אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום עכשיו במקרה בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך(במנוחה) והיא על 49 מעלות(בדרך כלל נע בין 39-40 מעלות) זה הגיוני שבגלל החום הטמפ' קפצה ב9-10 מעלות? או שזה קפיצה שאני כבר צריך לבדוק מאווררים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
כמובן רק מנועה חשבתי על הסמארטפאן 120 של TT תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
אני קונה את הכרטיס הזה ואני חושב על קצת אוברקלוקינג, ראיתי כמה קירורים שונים של הכרטיס הזה של אותה חברה: http://www.clubic.com/photo/00123102.jpg http://www.clubic.com/photo/00111509.jpg http://images.ldlc.com/photosldlc/00/00/41/65/LD0000416552_2.jpg איך אני יכול לדעת איזה אני אקבל ? ? ? ואיך הקירור הזה אמור להיות לאוברקלוק ? עדיף לקנות קירור אחר ?
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
בבקשה רק תגידו לי אם הנתונים פה סבירים(הכל-לא רק המתח) ולא חורגים....(נראה לי שהספק שלי קצת דפוק ונותן קצת יותר מתח-אז תגידו לי אם זה קריטי) כשהתמונה צולמה המאווררים היו מוגדרים לעבוד בשיא המהירות. -חוץ מהטמפ' של המעבד(זו תקלה זמנית) -
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ואני מיתלבט בין הקירורים: Thermalright TRUE Black 120 775(הוא כולל 2 מאווררים) או THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME (בפעם הראשונה אני קונה לו מאוורר כזה:SCYTHE S-FLEX 120mm 1600rpm ) עכשיו,ראיתי שכתבו שהביצועים שלהם זהים(שהקירור השני בלי מאוורר),והשאלה שלי מי יותר כדי לקניה?. והאם אתם בוחרים בשני איזה מאוורר לקחת? יש 1200 RPM יש 1600RPM ויש 1900RPM?. וכמובן שאני רוצה שליטה במאווררים של שיהיו על הקירור. ועכשיו שאלה לגבי OC, מתי שאני עושה OC בהתחלה התדר של המעבד עומד על 2.4 GHZ והמעבד הוא כמובן Q6600,אני אמור לעלות 10MHZ כל קפיצה ואחר כך לעשות בדיקה של 25-30 דקות?(הכוונה שהוא בתדר נמוך יחסית),והשאלה היא האם אני יכול נגיד ליקפוץ ישר ל2.8MHZ ואם אני…
-
- 3 תגובות
- 442 צפיות
-
-
שלום הנה מפרט המחשב שלי -קצת ישן: מעבד -סלרון 2000 מגההרץ (400FSB), לוח אם של גיגהבייט 8S648 זיכרון 512 מגה של קורסייר VALUE, כרטיס מסך RADEON 9800SE 256MB. השאלה הגדולה: יש לי מעבד חלופי של 2400 מגההרץ פנטיום 4. בקיצור - חשבתי אולי לעשות לו אוברקלוק ולהעלות את המהירות שלו ל3000 מגההרץ או אפילו 4000. יש לי קירור סטוק של אינטל אבל נראה לי שהוא ממש מספיק כי במאמץ הוא מגיע ל45 מעלות גג 50. השאלה הגדולה שלי אליכם זה האם זה מסכן רכיבים אחרים במחשב חוץ מהמעבד? לא איכפת לי שהמעבד יישרף לי (ברור שאני לא רוצה את זה) אבל האם זה יכול לשרוף לי את הזיכרון או לוח אם או כרטיס מסך? דרך אגב החברה של הספק שלי לא ידועה זה סתם ספק באיזה 150 שקל (בזמנו). תודה
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
בניתי (בעזרתם העדיבה של חברי הפורום הזה ,פורם השילוש הקדוש , ופורום מפרטים) מפרט מאוד מאוד חזק שבנוי למשחקים בעיקר וכמובן לאוברקלוק שייתן ערך מוסף לרכיבים ועוד המון עוצמה באוברקלוק , זה הולך ככה מעבד : INTEL CORE 2 DOU E6400 2MB CACHE (core type : allandale) tray deal + THERMALTAKE BIG TYPHOON VX לוח אם : ASUS P5B DELUXE זיכרונות : G.SKILL PC6400 DDR II 800MHZ CL 5 כרטיס מסך : ATI RADEON X1900XT + ARCTIC COOLING ACCELRO X2 צורב : LG H10/A ספק : ENERMAX LIBERTY 400W 20/24 PIN POWER SUPPLY דסיק קשיח : MAXTOR DIAMONDMAX 10 250 GB 7200 RPM SATA II מארז : RAIDMAX SCORPIO 668 סטיק: LOGITECH WINGMAN ATTACK 3 כמה הסברים : פתחתי את הת'רד כאן ולא בפורום מפרטים מכייון שראיתי את IN…
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
יש לי מעבד pentium D 2.8 והטמפרטורה שלו במנוחה זה 40+- ובמאמץ 55 עכשיו אני רוצה לעשות לו OC ל3.0 ורציתי לדעת האם זה כדי לי? האם אני ירגיש שינוי במשחקים?
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה מחשב שקט במיוחד, והוחלט כנראה ללכת על מארז P160. המפרט יהיה כנראה המפרט שלי בצד או מפרט דומה והכרטיס יוחלף לאחד בעל קירור פסיבי (אלא אם יש קירור פסיבי לכרטיס הזה). המאווררים יעברו כנראה וולט מוד בשביל שקט, ואני צריך המלצה לקירור פסיבי למעבד ולכרטיס מסך. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
יש לי לוח אם : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עכשיו הקטע הוא שהקירור שקיבלתי עם הלוח אם התחיל להרעיש אז הורדתי וקניתי את הקירור : ZALMAN ZM-NBF47 Northbridge cooler http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=200&code=014 באחד מהנקיונות של המחשב חבר שלי "הפיל" אותו ומאז די קשה לחבר אותו בחזרה(ממש אבל ממש קשה לקח לי שעה לחבר..) בקיצר לאחד שנמאס לי החזרתי את הקירור הרגיל בלי מאוורר רק תצלעות והוא על 47 מעלות השאלה פה היא האם ביגלל שהציפסט מתחמר לוקח למחשב להגיע שנייה יותר וכו... ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי כרטיס מסך GIGABYTE 6600GT 128MB אך משום מה נראה לי שהוא חם יותר מדי (53 מעלות במנוחה ו80 במאמץ) האם הטמפ' הזו נורמלית?? (שאר המערכת קרה מאד, המעבד על 30 מעלות גם במאמץ).. כמו כן אני מרגיש שהכרטיס לא "סוחב" כמו שציפיתי, לדוג: בNFS-MW בכדי שהתמונה תזרום אני צריך להשאר על רזולוציה של 800X600 והגדרות תצוגה בינוניות... נ.ב הדרייברים עדכניים המערכת שלי היא: AMD 3000 VENICE, 1GB CORSAIR, GIGABYTE K8NF-9 אשמח לשמוע מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 442 צפיות
-
-
אהלן, הסתכלתי עכשיו בביוס לגבי הטמפרטורות במחשב החדש שלי. היה כתוב שהטמפ' של המחשב היא 42 מעלות ושל המעבד 22 מעלות. זה בסדר? מה הטווח התקין? מה מסוכן?
-
- 4 תגובות
- 442 צפיות
-
-
כן....שלום אני חושב על לקנות זיכרון של Kingstone ואני רוצה לדעת עם הם טובים לOC ועם לא אז איזה סוג היה הכי מתאים???? (Kingstone 512(256x2) 400MHz)
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב לכרטיס מסך ? אני לא בטוח שהסיילנסר מתאים לי ? (6600gt agp ) ? אם לא אזז יש משהו ששוה בביצועים ? להביא לינקים מלוגיק כי שם אני קונה ?
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
חברה יש לי כרטיס מסך עם פי סי בי קטן כמו ל9200se וחשבתי האם הקירור לכרטיס מסך החדש של זלמן הזה שדומה לבלו אורב ענקי(אני משוגע על קירור בומבסתי)האם הוא יתאים לי?
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
אני מחפש משהו כזה: http://www.sidewindercomputers.com/dthiflfi1bst.html חשוב לי המידות הנ"ל: Fittings 1/4in BSPP thread to 1/2in ID Hose Barb יש סיכוי למצא משהו כזה בארץ? חנויות אינסטלציה?
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
יש לי Q6600 ועשיתי לו OC ל 3ghz והעלתי קצת את המתח אם בכלל במידה וכבר חודש אני משתמש במחשב משחק, רואה סרטים ועובד איתו הכל עובד נורמלי אבל נגיד תאורטית אם אני יריץ איזה תוכנה רצינית שתעבוד כמה הרבה זמן (מה שאני לא עושה) יש סיכוי שהוא יאתחל את עצמו האם יכול להיגרם נזק למחשב במצב הזה שתיארתי? שכאילו בגדול, חסר מתח למעבד או משהו כזה
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד שלי (מפרט) עד ל3.16... ונראלי שאני יכול להמשיך אפילו.. אבל משום מה לא הולך לי יותר מ3.16.. לעלות את המתחים בצורה משמעותית?
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
יש לי מארז קטן עם 3 הארד דיסקים ורציתי לקרר אותו אבל אני לא יודע בכלל מה הטמפ של הרכיבים כי בספיד פאן זה לא מראה לי כלום גם לא בביוס עכשיו הבאתי עוד הארד דיסק שאני כן ראוה את הטמפ שלו והורדתי אותה מ43 ל26 מעלות עם מאוורר 80 מ"מ אני יעלה עוד מעט תמונה של המארז ותמליצו לי איפה לשים את המאוררים הבעיה שאני גם לא יודע איזה חלקים מתחממים הכי הרבה ואז אני גם לא יודע את מה לקרר
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מחשב 6300 עם הלוח הפשוט של ASROCK ואז ראיתי שאין לו אפשרויות OC. בדקתי איזה לוח לא יקר כן מאפשר OC והחלפתי ללוח ASUS P5LD2 הפשוט (לא דלוקס) שעולה 680 ש"ח . הציפסט עדיין 945 אבל קראתי שיש לו אפשרויות OC טובות (ניתן להגיע ל 450 FSB). הייתי הולך על לוח בסביבות 1000 ש"ח כמו ?P5B s775, Conroe, P965 או GIGABYTE ?965P-DS3, אבל לא רוצה להוציא הרבה מדי כסף, ואני גם לא חושב שאבצע OC גדול במחשב, התכנון בינתיים לעתיד הוא להאיץ את המעבד בלבד. מישהו מכיר את ה ASUS P5LD2 ויכול לאשר את בחירתי או להמליץ על שיפור? ומה לגבי טמפ' פעולה שלו, אולי הוא יתחמם מדי? חוץ מזה, אם התכנון הוא OC למעבד איזו הצדקה יש ללכת על לוחות באיזור 1000 ש"ח למעט העליה ל 800MHZ ול 965?
-
- 3 תגובות
- 442 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם מומלץ להשאיר את המארז פתוח לצורך איוורור המחשב? :-\
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
set ai overclocking to manual set cpu freq to 360 (to start) set dram freq to ddr720 (to start) leave performance mode on auto set pci express freq to 110 set pci clock synch mode to 33.3mhz set mem voltage to 2.20v (to start) set set cpu core voltage to 1.4000v (to start) set fsb term voltage to 1.5v set mch chipset voltage to 1.65v set ich voltage to 1.20 הלוח אם : P5W DH מעבד E6600 זיכרון 4 גיגה של 800MHZ (ב-4 סטיקים)
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
אני מחפש שני מאוררים 80 מ"מ ו 120מ"מ עם חיבור כמתואר בלינק של 4 פינים ולא של מולקוס http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/CS-012074.htm בבקשה תעזרו לי למצוא מאורר שמתאים עם חיבור כזה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 442 צפיות
-
-
הכרטיס הוא בסלוט PCI-E האם אני קונה "סט " שמכיל את כל הדברים למשל , צלעות קרור לזכרונות , או משחה טרמית , או שאני צריך לקנות את הדברים בנפרד האם הפירוק של הקרור סטוק מסובך ? http://www.overclockers.co.nz/ocnz/reviewimage.php?id=04vga00gf6600gtgigabytegf6600gt0105&file=front.jpg http://www.overclockers.co.nz/ocnz/reviewimage.php?id=04vga00gf6600gtgigabytegf6600gt0105&file=back.jpg
-
- 3 תגובות
- 442 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור מים אב לא מבין בזה כלום אבל ממש כלום לא יודע איך זה עובד איך החלקים נקראים מה מחברים איזה חברות דגמים בקיצור כלום(סליחה על הטיפשות) מי שמוכן להיכנס אליי לאיסיקיו או למסנג'ר ולהסביר לי על הכל ולענות על כל שאלותיי מוזמן תודה לעונים מראש! icq: 338080138 messenger: mikeyco@hotmail.co.il
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-