אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כרטיס מסך 7900GT שמתחמם יותר מידיי, והקיץ שלנו רק עוזר לו בכך, הייתי רוצה בבקשה המלצה לקירור בשבילו במחיר לא יותר מידיי גבוהה. תודה
-
- 7 תגובות
- 493 צפיות
-
-
לקחתי את הפאן קונ טרולר זה : Black Cooler Master Aerogate II ALD-V02-UK Fan Controller ו9 מאוורים כאלה COOLER MASTER R4-L2S-122B-GP 120mm 4 BLUE LED LED Case Fan - Retail . יצא לי 110 דולר , כדאי להשקיע בזה ? או שיש משהו אחר שאני יוכל לעשות במקום ... יותר זול , וגם המאווררים האלו מרעישים ? כי אני רוצה שקט ...
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי מעבד AXP 2500 Barton ווVolcano 7+ , הוולקנו כבר מתחיל להדרדר , ברצוני להחליף אותו להיסטינק קצת יותר רציני אבל היטסינק שקט , כלומר לא יותר מ 24 DBA , מצאתי את זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6334 האם מומלץ ? ומצאתי את זה , http://www.thermaltake.com/product/cooler/retail/a1889-01/a1889-01.asp האם מומלץ ? יש לציין שהמעבד שלי עובד על 50 במאמץ ו 38 בIDLE , כמובן שאני רוצה לרדת מהמטמפ' האלה . בתודה מיכאל
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הגוף קירור הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=13133 מתאים לכרטיס מסך geforce 6600GT pci-e והאם הוא טוב . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
מחפש קירור לכרטיס מסך HD3870 עד 200 שקלים, לא אגורה יותר, כי אין. חשבתי על DUORB. חשוב לי השקט והיעילות כמובן. תודה.
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
היי חבר'ה . אני נתקל בבעיה מוזרה כשאני מנסה לעשות OC (אולי אני עושה משהו לא נכון ...) כאשר אני מנסה לעלות את ה FSB - המתח עולה אוטומאטית .... עברתי ל manual CPU volatage - וייצבתי אותו על ה voltage המקורי, אך ה voltage של הזיכרון משום מה עולה אוטומאטית ל 2.1 ולאחר כמה דקות המערכת נופלת .... עכשיו לא ראיתי בשום מקום היכן אני יכול לקבוע את הvoltage שאני רוצה אלא רק בכמה אני רוצה להגדיל אותו .... בכל מקרה , אם מישהו ניתקל בבעיה כזאת או יודע מה לעשות , אני אשמח לקבל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
יש שמועות בזמן האחרון על המאוררים של אינטל שהם לא הכי מקררים את המעבד ויש תחליפים מה אתם אומרים זה נכון. ואם כן אז איזה מאוורר כדי לקנות
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אם אני עובד לפי המדריך פה זה יעבוד???.... והאם יש לכם עוד דרכים לחבר את הגשרים האלו שם (או מה שזה לא יהיה)????(נגיד בדיל או משהו)
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
עשיתי OC ל 3.2GHZ במתחים רגילים, באס 356 מכפלה של 9 הרצתי ORTHOS והוא מראה לי שגיאה, התמונה מצורפת. מה אני צריך לעשות? אם אפשר תשובה זריזה למה זה לא נראה לי כל כך כל העסק :-\ תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם. למה האוורסט לא מציגה לי את המעלות של הcpu ושל הלוח אם? תראו בתמונה מה זה מציג לי. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
Sensor Properties Sensor Type Winbond W83697HF (ISA 290h) Motherboard Name Asus P4S800 Temperatures Motherboard 40 °C (104 °F) CPU 29 °C (84 °F) Maxtor 6E040L0 46 °C (115 °F) Cooling Fans CPU 3245 RPM זה המעלות של המחשב באמצע משחק ב Far Cry רציתי לדעת אם זה תקין והאם יש לי סיכוי לאוברקללוק טוב עם הטמפ, האלה מעבד 2.4Ghz motherboard P4s800
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אהלן. חיפשתי תשובות לנושא הזה בפורום ולא מצאתי, אז פתחתי טרד חדש. אני מתחדש עם E6600, לוח 965P S3, הכל מקורר מים (מעבד, צ'יפסט, מסך), ומתוכנן אובר רציני לכל מה שאפשר (הייתי עושה גם לSATA אם הייתי יכול..) השאלה היא בנוגע לזכרונות. אני לא יודע איזה תדר עדיף לי. 667? או 800? שהרי הבנתי שעדיף אולי 667 כדי להגיע אחרי אובר למחלק 1:1, אבל התאוריה עוד לא מובנת לי. מישהו יכול להסביר איך זה עובד? מה התדר והמכפיל של E6600, ואיך זה מסתדר עם התדר של הזכרונות ועם המחלק? ומה ההשלכות באובר? השאלות שלי הם לגבי התאוריה והתדרים, ולא לגבי זכרונות של חברה מסויימת או אחרת. תודה!
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
כידוע זהו מעבד 2.4 עשיתי לו אובר 20% כיצד אפשר לבדוק שהוא אכן יכול לעבוד בעת הצורך ב2.88 כי בזמן שאין עומס הוא עובד רגיל 2.4 וגם מתי ואולי דוגמה לתוכנות עבודה שמעמיסות את המעבד כמו עיבוד וידאו וכד' אם אפשר לקבל איזה מהם יעמיס כדי שאוכל לראות איך העומס משפיע אם בכלל על המהירות תודה למשיבים מערכת לוח אסוס p5b זכרון 2 גיגה 800 נ.ב האם צריך תוספות שינויים לסטוק כי הטמפ' של המעבד באובר היא 51-52 מעלות בתוכנה של אסוס, ב-tat כל ליבה 46 מעלות למי להאמין ובכלל האם זו טמפ' גבוהה ? זהו בנתיים
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=2425 האם הוא מתאים לgf7600GT ? ראיתי את המחיר וקראתי ביקורות יש לי over מאווררים אז חשבתי אני יקנה אחד כזה וישם עליו שני מאווררים של 12 ביקורת http://www.bigbruin.com/html/zalman_vga_heatpipe.htm
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם... היום, לאחר הרבה למידה מהפורום הזה הצלחתי לבצע את האוברקלוק הראשון שלי שעובד אז ככה: עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי: Radeon 9600XT 256 MB של PowerColor http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/d/a/v/i/d/1/9/8/8/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200312161721032747/200502121135298783/oc_gpu.JPG אני יודע שהאוברקלוק הוא אולי פצפון ואני לא ירגיש שום הבדל, אבל אתם מכירים את ההרגשה של אחרי האוברקלוק הראשון שלכם? שממש הצלחתם לשפר משהו במחשב? כי לי זה נתן הרגשה ממש נפלאה...והכל תודות לפורום הזה שלימד אותי...תודה רבה..!!! עכשיו בקשר לשאלות... נכנסתי השבוע לאתר של הכרטיס מסך שלי והיה כתוב בפרטים של הכרטיס מסך שלי שהתדר של הזיגרון אמור להיות 300MHZ*2 אבל הוא רק…
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
רציתי לשאול אתכם שני שאלות: 1. מהו המאוור הטוב ביותר שהכי מקרר את המעבד (בלי קשר למחירו) ואני מתכוון למאוורר ולא קירור במים. 2. עד כמה משפיע האוורור של המארז ומה יהיו התוצאות אילו אני מביא מאוורר חזק 150mm?
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני עושה OC למעבד שלי e6600 וחיפסתי את היחס fsbram בלוח כדי להקטין קצת את המהירות של הזכרון. מישהו יכול לכוון אותי\בעל אותו לוח לתת פירוט מדויקGIGABYTE GA-965P-DS3 תודה
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
כרגע אני עם שניי סטיקים של 256 MB שרצים ב DUAL. אני רוצה להוסיף עוד 512 MB. יש לי מקום לעוד שני סטיקים בלוח. אם אוסיף עוד סטיק של 512 הם יעבדו בDUAL עדיין? לא מכיר איך זה עובד עם הלוחות האלה..מחכה להסבר [ברשותי לוח NF3U + מעבד ווניס]
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה יש לי במארז 3 מאווררים ראשיים שניים בספק ואחד בדיסק קשיח שלושת המאווררים נמצאים אחד: למעלה 80 מ"מ(נראה לי) אחד מאחור 1XX מ"מ ועוד אחד על הדלת מול המעבד גם 1XXמ"מ רציתי לדעת איך אני צריך לסדר את המאווררים (אני מתכוון מכניס או מוציא אוויר) כך שיתן לי את הקירור הכי טוב עכשיו שני ה1XX מ"מ מוציאים אוויר והלמעלה מכניס איך כדאי לי לסדר??? נ.ב איך אני יכול לסדר את הכבלים שלא יפריעו לקירור פשוט יש לי שם גוש של חוטים של הספק ללא שימוש (הIDE מעוגל) תודה
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
מס שאלות : 1. עד כמה השפעה יש לספק על יכולת האוברקלוק ? 2.האם אני יכול להסתפק בספק פשוט ,אחד כזה שעולה אפילו 100 ש"ח , או שצריך כבר לקנות ספק של מותג טוב ? 3.שמעתי משהו על מייצב מתח שנמצא בספקים איכותים ולא בפשוטים, עד כמה זה משמעותי על יכולת האוברקלוק ובכלל ?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי מארז של tt kandalf ורציתי לדעת מה חיבור המאווררים האופטימלי לקירור המחשב. יש 2 מאוררים של 120 מ"מ ו 2 של 90 מ"מ.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC קל-בינוי במחשב החדש, המעבד הוא AMD Phenom II 3.0ghz BE והלוח GA-MA770-DS3 וקירור לא רציני מדי AC Freezer 64 Pro עכשיו רציתי לשאול אילו זכרונות כדאי לקחת כדי לעשות OC כזה? ואני לא מתכן להגיע גבוה, משהו כמו 3.4Ghz או משהו כזה. (משהו בטווח של 250-350 שקל) עוד שאלה, האם בכלל אפשרי עם הלוח הזה והקירור הזה?
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
דחוף!!!מה הקירור אוויר הכי טוב???ותוכנת בדיקה לאחר OC??
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד והטמפרטורה שלו בקושי עולה וכשאני מנסה להעלות עוד זה לא הולך אז התחלתי להעלות מתח למעבד והעלתי בהדרגה מ 1.5V ל1.7 וזה עדיין לא עובד האם להמשיך להעלות מתח למעבד ?? והאם זה מסוכן במידה כלשהי??
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3036
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-