עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי מארז די גדול ויש שלושה מקומות למאוררים: אחד מקדימה ליד ההארד דיסק השני מאחורה טיפה מעל הכרטיס מסך והשלישי בדלת משמאל מול המעבד יש לי שלושה מאוררים בגודל 80 איך למקם אותם כדי שיהיה אידיאלי? תמונה: אדום-מאוררים כחול-כרטיס מסך ירוק-ספק כתום-הארד דיסק (למטה) וכוננים למעלה צהוב-מעבד [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 459 צפיות
  2. שלום לכולם. למה האוורסט לא מציגה לי את המעלות של הcpu ושל הלוח אם? תראו בתמונה מה זה מציג לי. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  3. העיניין הוא כזה הייתי רוצה לשלוט במאווררי המארז מאחר והם נורא איטיים 460 - 1020 סיבובים אני מנתר זאת עם UGURU ושם ניראה שהם כל הזמן משתנים ואינם קבועים דבר שהוא לא טוב לי, הייתי רוצה המלצה על תוכנה שתוכל לשלוט בהם. הערה ב- ARURORA 570 המאווררים אינם מופרדים אלא כולם מחוברים לאותו המחבר (3 פינים) ולכן אני רואה את שינויי המהירות בצורה כזו.

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  4. אז ככה מפרט מלא בחתימה ניסתי כל אפשרות משחה,סידור כבלים, החלפתי קירור,אפילו קירור לציפסט החלפתי.וכלום לא עזר עכשיו יש לציין שגם בלי האוברקלוק זה נשאר על אותו דבר המעלות שלי הם משו כמו 50 במנוחה ויכול לעבור ת60 במאמץ אני לא יודע כבר מה לעשות אני משתגע. וזה לא בעיה של חיישן כי באמת שנוגעים ברכיבים הם רותחים. אני חייב את עזרתכם בבקשה תודה ענקית לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  5. Started by almogm15,

שלום לכולם וצהריים טובים! לי יש בעיית חום לא רגילה על המחשב . ומתוך כל הנסיונות הקירור שביצעתי הסקתי שהמתח שהמעבד מקבל הוא לא טוב. יכול להיות שאם אני מקבל מתח נמוך מהרגיל (1.52 אני מניח) אז המעבד יתאמץ ויתחמם ?

• 8 תגובות
    • 459 צפיות
  6. Started by TheBP,

יש לי מעבד אינטל P4 2.0. במהלך האוברקלוק לאחר שאני עובר את ה-2.3 GHZ הכרטיס קול שלי (מובנה) מפסיק לעבוד. גם המיקרופון וגם גם הקול מפסיקים לעבוד לאחר ריסטרט הכרטיס חוזר לעבוד. עם מישהו יודע מה גורם לבעיה ואיך אני לתקן אותה כך שיגיד בבקשה. תודה....

• 5 תגובות
    • 459 צפיות
  7. שאני מסתכל על pc wizard למשל, אני רואה 2 משתנים לטמפ' האחד הינו הדיודה והשני רגיל, ללא דיודה, שניהם אחראים על ה cpu נניח, אני מבקש לדעת מהו ההבדל בין הטמפ' שמייצגת הdiode לבין הטמפ' ללא diode אודה לכם אם תענו על שאלתי

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  8. יש לי בעיה. הבנתי שהדרך הכי פשוטה לעשות OC בלוח הזה, היא לשנות את הFSB בביוס. הבעיה היא שאני לא יכול לשנות אותו - הוא נעול. יש איזושהי דרך לפתוח אותו?

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  9. ?? והאם אפשר לשים איזר זיכרונות שרוצים בלי שום קשר לשאר המחשב?

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  10. שלום לכם, לפני כמה דקות הוספתי עוד ראם למחשב שלי..היה לי 128 RDRAM כעת יש לי 256.. הווינדוס ואברסט מזהים את הראם אני מעוניין לקבל תוכנה שבודקת את יציבות הראם ואת הראם בכלליות תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  11. הלוח המדויק הוא K8NSC לא הצלחתי למצוא תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  12. Started by player_1,

עשיתי אוברקלוק ל-Q6600 ל-3GHz והזכרונות ירדו ל-667MHz מה יכולה להיות הבעיה? תמונה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  13. Started by etz,

אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב של אבא שלי, מובר בפנטיום 3 ישן אבל נראה שהלוח אם שלו חדיש יחסית למעבד כזה ולא רע, משהו של אסוס. כשמשנים את תדר ה-FSB אי אפשר כמובן לנעול את תדרי ה-PCI וה-AGP ורציתי לדעת איזו השפעה עלולה להיות אם אני אעלה אותם? אמנם המקסימום שאפשר להגיע הוא 40 מה"צ אם אני לא טועה שזה בסה"כ 7 מה"צ מעל התדר הרגיל אבל הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה להרוס שם משהו.

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  14. Started by (G),

הבעיה היא שאין לי מושג איך לעשות זאת למרות המדריכים וגם אני חושש שיקרה למחשב משהו. יש מישהו שיכול לעזור? שאלה נוספת:ב-BIOS SETUP יש תפריט שקוראים לו MB INTELLIGENT TWEAKER מישהו מכיר? ומה אפשר לעשות עם זה. תודה.

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  15. תוכנת Ai Booster של Asus דורשת Reset כשמשנים את ה FSB באופן ידני. יש פיתרון אחר שלא דורש RESET? [דא"ג, יש להם פיצ'ר שנקרא Ai NOS שמשנה דינאמית את מהירות ה FSB (בין היתר), אבל הוא עושה זאת באופן אוטומטי, ולכן לא עונה לצרכי]

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  16. שלום... ציירתי את המארז שלי כמו שהוא כרגע בקשר למאווררים עכשיו השאלה שלי היא מה אתם ממליצים, איזה מאוורר שיוציא ואיזה שיכניס אוויר? - איזה סירקולציה אתם ממליצים במצב הקיים? והאם כדאי להוסיף מאוורר עליון או צדדי במארז? או שזה לא ישנה הרבה? אני צריך בשביל זה לעשות חור במארז כי כרגע אין לי חור למאוורר שם. [attachment deleted by admin]

17. הגעתי ל 382 ב 1:1ומעבד על 8multiplier הכל עובר מצויין אין שגיאות Orthos 24 שעות, MEMTEST ו GOLDMEMORY שום שגיאה במשך 18 שעות. אבל במשחקים אחרי שעה, גם 30 דקות יש עצירה ויש שגיאה של הכרטיס מסך NV4_disp.dll. הכל קבוע על Pci Express Frequency 100MHZ ו PCI על 33.3 בקיצור מה הקטע שלו, כמה לשים אותו ? ניסיתי על 104 וגם 105 נראה לי זה גם קרה, ובויסטה הוא כל הזמן מודיע על כשל בדרייבר של הכרטיס מסך והוא הצליח לשחזר, מן הסתם באקספי זה כבר אומר עצירה מוחלטת ו BSOD. בקיצור מה לעשות עם האופציה הזאת ?

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
    • 3 תגובות
    • 458 צפיות
  18. Started by lidani69,

התקנתי אתמול 9500 ומרחתי את המשחה STG1 של ZALMAN. במצב IDLE המעבד רץ על 36-39 מעלות ובבדיקה בSP2004 שהורדתי מHWZONE (בהרצת שני עותקים של התוכנה במקביל) ב100% מעבד הטמפרטורה מגיעה ל58-59. זה סביר? הבדיקה שאני עשיתי הייתה למשך 10 דקות רצופות. לפי מה שהבנתי זה אמור לרדת עוד קצת... דרך אגב באותם נתונים בדיוק הגעתי לאותם טמפרטורות בOC של 30% בפרופיל ערוך מראש בBIOS(מהירות שעון - 3910). רק שאחרי 9 דקות בערך המחשב עשה לי ריסטרט לבד אז אני מניח שטמפ' המעבד הגיעה ל60 מעלות. לסיכום כי נראה לי שסיבכתי אותכם קצת - כמה מעלות אמור להגיע המעבד הזה מקס' ולכמה אתם מעריכים שניתן להגיע עם הקירור הזה? כי אני בעיקרון מרחתי שיכבה דקה של משחה על המעבד כך שתכסה כמעט את כולו מלבד מרחק של 3-4 מילי…

• 4 תגובות
    • 458 צפיות
  19. Started by killer47,

אז ככה עם המעבד הזה: AMD Athlon 64 3800+ Processor with HyperTransport Technology ומערכת קרור מי מים אפשר לעשות לו OC ולהגיע לכוח של המעבד הזה: AMD Athlon 64 4000+ Processor with HyperTransport Technology ושמובן הOC יהיה יציב! תודה מראש!

20. ע"י איזו תוכנה ניתן למדוד את הטמפ' של הכרטיס מסך?? יש לי everest pro אבל אין שם אופציה כזו... וחיישן או משו בכזה אין לי... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  21. אני רוצה לעשות OC למעבד הישן טיכוו שלי, עד שאני ישבר ויקנה חדש חחח.. קיצור, אני לא מבין בזה כל כך! למישהו יש מדריך או משהו? תתודה! הנה המפרט של המחשב (כמובן שמופיע שם המעבד גם ) תודה.

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  22. Started by ofir38,

האם הטמפרטורות האלה נורמליות למחשב שלי? מעבד E6300+ASUS P5B PALIT 7300GT SONIC המעבד על 46 מעלות לוח אם- 28-30 כרטיס מסך- 38-40 האם אלו טמפרטורות נורמליות? בחורף הטמפרטורות יותר נמוכות המעבד על 40-41 מעלות לוח אם על 24 והכרטיס מסך על 35

• 5 תגובות
    • 458 צפיות
  23. Started by Holography,

הקירור מיועד להרים את המעבד לרמה של 240*10 -260*10 אני עומד בהתלבטות בין שני גופים שונים,להלן: Thermaltake PIPE101 + Thermaltake SMARTUFO סה'כ- 277 ש'ח. או ZALMAN CNPS7000B-Cu סה'כ-212 ש'ח המפרט בחתימה, תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  24. Started by sf_ariel,

[glow=red,2,300]שלום לכולם!!![/glow]רציתי בבקשה להתעניין מכל אותם אנשים ש"שיפצו" את המחשבים שלהם איך הם בנו מערכות בקרה למערכת הקירור שלהם, במקרה שלי מאווררים (5) במספר... אני מעוניין לבנות מערכת לשליטה על המאווררים וכל המאווררים שלי כרגע מחוברים ל12 וואלט מהספק. רציתי לדעת איזה מאוורר אני אוכל לחבר למתח הזה בלי להעמיס על הספק.... כמה אמפר מקסימום המאוורר צריך להיות והאים אני יכול לחבר את כל המאווררים במקביל? לכל אותם אנשים שמעוניינים לעזור לי אשמח אם תשלחו לי סרטוטים של מערכת הבקרה שלהם על המאווררים ואם יש מבינכם שרוצים לשתף יותר מידע כמו בקרת טמפ' ותצוגת LCD אני אשמח אם תשלחו את המידע אלי למייל ariel_talegaonkar@msn.com האי סי קיו שלי הוא: 130486140 ואני גם אשמח לקבל הצ…

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.