עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני מצרף תמונות מתוכנות SpeedFan וEVEREST Ultimate Edition זה מחשב נייד חדש והנה קישור למפרט שלו http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01069714&lc=en&cc=il&dlc=en&product=3441671&rule=5849〈=en# אני לא בטוח על כמה אמור להיות המעלות אבל זה נראה לי חם מידי והשאלה שלי היא לגבי מגשי הקרור שיש בחנויות שונות האם הם באמת מקררים את הנייד ואם כן כמה עוזר הקרור? כי אני רוצה לשחק משחקים במחשב הזה ואני לא רוצה שיתחמם מידי ועוד שאלה ברגע שמגש הקרור שוכב מתחת לנייד והנייד מוציא את האוויר החם ללמטה המאווררים של המגש לא יחזירו את האוויר החם למעלה ויגרום לו להתחמם יותר? מישהו יכול לתת לי המלצה על מוצר טוב שיוריד לי את החום ביעילות? כי אני לא מצליח לבחור …

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  2. אפשר גם לקבל לינק לתוכנה? נ.ב.אני מתלבת בין ראדלינקר לטריי טולס.

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  3. קרה לי משהו מוזר מאוד... אתמול עדכנתי את הדרייברים שח הכרטיס מסך לגרסת בתא מהאתר של NVIDIA ועכשיו כשאני בודק מה הטמפ',אני רואה שהיא קפצה מ-50 ל-60????? מה זה צריך להיות???? ד.א אני אם הסיילנסר על הכרטיס...

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  4. טוב כל מה שאני רוצה זה שתסבירו לי מה כל דבר שמסומן באדום אומר בתמונות האלה, כי אני לא רוצה לשנות משו שאני לא יודע : תודה התמונות(גדולות מאוד): http://planet.nana.co.il/0pnt/1.JPG http://planet.nana.co.il/0pnt/2.JPG טעות שלי פרסמתי את זה במקום הלא נכון, להעביר בבקשה תודה

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  5. Started by R9800P2,

פתחתי את המארז בפעם הראישונה וראיתי שייש לי מאורר 120MM והוא לא פועל מה לעשות שהמאורר הפעל?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  6. בגלל הטמפ' הגבוהות של הכרטיס הזה שבמנוחה על 62 ובמאמץ על 67 קניתי לו קירור של זלמן Zalman VF700-AlCu LED קיצור סידרתי אותו על הכרטיס באמת שמתי אלכסון כזה וזה הסתדר אבל כנראה שלא מרחתי את המשחה טוב ושהדלקתי את המחשב הלכו לי שתי דברים : א. זה הספק כוח שהאמת לא הכי חשוב לי כי הוא היה ג'נרי כנראה . ב. הכרטיס מסך שלי החדש שנהרס ישר אחרי כמה שניות מהפעלת המחשב . בקשר לכרטיס נאבד לי הדף של האחריות והחשבונית אבל בגלל שיש לי יחסי דיבור הצלחתי להביא חדש במקומו במקום . בקשר לספק אני בימים הקרובים יקנה אני בהתלבטות קטנטונת בקשר לספקים . השאלה שלי היא כזאת. יכול ליהיות שאם פיזי המאוורר מתאים לכרטיס לא בהכרח הוא מתאים לו ? והאם יכול ליהיות שמה שהרס את הכרטיס זה דווקא אותה משחה שמרח…

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  7. Started by DDYB,

ברשותי המארז הנ''ל: שאלה בקשר למאוררים במארז, במארז יש 2 מאוררים ,1 -זה הקידמי שאמור כביכול להכניס אוויר, וה- 2 זה הצדדי שאמור להוציא אוויר נכון? אז היום אני פתאום בא בודק ולהפתעתי גילתי ששני המאוררים גם הקידמי וגם הצדדי(הגדול) מכניסים אוויר לתוך המחשב , ורק מן הספק יוציא אוויר, עכשיו האם זה תקין ? אני יודע שהמאוורר הראשון זה שמקדימה אמור להכניס אוויר למחשב, וזה שבצד אמור להוציא נכון? אני חושב שיש כאן התקנה לקויה , אם אכן המאורור הגדול אמור להוציא אוויר מהמחשב והוא כביכול מכניס כרגע איך אני יכול לעשות שהוא יוציא להפוך אותו? תעזרו לי בבקשה, מה לעשות בדיוק. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  8. Started by st0m,

שלום לכולם ... פתחתי את המחשב הישן שלי שעדיין עובד וראיתי שיש לו מאורר בקדמת המארז והמאורר הוא די גדול אני חושב שזה 120 בכל מקרה לא ראיתי את החיבור שלו... אז עכשיו אם החיבור שלו הוא מולקס זה טוב כי יש לי חיבור מולקס פנוי אצלי במחשב ואז אני אוכל לחבר אותו ואם החיבור הוא 3 פינים אז יש לי בעיה כי אין לי חיבור 3 פינים ... אז איך אני אוכל לחבר את המאורר למולקס אם החיבור שלו הוא בעצם 3 פינים ?!?!? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  9. הכוונה היא מה לתעד כדי לראות את השיפור ? למשל הורדתי את S&M אבל אני לא כל כך יודע מה לבדוק שם... האם אתם ממליצים לקחת תצלומי מסך של cpuz ומה לקחת מS&M?

• 5 תגובות
    • 495 צפיות
  10. Started by Dror-tz,

היי יש לי מחשב pentium D 920 2.8 MH לוח אם- abit il 8 צ'יפסט: Motherboard Chipset: Intel Lakeport i945P זיכרונות: 2 של 512 של twinmos ו-2 של 1 ג'יגה של samsung העלתי את ה-BUS SPEED ל-215 אז 215X14 = 3100 MH עם קירור big typhoon הטמפרטורה במנוחה - 18 ובמאמץ - 25 ברגע שאני רוצה להעלות עוד את הbus speed מעל ל-215 איך שאני יוצא מהביוס והמחשב עושה ריסטארט אז המחשב לא עולה לי ניסיתי להוריד את המחלק של הזיכרונות וזה לא עזר, בעיה של טמפרטורה לא נראה לי שזאת הבעיה האם הגבול של המחשב שלי הוא עד 215 ? אם לא אז איך אפשר להתקדם עם האוברקלוק שלי ? ???

• 5 תגובות
    • 495 צפיות
  11. Started by Konst1988,

שלום. אני מעוניין לנסות להמהיר את המעבד שלי, לא יותר מדי, פשוט לנסות להבין איך התהליך הזה עובד, ואולי לקבל גם שיפור בביצועים בלי להחליף מערכת קירור. פשוט לא מזמן החלפתי מאוורר, ולפי הביוס, הטמפרטורה של המעבד היא על 33-34 מעלות, אז אני חושב שיש איזה פוטנציאל. הבעיה היא כזאת: אני חיפשתי בביוס דברים קשורים לזה, אבל הדבר היחיד שמצאתי שהיה קשור זה CPU PNP. נכנסתי לשם, אבל הכל היה נעול, LOCKED, אפור כזה, בלי אפשרות לשנות כלום. לוח אם: P4VXASD2. בחוברת שלו, בתרשימים שמראים את הביוס, זה כן מראה את האפשרויות האלה מופעלות, אבל אצלי הם לא.. מה לעשות? נ.ב. אני לא מבין בזה כמעט כלום, אז בלי מושגים מפוצצים. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  12. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב אבל אני ממש לא מבין בכל הקטע של הקירורים.. אז אם מישהו פה יכול להמליץ לי על איזו שהיא מערכת קירור או אולי אפילו רק מאורר יספיק לי או שאולי אני בכלל לא צריך אחת.. כל הצעה תתקבל בברכה! פירוט של המערכת שאני הולך לקנות: מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - BOX לוח אם: ASUS M2N-SLI Deluxe Socket AM2 NVIDIA nForce 570 SLI ATX AMD Motherboard כרטיס מסך: EVGA GeForce 8800GTS 640MB 320-bit GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card דיסק קשיח: WD - WD2500KS 250GB 7200RPM 16MB Cache זיכרון: Kingston 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 667 PC2 5300 מארז: כנראה ה - 3D Aurora 570 ספק כוח: Thermaltake ToughPower W0103 …

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  13. Started by noos,

יש לי לוח של ASUS P5B DELUXE על הלוח כתוב שהוא תומך בזיכרון של 800 מגהרץ עכשיו אני חושב לשים לו זיכרון כזה של 800 השאלות שלי הם ככה 1. האם הלוח יזהה אותם ישר ואני לא אצתרך להגדיר כלום בביוס? (הכוונה שלי "ליזהה" זה שהוא ישר יעבוד איתם על 800 מגהרץ ללא כל כיוון מהביוס) 2. אם התשובה של 1 זה שכן צריך לכוון בביוס אז איך בדיוק עושים את זה ?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  14. שלום הנה מפרט המחשב שלי -קצת ישן: מעבד -סלרון 2000 מגההרץ (400FSB), לוח אם של גיגהבייט 8S648 זיכרון 512 מגה של קורסייר VALUE, כרטיס מסך RADEON 9800SE 256MB. השאלה הגדולה: יש לי מעבד חלופי של 2400 מגההרץ פנטיום 4. בקיצור - חשבתי אולי לעשות לו אוברקלוק ולהעלות את המהירות שלו ל3000 מגההרץ או אפילו 4000. יש לי קירור סטוק של אינטל אבל נראה לי שהוא ממש מספיק כי במאמץ הוא מגיע ל45 מעלות גג 50. השאלה הגדולה שלי אליכם זה האם זה מסכן רכיבים אחרים במחשב חוץ מהמעבד? לא איכפת לי שהמעבד יישרף לי (ברור שאני לא רוצה את זה) אבל האם זה יכול לשרוף לי את הזיכרון או לוח אם או כרטיס מסך? דרך אגב החברה של הספק שלי לא ידועה זה סתם ספק באיזה 150 שקל (בזמנו). תודה

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  15. Started by bigdady,

אני קניתי volcano 12 ואני לא יודע בדיוק איך לחבר אותו נכון אם למשהו יש אתר שמפרט יותר טוב מהדף שצורף למאוורר יבורך עריכה: אני רואה שאף אחד לא יכול לעזור או לא רוצה

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  16. אני מנסה להעלות את הOC שלי ונראה לי שהזכרונות הקקה שלי מגבילים אותי... לא מצאתי בביוס איפה אני מוריד מ-200 ל-166 וכן לחצתי CTRL F1 דה... ועוד משהו למה זה מופיע ואיך אני מסיר את זה? תמונה: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  17. .שלום חברים אני חדש פה . השאלה שלי למעלה . ומה זה עוזר למחשב ? למה זה מסייע בכללי ?

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  18. אני רוצה את חוות דעתכם בנוגע לכרטיס הבא: http://www.thermaltake.com/product/Cooler/TMG/A2414/A2414.asp הוא שואב את האוויר מהמארז ומוציא אותו החוצה. כדאי?

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  19. אני מעונין ללמוד על שיפרים לחשב ועל הסכנות שיש בהם ואיך מבצעים אותם מאיפה מתחילים , קראתי מספר רב של הודעות כאן ואני קצת מבולבל איך משנים את התזממונים של הזכרונות ומה המשמעות שלהם בכלל? אוברקלוק איך בכלל יוצרים אותו? :s05: :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  20. בוקר טוב , לבן דוד שלי יש מעבד של אינטל , כפול ליבה , המאוורר סטוק של אינטל ממש ממש מרעיש , הסברתי לו שצריך לקנות מאוורר חדש.. האם המאוורר הנ"ל : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_511&products_id=3943 , ייכנס למארז ג'נרי כמו שצריך ?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  21. מישהו יכול להשיג לי את המפרט של המאוורר שבא אורגינל עם מעבד Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 512MB 800MHz HT או בקיצור Intel P4 3.0GHz מה הRPM של המאוורר מה עוצמת הרעש, ההספק... וכו' תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  22. Started by K0sTa,

תגידו מה יותר טוב לעשות אוברקלוק למעבד של הכרטיס מסך או לזכרון שלו ? וזה נכון אם אתה עושה אוברקלוק לזיכרון של הכרטיס מסך אז המישחקים ירוצו יותר חלק ? ואם אתה עושה למעבד של הכרטיס מסך אז המישחקים עובדים יותר באיכות הגרפיקה יותר גבוהה

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  23. Started by Idanp,

טוב יש לי תקירור סטוק של הX800XL שלי.. אני רוצה לחבר אותו למחשב הישן(9600SE)..הוא מתאים בול! אבל הבעיה היא שאין עליו את התקע הזה שמחברים אליו תחוט של המאורר איך אפשר להפעיל תמאוורר הזה?>:

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  24. עכשיו שמעתי שזה יכול לשפר את הביצועים של המחשב... זה ההגדרות הרגילות שקיבלתי איתו: איך ההגדרות האלה? הן בסדר או שכדאי לשנות משהו? תודה!

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  25. Started by dddddd,

שלום יש לי כרגע כרטיס מסך X1950Pro 512MB ואני משדרג אבל אני מתלבט בין שני דגמים אז אני רוצה לדעת העם יש הבדל רציני או הבדל קטן בין שני הדגמים הנא הדגמים 8800GTS 320MB HD2900XT 512MB

• 1 תגובה
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים