אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שאני נכנס למאפיינים=הגדרות=מתקדם=Geforce 6600 ויש שמה אפשרות לעלות את ה 450MHZ Core ויש לי גם את התוכנה http://img115.imageshack.us/img115/6991/aaaaahk5.jpg הקירור הוא פאסיבי הכוונה שיש את הלוחות ברזל האלה עם הקוצים זה ככה נראה http://www.comp-art.pl/img/produkty/karty_graficzne/pci_express/gigabyte_6600_128mb_pcie_z1.jpg זה הכרטיס בדיוק האם יש סיכון באובר קלוק ועד איפה לעביר את הקו הזה?
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
היום הזמנתי את הGskill 2GBHZ אבל יש כמה דברים שלא ברורים לי, אשמח אם תעזרו. נגיד המעבד על 500 באס, אז אני רוצה להגיע ל500 בזכרונות עם תיזמונים הכי טובים אז... : 1. קודם אני מתחיל להעלות את הזיכרונות או המעבד ? 2. אני קובע תיזמונים ומתח ומעלה תדר? ונגיד הגעתי למקס' מה עכשיו לשנות, מתח או תיזמונים ? 3. ראיתי שיש תוכנה שקובעת תיזמונים בWINDOWS, האם הם נשמרים לאחר ריסטרט ? ואיך אני יודע אם הזיכרונו מסוגלים ? 4. במידה והגעתי ל500, איך אני יודע מה התיזמונים המינימלים, כלומר ההדוקים ביותר למתח הנ"ל ? תודה ומצטער על ההצפה :-) חן
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם המקום הזה למאורר גורם לרעש בגלל הרשת ? הכוונה שלי אם אני יעשה שם חור לגמרי אז יהיה יותר שקט? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אהלן מה קורה אז ככה זה הסיפור יש לי מעבד פרסקוט על לוח של אסוס P4P800 עכשיו כמובן זה פרסקוט נוראה מיתחמם זה נע בין 50-60 שזה נוראה גבוה עכישו היתעניינתי במספר מאווררים מה שנידלקתי עליו הוא Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735 או Thermaltake SlientTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 אני כבר אין לי מושג בבקשה תעזרו לי אני צריך משהו שיעשה תעבודה על מה אתם ממליצים זה הגיוני לקבל קירור טוב למעבד בתקציב שלא יעבור את המאתיים!? תודה לכול העוזרים באמת
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
את המפרט אפשר ליראות בחתימה והבעיה כמו שאתם רואים בתמונה היא שmhz של הזיכרונות לא ממש אחיד באחת הוא כמו שצריך להיות 250 בשני הוא 238 עכשיו זה דווקא מזייף בתוכנה החדשה ולכן אני חושש שאולי זה באמת ככה והראם מוגדר כ1:1 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי מעבד AMD 2500 BARTON עם קירור סטוק ואני רוצה להחליף גוף קירור, מה מומלץ למעבד הזה ? אגב הלוח אם הוא abit NF7-S ועוד שאלה, יש לי כרטיס מסך 6800gs של palit וגם לו אני רוצה להחליף את הקירור, מה מומלץ לכרטיס מסך הזה? תודה רבה לכולם העונים
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום הנה מפרט המחשב שלי -קצת ישן: מעבד -סלרון 2000 מגההרץ (400FSB), לוח אם של גיגהבייט 8S648 זיכרון 512 מגה של קורסייר VALUE, כרטיס מסך RADEON 9800SE 256MB. השאלה הגדולה: יש לי מעבד חלופי של 2400 מגההרץ פנטיום 4. בקיצור - חשבתי אולי לעשות לו אוברקלוק ולהעלות את המהירות שלו ל3000 מגההרץ או אפילו 4000. יש לי קירור סטוק של אינטל אבל נראה לי שהוא ממש מספיק כי במאמץ הוא מגיע ל45 מעלות גג 50. השאלה הגדולה שלי אליכם זה האם זה מסכן רכיבים אחרים במחשב חוץ מהמעבד? לא איכפת לי שהמעבד יישרף לי (ברור שאני לא רוצה את זה) אבל האם זה יכול לשרוף לי את הזיכרון או לוח אם או כרטיס מסך? דרך אגב החברה של הספק שלי לא ידועה זה סתם ספק באיזה 150 שקל (בזמנו). תודה
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני קניתי volcano 12 ואני לא יודע בדיוק איך לחבר אותו נכון אם למשהו יש אתר שמפרט יותר טוב מהדף שצורף למאוורר יבורך עריכה: אני רואה שאף אחד לא יכול לעזור או לא רוצה
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
תשמעו אני רוצה לקנות למחשב שלי קירור לכל ואני צריך שזה לא יהיה מעל 1500 שח תמליצו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי התנגשות בתוצאות מדידה - התוכנה PC Wizzard 2006 מראה שהמעבד עובד ב 102-101 מעלות ואילו ה BIOS מראה 35-40. מה שכן ב- PCW יש עוד שני מדידים שאפשרי שאחד מהם (אולי השני) מראה מה שהלוח אם מראה ב BIOS. בנוסף בדקתי את GWUM של GigaByte והוא מראה כמו ה BIOS... אז האם זה אומר ש PCW לא קורא נכון את הטמפ' או שהמעבד שלי עובד בטמפ' גבוהות מידי? בבקשה עזרו
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן ביוס כדי שהמתח יעלה לOC טוב יותר. עכשיו יש לי את הביוס: 011.003.000.000 מצאתי באינטרנט שתי ביוסים לכרטיס: http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=ATI&manufacturer=Connect3D&model=HD+4850&interface=&memSize=0 אחד מהם גירסאה כמו שלי 011.003.000.000 והשני זה 011.004.000.000 שאולי אני מעדכן אליו.אבל הוא לא מעלה מתחים.איך אני עורך אותו או משהוא שהוא יעלה? בלוח הבקרה של ATI מראה לי ככה: והתעריך של הביוס שיש לי עכשיו אז הוא יותר חדש ממה שמצאתי אבל מה שיש לי עכשיו זה 011.003.000.000 ומה שמצאתי אמור להיות יותר חדש לא?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
קראתי שכאשר אני עושה OC אז אני מאבד את האחריות . אבל נגיד ועשיתי OC והכרטיס נשרף, איך החנות שקניתי ממנה יודעת שהכרטיס שרוף כתוצאה מ- OC? מה הסיכוי בערך שיקרה משהו לכרטיס? הכרטיס שלי זה 7300GT של GIGABYTE עד כמה אני יכול לשפר את ביצועיו? אני רוצה לדעת מה הסיכונים ב-OC. ונגיד ואני יעשה אני רוצה המלצה של תוכנה טובה ומדריך קטן איך לעשות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
יש לי לוח אם : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עכשיו הקטע הוא שהקירור שקיבלתי עם הלוח אם התחיל להרעיש אז הורדתי וקניתי את הקירור : ZALMAN ZM-NBF47 Northbridge cooler http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=200&code=014 באחד מהנקיונות של המחשב חבר שלי "הפיל" אותו ומאז די קשה לחבר אותו בחזרה(ממש אבל ממש קשה לקח לי שעה לחבר..) בקיצר לאחד שנמאס לי החזרתי את הקירור הרגיל בלי מאוורר רק תצלעות והוא על 47 מעלות השאלה פה היא האם ביגלל שהציפסט מתחמר לוקח למחשב להגיע שנייה יותר וכו... ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שמעו יש לי מעבד AMD Athlon XP 2400 והייתי רוצה לעשות איתו אוברקלוק איך ניתן,ויש לי את התוכנה CPU-Z ,תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
תגידו מה יותר טוב לעשות אוברקלוק למעבד של הכרטיס מסך או לזכרון שלו ? וזה נכון אם אתה עושה אוברקלוק לזיכרון של הכרטיס מסך אז המישחקים ירוצו יותר חלק ? ואם אתה עושה למעבד של הכרטיס מסך אז המישחקים עובדים יותר באיכות הגרפיקה יותר גבוהה
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
ערב טוב לפי חודש קניתי מחשב שהוא סוג של תפלץ זה המפרט (בגדול) מעבד core2 e6600 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך GeForce PX8800GTS 2 gb ראם 500 הרד דיסק מארז Gigabyte Midi ATX Intel&AMD Certification Aluminium ספק ENERMAX LIBERTY 500W קירור GIGABYTE GH-PCU21-SC ועכשיו לשאלה , אחרי משחק של משהו כמו שעה וחצי חום לוח האם הגיע ל55 מעלות (speed fan ו everest ) והחום של כרטיס המסך הגיע ל70 מעלות!!! מה עושים איזה קירור מוסיפים? רק לציין שהמאוורר של המעבד כנראה עובד החום שלו הגיע ל35 מעלות ו40 לכמה דקות תודה אוהד
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב לכרטיס מסך ? אני לא בטוח שהסיילנסר מתאים לי ? (6600gt agp ) ? אם לא אזז יש משהו ששוה בביצועים ? להביא לינקים מלוגיק כי שם אני קונה ?
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
מחפש 2 מאוררי 80 מ"מ חזקים ביותר+בקר שליטה על מאוררים+CPU COOLEr גם משו טוב למעבד AMd +3000+מפזר חום טוב לזיכרון לא לחרוג מה400 שקל אם אפשרי ואם לא אז להוריד את הבקר שליטה ושיהיה בקר אחד לכולם פשוט...
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
היי ושלום בנסיון לעשות אובקלוק ישנם כמה דברים שלא הבנתי: 1)ASUS C.G.I 2)STATIC READ CONTROL 3)DDR2 CHANNEL A REF VOLTAGE 4)DDR2 CHANNEL B REF VOLTAGE 5)DDR2 CHANNEL REF VOLTAGE אשמח להבין את המשמעות של הדברים למי שמבין...... בתודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום , בקרוב אני קונה את המפרט שבחתימה . אני רוצה לעשות קצת OC , בקשר לכ. מסך , שמעתי שהקירור סטוק של פאוור-קולור יוכל להחזיק את הכרטיס בטמפ' יציבות עד שאני אגיע ל4,900 נקודות ב3dmark05 (ע"י OC ) , זה נכון ? ו-2 , כדאי לי לעשות OC למעבד? אני רוצה OC קטן . איזה קירור ( עד 70 ש"ח ) יכול לעזור לי לOC ? וכמה אני יכול להעלות למהיריות של המעבד עם הקירור .
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
כפי שרשום בכותרת, אני מחפש איזה ערכה של HEATSINK פשוט שאפשר לקבע אותו על ה CHIPSET שכיום יש עליו רק מאורר (שאני מעוניין לסלק מסיבות הומנטריות). רציתי לדעת איפה מוכרים ואילו ערכות כאלו יש (כך שהטמפ לא תעלה יותר מדי אם בכלל וגם שהמחיר לא יהיה גבוהה). ה CHIPSET המדובר הוא VIA KT266A שאני יודע שהיו כבר דגמים שלו שפעלו רק עם HEATSINK.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות E6400 לעריכת וידאו (ללא כרטיס) בחנות אחת אמרו לי שאין צורך בקירור בשניה המליצו לי על ZALMAN CNPS8000 או אם אני לחוץ על BIG TYP 120VX 1) האם נחוץ קירור? (מארז HEC 6AR6) 2) איזה מבין השניים יספיק? בתודה מראש, יהודה
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המאורר הזה? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6226 אני רוצה לדעת איך הוא? נכנסתי לאתר החברה של המאורר וכתוב שם שהוא ממש שקט אבל הוא נראה לי איטי מדי רשום שהוא עובד על 1700 RPM
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
כשיש לי תקיעות במשחקים למשך כמה שניות אחרי שאני עושה OC לכרטיס מסך מה זה אומר שMEMORY גבוהה מידי ל OC או CORE גבוה??
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-