אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מחפש קירור נורמלי במחיר סביר, ללא אוברקלוק, שיקרר את המעבד בצורה הכי זולה וטובה שיש. חנויות באזור ר''ג המעבד הוא: AMD athlon 64 3000 vience הלוח DFI ultra-d תודה
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם... היום, לאחר הרבה למידה מהפורום הזה הצלחתי לבצע את האוברקלוק הראשון שלי שעובד אז ככה: עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי: Radeon 9600XT 256 MB של PowerColor http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/d/a/v/i/d/1/9/8/8/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200312161721032747/200502121135298783/oc_gpu.JPG אני יודע שהאוברקלוק הוא אולי פצפון ואני לא ירגיש שום הבדל, אבל אתם מכירים את ההרגשה של אחרי האוברקלוק הראשון שלכם? שממש הצלחתם לשפר משהו במחשב? כי לי זה נתן הרגשה ממש נפלאה...והכל תודות לפורום הזה שלימד אותי...תודה רבה..!!! עכשיו בקשר לשאלות... נכנסתי השבוע לאתר של הכרטיס מסך שלי והיה כתוב בפרטים של הכרטיס מסך שלי שהתדר של הזיגרון אמור להיות 300MHZ*2 אבל הוא רק…
-
- 4 תגובות
- 460 צפיות
-
-
דייייייי התייאשתי נמאס לי מהרעש המרגיז שעושה המאורר של ה7600GT, החלטתי לקנות קירור ועל הדרך גם קירור למעבד. מה שחשוב שיהיה כמה שיותר שקט, שיהיה יעיל וטוב ביחס לעלות, וכמה לדים אף פעם לא הזיקו. אפשרי גם קירור מים. 600 זה התקציב אפשר לחרוג ואפשר גם לרדת ממנו, העיקר שאני ישלם על קירור טוב ולא על שם טוב.
-
- 4 תגובות
- 460 צפיות
-
-
חיפשתי הרבה, אך לא מצאתי חנות כלשהי באינטרנט שמוכרת רגיל 120 מ"מ ונמצאת בצפון. אולי יש חנויות אחרות, שאין להן אתר ומוכרות גרילים של 120 מ"מ (בצפון). מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 460 צפיות
-
-
יש לי מארז Thermaltake Swing VB6000 אחרי שקניתי קירורים רציניים לכ. מסך ולמעבד שמתי לב שעכשיו זה נשמע כאילו המאוורר של המארז עושה די הרבה רעש (אם אני מנתק אותו המחשב הרבה יותר שקט) עכשיו השאלה שלי אם לקנות מאורר אחר (למשל ARCTIC COOLING 120MM מנעה) יעשה שיפור משמעותי מהבחינה הזו?
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
החלפתי לוח ל K8V-X SE של אסוס ואני צריך לדעת אם מישהו ניסה לעשות לו OC.. אם כן, יש בנצ'ים עליו?
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אני עושה OC למעבד שלי e6600 וחיפסתי את היחס fsbram בלוח כדי להקטין קצת את המהירות של הזכרון. מישהו יכול לכוון אותי\בעל אותו לוח לתת פירוט מדויקGIGABYTE GA-965P-DS3 תודה
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה יש לי במארז 3 מאווררים ראשיים שניים בספק ואחד בדיסק קשיח שלושת המאווררים נמצאים אחד: למעלה 80 מ"מ(נראה לי) אחד מאחור 1XX מ"מ ועוד אחד על הדלת מול המעבד גם 1XXמ"מ רציתי לדעת איך אני צריך לסדר את המאווררים (אני מתכוון מכניס או מוציא אוויר) כך שיתן לי את הקירור הכי טוב עכשיו שני ה1XX מ"מ מוציאים אוויר והלמעלה מכניס איך כדאי לי לסדר??? נ.ב איך אני יכול לסדר את הכבלים שלא יפריעו לקירור פשוט יש לי שם גוש של חוטים של הספק ללא שימוש (הIDE מעוגל) תודה
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם אני חדש בפורום ואני לא בטוח אם זה הפורום הנכון לשאול אבל בכל זאת. אני רוצה לחבר מאורר נוסף לקירור המארז איפה כדי לחבר אותו? (למעלה, למטה, בצד) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
יש לי מאורר של אינטל מה שמגיע עם המעבד והוא מסתובב נורא לאט 1000 RPM נכנסתי לביוס ויש לי שם רק אפשרות שרשום בה lowest fan speed ויש לי אפשרות שזה יהיה או על SLOW או על OFF כרגע זה על SLOW . מישהו יכול להסביר לי איך אני משנה שיסתובב יותר מהר?
-
- 4 תגובות
- 459 צפיות
-
-
לפני כמה זמן שאלתי פה בקשר לקירור למעבד, אבל לא היה כלום במלאי אז נישארתי עם הסטוק של אינטל. המעבד המדובר הוא E6600 הטמפ' של המעבד היא בסביבות ה40 במנוחה ובמאמץ זה עולה עד ל70, לפעמים זה עולה ל80 והמחשב נכבה. האם זה נורמלי? כי ניראה מוזר קצת שהקירור סטוק לא מחזיק את המחשב, כשאין שום OC. הטמפ של הלוח היא 46והטמפ של אחת הליבות היא 48 (לא אמור להיות כמו הטמפ של המעבד?) בדקתי עם EVERST
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
היי כולם אני רוצה לעשות אוברקלוקינג אבל נתקלתי בבעיה שאני לא יכול לשנות את המכפלה (ברוב המחשבים) אבל גם את הFSB אני לא מוצא ולא יכול לשנות!!! יש לי לוח אינטל ומעבד אינטל 2.4 אין לי את החוברת של המעבד או הלוח....ואני בנתיים (כמו שזה נראה) חסר אפשרות של המהרה מה לעשות?? מישהו יכול לעזור?? תודה רבה אסף
-
- 4 תגובות
- 459 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3036
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
היי חברים, ראשית שוב תודה על ההקשבה והרצון לעזרה. כל מי שעוזר מקומו שמור למעלה ומטה לדעתי האישית לפחות. אז ככה, יש לי שני לוחות בששניהם המאורר של הגשר הצפוני התחיל להתשעל וניתקתיהו, שאלתי האם יש מאורר מסויים שהוא נוסה רבות ומומלץ על ידי חברינו לפורום? כמו שלמשל במעבדים ה ARCTIC 64 PRO מהווה קונצנזוס אוטומטי? אשמח להמלצה גם על מארר 12 סמ למארז שהוא מומלץ...יש לי תחושה על THRERMAL כתום אחד עם סלוט שליטה במהירות...מה אומרים? (כרגע יש לי רק מאחורה במחשב). אשמח לתשובה זריזה. * תמונה של המאורר שלי על ה DFI LANPARTY ULTRA-D שלי מצורפת. (הוא חולה) * השניה של הלוח ABIT IS7-E של המחשב השני בבית (גם הוא חולה) [br]פורסם בתאריך: 7.03.2007 בשעה 17:31:14 אגב תראו מה מצאתי, מה אתם חושב…
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אמרו לי שאפשרי לעשו OC למעבד בעזרת תוכנה ולאו דווקא דרך הביוס. יש לי מעבד Intel Pentium 4 1.7GHZ..... בסוקט 478PIN... מישהוא מכיר איזושהיא תוכנה שאני אוכל לעשות איתה אוברקלוק? אפילו אוברקלוק קטן ממש.. \= המכפלה של המעבד היא 100*17... אז זה אומר שהעלאת באס הכי קטנה תגרום לביצועים גבוהים יותר? אשמח אם מישהוא יכוון אותי ויסביר לי בעניין (:
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
אפשר גם לקבל לינק לתוכנה? נ.ב.אני מתלבת בין ראדלינקר לטריי טולס.
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ספק כח גנרי מחברת sunshine [כן אני יודע , הייתי צריך לחשוב על זה לפני שקניתי] אני כשלעצמי מרוצה מהספק, אני לא מבצע OC, אין לי כרטיס מסך חזק ובכלל דרישות האנרגיה שלי נמוכות רק יש דבר שמאוד מחרפן אותי בנוגע לספק וזה הרעש שהוא מפיק. אני רגיש במיוחד לרעש ולכן אני קונה את ה big typhoon למעבד, ולכן גם הסרתי בניתוח כירורגי את המאוורר של כרטיס המסך [ושימות המנייאק רק שלא ירעיש] לספק יש שני מאווררים, חשבתי האם כדאי לי לקנות שני מאווררים שקטים ולחברם? מישהו מכיר את סוגי הספקים הללו, האם אפשרי לעשות זאת? האם אלו מאווררים שעובדים על מתח ישר? עוד אפשרות היא כמובן לקנות ספק כוח חדש, במקרה זה אנא המליצו לי, כמו שאמרתי אני לא זקוק לוואט גבוה אבל אני כן זקוק לשקט לכן לא מ…
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
השאלה שלי האם כדאי לקנות מאווורר חדש או משהו של זלמן במקום המקורי? גם ככה זה נראה לי חם(לא?) והאוברקלוגינג יגיע בעתיד
-
- 7 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד אבל אני לא מוצא את ההגדרות בביוס ... יש לי intel P 4 2.4 הביוס מעודכן ל2003 זה משנה ואם כן איך אני עושה עדכון? לוח אם p4pe-X i845pe
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
בגלל הטמפ' הגבוהות של הכרטיס הזה שבמנוחה על 62 ובמאמץ על 67 קניתי לו קירור של זלמן Zalman VF700-AlCu LED קיצור סידרתי אותו על הכרטיס באמת שמתי אלכסון כזה וזה הסתדר אבל כנראה שלא מרחתי את המשחה טוב ושהדלקתי את המחשב הלכו לי שתי דברים : א. זה הספק כוח שהאמת לא הכי חשוב לי כי הוא היה ג'נרי כנראה . ב. הכרטיס מסך שלי החדש שנהרס ישר אחרי כמה שניות מהפעלת המחשב . בקשר לכרטיס נאבד לי הדף של האחריות והחשבונית אבל בגלל שיש לי יחסי דיבור הצלחתי להביא חדש במקומו במקום . בקשר לספק אני בימים הקרובים יקנה אני בהתלבטות קטנטונת בקשר לספקים . השאלה שלי היא כזאת. יכול ליהיות שאם פיזי המאוורר מתאים לכרטיס לא בהכרח הוא מתאים לו ? והאם יכול ליהיות שמה שהרס את הכרטיס זה דווקא אותה משחה שמרח…
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
יש לי כיום GLOBALWIN CAK38II עם מאוורר DELTA כך שאפילו אם הוא רועש אני די בטוח שהוא יותר שקט מה-DELTA. איזה מעבד AMD מומלץ כיום ל-OC? איך ה-TwinMos DDR PC3200/400 TMD7608F8E50B/D ב-OC (או שישנו זיכרון בעל יחס ביצועים/מחיר טוב יותר)
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
לא דרך הביוס השתמשתי בתוכנה שמגיע עם הדרייבר של NVIDIA העלתי את מהירות של המעבד ב 200MHZ אני רוצה לדעת עד כמה מותר להעלות את המהירות בלי לגרום נזק? הטמפ' של המעבד לא השתנת אבל המהירות שלו העלתי אותה בכמה מותר להעלות? לוח אם msi k9ngm מעבד athlon 64 3200 זיכרון 256MB 533MHZ הנה תמונה של התוכנה של NVIDIA שהשתמשתי איתה ואני לא יודע כמה אפשר להעלות עוד? עד כמה אפשר לעלות את המהירות בלי לפגוע ברכיבים במחשב? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
מעדיף של חברת zalman דגש על שקט תקציב 150-250?
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
לצורך שימוש בפלטייה עם קירור מים, כמה וואט פולט 6600GT?
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אצלי היחס הוא 5:4 ......האם יש קשר בין ביצועים ליחס??... או שזה סתם תלוי במהירות של הזיכרונות והFSB
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-