עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by slater,

יש לי a64 3200 וזכרונות של g.skill...... אם אני מעלה את הfsb נגיד ל 275 ומוריד את המכפלה של המעבד מ-11 ל-8 כך שמהיורות המעבד לא משתנה (נשארת 2200mhz) האם אני אצתרך להעלות את המתח של המעבד?

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  2. Started by dragon772,

האם זה יכול לגרום נזק לכרטיס או למחשב מבחינת חומרה ו תוכנה? האם הכרטיס יתחמם לאחר פתיחת צינורות עם צריבת ביוס (ביוס של אותו כרטיס לא של כרטיס אחר)? כמה זה ישפיע על הביצועים של הכרטיס מסך? תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  3. היי לכולם יש לי 2 מאוורים אחד 80MM ושני 120MM כולם מסובבים באותו מהירות 1500RPM ונעזרתי בתכונה SpeedFan ולא עזר לי כלום גם לא נותן לי להגביר אז למישהו יש ת'התכונה אמינה וקלה פשוטה להפעיל ולהגביר ל3000RPM זה דחוף כי המחשב שלי רותח ממש כמו תנור וחפשתי בכול תכונות לא עזר לי כלום בתודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  4. Started by Syrex,

שלום לכולם המפרט הוא: Gigabyte k8n-pro sli עם 25 מעלות Amd athlon 3000 64 עם 39 מעלות power /aux עם 71 מעלות מה מסמל האחרון? יש מאורר אחד במארז שמוציא אוויר,קירור הסטנדרט שבא עם המעבד. הטמפרטורות נבדקו בעזרת Sisoftsandra. המחשב כל כמה דקות משמיע "ביפ",מזה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  5. Started by harry,

יש לי מחשב טרנטה ואני רוצה לעשות אוברקלוקינג כולל של כל הרכיבים כדי שהיה מאוזן ואני יוכל ככה להרגיש בתוצאות, שמעתי שהתוכנהEasyTune יכולה לעשות את זה. אבל איך אני יכול לדעת עד איזה גבול אני יכול לעשות אוברקלוקינג בלי שהמערכת תהיה לא יציבה או שישרף לי הלוח אם?? יש לי : p3 800 invdia gforce2 mx400 אני יודע שצריך לדעת את ההרץ שעובדים הרכיבים האלה אבל אני חיפשתי במחשב ולא מצאתי איפה מצויין מה ההרץ שלהם במנהל ההדקנים.. בבקשה תעזרו לי המחשב הזה משגע אותי ואני מפרמט אותו כל שבועיים כדי שיעבוד במהירות סבירה, ואף משחק כמעט לא עולה אני ישמח להגיע עם הפנטיום 3 למהירות של 1000 הרץ אז איך אפשר לעשות את זה בלי לשרוף את המחשב?

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  6. קניתי מחשב חדש עם מעבד 805 של אינטל ולוח של MSI פלטינום -945P הבנתי כאן שכל מה שצריך כדי להמהיר את המעבד זה להעלות את ה-BUS שלו ל-166 (כדי להגיע למהירות 3.2 MHZ) נכנסתי ל-BIOS לאופציה של הבאס ואני לא רואה בכלל שאפשר להעלות ל-166 (רק עד 165) למה זה ככה ? אגב, אם אני מכניס ערך של 165 ..המחשב לא נדלק בכלל ! (הוא כן מקבל חשמל ונראה שהכל בסדר , אבל המסך לא נדלק ). אם זה אמור להיות פשוט ,מה יכול להפריע לי ? זה החומרה שיש לי ,אול זה קשור איכשהו : (הרכבתי לבד) מארז קומפיוקייס עם ספק : HEC 425W (Herolchi) Low-Noice Power Supply זיכרונות OCZ 667 . שתי יחידות של 512 מגה . כרטיס מסך 6600NE קירור למעבד- החלפתי את מה שבא עם המעבד לדגם של ARCTIC FREEZER PRO אני מבין ק…

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  7. Started by Unix,

שלום לכולם.. בידיי כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail http://tms.co.il/product/4643 האם אפשר להחליף לקירור שאינו בסיסי?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  8. Started by BILA_TT,

שלום פורם HWZONE מה נשמע, אני חדש פה ומקווה להשתלב במהרה... יש לי שאלה, אני חדש בכל הנושא של אוברקלוקינג, יש לי כרטיס מסך GEfore Fx 5700 256 MB האם יש דרך לשדרג אותו? ומה זה בכלל אוברקלוק למערכת (ולכרטיס מסך)? האם יש מדריך למתחילים בנושא, ואיך בכלל מתחילים לשדרג את הכרטיס מסך? הא ומה ההבדל בין שידרוג ידני לבין שידרוג בעזרת תוכנה., ואם אני ישדרג את הכרטיס מסך, במה זה יתבטא ועד כמה הוא ישתפר? סליחה על כל השאלות, אבל כמו שאמרתי אני חדש בנושא ורוצה ללמוד כמה שיותר... אז תודה ולהתראות....

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  9. Started by a-gold,

רציתי לדעת אם המקום הזה למאורר גורם לרעש בגלל הרשת ? הכוונה שלי אם אני יעשה שם חור לגמרי אז יהיה יותר שקט? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  10. Started by tk_mc,

איך עושים אוברקלוקינג? והאם עושים את זה עם תוכנות או עבודת יד?? ואיך בודקים את הביצועים? והאם זה שווה את זה? ואיך עושים מערכת קירור טובה?

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  11. Started by ronen_pr,

יש לי AMD Athlon XP 2600 עם לוח אם של ג'יגהבייט. אני סובל כבר שנה וחצי מטמפ' גבוהות (כנראה) ולא מצליח לעשות פעולות רציניות עם המחשב. בדקתי טמפ' מעבד ומצאתי שהיא 57 מעלות (במנוחה אני משער). כשקניתי את המחשב אמרו לי שהוסיפו לי מאוורר "גדול" ובכל זאת זה לא עזר כנראה. האם כדאי לקנות עוד מאוורר או שאני צריך גוף קירור? האם אני צריך לקנות גוף קירור למעבד או למארז או לכל המחשב. אני ממש לא מבין בזה. מקווה שתעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  12. אורח ztos--

שלום, רציתי לדעת עם אני יוריד את הגריל של המאוור של המעבד, זה יתן לי ביצועים טובים יותר/שקטים יותר ??. תודה THANKS

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  13. Started by R9800P2,

פתחתי את המארז בפעם הראישונה וראיתי שייש לי מאורר 120MM והוא לא פועל מה לעשות שהמאורר הפעל?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  14. Started by Lotar_88,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי קירור thermalright v1 לכרטיס המסך שלי 6800gs agp הצלחתי לפרק את הקירור של הליבה אבל את הקירור של הזכרונות לא הבנתי איך להוריד , מישהו יכול לעזור ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 490 צפיות
  15. Started by Fir3DragoN,

איזה מעבד עדיף לקנות לOC רציני 1> INTEL CORE 2 DUO E2160 1.8GHZ 800MHZ 1MB 64BIT LGA775 TRAY http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=333&category_id=4772744c11160f84cd3583593c8e5707& או 2> AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4400+ 65W 512KB X2 BOX http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=86&category_id=89afe3947540007e9bf500324087279d& אני בקרוב קונה מחשב ואני צריך לדעת מה יותר טוב מבחינת הסופי בOC

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  16. Started by CashMAn,

תשמעו אני רוצה לקנות למחשב שלי קירור לכל ואני צריך שזה לא יהיה מעל 1500 שח תמליצו לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  17. הנה הקישור http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=39735 ובקשר לצינורות מצאתי פה לינק http://www.raptor-mods.co.uk/index.php?article&id=867 רציתי לשאול אם זה מתאים לכרטיס שלי ובכלל איפה אפשר לבדוק כמה צינורות פתוחים יש ? וסתם ניסיתי לעשות OC דרך ATI TOOL רשמתי לו שימצא את המקסימום יצא ככה : במקור 475/450 מקסימום 513/531 זכרונות/ליבה בהתאם. מישהו יכול להסביר טיפה בהרחבה על הנושא אם אפשר .

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  18. Started by דניאל מלנקי,

איזה אוברקלוק אני צריך לעשות לgeforce 5700 כדיי שאני יראה תוצאות במשחקים?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  19. אצלי היחס הוא 5:4 ......האם יש קשר בין ביצועים ליחס??... או שזה סתם תלוי במהירות של הזיכרונות והFSB

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  20. בוקר טוב , לבן דוד שלי יש מעבד של אינטל , כפול ליבה , המאוורר סטוק של אינטל ממש ממש מרעיש , הסברתי לו שצריך לקנות מאוורר חדש.. האם המאוורר הנ"ל : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_511&products_id=3943 , ייכנס למארז ג'נרי כמו שצריך ?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  21. Started by royliidoli,

שלום אני חדש בפורום הזה ורציתי לשאול משהוא זה המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon 64 Processor 3000 לוח אם: Gigabyte GA-K8NMF-9 אמצעי קירור: Tt Golden orb || זיכרונות: 512MB+512MB=1GB | 200MHZ+200MHZ=400MHZ כרטיס מסך: GeForce 6200 TurboCache ספק כח: G pro 500w אחסון: Disk Drive WDC WD1600JB-00GVC0 149 GB, IDE מערכת קול: Audio Adapter Realtek ALC850 @ nVIDIA nForce4 (CK8-04) - Audio Codec Interface ורציתי לשאול אם אפשר לבצע OC למעבד הזה דרך אגב זה יהיה הOC הראשון שלי אז אני ממש מפחד לגבי המעבד ואם הוא ישרף אהה ודרך אגב אני לא מוצא את ההגדרה בביוס של המעבד משהוא יכול להגיד איפה היא יכולה להיות פשוט חפרתי בכל הביוס שלי! אהה ועוד משהוא פצפון איך אני…

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  22. כותרת....

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  23. מחפש 2 מאוררי 80 מ"מ חזקים ביותר+בקר שליטה על מאוררים+CPU COOLEr גם משו טוב למעבד AMd +3000+מפזר חום טוב לזיכרון לא לחרוג מה400 שקל אם אפשרי ואם לא אז להוריד את הבקר שליטה ושיהיה בקר אחד לכולם פשוט...

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  24. Started by SoulMaster,

מה התוכנה הכי טובה לעשות OC למעבדי אינטל ?

• 5 תגובות
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים