אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אז ככה נכון לעכשיו יש לי את הספק של tt buterflay 480 w עכשיו משום מה לפעמים שאני מפעיל משחקים וכו כוכ נוצר מצב שהספק משנה את הרעשים של המאווררים במחשב (7 במארז+2בספק+3 ברדיאטור קירור) בכול מקרה פםתחתי על זה כבר תרד ואמרו לי שזה בגלל שאני תוכן את הספק לשי ומאמץ אותו יותר מדיי לכן חשבתי לי על רעיון... עם אני יקח ספק קטן של 200 w הוא ממש קטן ב(מתאים רק למארזים מיוחדים) בכול מקרה הספק הזה יכנס לי בדיוק בתוך שני חריצים של 5.25 ועוד ישאר מקום.. בכול מקרה השאלה היא עם אני יחבר את כול המאווררים של המחשב לספק הזה ואילו רק את הלוח והדיסק קשיח שלי אני יחבר לספק המקורי של Tt העם זה יתן לי ביצועיים טובים יותר??? כמו כן הזמנתי כבר בלוק קירור נוסף לציפסט וגם לכרטיס מסך ככה שנירא לי שאני…
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
תגידו מה יותר טוב לעשות אוברקלוק למעבד של הכרטיס מסך או לזכרון שלו ? וזה נכון אם אתה עושה אוברקלוק לזיכרון של הכרטיס מסך אז המישחקים ירוצו יותר חלק ? ואם אתה עושה למעבד של הכרטיס מסך אז המישחקים עובדים יותר באיכות הגרפיקה יותר גבוהה
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
כן....שלום אני חושב על לקנות זיכרון של Kingstone ואני רוצה לדעת עם הם טובים לOC ועם לא אז איזה סוג היה הכי מתאים???? (Kingstone 512(256x2) 400MHz)
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
ראיתי שמישהו כבר פתח תרד דומה..אבל לא רציתי להתפרץ לשם... קיצר המפרט בצד ל CORE נתתי 620 ל MEM נתתי 1000 אלו הטמפ שלי: מה אתם חושבים?סביר?מכובד?לא מסוכן? הכל יציב! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אני מחפש לבן דוד שלי קירור למעבד 2500 XP הכי פשוט שיש המלצתם לי על Thermaltake TR2 M3 CPU Cooler for AMD Athlon XP אבל מכייוון שאין להם את זה (לא מייבאים יותר את החלק הזה) אני צריך למצוא משהו אחר מה דעתכם על CollerMaster CP5-6J31C-01 CPU Cooler for AMD אם יש הצעות אחרות, טובות יותר זה יהיה מעולה המחשב ללא OC כך שבאמת צריך מאוורר פשוט אני מחפש מהאתרשל LogicPC כי משם אני מזמין גם את שאר החלקים ( לוח אם, זכרונות ומעבד) תודה
-
- 5 תגובות
- 467 צפיות
-
-
כשאני נכנס לתפריט בביוס יש שם מלא אפשרויות.... אין לי מושג מה זה כל דבר ויש אולי איזה מדריך או מישהו שיכול להסביר מה בדיוק צריך לשנות?? חיפשתי פה ולא ממש מצאתי.... תודה
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות עוד OC ל BUS להגדיל את ה MHZ אבל הזיכרון לא נותן לי אני צריך להוריד מכפלה כי יש לי מסכים כחולים ... אני כרגע ב228 ב BUS זאת אומרת שאני על DDR450.... איך אני מוריד מכפלה לזיכרון אני לא מוצא שם ב BIOS תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום , בקרוב אני קונה את המפרט שבחתימה . אני רוצה לעשות קצת OC , בקשר לכ. מסך , שמעתי שהקירור סטוק של פאוור-קולור יוכל להחזיק את הכרטיס בטמפ' יציבות עד שאני אגיע ל4,900 נקודות ב3dmark05 (ע"י OC ) , זה נכון ? ו-2 , כדאי לי לעשות OC למעבד? אני רוצה OC קטן . איזה קירור ( עד 70 ש"ח ) יכול לעזור לי לOC ? וכמה אני יכול להעלות למהיריות של המעבד עם הקירור .
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות אובר למערכת שלי סלרון 2800 עכשיו.. כמה שאלות 1.עד כמה ניראה לכם שסלרון יוכל להגיע ושלא יקרא לו כלום? 2.יש לי את הקירור הרגיל של אינטל סה מספיק? 3.עכשיו ללא מאמץ המעבד על 40 מעלות אם אני יעשה אובר איזה טמ, לא תיהיה טובה כבר? 4עכשיו התחלתי לעשות אובר והגעתי ל 3000 עכשיו המחשב התחיל לעשות רעש של מזגן ממש ממש חור בראש זה בסדר? 5כי ראיתי ב fan rpm שהוא היה על אובר קלוק היה רשום שם בערך 5000 ורעש חזק חזק זה בסדר ניראהלכם? 6כי קבוע אצלי הוא על 2000 אם רעש בסדר? ו7מה זה בעצם rpm??? מקווה שתענו על כל השאלות תודה..
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית קירור מים למחשב שלי. המארז שברשותי הוא: GIGABYTE - aluminum 3D Aurora 570 - SILVER בחוברת של המארז ממליצים על קירור 3D Galaxy שנמכר גם בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1795&products_id=15512 אז קודם כל רציתי לשאול, האם מערכת הקירור היא עבור כל המחשב, ולא רק לרכיב אחד? כי ראיתי שיש קירורי מים רק למעבד או רק לכרטיס מסך. והאם זה אומר שאני יצטרך להוציא את כל המאווררים מהמארז שלי אם אני ירצה להתקין את הקירור מים? בכל מקרה אם יש לכם המלצות אחרות לקירורים אשמח לשמוע, וגם כן אשמח לדעת מהו המחיר שאצטרך להשקיע עבור מערכת שלמה של קירור מים למחשב. תודה
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
האם טמפרטורה של 48-50 מעלות במנוחה לפנטיום 4 פרסקוט עם קירור סטוק זה בסדר? רק כן או לא זה הכול
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לעשות על ה E4300 שיהיה לי בעזרת השם! איזה קירור אתם ממליצים???
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
לפני חודש פחות או יותר קניתי לוח של ABIT והמאורר של הגשר הצפוני שלו מרעיש מדי בשבילי(לפי נתוני הביוס הוא מסתובב ברוב הזמן על 5000RPM+ ) מה שאני רוצה לעשות זה לקחת את גוף הקירור מהלוח הישן ולהוסיף לו מאורר 40מ"מ כשפירקתי את גוף הקירור שמתי לב לזה שבנוסף לקליפסים או איך שלא קוראים לזה הוא דבוק עם חומר וורוד שנראה כמו מסטיק בזוקה ויש מסביב גם מין ריפוד כזה לא יודע איך להסביר הייתי מעלה תמונה אבל אין לי מצלמה... אחרי שתי שניות הבנתי למה משמש הריפוד הזה. הוא משמש כבידוד לכמה חתיכות מתכת חשופים בליבה של הגשר עכשיו השאלות: מה זה החומר הוורוד הדביק הזה ולמה הוא משמש?? האם יש את זה גם בלוח החדש שלי? זה יכול להזיק אם אני יחליף גוף קירור(ומאורר)? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום לכם , ברצוני לקבל מידע אודות שתי מאווררים למעבד.. האחד - Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735 השני - THERMALTAKE Spark 7plus ברצוני לדעת איזה מאוורר יהיה טוב יותר ומותאם יותר למעבד שליי.. (פנטיום 4 2.0) המעלות שלי במחשב כעת הן: במעבד - 51 במנוחה בלוח אם - 30 במנוחה. תוכלו לומר לי האם ההשפעה תיהיה רצינית והמעלות ירדו בצורה משמעותית כי אני מעוניין לבצע אוברקלוק. דרך אגב אני מבצע את הרכישה דרך האתר - http://www.noacomp.co.il ואני מעוניין לקבל חוות דעת עליו.. לפי מה שראיתי הם זולים בכמה בכמה דברים מפנדס והמשלוח שלהם זול ומהיר. בתודה, אביב
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
המחשב ישן יחסית... רציתי לדעת אם אפשר לעשות לו אוברקלוק לשיפור ביצועיו באופן משמעותי. Intel Pentium 4, 1700 MHz 17 x 100 Motherboard Name Intel Maryville D850MV (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM, Audio) 256 MB (PC800 RDRAM)
-
- 4 תגובות
- 467 צפיות
-
-
החלפתי לפני כשבועיים את המאוורר שעל המעבד במאוורר +Spark 6 של Thermaltake למעבד P4 בתושבת 478. הפעלתי את המחשב בפעם הראשונה ונתקלתי ברעש חדש בלתי נסבל->הרעש של המאוור החדש. חיפשתי בבאיוס (לוח האם הוא P4S8X-X של Asus) אפשרות להוריד את מהירות המאוורר, אך ללא הצלחה. השאלה האם בכלל יש אפשרות לעשות כזה דבר מבחינת התוכנה?-אפשרות להוריד מהירות או מתח למאוור כדי להאיט את פעולתו ובכך להוריד את הרעש? (על אריזת המאוור כתוב שהמאוור עובד במהירות 4700 +- 10% RPM). בתודה, Aoyo.
-
- 5 תגובות
- 467 צפיות
-
-
-
יש לי את הזכרונות הללו ואני פשוט רוצה לנסות OC אבל פעם אחרונה שניסיתי אז המחשב נפל והייתי צריך לאפס את הביוס. רציתי לדעת לאיזה OC אנשים הגיעו איתם ואז לפי זה אולי אני אנסה את שלי. אני יודע שהרעיון בדרך כלל הוא לנסות ולהגביר קצת קצת את ה - OC אבל הייתי רוצה לדעת בבגדול למה הם מסוגלים.
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן להעלות את המכפלה של המעבד הנ"ל אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל אני משתמש בלוח אם ASUS COMMANDO תודה
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד Northwood 2.4b 533 עם קירור spark 7 לוח Msi 865PE neo2-p כרטיס מסך readon 9800 pro 410@709 וזיכרון 1GB 333 CL 2.5 של חברה לא ברורה בשני סטיקים של 512 אני מנסה לעשות אוברקלוק אבל המחשב לא יציב מעל FSB של 147 MEMTEST86 נופל ישר אני חושב לקנות זיכרון אחר pc4000 או pc3700 שווה להשקיע בחברה טובה (OCZ או CORSAIR) ?? או לקנות של a-data מ KSP או אולי אני צריך להחליף משהו אחר ??
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
iMMoRTaLiTY אתה מבין בזה ואתה גם מנהל פורום אוברקלוק וקירור רציתי שתביא לי את התוכנות שאתה עושה בהם OC אני רוצה לעשות לכרטיס מסך אה וגם תוכנה שבודקת את היציבות של הכרטיס מסך וטמפרטרוה תביא לי רק את השמות של התוכנות אח שלי אני כבר יוריד תודה
-
- 5 תגובות
- 467 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות המצב היה ככה במאמץ סטוק: http://img326.imageshack.us/my.php?image=123qg.jpg עכשיו, כשראיתי ביומיים האחרונים שהמחשב נהיה איטי מאוד בדקתי את הטמפ' וזה המצב במנוחה סטוק: http://img152.imageshack.us/my.php?image=14ax1.jpg המעבד ב34 מעלות בתמונה אבל ממש 3 דקות לפני שצילמתי את המסך הוא היה על 38 במנוחה!!! מה יכולה להיות הסיבה? האם אלה טמפ' סבירות? מה אני יכול לעשות בקשר לזה?
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את זה :http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/superior_panel/superior_panel.htm זה פאנל שליטה שיש לו מלא פונקציות ואני מעוניין לקנות אותו...עכשיו יש לו חיבור RCA וחיבורי סאטא ומלא דברים...השאלה שלי היא הרי הכול מיתחבר ללוח בכבלים לא?! כלומר יש לי חיבור בלוח שמחברים אליו את הRCA ואת הSATA החיצוניים והכול?! הלוח המדובר הוא של אינטל DG965SS תודה מראש! מישהו?!
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה דקות הוספתי עוד ראם למחשב שלי..היה לי 128 RDRAM כעת יש לי 256.. הווינדוס ואברסט מזהים את הראם אני מעוניין לקבל תוכנה שבודקת את יציבות הראם ואת הראם בכלליות תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
מחפש קירור נורמלי במחיר סביר, ללא אוברקלוק, שיקרר את המעבד בצורה הכי זולה וטובה שיש. חנויות באזור ר''ג המעבד הוא: AMD athlon 64 3000 vience הלוח DFI ultra-d תודה
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-