עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני משחק בTACTICAL OPS שזה משחק רשת עם רמת גרפיקה בערך כמו של קאונטר סטרייק והכרטיס מסך בלי אוברקלוק ובלי כלום ואני שומע את המאוורר רועשש מאוד אני יוצא מסתכל באוורסט הוא היה על 101 מעלות חום!!! ולפני זה לא קרה לי דברים כאלה במשחק הזה מישו יודע למה זה קורה? אגב יש לי כרטיס HD2900PRO וב3DMARK06 ובקריסיס הוא מקסימום 80 מעלות חוםם!!!

• 6 תגובות
    • 468 צפיות
  2. כפי שרשום בכותרת, אני מחפש איזה ערכה של HEATSINK פשוט שאפשר לקבע אותו על ה CHIPSET שכיום יש עליו רק מאורר (שאני מעוניין לסלק מסיבות הומנטריות). רציתי לדעת איפה מוכרים ואילו ערכות כאלו יש (כך שהטמפ לא תעלה יותר מדי אם בכלל וגם שהמחיר לא יהיה גבוהה). ה CHIPSET המדובר הוא VIA KT266A שאני יודע שהיו כבר דגמים שלו שפעלו רק עם HEATSINK.

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  3. Started by THE FOX,

על מהירות מאורר מינמאלית הוא חרישי לגמרי? :-\ האם הוא באמת הקירור אוויר מספר 1 בעולם? מתכנן לשדרג לאחד כזה, מה שחשוב לי שהוא יתאים לדורות הבאים של המעבדים.

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  4. Started by shpaner,

מפרט: abit - AX8 amd athelon 64bit 3.2 1giga ram ddr2 evga gforce 7600gs קניתי את החלקים הנ"ל לפני כ 8 חודשים והחום של הכ.מסך עמד על 54~57 לא הוספתי לו שום אמצעי קירור נוספים (רק המאוור המקורי נישאר), עם הזמן החום עלה ולפני מספר ימים הגיע ל75~77 כמעט 80! שמתי לב לשינוי לרעה בביצועים, הנחתי שזה בגלל האבק אז שאבתי את כל האבק מהמאוורר ומהכרטיס עצמו, למרות זאת החום נישאר על 65~68 אני בטוח שהוא ימשיך לעלות.... חשבתי לקנות תמאוורר הזה ‎Model‎ ‎Accelero X1‎ ‎ Application‎ ‎NVIDIA 6800 series‎ ‎ NVIDIA 7800 series (just PCIe)‎ ‎ NVIDIA 7900 GTX, GTO‎ ‎ not compatible to most 7900 GT boards‎ ‎ Please check your board with the height restriction drawing to assure …

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  5. Started by Esparco,

כשיש לי תקיעות במשחקים למשך כמה שניות אחרי שאני עושה OC לכרטיס מסך מה זה אומר שMEMORY גבוהה מידי ל OC או CORE גבוה??

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  6. זה המפרט שאני קונה: הכרטיס מסך הוא כבר SILENT, כלומר בלי מאוורר אלא צלעות קירור (הלינק אליו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=15260). איך עוד אני יכול לגרום למחשב להיות שקט לחלוטין, שיהיה אפשר לישון איתו בלילה באותו חדר? המארז שלחתי שקט? הספק? המאוורר של הלוח אם? המעבד מגיע עם מאוורר בכלל או שאני צריך לקנות לו בנפרד? או בקיצור, מה אני צריך לקנות\להוסיף כדי שהמחשב יהיה שקט ? עריכה: עכשיו רואים את המפרט.

7. אני רואה אצלי בתוכנה את הטמפ' של המעבד אבל אני שם לב שגם אפשר לעשות דרכה OC אבל משום מה אף אחד לא מציע להשתמש בה.... היא גם מתוכננת לעבוד יחד עם הביוס... אז למה לא להתשמש בה? http://img216.echo.cx/my.php?image=untitled0ro.png

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  8. Started by zxc1301,

אני רואה יותר מדיי תגובות סותרות בפורומים בחו"ל אז אני פשוט ישאל פה ומאנשים שכבר קנו אותו 1) רועש כמו שאומרים ? 2) מגיע באמת לטמפ' של עד אפילו 85 90 מעלות ? 3) של איזה חברה קניתם ...כי מומלץ לקנות רק של HIS עם הקירור של ICE Q 3 , מישהו קנה את הכרטיס הספציפי הזה ? כמה מעלות יש לו עם הקירור הזה והאם רועש ? 4) ועוד שאלונת קטנה : ...כמה ב 3DMARK05 בקשה ..? תודה.

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  9. Started by contA-,

שלום לכם, שמתי לב שהצ'יפסט שלי מתחמם מאוד (מגיע אפילו לסביבות ה50 מעלות במאמץ-ללא אוברקלוק!) ולכן אני זקוק לקירור עבורו. תוכלו להמליץ לי על הקירור הטוב ביותר שיש לצ'יפסטים? תודה, עמית

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  10. Started by psxr,

טוב נתחיל עם הציוד ונמשיך לשאלות. מעבד ברטון 2500 עם מכפלה פתוחה. לוח epox 8rd3+. זיכרון samsung ddr3200 cl3 2*1024 uccc (עובד גם בcl2.5-3-3-6 ב225 ) או supertalent ddr3200 cl3 2*1024 דגם D32PB1GJ (עם הזיכרון הזה בקושי שיחקתי אז אני לא יודע איך הוא אם למישהו יש ניסיון עם החברה אז תנו את דעתכם בעיניין). קירור למעבד zalman cnps6000 cu. עכשיו לשאלות. איך לעשות OC אני יודע והמחשב עובד קבוע על 3200 (11*200) בלי שום בעיה העיניין הוא שבשביל לעבור את ה2250HZ צריך להתחיל להרים מתחים ואני לא ממש יודע מה הגבול שכדאי לשים מבחינת מתח 1. לזיכרונות מתח רגיל לשניהם 2.6 (הלוח נותן בביוס 2.63) עד כמה אפשר לעלות בלי להשתגע ? (הביוס נותן 2.5 2.63 2.77 2.9 או אוטו). 2. למעבד מתח סטוק 1.65 עו…

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  11. Started by Ac-Boy,

שלום =] אני צריך קירור למעבד עד 200 שקל וגם משחה טרמית, ככל הנראה אני זה שירכיב את הברדק =] מעבד E6300 כנראה שמתוכנן OC ושקט לא ממש חשוב

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  12. Started by yaronshahaf,

רציתי לשאול אם מישהו יודע אם יש הבדל בין גירסה של 65W ל89W כשעושים למעבד אוברקלוק... במידה ומישהו הצליח לעשות אוברקלוק למעבד שגם לי יש אשמח לשמוע לכמה הוא הצליח להגיע

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  13. Started by kobibo,

אני יודע שדובר כאן קצת על ההתקנה וראיתי את התמונות ( מה שלא עזר לי כלכך). אודה לעזרה במיוחד מאלו שהתקינו אותו לבד לפרט קצת לפי שלבים איך ניתן להתקינו בצורה הכי קלה ומובנת. מיועד לקרר AMD 3000 64bit לוח של DFI Ultra socket 939 מארז של Antec 3700BQE תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  14. Started by BoRiS.K,

רציתי לשאול אם אתם יכולים להביא לי איזה לינק לתוכנה שמראה ביצועים של הכרטיס מסך כי הוא עומד על 63 מעלות ואני רוצה לדעת אם זה בסדר??? כי גם יש קטעים שהמשחקים יוצאים לי וזה ניראה לי ביגלל זה כי הספק כח שלי טוב (THEMBERLAKE 420) ואני לא יודע סיבה אחרת

15. Started by Torn,

יש לי מעבד 2.8 של אינטל יחד עם לוח INTEL D865PERL, יש אפשרות בביוס שנקראת BURN IN והצלחתי דרכה להעלות את מהירות המעבד ל2.9 כי יש מגבלה להוסיף רק 4 אחוז :'( עכשיו אני רוצה להעלות לפחות ל3.2 כי יש לי קירור מעולה של זלמן. אבל הבנתי שלעשות אוברקלוק בלוחות אינטל זה דבר גרוע, אבל עדיין... אפשר לעשות משהו?

16. שלום חברים, לאחר שנתיים וחצי של שכרון חושים נפח את נשמתו המאוורר הסטנדרטי והרועש שהגיע עם ה-x800 GTO2 שלי. בחיפושי אחרי קירור חלופי נתקלתי בשתי אופציות: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1613 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1621 הלינק השני הוא קירור פסיבי כך שלא ברור לי איך הוא יחזיק את הכרטיס תחת עומס. אבקש את חוות דעתם של אלו שיש/היה להם את הכרטיס הזה עם 16 צינורות פתוחים ו-OC ולשמוע הצעות נוספות או על חנויות זולות יותר. תודה

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  17. Started by BoJlk,

שאלה קצרה: האם מישהו הרכיב את המאורר בקלות או שנתקל בבעיות כלשהן עם המאורר? כאשר הרכבתי אני היתי צריך לאלתר כדי להתאים אותו ולא ידעתי עד כמה לסגור את האומים העליונים שמצמידים את המאורר למעבד. ובטוח שאצתרך להרכיב אותו מחדש. זה בהחלט המאורר הראשון שאני לא מרגיש בנוח איתו ולא משוכנע ביעילות העיצוב שלו. למרות שהוא עושה את העבודה שלו בקירור אין על מה להיתוכח ש 120 ממ עושים את ההבדל.

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  18. שבת שלום לכולם... היום, לאחר הרבה למידה מהפורום הזה הצלחתי לבצע את האוברקלוק הראשון שלי שעובד אז ככה: עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי: Radeon 9600XT 256 MB של PowerColor http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/d/a/v/i/d/1/9/8/8/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200312161721032747/200502121135298783/oc_gpu.JPG אני יודע שהאוברקלוק הוא אולי פצפון ואני לא ירגיש שום הבדל, אבל אתם מכירים את ההרגשה של אחרי האוברקלוק הראשון שלכם? שממש הצלחתם לשפר משהו במחשב? כי לי זה נתן הרגשה ממש נפלאה...והכל תודות לפורום הזה שלימד אותי...תודה רבה..!!! עכשיו בקשר לשאלות... נכנסתי השבוע לאתר של הכרטיס מסך שלי והיה כתוב בפרטים של הכרטיס מסך שלי שהתדר של הזיגרון אמור להיות 300MHZ*2 אבל הוא רק…

19. דייייייי התייאשתי נמאס לי מהרעש המרגיז שעושה המאורר של ה7600GT, החלטתי לקנות קירור ועל הדרך גם קירור למעבד. מה שחשוב שיהיה כמה שיותר שקט, שיהיה יעיל וטוב ביחס לעלות, וכמה לדים אף פעם לא הזיקו. אפשרי גם קירור מים. 600 זה התקציב אפשר לחרוג ואפשר גם לרדת ממנו, העיקר שאני ישלם על קירור טוב ולא על שם טוב.

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  20. Started by yarden961,

אני עושה OC למעבד שלי e6600 וחיפסתי את היחס fsbram בלוח כדי להקטין קצת את המהירות של הזכרון. מישהו יכול לכוון אותי\בעל אותו לוח לתת פירוט מדויקGIGABYTE GA-965P-DS3 תודה

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  21. Started by eliav-peretz,

שלום. לי יש קירור (מקורי מאוד) שמוריד לי את הטמפרטורה של המעבד עד לכ-25 מעלות כשהוא רק משמיע שירים.(זה יכול להיות אפילו פחות) מכיון שזה ממש נמוך הייתי רוצה לעשות OC למעבד. המעבד שלי הוא של אינטל P4 2GH. אשמח לדעת איך עושים את זה ואם אתם צריכים עוד פרטים רק תגידו. בתודה, EliaV-PeretZ. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  22. Started by PzD,

יש לי מעבד AMD 3000 קרור נינג'ה עומד על 30 מעלות ללוח אם : GA-K8N Ultra-SLI זכרונות: PDP PDC1G3200LLK 1GB (2*512MB) DDR 400MHz Patriot Dual Memory קיצר אני מנסה להעלות למאבד.. אבל אני מצליח לעשות לו רק 1.9 ניסיתי להעלות מתח והכל.. ולא עוזר.. חייב עזרה דחוף.. (זה לחבר)

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  23. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה יש לי במארז 3 מאווררים ראשיים שניים בספק ואחד בדיסק קשיח שלושת המאווררים נמצאים אחד: למעלה 80 מ"מ(נראה לי) אחד מאחור 1XX מ"מ ועוד אחד על הדלת מול המעבד גם 1XXמ"מ רציתי לדעת איך אני צריך לסדר את המאווררים (אני מתכוון מכניס או מוציא אוויר) כך שיתן לי את הקירור הכי טוב עכשיו שני ה1XX מ"מ מוציאים אוויר והלמעלה מכניס איך כדאי לי לסדר??? נ.ב איך אני יכול לסדר את הכבלים שלא יפריעו לקירור פשוט יש לי שם גוש של חוטים של הספק ללא שימוש (הIDE מעוגל) תודה

24. המפרט שלי: מעבד: intel pentium 4-2.0 GHZ 478P 512KB לוח אם: ASUS p4b266c DDR כרטיס מסך: ASUS GeForce 4 mx 440 64 mb DDR tv-out דיסק קשיח: מקסטור 7200 סיבובים לדקה 60 ג'יגה כרטיס קול: creative sound blaster sb live 5.1 ראם: 512mb + 256mb הראשון של קורסאייר (הגדול יותר) עכשיו הטמפ' שלי במאמץ היא 34 מארז ו-55-56 מעבד (cpu=מעבד....נכון?) לא במאמץ זה 30 ו-35 (בהתאמה ללמעלה) זה נורמלי? חם מדי?

• 4 תגובות
    • 467 צפיות
  25. Started by Jenia24,

אני צריך המלצה לקירור נחמד , עדיף שקט עד בינוני. לפנטיום 3. אישית אני מעדיף מהחנות KSP למה הם 2 דקות מהבית שלי. ואם אפשר כמה שיותר זול בסביבות ה60 ש''ח עם יש דבר כזה.

• 0 תגובות
    • 467 צפיות

דיונים חדשים בפורומים