אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי מאורר של אינטל מה שמגיע עם המעבד והוא מסתובב נורא לאט 1000 RPM נכנסתי לביוס ויש לי שם רק אפשרות שרשום בה lowest fan speed ויש לי אפשרות שזה יהיה או על SLOW או על OFF כרגע זה על SLOW . מישהו יכול להסביר לי איך אני משנה שיסתובב יותר מהר?
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
לפני כמה זמן שאלתי פה בקשר לקירור למעבד, אבל לא היה כלום במלאי אז נישארתי עם הסטוק של אינטל. המעבד המדובר הוא E6600 הטמפ' של המעבד היא בסביבות ה40 במנוחה ובמאמץ זה עולה עד ל70, לפעמים זה עולה ל80 והמחשב נכבה. האם זה נורמלי? כי ניראה מוזר קצת שהקירור סטוק לא מחזיק את המחשב, כשאין שום OC. הטמפ של הלוח היא 46והטמפ של אחת הליבות היא 48 (לא אמור להיות כמו הטמפ של המעבד?) בדקתי עם EVERST
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
היי. יש לי את הלקסה של nzxt, ואני רוצה להחליף את המאוורר האחורי במאוורר הזה: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_498_198&products_id=4513 שלפי הנתונים נראה מרשים. אם בכל זאת המאוורר הזה לא טוב, אני ישמח להמלצה למאוורר אחר שיחליף את המאוורר האחורי במארז שלי, וחשוב שיהיה עם לד כחול עליו. אין הגבלה לתקציב, אבל יש הגבלה לחנות - אני חייב מ-tms. במידה ואני רוצה להחליף גם את המאוורר הצדדי שהוא מכניס אוויר, זה יהיה כרוך גם בהוצאת מסנן האבק? ואם כן איפה אני יכול לקנות מסנן אבק למאוור שציינתי למעלה? [ומידה ואני יחליף גם את המאוור צד]. תודה.
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
מה הטמפרטורה המומלצת לכרטיס הזה? מה המקסימלית ומה כבר נחשב מסוכן? ואם אני מגי לטמפרוטה מסוכנת המחשב ייתכבה לבד?
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך geforce fx5500 עם 128 זיכרון 64 ביט עכשיו באובקלוק הוא מביא לי לעלות רק הזיכרון את הליבה אי אפשר לעלות(כאילו בתוכנה הוא מעלה אותה אבל שאני מפעיל תמחשב מחדש זה חוזר למהירות סטוק שלו והזיכרון נשאר באובר) אפילו במגהרץ אחד אי אפשר ככה אני רוצה לעשות לליבה אובר קטן וזה לא הולך ניסיתי בכל התוכונות האפשריות בבקשה מה עושים למי שהיתה בעיה דומה ופתר אותה בבקשה תעזרו!!!
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
תגדידו בתוכנה sandra ובתוכנה mbm5 איפה אני רואה את הטמפרטורה של המחשב שלי? ודבר נוסף.. איך אני מאפס את הביוס? תודה.
-
- 5 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום, נשברו לי התפסניות של הלוח אם עכשיו יש לי דבק מגע האם זה טוב להדביק אחת מהם(נשבר רק חלק קטן מהתפסנית), התפסניות משמשות להחזקת המאוורר שעל המעבד.
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
היי חברים, ראשית שוב תודה על ההקשבה והרצון לעזרה. כל מי שעוזר מקומו שמור למעלה ומטה לדעתי האישית לפחות. אז ככה, יש לי שני לוחות בששניהם המאורר של הגשר הצפוני התחיל להתשעל וניתקתיהו, שאלתי האם יש מאורר מסויים שהוא נוסה רבות ומומלץ על ידי חברינו לפורום? כמו שלמשל במעבדים ה ARCTIC 64 PRO מהווה קונצנזוס אוטומטי? אשמח להמלצה גם על מארר 12 סמ למארז שהוא מומלץ...יש לי תחושה על THRERMAL כתום אחד עם סלוט שליטה במהירות...מה אומרים? (כרגע יש לי רק מאחורה במחשב). אשמח לתשובה זריזה. * תמונה של המאורר שלי על ה DFI LANPARTY ULTRA-D שלי מצורפת. (הוא חולה) * השניה של הלוח ABIT IS7-E של המחשב השני בבית (גם הוא חולה) [br]פורסם בתאריך: 7.03.2007 בשעה 17:31:14 אגב תראו מה מצאתי, מה אתם חושב…
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום לכולם!!![/glow]רציתי בבקשה להתעניין מכל אותם אנשים ש"שיפצו" את המחשבים שלהם איך הם בנו מערכות בקרה למערכת הקירור שלהם, במקרה שלי מאווררים (5) במספר... אני מעוניין לבנות מערכת לשליטה על המאווררים וכל המאווררים שלי כרגע מחוברים ל12 וואלט מהספק. רציתי לדעת איזה מאוורר אני אוכל לחבר למתח הזה בלי להעמיס על הספק.... כמה אמפר מקסימום המאוורר צריך להיות והאים אני יכול לחבר את כל המאווררים במקביל? לכל אותם אנשים שמעוניינים לעזור לי אשמח אם תשלחו לי סרטוטים של מערכת הבקרה שלהם על המאווררים ואם יש מבינכם שרוצים לשתף יותר מידע כמו בקרת טמפ' ותצוגת LCD אני אשמח אם תשלחו את המידע אלי למייל ariel_talegaonkar@msn.com האי סי קיו שלי הוא: 130486140 ואני גם אשמח לקבל הצ…
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 אבל יש לי בעיה עם הקירור שלו לפני איזה שנה וחצי שנתיים נגדתי בו ובתוכנה של הBIOS שלו התוכנה הכחולה הזואתי שפועלת בתחילת המחשב אז מה שקרה שהוא מתחמם לי יותר מידי מהר והוא מגיע לטמפרטורות של 60 70 מעלות... עכשיו רציתי לשאול אותכם מה אני עושה כי אני זוכר שהתכני של המחשבים שלי שהביא לי בהתחלה את המחשב אז היה לו גם טמפרטורה כזואתי אבל הוא נגע עשה משהוא בתוכנה ופתאום ירד ל29 מעלות. ממש קוסם חחחח ... עכשיו רציתי לדעת איך אני מקרר את המחשב שלי איזה פקודה אני צריך לתת לו בתוכנה הכחולה ? ורציתי לדעת שאם שווה לי לעשות עידכון לתוכנה הזואתי הכוונה לBIOS שאולי הוא יתן לי עוד אפשרויות לקירור ? תודה לעוזרים ואני מקווה שזה מתאים לפורום הזה ... תודה מראש ...
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
קניתי את המחשב הבא E6600 8800gts oc2 320mb 2gb g.skill 80mhz HK Asus P5B אני רוצה להגיע ל3GHZ בלי להעלות מתחים.. כן זה אפשרי עכשיו אני צריך לשים יחס זכרונות על 1:1 ולהעלות באס ל333 חישפתי בכל הביוס איפה אני יכול לשנות יחס ולא מצאתי עזרה?
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של EPOX וזה בא עם תוכנה שקוראים לה NVIDIA system utility והbus של הAGP נמצא על מינמום מה זה אומר? אם אני יגביר את הBUS הוא יעבוד יותר טוב? יותר מהר? יתחמם יותר? אני לא ממש מבין בזה :] והאם בכלל כדאי להישתמש בתוכנה הזאת? תודה
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 3 800. לוח אם אינטל . האם כדאי לעשות אובר למעבד? האם אני ירגיש הבדל? או שלא כדאי לקחת סיכון? יש לי קירור טוב מאוד!!!! מאוד! (לכל החלקים במחשב) תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום אני צריך בשביל חברה שלי קירור שקט למעבד (לא צריך OC) אבל הבעיה היא שהמארז קטן ואין הרבה מקום. מכאן שצריך קירור בערך בגודל של קירור הסטוק - אבל שיהיה יותר שקט (אפשר אולי טיפה יותר גדול אבל לא הרבה כי הספק כוח מגביל אותו מאוד) אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני במקרה משתמש חדש במקום ובכלל על תקן שפן ניסיונות בעניין OC. מפרט המחשב שלי הוא להלן : Intel E6300 CONROE (1.86ghz) 2X KINGSTON 667MHZ 5-5-5-15 GIGABYTE GA-965G-DS3 R2 גירסת BIOS F5 *אין ציוד קירור מיוחד החלטתי לנסות לשדרג את המערכת מכל סיבה שתרצו , אם למצות ולהפיק את המירב מהמערכת או סתם בשביל העניין במצב הרגיל של המערכת, ה VCORE צריך להיות 1.325 וזהו הדיווח: Voltage = 1.2V CPU = 1.86GHZ FSB = 266MHZ RAM = 333MHZ 5-5-5-15 מה שעשיתי עד עכשיו זה פשוט להעלות לאט לאט את ה FSB ב BIOS תוך מעקב אחרי טמפרטורה והמתח בזמן אמת (משתמש ב CPU-Z ו EASYTUNE כמוניטור) *עלי להעיר כי קראתי כמה תגובות והערות של אנשים על ה 965G , אז רק ליידע אתכם, ניתן לשנות בע…
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
הוא מראה לי שהטמפ של המעבד היא בסביבות 85 מעלות!! עכשיו בדקתי המאוור עובד לא נראה לי הגיוני שיגיע לכזו טמפרטורה... מה יכולה להיות הסיבה? מחשב פנטיום 4 2.4 ללא אוברקלוק עם מאוורר רגיל שבא עם המעבד...
-
- 7 תגובות
- 471 צפיות
-
-
-
הבנתי שמאווררי 92 מ"מ ממש מרעישים , אפשר לדעת למה? ולמה הגודל הלא סטנדרטי (92 כשכול השאר בקפיצות של 20) שאלה נוספת היא מה היתרון בהם? הם מעבירים יותר אוויר ולכן רועשים יותר?
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
שאלה בקשר ל TT BIGWATER - כיוון המים משנה? קניתי מערכת קירור במים של TT הBIGWATER SE ב 300 שקל ואני שואל אם כיוון הנוזל משנה משו ואם כן למישהו יש מדריך שיעזור לי או משו כזה תודה!@
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
בניתי (בעזרתם העדיבה של חברי הפורום הזה ,פורם השילוש הקדוש , ופורום מפרטים) מפרט מאוד מאוד חזק שבנוי למשחקים בעיקר וכמובן לאוברקלוק שייתן ערך מוסף לרכיבים ועוד המון עוצמה באוברקלוק , זה הולך ככה מעבד : INTEL CORE 2 DOU E6400 2MB CACHE (core type : allandale) tray deal + THERMALTAKE BIG TYPHOON VX לוח אם : ASUS P5B DELUXE זיכרונות : G.SKILL PC6400 DDR II 800MHZ CL 5 כרטיס מסך : ATI RADEON X1900XT + ARCTIC COOLING ACCELRO X2 צורב : LG H10/A ספק : ENERMAX LIBERTY 400W 20/24 PIN POWER SUPPLY דסיק קשיח : MAXTOR DIAMONDMAX 10 250 GB 7200 RPM SATA II מארז : RAIDMAX SCORPIO 668 סטיק: LOGITECH WINGMAN ATTACK 3 כמה הסברים : פתחתי את הת'רד כאן ולא בפורום מפרטים מכייון שראיתי את IN…
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אהלן חברים,תראו יש לי שאלה דיי פשוטה... מה יותר עדיף : FSB 205 עם תזמונים 11-3-3-2.5 או : FSB 215 עם תזמונים 11-4-4-3 המפרט שלי : Abit NF7-SL Ver2.0 AthlonXP 2600Mobile Geil 512MB pc3200 Value תודה.
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש לי בעיה , לפני יומיים קניתי מחשב חדש ויש לי TUNIQ TOWER ... עכשיו הקירור מכוון על HIGH וב BIOS ה RPM המקסימלי שלו מגיע ל 1100 - 960 מקסימום ועל האריזה כתוב שהוא 1000 - 2000 RPM =| מה אני יכול לעשות בשביל שהטוניק שלי יעבוד על מקסימום ( שזה כמובן גם יקרר יותר טוב ) ? ו 30 - 35 מעלות במנוחה ל E4300 זה טוב ? ( סטוק ללא אוברקלוק ) תודה =]
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
איזה כרטים מקרר יותר טוב ויותר בשקט זלמן Vf700cu או הסיינלסר של AC? ומה ההבדלים בין סיילנסר 1 רביז'ן2 לסיילנסר רביז'ן3? יש אולי השוואות/ביקורות ?
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
ערב טוב לפי חודש קניתי מחשב שהוא סוג של תפלץ זה המפרט (בגדול) מעבד core2 e6600 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך GeForce PX8800GTS 2 gb ראם 500 הרד דיסק מארז Gigabyte Midi ATX Intel&AMD Certification Aluminium ספק ENERMAX LIBERTY 500W קירור GIGABYTE GH-PCU21-SC ועכשיו לשאלה , אחרי משחק של משהו כמו שעה וחצי חום לוח האם הגיע ל55 מעלות (speed fan ו everest ) והחום של כרטיס המסך הגיע ל70 מעלות!!! מה עושים איזה קירור מוסיפים? רק לציין שהמאוורר של המעבד כנראה עובד החום שלו הגיע ל35 מעלות ו40 לכמה דקות תודה אוהד
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-