אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי AMD XP 1800+ וCHIPSET VIA KM266 האם CPUIDLE EXTREME יעזור בקירור הCPU שנמצא באיזור 43C במנוחה? האם התוכנה יכולה לעשות נזק? תודה
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
Intel P4 2.8E 800fsb 2X512MB Twinmos cl 2.5 Dual GA-8IPE1000-G motherboard Geforce 6200@6600 425/720 W.D 40GB אלה הנתונים. הבנתי שלכל מעבד, עדיף תזמון זיכרון שונה בהתאם לאוברקלוק המתוכנן. אני מתכנן לבצע אוברקלוק ל3.3 גג, כי אני עם סטוק והטמפרטורות עוד סבירות. השאלה שלי, אם אני צריך תזמונים מיוחדים לזכרונות (יש לי סינקים של TT, אז אפשרי למתוח גם אותם קצת)... ע"מ שהכל יעבוד בדיואל ובהתאמה לבאס המעבד והלוח והזכרונות... תודה על עזרתכם, דן
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אני מחפש שיהיה במרכת קירור למעבד כרטיס מסך ולזכרון...עדיפות ם יש גם קירור למעבד....
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה... http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12206&catid=700 איזה קירור אני יכול להתאים לו?
-
- 6 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שיחקקתי קצת בOC בP2 ישן עם צ'יפסט 440BX ישן בכל מקרה, בתפריט בביוס שמופיע בו האופציות לשינוי התדרים למעבד, יש שתי אופציות שאני לא יודע מה הן עושות: Auto detect DIMM/PCI clk ו Spread spectrum מישהו יודע מה עדיף לשים את האופציות? האפשריות הן DISABLE וENABLE
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
הי, בלוח שלי ניתן לשלוט ע"י תוכנה רק על המאוורר של ה-CPU. יש לי מאוורר אחר שמרעיש ואני רוצה להשתיק אותו כשצריך. חשבתי לעשות את הדבר הבא: 1. לחבר את המאוורר של ה-CPU לחיבור של מאוורר אחר בלוח (נניח, המאוור של ה-CHASIS) 2. לחבר את המאוורר המרעיש לחיבור המאוורר של ה-CPU 3. בעזרת התוכנה אוכל לנתק את מאוורר ה-CPU וכך למעשה לשלוט במאוורר המרעיש השאלה היא האם זה מותר, והאם זה יכול לפגוע בניטור תוכנה של משהו...? לא אכפת לי שמאוורר ה-CPU יהיה תמיד על מכסימום RPM כי הוא שקט ובכל מקרה זה עדיף. תודה מוטי
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
יש לי מעבד E4400 והגעתי איתו לבאס של 285 ומכפלה 10 ועכשיו אני תקוע כי הזיכרונות לא יכולים לעלות יותר (תדר 950MHZ- מקורי 667MHZ) אז איפה אני משנה את היחסים? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
יש ברשותי שתי מאוורים ג'נריים אחד 80 ואחד 60 מ"מ,לשתי המאווררים יש שתי כבלים אחד שחור ואחד אדום אך אין להם חיבור כלשהו אלא רק כבלים חשופים. היכן אני יכול לחבר אותם במחשב? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אז ככה לפי מה שהבנתי אז כמה שיש יותר אמפר([A] /[AMP] ), כך מהירות המאוורר ועוצמתו גדולה יותר.. - נכון? [זו שאלה ראשונה] ושאלה שנייה -> איפה אני יכול למצוא מאווררים אחד של 6/8/9cm עם מעל 0.24 amper ועוד אחד 4cm עם מעל ל 0.24 amper ? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מחשב 6300 עם הלוח הפשוט של ASROCK ואז ראיתי שאין לו אפשרויות OC. בדקתי איזה לוח לא יקר כן מאפשר OC והחלפתי ללוח ASUS P5LD2 הפשוט (לא דלוקס) שעולה 680 ש"ח . הציפסט עדיין 945 אבל קראתי שיש לו אפשרויות OC טובות (ניתן להגיע ל 450 FSB). הייתי הולך על לוח בסביבות 1000 ש"ח כמו ?P5B s775, Conroe, P965 או GIGABYTE ?965P-DS3, אבל לא רוצה להוציא הרבה מדי כסף, ואני גם לא חושב שאבצע OC גדול במחשב, התכנון בינתיים לעתיד הוא להאיץ את המעבד בלבד. מישהו מכיר את ה ASUS P5LD2 ויכול לאשר את בחירתי או להמליץ על שיפור? ומה לגבי טמפ' פעולה שלו, אולי הוא יתחמם מדי? חוץ מזה, אם התכנון הוא OC למעבד איזו הצדקה יש ללכת על לוחות באיזור 1000 ש"ח למעט העליה ל 800MHZ ול 965?
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
יש לי זכרון של חברת SUPER TALENT שכתוב עליו דגם: D32PB12C25 והוא CAS 2.5 וניסיתי למצוא עליו קצת נתונים אבל באתר של היצרן לא מצאתי אותו אז אם מישהו מכיר אני ישמח לדעת למה הוא מסוגל תודה
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום צריך עזרה בחיבור ערכת הקירור שבנידון: הקירור למעבד מגיע עם 3 PIN חיבור ללוח אם אבל החיבור שבלוח אם שבנידון עבור הקירור למעבד הינו 4 PIN הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לחבר בתצורה הזאת או אני צריך למצוא חיבור אחר על הלוח שהינו 3 PIN תודה
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
-
-
יש לי מעבד 830 של אינטל כפול ליבה קניתי אותו לצערי עם המערכת המקוללת של טרמלטק הביג ווטר רציתי לדעת אם הטמפרטורה שאני עובד עכשיו 56-57 מעלות ללא מאמץ האם זה נורמלי? ולפעמים שאני מקודד סרט אז הוא מגיע ל70 מעלות!! רציתי לדעת אם כל העניין הזה הוא נורמלי כי אני מנקה אבק לפחות פעם בחודש חודשיים ויש לי את המארז קנדלף של טרמלטק כך שיש לי 7 מאווררים אחד מקדימה 120 שמכניס אחד קטן מאחורה שמוציא עוד אחד 120 שמקרר את הצלעות של המערכת קירור (הוא מחוץ למחשב ) ויש לי אחד למעלה שמוציא ועוד שניים בספק אשמח לתשובה או להצעה
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור מים אב לא מבין בזה כלום אבל ממש כלום לא יודע איך זה עובד איך החלקים נקראים מה מחברים איזה חברות דגמים בקיצור כלום(סליחה על הטיפשות) מי שמוכן להיכנס אליי לאיסיקיו או למסנג'ר ולהסביר לי על הכל ולענות על כל שאלותיי מוזמן תודה לעונים מראש! icq: 338080138 messenger: mikeyco@hotmail.co.il
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
אני מחפש מדריכים מלאים לOC למעבד ולכרטיס מסך אבל כל המדריכים משנים 01 אד 04 שזה ממש מדריכים ישנים אני צריך קישור למדריכים יותר חדשים שנים 05 06 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את המאוורר הנ"ל, ויש לי שאלה קריטית (לטעמי) - לאיזה כיוון עליי להרכיב את המאוורר? כאשר המאוורר (הוא צידי) מופנה כלפי מעלה (לראש המארז) או כלפי מטה? או שאולי עדיף משהו אחר? בתודה רבה מראש!!!!
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
כרגע יש לי במחשב מותקן EVERCOOL BUFFALO על E6550 עם OC ל 3.25Ghz לפעמים, סתם ככה בלי כל מאמץ, הוא מתחיל להסתובב ב RPM גבוה ולהרעיש... מישהו יודע אם הזלמן 7700 אמור להיות יותר שקט ממנו? ואם אני מתקין אותו, הוא אמור להוריד לי את הביצועים?(ז"א, להעלות טמפ' בהרבה) כי כדי להתקין אותו צריך לשים פלטת חיזוק אחורית ואני גם ככה מפרק את המחשב בקרוב(כן עוד לא עשיתי את זה..) אז חשבתי אולי לשים אותו כבר... אגב, אל תמליצו לי על משהו אחר, אני לא קונה תזלמן יש לי אותו כבר מחבר...
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
יש לי בעיה. הבנתי שהדרך הכי פשוטה לעשות OC בלוח הזה, היא לשנות את הFSB בביוס. הבעיה היא שאני לא יכול לשנות אותו - הוא נעול. יש איזושהי דרך לפתוח אותו?
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
קיבלתי ציון במחשב הישן של 6681 אחרי אוברקלוק לכרטיס מסך. הוא היה על זיכרונות-200 ליבה-460 אחרי- זיכרונות-240 ליבה 500 מחשב פנטיום 1.8 זיכרון 512 rdram 400hrz לוח asus p4t כרטיס מסך- asus gf3 v8200 delux דבר ראשון איך הציון הסופי? דבר שני איך האוברקלוק הראשון שביצעתי? זה נחשב שיפור גדול בכרטיס מסך? או שאפשר לדחוף אותו עוד... נ.ב שכחתי לציין לפי האוברקלוק היה הציון -6220
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
יש לי ברטון 2500 נראה לי שבוע 20 בקיצר אני לא רוצה לשנות מכפלה בלוח אני רוצה לשנות אותה על המעבד כלומר לקצר גשרים ועם מה כדאי לקצר אותם עכשיו יש איזה דרך שגורמת להחלפת המכפלה המקורית וגם לשנות את המתח מישהו יודע איך עושים כי יש לי לוח עם כרטיס מסך עליו ככה שאני לא יכול לשנות באס רק מכפלה ובביוס אין אפשרות של שינוי מכפלה.. הלוח המדובר הוא של אזוס A7N8X-VM אן פורס 2 IGP
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני חדש לאללה בזה ולא מבין כלום בזה!!! רק מה שאני יודע שזה קשור לקירור! בבקשה ממכם, תפרטו לי קצת על זה איך אני עושה מה אני עושה??? וגם ראיתי פה בכמה הודעות תוכנה שאיתה אני יכול לראות את התוצאות... תסבירו לי גם איך בדיוק... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב של אבא שלי, מובר בפנטיום 3 ישן אבל נראה שהלוח אם שלו חדיש יחסית למעבד כזה ולא רע, משהו של אסוס. כשמשנים את תדר ה-FSB אי אפשר כמובן לנעול את תדרי ה-PCI וה-AGP ורציתי לדעת איזו השפעה עלולה להיות אם אני אעלה אותם? אמנם המקסימום שאפשר להגיע הוא 40 מה"צ אם אני לא טועה שזה בסה"כ 7 מה"צ מעל התדר הרגיל אבל הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה להרוס שם משהו.
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על קירור למעבד עד 250 ש"ח. חשוב שלא יעשה הרבה רעש אבל שיהיה איכותי ויעשה את העבודה שלו. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-