אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני מצרף תמונות מתוכנות SpeedFan וEVEREST Ultimate Edition זה מחשב נייד חדש והנה קישור למפרט שלו http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01069714&lc=en&cc=il&dlc=en&product=3441671&rule=5849〈=en# אני לא בטוח על כמה אמור להיות המעלות אבל זה נראה לי חם מידי והשאלה שלי היא לגבי מגשי הקרור שיש בחנויות שונות האם הם באמת מקררים את הנייד ואם כן כמה עוזר הקרור? כי אני רוצה לשחק משחקים במחשב הזה ואני לא רוצה שיתחמם מידי ועוד שאלה ברגע שמגש הקרור שוכב מתחת לנייד והנייד מוציא את האוויר החם ללמטה המאווררים של המגש לא יחזירו את האוויר החם למעלה ויגרום לו להתחמם יותר? מישהו יכול לתת לי המלצה על מוצר טוב שיוריד לי את החום ביעילות? כי אני לא מצליח לבחור …
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאורר למארז שלי. המארז מואר עם קטודה של uv אז חשבתי על המאורר הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3925 או שיש את זה שהוא לא uv http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902 מי מביניהם יותר טוב? וגם חשוב לי לדעת עם שתיהם שקטים?
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-
-
ראיתי שיש שלושה חוטים למאוורר אחד פלוס אחד אדמה והשני חיישן מהירות אבל אין לי מושג איך בודקים את המהירות שלו ואת הטמפ' שלו ואיך ניתן לכוון את המהירות שלו ניסיתי להשתמש במספר תוכנות כמו RIVA TUNER ATI TOOSLS ועוד רבות אחרות ולא ראיתי אופציה שכזו מישהו מוכן לעזור לי הרעש הורג אותי!!!! :s07:
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אפשר גם לקבל לינק לתוכנה? נ.ב.אני מתלבת בין ראדלינקר לטריי טולס.
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו הינה הוא http://skypc.co.il/pl_product~TT-CL-W0009~18~0.htm ל פנטיום 4 סוקט 775 תודה.
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
האם הטמפרטורות האלה נורמליות למחשב שלי? מעבד E6300+ASUS P5B PALIT 7300GT SONIC המעבד על 46 מעלות לוח אם- 28-30 כרטיס מסך- 38-40 האם אלו טמפרטורות נורמליות? בחורף הטמפרטורות יותר נמוכות המעבד על 40-41 מעלות לוח אם על 24 והכרטיס מסך על 35
-
- 5 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מצורף צילום.יש אפשרות עם הייצורים האלה לקצת OC? מישהו יגביל אותי?אודה לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד אבל אני לא מוצא את ההגדרות בביוס ... יש לי intel P 4 2.4 הביוס מעודכן ל2003 זה משנה ואם כן איך אני עושה עדכון? לוח אם p4pe-X i845pe
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
משהו יודע איפה האפשרות לנעילת הagp וה pci?(או שצריך לנעול רק את ה agp?) ד"א הביוס הוא f9 ו הלוח אם הוא gigabyte k8ns ultra
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
ברשותי המארז הנ''ל: שאלה בקשר למאוררים במארז, במארז יש 2 מאוררים ,1 -זה הקידמי שאמור כביכול להכניס אוויר, וה- 2 זה הצדדי שאמור להוציא אוויר נכון? אז היום אני פתאום בא בודק ולהפתעתי גילתי ששני המאוררים גם הקידמי וגם הצדדי(הגדול) מכניסים אוויר לתוך המחשב , ורק מן הספק יוציא אוויר, עכשיו האם זה תקין ? אני יודע שהמאוורר הראשון זה שמקדימה אמור להכניס אוויר למחשב, וזה שבצד אמור להוציא נכון? אני חושב שיש כאן התקנה לקויה , אם אכן המאורור הגדול אמור להוציא אוויר מהמחשב והוא כביכול מכניס כרגע איך אני יכול לעשות שהוא יוציא להפוך אותו? תעזרו לי בבקשה, מה לעשות בדיוק. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
באריזה המקורית, יש את שני הלוחות מנחושת צמודים זה לזה... כשמפרידים, יש נייר לבן שאמורים לקלף, ואז יש כזה גומי אפור כהה כזה שנדבק לכל מקום.... עכשיו השאלה, יש לי כרטיס זכרון עם צ'יפים משני הצדדים, אני אמור להרכיב את הלוחות עם הגומי או בלי ?!?!?? תודה רבה מראש !
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
איזה זיכרון צריך כדי להגיע ל 270 FSB ? (בבקשה לפרט דגם חברה וכו')
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. עידכנתי מ F9 ל F19 בלוח K8NS של גיגבייט ה OC המקסימלי שהגעתי עם ה F9 היה לפני כ שנה והוא היה 2603MHZ על מעבד 754 3000+ , עכשיו הביוס החדש שונה לגמריי יכול להיות שאני יגיע ליותר?
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
יש ל מישהו רעיון לשילוב צבעים למקלדת הזאת?? המארז יצבע בצבע שחור \ לבן (כל המארז שחור וחלק מהפאנל הקדמי לבן) יש למארז גם מעין פס סכף שמתחיל מלמעלה יורד לעמצא ושוב עולה בצורה מעגלית, נסו לדמיין. באיזה סוג של צבע להשתמש?
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שלום, אני הולך להזמין משהו מNEWEGG אז חשבתי למה לא להזמין כבר מאורר נוסף , הבעיה היא שאני לא יודע מה - אני מחפםש כאמור מאורר 12 ס"מ עם חיבור של 4 חוטים כדי שאני יכול לחבר ללוח אם שיהיה שקט ( אולי אפילו מאורר כזה שאני יכול לשלוט על המהירות שלו ) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני מעדיף שקט כמה שיותר לא משנה לי כ"כ ה OC.... http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=269&model=1064&modelmenu=1
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-
-
המאוורר המקורי כידוע רועש מאוד... קניתי קירור של XIN מנחושת ...יש שיפור אך עדיין רועש!!! האם יש מאוורר שבאמת שקט ומקרר???
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
אצלי היחס הוא 5:4 ......האם יש קשר בין ביצועים ליחס??... או שזה סתם תלוי במהירות של הזיכרונות והFSB
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אוקי, אני רוצה להבין איך עובדים המהירויות של מעבדי Amd החדשים. למשל במעבד Amd64bit 3500 Winchester, כתוב שה Fsb הוא 250, זאת אומרת שיש Ratio 5:4, כדי שהזכרון נגיד שקניתי 400 מה"ז, ישאר במהירות של 400 Mhz האם הבנתי נכון? עוד משהו, אם אני עושה אוברקלוק למעבד Amd64bit 3000 Newcastle, אני עושה 9*250, ומשאיר את הזכרונות ב Ratio 5:4, האם זה יהיה שווה למעבד Amd64bit 3500? כי ההפרש הוא רק 200 מגהרץ, שאפשר להגיע לזה בלי להוסיף קירור מיוחד. תתקנו אותי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
תגידו מה יותר טוב לעשות אוברקלוק למעבד של הכרטיס מסך או לזכרון שלו ? וזה נכון אם אתה עושה אוברקלוק לזיכרון של הכרטיס מסך אז המישחקים ירוצו יותר חלק ? ואם אתה עושה למעבד של הכרטיס מסך אז המישחקים עובדים יותר באיכות הגרפיקה יותר גבוהה
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי מארז מסויים רציתי לדעת אם בישראל ניתן להשיג מארז Acrylic (שכולו שקוף) בגודל full tower כי אני לא הצלחתי למצוא אם אין אז על איזה מארז אתם ממליצים לי?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
THERMALTAKE A2003 - 4 Channel 2x8025+2x12025 VR Fan Kit with 3.5 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 156.40 ש"ח Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,489.13 ש"ח GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 1,034.76 ש"ח 512MB PQI DDR II - 667 TURBO -CL4-44-12 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 669.52 ש"ח LEADTEK - PX7600 GS TDH 256MB DDR2 - PCX - Retail - Classic לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 688.65 ש"ח WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 386.10 ש"ח COMPUCASE 6aR6 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - NO PSU 296.03 ש"ח HEC - HEC-420W (WIN 420UB) - ATX 2 384.05 ש"ח זהו המפרט... האם אפשר לעשות לו OC עם הרכיבים הקיימים? האם צריך לקנות רכיבים …
-
- 5 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני משחק בTACTICAL OPS שזה משחק רשת עם רמת גרפיקה בערך כמו של קאונטר סטרייק והכרטיס מסך בלי אוברקלוק ובלי כלום ואני שומע את המאוורר רועשש מאוד אני יוצא מסתכל באוורסט הוא היה על 101 מעלות חום!!! ולפני זה לא קרה לי דברים כאלה במשחק הזה מישו יודע למה זה קורה? אגב יש לי כרטיס HD2900PRO וב3DMARK06 ובקריסיס הוא מקסימום 80 מעלות חוםם!!!
-
- 6 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה מתחים אפשר להגדיר בביוס לפני שזה נהיה מסוכן - איזה מתח ל CORE ואיזה מתח ל DRAM.. יותר חשוב לי לדעת מאיזה מתח זה נהיה מסוכן ולא ממש איזה מתח להגדיר.. חוץ מזה יש לי בעיה שהעלאה של ה FSB מתחילה בשגיאות בכרטיס קול (הקול עם רעשים מוזרים) והעלאה נוספת פשוט לא מאפשרת למחשב לעלות... הייתי שמח אם מישהו יכול להסביר איך אפשר למשוך את הבעיה של הכרטיסים, כדי להעלות יותר FSB. המפרט:(P4 1.54 (14X110 לוח אם MS-6529 זכרון SDRAM 384MB כרטיס קול OB
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני מחפש לבן דוד שלי קירור למעבד 2500 XP הכי פשוט שיש המלצתם לי על Thermaltake TR2 M3 CPU Cooler for AMD Athlon XP אבל מכייוון שאין להם את זה (לא מייבאים יותר את החלק הזה) אני צריך למצוא משהו אחר מה דעתכם על CollerMaster CP5-6J31C-01 CPU Cooler for AMD אם יש הצעות אחרות, טובות יותר זה יהיה מעולה המחשב ללא OC כך שבאמת צריך מאוורר פשוט אני מחפש מהאתרשל LogicPC כי משם אני מזמין גם את שאר החלקים ( לוח אם, זכרונות ומעבד) תודה
-
- 5 תגובות
- 473 צפיות
-