אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
איך קוראים לאפשרות שמורידה את מהירות המעבד שאין שימוש במידה וזו האפשרות הזו EIST - Enhanced Intel SpeedStep Technology למה למרות שביטלתי אותה עדיין המהירות יורדת
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6300, לא משתמש בו על פי רוב לחישובים מטורפים / משחקים. חשובה לי בעיקר עוצמת הרעש. תודה
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
כי אני לא מוצא ...למישהו יש את הלוח הזה ?
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני קונה מעבד 630 של אינטל מ KSP, עכשיו זה לא בא בקופסה עם המאוורר האורגינלי, והם מביאים מעבד של חברת SPEEZE, אני לא זוכר בדיוק את הדגם, אני חושב שזה הדגם הזה http://www.speeze.com/v2/cpu_coolers_p4_v2.asp?socket=3 או משהו אחר שלהם, בכל אופן רציתי לדעת מה יותר טוב, המאוורר סטוק, או הספיז הזה ? ואיך המאווררים שלהם ? שקטים ? ומה עדיף משחה תרמית או מדבקה תרמית ? (וגם מה יחזיק יותר זמן)
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
הרכבתי את המעבד על הלוח הנ"ל שמתי קירור של AC, פריזר 7 פרו בEVEREST (וגם תוכנות אחרות) רשום לי: Core 1/2: 47c (בBIOS כ 42 מעלות) CPU: ~65c mother bord: 48c GPU (7600GT): 55c HD (samsung): 37c אני מניח שCPU זה הNB (לפחות לפי הBIOS). רציתי לדעת אם הטמפ' האלה תקינות? בדגש על הNB ה 60+ נראים לי קצת מוגזם...
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל והוא לא חזק מספיק בשבילי(האמת די בסדר אבל אני רוצה טיפה יותר)[ סתכלו רגע על המפרט,תגידו לי אם אפשר בלוח שלי לעשות OC וגם תגידו לי אם כדאי ואם זה ישפר משהו
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום אני צריך בשביל חברה שלי קירור שקט למעבד (לא צריך OC) אבל הבעיה היא שהמארז קטן ואין הרבה מקום. מכאן שצריך קירור בערך בגודל של קירור הסטוק - אבל שיהיה יותר שקט (אפשר אולי טיפה יותר גדול אבל לא הרבה כי הספק כוח מגביל אותו מאוד) אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום.... יש לי כרטיס מסך Chaintech Geforce 2 400mx 64 mb ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק לפני שאני קומה 6600 גי טי אז השאלה היא מה המבירויות שעון הרגילות שלו? ועד איזה מהירות אני יכול בערך להגיכ איתו? (יש לו מאוורר בליבה) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
אנשים קודם כל למי שהדגם לא אומר לו כלום אני מדבר על הדבר הזה: עכשיו לפי התמונה הזאת: אני רואה שבחלק התחתון אפשר להוסיף 2מאווררים.. עכשיו רציתי לדעת אם למישה יש את זה ויכול להגיד לי איזה מאווררים אני צריך 60ממ או 40ממ אתר המוצר :] והאם לפי דעתכם גם זה שווה משהו?!: http://www.enermax.com.tw/uc-a3fatr2.htm - שקל121 נכנס בפלופי
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אוקיי לפניי כמה זמן פירמאטתי תמחשב והכרטיס רשת שלי היתנתק . שיחקתי טיפה בדוס והוא חזר לפעולה , אבל בתוצאה מי זה המאווררים החלו לעבוד חלש ממאווד! עד כדיי כך שלא שומעים אותם!, אז יוצא מצב שבזמן משחק המחשב מתחמם וקורס. אני לא יודע מה לעשות המאווררים עובדים מאוד חלש בתוצאה של משחק עם הדוס
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שלום, ברשותי E6600 + P5B DLX. יש לי אפשרות לשדרג ל - Q66000, אך רציתי לדעת איך הוא ישתלב עם ה - P5B והאם אוכל להגיע איתו לאחוזי אוברקלוק כמו עם ה - E6600 [2.4@3.6 - 50%] עם קירור בהתאם [בינתיים עם ה - Tuniq, בעתיד מתוכנן קירור מים] בקיצור לאן אפשר להגיע עם הQ66000 בתנאים אופטימלים ? האם הלוח הנ"ל עלול להגביל אותי ? והאם יותר מ 800MHZ בזיכרונות ישנו בצורה ניכרת ?
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום, נראה לי שהמאווררים במחשב החדש שלי מאד איטיים, סביב ה1000RPM (לפי אוורסט) איך אפשר לשנות את מהירות המאווררים?
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום, אני הולך להזמין משהו מNEWEGG אז חשבתי למה לא להזמין כבר מאורר נוסף , הבעיה היא שאני לא יודע מה - אני מחפםש כאמור מאורר 12 ס"מ עם חיבור של 4 חוטים כדי שאני יכול לחבר ללוח אם שיהיה שקט ( אולי אפילו מאורר כזה שאני יכול לשלוט על המהירות שלו ) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי התנגשות בתוצאות מדידה - התוכנה PC Wizzard 2006 מראה שהמעבד עובד ב 102-101 מעלות ואילו ה BIOS מראה 35-40. מה שכן ב- PCW יש עוד שני מדידים שאפשרי שאחד מהם (אולי השני) מראה מה שהלוח אם מראה ב BIOS. בנוסף בדקתי את GWUM של GigaByte והוא מראה כמו ה BIOS... אז האם זה אומר ש PCW לא קורא נכון את הטמפ' או שהמעבד שלי עובד בטמפ' גבוהות מידי? בבקשה עזרו
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
מישהו יכול להשיג לי את המפרט של המאוורר שבא אורגינל עם מעבד Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 512MB 800MHz HT או בקיצור Intel P4 3.0GHz מה הRPM של המאוורר מה עוצמת הרעש, ההספק... וכו' תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
תגידו מה יותר טוב לעשות אוברקלוק למעבד של הכרטיס מסך או לזכרון שלו ? וזה נכון אם אתה עושה אוברקלוק לזיכרון של הכרטיס מסך אז המישחקים ירוצו יותר חלק ? ואם אתה עושה למעבד של הכרטיס מסך אז המישחקים עובדים יותר באיכות הגרפיקה יותר גבוהה
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
טוב יש לי תקירור סטוק של הX800XL שלי.. אני רוצה לחבר אותו למחשב הישן(9600SE)..הוא מתאים בול! אבל הבעיה היא שאין עליו את התקע הזה שמחברים אליו תחוט של המאורר איך אפשר להפעיל תמאוורר הזה?>:
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
לקחתי את הפאן קונ טרולר זה : Black Cooler Master Aerogate II ALD-V02-UK Fan Controller ו9 מאוורים כאלה COOLER MASTER R4-L2S-122B-GP 120mm 4 BLUE LED LED Case Fan - Retail . יצא לי 110 דולר , כדאי להשקיע בזה ? או שיש משהו אחר שאני יוכל לעשות במקום ... יותר זול , וגם המאווררים האלו מרעישים ? כי אני רוצה שקט ...
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP compaq nx9030 בדקתי את הטמפ` של המעבד והדיסק קשיח ע"י SpeedFan וקיבלתי שהטמפ` של הHD היא 53 מעלות ושל המעבד 61 מעלות. וחוץ מזה המחשב עצמו די חם. השאלה שלי היא, האם אלו טמפ` נורמליות ? או שאולי כדאי לקנות "יחידת קירור למחשב נייד" או משהו בסגנון ? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 489 צפיות
-
-
על מהירות מאורר מינמאלית הוא חרישי לגמרי? :-\ האם הוא באמת הקירור אוויר מספר 1 בעולם? מתכנן לשדרג לאחד כזה, מה שחשוב לי שהוא יתאים לדורות הבאים של המעבדים.
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
מחפש קירור לכרטיס מסך HD3870 עד 200 שקלים, לא אגורה יותר, כי אין. חשבתי על DUORB. חשוב לי השקט והיעילות כמובן. תודה.
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות E6400 לעריכת וידאו (ללא כרטיס) בחנות אחת אמרו לי שאין צורך בקירור בשניה המליצו לי על ZALMAN CNPS8000 או אם אני לחוץ על BIG TYP 120VX 1) האם נחוץ קירור? (מארז HEC 6AR6) 2) איזה מבין השניים יספיק? בתודה מראש, יהודה
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
יש לי את המפרט בצד...אני צריך לנעול מתחים או משהו נכון?איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 489 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המאורר הזה? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6226 אני רוצה לדעת איך הוא? נכנסתי לאתר החברה של המאורר וכתוב שם שהוא ממש שקט אבל הוא נראה לי איטי מדי רשום שהוא עובד על 1700 RPM
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
כשיש לי תקיעות במשחקים למשך כמה שניות אחרי שאני עושה OC לכרטיס מסך מה זה אומר שMEMORY גבוהה מידי ל OC או CORE גבוה??
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-