עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shovel_xxx,

התחלתי לעשות OC למעבד ב SYSTOOL וכל פעם שאני מגיע לסביבות ה 214 FSB כשאני עושה STREES TEST הוא רושם שיש ERROR ( ניסיתי כמה פעמים ורוב הפעמים הוא קורס לי כשהוא מגיע ל 214 ) ואני הגבלתי אותו למתח של 1.4 V ויש לי BT מורכב עליו הוא 33 מעלות ללא מעמץ ועל מעמץ הוא ב 38 - 39 ואני לא יודע למה זה ככה יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-K8NF9 מישהו יכול לעזור לי בבקשה!

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  2. Started by idanaz,

חבר'ה שלום רציתי להתיעץ איתכם בנוגע לטמפ' ול oc לגבי המחשב שלי. אז ככה יש לי מעבד amd 3200 אתלון לוח אם של אסוס 939 a8n-e גיגה זכרון של twinoms cl 2.5 ddr 400 ספק של thermaltake 480w silent pure power כרטיס מסך של גיגביט 6600 gt עם 128 מגה בייט זיכרון עם קירור פסיבי וקירור של freezer 64 למעבד קניתי אותו בערך לפני שנה וחצי בזמנו הוא היה חזק מאוד אך כיום הוא קצת נחלש המלצה שלכם לגבי oc לכרטיס מסך ולמעבד ועד כמה אם זה אפשרי בכלל ולגבי הטמפ' של המעבד והכרטיס מסך אם הם תקינות. טמפ המעבד היא 28 מעלות טמפ הכרטיס מסך 50 מעלות עכשיו לגבי המהרת הכרטיס מסך האם מישהו יוכל לומר לי עד כמה להמהיר או עד כמה זה גבול נורמלי כרגע הנתונים הם core clock =542 memory clock=232 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 464 צפיות
  3. אהלן אני מחפש באופן דחוף גוף קירור ל7800GT, שיבוא עם משחה טרמית טובה יש לי 150 שקל, מה הדבר הכי טוב שאפשר ל מצוא? בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  4. היי, יש לי לוח IS7-E ויש עליו 5 מקומות לחבור מאווררים. מאוורר הCPU ומאוורר הNB הסטנדרטיים ועוד 3 חיבורים בשם: SYSFAN1 AUXFAN1 AUXFAN2 הבעיה היא שאני לא מוצא דרך לראות את הסלד של שני האחרונים. לא בביוס, לא בתוכנה שאביט סיפקה עם הלוח וגם לא בSPEEDFAN4.13 (ששם מופיעים 5 מאווררים אבל על 2 האחרונים כתוב 0 RPM.....) למישהו הפיתרון?

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  5. Started by amit123,

קניתי היום zalman vf-900 ל-x1900gt שלי והתחלתי לעשות oc...הטמפרטורה של הכרטיס בלי מאמץ היא בין 40 ל-43 מעלות...וכשאני מתחיל להעלות את הקלוקים זה עולה לסביבות ה-53(שזה עדיין פחות מאשר הכרטיס במנוחה לגמרי עם הקירור סטוק),אבל הטמפרטורה יורדת חזרה כשאני מסיים להתעסק עם זה.... עכשיו,העלתי את מהירות השעון ל-725 אבל כשאני מנסה להעלות את מהירות הליבה ליותר מ575 מתחילים לי ארטיפקטים....למה זה קורה?הטמפרטורה יחסית ממש נמוכה. ועוד משהו...אני לא מצליח לעשות שה-oc שעשיתי דרך ati tool ישמר לתמיד(כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש זה חוזר לברירת מחדל ואני צריך לשנות את זה כל פעם) עריכה: יש עוד משהו...הברירת מחדל שהוא מראה לי היא 600 בשעון ו-500 בליבה...הליבה של הכרטיס בסטוק אמורה להיות 575…

• 6 תגובות
    • 464 צפיות
  6. יש לי לוח abit ic7 ומעבד פנטיום 2.4 עכשיו כשאני ניכנס לביוס ומעלה את הפריוונסי ל 3.0 אני שומר ואזז מנשה להדליק את המחשב אבל המסך ניכבה ואזז אני מוציא את הכרטיס מסך והוא עובד שוב אבל הוא אומר לי להחזיר את ההגדרות הישנות ? מה שאני חושב שאיכשהו אני עושה אוברקלוק לכרטיס מסך גם ואת זה אני לא רוצה ? אולי אני עושה משהו לא נכון מישהו יכול להדריך אותי צעד צעד ?

• 4 תגובות
    • 464 צפיות
  7. Started by MTKOL,

שלום לכולם, רכשתי את המאוורר הנ"ל, ויש לי שאלה קריטית (לטעמי) - לאיזה כיוון עליי להרכיב את המאוורר? כאשר המאוורר (הוא צידי) מופנה כלפי מעלה (לראש המארז) או כלפי מטה? או שאולי עדיף משהו אחר? בתודה רבה מראש!!!!

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  8. האם קרור סנבים טאוור הוא השקט ביותר או שיש שקטים יותר ל-775

• 4 תגובות
    • 464 צפיות
  9. Started by player_1,

עשיתי אוברקלוק ל-Q6600 ל-3GHz והזכרונות ירדו ל-667MHz מה יכולה להיות הבעיה? תמונה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  10. Started by nesber,

המאוורר חייב להופיע באתר של זיגזאג כי שם אני קונה ומתקין. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=174_157&filter_id=60 בעמוד הזה מופיעים המוצרים של זלמן, תירדו קצת למטה ושם מופיעים שלושה מאווררים ששמתי לב עליהם- מה דעתכם? אני צריך מאוורר שקט מאד עם ביצועים כמו של מאוורר הסטוק- לא פחות ולא צריך יותר. לא עושה אוברקלוק.

11. Started by motorishta,

טוב אז ככה אני חדש לאללה בזה ולא מבין כלום בזה!!! רק מה שאני יודע שזה קשור לקירור! בבקשה ממכם, תפרטו לי קצת על זה איך אני עושה מה אני עושה??? וגם ראיתי פה בכמה הודעות תוכנה שאיתה אני יכול לראות את התוצאות... תסבירו לי גם איך בדיוק... תודה רבה

12. Started by etz,

אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב של אבא שלי, מובר בפנטיום 3 ישן אבל נראה שהלוח אם שלו חדיש יחסית למעבד כזה ולא רע, משהו של אסוס. כשמשנים את תדר ה-FSB אי אפשר כמובן לנעול את תדרי ה-PCI וה-AGP ורציתי לדעת איזו השפעה עלולה להיות אם אני אעלה אותם? אמנם המקסימום שאפשר להגיע הוא 40 מה"צ אם אני לא טועה שזה בסה"כ 7 מה"צ מעל התדר הרגיל אבל הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה להרוס שם משהו.

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  13. Started by TheRedEye,

בלוח אם שלי אני לא יכול לנעול AGP וPCI ואני נעול על 20X בכפולות ואני לא יכול לשנות מתחים רק באסים זה פרטי המעבד והלוח אם: וזה המפרט: Intel Pentium 4, 2666 MHz Asus P4S533-MX NVIDIA Geforce 6600GT with AGP8X 128 MB DIMM1: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM DIMM2: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM WDC WD800JB-00ETA0 (74 GB, IDE) כעיקרון זה על 66\33 ואני יכול לשנות לתדרים הבאים: עכשיו נתתי למעבד שלי להיות על 34\137 במידה שזה לא קיצוני מידי והוא נותן לי אוברקלוק של 2.74 השאלה שלי אם אני יכול להעלות את הבאסים עוד קצת ל35\141? אין לי שום רכיב בPCI עשיתי בדיקה עם פריים95 ואחרי כמה זמן המסך נכבה ומתחיל להבהב יש איזו שהיא דרך לייצב אותו? הטמפרטורות של המחשב במנו…

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  14. Started by elad the master,

מחיר בו נגיד עד 50 שקל.. אם יש בKSP או SKYPC זה יהיה טוב. http://www.skypc.co.il/scripts/default.asp http://ksp.co.il/

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  15. לכל אחד יש את הפעם הראשונה... וגם אני רוצה לעשות oc. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  16. Started by etz,

בזמן האחרון נאלצתי לחזור למעבד הישן שלי, פנטיום 4 1.6 גה"צ ליבת Willamette שהרצתי אותו על 2.1 גה"צ והטמפ' עדיין היו די הרבה מתחת למקסימום. במנוחה הממוצע היה משהו כמו 26 מעלות ובמאמץ הגעתי הכי הרבה ל-54, אבל בד"כ לא עברתי את ה-51, וזה להזכירכם עם מעבד שרץ באוברקלוק של 500 מה"צ, כולל העלאת מתח (לא הייתי צריך, אבל בדקתי בכל זאת) וגם ככה הוא 0.18 מיקרון. זה היה אוברקלוק לא רע בכלל לפי דעתי, והייתי יכול להמשיך אפילו עוד קצת. עכשיו חזרתי למעבד הרגיל שלי שהוא 2.66 גה"צ (ליבת Northwood) ועכשיו פתאום לעומת המעבד הישן שמתי לב שהטמפ' קופצות מכל דבר קטן, לדוגמה: אני מפעיל איזה תכנה קטנה וישר הטמפ' קופצת באיזה 3-4 מעלות וזה בלי שמהעבד בכלל ב-100 אחוז עבודה, כמובן שאח"כ היא יורדת אבל ל…

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  17. Started by dragon772,

האם זה יכול לגרום נזק לכרטיס או למחשב מבחינת חומרה ו תוכנה? האם הכרטיס יתחמם לאחר פתיחת צינורות עם צריבת ביוס (ביוס של אותו כרטיס לא של כרטיס אחר)? כמה זה ישפיע על הביצועים של הכרטיס מסך? תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  18. תוכנת Ai Booster של Asus דורשת Reset כשמשנים את ה FSB באופן ידני. יש פיתרון אחר שלא דורש RESET? [דא"ג, יש להם פיצ'ר שנקרא Ai NOS שמשנה דינאמית את מהירות ה FSB (בין היתר), אבל הוא עושה זאת באופן אוטומטי, ולכן לא עונה לצרכי]

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  19. Started by tigery,

מה הטמפרטורה המומלצת לכרטיס הזה? מה המקסימלית ומה כבר נחשב מסוכן? ואם אני מגי לטמפרוטה מסוכנת המחשב ייתכבה לבד?

20. היי, אני ממש חדש בכל זה, ואני ממש לא מתמצא בביוס שלי... ניסיתי פעם על המחשב הישן שלי לעשות את זה ודווקא די הצלחתי . אני ממש לא רוצה לעשות ניסויים לבד על המחשב הזה, מעצם היותו בן שנה וקצת בלבד. אין לי קירור מיוחד על המעבד אלא מה שקיבלתי איתו בסטוק. המעבד יחסית קר כל הזמן, מגיע לטמפ' של 30-32 מעלות. אפשר לראות את המפרט שלי מצד ימין. אני יודע שיש תוכנות OC של הלוח הזה שמגיעות עם היצרן, האם אפשר לעשות את זה משם? איך מתעסקים עם הביוס של הלוח אם שלו, ועד כמה אתם ממליצים לי להעלות את מהירות המעבד? אם אפשר להעלות תמונות זה נורא יעזור לי, או לפחות לתת לי מיקום ושמות מדויקים בביוס . תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  21. ע"י איזו תוכנה ניתן למדוד את הטמפ' של הכרטיס מסך?? יש לי everest pro אבל אין שם אופציה כזו... וחיישן או משו בכזה אין לי... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  22. Started by TheFast,

המעבד שלי: Intel Pentium D 930 כדי לי לעשות OC? וכמה רחוק אני יכול להגיע איתו?

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  23. Started by Dom,

בחנות שבה אני קונה מציעים לי מעבד TRAY, כלומר ללא אריזה, אך ביחד על מאוורר CoolMaster (היבואן לא יודע איזה דגם) במקום המאוורר המקורי. האם כדאי לי ללכת על ההצאה ואיך המאוררים והגופי קירור האלה לעומת הקירור המקורי שמגיע עם +AthlonXP 2500 מבחינת רעש ואיכות. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  24. Started by tom123,

ניסיתי להרכיב את הקירור הזה ושמתי את הברגים והכל עכשיו שמתי אותו עליהם וזה נכנס כזה אבל זה לא נוגע במעבד! אני יודע כי שמתי משחה והרמתי וראיתי שזה לא נוגע כי אין משחה על הגוף קירור.. זה אמור להיות ככה מה אפשר לעשות?

25. Started by kma_32,

מישהו פה יכול להגיד איך להחליף את ההיט סינק של הכרטיס מסך? יענו איך אני מורד אותו מהGPU בלי לשבור כלום....

• 1 תגובה
    • 463 צפיות

דיונים חדשים בפורומים