אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג דרך הביוס ואו לא נותן לי או נותן לי את זה בצבע אפור אני רוצה לדעת איך אני יכול לעפשר לזה הלוח אם שלי: Supported Slot Types ISA, PCI, AGP Manufacturer ASUSTeK Computer INC. Model P4S533VM Version REV 1.xx BIOS Vendor Award Software, Inc. BIOS Version ASUS P4S533-VM ACPI BIOS Revision 1008 BIOS Release Date 09/11/2002 BIOS Properties Plug and Play, Flash, AGP AGP Revision 2.0 Rate 1x, 2x, 4x (4x enabled) Available Rate 0x00000007 Selected Rate 0x00000004 Aperture Size 64 MB Sideband Addressing Supported (enabled) Fast Write Supported (disabled) תודה לעוזרים :yelclap…
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
לפני חודש פחות או יותר קניתי לוח של ABIT והמאורר של הגשר הצפוני שלו מרעיש מדי בשבילי(לפי נתוני הביוס הוא מסתובב ברוב הזמן על 5000RPM+ ) מה שאני רוצה לעשות זה לקחת את גוף הקירור מהלוח הישן ולהוסיף לו מאורר 40מ"מ כשפירקתי את גוף הקירור שמתי לב לזה שבנוסף לקליפסים או איך שלא קוראים לזה הוא דבוק עם חומר וורוד שנראה כמו מסטיק בזוקה ויש מסביב גם מין ריפוד כזה לא יודע איך להסביר הייתי מעלה תמונה אבל אין לי מצלמה... אחרי שתי שניות הבנתי למה משמש הריפוד הזה. הוא משמש כבידוד לכמה חתיכות מתכת חשופים בליבה של הגשר עכשיו השאלות: מה זה החומר הוורוד הדביק הזה ולמה הוא משמש?? האם יש את זה גם בלוח החדש שלי? זה יכול להזיק אם אני יחליף גוף קירור(ומאורר)? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם AMD 64 3000+ עם המעבד קיבלתי מאוורר וגוף קירור של Thermaltake מדגם TR2-M6 SE (K8) והמעבד נמצא על על 53 מעלות בתוך 10 דקות בערך עד שהעלתי את ההתקנה של הווינדווס - יש בתחתית של הגוף קירור כזה ריבוע לבן (בן דוד שלי חיבר והוא אמר שזה משחה או משהו) זאת טמפרטורה נורמלית
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום לכם , ברצוני לקבל מידע אודות שתי מאווררים למעבד.. האחד - Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735 השני - THERMALTAKE Spark 7plus ברצוני לדעת איזה מאוורר יהיה טוב יותר ומותאם יותר למעבד שליי.. (פנטיום 4 2.0) המעלות שלי במחשב כעת הן: במעבד - 51 במנוחה בלוח אם - 30 במנוחה. תוכלו לומר לי האם ההשפעה תיהיה רצינית והמעלות ירדו בצורה משמעותית כי אני מעוניין לבצע אוברקלוק. דרך אגב אני מבצע את הרכישה דרך האתר - http://www.noacomp.co.il ואני מעוניין לקבל חוות דעת עליו.. לפי מה שראיתי הם זולים בכמה בכמה דברים מפנדס והמשלוח שלהם זול ומהיר. בתודה, אביב
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd1556619098.htm האם הוא כמו ה-SK7?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד Northwood 2.4b 533 עם קירור spark 7 לוח Msi 865PE neo2-p כרטיס מסך readon 9800 pro 410@709 וזיכרון 1GB 333 CL 2.5 של חברה לא ברורה בשני סטיקים של 512 אני מנסה לעשות אוברקלוק אבל המחשב לא יציב מעל FSB של 147 MEMTEST86 נופל ישר אני חושב לקנות זיכרון אחר pc4000 או pc3700 שווה להשקיע בחברה טובה (OCZ או CORSAIR) ?? או לקנות של a-data מ KSP ??? או אולי אני צריך להחליף משהו אחר ?? :s05:
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אם עשיתי OC עם קירור של ARTIC COOLING ואחרי כמה חודשים אני החלטתי להחליף לקירור של SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM האם אני צריך לשנות הגדרות מסויימיות בביוס בשביל שלא יהיו לי בעיות עם ה-OC הקיים ; אם זה במתח של המעבד וכו' או כל דבר אחר ? או בכמה מילים האם אני יכול לחבר את הסנבים וזהו או שצריך לשנות כמה דברים בביוס בשביל שה-OC לא יפול ?
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות oc לכן התקנתי omega driver והכל בסדר גמור רק שמידי פעם קופצת לי הודעה ואני רוצה שתגידו לי אם זה בעיה ומה צריך לעשות. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני בודק את הטמפ' של המעבד שלי בכמה תוכנות וכל אחת מהם מראה טמפ' שונה. בTAT מראה לי על 37 מעלות ובEVEREST וSPEEDFAN זה מראה לי על 23-24 חשוב לציין שרק לפני שבוע החלפתי את הקירור סטוק בTT BT VX.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
יש לי זכרון של חברת SUPER TALENT שכתוב עליו דגם: D32PB12C25 והוא CAS 2.5 וניסיתי למצוא עליו קצת נתונים אבל באתר של היצרן לא מצאתי אותו אז אם מישהו מכיר אני ישמח לדעת למה הוא מסוגל תודה
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel p-4 2.8E Prescott Asus p4p800 se 2x512 Geil 400DDR CL2.5 W.D 80GB 7200Rpm 8m ata Thermaltake Spark 7 Xaser Edition Palit 6800Gs 256M Coolermaster 380W Supertalent Full Tower Case שני מאווררים מאחורה במארז מאוורר נוסף סידרתי אילתור והוא מקרר תגוף של הכרטיס מסך נתקעתחי בבעיה שאני מתקרב ל 3600 המחשב פשוט לא עולה וראיתי בקובץ לוג של 3dmark03 שהמקסימום של המעבד שלי זה 3600 או משו כזה ?! עזרה ! :s05: אני גם צריך שתגידו לי דברים בסיסיים לסדר בביוס שאני עושה oc תודה !!!!
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
לפני כמה דות נכנסתי ל atitool כדי להמשיך את הOC שעשיתי לכרטיס מסך. עשיתי בדיקת ארטיפרת ולא היו בעיות הכרטיס התחיל לעלות כהרגלו לכיוון ה60 מעלות ר שעכשיו ראיתי אותו ממשיך ל61 ושניה אחרי 62 ושהוא הגיע ל63 פשוט עצרתי את הבדיקה. הכרטיס ירד כמה מעלות ונשאר על 58 מעלות ללא שום מאמץ וכל זה שהמארז עצמו פתוח. הסתכלתי על הכרטיס ופתאום אני רואה שהמאוורר שלו בכלל לא מסתובב. עשיתי restart למחשב ופתאופ הוא כן הסתובב. אני מפחד שזה יקרה לי שוב כי אני לא בטוח שאני אוכל לנצל אחריות. תופעה מוזרה. מישהו יודע מה יכול לגרום לה ומה צריך לעשות כדי לתן את זה?
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
-
לפני כחודש פרסמתם באתר את הסיקור הבא על הקירור החדש : http://hwzone.co.il/news/1203862179/64795/ ולפי הכתוב , הכרטיס לא נתמך ע"י כרטיסים בעלי ליבת ה G92 ובחודש זה פרסמתם את הכתבה הבאה אשר חושפת פרטים על ה 9800GTX : http://hwzone.co.il/news/1205963384/58436/ כפי שאתם ברואים בתמונות , רואים 9800GTX עם הקירור הנ"ל מחובר עליו השאלה היא , האם הוא כבר יצא בגרסאות אחרות ? לפי מה שהבנתי ה 9800GTX עובד על ליבת ה G92-400 שהיא מן G92 משודרגת אז הנה לכם עוד שאלה אז האם הקירור גם יעבוד על כרטיסי G92 ? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שאני מסתכל על pc wizard למשל, אני רואה 2 משתנים לטמפ' האחד הינו הדיודה והשני רגיל, ללא דיודה, שניהם אחראים על ה cpu נניח, אני מבקש לדעת מהו ההבדל בין הטמפ' שמייצגת הdiode לבין הטמפ' ללא diode אודה לכם אם תענו על שאלתי
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות את הקירור הנ"ל ויש לי לוח P5W DH ומארז P-180 זו פעם ראשונה שאני עושה התקנה כזו (ופירוק לוח) שאני מסתכל על המארז אני לא יודע איך בדיוק המפלצת הזו הולכת להכנס בפנים? מישהו מכיר ויודע שזה אכן מתאים? ואני גם רואה שהסלוטים של הזכרונות מאוד קרובים האם הTUNIQ מספיק גבוהה כדי שהזכרונות ישבו מתחתיו? ועוד משהו קטן: אני מתכוון להשתמש במשחה MX-1 יש עדיפות למשהו אחר? ואם יש לכם טיפים להרכבה אני אשמח מאוד כי אני קצת חושש שיתחרבן לי משהו (עבדתי על דברים הרבה יותר מסובכים מזה אבל למחשב אני דואג יותר מכל דבר) תודה לעוזרים עריכה: איזה מבאסים אתם באתי הביתה בלחץ לראות תגובות וכלום
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני מחליף כרגע קירור למעבד, ועל המעבד יש א השאריות של המשחה הקודמת ששמתי על המעבד מה עושים עם זה? תודה\
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
היי יש לי P4 2.8 לוח אם של Asus p4pe-x וזכרונות cl2.5 200mhz האם אני יכול לבצע OC ואם כן עד לאיזה רמה? בנוסף יש לי 7600GS של leadtek ולא הצלחתי לבצע OC מעבר ל-10%-15% יש למישהו עצות למה?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
היי אחים שלי אני משתמש די חדש פה, ואני כמעט ולא מבין כלום באוברקלוק( ) ולא עשיתי את זה, אבל עכשיו אני קונה מחשב חדש (ATHLON64) ואני רוצה להעלות את הבאס של המעבד כדי שהזכרון יהיה מהיר יותר , ולפתוח צינורות עיבוד לשפר את הכ.מסך וכאלה... אז אני מבין שמן הסתם לאף אחד אין כח עכשיו להתחיל להסביר. אז אולי תוכלו להפנות אותי לכל מיני כתבות, מדריכים וכאלה.(עדיף בעברית)שאני אבין בערך איך זה הולך. תודה
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
לכל אחד יש את הפעם הראשונה... וגם אני רוצה לעשות oc. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
האם יש דרך להוסיף חיישני טמפ' למחשב? שישלחו את המידע לתוכנה ומשם ל LCD ולא ישירות.. חשבתי אולי אפשר דרך הכניסה הסיריאלית של המחשב לחבר אותם... ושאז יהיו כאילו חיישנים לדי וי די למעבר ללוח אם לזכרונות... כאילו לכל מה שיש במחשב...
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מעבד p3 866 בסלוט 1 ותמיד ניסיתי לעשות לו Oc אבל משום מה תמיד היו בעיות! בהתחלה הבאס הוא 133 ואני יכול להעלות אותו עד 150 ( כי אין עוד ! צ'יפ טיפש וישן). יש עוד משהו ....זה גם קובע spread spcture ( ארר משהו כזה) On/off יענו 133 On 138 off 140 on 143 off 150 on אני קראתי באיזה פורום שהאפשרות הזאת לא טובה כי היא מיועדת לשרתים אבל שניסיתי לעשות 143 off המחשב לא עלה אז היתי רציך לרסטר את הביוס ולהחזיר את זה ל 133 on. טוב כנראה אין לי אפשרות לבטל את זה אבל בכל מקרה הוצאתי את המעבד סלוט 1 ועשיתי לו ניקוי יסודי ( הגוף קירור הוא מובנה עליו וקשה מאוד לפרק) ואחרי זה הצלחתי להגיע לבאס 150 , משמע 1Ghz בלי בעיה ובלי קריסות. לצערי אני לא יכול להעלות עוד כי אי…
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לי 2GB G.skill 800Mhz CL4 2GBPK,שהם הרבה פחות טובים בOC מאשר הHZ...החלטתי לשדרג אותם מה דעתכם על אלה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3193 כדאי מבחינתי? או שיש לכם זכרונות אחרים להמליץ עליהם(תקציב 1000 ש"ח)? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בידיי כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail http://tms.co.il/product/4643 האם אפשר להחליף לקירור שאינו בסיסי?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש מספר טמפ' לא הגיוניות כשאני מסתכל בתוכנות מוניטור לטמפ'. הדגשתי את הטמפ' הללו בצהוב. למישהו יש הסבר לכך?
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-