אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז פחות או יותר חשבתי על Big Typhoon VX שאני משיג עליו אחלה מחיר.. אבל רציתי לברר מבעלים לקירור זה.. עד כמה הוא כבד..? והאם להכין מראש תמיכה אחורית?
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
קרה לי משהו מוזר מאוד... אתמול עדכנתי את הדרייברים שח הכרטיס מסך לגרסת בתא מהאתר של NVIDIA ועכשיו כשאני בודק מה הטמפ',אני רואה שהיא קפצה מ-50 ל-60????? מה זה צריך להיות???? ד.א אני אם הסיילנסר על הכרטיס...
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
ברשותי המארז הנ''ל: שאלה בקשר למאוררים במארז, במארז יש 2 מאוררים ,1 -זה הקידמי שאמור כביכול להכניס אוויר, וה- 2 זה הצדדי שאמור להוציא אוויר נכון? אז היום אני פתאום בא בודק ולהפתעתי גילתי ששני המאוררים גם הקידמי וגם הצדדי(הגדול) מכניסים אוויר לתוך המחשב , ורק מן הספק יוציא אוויר, עכשיו האם זה תקין ? אני יודע שהמאוורר הראשון זה שמקדימה אמור להכניס אוויר למחשב, וזה שבצד אמור להוציא נכון? אני חושב שיש כאן התקנה לקויה , אם אכן המאורור הגדול אמור להוציא אוויר מהמחשב והוא כביכול מכניס כרגע איך אני יכול לעשות שהוא יוציא להפוך אותו? תעזרו לי בבקשה, מה לעשות בדיוק. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם ... פתחתי את המחשב הישן שלי שעדיין עובד וראיתי שיש לו מאורר בקדמת המארז והמאורר הוא די גדול אני חושב שזה 120 בכל מקרה לא ראיתי את החיבור שלו... אז עכשיו אם החיבור שלו הוא מולקס זה טוב כי יש לי חיבור מולקס פנוי אצלי במחשב ואז אני אוכל לחבר אותו ואם החיבור הוא 3 פינים אז יש לי בעיה כי אין לי חיבור 3 פינים ... אז איך אני אוכל לחבר את המאורר למולקס אם החיבור שלו הוא בעצם 3 פינים ?!?!? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
איזה מאוורר הכי טוב מבחינה של שקט/ביצועים?
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לנסות להמהיר את המעבד שלי, לא יותר מדי, פשוט לנסות להבין איך התהליך הזה עובד, ואולי לקבל גם שיפור בביצועים בלי להחליף מערכת קירור. פשוט לא מזמן החלפתי מאוורר, ולפי הביוס, הטמפרטורה של המעבד היא על 33-34 מעלות, אז אני חושב שיש איזה פוטנציאל. הבעיה היא כזאת: אני חיפשתי בביוס דברים קשורים לזה, אבל הדבר היחיד שמצאתי שהיה קשור זה CPU PNP. נכנסתי לשם, אבל הכל היה נעול, LOCKED, אפור כזה, בלי אפשרות לשנות כלום. לוח אם: P4VXASD2. בחוברת שלו, בתרשימים שמראים את הביוס, זה כן מראה את האפשרויות האלה מופעלות, אבל אצלי הם לא.. מה לעשות? נ.ב. אני לא מבין בזה כמעט כלום, אז בלי מושגים מפוצצים. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי מעבד AMD 2500 BARTON עם קירור סטוק ואני רוצה להחליף גוף קירור, מה מומלץ למעבד הזה ? אגב הלוח אם הוא abit NF7-S ועוד שאלה, יש לי כרטיס מסך 6800gs של palit וגם לו אני רוצה להחליף את הקירור, מה מומלץ לכרטיס מסך הזה? תודה רבה לכולם העונים
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני קניתי volcano 12 ואני לא יודע בדיוק איך לחבר אותו נכון אם למשהו יש אתר שמפרט יותר טוב מהדף שצורף למאוורר יבורך עריכה: אני רואה שאף אחד לא יכול לעזור או לא רוצה
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. עידכנתי מ F9 ל F19 בלוח K8NS של גיגבייט ה OC המקסימלי שהגעתי עם ה F9 היה לפני כ שנה והוא היה 2603MHZ על מעבד 754 3000+ , עכשיו הביוס החדש שונה לגמריי יכול להיות שאני יגיע ליותר?
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
עם הדריורים הללו התוכנה RivaTuner לא תומחת באוורקלוקינג , וגם לא התוכנה של הדריורים עצמם מה לעשות? הכרטיס הוא 6800GS של GigaByte
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק מ2800 ל3250 הטמפ' בין 50-53 במנוחה במאמץ של פריים95 לא עובר את ה63-64 עכשיו שאני מפעיל את המחשב מופיע לי במקום 400 DDR משהו כמו 460 DDR עכשיו אני שואל אם החום יכול לשרוף אותם? הטמפ' זה לפרסקוט..קצת פחום חם.. ולמה עדיין בתכוכנות הוא מזהה אותו כ 2.8?
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אהלן, הסתכלתי עכשיו בביוס לגבי הטמפרטורות במחשב החדש שלי. היה כתוב שהטמפ' של המחשב היא 42 מעלות ושל המעבד 22 מעלות. זה בסדר? מה הטווח התקין? מה מסוכן?
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
מישהו הצליח להביא אוברקלוק משמעותי עם שתי זכרונות של 512 מהסוג שהצגתי?
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אני עובד עם מעבד סלרון 1GHZ Step1 (לפי EVEREST) שיניתי את מהירות BUS ל133 (המקסימום האפשרי בביוס) ואת המכפלה לX16 (גם כן המקסימום בביוס) כרגע המעבד עובד על 1.33 גה"ץ. מהירות הBUS אכן השתנתה אבל המכפלה נשארה X10 כמו לפני השינוי.... אני מניח שהמכםלה נעולהת האם אני צודק ? האם יש דרך לפתוח את המכפלה ? ע"י ג'אמפר או תוכנה ? האם שינוי מתח ישנה משהו ? איך משנים מתח ? אשמח להחכים.
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש : רדאון 9800 פרו 2500+ ואני צריך מאווררים למארז יש לי שני מקומות מאחורה ואחד מקדימה כולם בגודל 80 מ"מ אני צריך שתגידו לי בבקשה איזה מאווררים לקנות דגמים ספציפים והאם כדאי לי לעשות חור בדלת ממול למעבד ועם כן באי זה גודל אז בבקשה תגידו לי איזה מאווררים לקנת ואיפה למקם אותם ושהמחיר של כולם יצא בסביבות 150 שקלים תודה
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות עוד OC ל BUS להגדיל את ה MHZ אבל הזיכרון לא נותן לי אני צריך להוריד מכפלה כי יש לי מסכים כחולים ... אני כרגע ב228 ב BUS זאת אומרת שאני על DDR450.... איך אני מוריד מכפלה לזיכרון אני לא מוצא שם ב BIOS תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
מפרט: abit - AX8 amd athelon 64bit 3.2 1giga ram ddr2 evga gforce 7600gs קניתי את החלקים הנ"ל לפני כ 8 חודשים והחום של הכ.מסך עמד על 54~57 לא הוספתי לו שום אמצעי קירור נוספים (רק המאוור המקורי נישאר), עם הזמן החום עלה ולפני מספר ימים הגיע ל75~77 כמעט 80! שמתי לב לשינוי לרעה בביצועים, הנחתי שזה בגלל האבק אז שאבתי את כל האבק מהמאוורר ומהכרטיס עצמו, למרות זאת החום נישאר על 65~68 אני בטוח שהוא ימשיך לעלות.... חשבתי לקנות תמאוורר הזה Model Accelero X1 Application NVIDIA 6800 series NVIDIA 7800 series (just PCIe) NVIDIA 7900 GTX, GTO not compatible to most 7900 GT boards Please check your board with the height restriction drawing to assure …
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג דרך הביוס ואו לא נותן לי או נותן לי את זה בצבע אפור אני רוצה לדעת איך אני יכול לעפשר לזה הלוח אם שלי: Supported Slot Types ISA, PCI, AGP Manufacturer ASUSTeK Computer INC. Model P4S533VM Version REV 1.xx BIOS Vendor Award Software, Inc. BIOS Version ASUS P4S533-VM ACPI BIOS Revision 1008 BIOS Release Date 09/11/2002 BIOS Properties Plug and Play, Flash, AGP AGP Revision 2.0 Rate 1x, 2x, 4x (4x enabled) Available Rate 0x00000007 Selected Rate 0x00000004 Aperture Size 64 MB Sideband Addressing Supported (enabled) Fast Write Supported (disabled) תודה לעוזרים :yelclap…
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
לפני חודש פחות או יותר קניתי לוח של ABIT והמאורר של הגשר הצפוני שלו מרעיש מדי בשבילי(לפי נתוני הביוס הוא מסתובב ברוב הזמן על 5000RPM+ ) מה שאני רוצה לעשות זה לקחת את גוף הקירור מהלוח הישן ולהוסיף לו מאורר 40מ"מ כשפירקתי את גוף הקירור שמתי לב לזה שבנוסף לקליפסים או איך שלא קוראים לזה הוא דבוק עם חומר וורוד שנראה כמו מסטיק בזוקה ויש מסביב גם מין ריפוד כזה לא יודע איך להסביר הייתי מעלה תמונה אבל אין לי מצלמה... אחרי שתי שניות הבנתי למה משמש הריפוד הזה. הוא משמש כבידוד לכמה חתיכות מתכת חשופים בליבה של הגשר עכשיו השאלות: מה זה החומר הוורוד הדביק הזה ולמה הוא משמש?? האם יש את זה גם בלוח החדש שלי? זה יכול להזיק אם אני יחליף גוף קירור(ומאורר)? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
יש לי את המארז הזה בלי מאוורר מקדימה הוצאתי את התעלת איוורור ושמתי במקומה מאוורר 80 מ"מ בתוך המארז שיכניס קור, האם זה עוזר? לעשות אותו שהוא יוציא חום? מה לגבי אבק? האם להשאיר את תעלת האיוורור? הטמפרטורות עכשיו הם 48 במעבד, 33 במארז, ו 37 בכרטיס מסך. (עם מזגן על 25C) יש לי AMD 2600+ XP הטמפ' בסדר?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
צריך המלצה למאוורר איכותי וזול ככל האפשר למארז COOLER MASTER 532 120 מ"מ או 90 מ"מ
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
היי התחלתי לשחק WOW ופתאום באמצע המשחק אני רואה שקיבלתי הודעה שמטעמי חום הכרטיס עשה דאונקלוק למהירות שלא תסכן אותו.. בדקתי וראיתי שהטמפ של הכרטיס הגיע ל 80... למיטב זכרוני זה תקין... הכיצד אפשר לסדר את הדבר הזה :\ ? האם מומלץ אולי להחליף את הקירור או לשים משחה טרמית ? אשמח לעזרה בקירור הכרטיס.
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם מומלץ להשאיר את המארז פתוח לצורך איוורור המחשב? :-\
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך (X2900PRO ) , עם איזה תוכנה הכי כדאי לעשות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-