוח DS3?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
היי אחים שלי אני משתמש די חדש פה, ואני כמעט ולא מבין כלום באוברקלוק( ) ולא עשיתי את זה, אבל עכשיו אני קונה מחשב חדש (ATHLON64) ואני רוצה להעלות את הבאס של המעבד כדי שהזכרון יהיה מהיר יותר , ולפתוח צינורות עיבוד לשפר את הכ.מסך וכאלה... אז אני מבין שמן הסתם לאף אחד אין כח עכשיו להתחיל להסביר. אז אולי תוכלו להפנות אותי לכל מיני כתבות, מדריכים וכאלה.(עדיף בעברית)שאני אבין בערך איך זה הולך. תודה
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
אני עושה OC למעבד שלי e6600 וחיפסתי את היחס fsbram בלוח כדי להקטין קצת את המהירות של הזכרון. מישהו יכול לכוון אותי\בעל אותו לוח לתת פירוט מדויקGIGABYTE GA-965P-DS3 תודה
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
כרגע אני עם שניי סטיקים של 256 MB שרצים ב DUAL. אני רוצה להוסיף עוד 512 MB. יש לי מקום לעוד שני סטיקים בלוח. אם אוסיף עוד סטיק של 512 הם יעבדו בDUAL עדיין? לא מכיר איך זה עובד עם הלוחות האלה..מחכה להסבר [ברשותי לוח NF3U + מעבד ווניס]
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש לוח אם של אסוס P4s 800d עכשיו הוא מרעיש לו אז הצעתי לו להחליף תמאוורים אז איך אני יודע איזה מאוור אני קונה למעבד ? אני רוצה מאוור שקט במיוחד ואמין ! תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
התחלתי עם OC ויש לי כמה בעיות תציצו שני ה במפרט ואז תענו לי בבקשה כאשר אני מעלה את נבאס ל207 התוצאה שלי במבחן הCPU של 3D MARK היא 610 שאני ממשיך להעלות את הבאס ל210 ומעלה התוצאות יורדות בצורה דרמתית בין 550-450 העלתי את הV CORE ל1.6 ועדיין תוצאות נמוכות עוד משהו בשביל לבדוק יציבות אני משתמש ב TOAST אז כמה זמן צריך שזה ירוץ ומה אמורה להיות הטמפרטורה שלי פחות או יותר כי במנוחה היא33 וכשTOAST רץ היא 47 זה סביר??? אז מה לעשות בשביל שהביצועים יעלו ולא ירדו?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC קל-בינוי במחשב החדש, המעבד הוא AMD Phenom II 3.0ghz BE והלוח GA-MA770-DS3 וקירור לא רציני מדי AC Freezer 64 Pro עכשיו רציתי לשאול אילו זכרונות כדאי לקחת כדי לעשות OC כזה? ואני לא מתכן להגיע גבוה, משהו כמו 3.4Ghz או משהו כזה. (משהו בטווח של 250-350 שקל) עוד שאלה, האם בכלל אפשרי עם הלוח הזה והקירור הזה?
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
יש לי: AMD 64+ 4800 AM2 etc. Gigabyte GA-M55S-S3 88000GTS 320MB 2GB Kingston 800 Mhz Liberty 400W למעבד שלי יש 2.5 GHZ (בלי שינוי). העלתי את זה ל2.75 GHZ וזה עובד בצורה יציבה, והייתי צריך להעלות 0.05V כדי שזה יעבוד ככה. אני לא מצליח להעלות את זה מעבר, זה נכשל במבחן מאמץ. למה? הטמפ' במאמץ לפי ORTHOS ב2.75 GHZ כבר מגיע ל60 ולפי EVEREST אפילו ל65. יש לי קירור פשוט, ואני מתכנן לקנות את ה- TT120. נ.ב הזיכרונות שלי בדואל (הסטיקים הם לא אחד ליד השני, אלא במקומות 1 ו-3) ומשום מה כשהמחשב עולה ובעוד תוכנות כתוב Single Channel. למה ומה עושים? יכול להיות שזה קשור?
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב ויש לו לוח אם של אסוס P5B (הרגיל לא דלוקס) עכשיו המעבד שלו זה E6320 וזכרונות של OCZ PLATENIUM 2GB עכשיו כמובן שהמתחים בביוס כולם על AUTO והטמפ שלו לא טובות ממש גבוהות.... אני צרך שמישהו יגיד לי מה המתחים בסטוק אמורים להיות(רגילים) לכול דבר... VCORE VDIMM וכו.... דיי חשוב... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
הרבה זמן לא הייתי בפורום הזה אבל עכשיו קורבן חדש נפל לידיים שלי המפרט פה בצד וממבט ראשון אפשר לראות למה הוא מתוכנן אבל אני צריך קצת עזרה להתחיל קודם כל על איזה מתחים מתחילים כי הכל בביוס כרגע על AUTO וככה לא עושים OC אז אני צריך מתחים של המעבד זכרון גשר צפוני דרומי הכל בקיצור כל המתחים שניתן לקבוע ידנית מאיפה להתחיל??
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.. וטמפרטורה של 44 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-53 בממצוע.... עכשיו השאלה שלי אחרי כול זה ... היא מה אני יכול לש…
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עושה חושבים אם להחליף כ. מסך, ועלתה לי השאלה לאיזה מהסדרות האלה בד"כ ניתן לבצעה המהרה, ולפתוח צינורות? אני יודע שזה תלוי הרבה על מה נפלת, אבל בגדול נראה לי שיש הגיון שאם לקחו סט של כרטיסים שחלק נפלו להיות GS בגלל היצור של המעבד, וחלק נפלו להיות GT מסיבות דומות, ורק חלק נשארו כ U, אז זה אומר משהו על היכולות פתיחה והמהרה של ה U מאשר של ה GS. שאלה שניה: ב SLI, אני הבנתי שמחברים שני כרטיסים זהים. מה קורה אם אני מחבר שני כרטיסים שונים (אבל כמובן מאותו יצרן GPU)? מישהו ניסה? מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי בעיה... ניסיתי לעשות אוברקלוק למעבד pentium 4 2.000 GHz כשאני בא להיכנס לזה רשום לי שם locked... כאילו נעול ולא הצלחתי לשחרר את זה... מה הסיבה לכך? ואיך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
קודם כל סליחה על הבורות...אז ככה: יש לי עכשיו פנטיום 3 800 עם לוח אם CUV4X של ASUS ויש לי מאוורר אחד כללי... השאשול שלי הם ככה: א.איזה תוכנה הכי טובה ל-OC למעבד שלי ועד לאן אני יוכל להגיע מבלי להסתכן בקילקול המעבד... ב.איך אני משתמש בתוכנה? ג.אחרי שעשיתי OC איך אני רואה תתוצאות והאם יהיו כתוב בתוכנות כמו סנדרה את המהירות מעבד החדשה... ד.כנ"ל לזכרונות SDRAM 133MH'Z
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
-
מצורף צילום.יש אפשרות עם הייצורים האלה לקצת OC? מישהו יגביל אותי?אודה לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד אבל אני לא מוצא את ההגדרות בביוס ... יש לי intel P 4 2.4 הביוס מעודכן ל2003 זה משנה ואם כן איך אני עושה עדכון? לוח אם p4pe-X i845pe
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
קניתי מעבד AMD Athlon 64 3000+ וקיבלתי איתו מאוורר של Thermaltake עם היטסינק. אני לא בדיוק זוכר איך קוראים למאוורר (אח שלי ישן עכשיו - אני מקסימום יערוך אחר כך). הוא יספיק לקרר טוב את המעבד? ודרך אגב - יש לי מעבד P 4 1800A והבאתי לו מנוע של מטוס אהה... אופס Vantec Tornado 80MM Case Fan ;D הבעיה היא שעדיין החום של המעבד במנוחה מגיע ל 44 45 ובמשחקים ל 48 49 זה נורמלי בשביל המעבד הזה? (ההיטסינק שלו הוא 60 מ"מ אז הבאתי את המתאם הזה מפנדה - זה קשור?)
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
ההודעה באה בעקבות האשכול הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85853.0 הסיפור הוא כזה יש לי מעבד עם באס של 533 (133FSB) וזכרון DDR333 שעובד בדואל 666MHZ, שזה 166FSB. המעבד מגביל לי את הזכרון ולכן אני רוצה לעשות לו OC לFSB של 166, מה שיגרום למעבד לעבוד ב3000MHZ, בלי שום OC לזכרון. עשיתי את הOC ל3000, המחשב פעל ממש יציב עם טמפ' נמוכות במנוחה ולא ממש גבוהות במאמץ (46). הבעיה היא שהOC משתק לי את כרטיס הקול המובנה, או פוגע בו: ב133FSB (ברירת מחדל) - הכרטיס קול פועל טוב. ב-140FSB - פועל טוב. ב144FSB - כרטיס הקול פועל עם תקיעות (המחשב לא נתקע!). מ150FSB-166FSB (את האזור הזה בדקתי) - כרטיס הקול לא פועל ולא מזוהה ע"י הוינדוס. לא העלתי מתח למעבד כי הOC ל3000 פועל…
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
הוא מראה לי שהטמפ של המעבד היא בסביבות 85 מעלות!! עכשיו בדקתי המאוור עובד לא נראה לי הגיוני שיגיע לכזו טמפרטורה... מה יכולה להיות הסיבה? מחשב פנטיום 4 2.4 ללא אוברקלוק עם מאוורר רגיל שבא עם המעבד...
-
- 7 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שאלה לגבי ה8800 GT ASUS ,הקירור שלו נשלט . איך הכי טוב לשלוט בקירור לשים אותו אל אופציה אוטומתית או לתת לו פול מהירות או לתת לו מהירות הכי גבוה רק במשחקים? הטמפ שלו אל אוטומת 52 ובמאמץ מגיעה עד 75
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
היי יש לי כיום Geil DDR400 שעובד ב2.5-3-3-6 אני תוהה אין אני יכול לשפר את התיזמון שלו, לדוגמא ל2-3-3-6, או יותר נכון מאיפה הסיבה שאני שואל זה בגלל שאני עומד לקנות עוד זיכרון שעומד לעבוד ב2-3-3-6 (וכמובן אם הסטיק הראשון יהיה 2.5 אז גם הוא יהיה 2.5)
-
- 6 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן ביוס כדי שהמתח יעלה לOC טוב יותר. עכשיו יש לי את הביוס: 011.003.000.000 מצאתי באינטרנט שתי ביוסים לכרטיס: http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=ATI&manufacturer=Connect3D&model=HD+4850&interface=&memSize=0 אחד מהם גירסאה כמו שלי 011.003.000.000 והשני זה 011.004.000.000 שאולי אני מעדכן אליו.אבל הוא לא מעלה מתחים.איך אני עורך אותו או משהוא שהוא יעלה? בלוח הבקרה של ATI מראה לי ככה: והתעריך של הביוס שיש לי עכשיו אז הוא יותר חדש ממה שמצאתי אבל מה שיש לי עכשיו זה 011.003.000.000 ומה שמצאתי אמור להיות יותר חדש לא?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לנסות לעשות אובר קלוק על המעבד. יש לו טמפרטורה סבירה במאמץ: עד 40 מידע על המעבד: Field Value CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4, 1614 MHz (16 x 101) CPU Alias P68, Willamette, A80528 CPU Stepping D0 Instruction Set x86, MMX, SSE, SSE2 Original Clock 1600 MHz Engineering Sample No L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 8 KB L2 Cache 256 KB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed) CPU Physical Info Package Type 478 Pin uPGA Package Size 3.50 cm x 3.50 cm Transistors 42 million Process Technology 6M, 0.18 um, CMOS Die Size 217 mm2 Core Voltage 1.75 V I/O Voltage 1.75 V Typical Power 55.3 - 75.3 W (depending on clock speed) Maximum Power 72 - 100 W (dep…
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שאחרי קרוב ל30-40 בפסקות חשמל במשך השנה הזו ההארדיסק התחיל לקרטע ממש,כעת קניתי מגן ברקים ומייצב מתח שיעזור איכשהו. הביצועים של הארדיסק ירדו ממש לאחרונה והחלטתי אחרי הרבה זמן שלא התעסקתי בנושא הבנצ'מארקים לעשות איזה טסט של PCMARK ולראות. התוצאה שקיבלתי היא באמת אומרת שההארדיסק במצב לא טוב כנראה (כשרכשתי אותו קיבלתי קרוב ל1800 בHD) מדובר במקסטור 160 SATA מסדרת דייאמונד מאקס 10 שעבר המון הפסקות חשמל. בכל מקרה בחנתי על הדרך את התוצאות של המעבד והופתעתי ממש,בזמנו שהייתי מתעסק בנושא הייתי מקבל בלחץ עם אוברקלוק 6 וחצי ,5 אלף,כעת זה 7 אלף בזכרונות המצב יחסית אופטימי וטוב לא? איך בכללי האובר קלוק ? המפרט שבחתימה
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-