אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום. לי יש קירור (מקורי מאוד) שמוריד לי את הטמפרטורה של המעבד עד לכ-25 מעלות כשהוא רק משמיע שירים.(זה יכול להיות אפילו פחות) מכיון שזה ממש נמוך הייתי רוצה לעשות OC למעבד. המעבד שלי הוא של אינטל P4 2GH. אשמח לדעת איך עושים את זה ואם אתם צריכים עוד פרטים רק תגידו. בתודה, EliaV-PeretZ. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
היי כולם אני רוצה לעשות אוברקלוקינג אבל נתקלתי בבעיה שאני לא יכול לשנות את המכפלה (ברוב המחשבים) אבל גם את הFSB אני לא מוצא ולא יכול לשנות!!! יש לי לוח אינטל ומעבד אינטל 2.4 אין לי את החוברת של המעבד או הלוח....ואני בנתיים (כמו שזה נראה) חסר אפשרות של המהרה מה לעשות?? מישהו יכול לעזור?? תודה רבה אסף
-
- 4 תגובות
- 472 צפיות
-
-
בתמונה: המאוורר 12 ס"מ בצד הוא כרגע 9, אבל יש לי של 12...הבעיה היא שהחור אוורור מתאים למאוורר של 80, לא תהיה בעיה לשים שם 120?
-
- 5 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אז ככה סתם רציתי לדעת...ואם יש זה לא משנה איזה יצרן...כן?
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
יש לי Radeon 9800pro 128ddr 256bit sapphire ואני רוצה לקנות לו Thermaltake A1655 GIANT II השאלה שלי מה האוברקלוק הכי גבוה שאני יוכל לעשות לו עם הקירור הזה? או מה האוברקלוק הממולץ
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר למעבד... Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) מחיר נורמלי, לא משהו יקר תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
היי חברים, ראשית שוב תודה על ההקשבה והרצון לעזרה. כל מי שעוזר מקומו שמור למעלה ומטה לדעתי האישית לפחות. אז ככה, יש לי שני לוחות בששניהם המאורר של הגשר הצפוני התחיל להתשעל וניתקתיהו, שאלתי האם יש מאורר מסויים שהוא נוסה רבות ומומלץ על ידי חברינו לפורום? כמו שלמשל במעבדים ה ARCTIC 64 PRO מהווה קונצנזוס אוטומטי? אשמח להמלצה גם על מארר 12 סמ למארז שהוא מומלץ...יש לי תחושה על THRERMAL כתום אחד עם סלוט שליטה במהירות...מה אומרים? (כרגע יש לי רק מאחורה במחשב). אשמח לתשובה זריזה. * תמונה של המאורר שלי על ה DFI LANPARTY ULTRA-D שלי מצורפת. (הוא חולה) * השניה של הלוח ABIT IS7-E של המחשב השני בבית (גם הוא חולה) [br]פורסם בתאריך: 7.03.2007 בשעה 17:31:14 אגב תראו מה מצאתי, מה אתם חושב…
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אמרו לי שאפשרי לעשו OC למעבד בעזרת תוכנה ולאו דווקא דרך הביוס. יש לי מעבד Intel Pentium 4 1.7GHZ..... בסוקט 478PIN... מישהוא מכיר איזושהיא תוכנה שאני אוכל לעשות איתה אוברקלוק? אפילו אוברקלוק קטן ממש.. \= המכפלה של המעבד היא 100*17... אז זה אומר שהעלאת באס הכי קטנה תגרום לביצועים גבוהים יותר? אשמח אם מישהוא יכוון אותי ויסביר לי בעניין (:
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NX6200LE 256MB DDR2 PCI-E עם תדרים מקוריים: מעבד- 350MHZ זכרונות- 550MHZ אני רוצה לעשות OC קטן לכרטיס בלי שייגרם כול נזק. הורדתי את התוכנה RivaTuner ורשום לי שהמתח המקסימלי של המעבד הוא 525MHZ ושל הזכרונות 825MHZ. יש לי צלעות קירור דיי קטנות, והטמפ במנוחה היא בערך על 50 מעלות ובמאמץ על 70. כמה OC אתם ממליצים לי לעשות לכרטיס? עוד שאלה: אם אני עושה OC, אני יכול להחזיר לתדרים המקוריים אחריי זה? שלא יראו שעשיתי OC ?
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
מה אני אמור לעשות בביוס לפני שאני מעלה fsb ? להשוות 1:1 יחס מעבד לזיכרון?תסבירו קצת על זה
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלופם לכל האנשים כאן .. אני חדש בנושא הזה ומבקש קצת מידע מהו אוברקלוקינג? איך עושים את זה ? מה מטרתו? האם זה קשה ? יש לי מעבד 2.4 של אינטל ולוח אם גם של אינטל 845PESV (אני לא יודע מה זה אומר) יש לי גם כרטיס מסך GE FORCE 4 MX440 האם אני יכול לשפר אותו ? לשפר ביצועים? תודה לכל העוזרים ומקווה שתכניסו אותי מהר לעינינים
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
קניתי את המחשב הבא E6600 8800gts oc2 320mb 2gb g.skill 80mhz HK Asus P5B אני רוצה להגיע ל3GHZ בלי להעלות מתחים.. כן זה אפשרי עכשיו אני צריך לשים יחס זכרונות על 1:1 ולהעלות באס ל333 חישפתי בכל הביוס איפה אני יכול לשנות יחס ולא מצאתי עזרה?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
המעבד שלי P4 2.4B GHZ לוח אם GA-8S648FX זכרונות PC3200 512 MB DDR תמונות מ CPUZ : איזה יחס מעבד\ זיכרון אני ייתן?? וכיצד אני נועל PCI\AGP? תודה מראש לעונים,
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
בגלל הטמפ' הגבוהות של הכרטיס הזה שבמנוחה על 62 ובמאמץ על 67 קניתי לו קירור של זלמן Zalman VF700-AlCu LED קיצור סידרתי אותו על הכרטיס באמת שמתי אלכסון כזה וזה הסתדר אבל כנראה שלא מרחתי את המשחה טוב ושהדלקתי את המחשב הלכו לי שתי דברים : א. זה הספק כוח שהאמת לא הכי חשוב לי כי הוא היה ג'נרי כנראה . ב. הכרטיס מסך שלי החדש שנהרס ישר אחרי כמה שניות מהפעלת המחשב . בקשר לכרטיס נאבד לי הדף של האחריות והחשבונית אבל בגלל שיש לי יחסי דיבור הצלחתי להביא חדש במקומו במקום . בקשר לספק אני בימים הקרובים יקנה אני בהתלבטות קטנטונת בקשר לספקים . השאלה שלי היא כזאת. יכול ליהיות שאם פיזי המאוורר מתאים לכרטיס לא בהכרח הוא מתאים לו ? והאם יכול ליהיות שמה שהרס את הכרטיס זה דווקא אותה משחה שמרח…
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
למישהו יש את הגוף קירור ACCELERO S1 יחד עם מאוררים מודבקים אליו ויכול להגיד לי מה דעתו? אני מתלבט בין זה לבין קניית ACCELERO X2
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי מעבד AMD כפול ליבה - (dual core 3600). על המעבד מורכב גוף הקירור המקורי שבא איתו, ומשהו במאוורר של המעבד קצת מחשיד אותי. לפי אוורסט וגם לפי התוכנה שבאה עם הלוח אם... המאוורר של המעבד מסתובב בקצת מעל 3000 סיבובים בדקה. רק רציתי לדעת אם זה הגיוני? זה תקין בכלל??? אני ישמח אם אנשים שיש להם מעבד זהה יגיבו ויגידו אם זה זהה אצלם... תודה אנשים!!!
-
- 4 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום אני צריך בשביל חברה שלי קירור שקט למעבד (לא צריך OC) אבל הבעיה היא שהמארז קטן ואין הרבה מקום. מכאן שצריך קירור בערך בגודל של קירור הסטוק - אבל שיהיה יותר שקט (אפשר אולי טיפה יותר גדול אבל לא הרבה כי הספק כוח מגביל אותו מאוד) אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
מעדיף של חברת zalman דגש על שקט תקציב 150-250?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף לקנות לOC רציני 1> INTEL CORE 2 DUO E2160 1.8GHZ 800MHZ 1MB 64BIT LGA775 TRAY http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=333&category_id=4772744c11160f84cd3583593c8e5707& או 2> AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4400+ 65W 512KB X2 BOX http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=86&category_id=89afe3947540007e9bf500324087279d& אני בקרוב קונה מחשב ואני צריך לדעת מה יותר טוב מבחינת הסופי בOC
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
איזה אוברקלוק אני צריך לעשות לgeforce 5700 כדיי שאני יראה תוצאות במשחקים?
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אז ככה נכון לעכשיו יש לי את הספק של tt buterflay 480 w עכשיו משום מה לפעמים שאני מפעיל משחקים וכו כוכ נוצר מצב שהספק משנה את הרעשים של המאווררים במחשב (7 במארז+2בספק+3 ברדיאטור קירור) בכול מקרה פםתחתי על זה כבר תרד ואמרו לי שזה בגלל שאני תוכן את הספק לשי ומאמץ אותו יותר מדיי לכן חשבתי לי על רעיון... עם אני יקח ספק קטן של 200 w הוא ממש קטן ב(מתאים רק למארזים מיוחדים) בכול מקרה הספק הזה יכנס לי בדיוק בתוך שני חריצים של 5.25 ועוד ישאר מקום.. בכול מקרה השאלה היא עם אני יחבר את כול המאווררים של המחשב לספק הזה ואילו רק את הלוח והדיסק קשיח שלי אני יחבר לספק המקורי של Tt העם זה יתן לי ביצועיים טובים יותר??? כמו כן הזמנתי כבר בלוק קירור נוסף לציפסט וגם לכרטיס מסך ככה שנירא לי שאני…
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק מ2800 ל3250 הטמפ' בין 50-53 במנוחה במאמץ של פריים95 לא עובר את ה63-64 עכשיו שאני מפעיל את המחשב מופיע לי במקום 400 DDR משהו כמו 460 DDR עכשיו אני שואל אם החום יכול לשרוף אותם? הטמפ' זה לפרסקוט..קצת פחום חם.. ולמה עדיין בתכוכנות הוא מזהה אותו כ 2.8?
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
יש לי משהו מאוד מוזר מאז שקניתי את המחשב בנוגע לטמפטורה ומתחים של המעבד שלי (3800X2). כשאני מפעיל את PC Probe הטמפרטורה שמה היא 45-50 והמתח של המעבד 1.38. כאשר אני נכנס לאוורסט ---> SENSOR, לא מופיע לי הטמפ' של המעבד ואם היא מופיע אז התוכנה מזייפת משום שרשום 3-6 מעלות. המתח של המעבד באוורסט 2.26. כאשר אחרי הפעלת אוורסט אני מפעיל את PC Probe, הטמפרטורה שם צונחת ל- 25-28 מעלות ומתח עולה ל- 2.44. כאשר אני מפעיל את cpu-z, התוכנה אומרת לי שהמתח 1.35. מישהו יכול להסביר לי את הדבר הזה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
ללא OC מישהו יודע ? גיליתי שאפשר למדוד לו טמפרטורה עם SPEED FAN והיא על 36 - 39 מעלות בעבודה ב 2D זה תקין ?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
ערב טוב לפי חודש קניתי מחשב שהוא סוג של תפלץ זה המפרט (בגדול) מעבד core2 e6600 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך GeForce PX8800GTS 2 gb ראם 500 הרד דיסק מארז Gigabyte Midi ATX Intel&AMD Certification Aluminium ספק ENERMAX LIBERTY 500W קירור GIGABYTE GH-PCU21-SC ועכשיו לשאלה , אחרי משחק של משהו כמו שעה וחצי חום לוח האם הגיע ל55 מעלות (speed fan ו everest ) והחום של כרטיס המסך הגיע ל70 מעלות!!! מה עושים איזה קירור מוסיפים? רק לציין שהמאוורר של המעבד כנראה עובד החום שלו הגיע ל35 מעלות ו40 לכמה דקות תודה אוהד
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-