אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות אוברקלוק לכ.מסך שלי ואין לי מושג איך להשתמש בתוכנה 3DMARK06. אם מישהו יכול לתת לי קישור למדריך או להסביר לי אני אשמח... תודה...!
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום צריך עזרה בחיבור ערכת הקירור שבנידון: הקירור למעבד מגיע עם 3 PIN חיבור ללוח אם אבל החיבור שבלוח אם שבנידון עבור הקירור למעבד הינו 4 PIN הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לחבר בתצורה הזאת או אני צריך למצוא חיבור אחר על הלוח שהינו 3 PIN תודה
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
אני לא מוצא איפה לשנות את המהירות של המאוררים ואל תיתנו לי את זה בבקשה: http://www.guru3d.com/article/rivatuner-20-fan-speed--overclock-guide/ כי זה לא עובד!!! תודה.
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
אחרי כמעט שנתיים עם המחשב שמתוכם הוא בקושי נכבה, הגיע הזמן לOC. קניתי זכרונות KINGSTON בנוסף לGEIL שכבר היו אצלי, כאשר הGEIL עם קירור והKINGSTON לא, עכשיו זה ישתנה ואני יחליף את הKINGSTON בGEIL זהים לקיימים כולל קירור עליהם. עכשיו המפרט שלי מופיע בצד, אני צריך לדעת איזה קירור אני צריך למטרת OC, לא מטורף! מתוכנן גם קניית מסך-DELL 2007FP בקרוב ככה שאני גם צריך לדעת אם הכרטיס מסך יעמוד בו. והכי חשוב, יש לי את הביוס הכי מסובך שראיתי ככה שגם בנושא הזה אני צריך עזרה.
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
קניתי היום zalman vf-900 ל-x1900gt שלי והתחלתי לעשות oc...הטמפרטורה של הכרטיס בלי מאמץ היא בין 40 ל-43 מעלות...וכשאני מתחיל להעלות את הקלוקים זה עולה לסביבות ה-53(שזה עדיין פחות מאשר הכרטיס במנוחה לגמרי עם הקירור סטוק),אבל הטמפרטורה יורדת חזרה כשאני מסיים להתעסק עם זה.... עכשיו,העלתי את מהירות השעון ל-725 אבל כשאני מנסה להעלות את מהירות הליבה ליותר מ575 מתחילים לי ארטיפקטים....למה זה קורה?הטמפרטורה יחסית ממש נמוכה. ועוד משהו...אני לא מצליח לעשות שה-oc שעשיתי דרך ati tool ישמר לתמיד(כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש זה חוזר לברירת מחדל ואני צריך לשנות את זה כל פעם) עריכה: יש עוד משהו...הברירת מחדל שהוא מראה לי היא 600 בשעון ו-500 בליבה...הליבה של הכרטיס בסטוק אמורה להיות 575…
-
- 6 תגובות
- 444 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות המצב היה ככה במאמץ סטוק: http://img326.imageshack.us/my.php?image=123qg.jpg עכשיו, כשראיתי ביומיים האחרונים שהמחשב נהיה איטי מאוד בדקתי את הטמפ' וזה המצב במנוחה סטוק: http://img152.imageshack.us/my.php?image=14ax1.jpg המעבד ב34 מעלות בתמונה אבל ממש 3 דקות לפני שצילמתי את המסך הוא היה על 38 במנוחה!!! מה יכולה להיות הסיבה? האם אלה טמפ' סבירות? מה אני יכול לעשות בקשר לזה?
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב מבוסס לוח Neo4 Platinum של MSI ומעבד Athlon64 3200+ עכשיו מה שקורה זה שאני מתחיל לעשות אוברקלוק (לא דרך התוכנה שמצורפת ללוח היא מוגבלת לאוברקלוק של 200 מגהרץ) והכל טוב ויפה וכתוב בביוס באמת שהכל עובד ואיך שאני מגיע לווינדאוס אני בודק במחשב שלי Athlon64 3200+ מהירות 2300MHZ סבבה אני הולך לתוכנה S&M להתחיל בפעולות הרגילות של אחרי אוברקלוק ומה אני רואה שם? Core Speed : 2009 נכנס לתוכנה CPU-Z שוב פעם 2009 ואז שאני נכנס לתוכנה שבאה עם הלוח בכדי לבדוק טמפרטורה אני רואה שבמהירות באס כתוב 200(יש לי מכפלה 10) אז אני מפעיל את המחשב מחדש נכנס לביוס ואני רואה שהבאס 250 אז What gives? או שהלוח הזה אוברקלוקר מעפן או שני מפסיד פה משהו? נ.ב : מישהו יודע איך…
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-
-
למישהו יש נסיון עם המאוורר הזה ? לפי הנתונים הוא מרשים , האם הוא אכן כזה במציאות ? אני מתכוון ל-Silent Cat בגודל 92 מ"מ
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הזה <--- בקיצר אני עושה למעבד אוברקלוקינג ואני רוצה לשאול עד איזה וולט מותר להגיע בלי לנזק את המעבד לטווח ארוך 1.8 זה בסדר? לפיכך אני ידע מתי להפסיק
-
- 3 תגובות
- 444 צפיות
-
-
טוב אז ככה זה הרכיבים: DFI LP UT Ultra-D nF4 AMD Athlon 64 3500 Geil One 2x512mb DDR400 W BH Zalman 9500 למי שיש ניסיון באוברקלוק עם הלוח אני ישמח לקבל טיפים. נכון לעכשיו אחרי ההתקנה של ZALMAN הטמפ' עומדות על 30C ב מצב מנוחה ו 38C בעומס מירבי. זה כשהמאורר של הקירור פועל במקסימום. לדעתי זה קצת הרבה, לפחות בעומס אז אם יש לכם פתרונות אני פה כדי להקשיב. עוד דבר (למי שמכיר את הלוח אם): יש 2 חיבורים על הלוח: cpu fan ו fan2. אם אני מחבר את ה זלמן ן ל cpu fan הוא לא עובר את ה 1400 סל"ד. רק כשאני מחבר אותו ל fan2 הוא מגיע למקסימום ב 2600~. יש בעייה מסויימת או שזה בסדר? (אגב אני משתמש ב fanmate2 שהגיע עם הקירור והסל"ד הוא כאשר זה מכוון למקסימום) יש טמפ' מסויימת שלא כדאי לעבור עם ה…
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
מחפש קירור נורמלי במחיר סביר, ללא אוברקלוק, שיקרר את המעבד בצורה הכי זולה וטובה שיש. חנויות באזור ר''ג המעבד הוא: AMD athlon 64 3000 vience הלוח DFI ultra-d תודה
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
המאורר שעל המעבד שלי(סטוק) רועש, והאופציה של לשמן ואבק וכל זה נראית לי די מיותרת מכיוון שהוא נרכש כלפני שבועיים. חשוב לציין שהרעש מתחזק במאמץ, יש מה לעשות? (בדקתי ולא נראה ששום חוט נוגע בו)
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
חיפשתי הרבה, אך לא מצאתי חנות כלשהי באינטרנט שמוכרת רגיל 120 מ"מ ונמצאת בצפון. אולי יש חנויות אחרות, שאין להן אתר ומוכרות גרילים של 120 מ"מ (בצפון). מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 444 צפיות
-
-
בירשותי עכשיו מחשב שאבא שלי קנה לעצמו Sempron 2300 סוקט A לוח abit NF7-M זכרון DDR 333 גנרי קירור סטוק MUTILPLYER על 9.5 *נעול (לפחות לא משתנה התדר כאשר אני משנה אותו - גם ב EVEREST לא משתנה כותב 9.5) |FPS כל 160 ללא OC עשיתי לו היום טיפה ניסיונות ל OC ויצא לא רע הגעתי ל FSP 220 עם מחלק 5/4 ככה שהזיכרונות היו על 700 אם עליה של מתח מ 1.6 ל 1.625 התדר היה 2100+ לעומת 1600 מקורי. הטמפרטורורה לפני OC היתה 39 ואחרי 47 במאמץ. מה התמפרטורה בה כדי לשמור את המאבד זה? לאחר ניסיון לעלות רק את ה FSP נכשל הפסקתי את ה OC לעכשיו. יש לי שאלה בערך באיזה OC ה SEMPRON 2300 היה שווה לביצועים של PRESCOTT בתדר 3.0? פשוט יש לי אפשרות להריץ את הSEMPRON והלוח שלו עם זיכרון DDR400 של KINGMAX וקי…
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת את המתח של המעבד שלי... איך אני יודע אותו? ומה המתח הסטנדרטי למעבד AMD 2400?? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד מ-2.4 ל-3.7 בקונרו , הכל עבד 100% ויציב , עד שעשיתי קידוד לסרטים ובסרטים המקודדים היה "שלג" חשבתי בהתחלה שזה מקודדים , התקנתי כל מיני מקודדים ושום דבר לא עזר ! בסוף ביטלתי את ה-OC בביוס , עשיתי קידוד והסרטים יצאו מצויין ללא שיבושים יש למישהו רעיון ? , אי אפשר לקודד ב-OC ללא הפרעות ?
-
- 3 תגובות
- 443 צפיות
-
-
מישהו יודע איך להציג טמפ של ב. מסך על LCD שמחובר דרך ה LPT?? מישהו בבקשה חשוב לי מאוד על מנת להמשיך ב OC
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
מה הטמפרטורה המומלצת לכרטיס הזה? מה המקסימלית ומה כבר נחשב מסוכן? ואם אני מגי לטמפרוטה מסוכנת המחשב ייתכבה לבד?
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
בחנות שבה אני קונה מציעים לי מעבד TRAY, כלומר ללא אריזה, אך ביחד על מאוורר CoolMaster (היבואן לא יודע איזה דגם) במקום המאוורר המקורי. האם כדאי לי ללכת על ההצאה ואיך המאוררים והגופי קירור האלה לעומת הקירור המקורי שמגיע עם +AthlonXP 2500 מבחינת רעש ואיכות. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 443 צפיות
-
-
השאלה בנושא ןמחפש ביקורת אל המעבד שמגיע בגירסת בוקס תודה
-
1) מה טמפ' מומלצת לכ.מסך R9800PRO? ואיך לבדוק... 2) יש אפשוריות נגיד ב -ATI TOOLS מאוד נרחבות חוץ מ-OC, שווה לנגוע בהן או להישאר רק עם ה-OC?
-
- 3 תגובות
- 443 צפיות
-
-
טוב אז ככה כצת קשה לתאר את זה אז אם המהנלים רוצים שיחליפו כותרת חופשי טוב השאלה דיי דבילית אבל בגלל שזה מחשב חדש ואני סופר פוחד לשרוף אותו אז זאת השאלה יש לי DDR 400 (DUAL) והקטע הוא שהם רצים ב 333 (בצורה טיבעית אף אחד לא שיחק עם זה) מה שאומר שכדי להביא אותם ל400 אני צריך לעשות אובקלוק לבאס עכשיו לפי מה זאני יודע אם אני מעלה את הבאס אז זה כאילו אני עושה אוברקלוק לכול המחשב כולל הכרטיס מסך והמעבד וכ"ו אז רציתי לדעת אם אפשר להעלות את זה לבלי לשרוף את הכרטיס מסך וכמובן את השעון של המעבד אני יודע שצריך להוריד תוך כדי בתודה עידו
-
- 2 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בכרטיס הנ"ל בערך כחודשיים, וראיתי שבמשחקים מסויימים הוא דיי נופל.. עשיתי לו אוברקלוק קטן והגעתי לבנתיים ל 647 מגה לליבה, 800 זכרונות. הכרטיס (כשחם מאוד בחדר) מגיע לחום של כ 65-66 מעלות במאמץ (אם rainbow six vegas נחשב לכזה, אני משחק 1024*768 על HIGH והוא קצת מקרטע לפעמים). ובמנוחה הכרטיס על 49-47 מעלות. השאלה שלי היא: כמה באמת אפשר להגיע עם הכרטיס הזה? אני משתמש בתוכנה VDOTOOL ועל המהירויות האלו זה כבר מראה לי שזה מתקרב לקו האדום והדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה לשרוף משהו.. והאם גם שיפור קטן בהרצת המעבד תעזור ב FPS?
-
- 3 תגובות
- 443 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום לכולם!!![/glow]רציתי בבקשה להתעניין מכל אותם אנשים ש"שיפצו" את המחשבים שלהם איך הם בנו מערכות בקרה למערכת הקירור שלהם, במקרה שלי מאווררים (5) במספר... אני מעוניין לבנות מערכת לשליטה על המאווררים וכל המאווררים שלי כרגע מחוברים ל12 וואלט מהספק. רציתי לדעת איזה מאוורר אני אוכל לחבר למתח הזה בלי להעמיס על הספק.... כמה אמפר מקסימום המאוורר צריך להיות והאים אני יכול לחבר את כל המאווררים במקביל? לכל אותם אנשים שמעוניינים לעזור לי אשמח אם תשלחו לי סרטוטים של מערכת הבקרה שלהם על המאווררים ואם יש מבינכם שרוצים לשתף יותר מידע כמו בקרת טמפ' ותצוגת LCD אני אשמח אם תשלחו את המידע אלי למייל ariel_talegaonkar@msn.com האי סי קיו שלי הוא: 130486140 ואני גם אשמח לקבל הצ…
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות אוברקלוק ולא לקחתי בחשבון את העובדה שהזיכרון שלי שהוא 400 מגה הרץ לא יעמוד בזה... הסיפור בגדול זה שהלכתי לביוס וראיתי שהFSB שלי עומד על 200 והזה של הזיכרון על ה400... הזכרון שלי זה 400 מגה הרץ קיצר... ניסיתי להעלות את הFSB סתם ל250 לראות כמה זה משפר ואז כעשיתי ריסטרט הטמפרטורה של הזיכרון עלתה לאיזה 65 מעלות ואז המחשב עשה לבד ריסט להגדרות והחזיר ל200 את הFSB. למזלי לזיכרון לא קרה שום דבר... מה שכן קרה זה שאני רואה שהמעבד והנורת'ברידג' חמים נורא... במקום לעמוד כמו פעם על 41-43 מעלות הם מתקרבים ל51 שזאת קפיצה די רצינית... וזה עוד כשהמזגן בחדר פועל... כשהוא לא פועל אז המחשב לפעמים מגיע גם ל57 מעלות. אני די תקוע כי ממה שהבנתי זאת לא טמפרטורה כ"כ נורמלית למישהו עם …
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-