עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by zuk666,

היי.... אז ככה, הכרטיס הוא: NVIDIA 6600 Ultra 256MB AGP . החדשות הרעות הן שאין אחריות והחנות (שאני לא ינקוב בשמה) סתם מנסה לטרטר אותי... בקיצור, לפני כחצי שנה התחיל להיתקע לי המחשב בזמן משחקים פעם ב.. , חשבתי בהתחלה שזה בעיה במעה"פ אז התעלמתי. עכשיו המאוורר שלו בקושי מתניע וימיו ספורים.. מישו פה יודע איפה אני יכול לקנות מאוורר כזה או איזו מעבדה מתקנת דברים כאלה?(אגב אני מהצפון -בקריות) אני מתכוון לקנות מחשב חדש, אבל רציתי לשמור על הישן... כמובן שאני לא אשתגע וישקיע בו יותר מעלות של כרטיס כזה חדש... תודה מראש על העזרה...... ;D

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  2. Started by DeoxYs,

שלום אני די חדש בעניין וכבר המון זמן רוצה לעשות OC למחשב ולשפר את הביצועים שלו. אני צריך עזרה ב: בחירת החלקים לOC, הרצת OC על המחשב, מה התוצאות לעתיד - בכמה זמן זה מקצר את החיים של החלקים וכו'... המפרט של המחשב: Amd Athlon 3800+ x2 Gforce 7600 GS 256mb 1 mb of ram MSI MS-7260, version 1.0 - לוח אם אין לי שום אמצעי קירור נוסף. הייתי מאוד רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלי בעיקר בשביל משחקים. תודה לכול העוזרים!

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  3. Started by DeoxYs,

שלום אני די חדש בעניין וכבר המון זמן רוצה לעשות OC למחשב ולשפר את הביצועים שלו. אני צריך עזרה ב: בחירת החלקים לOC, הרצת OC על המחשב, מה התוצאות לעתיד - בכמה זמן זה מקצר את החיים של החלקים וכו'... המפרט של המחשב: Amd Athlon 3800+ x2 Gforce 7600 GS 256mb 1 mb of ram MSI MS-7260, version 1.0 - לוח אם אין לי שום אמצעי קירור נוסף. הייתי מאוד רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלי בעיקר בשביל משחקים. תודה לכול העוזרים! **עריכה: אני מאוד מצטער!!!!!!!! פשוט הדפדפן נתקע לי ולא היה לי מושג שזה פתח כבר את הנושא =\ בבקשה אל תתנו אזהרה.

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  4. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים אני עושה OC לGPU שלי עם RIVATUNER והגעתי לשיא שלי - 675/999 שזה נחמד אבל לא משהו יותר מזה הכרטיס לא מצליח לסחוב אז אני משער שאם אני יעלה לו VOLTAGE אז אני יוכל לסחוב יותר (תקנו אותי אם אני טועה) מישהו יודע איך אני יכול לשנות VOLTAGE ב POWER USER של הRIVATUNER תודה דרך אגב OC עם ATITOOLS עושה לי בעיות מאחר שבאמצע משחק הוא מחליף לי ל 2D וגורם בעצם לFREEZE תודה

• 0 תגובות
    • 407 צפיות
  5. המפרט שלי הוא: לוח אם: Foxconn 945G7MD8KS2H תמונה:http://www.zap.co.il/compModels.asp?...odel_id=479168 מעבד: intel core 2 E6300 1.86GHZ כרטיס מסך:Gainward nVIDIA GeForce 7100GS 128MB Up To 512MB PCIe אפשר לראות אותו פה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?...odel_id=473483# זכרונות: transcend 1024MB 333MHZ (2x512) ספק כוח:ATX P-4 500W ATX 12V (DR-B500E) תמונה:http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=ATX500&Cat2Cat1ID=5638&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE ויש לי 2 מאווררים רגילים(נראה לי 80mm)ואחד גדול(120mm) ומאוורר של המעבד שקיבלתי מקורי של אינטל אני רוצה לעשות OC לכולם אבל השאלה שלי זה אם הספק יחזיק לי אותם אחרי OC ואם לו תנו לי ספק טוב במחיר נמוך.ואם האוורור מספ…

6. משהו ברמה של artic ודומיה... תודה על העזרה...

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by dad11223,

יש לי ראדאון x1650xt וכל פעם שאני מנסה לעשות לו OC דרך התוכנה rivatuner ‎ איך שלא קוראים לזה אז זה ישר קורס על ההתחלה בקושי מעלה 2 מגה ארץ וישר קורס המחשב כאילו שזה הגיע למקסימום יכולת ואותו דבר דרך התוכנה של הדרייברים של הכרטיס מסך שיש בה אפשרות דומה ל OC וגם שאני עושה ידנית כאילו אני מעלה לבד 10 מגה ארץ ואז נכנס למשחק אז ישר אחרי כמה שניות קורס המחשב ועוד משהוא זה לא בגלל הטמפ כי היא יציבה אפילו בעומס זה מגיע ל 80 אז למי שיש רעיונות או פתרונות אז תעזרו בבקשה תודה

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  8. אני לא מבין כלום באוברקלוק אבל יש לי את האופציה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך על ידי לחיצת כפתור אחת. צירפתי תמונה של מה שיצא לי, ויש לי כמה שאלות. האם זה אוברקלוק חזק ואיפה הוא ממקם את הכרטיס בטבלה הזאת http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=857&model2=707&chart=318 כדאי לי להשתמש בתוכנה צד שלישי לביצוע אוברקלוק יותר טוב?.. כי ראיתי שכשהכרטיס מגיע לכ78 מעלות האברקלוק מפסיק. יש אפשרות לשים איזשהו ספרי למאוורר של הכרטיס כדי שיהיה פחות רועש?.. כי מן הסתם במשחקים הוא מתחמם יותר ואז המאוורר עובד יותר חזק ויש יותר רעש. דרך אגב מדובר בכרטיס X1950XTX, תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  9. שלום, היה לי כרטיס HD3870 והחלפתי אותו ל-8800GT... בהזדמנות זו אני רוצה להגיד שאני הרבה הרבה יותר מרוצה מה-8800GT לעומת השני... הכל אצלו יותר טוב.. אבל אני רוצה לדעת אם הטמפ' שהאוורסט מראה לי הם טובות.. במנוחה: 52 מעלות. במאמץ: 85 מעלות.. זה סביר,נמוך,גבוה? מה הטמפ' הסבירות? ועוד שאלה..איך מעלים את החוזק של המאווררים דרך riva-tuner ?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by Alroit,

שלום לכולם: לאחרונה קניתי זיכרונות של Kingston HyperX PC2-6400 800MHz בכדי להגיע ך-OC יותר גבוהה וביצועי זיכרון של CL4 הבעיה היא שהם מזדהים כ- PC2-5300 667MHZ ואחרי קריאה מרובה הבנתי שיש להגביר מתח ל- 2.0V ואז הם אמורים לעבוד ב- 800 האם זה נכון? גם היום מקסימום תדר שאני יכול להגיע זה 760MHZ - 5-5-5-15 כאשר המעבד על 3.4G השאלה שלי או כמה שאלות - למה מראש הזיכרונות לא מזדהים כ- 800MHZ - כי לוח האם תומך ב- 800 למה אני לא יכול להגיע או לעבור את תחום ה- 400MHZ ב-OC מכפלה 9 - מתח מעבד - 1.4V מתח זיכרון - 2.0V תדר מעבד: 380 תדר זיכרון: 760 לום אם:Gigabyte GA-965P-DS4 rev. 2.0 מעבד: E6600 2.4G קירור Thermaltake 120mm אשמח לעזרה והסברים - כי לדעתי ניתו להוציא יותר ממה שקיים היו…

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  11. Started by cheat-it,

קניתי OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 (שניים של 1GB) ואני רוצה לעשות להם OC, עד איזו מהירות כדאי לי לעשות אותם ואיך אני עושה את זה???

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  12. המאוורר האחורי שלי שבק חיים. אני צריך שהמאוורר יהיה אמין ויחזיק להרבה זמן ושיתחבר ללוח אם ולא לספק. ועדיף שיהיה מפנדה.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  13. Started by חן וייסמן,

כשאני נכנס לתפריט בביוס יש שם מלא אפשרויות.... אין לי מושג מה זה כל דבר ויש אולי איזה מדריך או מישהו שיכול להסביר מה בדיוק צריך לשנות?? חיפשתי פה ולא ממש מצאתי.... תודה

14. מדובר בכרטיס Dleadtek Winfast px8800 GTS 320 bit עד היום לא היו לי תקלות מיוחדות עם הכרטיס עד שהתקנתי את המחשק Crysis יש לי מעבד שנחשב טוב עד טוב מאד... Intel core 2 cpu 6700 2.66gz אני שומר על תקינות מערכת ההפעלה (XP) במקרה הזה בידי הכלים הטובים ביותר וגם אומר שאני מריץ משחקים כמו Call of duty 4 או asian dynesites ללא שום בעייה על הפרטים הגרפיים הגבוהים ביותר אך ללא anti-aliansing, והם זזים אחלה... עכשיו השאלה שלי היא כזו הוספתי וונטת קירור חזקה מאד (בערך בגודל הוונטה של המעבד), וקיבעתי אותה כמה סנטימטרים מעל למעלי כרטיס המסך, ובנוסף לכך הוספתי מאוור ביתי מצד המחשב כך שיקרר גם את כרטיס המסך ובכלל את כל אזור פנים המארז (לוח אם, מעבד וכו'), יש לומר שהוא עושה עבודה טו…

• 0 תגובות
    • 401 צפיות
  15. Started by DorM,

קראתי שמישהו רשם שהוא מתאים רק לOC מינימלי, לפי דעתי הבנאדם מדבר שטויות 100%! מה אתם חושבים? מה המספרים הגבוהים שאנשים הגיעו איתו לפי מה שראיתם? אשמח מאוד לתשובות (: תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  16. Started by davidreznic,

המארז שלי זה POSEIDON והא ממש שקט (ומאוד מומלץ ד"א) יש לי שם E6750 קירור סטוק ללא אוברקלוק-~2000RPM 8800GT כנ"ל - מאורר על 50% ENERMAX LIBERTY 400W-12CM FAN ~900RPM 2x12 CM FAN ~900RPM הטמפ' במארז די טובה (~30 מעלות במנוחה) רציתי לדעת מי הכי מרעיש כדי שאני אדע את מה להחליף, יש לי הרגשה שזה קירור המעבד, אני צודק? אני יודע שהקירור של ה-8800GT רועש כמו 747 לפני המראה וניסיתי להוריד את המאורר שלו ל-1% אבל רמת הרעש לא השתנתה. תודה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  17. מפרט E6400 GIGABYTE DS-3 965P GEIL 2GB 4-4-4-12 GIGABYTE 7600GT ורציתי לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך ומסך מעבד וזכרונות בגלל שהסתבכתי עם הכטיס מסך אובר קלוק ולא רוצה לקחת סיכון עם מישהו שכבר עשה כמה פעיים יכול להדריך אותי בבקשה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  18. Started by uguru1969,

תוכנה שפותחת את כל אפשריות האוברקלוק +בקרת טמפ ןמאוררים לויסטה תודה

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  19. אהלן חברה יש לי מארז עם 5 מאווררים: מאוורר אחד בפאנל הקדמי של המארז (UBER CHAKRA) מאוורר אחד בפאנל הצדדי של המארז (UBER CHAKRA) מאוורר אחד בכרטיס מסך (EVGA 8800GT 512MB SUPERCLOCKED) מאוור אחד בספק כוח (LIBERTY 400) מאוורר אחד למעבד (FREEZER 7-PRO) שאר המפרט הוא Q6600 עם לוח אם GIGABYTE P35-DS3L ו-2GB RAM של GSKILL. המארז עצמו חרישי לחלוטין, חוץ מהקירור למעבד FREEZER 7-PRO, שבמהירות 1000RPM לוחש, אבל לפעמים עולה ל-1500 עד 2500 RPM שזה ממש חזק. ניסיתי לפני מספר שבועות לעשות בBIOS PWM אבל זה לא עשה את מה שרציתי. אני רוצה את האפשרות להחליש את המאוורר בלילה כשאני הולך לישון כי הרעש החלש הזה, כן אני יודע שהוא חלש, מפריע לי. התקנתי SPEEDFAN הלכתי לפי המדריכים, הוא מזהה לי 2 מאו…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by IlyaN,

שלום, המערכת שלי (מפרט בצד) נמצאת בOC כבר כשנה ועד לא מזמן לא היו בעיות מיוחדות. אבל לאחרונה שמתי לב שלפעמים אחרי איתחול של המחשב ה-OC מתאפס והמחשב חוזר להגדרות ברירת-מחדל. וכשאני מחזיר אותו ל-OC הכ.מסך "קופא" כנראה כני פי המאוורר מסתובב על 100% ואין תמונה (כן,אני נועל את התדר אפיק PCI-E). ואז אני נאלץ לכבות ולחכות איזה חצי עשה עד שאותח עוד פעם. שמתי לב בביוס לפונקציה שנקראת CPU enhanced halt: Cpu will enter C1 state and reduce core clock to system bus ratio & VID. האם מישהו יכול להסביר לי מה זו הפונקציה הזאת והאם היא הכרחית? תודה.

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  21. אני מצרף תמונות מתוכנות SpeedFan וEVEREST Ultimate Edition זה מחשב נייד חדש והנה קישור למפרט שלו http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01069714&lc=en&cc=il&dlc=en&product=3441671&rule=5849〈=en# אני לא בטוח על כמה אמור להיות המעלות אבל זה נראה לי חם מידי והשאלה שלי היא לגבי מגשי הקרור שיש בחנויות שונות האם הם באמת מקררים את הנייד ואם כן כמה עוזר הקרור? כי אני רוצה לשחק משחקים במחשב הזה ואני לא רוצה שיתחמם מידי ועוד שאלה ברגע שמגש הקרור שוכב מתחת לנייד והנייד מוציא את האוויר החם ללמטה המאווררים של המגש לא יחזירו את האוויר החם למעלה ויגרום לו להתחמם יותר? מישהו יכול לתת לי המלצה על מוצר טוב שיוריד לי את החום ביעילות? כי אני לא מצליח לבחור …

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  22. Started by Fir3DragoN,

יש לי מחשב בן 4. יש לי מארז של IVORY מי שמכיר, ואין בו מאווררים בכלל. עכשיו אני מתכוון לשדרג את המחשב. (ראו פוסטים קודמים שלי) יש רק מקומות למאווררים כגון מחלק האחורי של מארז ובחלק הקידמי מין חור אוורור מוזר זה נרא גם כמו מקום למאוורר אך אין מקום לברגים חורים מרובעים. 1. האם זהו מקום למאוורר. 2. מה עדיף לי? לקנות מארז חדש? או לשמור את הישן ולקנות מאווררים? (אני קונה לוח אם , מעבד, זיכרון וכרטיס מסך חדשים) מה לעשות? אני לא רוצה לבזבז 300 שקל על מארז.. אני יותר בכיוון ה100 - 200 ושיהיה מאוורים . תמיד אני יכול להוסיף עוד קצת כסף . יש תקציב אבל אני מעדיף לשמור. ואם תמצאו הכי טוב שזה יהיו חנויות באיזור נתניה . לבוא לקחת. או באתר www.skypc.co.il תודה רבה.. בקשות גדולות מידי, פ…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  23. יש לי כרטיס X1950PRO של גיגה בייט מגיע עם קירור של זלמן. שום תוכנה אינו מזהה את טמפ הכרטיס עוד מישהו נתקל בתופעה זו? יש סיכוי שאין חיישן? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  24. היי , יש לי כיום לוח של ASUS P5K ( שאר המפרט בפרופיל ) ואני מאוכזב מיכולת האוברקלוק שלו. המעבד שלי מקורר עם ZALMAN ויושב על 25 מעלות בבאס 400 ( 333 בדיפולט ). יש לי אפשרות להחליף לוח מכיוון שהוא חדש לגמרי ולקחת משהו אחר. אין לי מזומנים פנויים כרגע ואני מחפש משהו בתקציב דומה עד 800 ש"ח. חשבתי כרגע על הלוח של DFI הזה - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=862 אפשר לראות פוסט מעניין עליו פה - http://www.madshrimps.be/vbulletin/f10/best-choice-quad-core-overclocking-dfi-lanparty-dk-p35-t2rs-shows-off-40090/ האם לדעתכם יהיה שיפור ? המלצות נוספות יתקבלו בברכה. תודה.

25. מה דעתכם? 3 וונטות מקובעות מעל לכרטיס [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 395 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.