אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה לאלה שבאמת מבינים באוברקלוקינג יש לי כרטיס מסך TI4200 128 (לא יודע של איזה חברה) ורציתי לשאול אותכם האם אתם חושבים שכדאי לי לעשות עכשיו אוברקלוקינג לכרטיס מסך או עדיף לחכות מתיי שלמשחקים יהיו דרישות גדולות יותר ולא אוכל לשים את המשחקים על מקסימום? אם כדאי תסבירו מדוע ואם כבר מה השיטה הכי טובה לעשות את זה?
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
כמה שוקל המחשב שלכם?? זאת שאלה שאף פעם לא שאלו אותה ובכן אני רוצה להיות הראשון!!! ----------------------------------------------------------------
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נגיד שיש לי מעבד AMD עם מכפלה פתוחה וקירור קטלני... בקטלני אני מתכוון נגיד שיש לי קירור חנקן נוזלי.. נגיד. מה מפריע לי להעלות את הבאס ל-200 נגיד ואת המכפלה ל-22 ולהגיע ל 4400Mhz ?
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האים מאורר 80 mm 24-25cfm 0.11-0.13amp 2300 סיבובים בדקה 25*80*80 האים 15 שקל זה מחיר טוב? וזה מאורר רגיל למארז
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של אסוס מדגם V8460 Ultra (לא Deluxe) ואני קיבלתי עם הכרטיס תוכנה של אוברקלוקינג של Asus שקוראים לה Tweak Utility הנה תמונה של התוכנה ורציתי לדעת בכמה בדיוק לעלות את הביצועים והאם בכלל מומלץ להשתמש בתוכנה הזאת?
-
- 14 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא נטחן מכל הכיוונים אבל בכל זאת, הנה המצב: הדלקתי את המחשב נכנסתי לביוס כדי לבדוק טמ"פ בהתחלה אחרי שהמחשב היה דלוק משהו כמו דקה (אחרי לילה מנוחה שהוא היה כבוי) זה עמד על 48 יצאתי ל5 דקות ושחזרתי זה עמד על 58! זה דיי גבוה לא? בהתחשב בעובדה שהמעבד לא עשה כלום. המעבד עם ההיטסינק המקורי ויש במחשב 3 מאווררים. אם יש לכם המלצות להורדת הטמ"פ תרגישו חופשיים.
-
- 14 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היום תיילתי לי במרכז העיר ..... ופתאום אני רואה חנות אלקטרוניקה ... נכנסתי ושאלתי אם יש לו לדים .... הוא הביא לי כופסה ... פתחתי ונדהמתי :o לד שתי צבעים שקל וחצי לד רגיל חצי שקל - יש את כל הצבעים (כולל אולטרה וכחול) חצי שקל לד ענק ( הוא ממש גדול ... כמו 7 לדים) - שתי וחצי שקל קניתי לי מכל צבע 3 .... ומהגדולים קניתי 5 .... לחנות קוראים מ.י אלקטרוניקה .... והיא נמצאתי ברכבה של השביר ליד בנק הפועלים במרכז העיר בירושלים
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני עוזזר למשתמש מהפורום להכין פאנבאס, אבל אני לא יודע כיצד לחבר את הלד. האם המתח נכנס משתי הרגלים הקיצוניות והאפס יוצא מהאמצעית?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
איזה חומר שמים על המעבד כדי לפתוח לו את המכפלה (לקצר בין הנקודות)
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black האם המארז הזה יכול להספיק למרות שזה 300 וואט? כי רשום שהוא מאושר על ידי א.מ.ד.... פשוט הוא זול יחסית
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהה, איזה כיף לרשום את השורות האלו :smoke: אז ככה, בראש ובראשונה אני רוצה לציין את פרוייקט ה"הפיכת המחשב מ-מחשב, ל-למחשב/מפיץ ריח... בקיצור לאחר חיבור המפיץ ריח בעזרת אזיקונים למארץ מופץ לי ריח לבנדר נעים בכל החדר מהמאוורר העליון... OWnz מודינג הבא, לאחר שקראתי פה שאם המארז גדול אז גם אם שמים מאוורר בתיקרה יש סיכוי גדול שהוא לא יקח את כל האוויר החם כי למרות שאוויר חם עולה למעלה יכול להיות שחלק גדול ממנו נשאר באמצע המארז כי אין מה שיביא לו "תנופה" (כמו 120 מ"מ בתחתית המארז), אז לי אין 120 מ"מ, אבל כן יש לי 80 מ"מ של זיגזאג מצויין עם 39 cfm... מספיק טוב :-\ בקיצור עם מעט מודינג של נוודים (קשירת חוטים למארז ולמאוורר) מיקמתי אותו מעל הכרטיס מסך ומתחת למעבד באוויר (כמו טום …
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי כרגע מארז מידי ג'נרי בעל ספק כוח ג'נרי של 250W אני רוצה להחליף לאנרמקס (FS-710( לכן יש לי 2 שאלות: א. האם לוח אם של פנטיום 3 (Aopen ax3s) יתאים למארז החדש שלי? ב. האם הספק כח יתאים? החוטים יגיעו וכו'.. ג. האם הספק כח של אנרמקס שמוכרים עם המארז יתאים לפנטיום 3? עריכה: אני בסוף כנראה אחליף לציפטק ax-10 ... תענו על השאלות בבקשה עם התיחסות למארז הנ"ל
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או שהאוברקלוקינג לכרטיס מסך תלוי רק במערכת האיוורור של הכרטיס עצמו?
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 667@750... אין לי תקציב גבוה אבל תנו לי מה שיש...משהו שיקרר טוב אבל לא צריך משהו כמו הוולקנו 7+ יש לי היטסינק+מאוורר שבאו איתו הבעיה שהטמפ' מאוד גבוהות...
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
GeForce2 Mx 400 64mb http://www.guru3d.com/forum/showthread.php?s=58327ea606c001632aec0dfcea0712b3&threadid=31767
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
קניתי מחשב שעלה לי בסביבות 11 אלף שקלים. הרכיבים שיש לי AMD 2200+ XP Geforce 4 Ti 4600 RAM 512 MB DDR- 3200-333 MHZ לפי כל מה שקראתי והבנתי, המערכת הזאת מסוגלת להריץ כל דבר בצורה הטובה ביותר, אבל הבעיה שלי היא שכשאני מנסה להריץ משחקים ברזולוציה של 1600X1200 או לפעמים אפילו ב-1280X1024, משחקים מקרטעים לפעמים וה-Frames Per Second רחוקים מלהיות ברמה מספקת או ברמה המתאימה למחשב שקניתי. קניתי מכל טוב, והמערכת שלי עובדת בטמפרטורה של 31 מעלות, וזה חתיכת הישג בשביל מערכת שיש בה מעבד חזק של AMD. העניין הוא שכל הקירור הזה נעשה בעזרת שלושה מאווררים מיוחדים ועוד מאוורר גדול מאוד על המעבד, ללא שום קירור מיוחד על כרטיס המסך שלי. אני מעוניין לעשות Overclocking, כי שילמתי לא מעט על המחשב…
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי VOODO 3 ובא לי להרוס אותו עם איזה אוברקלוק טוב איך אני יכול לעשות לדבר הזה אוברקלוק (תוכנה,חומרה או כל אמצעי אחר שאני יכול לעשות איתו אוברקלוק) בתודה עידן אשכנזי
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
למישהו יש אותה ?? שווה לנסות אותה על ההארד דיסק החדש שלי ? Seagate Baracuda 40GB 7200RPM והאם זה יכול לדפוק אותו ?
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
איזה חברה מיצרת ערכת קירור איכותית מאוד ועד כמה זה יכול לקרר מעבדי AXP במהירויות גבוהות ?!
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רעיון למודינג ענק!!! כולם יודעים מה זה מארז- נכון?? כולם יודעים מה זה לגו- נכון?? מה קורה אם בונים מארז מלגו ?? אפשר לבנות אותו באיזה גודל שרוצים, לבנות תעלות לחוטים-תעלות לאיוורור CPU\GPU אפשר לבנות חלון, בקיצור- לעשות רק מה שמתאים לכם לעשות... לי אין מספיק לגו בשביל ליבנות את זה... אבל אני רוצה ליראות איך זה ניראה...
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן GEFORCE 4 MX 420 של ASUS - ה- 8170 SE קיבלתי אותו ללא מאוורר (רק עם גוף קירור) שאלתי בחנות האם הוא באמת צריך להיות כך ואמרו לי שכן, וגם ראיתי שכך הוא מופיע על הקופסה שלו, האם זה בסדר??? ואם לא איזה מאוורר כדי לי להוסיף?
-
- 11 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
קניתי לא מזמן מאוורר למארז 80 מ"מ. ויש לי שתי שאלות: 1)איפה אני יכול למצוא מישהו שייקדח לי את החור? 2) זה משנה אם אני קודח עם מקדח כוס של עץ למרות שיש לי מארז אלומניום? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה אני יכול לקבל חינם איזה 4 מאוררים של 80 מ"מ של 5 וואט האם הם מתאימים למחשב? אני לא יודע שום פרטים על דחיפת אויר ורעש
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים וחברות , אני עובד על פנטיום 4 - 1500 , עם לוח של אינטל D850MV בכל מקרה , יש לי מותקן כרגע VOLCANO 7+ HSF ,הכל טוב ויפה - חוץ מהרעש שיש לי בחדר. זה לא יאומן. (כשהוא עובד על MEDIUM זה מוות..אז אתם לא רוצים לדעת מה זה HIGH) הבנתי ש הוולקאנו 9 , גם בא עם מנורות שיכולות להיות דווקא מוד נורא נחמד , וגם פחות מרעיש , השאלה אם הוא שווה תהשקעה ומישהו כאן שמע תהבדלים? ע ז ר ה? =)
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-