אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש שני מאוררים 80 מ"מ ו 120מ"מ עם חיבור כמתואר בלינק של 4 פינים ולא של מולקוס http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/CS-012074.htm בבקשה תעזרו לי למצוא מאורר שמתאים עם חיבור כזה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור מים אב לא מבין בזה כלום אבל ממש כלום לא יודע איך זה עובד איך החלקים נקראים מה מחברים איזה חברות דגמים בקיצור כלום(סליחה על הטיפשות) מי שמוכן להיכנס אליי לאיסיקיו או למסנג'ר ולהסביר לי על הכל ולענות על כל שאלותיי מוזמן תודה לעונים מראש! icq: 338080138 messenger: mikeyco@hotmail.co.il
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום! לא ממזמן רכשתי לוח DFI NF3 754 וזיכרונות Adata Vitesta ddr500 את רוב הפיצורים בביוס של הלוח אני מבין אבל במקצה נרחב כל כך של תזמוני זכרון מעולם לא נפגשתי תהייתי אם תוכלו לעזור לי לעשות סדר בבלגאן ולהסביר לי מה זה כל דבר (אני רגיל ללוחות הפשוטים שנותנים לך את כל ארבעת התיזמונים בטור עם ערכים לשנות וזהו, כאן יש בערך 10!) הנה לכם רשימת המשתנים שיש : dram frequency set (mhz) Command Per clock(cpc) cas latency contral (tcl) ras# to cas# delay (trcd) min ras# active time(tras) row precharge time(trp) row cycle time (trc) row refresh cyc time (trfc) row to row delay (trrd) write recovery time(twr) read to write delay (trwt) refresh period (tref) write c…
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
קניתי היום zalman vf-900 ל-x1900gt שלי והתחלתי לעשות oc...הטמפרטורה של הכרטיס בלי מאמץ היא בין 40 ל-43 מעלות...וכשאני מתחיל להעלות את הקלוקים זה עולה לסביבות ה-53(שזה עדיין פחות מאשר הכרטיס במנוחה לגמרי עם הקירור סטוק),אבל הטמפרטורה יורדת חזרה כשאני מסיים להתעסק עם זה.... עכשיו,העלתי את מהירות השעון ל-725 אבל כשאני מנסה להעלות את מהירות הליבה ליותר מ575 מתחילים לי ארטיפקטים....למה זה קורה?הטמפרטורה יחסית ממש נמוכה. ועוד משהו...אני לא מצליח לעשות שה-oc שעשיתי דרך ati tool ישמר לתמיד(כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש זה חוזר לברירת מחדל ואני צריך לשנות את זה כל פעם) עריכה: יש עוד משהו...הברירת מחדל שהוא מראה לי היא 600 בשעון ו-500 בליבה...הליבה של הכרטיס בסטוק אמורה להיות 575…
-
- 6 תגובות
- 478 צפיות
-
-
?? והאם אפשר לשים איזר זיכרונות שרוצים בלי שום קשר לשאר המחשב?
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
האם מישהו ניסה לעשות OC בלוח הזה עם C2D6300? תוצאות ???
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
מחיר בו נגיד עד 50 שקל.. אם יש בKSP או SKYPC זה יהיה טוב. http://www.skypc.co.il/scripts/default.asp http://ksp.co.il/
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על קירור למעבד עד 250 ש"ח. חשוב שלא יעשה הרבה רעש אבל שיהיה איכותי ויעשה את העבודה שלו. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד וזה גם עשה לי לזכרונות יכול להיות מ2גיגה זכרון יכול לרדת ל1.5 גיגה
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box עליו מורכב: Arctic-Cooling Freezer Pro 64 For AMD Asus M2N-E G.Skill DDR2 2048MB (1024X2) 800Mhz CL5 Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E GDDR3 Enermax Liberty 400W NZXT Trinity בעיקרון אני רוצה לשפר את כל הביצועים של המערכת.. לא חייב משהו כבד אני לא רוצה להסתכן. מה הייתם עושים? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
האם יש דרך להוסיף חיישני טמפ' למחשב? שישלחו את המידע לתוכנה ומשם ל LCD ולא ישירות.. חשבתי אולי אפשר דרך הכניסה הסיריאלית של המחשב לחבר אותם... ושאז יהיו כאילו חיישנים לדי וי די למעבר ללוח אם לזכרונות... כאילו לכל מה שיש במחשב...
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
בזמן האחרון נאלצתי לחזור למעבד הישן שלי, פנטיום 4 1.6 גה"צ ליבת Willamette שהרצתי אותו על 2.1 גה"צ והטמפ' עדיין היו די הרבה מתחת למקסימום. במנוחה הממוצע היה משהו כמו 26 מעלות ובמאמץ הגעתי הכי הרבה ל-54, אבל בד"כ לא עברתי את ה-51, וזה להזכירכם עם מעבד שרץ באוברקלוק של 500 מה"צ, כולל העלאת מתח (לא הייתי צריך, אבל בדקתי בכל זאת) וגם ככה הוא 0.18 מיקרון. זה היה אוברקלוק לא רע בכלל לפי דעתי, והייתי יכול להמשיך אפילו עוד קצת. עכשיו חזרתי למעבד הרגיל שלי שהוא 2.66 גה"צ (ליבת Northwood) ועכשיו פתאום לעומת המעבד הישן שמתי לב שהטמפ' קופצות מכל דבר קטן, לדוגמה: אני מפעיל איזה תכנה קטנה וישר הטמפ' קופצת באיזה 3-4 מעלות וזה בלי שמהעבד בכלל ב-100 אחוז עבודה, כמובן שאח"כ היא יורדת אבל ל…
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
בוקר טוב-רציתי לשאול לגבי כרטיס המסך mx 4000/128 mb ברמת העקרון,מה הכדאיות\תועלת בהמהרה של הכרטיס הספציפי הזה(אני יודע מה הסיכונים) האם o.c "כסאח" יביא ל שיפור ניכר ? הבנתי שהכרטיס מיסודו הוא חלש אך אין באפשרותי לשדרג כרגע יש סיכוי שמשחקים שלא עובדים כיום כגון need for speed 2 יעבדו לי עם ביצוע oc? שעון הליב הבסיסי הוא 287.5 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
היי כולם אני רוצה לעשות אוברקלוקינג אבל נתקלתי בבעיה שאני לא יכול לשנות את המכפלה (ברוב המחשבים) אבל גם את הFSB אני לא מוצא ולא יכול לשנות!!! יש לי לוח אינטל ומעבד אינטל 2.4 אין לי את החוברת של המעבד או הלוח....ואני בנתיים (כמו שזה נראה) חסר אפשרות של המהרה מה לעשות?? מישהו יכול לעזור?? תודה רבה אסף
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-
-
המערכת באה רק עם בלוק וצינורות רק למעבד נכון ?
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר למעבד... Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) מחיר נורמלי, לא משהו יקר תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
היי חברים, ראשית שוב תודה על ההקשבה והרצון לעזרה. כל מי שעוזר מקומו שמור למעלה ומטה לדעתי האישית לפחות. אז ככה, יש לי שני לוחות בששניהם המאורר של הגשר הצפוני התחיל להתשעל וניתקתיהו, שאלתי האם יש מאורר מסויים שהוא נוסה רבות ומומלץ על ידי חברינו לפורום? כמו שלמשל במעבדים ה ARCTIC 64 PRO מהווה קונצנזוס אוטומטי? אשמח להמלצה גם על מארר 12 סמ למארז שהוא מומלץ...יש לי תחושה על THRERMAL כתום אחד עם סלוט שליטה במהירות...מה אומרים? (כרגע יש לי רק מאחורה במחשב). אשמח לתשובה זריזה. * תמונה של המאורר שלי על ה DFI LANPARTY ULTRA-D שלי מצורפת. (הוא חולה) * השניה של הלוח ABIT IS7-E של המחשב השני בבית (גם הוא חולה) [br]פורסם בתאריך: 7.03.2007 בשעה 17:31:14 אגב תראו מה מצאתי, מה אתם חושב…
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום לכולם!!![/glow]רציתי בבקשה להתעניין מכל אותם אנשים ש"שיפצו" את המחשבים שלהם איך הם בנו מערכות בקרה למערכת הקירור שלהם, במקרה שלי מאווררים (5) במספר... אני מעוניין לבנות מערכת לשליטה על המאווררים וכל המאווררים שלי כרגע מחוברים ל12 וואלט מהספק. רציתי לדעת איזה מאוורר אני אוכל לחבר למתח הזה בלי להעמיס על הספק.... כמה אמפר מקסימום המאוורר צריך להיות והאים אני יכול לחבר את כל המאווררים במקביל? לכל אותם אנשים שמעוניינים לעזור לי אשמח אם תשלחו לי סרטוטים של מערכת הבקרה שלהם על המאווררים ואם יש מבינכם שרוצים לשתף יותר מידע כמו בקרת טמפ' ותצוגת LCD אני אשמח אם תשלחו את המידע אלי למייל ariel_talegaonkar@msn.com האי סי קיו שלי הוא: 130486140 ואני גם אשמח לקבל הצ…
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
לעשות את זה אולי עם התוכנת hdr בזמן אמת הזאת? ואני אני יודע אם יש מספיק מתח לכרטיס מסך?כשאני יעשה לא אובר קלוק אני יצתרך להעלות מתח?או שזה רק במעבדים?איך אני יודע כמה מתח הלוח אם שלי מסוגל לספק ואיך אני מספק?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
מה אני אמור לעשות בביוס לפני שאני מעלה fsb ? להשוות 1:1 יחס מעבד לזיכרון?תסבירו קצת על זה
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
קניתי את המחשב הבא E6600 8800gts oc2 320mb 2gb g.skill 80mhz HK Asus P5B אני רוצה להגיע ל3GHZ בלי להעלות מתחים.. כן זה אפשרי עכשיו אני צריך לשים יחס זכרונות על 1:1 ולהעלות באס ל333 חישפתי בכל הביוס איפה אני יכול לשנות יחס ולא מצאתי עזרה?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום! ברצוני להחליף את הקירור של הכרטיס 4870 לקירור הנל האם ההתקנה פשוטה ? האם זה יתן ביצועים/מעלות יותר טובים לעומת הקירור שבא עם הכרטיס?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
באריזה המקורית, יש את שני הלוחות מנחושת צמודים זה לזה... כשמפרידים, יש נייר לבן שאמורים לקלף, ואז יש כזה גומי אפור כהה כזה שנדבק לכל מקום.... עכשיו השאלה, יש לי כרטיס זכרון עם צ'יפים משני הצדדים, אני אמור להרכיב את הלוחות עם הגומי או בלי ?!?!?? תודה רבה מראש !
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
הכוונה היא מה לתעד כדי לראות את השיפור ? למשל הורדתי את S&M אבל אני לא כל כך יודע מה לבדוק שם... האם אתם ממליצים לקחת תצלומי מסך של cpuz ומה לקחת מS&M?
-
- 5 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי מעבד AMD כפול ליבה - (dual core 3600). על המעבד מורכב גוף הקירור המקורי שבא איתו, ומשהו במאוורר של המעבד קצת מחשיד אותי. לפי אוורסט וגם לפי התוכנה שבאה עם הלוח אם... המאוורר של המעבד מסתובב בקצת מעל 3000 סיבובים בדקה. רק רציתי לדעת אם זה הגיוני? זה תקין בכלל??? אני ישמח אם אנשים שיש להם מעבד זהה יגיבו ויגידו אם זה זהה אצלם... תודה אנשים!!!
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-