אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום, חשבתי על לתקוע מאוורר ביתי שמיועד לקרר אותי בימים החמים מול הדלת של המארז עכשיו אני בטוח שאני לא הבנאדם הראשון שחשב על זה, אם כך למה הדבר לא מומלץ, שהרי המאווררים האלה עצומיים ומספקים קור
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את זה :http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/superior_panel/superior_panel.htm זה פאנל שליטה שיש לו מלא פונקציות ואני מעוניין לקנות אותו...עכשיו יש לו חיבור RCA וחיבורי סאטא ומלא דברים...השאלה שלי היא הרי הכול מיתחבר ללוח בכבלים לא?! כלומר יש לי חיבור בלוח שמחברים אליו את הRCA ואת הSATA החיצוניים והכול?! הלוח המדובר הוא של אינטל DG965SS תודה מראש! מישהו?!
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים! לי יש בעיית חום לא רגילה על המחשב . ומתוך כל הנסיונות הקירור שביצעתי הסקתי שהמתח שהמעבד מקבל הוא לא טוב. יכול להיות שאם אני מקבל מתח נמוך מהרגיל (1.52 אני מניח) אז המעבד יתאמץ ויתחמם ?
-
- 8 תגובות
- 445 צפיות
-
-
המאוורר ששמתי מקדימה של AC 120mm לא ממש שקט.. אז אני מחפש מאוורר אחר ומצאתי שלושה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_168&products_id=5728 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2592&products_id=18687 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3038 מה אתם אומרים? הזה שבפנדה נראה שקט מאוד אבל 90 ש"ח? ??? שווה את זה?
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה דקות הוספתי עוד ראם למחשב שלי..היה לי 128 RDRAM כעת יש לי 256.. הווינדוס ואברסט מזהים את הראם אני מעוניין לקבל תוכנה שבודקת את יציבות הראם ואת הראם בכלליות תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
אני יודע שבאתר שלהם הם אומרים שכן השאלה איך זה במציאות
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק ל-Q6600 ל-3GHz והזכרונות ירדו ל-667MHz מה יכולה להיות הבעיה? תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
דייייייי התייאשתי נמאס לי מהרעש המרגיז שעושה המאורר של ה7600GT, החלטתי לקנות קירור ועל הדרך גם קירור למעבד. מה שחשוב שיהיה כמה שיותר שקט, שיהיה יעיל וטוב ביחס לעלות, וכמה לדים אף פעם לא הזיקו. אפשרי גם קירור מים. 600 זה התקציב אפשר לחרוג ואפשר גם לרדת ממנו, העיקר שאני ישלם על קירור טוב ולא על שם טוב.
-
- 4 תגובות
- 445 צפיות
-
-
יש עוד מישהו שנתקל בתוכנה easy tune גם בגירסה 4 וגם ב-5 שלא מציגה טמפ' ומהירויות מאווררים (האופציה כבויה) עם הלוח הזה או לוח אחר דומה של ג'יגה ביית? אחרי מאמץ רצוף של 100% CPU בעת צריבת DVD עם נרו למשך יותר מחצי שעה רצופה (הצריבה אמורה לקחת שעתיים ויותר)הטמפ עולה ל-80 מעלות (לפי אוורסט) והמחשב נכבה (מעבד AMD 64 3000) ואי אפשר להשלים את הצריבה... זה סביר או שמעבד כזה אמור לעבוד בלי הפסקה על 100% בלי להתחמם ולהכבות גם במשך שעות ברציפות?
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שותתי לי באינטרנט וסתם מצאתי מאורר איכותי 80 מ"מ זה יעניין לדעתי הרבה בזמן האחרון ראיתי פול שמחפששים מאוררים אז הינה המאורר כולה ב 26 שקלללללל http://www.hotpc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=245
-
- 5 תגובות
- 445 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד AMD 3000 קרור נינג'ה עומד על 30 מעלות ללוח אם : GA-K8N Ultra-SLI זכרונות: PDP PDC1G3200LLK 1GB (2*512MB) DDR 400MHz Patriot Dual Memory קיצר אני מנסה להעלות למאבד.. אבל אני מצליח לעשות לו רק 1.9 ניסיתי להעלות מתח והכל.. ולא עוזר.. חייב עזרה דחוף.. (זה לחבר)
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
המפרט שלי: מעבד: intel pentium 4-2.0 GHZ 478P 512KB לוח אם: ASUS p4b266c DDR כרטיס מסך: ASUS GeForce 4 mx 440 64 mb DDR tv-out דיסק קשיח: מקסטור 7200 סיבובים לדקה 60 ג'יגה כרטיס קול: creative sound blaster sb live 5.1 ראם: 512mb + 256mb הראשון של קורסאייר (הגדול יותר) עכשיו הטמפ' שלי במאמץ היא 34 מארז ו-55-56 מעבד (cpu=מעבד....נכון?) לא במאמץ זה 30 ו-35 (בהתאמה ללמעלה) זה נורמלי? חם מדי?
-
- 4 תגובות
- 444 צפיות
-
-
בזמן האחרון נאלצתי לחזור למעבד הישן שלי, פנטיום 4 1.6 גה"צ ליבת Willamette שהרצתי אותו על 2.1 גה"צ והטמפ' עדיין היו די הרבה מתחת למקסימום. במנוחה הממוצע היה משהו כמו 26 מעלות ובמאמץ הגעתי הכי הרבה ל-54, אבל בד"כ לא עברתי את ה-51, וזה להזכירכם עם מעבד שרץ באוברקלוק של 500 מה"צ, כולל העלאת מתח (לא הייתי צריך, אבל בדקתי בכל זאת) וגם ככה הוא 0.18 מיקרון. זה היה אוברקלוק לא רע בכלל לפי דעתי, והייתי יכול להמשיך אפילו עוד קצת. עכשיו חזרתי למעבד הרגיל שלי שהוא 2.66 גה"צ (ליבת Northwood) ועכשיו פתאום לעומת המעבד הישן שמתי לב שהטמפ' קופצות מכל דבר קטן, לדוגמה: אני מפעיל איזה תכנה קטנה וישר הטמפ' קופצת באיזה 3-4 מעלות וזה בלי שמהעבד בכלל ב-100 אחוז עבודה, כמובן שאח"כ היא יורדת אבל ל…
-
- 3 תגובות
- 444 צפיות
-
-
לכמה הגעתם עם ה 6200 שלכם ב OC תנו כמה שיותר פרטים הזה פרטים אצלי יש לי 6200 של INNO3d 128 ביט 128 מגה AGP פתחתי צינורות 8 ( צינורות תקינים ) ואני עומד על OC של ליבה : 425 זכרונות: 640
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
בוקר טוב-רציתי לשאול לגבי כרטיס המסך mx 4000/128 mb ברמת העקרון,מה הכדאיות\תועלת בהמהרה של הכרטיס הספציפי הזה(אני יודע מה הסיכונים) האם o.c "כסאח" יביא ל שיפור ניכר ? הבנתי שהכרטיס מיסודו הוא חלש אך אין באפשרותי לשדרג כרגע יש סיכוי שמשחקים שלא עובדים כיום כגון need for speed 2 יעבדו לי עם ביצוע oc? שעון הליב הבסיסי הוא 287.5 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-
-
היי כולם אני רוצה לעשות אוברקלוקינג אבל נתקלתי בבעיה שאני לא יכול לשנות את המכפלה (ברוב המחשבים) אבל גם את הFSB אני לא מוצא ולא יכול לשנות!!! יש לי לוח אינטל ומעבד אינטל 2.4 אין לי את החוברת של המעבד או הלוח....ואני בנתיים (כמו שזה נראה) חסר אפשרות של המהרה מה לעשות?? מישהו יכול לעזור?? תודה רבה אסף
-
- 4 תגובות
- 444 צפיות
-
-
האם מישהוא מכיר את הקירור Asus Knight ?ואיך הוא? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך geforce fx5500 עם 128 זיכרון 64 ביט עכשיו באובקלוק הוא מביא לי לעלות רק הזיכרון את הליבה אי אפשר לעלות(כאילו בתוכנה הוא מעלה אותה אבל שאני מפעיל תמחשב מחדש זה חוזר למהירות סטוק שלו והזיכרון נשאר באובר) אפילו במגהרץ אחד אי אפשר ככה אני רוצה לעשות לליבה אובר קטן וזה לא הולך ניסיתי בכל התוכונות האפשריות בבקשה מה עושים למי שהיתה בעיה דומה ופתר אותה בבקשה תעזרו!!!
-
- 4 תגובות
- 444 צפיות
-
-
מישהו פה יכול להגיד איך להחליף את ההיט סינק של הכרטיס מסך? יענו איך אני מורד אותו מהGPU בלי לשבור כלום....
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עושה חושבים אם להחליף כ. מסך, ועלתה לי השאלה לאיזה מהסדרות האלה בד"כ ניתן לבצעה המהרה, ולפתוח צינורות? אני יודע שזה תלוי הרבה על מה נפלת, אבל בגדול נראה לי שיש הגיון שאם לקחו סט של כרטיסים שחלק נפלו להיות GS בגלל היצור של המעבד, וחלק נפלו להיות GT מסיבות דומות, ורק חלק נשארו כ U, אז זה אומר משהו על היכולות פתיחה והמהרה של ה U מאשר של ה GS. שאלה שניה: ב SLI, אני הבנתי שמחברים שני כרטיסים זהים. מה קורה אם אני מחבר שני כרטיסים שונים (אבל כמובן מאותו יצרן GPU)? מישהו ניסה? מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
אמרו לי שאפשרי לעשו OC למעבד בעזרת תוכנה ולאו דווקא דרך הביוס. יש לי מעבד Intel Pentium 4 1.7GHZ..... בסוקט 478PIN... מישהוא מכיר איזושהיא תוכנה שאני אוכל לעשות איתה אוברקלוק? אפילו אוברקלוק קטן ממש.. \= המכפלה של המעבד היא 100*17... אז זה אומר שהעלאת באס הכי קטנה תגרום לביצועים גבוהים יותר? אשמח אם מישהוא יכוון אותי ויסביר לי בעניין (:
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם כשאני מעלה את הBUS של המעבד ,אז גם הFSB יעלה? והאם גם התדר של הזיכרונות יעלו,כשהם על יחס של 1:1?(FSB:DRAM נכון?)
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
הקירור מיועד להרים את המעבד לרמה של 240*10 -260*10 אני עומד בהתלבטות בין שני גופים שונים,להלן: Thermaltake PIPE101 + Thermaltake SMARTUFO סה'כ- 277 ש'ח. או ZALMAN CNPS7000B-Cu סה'כ-212 ש'ח המפרט בחתימה, תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-
-
לאחרונה אני מקבל מסכים כחולים אבל רק במשך הלילה כשהמחשב נשאר דלוק... בבוקר כשאני מדליק את המסך אני רואה מסך כחול , נותן לחיצה על מקש כלשהו ואז הוא רושם Restarting עובר לתמונה של ה Windows loading (כאילו המחשב עולה) לא זז אז אני נותן עוד לחיצה על מקש כלשהו וחוזר בחזרה לדסקטופ וכל מה שפעל בלילה פועל כרגיל ??? חוץ מזה שאני לא מצליח לגלוש בדפדפן ... צריך ריסטרט. יש למישהו מושג מה הבעיה ? אופס טעיתי בפורום סליחה ...
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-