עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כותרת....

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  2. Started by djez26,

שלום אני מוניין למצוא קירור טוב למעבד amd 2800 barton שיושב ומתאים ללוח abit n-force nf7 s-2 לא חשוב המחיר אבל אני צריך המלצה למשהו חזק בשביל אוברקלוק גבוה מאוד וגם אם יש המלצה לקירור זכרונות וצ'יפסט תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  3. Started by pc student,

חברה יש לי כרטיס מסך עם פי סי בי קטן כמו ל9200se וחשבתי האם הקירור לכרטיס מסך החדש של זלמן הזה שדומה לבלו אורב ענקי(אני משוגע על קירור בומבסתי)האם הוא יתאים לי?

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  4. Started by fox man,

שלום לכולם אני רוצה לעשות אובר למערכת שלי סלרון 2800 עכשיו.. כמה שאלות 1.עד כמה ניראה לכם שסלרון יוכל להגיע ושלא יקרא לו כלום? 2.יש לי את הקירור הרגיל של אינטל סה מספיק? 3.עכשיו ללא מאמץ המעבד על 40 מעלות אם אני יעשה אובר איזה טמ, לא תיהיה טובה כבר? 4עכשיו התחלתי לעשות אובר והגעתי ל 3000 עכשיו המחשב התחיל לעשות רעש של מזגן ממש ממש חור בראש זה בסדר? 5כי ראיתי ב fan rpm שהוא היה על אובר קלוק היה רשום שם בערך 5000 ורעש חזק חזק זה בסדר ניראהלכם? 6כי קבוע אצלי הוא על 2000 אם רעש בסדר? ו7מה זה בעצם rpm??? מקווה שתענו על כל השאלות תודה..

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  5. Started by st0m,

רציתי לדעת האם הגוף קירור הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=13133 מתאים לכרטיס מסך geforce 6600GT pci-e והאם הוא טוב . תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  6. הלוח תומך עד PIII 600 אם אני מחבר מעבר יותר מהיר נניח PIII 800 מה תהיה ההשפעה על ה OC וכיצד כדאי לבצע

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  7. Started by dani,

קניתי מחשב חדש עם AMD 64 3000+ עם המעבד קיבלתי מאוורר וגוף קירור של Thermaltake מדגם TR2-M6 SE (K8) והמעבד נמצא על על 53 מעלות בתוך 10 דקות בערך עד שהעלתי את ההתקנה של הווינדווס - יש בתחתית של הגוף קירור כזה ריבוע לבן (בן דוד שלי חיבר והוא אמר שזה משחה או משהו) זאת טמפרטורה נורמלית

• 4 תגובות
    • 466 צפיות
  8. Started by n14charlie,

אהלן חברים אני הולך לקנות בקרוב מאוד את המחשב הבא ואני יהיה מעוניין לבצע לו OC אבל אני לא בטוח לאיזה תדר שעון אני יגיע ואם הקירור שיהיה בכלל מספיק תגידו לי מה אתם חושבים בבקשה: מעבד: e8400 או הq6600 - לכמה אני יכול להביא כל אחד מהם? SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 CPU COOLER ASUS P5Q PRO G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 SEAGATE ST3320613AS 320GB SATA2 7200RPM 16MB Pioneer DVDRW DVR-215DBK BLACK 20X DUAL LAYER SATA SAPPHIRE RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E CoolerMaster CM690 MidTower Case No Psu OCZ 500W StealthXStream PSU Retail תגידו אם אתם חושבים שאני צריך לשנות משהו כדי לעשות OC יותר טוב

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  9. Started by NETANELKOREN,

שלום. אני רוצה לקנות את הבקר ThermalRight SI97 השאלה שלי ניסתי בזאפ ולא מצאתי את הבקר שחפשתי האם יש לבקר הזה שם אחר והאם זה בקר טוב. ואני רוצה לקנות גם פריזר לקירור המעבד אז אני צריך שתמליצו לי על פריזר טוב עד 200 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  10. Started by adamg,

המאורר שממוקם בספק, תפקידו הוא להוציא אויר חם החוצה או לאורר את הספק, או שמא יש שני מאווררים שונים? בכל מקרה הש אלה היא כיצד עלי לנקות את המאורר הזה? אני מרגיש שלא יוצר מספיק אוויר חם ומשער שהעבודה קשורה לכך שלא נגעתי שם 4 שנים

• 5 תגובות
    • 466 צפיות
  11. Started by SויSה,

יש ברשותי שתי מאוורים ג'נריים אחד 80 ואחד 60 מ"מ,לשתי המאווררים יש שתי כבלים אחד שחור ואחד אדום אך אין להם חיבור כלשהו אלא רק כבלים חשופים. היכן אני יכול לחבר אותם במחשב? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  12. Started by 3xter,

יש כאן מישהו שיודע מהי הטמפרטורה הממוצעת שבה אמור לעבוד מעבד מסוג Intel Pentium 4 2.8E Ghz 1M Cache BOX Prescott (כמו שציינתי - BOX - המאוורר הוא מקורי של אינטל)

13. Started by Cilay,

מעבד: אינטל 2.8. לוח אם : ABIT I865E כרטיס מסך : FX5700 כרגע אני מנסה לעשות OC רק למעבד , אך לאחר שאני עושה זאת ומגיע ל210\210 אחרי הריסט מגיע לי למסך שרשום בו : INSERT DISK BOOT וממשיך אחרי זה כמה מילים , כאילו צריך לפרמט , יש פתירון כלשהו ?

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  14. Started by the_king00,

כדי לי "להשקיע" בה? אני רוצה לשפר את המאוורר של הרדיאטור לקולרמסטר ג'ט4

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  15. Started by eyal00,

אני בודק את הטמפ' של המעבד שלי בכמה תוכנות וכל אחת מהם מראה טמפ' שונה. בTAT מראה לי על 37 מעלות ובEVEREST וSPEEDFAN זה מראה לי על 23-24 חשוב לציין שרק לפני שבוע החלפתי את הקירור סטוק בTT BT VX.

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  16. Started by oron_s,

מישהו ניסה, יודע?

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  17. Started by hagay21,

יש לי פנטיום 4 800 2.4 שעומד על מתח של 1.520 זיכרונות של ויבונד 512 3200 433 הרץ אני מעוניין להעלות את מהירות הליבה ל 3.0 הגעתי עד 2.8 ללא נפילות ב 2.9 הוא קורס לי אחרי חצי יום בכמה כדאי להעלות את המתח? (טמפ מעבד במנוחה שזה רוב היום 37 במאמץ מגיע ל 45)

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  18. Started by Shay900,

שלום יש לי מעבד ?Athlon64 3000+ עם לוח Asus A8N-E Ultra. והתחלתי לעשות לו OC.. העלתי את הHTT 230, וסבבה. ליותר מזה הוא כבר לא יציב ( מתייצב עוד איכשהו ב234 אבל אני לא אוהב ללכת על החוט ) בקיצור, אמרו לי שאני צריך לעלות באס משהו עם הזכרונות שלא כל כך הבנתי.. ואפשרות שניה - העלת מתחים מה אני פוסל בזמן זה מכיוון שהמעבד בזמן מנוחה מגיע עם קירור סטוק ל36 מעלות ובזמן מאמץ ל45.. אז ניסתי לשחק עם הזכרונות .. העלתי אותם מ400 ל430MZ והמכפלה ירדה ל7, והמעבד ירד ל 1500MHZ והמחשב בקושי תפקד לא יודע למה אז מישהו יכול להסביר לי מה הולך עם הזכרונות והבאס, ואיך אני בדיוק מתקדם למספרים "קצת יותר גבוההים" מ2100MHZ ? תודה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 466 צפיות
  19. Started by sasi20,

יש לי מעבד 830 של אינטל כפול ליבה קניתי אותו לצערי עם המערכת המקוללת של טרמלטק הביג ווטר רציתי לדעת אם הטמפרטורה שאני עובד עכשיו 56-57 מעלות ללא מאמץ האם זה נורמלי? ולפעמים שאני מקודד סרט אז הוא מגיע ל70 מעלות!! רציתי לדעת אם כל העניין הזה הוא נורמלי כי אני מנקה אבק לפחות פעם בחודש חודשיים ויש לי את המארז קנדלף של טרמלטק כך שיש לי 7 מאווררים אחד מקדימה 120 שמכניס אחד קטן מאחורה שמוציא עוד אחד 120 שמקרר את הצלעות של המערכת קירור (הוא מחוץ למחשב ) ויש לי אחד למעלה שמוציא ועוד שניים בספק אשמח לתשובה או להצעה

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  20. הכרטיס הוא בסלוט PCI-E האם אני קונה "סט " שמכיל את כל הדברים למשל , צלעות קרור לזכרונות , או משחה טרמית , או שאני צריך לקנות את הדברים בנפרד האם הפירוק של הקרור סטוק מסובך ? http://www.overclockers.co.nz/ocnz/reviewimage.php?id=04vga00gf6600gtgigabytegf6600gt0105&file=front.jpg http://www.overclockers.co.nz/ocnz/reviewimage.php?id=04vga00gf6600gtgigabytegf6600gt0105&file=back.jpg

21. Started by Need For-OC,

נתקלתי בבעיה קטנה , הינה כמה תמונות זאת תמונה ראשונה עכשיו כמו שאתם רואים הכל טוב ויפה , אבל אי אפשר להיכנס ל OC in MHz וחבר שלי אמר לי שזה בגלל שצריך לשנות את ה CPU clock ל מניואל , אבל אין לי מניואל יש לי משהו אחר בבקשה עם מישהו יכול לעזור לי קצת אני אשמח !

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  22. אני צריך קירור טוב למעבד שלי (קונרו 6300) נכון לעכשיו יש לי את הקירור שאינטל מביאה עם המעבד הזה ואני לא חושב שהמאוורר הזה יחזיק מעמד בקיץ כי לפי ניסיון אישי שלי במחשב קודם (פ4 2.66 ג'יגהרץ סוקט 478) המאוורר של אינטל לא החזיק לי מעמד ובגלל זה קניתי באותו הזמן זלמן 7000-CU!! חשוב לציין שאני לא עושה אובר קלוק אבל המחשב נמצא בחדר פנימי מאוד חם ובלי חלונות! אני מחפש משהו שקט וטוב בשביל להעביר את הקיץ הזה בשלום (ובלי כיבויים מפחידים של המחשב כמו שהיה לי במחשב הקודם לפני ששמתי את הזלמן!) נכון לעכשיו אני חושב יותר לכיוון זלמן 9500 או 9700 NT אבל חבר הציע לי קרור שנקרא sonic tower 120 עם אופציה למאוורר בחצי מחיר של הזלמן מה אתם אומרים על זה?? תנו הצעות חופשי נ.ב. קצת מידע על המערכ…

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  23. Started by yosi-m,

יש לי על הכרטיס מסך מאוורר קטן אני רוצה לשים ע הכרטיס מאורר 80MM האם כדאי שהוא ידחוף אוויר לתוך הכרטיס או יוציא ממנו ?

24. Started by MZS,

אני מבצע OC למפרט הבא: C2D6300 זכרון 800MHZ לוח GIGABYTE 965p-s3 עם FSB עד 1033 הצלחתי להגיע עד ל 2800@1866 אבל מהירות המכפלה של המעבד משתנה לי כל הזמן בין 6 ל 7 (על פי המאמץ של המעבד) המכפלה של הזכרון מסרבת להיות יותר מ 1 (רק בווינדוז) כך כשאני עובד עם FSB ב 400 אני מקבל מהירות זכרון 400 עזרה אנשים, למה המכפל הזה משתנה כל הזמן? למה אני לא מצליח לשנות את המהירות של הזכרון?

• 4 תגובות
    • 466 צפיות
  25. Started by lipa,

למישהו יש נסיון עם המאוורר הזה ? לפי הנתונים הוא מרשים , האם הוא אכן כזה במציאות ? אני מתכוון ל-Silent Cat בגודל 92 מ"מ

• 1 תגובה
    • 466 צפיות

דיונים חדשים בפורומים