אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
נגיד יש לי מארז ואין בו מאווררים ואני יכול לשים שלושה מאווררים,איפה עדיף למקם אותם? אני מתלבט בין שניים מקדימה של12ס"מ שמכניסים אוויר ועוד אחד מאחורה של 12ס"מ שמוציא אוויר לבין- מאוורר אחד של 12ס"מ מקדימה שמכניס אוויר,מאוורר אחד של 12ס"מ מאחורה שמוציא אוויר ועוד אחד של 18ס"מ למעלה שאין לי מושג מה עדיף להכניס או להוציא. איזה מהם ייתן את הקירור הטוב ביותר? ואתם מוזמנים להצעות עוד הצעות.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Memtest86: http://www.memtest86.com Memtest86+: http://www.memtest.org
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
התוכנות - CORE TEMP ו-EASY TUNE5 של GIGABYTE . ההבדל - 13 מעלות! תמונה -
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לקבל עזרה בהרכבה של המאווררים למארז =] שאלות: 1. המאווררים שצריכים להתחבר לחלק העליון של המארז צריכים להוציא או להכניס אוויר? 2. המאווררים שצריכים להתחבר לצידי המארז אמורים להכניס או להצויא אוויר? 3. כדי לגרום למאוורר להוציא/להכניס אוויר אני צריך רק להפוך אותו? ד"א, המאווררים של CM http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=eu&act=detail&tbcate=264&id=355 קיבלתי מאוורר (LED) אחד במתנה של NXZT, אני חושב שזה אחד המאווררים שמקבלים במארז Tempest, המאוורר מחובר בחלק העליון של המארז, השאלה שלי היא אם כדאי להשאיר אותו, או להחליף אותו במאוורר של CM? מאווררים: מארז: CM590
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
האים ציון 2094 ב 3DMARK05 לכרטיס256MB 128 BIT RADEON 9600 אחרי OC: CORE: 432 MEMORY:219 נחשב נמוך?? ואם יש למישהו הצעות אחרות לשיפור אני אשמח לשמוע.
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה ThermalTake Giant III VGA Cooler : או זה:Arctic-Cooling NV Silencer 5? מה עדיף ומה יותר חזק? אל תענו לי לפי היופי...
-
- 13 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מה ההבדל בין זה שקובעים OC דרך הביוס ידני או דרך תוכנת הלוח אם המקורי אגב חוץ מה OC לקבוע בתוכנה יש גם הפעלת NOS לתיגבור יותר חזק מה הוא בדיוק מגביר או ממהיר אם יש בחירות OC ?
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
במקום להרוס אותו :AR15: אפשר לנצל אותו לימי הקיץ החמים האלה.... קונים דבק דו צדדי מדביקים פס באורך המאוורר על המסך או גוף יותר קרוב אליכם.. קונים כזה SET לבטריות... כמו שיש בבצפר... צריך שיהיה 12 וולט ואם רוציםאפשר לקנות מתג און אוף... ונהנים מרוח... במיוחד אם יש לך וולקנו או אס אל קיי מיותר עריכה : אידיוטי אבל חמוד
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין גדול בנושא חומרה, לכן החלטתי לשאול פה. יש לי מעבד פרסקוט שקורס כל פעם שאני מפעיל משחקים, לכן החלטתי לקנות קירור מתאים למעבד. ברשותי בין 300-400 ש"ח, אני מעוניין לקנות את הקירור החזק ביותר שאני יכול להשיג במחיר הזה (בעיות רעש לא מפריעות לי). הציעו לי בעבר את ה Zalman 7000 וגם טרמלטייק Spark (מצטער על הטעויות בדגמים או בשמות) אז לפני הקנייה אני רוצה המלצה חד משמעית ממכם. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי לבנות את המחשב שלי עדיין לא רכשתי את כל החלקים... ואני צריך קצת עצות בנוגע לקירור זה המערכת כרטיס מסך : XFX PVT98UZHF9 GeForce 9800GX2 1GB DDR3 600MHz PCI Express 2.0 SLI Ready Video Card ולוח אם: XFX MBN790IUL9 nForce 790i Ultra SLI DDR3 1600Mhz FSB Socket LGA 775 ATX Intel Motherboard זכרון פנימי : Corsair DHX 4 GB (2 X 2 GB) 240-Pin DDR3 1600MHz מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 אני לא מתכנן OC !!!!!! 1.אז ככה האם אני צריך קירור בנפרד לכרטיס מסך? 2.אני צריך יחידת קירור למעבד - - אני מזכיר שאני לא עושה OC אם כן איזה ממולץ? 3. אני כנראה ילך על ספק 620 או 750 ....כדאי לי ? 4.מה עוד אני צריך לדעת בנוגע לקירור על המחשב שאבנה? אין לי הגבלה בתקציב--- אבל אל תצ…
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
בגלל שיש לי את ההיטסינק הזה שהוא מעולה אבל מתאים ל AMD ופנטיום 3, חשבתי אולי ניתן לעשות איזושהי התאמה או "קומבינה" לגרום לו לשבת על הפנטיום 4 הלוהט שלי. אפשר? אני זוכר שראיתי את זה אפשהו רק לא מוצא את זה כרגע... מישהו זוכר אפא פירסמו את זה, למישהו יש רעיון מקורי? במקרה הכי גרוע אני אמכור אותו ואקנה AX478, אבל רק כצעד מישני.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד I7 4770 וה4770K לא היה במלאי באותו זמן וכבר הייתי כמה חודשים בלי מחשב ומאוד מיהרתי לקנות אחד וקניתי בסופו של דבר RAMPAGE EXTREME Z87 ו4770 I7 ורציתי לשאול האם לשים עליו CORSAIR H100I מתאים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נראה לי שיש משהו לא טוב במחשב או משהו.... רק ווינאמפ ואיי סי קיו עובדים... אלה המעלות: לוח אם - 24 מעבד - 58 הארד דיסק - 30 יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.0 וקירור רגיל של אינטל....לא נראה לי שהמעבד צריך להיות גבוהה כלכך נכון?
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
שלום, נגיד ועשיתי OC למעבד ונגרם נזק... ואני שולח את המעבד ליצרן כדי שיחליפו לי אותו.. אז איך היצרן יודע אם עשיתי OC או לא? תודה..
-
- 7 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הפרוייקט הבא שלי הוא מסך LCD על ה 5.25" החלטתי שאני בונה בעצמי איפה יש סכימות אלקטרוניות של כל הסיפור הזה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לקנות פלטייה מאי באי עכשיו כמה שאלות איך אני הולך לבודד אותה כדי שלא יהיו קצרים? האם למישהו יש ניסיון עם אי ביי ויכול להסביר לי באי סי קיו תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הבא:מוצרים מוזמנים [table][tr] [td]מק"ט[/td] [td]שם המוצר[/td] [td] כמות [/td] [td] מחיר [/td][/tr] [tr] [td]C2500KBS[/td] [td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪1125 [/td][/tr] [tr] [td]GZ68MXUD2HB3[/td] [td]Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪702 [/td][/tr] [tr] [td]RC-932-KKN1-GP[/td] [td]Coolermaster HAF 932 Black[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪599 [/td][/tr] [tr] [td]K4G1333[/td] [td]Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם[/td] [td] 2 [/td] [td] ₪208 [/td][/tr] [tr] [td]HD103SJ[/td] [td]Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3[/td…
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
קניתי A64 3000 עם לוח של ABIT KV8 PRO . הקרור הוא קרור סטוק ( מה שבא עם המעבד ). 1. לא הפעלתי cool and quite ומהירות המאוורר היא 4800 RPM . האם זה סביר ? ( הטמ"פ היא כ 45 מעלות ). 2. אם אפעיל CnQ , מהירות המאוורר תרד ? הטמפ' אם ככה תעלה ? תודה לכולם !
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
היי! יש לי מארז studio עם ספק מתוצרת החברה "Best Power" ספק של 400W מישהו מכיר את הספקים האלו ואם הם מתאימים לOC? ויש לזה קשר למתח שמקבל המעבד? כי אצלי המעבד בסטוק במתח 1.4V
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
http://www.zerotherm.net/eng/common/zerotherm.asp יש לה קירורים מעניינים מאוד מתכנונים ממש ממש מיוחדים למשל ה VGA COOLER GX810 והCPU COOLER BTF90 http://www.zerotherm.net/eng/product/GX810.asp האם ניתן להשגים בארץ?
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות OC למחשב לפי מה שהבנתי הגבול העליון זה 3700 העלתי את הבאס ל250 ויוצא 3000@2800 הרצתי בדיקת מאמץ ב OCCT והמחשב איתחל את עצמו את הזכרון הורדתי ל666MHZ כדי שהוא לא יגביל אותי הטמ"פ היתה 55 תודה
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כמו שאני מבין , הלוח שלי פוטנציאל ענק לאוברקלוקינג, מה אתם אומרים, כמה אני יכול להרים את ההרצים במעבד שלי , והאם אני ארגיש שינו ממש במשחקים וכו'? או שסתם זה יהיה ליופי ולעוד 3-2 3DMARKS
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק כוחל למחשב שלי. מה ההספק הממומלצ : 300,350 או 400 W. והאם יש עוד קריטריונים שחשובים. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 892 צפיות
-
-
כי היצלחתי להגיע לזה והמערכת יציבה וטמפרטורת המעבד ב-LOAD: היא 64 ובמנוחה היא 55 האם זה טוב?
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מערכת מבוססת AMD 1800, ומאחר והחדר שלי לא ממוזג אני אהיה חייב קירור טוב למעבד, אחרת הוא ימות מהר מאוד. חשבתי בהתחלה על ה- Volcano 7+, אבל אתמול קראתי עליו ביקורת ב-overclockers.com שאומרת שלפנטיום 4 הוא סבבה, אבל ל-AMD הם היו נזהרים מאוד, מכיוון שהוא שוקל 680 גרם וזה מפחיד לשים אותו על קליפס אחד. עכשיו גם אני מפחד. מה לעשות? האם לקחת אותו בכ"ז? אני מזיז את המחשב מדי פעם... האם לקחת volcano אחר? (אין לי כסף ל-9 והיותר יקרים...) האם לקנות מאוורר של חברה אחרת בכלל? תעזרו לי פה... תודה!