אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
שלום! ברשותי כרטיס מסך Nvidia Geforce 2 MX 400 . מהירות הליבה שלי היא 200 והזיכרון הוא 334. כשאני מעלה את המהירות ל-210 ואת הזיכרון ל-342 אני מפעיל מחדש את המחשב וזה חוזר למצב הרגיל שלו (200, 334) ניסיתי כמה תוכנות והם לא עזרו (RivaTuner,GeForce Tweak Utility ודרך ההגדרות של הכרטיס מסך) תודה!
-
- 5 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום , בקרוב אני קונה את המפרט שבחתימה . אני רוצה לעשות קצת OC , בקשר לכ. מסך , שמעתי שהקירור סטוק של פאוור-קולור יוכל להחזיק את הכרטיס בטמפ' יציבות עד שאני אגיע ל4,900 נקודות ב3dmark05 (ע"י OC ) , זה נכון ? ו-2 , כדאי לי לעשות OC למעבד? אני רוצה OC קטן . איזה קירור ( עד 70 ש"ח ) יכול לעזור לי לOC ? וכמה אני יכול להעלות למהיריות של המעבד עם הקירור .
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות אובר למערכת שלי סלרון 2800 עכשיו.. כמה שאלות 1.עד כמה ניראה לכם שסלרון יוכל להגיע ושלא יקרא לו כלום? 2.יש לי את הקירור הרגיל של אינטל סה מספיק? 3.עכשיו ללא מאמץ המעבד על 40 מעלות אם אני יעשה אובר איזה טמ, לא תיהיה טובה כבר? 4עכשיו התחלתי לעשות אובר והגעתי ל 3000 עכשיו המחשב התחיל לעשות רעש של מזגן ממש ממש חור בראש זה בסדר? 5כי ראיתי ב fan rpm שהוא היה על אובר קלוק היה רשום שם בערך 5000 ורעש חזק חזק זה בסדר ניראהלכם? 6כי קבוע אצלי הוא על 2000 אם רעש בסדר? ו7מה זה בעצם rpm??? מקווה שתענו על כל השאלות תודה..
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לעשות על ה E4300 שיהיה לי בעזרת השם! איזה קירור אתם ממליצים???
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
מחפש קירור לכרטיס מסך HD3870 עד 200 שקלים, לא אגורה יותר, כי אין. חשבתי על DUORB. חשוב לי השקט והיעילות כמובן. תודה.
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אז ככה אחרי שאבנתי שהלוח שלי מזייף טמפרטורות. החלטתי שאני רוצה ליראות למה הוא מסוגל. אינה המיפרט שיש לי עכשיו. ואני צריך נוסחה לOC טוב ויציב. מעבד-E2180 2.0GHZ 1MB S775 לוח אם-Gigabyte 945GCM-S2L זיכרונות- Kingston DDR2 667MHZ 1GB CL5 ספק כוח-500W ג'אנרי קירור למעבד-AC FREEZER 7 אני מעדיף נוסחה של הOC הכי גבוה שהצליחו להגיע עם הלוח הזה
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם AMD 64 3000+ עם המעבד קיבלתי מאוורר וגוף קירור של Thermaltake מדגם TR2-M6 SE (K8) והמעבד נמצא על על 53 מעלות בתוך 10 דקות בערך עד שהעלתי את ההתקנה של הווינדווס - יש בתחתית של הגוף קירור כזה ריבוע לבן (בן דוד שלי חיבר והוא אמר שזה משחה או משהו) זאת טמפרטורה נורמלית
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
מעוניין לדעת איך לבצע אוברקלוקינג למעבד פנטיום 4 , יש לי לוח אם של ASUS
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
איזה קירור טוב למעבד של אינטל סוקט 478 3.2 הוא מגילה ל 65 מעלות חום ולפעמים עושה ריסט לבד איזה קירור טוב בשבילו
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות את הבקר ThermalRight SI97 השאלה שלי ניסתי בזאפ ולא מצאתי את הבקר שחפשתי האם יש לבקר הזה שם אחר והאם זה בקר טוב. ואני רוצה לקנות גם פריזר לקירור המעבד אז אני צריך שתמליצו לי על פריזר טוב עד 200 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
המאורר שממוקם בספק, תפקידו הוא להוציא אויר חם החוצה או לאורר את הספק, או שמא יש שני מאווררים שונים? בכל מקרה הש אלה היא כיצד עלי לנקות את המאורר הזה? אני מרגיש שלא יוצר מספיק אוויר חם ומשער שהעבודה קשורה לכך שלא נגעתי שם 4 שנים
-
- 5 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש כאן מישהו שיודע מהי הטמפרטורה הממוצעת שבה אמור לעבוד מעבד מסוג Intel Pentium 4 2.8E Ghz 1M Cache BOX Prescott (כמו שציינתי - BOX - המאוורר הוא מקורי של אינטל)
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
-
החלפתי לפני כשבועיים את המאוורר שעל המעבד במאוורר +Spark 6 של Thermaltake למעבד P4 בתושבת 478. הפעלתי את המחשב בפעם הראשונה ונתקלתי ברעש חדש בלתי נסבל->הרעש של המאוור החדש. חיפשתי בבאיוס (לוח האם הוא P4S8X-X של Asus) אפשרות להוריד את מהירות המאוורר, אך ללא הצלחה. השאלה האם בכלל יש אפשרות לעשות כזה דבר מבחינת התוכנה?-אפשרות להוריד מהירות או מתח למאוור כדי להאיט את פעולתו ובכך להוריד את הרעש? (על אריזת המאוור כתוב שהמאוור עובד במהירות 4700 +- 10% RPM). בתודה, Aoyo.
-
- 5 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן להעלות את המכפלה של המעבד הנ"ל אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל אני משתמש בלוח אם ASUS COMMANDO תודה
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש לי מארז די גדול ויש שלושה מקומות למאוררים: אחד מקדימה ליד ההארד דיסק השני מאחורה טיפה מעל הכרטיס מסך והשלישי בדלת משמאל מול המעבד יש לי שלושה מאוררים בגודל 80 איך למקם אותם כדי שיהיה אידיאלי? תמונה: אדום-מאוררים כחול-כרטיס מסך ירוק-ספק כתום-הארד דיסק (למטה) וכוננים למעלה צהוב-מעבד [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
הכרטיס הוא בסלוט PCI-E האם אני קונה "סט " שמכיל את כל הדברים למשל , צלעות קרור לזכרונות , או משחה טרמית , או שאני צריך לקנות את הדברים בנפרד האם הפירוק של הקרור סטוק מסובך ? http://www.overclockers.co.nz/ocnz/reviewimage.php?id=04vga00gf6600gtgigabytegf6600gt0105&file=front.jpg http://www.overclockers.co.nz/ocnz/reviewimage.php?id=04vga00gf6600gtgigabytegf6600gt0105&file=back.jpg
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם. למה האוורסט לא מציגה לי את המעלות של הcpu ושל הלוח אם? תראו בתמונה מה זה מציג לי. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
העיניין הוא כזה הייתי רוצה לשלוט במאווררי המארז מאחר והם נורא איטיים 460 - 1020 סיבובים אני מנתר זאת עם UGURU ושם ניראה שהם כל הזמן משתנים ואינם קבועים דבר שהוא לא טוב לי, הייתי רוצה המלצה על תוכנה שתוכל לשלוט בהם. הערה ב- ARURORA 570 המאווררים אינם מופרדים אלא כולם מחוברים לאותו המחבר (3 פינים) ולכן אני רואה את שינויי המהירות בצורה כזו.
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
קניתי היום zalman vf-900 ל-x1900gt שלי והתחלתי לעשות oc...הטמפרטורה של הכרטיס בלי מאמץ היא בין 40 ל-43 מעלות...וכשאני מתחיל להעלות את הקלוקים זה עולה לסביבות ה-53(שזה עדיין פחות מאשר הכרטיס במנוחה לגמרי עם הקירור סטוק),אבל הטמפרטורה יורדת חזרה כשאני מסיים להתעסק עם זה.... עכשיו,העלתי את מהירות השעון ל-725 אבל כשאני מנסה להעלות את מהירות הליבה ליותר מ575 מתחילים לי ארטיפקטים....למה זה קורה?הטמפרטורה יחסית ממש נמוכה. ועוד משהו...אני לא מצליח לעשות שה-oc שעשיתי דרך ati tool ישמר לתמיד(כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש זה חוזר לברירת מחדל ואני צריך לשנות את זה כל פעם) עריכה: יש עוד משהו...הברירת מחדל שהוא מראה לי היא 600 בשעון ו-500 בליבה...הליבה של הכרטיס בסטוק אמורה להיות 575…
-
- 6 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב מבוסס לוח Neo4 Platinum של MSI ומעבד Athlon64 3200+ עכשיו מה שקורה זה שאני מתחיל לעשות אוברקלוק (לא דרך התוכנה שמצורפת ללוח היא מוגבלת לאוברקלוק של 200 מגהרץ) והכל טוב ויפה וכתוב בביוס באמת שהכל עובד ואיך שאני מגיע לווינדאוס אני בודק במחשב שלי Athlon64 3200+ מהירות 2300MHZ סבבה אני הולך לתוכנה S&M להתחיל בפעולות הרגילות של אחרי אוברקלוק ומה אני רואה שם? Core Speed : 2009 נכנס לתוכנה CPU-Z שוב פעם 2009 ואז שאני נכנס לתוכנה שבאה עם הלוח בכדי לבדוק טמפרטורה אני רואה שבמהירות באס כתוב 200(יש לי מכפלה 10) אז אני מפעיל את המחשב מחדש נכנס לביוס ואני רואה שהבאס 250 אז What gives? או שהלוח הזה אוברקלוקר מעפן או שני מפסיד פה משהו? נ.ב : מישהו יודע איך…
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! ברשותי מחשב ובו מעבד אינטל פנטיום 4 32 ביט 2.6 ג'יגה. אשמח אם מישהו יסביר לי מהי טמפרטורת העבודה הנורמאלית של המעבד . תוכנה שסופקה יחד עם לוח האם (pc prob) מראה שטמפ' המעבד 75 מעלות וזה מלחיץ!!! אין אפליקציות כבדות הפועלות ומכבידות והמאוורר תקין. לעזרתכם אודה.
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
הלוח המדויק הוא K8NSC לא הצלחתי למצוא תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-