עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. 6 כוננים.מארז FULL TOWER הכולל 6 מקומות ל-5.25 עד 8 מקומות ל-HDD או 6 מקומות ו-2 כונני 1.44.

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  2. האם יש פיתרון להוריד את המהירות שלו וככה אולי גם את עוצמת הרעשששששששששש???? אני לא מצליח להוריד את המהירות שלו פחות מ 5000 RPM (עם הבורר שיש לו) וקראתי שעד 4000RPM הוא שקט אבל איך לעזעזל אני מוריד אותו לשם זה ממש בילתי ניסבל הרעש שהוא עושה ואני קורא על המאוורר ביקורות שהוא נורא שקט זה לא הגיוני בכלל תודה. Thermaltake polo 735- זה המאוורר ודרך אגב עם מישהו רוצה ליקנות אותו אז שידבר איתי כי אני לא יכול עם הרעש הזה :)

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  3. Started by Syrex,

שלום לכולם המפרט הוא: Gigabyte k8n-pro sli עם 25 מעלות Amd athlon 3000 64 עם 39 מעלות power /aux עם 71 מעלות מה מסמל האחרון? יש מאורר אחד במארז שמוציא אוויר,קירור הסטנדרט שבא עם המעבד. הטמפרטורות נבדקו בעזרת Sisoftsandra. המחשב כל כמה דקות משמיע "ביפ",מזה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  4. Started by mor_anter,

שלום יש לי כרטיס מסך geforce fx5500 עם 128 זיכרון 64 ביט עכשיו באובקלוק הוא מביא לי לעלות רק הזיכרון את הליבה אי אפשר לעלות(כאילו בתוכנה הוא מעלה אותה אבל שאני מפעיל תמחשב מחדש זה חוזר למהירות סטוק שלו והזיכרון נשאר באובר) אפילו במגהרץ אחד אי אפשר ככה אני רוצה לעשות לליבה אובר קטן וזה לא הולך ניסיתי בכל התוכונות האפשריות בבקשה מה עושים למי שהיתה בעיה דומה ופתר אותה בבקשה תעזרו!!!

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  5. Started by _DarkStar_,

שלום רציתי לשאול כמה דברים 1. איזה מאוורר יותר טוב? Zalman CNPS9700 LED או Zalman CNPS8700 LED או Zalman CNPS8000 והאם הם נכנסים בלוח הזה? http://www.intel.com/products/motherboard/pix/dp35dp_lg.jpg (יהיה למאוורר מקום ?) והאם יש עוד קירורים שיכולים לקרר טוב בתקתיב של עד 300 שח

• 7 תגובות
    • 496 צפיות
  6. Started by shayh,

שלום, אני רוצה להחזיר לשימוש את המחשב הישן שלי, השימושים שיהיו במחשב הם שימושים בסיסיים (אינטרנט ואופיס לכל היותר, אולי גם תוכנה בשם סיוון שלא צורכת משאבים גדולים בכלל). לפי מה שאני זוכר היתה כנראה בעיה עם המאוורר של המעבד (כנראה הוא לא קירר כמו שצריך כי המחשב כל הזמן כבה). המעבד הוא AMD athlon 1700+ עם לוח של ג'יגה בייט, המאוורר שלו הוא לא המראוורר של הסטוק. על איזה מאורר אתם ממליצים? (כל מה שראיתי בזאפ התאים רק למעבדי אינטל). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  7. Started by SEangel,

ראיתי את המשחה הטרמית הזו רק בפוקספיסי. מישהו יודע מי עוד מוכר אותה?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  8. טוב, אז המפרט בחתימה, הוספתי צינור בין המעבד לכרטיס מסך ומשם חוזר לרדיאטור.. נתקעתי באוברקלוק לליבה 565 וזכרונות על 1013... לא מצליח לעלות מכאן - יש לי קפיצות כאלה בהגדרות הכי גבוהות ב NFS ובהגדרות הכי גבוהות ב 3dmark - אין לי מושג עוד איך לבדוק... אני כקגע מקבל ב 3DMARK 3660 - במקום 3360 - לא מה שקיוויתי מבלוק AQUARIUS שאיתו הגיע מישהו בפורום הזה ל 4915... הכרטיס של XFX, AGP. תעזרו לי לסחוט את הכרטיס הזה... זה עלוב ממתין לתשובה של המקצוענים

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  9. Started by tk_mc,

איך עושים אוברקלוקינג? והאם עושים את זה עם תוכנות או עבודת יד?? ואיך בודקים את הביצועים? והאם זה שווה את זה? ואיך עושים מערכת קירור טובה?

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  10. שלום יש לי 1300PRO של MSI. כשאני מנסה להעלות אותו דרך ATI TOOL, אני לא מצליח אפילו להעלות MHZ אחד - ישר מתחילים ארטיפקטים והמחשב נתקע. אחרי ריסטרט הוא עובד שוב בקלוקים המקוריים. יש לציין שאינני יודע מה טמפ' הכרטיס בגלל שאין לו חיישן. מה אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 496 צפיות
  11. Started by MemoreXx,

שלום, יש לי מעבד : Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Northwood עם קירור סטוק שמגיע איתו... השאלה שלי, ואולי מישהו מכיר את המעבד הזה היא עד כמה נאי יכול להגיע לאובר איתו עם קירור סטוק? דרך אגב יש לי זכרונות רגילים של קינגסטון 256*3= 768 ולוח אם Gigabyte GA-8ST800 תודה על העזרה.

12. Started by yaakovd,

יש לי מעבד E6300, לא משתמש בו על פי רוב לחישובים מטורפים / משחקים. חשובה לי בעיקר עוצמת הרעש. תודה

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  13. Started by asaf556,

שלום אני עושה oc עם לוח אם msi p965 neo ויש כמה דברים שאני לא מוצא בביוס כמו איפה משנים את היחס של הזכרונות עכשיו זה 4:5 איך אני משנה ל 1:1 עוד דבר שאני לא מוצא איפה שולטים על המתח של המעבד אני יודע שיצאו הרבה עידכונים לביוס שלו אבל פחדתי לעדכן אני אשמח אם תגידו לי איפה כל הדברים האלה נמצאים תודה

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  14. שלום, חבר שלי רוצה לדעת כמה מעלות יש לו ואני לא דיוע איזה לוכנות בודקות מעלות חוץ מהתוכנות שמקבלים עם הלוח אם והוא לא קיבל אחת כזאת... אני יודע שבביוס אפשר אבל הוא רוצה תוכנה לווינדוס... אז מה להוריד לו?? תודה מראש, ניר.

15. Started by D-Bang,

הרכבתי את המעבד על הלוח הנ"ל שמתי קירור של AC, פריזר 7 פרו בEVEREST (וגם תוכנות אחרות) רשום לי: Core 1/2: 47c (בBIOS כ 42 מעלות) CPU: ~65c mother bord: 48c GPU (7600GT): 55c HD (samsung): 37c אני מניח שCPU זה הNB (לפחות לפי הBIOS). רציתי לדעת אם הטמפ' האלה תקינות? בדגש על הNB ה 60+ נראים לי קצת מוגזם...

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  16. Started by DeancD,

אוקיי לפניי כמה זמן פירמאטתי תמחשב והכרטיס רשת שלי היתנתק . שיחקתי טיפה בדוס והוא חזר לפעולה , אבל בתוצאה מי זה המאווררים החלו לעבוד חלש ממאווד! עד כדיי כך שלא שומעים אותם!, אז יוצא מצב שבזמן משחק המחשב מתחמם וקורס. אני לא יודע מה לעשות המאווררים עובדים מאוד חלש בתוצאה של משחק עם הדוס

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  17. Started by Lotar_88,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי קירור thermalright v1 לכרטיס המסך שלי 6800gs agp הצלחתי לפרק את הקירור של הליבה אבל את הקירור של הזכרונות לא הבנתי איך להוריד , מישהו יכול לעזור ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 496 צפיות
  18. Started by lazy-bones,

יש ל מישהו רעיון לשילוב צבעים למקלדת הזאת?? המארז יצבע בצבע שחור \ לבן (כל המארז שחור וחלק מהפאנל הקדמי לבן) יש למארז גם מעין פס סכף שמתחיל מלמעלה יורד לעמצא ושוב עולה בצורה מעגלית, נסו לדמיין. באיזה סוג של צבע להשתמש?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  19. Started by דניאל מלנקי,

איזה אוברקלוק אני צריך לעשות לgeforce 5700 כדיי שאני יראה תוצאות במשחקים?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  20. Started by redead,

כרגע במחשב שלי נמצאים מקדימה מאורר קטן 4 ס"מ מאחורה גדול 12 ס"מ ( שניהם רגילים והכי פשוטים שיש).. ועל המעבד מאורר אורגינלי של AMD .. המחשב כאמור אני לא יגיד מרעיש אבל בו נגיד "נשמע "... השאלה מה אפשר לעשות כדי שיהיה שקט יותר.. בקרוב אני הולך להחליף ספק כוח ( וזה בלי קשר לרעש ) למשהו אכותי, האם זה יוריד מהרעש? וגם מאורר למעבד (AMD4200DUAL ) אני הולך להחליף ואני ישמח לקבל המלצות לאיזה מאורר שקט טוב ואמין להחליף? השאלה האחרונה היא לגבי ה12 ס"מ שיושב בתחת של המארז האם כדי להחליף אותו למשהו קצת יותר איכותי ושקט? תודה.

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  21. Started by ye_3333,

אז ככה נכון לעכשיו יש לי את הספק של tt buterflay 480 w עכשיו משום מה לפעמים שאני מפעיל משחקים וכו כוכ נוצר מצב שהספק משנה את הרעשים של המאווררים במחשב (7 במארז+2בספק+3 ברדיאטור קירור) בכול מקרה פםתחתי על זה כבר תרד ואמרו לי שזה בגלל שאני תוכן את הספק לשי ומאמץ אותו יותר מדיי לכן חשבתי לי על רעיון... עם אני יקח ספק קטן של 200 w הוא ממש קטן ב(מתאים רק למארזים מיוחדים) בכול מקרה הספק הזה יכנס לי בדיוק בתוך שני חריצים של 5.25 ועוד ישאר מקום.. בכול מקרה השאלה היא עם אני יחבר את כול המאווררים של המחשב לספק הזה ואילו רק את הלוח והדיסק קשיח שלי אני יחבר לספק המקורי של Tt העם זה יתן לי ביצועיים טובים יותר??? כמו כן הזמנתי כבר בלוק קירור נוסף לציפסט וגם לכרטיס מסך ככה שנירא לי שאני…

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  22. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מה דעתכם על הפייפ 101? בכל מקום שראיתי אמרו שהוא חמוד. הוא גם זול יחסית. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 496 צפיות
  23. יש פה אפשרות http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9826 ? או שיש לכם עוד מקומות תודה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  24. Started by Kodi,

אני רוצה לעשות OC למעבד הנ"ל האם יש הכנות שצריך לעשות לפני? האם צריך לשנות משהו בג'אמפרים? יש בביוס אפשרות של Manual ואז אפשר לשנות את המהירות בצורה כזאת: FSB:RAM:PCI Ratio : 133:133:33, 133:100, 33, או נמוך יותר ויש לי אותו דבר רק CLOCK שזה בעצם המהירות ואני יכול להעלות את זה אבל הPCI עולה גם כן, ואני מפחד שזה ישרוף לי את הכרטיס מסך. האם העלה של הPCI יכול לשרוף לי תכרטיס? ובכלל איך אתם ממליצים לי להמהיר את המערכת?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  25. Started by tomerzhr,

כמה עולה הכי זול?

• 5 תגובות
    • 496 צפיות

דיונים חדשים בפורומים