אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
חשבתי לאחרונה לייצר לעצמי בלוק מים ועלתה לי השאלה : איך לאום את הקטע של בין הכיסויי לפיניטגים?? סיליקון ? טבעת גומי ? ללפף קצת טפלון (סרט לבן שדומה לאיזולירבנד ..) ? הכיסוי ייוצר במידה ואני לא אקנה בלוק ואחליט לייצר בעצמי מאלומיניום והפיטינגים גם
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הבלוק הזה למערכת קירור מים שלי? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4296
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי שאלה לגבי פיזור נכון של אוויר בתוך המארז. תמונה מס' 1 - מארז כפי שנראה על המעבד יש FREEZER 7 PRO. מאחורי בגב של המארז יש 120MM ואיפה שהחץ שם מסתתר לו מאוור 120MM שמצויין בתמונה מס' 2. תמונה מס' 3 - פתח המארז שם ניתן להרכיב מאוורר 80MM שיושב בדיוק באזור של המעבד. רציתי לדעת איך לחבר את המאווררים שזרימת האוויר תהיה נכונה.. היות וניתן חבר את המאוורר כך שהזרימה תהיה לבפנים ולבחוץ. תודה. בנוסף רציתי לדעת האם ניתן לשלוט על המהירויות של המאווררים? יש לי לוח אם GIGABYTE GA P35 DS3L. תודה רבה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי את הלוח BLKDG965WHMKR ויש לו שליטה במאווררים לפי טמפקטורות. יש לי ZALMAN CNPS8000 לקירור (עם פוטנציומטר חיצוני לשליטה על מהירות). 1) למה כשהטמפרטורה של המעבד עולה, מאוררי "12 כניסה ויציאה לא מעלים מהירות? 2) האם יש בקרה אלאקטרונית על מהירות זלמן בנוסף לבקרה הידנית? זאת אומרת בקרה רציפה? בתודה למומחים, יהודה
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
הנה כמה נתונים על המערכת שלי, רציתי לשאול האם היא מתאימה לאובר קלוקינג? ואם לא, מה בה מגביל אותי? לוח אם: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 63-3301-001169-00101111-040201-I865G$1I865XXXA6728IMS V3.3 121003 Motherboard Name MSI 865PE Neo2-PS (MS-6728 v2.0) Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 200 MHz (QDR) Effective Clock 800 MHz Bandwidth 6400 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 200 MHz (DDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 3200 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type Intel Hub Interface Bus Width 8-bit Real Clock 67 MHz (QDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 267 MB/s Mother…
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מישהוא מכיר אותו < יכול להמליץ או לשלול אותו אני פשוט מחפש בנרות מאורר טוב לאינטל פנטיום 4 ומה דעתכם על המאורר של TT VOLCANO 7 מה זה הגופי קירור SLK של איזה חברה הם ? האלו שאני שומע עליהם בפורום ? איפה אפשר לקנות בנפרד את הצלעות את המאורר ואת הבורר מהירות ?
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בקשר לקניית גוך קירור יש לי כרטיס מסך מדגם ATI Radeon 9600 Seties 256 MB 128 Bit ומצאתי לנכון את הגוף קירור הזה השאלה היא האם הוא טוב לדעתכם והאם שווה להשקיע בו כשמחירו 121 ש"ח או בThermaltake EXTREME GIANTIII A1919 Dual Heatpipe & Dual Fan VGA Cooler שמחירו 199 ש"ח אבל מישהו פירסם שם ביקורת ארוכה מאוד על הרעש שהוא עושה בגלל שני המאוורים לכן חשבתי לקנות את הראשון שמחירו 121 כי הוא ליעשה לי רעש בכלל והוא טוב על פי מאמר זה: http://www.tweakup.dk/article/452/dk/ ומוריד משמעותית את המעלות אפשרי לקנות אותוב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?c...oducts_id=10325 וזה הפרטים בדך הבית של החברה על גוך קירור זה http://www.thermaltake.com/coolers/chipset…
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
http://www.thermalright.com/a_page/main_product_xp90.htm Thermalright XP-90 תומך A64 3000+ 939 ומה עדיף הגוף שהזכרתי למעלה או ה XP-120 http://www.thermalright.com/a_page/main_product_xp120.htm לאוברקלוק וגם ההבדל כל כך משמעותי ???
-
- 11 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בשקית הקטנה שבאה עם ההיסטסינק, אמורים למרוח את כל הגריז בשקית ? חצי ?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
כרגע אני מריץ אותו על DRIVER 8.10 כדאי לעבור ל-8.12 על מנת לעלות את מהירות המאווררים שעולה ברגע שמתקינים את הDRIVER, ואז הטמפ תהיה טובה יותר? ומה בנוגע לבעיות המוצגות בפורום של ATI לגבי DRIVER זה?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
רציתי לקנות את הקירור הנ"ל אבל לפי מה שראיתי בנתוני היצרן התברר לי שהמשאבה שלו או שאפשר לקרוא לזה מזרקה ??? עושה רק 120 ליטר לשעה??? בהנחה שאני קונה את המערכת ומחליף לה רקק את המשאבה ל 2000 ליטר לשאבה מחנות דגים זה ישפיע באופן ניכר על המערכת או סתאם יוריד 2-3 מעלות??? ועוד שאלה על מה אתם הייתם הולכים בהנחה שהמחיר היה זהה BIG TYPHONE או BIG WATER? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
תגידו, יש לקירור בעיה של משקל ? שאלה שניה, הקירור יכנס בתוך ה 3D AURORA ? תודה לעוזרים ?
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אם אני מרכיב אותו על לוח שמתאים למעבד אינטל אז: 1. הוא לא יחסום לי את המקום למאווררים האחוריים? 2. כשאני מעמיד את המארז, אז אין סכנה שהוא ייפול מהלוח או משהו כזה ? בבקשה זה חשוב לי אני רוצה לקנות אותו ואני לא יודע מה לעשות תודה !
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי 8800GT אם מאוורר סטוק, הכרטיס מתחמם מאוד וקראתי שאפשר להגביר את מהירות המאוורר בעזרת התוכנה RivaTuner . היה רשום שמומלץ בערך להעלות את המאוורר לחמישים אחוז. רציתי לדעת האם יש סיכון בהגברת קצב המאוורר... תודה
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה הקירור למעבד Big Typhoon בא עם משחה טרמית מרוחה עליו? איזה משחה טרמית הכי טובה אמרו לי ARCTIC SILVER 5 THERMAL COMPOUND - 5g היא טובה? בתודה אור
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אהלן אני מתכוון להתקין את הטוניק בקרוב, ויש לי שאלה הוא בא עם פוטנציומטר להרכבה בפאנל האחורי מול סלוט המאורר סטוק שיש לי כרגע מבוקר על ידי לוח האם ומסתובב במהירות משתנה בהתאם לחום האם עם הטוניק אני אצתרך לקחת עלי את התפקיד הזה של הלוח ולכוון את המאוורר ידנית? ממש לא נראה לי... אז בשביל מה הפוטנציומטר הזה? (אני מניח שזה תופס גם על הBT VX החדש שסיקרו פה - גם הוא בא עם פוטנציומטר)
-
- 10 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הנני מחזיק בקרור הנ''ל, השאלה שלי היא פשוטה. האם אפשר להוריד את המאוורר שנמצא עליו ולהחליפו במאוורר 12 ס''מ אחר? להוריד אני יודע שאפשר, אני רוצה להיות בטוח שיהיה אפשר להחליף למאוור רגיל, או אפילו לקמבן משהו. -תודה :]
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
חברה שווה לי לקנות את הקירור הזה ל-x1900gt שלי בשביל oc ב220 ש"ח?(כמה שקלים לא ישנו לי כי זה קרוב לבית....) והאם הוא מספיק טוב?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי רוצה לדעת איך מחשבים את הcfm של המאורר כאשר רוצים להוריד את הטמפרטורה של המעבד לטמפרטורה מסוימת בהתחשב בטמפרטורה של האוויר שבו אנחנו משתמשים. למשל, יש לנו את מעבד שמגיע לחום של 50 מעלות ואני מעוניין לקרר אותו ל45 מעלות כאשר טמפרטורת החדר היא 30,איך זה אני מחשב את הcfm של המאורר. או שבכלל מסתכלים על זה מבחינת אנרגיה... אם ההספק של הcpu הוא 40w ששקולים נניח ל50 מעלות אז רק מאורר של 40w יצליח להיפטר מהחום... ובשביל למצוא כמה w מאורר צריך בשביל לקרר את המעבד ל45 מעלות פשוט נפתור משוואת יחסים פשוטה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי איתו באריזה מאוורר די גדול עם צלעות גם גדולות. האם זהו מאוורר טוב? או שמא כדי לקנות משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
עזבו זה סיפור טיפשי אבל זה ככה אממ יש לי בבית BT שקניתי הכול טובי ויפה חוץ מדבר אחד אממ יש לו מן שתי תופסנים אפשר לקרוא לזה אחד קדימה ואחד מאחורי הלוח אם. הלוח שלי נשרף השתמשתי באחריות החליפו אותו בחנות בלי שידעתי ועכשיו התופסן שמאחורה הוא היה דבוק (כי יש ספוג שמדביק אותו ללוח למנוע פגיועת במערכת החשמלית) עכשיו יש לי רק אח מהם ואין לי את השני אז איך אני יוכל לחבר לו יודע יש אפשרות לקנות רק אותם למה חבל על הכסף או שיש לי שכן שמתעסק הרבה עם ברזל יש לו מסגרייה אתם חושבים שכדאי לי לבקש ממנו שישכפל לי אחד?
-
- 13 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם, 2 שאלות: 1) האם הבסיס של הקירור מלא או חלול? כלומר: הוא מרובע ועבה... - זה אומר שהוא מלא? 2) איך אני יכול לדעת איזה חומרים יש בתוך הצינורות? בתודה מראש, וסליחה על הבורות!.
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני רוצה להשקיט את המאווררים שלי וראיתי את ההארדקנו 7 שמשמש גם כפאן באס מחירו יחסית זול ושאלתי היא: האם ניתן לחבר 4 מאווררים לפאן באס של ההארדקנו 7? אם כן איך זה מתבצע? והייתם ממליצים למשהו שרוצה פאן באס לקנות את ההארדקנו 7? או שעדיף לי לקנות ב 50 שקל שולט מהירויות על 2 מאווררים?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
יש לי את המארז: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=1621 שבא עם מאורר אחורי 92ממ שמוציא אוויר כתוב שלמארז יש אפשרות להוסיף מאורר 80ממ קידמי, אבל כל החלק הקידמי חסום (יציאות USB, AUDIO...) 1. האם יש טעם להוסיף מאורר? 2. לאיזה כיוון צריך להיות המאורר? תודה
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם AMD 64 3000+ עם המעבד קיבלתי מאוורר וגוף קירור של Thermaltake מדגם TR2-M6 SE (K8) והמעבד נמצא על על 53 מעלות בתוך 10 דקות בערך עד שהעלתי את ההתקנה של הווינדווס - יש בתחתית של הגוף קירור כזה ריבוע לבן (בן דוד שלי חיבר והוא אמר שזה משחה או משהו) זאת טמפרטורה נורמלית
-
- 4 תגובות
- 440 צפיות
-