עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. האם מישהוא מכיר את הקירור Asus Knight ?ואיך הוא? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  2. Started by ns,

יש לי Radeon 9800pro 128ddr 256bit sapphire ואני רוצה לקנות לו Thermaltake A1655 GIANT II השאלה שלי מה האוברקלוק הכי גבוה שאני יוכל לעשות לו עם הקירור הזה? או מה האוברקלוק הממולץ

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  3. Started by mor_anter,

שלום יש לי כרטיס מסך geforce fx5500 עם 128 זיכרון 64 ביט עכשיו באובקלוק הוא מביא לי לעלות רק הזיכרון את הליבה אי אפשר לעלות(כאילו בתוכנה הוא מעלה אותה אבל שאני מפעיל תמחשב מחדש זה חוזר למהירות סטוק שלו והזיכרון נשאר באובר) אפילו במגהרץ אחד אי אפשר ככה אני רוצה לעשות לליבה אובר קטן וזה לא הולך ניסיתי בכל התוכונות האפשריות בבקשה מה עושים למי שהיתה בעיה דומה ופתר אותה בבקשה תעזרו!!!

• 4 תגובות
    • 460 צפיות
  4. Started by tzolerguy,

הרבה זמן לא הייתי בפורום הזה אבל עכשיו קורבן חדש נפל לידיים שלי המפרט פה בצד וממבט ראשון אפשר לראות למה הוא מתוכנן אבל אני צריך קצת עזרה להתחיל קודם כל על איזה מתחים מתחילים כי הכל בביוס כרגע על AUTO וככה לא עושים OC אז אני צריך מתחים של המעבד זכרון גשר צפוני דרומי הכל בקיצור כל המתחים שניתן לקבוע ידנית מאיפה להתחיל??

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  5. Started by romany2005,

שלום, נשברו לי התפסניות של הלוח אם עכשיו יש לי דבק מגע האם זה טוב להדביק אחת מהם(נשבר רק חלק קטן מהתפסנית), התפסניות משמשות להחזקת המאוורר שעל המעבד.

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  6. Started by SloOmPer,

יש לי כרטיס מסך NX6200LE 256MB DDR2 PCI-E עם תדרים מקוריים: מעבד- 350MHZ זכרונות- 550MHZ אני רוצה לעשות OC קטן לכרטיס בלי שייגרם כול נזק. הורדתי את התוכנה RivaTuner ורשום לי שהמתח המקסימלי של המעבד הוא 525MHZ ושל הזכרונות 825MHZ. יש לי צלעות קירור דיי קטנות, והטמפ במנוחה היא בערך על 50 מעלות ובמאמץ על 70. כמה OC אתם ממליצים לי לעשות לכרטיס? עוד שאלה: אם אני עושה OC, אני יכול להחזיר לתדרים המקוריים אחריי זה? שלא יראו שעשיתי OC ?

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  7. מישהו יכול בבקשה להסביר לי למה הVBAT על 4.08V ומסומן באדום? עד עכשיו הוא תמיד נע בין 3 ל3.2V,המפרט ונתוני הOC שלי בצד.. תודה מראש, גיא

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  8. מה אני אמור לעשות בביוס לפני שאני מעלה fsb ? להשוות 1:1 יחס מעבד לזיכרון?תסבירו קצת על זה

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  9. Started by SinfuL-,

קניתי את המחשב הבא E6600 8800gts oc2 320mb 2gb g.skill 80mhz HK Asus P5B אני רוצה להגיע ל3GHZ בלי להעלות מתחים.. כן זה אפשרי עכשיו אני צריך לשים יחס זכרונות על 1:1 ולהעלות באס ל333 חישפתי בכל הביוס איפה אני יכול לשנות יחס ולא מצאתי עזרה?

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  10. שלום! ברצוני להחליף את הקירור של הכרטיס 4870 לקירור הנל האם ההתקנה פשוטה ? האם זה יתן ביצועים/מעלות יותר טובים לעומת הקירור שבא עם הכרטיס?

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  11. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי התבטאות אחת כזו.

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  12. Started by carock,

אני רוצה לעשות אוברקלוק רציני(עד שלא יהיה יציב) ואני מעוניין שתמליצו לי על זיכרונות ולוח אם שממש טובים לאוברקלוק.. החלקים שבתכנון Q6600 CORSAIR520 APOLLO

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  13. שלום אנשים, יש לי מעבד AMD כפול ליבה - (dual core 3600). על המעבד מורכב גוף הקירור המקורי שבא איתו, ומשהו במאוורר של המעבד קצת מחשיד אותי. לפי אוורסט וגם לפי התוכנה שבאה עם הלוח אם... המאוורר של המעבד מסתובב בקצת מעל 3000 סיבובים בדקה. רק רציתי לדעת אם זה הגיוני? זה תקין בכלל??? אני ישמח אם אנשים שיש להם מעבד זהה יגיבו ויגידו אם זה זהה אצלם... תודה אנשים!!!

• 4 תגובות
    • 460 צפיות
  14. Started by rabbit,

הוא מראה לי שהטמפ של המעבד היא בסביבות 85 מעלות!! עכשיו בדקתי המאוור עובד לא נראה לי הגיוני שיגיע לכזו טמפרטורה... מה יכולה להיות הסיבה? מחשב פנטיום 4 2.4 ללא אוברקלוק עם מאוורר רגיל שבא עם המעבד...

• 7 תגובות
    • 460 צפיות
  15. Started by david32,

הבנתי שמאווררי 92 מ"מ ממש מרעישים , אפשר לדעת למה? ולמה הגודל הלא סטנדרטי (92 כשכול השאר בקפיצות של 20) שאלה נוספת היא מה היתרון בהם? הם מעבירים יותר אוויר ולכן רועשים יותר?

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  16. Started by bigdady,

אני קניתי volcano 12 ואני לא יודע בדיוק איך לחבר אותו נכון אם למשהו יש אתר שמפרט יותר טוב מהדף שצורף למאוורר יבורך עריכה: אני רואה שאף אחד לא יכול לעזור או לא רוצה

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  17. Started by Danny_Boy,

כרגע אין לי שום מאוררים על המארז עצמו (יש לי רק מאורר של המעבד והמאורר שבתוך הספק). אני מעוניין לשים מאורר אחד בדופן הצדי של המארז ומאורר אחר באחורי המארז. השאלה שלי היא איך אני צריך לארגן את הזרימה של האויר(כלומר איזה מאורר יוציא אויר מתוך המארז ואיזה מאורר יכניס אויר אל תוך המארז)? תודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  18. שאלה בקשר ל TT BIGWATER - כיוון המים משנה? קניתי מערכת קירור במים של TT הBIGWATER SE ב 300 שקל ואני שואל אם כיוון הנוזל משנה משו ואם כן למישהו יש מדריך שיעזור לי או משו כזה תודה!@

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  19. Started by SharonSx,

יש לי מעבד P4 2.8 GHz לא זוכר איזה סוג ליבה... המעלות שלו בזמן האחרון נעות בין 29 - 34.. רציתי לדעת אם זה הגיוני ואם זה בסדר??

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  20. Started by HoLy4EvEr,

היי שמעו מרחתי משחה טרמית הרבה פעמים אבל הייתי שם כמות סבירה...השאלה שלי האם צריך לשים כמות כמה שיותר מינימלית אבל שתתפוס את כול שטח ציפ המעבד?או כמה שיותר דקה? או לתת כמות סבירה? מה יותר טוב...?

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  21. Started by marosa,

שלום לכולם רכשתי כרטיס מסך GIGABYTE 6600GT 128MB אך משום מה נראה לי שהוא חם יותר מדי (53 מעלות במנוחה ו80 במאמץ) האם הטמפ' הזו נורמלית?? (שאר המערכת קרה מאד, המעבד על 30 מעלות גם במאמץ).. כמו כן אני מרגיש שהכרטיס לא "סוחב" כמו שציפיתי, לדוג: בNFS-MW בכדי שהתמונה תזרום אני צריך להשאר על רזולוציה של 800X600 והגדרות תצוגה בינוניות... נ.ב הדרייברים עדכניים המערכת שלי היא: AMD 3000 VENICE, 1GB CORSAIR, GIGABYTE K8NF-9 אשמח לשמוע מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 460 צפיות
  22. Started by ZiroCool,

היי.., אני עומד לבנות מחשב חדש (בינתיים אני עם נייד), ואני צריך מארז קטן בשבילי. מזותומרת קטן - ראיתי לפני איזה חצי שנה ב"עתיד מחשבים", מארז דק (עם איזה 2-3 חיבורים לסידי, וכו.. מקסימום). מה שאני צריך זה שהוא יהיה דק מאוד והגובה יחסית לא משנה.. כמה לא חיפשתי ולא מצאתי כלום! בבקשה תעזרו לי ! אני לא יכול לקנות לעצמי FULLTOWER (אין לי מקום לזה ואני שונא את הגודל שלו). הדבר היחיד שמפריע לי לקום מחר בבוקר ולהזמין את החלקים הוא המארז (כמובן שאני לא יקנה חלקים בלי שלא יהיה לי על מה להרכיב אותם). בבקשה תעזרו! תודה!

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  23. כותרת....

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  24. שלום! ברשותי כרטיס מסך Nvidia Geforce 2 MX 400 . מהירות הליבה שלי היא 200 והזיכרון הוא 334. כשאני מעלה את המהירות ל-210 ואת הזיכרון ל-342 אני מפעיל מחדש את המחשב וזה חוזר למצב הרגיל שלו (200, 334) ניסיתי כמה תוכנות והם לא עזרו (RivaTuner,GeForce Tweak Utility ודרך ההגדרות של הכרטיס מסך) תודה!

• 5 תגובות
    • 460 צפיות
  25. Started by fox man,

שלום לכולם אני רוצה לעשות אובר למערכת שלי סלרון 2800 עכשיו.. כמה שאלות 1.עד כמה ניראה לכם שסלרון יוכל להגיע ושלא יקרא לו כלום? 2.יש לי את הקירור הרגיל של אינטל סה מספיק? 3.עכשיו ללא מאמץ המעבד על 40 מעלות אם אני יעשה אובר איזה טמ, לא תיהיה טובה כבר? 4עכשיו התחלתי לעשות אובר והגעתי ל 3000 עכשיו המחשב התחיל לעשות רעש של מזגן ממש ממש חור בראש זה בסדר? 5כי ראיתי ב fan rpm שהוא היה על אובר קלוק היה רשום שם בערך 5000 ורעש חזק חזק זה בסדר ניראהלכם? 6כי קבוע אצלי הוא על 2000 אם רעש בסדר? ו7מה זה בעצם rpm??? מקווה שתענו על כל השאלות תודה..

• 0 תגובות
    • 460 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.