אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
ברשותי המארז הנ''ל: שאלה בקשר למאוררים במארז, במארז יש 2 מאוררים ,1 -זה הקידמי שאמור כביכול להכניס אוויר, וה- 2 זה הצדדי שאמור להוציא אוויר נכון? אז היום אני פתאום בא בודק ולהפתעתי גילתי ששני המאוררים גם הקידמי וגם הצדדי(הגדול) מכניסים אוויר לתוך המחשב , ורק מן הספק יוציא אוויר, עכשיו האם זה תקין ? אני יודע שהמאוורר הראשון זה שמקדימה אמור להכניס אוויר למחשב, וזה שבצד אמור להוציא נכון? אני חושב שיש כאן התקנה לקויה , אם אכן המאורור הגדול אמור להוציא אוויר מהמחשב והוא כביכול מכניס כרגע איך אני יכול לעשות שהוא יוציא להפוך אותו? תעזרו לי בבקשה, מה לעשות בדיוק. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום! התחלתי לעשות OC למעבד שלי , INTEL 1.6, ואני רוצה שהוא יגיע ל2.4 לפחות...עשיתי בדיקות וראיתי שהמעבד וגם הלוח יכולים להגיע למהירויות הרבה יותר גבוהוהת אבל הזיכרון לא כול כך....בהתחלה הוא היה על 277 MHZ ב 100 FSB אבל עכשיו עשיתי שהיחס הוא 1:1 ואני יכול להגיע עד 2.14. עכשיו הבעיה העיקרית שאני רואה היא שבביוס אחרי שאני מעלה מהירות כמה פעמים הוא מגיע למצב שכשאני נכנס ובוחר לשמור ולצאת הוא נתקע, ורק ריסטרט פותר את הבעיה. בהתחלה הוא שומר את המידע אחרי ריסטרט אבל כשאני מגיע למהירות מסיומת הוא נתקע לכמה זמן ואז מחזיר לי את הדיפולט...וזו לא בעיה של חימום והא יושב לי על 25-30....והזכירון יכל להגיע עד 333.....כרגע הוא ב 270... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 444 צפיות
-
-
יש לי כיום GLOBALWIN CAK38II עם מאוורר DELTA כך שאפילו אם הוא רועש אני די בטוח שהוא יותר שקט מה-DELTA. איזה מעבד AMD מומלץ כיום ל-OC? איך ה-TwinMos DDR PC3200/400 TMD7608F8E50B/D ב-OC (או שישנו זיכרון בעל יחס ביצועים/מחיר טוב יותר)
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את המארז Raidmax 822WBP COBRA 420W Blue Original אז ככה אני קונה 2 מאווררים מסוג Cooler Master Neon LED 80mm - BLUE אז רציתי לדעת אם כדי לישתמש במאוורים של המארז או להוריד אותם? ואם יש צורך לקנות 2 מאווררים וזה לא היה ביזמוז כסף כי יש במארז כבר מאוורים?
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
הבנתי שמאווררי 92 מ"מ ממש מרעישים , אפשר לדעת למה? ולמה הגודל הלא סטנדרטי (92 כשכול השאר בקפיצות של 20) שאלה נוספת היא מה היתרון בהם? הם מעבירים יותר אוויר ולכן רועשים יותר?
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
לצורך שימוש בפלטייה עם קירור מים, כמה וואט פולט 6600GT?
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-
-
יש ל מישהו רעיון לשילוב צבעים למקלדת הזאת?? המארז יצבע בצבע שחור \ לבן (כל המארז שחור וחלק מהפאנל הקדמי לבן) יש למארז גם מעין פס סכף שמתחיל מלמעלה יורד לעמצא ושוב עולה בצורה מעגלית, נסו לדמיין. באיזה סוג של צבע להשתמש?
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
שלום אני די חדש בעניין וכבר המון זמן רוצה לעשות OC למחשב ולשפר את הביצועים שלו. אני צריך עזרה ב: בחירת החלקים לOC, הרצת OC על המחשב, מה התוצאות לעתיד - בכמה זמן זה מקצר את החיים של החלקים וכו'... המפרט של המחשב: Amd Athlon 3800+ x2 Gforce 7600 GS 256mb 1 mb of ram MSI MS-7260, version 1.0 - לוח אם אין לי שום אמצעי קירור נוסף. הייתי מאוד רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלי בעיקר בשביל משחקים. תודה לכול העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
יש לי בעיה , לפני יומיים קניתי מחשב חדש ויש לי TUNIQ TOWER ... עכשיו הקירור מכוון על HIGH וב BIOS ה RPM המקסימלי שלו מגיע ל 1100 - 960 מקסימום ועל האריזה כתוב שהוא 1000 - 2000 RPM =| מה אני יכול לעשות בשביל שהטוניק שלי יעבוד על מקסימום ( שזה כמובן גם יקרר יותר טוב ) ? ו 30 - 35 מעלות במנוחה ל E4300 זה טוב ? ( סטוק ללא אוברקלוק ) תודה =]
-
- 3 תגובות
- 444 צפיות
-
-
אני מעדיף שקט כמה שיותר לא משנה לי כ"כ ה OC.... http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=269&model=1064&modelmenu=1
-
- 4 תגובות
- 444 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס המומהר EVGA e-GeForce 7800 GT זה עם הקלוק שמגיע מהחברה של 450MHZ. קניתי מנועה מחשבים, עכשיו מה מהירות המאוורר שעל הכרטיס. הגיוני שהוא 3470RPM? כי זה מה שכתוב לי שהוא ברגע זה והכרטיס בטמפ' 39 מעלות זה נורא? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 444 צפיות
-
-
מה אומר היחס 1:1? יחס בין מה למה? ומה אני עושה בשביל להגדיל תOC מגדיל תיחס?
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה מתחים אפשר להגדיר בביוס לפני שזה נהיה מסוכן - איזה מתח ל CORE ואיזה מתח ל DRAM.. יותר חשוב לי לדעת מאיזה מתח זה נהיה מסוכן ולא ממש איזה מתח להגדיר.. חוץ מזה יש לי בעיה שהעלאה של ה FSB מתחילה בשגיאות בכרטיס קול (הקול עם רעשים מוזרים) והעלאה נוספת פשוט לא מאפשרת למחשב לעלות... הייתי שמח אם מישהו יכול להסביר איך אפשר למשוך את הבעיה של הכרטיסים, כדי להעלות יותר FSB. המפרט:(P4 1.54 (14X110 לוח אם MS-6529 זכרון SDRAM 384MB כרטיס קול OB
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום , בקרוב אני קונה את המפרט שבחתימה . אני רוצה לעשות קצת OC , בקשר לכ. מסך , שמעתי שהקירור סטוק של פאוור-קולור יוכל להחזיק את הכרטיס בטמפ' יציבות עד שאני אגיע ל4,900 נקודות ב3dmark05 (ע"י OC ) , זה נכון ? ו-2 , כדאי לי לעשות OC למעבד? אני רוצה OC קטן . איזה קירור ( עד 70 ש"ח ) יכול לעזור לי לOC ? וכמה אני יכול להעלות למהיריות של המעבד עם הקירור .
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
הלוח תומך עד PIII 600 אם אני מחבר מעבר יותר מהיר נניח PIII 800 מה תהיה ההשפעה על ה OC וכיצד כדאי לבצע
-
- 3 תגובות
- 444 צפיות
-
-
מפרט: abit - AX8 amd athelon 64bit 3.2 1giga ram ddr2 evga gforce 7600gs קניתי את החלקים הנ"ל לפני כ 8 חודשים והחום של הכ.מסך עמד על 54~57 לא הוספתי לו שום אמצעי קירור נוספים (רק המאוור המקורי נישאר), עם הזמן החום עלה ולפני מספר ימים הגיע ל75~77 כמעט 80! שמתי לב לשינוי לרעה בביצועים, הנחתי שזה בגלל האבק אז שאבתי את כל האבק מהמאוורר ומהכרטיס עצמו, למרות זאת החום נישאר על 65~68 אני בטוח שהוא ימשיך לעלות.... חשבתי לקנות תמאוורר הזה Model Accelero X1 Application NVIDIA 6800 series NVIDIA 7800 series (just PCIe) NVIDIA 7900 GTX, GTO not compatible to most 7900 GT boards Please check your board with the height restriction drawing to assure …
-
- 4 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מארז S-Viking מתוצרת ThermalTake . בתוך המארז יש לי קירור במים על המעבד (Big Water 120 SE) , קירור מסוג HardCano 12 על ההארד-דיסק (W.D. 120 GB) ובדרך רכישת גוף קירור במים לכרטיס מסך מסוג ATI RADEON PRO 256 MB . אם הדבר רלוונטי - יש לי לוח-אם שהעברתי מהמחשב הישן מסוג INTEL D850V . השאלה המתבקשת היא - איך אני עושה אוברקלוקינג למעבד שלי , על מנת שיגיע למהירות של 3.0GHZ ? מדובר במעבד שגם הוא מתוצרת INTEL אשמח לעזרתכם המהירה בנושא.
-
- 3 תגובות
- 444 צפיות
-
-
מחפש קירור לכרטיס מסך HD3870 עד 200 שקלים, לא אגורה יותר, כי אין. חשבתי על DUORB. חשוב לי השקט והיעילות כמובן. תודה.
-
- 4 תגובות
- 444 צפיות
-
-
היי, אני אשמח אם מישהו כאן יוכל לעזור לי מהנסיון שלו לגבי פתרון לקירור המארז שאני רוצה ליישם. יש לי nzxt apollo שמחוברים בו 3 HD בחלק הקדמי. כידוע המארז בא עם שני מאוררים בחיבור 3PIN (מולקס) בלבד, אחד בחלק האחורי ואחד על הדלת. באופן זמני חיברתי מאורר ישן שמכניס אויר על ה HD בחלק הקדמי, אבל המארז חם. 51 מעלות TEMP1 על פי speedfan 4.34. כרגע אני לא יכול לשלוט במהירויות של המאוררים. קיבלתי המלצה, קראתי די הרבה (גם פה בפורום) ודי החלטתי על הפתרון הבא: שליטה במאוררים דרך ה speedfan (או הביוס לצורך העניין) עם המאוררים הבאים: 1. בחלק האחורי מוציא אויר: Arctic Cooling 12 PMW 120mm http://tms.co.il/product/5103 2. בחלק הקדמי ובדלת מכניסים אויר: Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm h…
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום לכם , ברצוני לקבל מידע אודות שתי מאווררים למעבד.. האחד - Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735 השני - THERMALTAKE Spark 7plus ברצוני לדעת איזה מאוורר יהיה טוב יותר ומותאם יותר למעבד שליי.. (פנטיום 4 2.0) המעלות שלי במחשב כעת הן: במעבד - 51 במנוחה בלוח אם - 30 במנוחה. תוכלו לומר לי האם ההשפעה תיהיה רצינית והמעלות ירדו בצורה משמעותית כי אני מעוניין לבצע אוברקלוק. דרך אגב אני מבצע את הרכישה דרך האתר - http://www.noacomp.co.il ואני מעוניין לקבל חוות דעת עליו.. לפי מה שראיתי הם זולים בכמה בכמה דברים מפנדס והמשלוח שלהם זול ומהיר. בתודה, אביב
-
- 3 תגובות
- 444 צפיות
-
-
המאורר שממוקם בספק, תפקידו הוא להוציא אויר חם החוצה או לאורר את הספק, או שמא יש שני מאווררים שונים? בכל מקרה הש אלה היא כיצד עלי לנקות את המאורר הזה? אני מרגיש שלא יוצר מספיק אוויר חם ומשער שהעבודה קשורה לכך שלא נגעתי שם 4 שנים
-
- 5 תגובות
- 444 צפיות
-
-
יש כאן מישהו שיודע מהי הטמפרטורה הממוצעת שבה אמור לעבוד מעבד מסוג Intel Pentium 4 2.8E Ghz 1M Cache BOX Prescott (כמו שציינתי - BOX - המאוורר הוא מקורי של אינטל)
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
אני די חדש בעניניי ה OC אז הייתי רוצה אם מישהו יכול להדריך אותי כאן בקשר לתוכנות וצעדים ראשונים תודה
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
אני בודק את הטמפ' של המעבד שלי בכמה תוכנות וכל אחת מהם מראה טמפ' שונה. בTAT מראה לי על 37 מעלות ובEVEREST וSPEEDFAN זה מראה לי על 23-24 חשוב לציין שרק לפני שבוע החלפתי את הקירור סטוק בTT BT VX.
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
חברה יש לי מעבד athlon xp thorugh bred שפועל על 35 מעלות עם קירור סטוק יש לי לוח אם של גיגהבייט via kt333 כרטיס מסך של gainward fx 5200 אם אני אוכל לעשות קלוק טוב?
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-