אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מעוניין לקנות קירור לציפסט של הגשר הצפוני... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6111 זה הקירור עכשיו רציתי לדעת עם הוא יתאים ולא יעשה לי בעיות בלוח אם שלי http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
לעשות את זה אולי עם התוכנת hdr בזמן אמת הזאת? ואני אני יודע אם יש מספיק מתח לכרטיס מסך?כשאני יעשה לא אובר קלוק אני יצתרך להעלות מתח?או שזה רק במעבדים?איך אני יודע כמה מתח הלוח אם שלי מסוגל לספק ואיך אני מספק?
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אני מזמין את החלקים הבאים: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT קרור למארז: THERMALTAKE 120mm SILENT CAT : A2329 יש לי ספק כוח: CORSAIR VX Series, 550W CMPSU-550VXEU אני מתכנן OC ל 3.0GHZ.. עכשיו אני צריך קירור למעבד..ואני לא יודע איזה לקחת THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX או ZALMAN 8700 Copper LED או ZALMAN 9700 LED אני יודע שיש עוד טוניק אבל שמעתי שהוא רועש.. אני צריך קירור טוב שיחזיק את המעבד בטמפ' נמוכות ושיהיה שקט תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
ברשותי המארז הנ''ל: שאלה בקשר למאוררים במארז, במארז יש 2 מאוררים ,1 -זה הקידמי שאמור כביכול להכניס אוויר, וה- 2 זה הצדדי שאמור להוציא אוויר נכון? אז היום אני פתאום בא בודק ולהפתעתי גילתי ששני המאוררים גם הקידמי וגם הצדדי(הגדול) מכניסים אוויר לתוך המחשב , ורק מן הספק יוציא אוויר, עכשיו האם זה תקין ? אני יודע שהמאוורר הראשון זה שמקדימה אמור להכניס אוויר למחשב, וזה שבצד אמור להוציא נכון? אני חושב שיש כאן התקנה לקויה , אם אכן המאורור הגדול אמור להוציא אוויר מהמחשב והוא כביכול מכניס כרגע איך אני יכול לעשות שהוא יוציא להפוך אותו? תעזרו לי בבקשה, מה לעשות בדיוק. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום! התחלתי לעשות OC למעבד שלי , INTEL 1.6, ואני רוצה שהוא יגיע ל2.4 לפחות...עשיתי בדיקות וראיתי שהמעבד וגם הלוח יכולים להגיע למהירויות הרבה יותר גבוהוהת אבל הזיכרון לא כול כך....בהתחלה הוא היה על 277 MHZ ב 100 FSB אבל עכשיו עשיתי שהיחס הוא 1:1 ואני יכול להגיע עד 2.14. עכשיו הבעיה העיקרית שאני רואה היא שבביוס אחרי שאני מעלה מהירות כמה פעמים הוא מגיע למצב שכשאני נכנס ובוחר לשמור ולצאת הוא נתקע, ורק ריסטרט פותר את הבעיה. בהתחלה הוא שומר את המידע אחרי ריסטרט אבל כשאני מגיע למהירות מסיומת הוא נתקע לכמה זמן ואז מחזיר לי את הדיפולט...וזו לא בעיה של חימום והא יושב לי על 25-30....והזכירון יכל להגיע עד 333.....כרגע הוא ב 270... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אני קונה מעבד 630 של אינטל מ KSP, עכשיו זה לא בא בקופסה עם המאוורר האורגינלי, והם מביאים מעבד של חברת SPEEZE, אני לא זוכר בדיוק את הדגם, אני חושב שזה הדגם הזה http://www.speeze.com/v2/cpu_coolers_p4_v2.asp?socket=3 או משהו אחר שלהם, בכל אופן רציתי לדעת מה יותר טוב, המאוורר סטוק, או הספיז הזה ? ואיך המאווררים שלהם ? שקטים ? ומה עדיף משחה תרמית או מדבקה תרמית ? (וגם מה יחזיק יותר זמן)
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
שלום אני צריך בשביל חברה שלי קירור שקט למעבד (לא צריך OC) אבל הבעיה היא שהמארז קטן ואין הרבה מקום. מכאן שצריך קירור בערך בגודל של קירור הסטוק - אבל שיהיה יותר שקט (אפשר אולי טיפה יותר גדול אבל לא הרבה כי הספק כוח מגביל אותו מאוד) אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/hardware/2006/08/01/conroe_heatsink_group_test/1.html וזה הדף המסכם: http://www.bit-tech.net/hardware/2006/08/01/conroe_heatsink_group_test/10.html לפי מה שהם בחנו ה Freezer מקרר כמו BT אבל ב40% פחות כסף.
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני במקרה משתמש חדש במקום ובכלל על תקן שפן ניסיונות בעניין OC. מפרט המחשב שלי הוא להלן : Intel E6300 CONROE (1.86ghz) 2X KINGSTON 667MHZ 5-5-5-15 GIGABYTE GA-965G-DS3 R2 גירסת BIOS F5 *אין ציוד קירור מיוחד החלטתי לנסות לשדרג את המערכת מכל סיבה שתרצו , אם למצות ולהפיק את המירב מהמערכת או סתם בשביל העניין במצב הרגיל של המערכת, ה VCORE צריך להיות 1.325 וזהו הדיווח: Voltage = 1.2V CPU = 1.86GHZ FSB = 266MHZ RAM = 333MHZ 5-5-5-15 מה שעשיתי עד עכשיו זה פשוט להעלות לאט לאט את ה FSB ב BIOS תוך מעקב אחרי טמפרטורה והמתח בזמן אמת (משתמש ב CPU-Z ו EASYTUNE כמוניטור) *עלי להעיר כי קראתי כמה תגובות והערות של אנשים על ה 965G , אז רק ליידע אתכם, ניתן לשנות בע…
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
-
המעבד הוא 2000 הרץ ואני לא מעוניין לשנות מכפלה או משהו כזה רק לעשות אובר לזכרונות כדיי להגיע בסך הכל ל 2400 הרץ ... אני רוצה לדעת בכללי מה אני צריך לעשות , מתחים , מכפלות וכו ...
-
- 5 תגובות
- 458 צפיות
-
-
האם יש למשיהו טיפים בהגדרות של הביוס ? כדי לשפר את הביצועים הכללים של המחשב (ללא OC ) תודה
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
בניתי (בעזרתם העדיבה של חברי הפורום הזה ,פורם השילוש הקדוש , ופורום מפרטים) מפרט מאוד מאוד חזק שבנוי למשחקים בעיקר וכמובן לאוברקלוק שייתן ערך מוסף לרכיבים ועוד המון עוצמה באוברקלוק , זה הולך ככה מעבד : INTEL CORE 2 DOU E6400 2MB CACHE (core type : allandale) tray deal + THERMALTAKE BIG TYPHOON VX לוח אם : ASUS P5B DELUXE זיכרונות : G.SKILL PC6400 DDR II 800MHZ CL 5 כרטיס מסך : ATI RADEON X1900XT + ARCTIC COOLING ACCELRO X2 צורב : LG H10/A ספק : ENERMAX LIBERTY 400W 20/24 PIN POWER SUPPLY דסיק קשיח : MAXTOR DIAMONDMAX 10 250 GB 7200 RPM SATA II מארז : RAIDMAX SCORPIO 668 סטיק: LOGITECH WINGMAN ATTACK 3 כמה הסברים : פתחתי את הת'רד כאן ולא בפורום מפרטים מכייון שראיתי את IN…
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אהלן חברים,תראו יש לי שאלה דיי פשוטה... מה יותר עדיף : FSB 205 עם תזמונים 11-3-3-2.5 או : FSB 215 עם תזמונים 11-4-4-3 המפרט שלי : Abit NF7-SL Ver2.0 AthlonXP 2600Mobile Geil 512MB pc3200 Value תודה.
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום אני די חדש בעניין וכבר המון זמן רוצה לעשות OC למחשב ולשפר את הביצועים שלו. אני צריך עזרה ב: בחירת החלקים לOC, הרצת OC על המחשב, מה התוצאות לעתיד - בכמה זמן זה מקצר את החיים של החלקים וכו'... המפרט של המחשב: Amd Athlon 3800+ x2 Gforce 7600 GS 256mb 1 mb of ram MSI MS-7260, version 1.0 - לוח אם אין לי שום אמצעי קירור נוסף. הייתי מאוד רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלי בעיקר בשביל משחקים. תודה לכול העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
יש לי בעיה , לפני יומיים קניתי מחשב חדש ויש לי TUNIQ TOWER ... עכשיו הקירור מכוון על HIGH וב BIOS ה RPM המקסימלי שלו מגיע ל 1100 - 960 מקסימום ועל האריזה כתוב שהוא 1000 - 2000 RPM =| מה אני יכול לעשות בשביל שהטוניק שלי יעבוד על מקסימום ( שזה כמובן גם יקרר יותר טוב ) ? ו 30 - 35 מעלות במנוחה ל E4300 זה טוב ? ( סטוק ללא אוברקלוק ) תודה =]
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות קירור למעבד AMD 3200 יש לי התלבטות בין שני גופי קירור ל OC האחד http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1560&products_id=12139 נראה לי דווקא סבבה והשני http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=4298 שלפי הביקורות שאני שמעתי צריך להיות ממש טוב בכל מקרה אני דווקא בכיוון של Freezer 64 Pro אבל אני לא כל כך מבין בנושא אז אשמח לקבל עזרה אם אפשר
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס המומהר EVGA e-GeForce 7800 GT זה עם הקלוק שמגיע מהחברה של 450MHZ. קניתי מנועה מחשבים, עכשיו מה מהירות המאוורר שעל הכרטיס. הגיוני שהוא 3470RPM? כי זה מה שכתוב לי שהוא ברגע זה והכרטיס בטמפ' 39 מעלות זה נורא? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אני בקרוב הולך לרכוש מחשב חדש עם מפרט דיי רציני אני מחכה שיכנס לשוק כבר ה AM2 והולך להפציץ עכשיו ראיתי http://www.thermaltake.com/xaserCase/taichi/vb5001sna/vb5001sna.htm את המערכת קירור הזאת שבאה עם מארז גם השאלה שלי אם זה שווה את הכסף ואם אני יכול לקחת אולי מארז יותר טוב ולבנות מערכת קירור משלי שתגיע לאותה רמה תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
מה אומר היחס 1:1? יחס בין מה למה? ומה אני עושה בשביל להגדיל תOC מגדיל תיחס?
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
שלום אני מוניין למצוא קירור טוב למעבד amd 2800 barton שיושב ומתאים ללוח abit n-force nf7 s-2 לא חשוב המחיר אבל אני צריך המלצה למשהו חזק בשביל אוברקלוק גבוה מאוד וגם אם יש המלצה לקירור זכרונות וצ'יפסט תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
-
שלום רב, יש לי מארז S-Viking מתוצרת ThermalTake . בתוך המארז יש לי קירור במים על המעבד (Big Water 120 SE) , קירור מסוג HardCano 12 על ההארד-דיסק (W.D. 120 GB) ובדרך רכישת גוף קירור במים לכרטיס מסך מסוג ATI RADEON PRO 256 MB . אם הדבר רלוונטי - יש לי לוח-אם שהעברתי מהמחשב הישן מסוג INTEL D850V . השאלה המתבקשת היא - איך אני עושה אוברקלוקינג למעבד שלי , על מנת שיגיע למהירות של 3.0GHZ ? מדובר במעבד שגם הוא מתוצרת INTEL אשמח לעזרתכם המהירה בנושא.
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
מחפש קירור לכרטיס מסך HD3870 עד 200 שקלים, לא אגורה יותר, כי אין. חשבתי על DUORB. חשוב לי השקט והיעילות כמובן. תודה.
-
- 4 תגובות
- 458 צפיות
-
-
הי, בלוח שלי ניתן לשלוט ע"י תוכנה רק על המאוורר של ה-CPU. יש לי מאוורר אחר שמרעיש ואני רוצה להשתיק אותו כשצריך. חשבתי לעשות את הדבר הבא: 1. לחבר את המאוורר של ה-CPU לחיבור של מאוורר אחר בלוח (נניח, המאוור של ה-CHASIS) 2. לחבר את המאוורר המרעיש לחיבור המאוורר של ה-CPU 3. בעזרת התוכנה אוכל לנתק את מאוורר ה-CPU וכך למעשה לשלוט במאוורר המרעיש השאלה היא האם זה מותר, והאם זה יכול לפגוע בניטור תוכנה של משהו...? לא אכפת לי שמאוורר ה-CPU יהיה תמיד על מכסימום RPM כי הוא שקט ובכל מקרה זה עדיף. תודה מוטי
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-