עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by hackermeir,

קראתי שכאשר אני עושה OC אז אני מאבד את האחריות . אבל נגיד ועשיתי OC והכרטיס נשרף, איך החנות שקניתי ממנה יודעת שהכרטיס שרוף כתוצאה מ- OC? מה הסיכוי בערך שיקרה משהו לכרטיס? הכרטיס שלי זה 7300GT של GIGABYTE עד כמה אני יכול לשפר את ביצועיו? אני רוצה לדעת מה הסיכונים ב-OC. ונגיד ואני יעשה אני רוצה המלצה של תוכנה טובה ומדריך קטן איך לעשות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  2. שמעו יש לי מעבד AMD Athlon XP 2400 והייתי רוצה לעשות איתו אוברקלוק איך ניתן,ויש לי את התוכנה CPU-Z ,תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  3. Started by DjBlack,

רציתי לשאול איזה מאוררים אני צריך לשים במארז ואיך כדי שהם יקררו טוב? כאילו חוץ המאורר הרגיל שמקרר המעבד + המאורר של הספק אין במארז יותר ממאוררים זה אני רוצה לדעת מה לקנות ואיך לשים אותם? (יש לי אפשרות להוסיף רק מאורר אחד מאחורי המחשב, לא יודע אם אפשר לשים מקדימה:\)

• 6 תגובות
    • 491 צפיות
  4. Started by Kodi,

אני רוצה לעשות OC למעבד הנ"ל האם יש הכנות שצריך לעשות לפני? האם צריך לשנות משהו בג'אמפרים? יש בביוס אפשרות של Manual ואז אפשר לשנות את המהירות בצורה כזאת: FSB:RAM:PCI Ratio : 133:133:33, 133:100, 33, או נמוך יותר ויש לי אותו דבר רק CLOCK שזה בעצם המהירות ואני יכול להעלות את זה אבל הPCI עולה גם כן, ואני מפחד שזה ישרוף לי את הכרטיס מסך. האם העלה של הPCI יכול לשרוף לי תכרטיס? ובכלל איך אתם ממליצים לי להמהיר את המערכת?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  5. Started by tomerzhr,

כמה עולה הכי זול?

• 5 תגובות
    • 491 צפיות
  6. Started by חן וייסמן,

כשאני נכנס לתפריט בביוס יש שם מלא אפשרויות.... אין לי מושג מה זה כל דבר ויש אולי איזה מדריך או מישהו שיכול להסביר מה בדיוק צריך לשנות?? חיפשתי פה ולא ממש מצאתי.... תודה

7. Started by UNDERDOG,

העליתי בהגדרות של הביוס את HTT ל235 בSEMPRON 2600 ועכשיו המחשב לא עולה מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  8. Started by roeiw,

הביוס הזה כבר 5 ימים גירסה סופית ולא בטה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  9. Started by Nitro,

אז ככה: הכרטיס שלי הוא הVoodoo 5 5500 AGP, וניסיתי להמהיר אותו קצת.. הורדתי תוכנה בשם PowerStrip, שם האצתי את הזכרונות+ליבה ל 180. העניין הוא, שאני לא יכול להזיז את המונים של הזכרונות והליבה בנפרד, הם שניהם זזים יחד. שמתי לב גם לאפשרות שאני לא יכול לגעת בה, שקבועה Synchronized Clocks. אז השאלה היא, איך אני עושה להם אובר בנפרד? המצב כרגע לא נראה לי אופטימלי. האם אתם ממליצים על תוכנה אחרת לאובר..? תודה, נדב.

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  10. הי, בלוח שלי ניתן לשלוט ע"י תוכנה רק על המאוורר של ה-CPU. יש לי מאוורר אחר שמרעיש ואני רוצה להשתיק אותו כשצריך. חשבתי לעשות את הדבר הבא: 1. לחבר את המאוורר של ה-CPU לחיבור של מאוורר אחר בלוח (נניח, המאוור של ה-CHASIS) 2. לחבר את המאוורר המרעיש לחיבור המאוורר של ה-CPU 3. בעזרת התוכנה אוכל לנתק את מאוורר ה-CPU וכך למעשה לשלוט במאוורר המרעיש השאלה היא האם זה מותר, והאם זה יכול לפגוע בניטור תוכנה של משהו...? לא אכפת לי שמאוורר ה-CPU יהיה תמיד על מכסימום RPM כי הוא שקט ובכל מקרה זה עדיף. תודה מוטי

11. Started by psxr,

טוב נתחיל עם הציוד ונמשיך לשאלות. מעבד ברטון 2500 עם מכפלה פתוחה. לוח epox 8rd3+. זיכרון samsung ddr3200 cl3 2*1024 uccc (עובד גם בcl2.5-3-3-6 ב225 ) או supertalent ddr3200 cl3 2*1024 דגם D32PB1GJ (עם הזיכרון הזה בקושי שיחקתי אז אני לא יודע איך הוא אם למישהו יש ניסיון עם החברה אז תנו את דעתכם בעיניין). קירור למעבד zalman cnps6000 cu. עכשיו לשאלות. איך לעשות OC אני יודע והמחשב עובד קבוע על 3200 (11*200) בלי שום בעיה העיניין הוא שבשביל לעבור את ה2250HZ צריך להתחיל להרים מתחים ואני לא ממש יודע מה הגבול שכדאי לשים מבחינת מתח 1. לזיכרונות מתח רגיל לשניהם 2.6 (הלוח נותן בביוס 2.63) עד כמה אפשר לעלות בלי להשתגע ? (הביוס נותן 2.5 2.63 2.77 2.9 או אוטו). 2. למעבד מתח סטוק 1.65 עו…

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  12. Started by eytan243,

שלום ! יש לי מפרט לוח GA-7N400-L מעבד AMD ATHLON XP 2400 קירור למעבד VOLCANO 11 אני רוצה לעשות אוברקלוק מה עלי לקחת בחשבון ואיפה בדיוק אני עושה את השינויים אם השליטה על הלוח נמצאת ב -AUTO

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  13. Started by omer1234,

אני רוצה לעשות oc לכן התקנתי omega driver והכל בסדר גמור רק שמידי פעם קופצת לי הודעה ואני רוצה שתגידו לי אם זה בעיה ומה צריך לעשות. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  14. חברה יש לי מעבד athlon xp thorugh bred שפועל על 35 מעלות עם קירור סטוק יש לי לוח אם של גיגהבייט via kt333 כרטיס מסך של gainward fx 5200 אם אני אוכל לעשות קלוק טוב?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  15. שלום.. אני עשיתי OC לכרטיס מסך שלי (8600GT) ואחד די גדול את האמת. אני לא אוהב את הרעיון שהכרטיס שלי נמצא בקצה היכולת שלו 7\24 אז אני רוצה לדעת איך מסדרים שבגלישה בווינדוס ובאינטרנט המהירויות יהיו על סטוק וכשאני נכנס למשחק הם יעלו לערכים שקבעתי.. ה2D וה3D בATITOOL די מסגיר את הרעיון שזה מה שזה עושה אבל יש לי בעיה עם זה לא משנה מה אני עושה משום מה הליבה ב2D תמיד על סטוק אבל הזכרון כל הזמן חוזר ל850 נניח (סטוק זה 700) והתוכנה די בעייתית ככה שאני מעדיף בתוכנה אחרת, נגיד RivaTuner, זה אפשרי דרך שם?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  16. Started by seffi,

יש לי מחשב ברשת שכל התפקיד שלו בחיים זה להוריד סרטים ומוזיקה. המעבד הוא זה שרשום בנושא. הבעיה שלי שהוא פשוט גומר את המאווררים. קניתי לפני שנה 4 מאווררים גדולים, לפי מה שהבנתי הכי טובים לקירור של socket 7. עד עכשיו שניים נהרסו והשלישי כבר בשלבים מתקדמים.. הם פשוט מתחילים לעשות רעשים ולהסתובב יותר לאט, באופן שרואים לפי הלהבים שהם לא עובדים כמו שצריך.. המלצות?

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  17. Started by redead,

עם איזה חיבור המאורר הזה מגיע? כזה שמתחבר ללוח אם או כזה שמתחבר ישירות לספק כוח?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  18. Started by SensatioN,

אני רוצה לעשות oc למעבד שלי ואני לא מיתמצה בזה כל כך, תעזרו לי בבקשה איך אני עושה את זה תודה. יש לי מעבד northwood 2.0 לוח אם intel i845E זיכרון 256 sdram 133mh ואם יספיק לי מאוורר אחד בצד וסטוק על המעבד?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  19. לפני כחודש פרסמתם באתר את הסיקור הבא על הקירור החדש : http://hwzone.co.il/news/1203862179/64795/ ולפי הכתוב , הכרטיס לא נתמך ע"י כרטיסים בעלי ליבת ה G92 ובחודש זה פרסמתם את הכתבה הבאה אשר חושפת פרטים על ה 9800GTX : http://hwzone.co.il/news/1205963384/58436/ כפי שאתם ברואים בתמונות , רואים 9800GTX עם הקירור הנ"ל מחובר עליו השאלה היא , האם הוא כבר יצא בגרסאות אחרות ? לפי מה שהבנתי ה 9800GTX עובד על ליבת ה G92-400 שהיא מן G92 משודרגת אז הנה לכם עוד שאלה אז האם הקירור גם יעבוד על כרטיסי G92 ? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  20. כי שמעתי שהוא ממש מיתחמם מהר(Q6600) חברה תגיבו לי זה בידיוק שניה.ותודה מראש

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  21. היי יש לי לוח חדש והוא: GigaByte GA-945GCM-S2 גירסא 6.6 והוא מזייף בטמפרטורות ואחרי עידכון ביוס שכנראה היה צריך לתקן את הבעיה לא תיקן העידכון ביוס הצליח אבל לא השתפר כלום בלוח GigaByte GA-945GCM-S2 הטמפרטורות הם: ide 49-50 load 65-70 ובלוח הישן שלי ide 38-40 load 53-54 אני בטוח בכך שהלוח החדש מזייף כי אפילו קניתי קירור חדש מהפשוטים(COLOR MASTER) אבל יותר חזק מהסטוק שאיתו השתמשתי בלוח הקודם ואין סיכום שזה מריחה לא נכונה כי המשחה הגיע עם הקירור כבר מרוחה(פד טרמי) אז לנסות ללכת לחנות שממנה קניתי את הלוח ולבקש להחליף אותו? או איזו אפשרויות יש לי?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  22. Started by mtfl,

שלום לכולם ! זהו המפרט של המחשב שלי... לוח אם: ASUS P5B INTEL P965 CHIPEST SOCK מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6300 1.88GHZ הארדיסק: WD250GB SATA2 KS מארז: COMPUCASE 6A19 2F 400W זיכרונות: GSKILL F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס מסך:XFX GEFORCE 7900GS 256MB DDR3 HD עם הדרייבר של הכרטיס מסך מגיעה תוכנת המהרה! השאלה שלי היא זו : הבנתי שהכרטיס הוא כרטיס מצוין לאוברקלוקינג, והיות ואני לא מבין בתחום, רציתי לשאול אם זה בטוח לשחק עם התוכנה שנתנו לי... או אולי עדיף להשתמש בתוכנה אחרת לאוברקלוקינג... כמו כן, איך אני עושה את זה ואיך אני יודע שהגעתי למקסימום ביצועים מבלי לפגוע במחשב, בהנחה שאני לא הולך להשקיע על משחות וכדו' תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  23. על כמה המהירות ליבה והזיכרון של הרדון בהתחלה?(כאילו כשמקבלים אותו) יש לי RADEON 9700PRO של ATI

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  24. יש עוד מישהו שנתקל בתוכנה easy tune גם בגירסה 4 וגם ב-5 שלא מציגה טמפ' ומהירויות מאווררים (האופציה כבויה) עם הלוח הזה או לוח אחר דומה של ג'יגה ביית? אחרי מאמץ רצוף של 100% CPU בעת צריבת DVD עם נרו למשך יותר מחצי שעה רצופה (הצריבה אמורה לקחת שעתיים ויותר)הטמפ עולה ל-80 מעלות (לפי אוורסט) והמחשב נכבה (מעבד AMD 64 3000) ואי אפשר להשלים את הצריבה... זה סביר או שמעבד כזה אמור לעבוד בלי הפסקה על 100% בלי להתחמם ולהכבות גם במשך שעות ברציפות?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  25. קישור לאתר ששם נמצאת הרשימה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=90973

• 0 תגובות
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים