אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה לקירור נחמד , עדיף שקט עד בינוני. לפנטיום 3. אישית אני מעדיף מהחנות KSP למה הם 2 דקות מהבית שלי. ואם אפשר כמה שיותר זול בסביבות ה60 ש''ח עם יש דבר כזה.
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
לאחרונה (אתמול) צרבתי BIOS לRadeon 9800 PRO שלי והפכתי אותו לXT זה כמובן אחרי שביררתי (בעזרתו הרבה של:R0cKF0rD ) שיש לי ליבה R360 כמובן הכל עובד מצוין, אבל כמה דברים מוזרים... קודם כל הBIOS שצרבתי (צרבתי את הביוס הנכון, משוכנע) קבע את המהירויות הסטנדרטיות ל398/350 במקום 412/365)... כנראה בגלל שהקירור של Sapphire חלש יחסית בכל מקרה מכוון שיש לי מאוור 80mm ישירות על הכרטיס החלטתי לנסות לעלות את זה (אני משתמש בדרייברים של Omega, השתמשתי בפונקציה שלהם) ל412/365, עובד אחלה והכרטיס יציב. בכל מקרה יש כמה דברים מוזרים, אוורסט אומר לי שהטמפרטורה של הכרטיס מסך היא: GPU - 46C GPU Ambient - 41C אבל בOverDrive זה כותב לי 66! בהתחלה הפעלתי את הoverdrive (לפני ששיניתי את המהירות ידנית),…
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום... ציירתי את המארז שלי כמו שהוא כרגע בקשר למאווררים עכשיו השאלה שלי היא מה אתם ממליצים, איזה מאוורר שיוציא ואיזה שיכניס אוויר? - איזה סירקולציה אתם ממליצים במצב הקיים? והאם כדאי להוסיף מאוורר עליון או צדדי במארז? או שזה לא ישנה הרבה? אני צריך בשביל זה לעשות חור במארז כי כרגע אין לי חור למאוורר שם. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש לוח אם של אסוס P4s 800d עכשיו הוא מרעיש לו אז הצעתי לו להחליף תמאוורים אז איך אני יודע איזה מאוור אני קונה למעבד ? אני רוצה מאוור שקט במיוחד ואמין ! תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC קל-בינוי במחשב החדש, המעבד הוא AMD Phenom II 3.0ghz BE והלוח GA-MA770-DS3 וקירור לא רציני מדי AC Freezer 64 Pro עכשיו רציתי לשאול אילו זכרונות כדאי לקחת כדי לעשות OC כזה? ואני לא מתכן להגיע גבוה, משהו כמו 3.4Ghz או משהו כזה. (משהו בטווח של 250-350 שקל) עוד שאלה, האם בכלל אפשרי עם הלוח הזה והקירור הזה?
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
האם הטמפרטורות האלה נורמליות למחשב שלי? מעבד E6300+ASUS P5B PALIT 7300GT SONIC המעבד על 46 מעלות לוח אם- 28-30 כרטיס מסך- 38-40 האם אלו טמפרטורות נורמליות? בחורף הטמפרטורות יותר נמוכות המעבד על 40-41 מעלות לוח אם על 24 והכרטיס מסך על 35
-
- 5 תגובות
- 480 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום D , בזמן האחרון הוא כל הזמן אומר לי שהטמפרטורה שלו עוברת את המקסימום הרצוי(70 מעלות) והיום שניסיתי להדליק את המחשב הוא לא נכנס לוינדווס בגלל שהוא כותב שיש בעיה של התחממות יתר. עכשיו, אני מעוניין לקנות גוף קירור עד 150 ש"ח שיחזיק לי טוב את המעבד, יש את גוף הקירור הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8402 ויש את גוף הקירור הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8410 ויש גם את גוף הקירור הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3036 כרגע עם קירור סטוק המעבד בהכי מנוחה על 50 ובמאמץ 70,כמה נראה לכם שהוא יחזיק עם המאווררים האלה? ואם יש במחיר זה (עד 150 ש"ח)מאווררים יותר טובים?
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
לאחרונה אני מקבל מסכים כחולים אבל רק במשך הלילה כשהמחשב נשאר דלוק... בבוקר כשאני מדליק את המסך אני רואה מסך כחול , נותן לחיצה על מקש כלשהו ואז הוא רושם Restarting עובר לתמונה של ה Windows loading (כאילו המחשב עולה) לא זז אז אני נותן עוד לחיצה על מקש כלשהו וחוזר בחזרה לדסקטופ וכל מה שפעל בלילה פועל כרגיל ??? חוץ מזה שאני לא מצליח לגלוש בדפדפן ... צריך ריסטרט. יש למישהו מושג מה הבעיה ? אופס טעיתי בפורום סליחה ...
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך ישן שיש לי הכרטיס הוא fx5200 והייתי רוצה שהוא יהיה קצת יותר טוב מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
היי מפרט המחשב שלי : AXP 1700+ jihub 0.13 micron Epox ep - 8rda+ 512 mb ddr 400 crosair קירור : SK7+SF2 עכשיו, איך להתחיל, לאט לאט ? או להגדיר 1.8 מתח ולהרביץ ישר באס 200ומשהו במכפלה 10 או 11? עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד אבל אני לא מוצא את ההגדרות בביוס ... יש לי intel P 4 2.4 הביוס מעודכן ל2003 זה משנה ואם כן איך אני עושה עדכון? לוח אם p4pe-X i845pe
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
פתחתי את המארז בפעם הראישונה וראיתי שייש לי מאורר 120MM והוא לא פועל מה לעשות שהמאורר הפעל?
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
איזה מאוורר הכי טוב מבחינה של שקט/ביצועים?
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
מישהו יודע לאיזה תדר הם יכולים להגיע + - בתזמונים המקוריים של 5-5-5 או ב 4-4-4-12 תודה
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני קונה מעבד 630 של אינטל מ KSP, עכשיו זה לא בא בקופסה עם המאוורר האורגינלי, והם מביאים מעבד של חברת SPEEZE, אני לא זוכר בדיוק את הדגם, אני חושב שזה הדגם הזה http://www.speeze.com/v2/cpu_coolers_p4_v2.asp?socket=3 או משהו אחר שלהם, בכל אופן רציתי לדעת מה יותר טוב, המאוורר סטוק, או הספיז הזה ? ואיך המאווררים שלהם ? שקטים ? ומה עדיף משחה תרמית או מדבקה תרמית ? (וגם מה יחזיק יותר זמן)
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
הרכבתי את המעבד על הלוח הנ"ל שמתי קירור של AC, פריזר 7 פרו בEVEREST (וגם תוכנות אחרות) רשום לי: Core 1/2: 47c (בBIOS כ 42 מעלות) CPU: ~65c mother bord: 48c GPU (7600GT): 55c HD (samsung): 37c אני מניח שCPU זה הNB (לפחות לפי הBIOS). רציתי לדעת אם הטמפ' האלה תקינות? בדגש על הNB ה 60+ נראים לי קצת מוגזם...
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
כרגע אין לי שום מאוררים על המארז עצמו (יש לי רק מאורר של המעבד והמאורר שבתוך הספק). אני מעוניין לשים מאורר אחד בדופן הצדי של המארז ומאורר אחר באחורי המארז. השאלה שלי היא איך אני צריך לארגן את הזרימה של האויר(כלומר איזה מאורר יוציא אויר מתוך המארז ואיזה מאורר יכניס אויר אל תוך המארז)? תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי קירור thermalright v1 לכרטיס המסך שלי 6800gs agp הצלחתי לפרק את הקירור של הליבה אבל את הקירור של הזכרונות לא הבנתי איך להוריד , מישהו יכול לעזור ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחלתי להרגיש שהכרטיס שלי מדרדר(בעקבות משחקים חדשים שיצאו ולא פועלים אצלי Tongue) אז לקנות חדש לא בא בחשבון כי אין כסף לזה כרגע, אבל אני רוצה לעשות אוברקלקוק לכרטיס. אה, זה Geforce 4 MX 440. מצאתי אחד, פה: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1348&catcode=176 אבל אני לא יודע כמה זה טוב. אני מחפש באזור הצפון בלבד... תודה!
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
בניתי (בעזרתם העדיבה של חברי הפורום הזה ,פורם השילוש הקדוש , ופורום מפרטים) מפרט מאוד מאוד חזק שבנוי למשחקים בעיקר וכמובן לאוברקלוק שייתן ערך מוסף לרכיבים ועוד המון עוצמה באוברקלוק , זה הולך ככה מעבד : INTEL CORE 2 DOU E6400 2MB CACHE (core type : allandale) tray deal + THERMALTAKE BIG TYPHOON VX לוח אם : ASUS P5B DELUXE זיכרונות : G.SKILL PC6400 DDR II 800MHZ CL 5 כרטיס מסך : ATI RADEON X1900XT + ARCTIC COOLING ACCELRO X2 צורב : LG H10/A ספק : ENERMAX LIBERTY 400W 20/24 PIN POWER SUPPLY דסיק קשיח : MAXTOR DIAMONDMAX 10 250 GB 7200 RPM SATA II מארז : RAIDMAX SCORPIO 668 סטיק: LOGITECH WINGMAN ATTACK 3 כמה הסברים : פתחתי את הת'רד כאן ולא בפורום מפרטים מכייון שראיתי את IN…
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
היי יש לי כיום Geil DDR400 שעובד ב2.5-3-3-6 אני תוהה אין אני יכול לשפר את התיזמון שלו, לדוגמא ל2-3-3-6, או יותר נכון מאיפה הסיבה שאני שואל זה בגלל שאני עומד לקנות עוד זיכרון שעומד לעבוד ב2-3-3-6 (וכמובן אם הסטיק הראשון יהיה 2.5 אז גם הוא יהיה 2.5)
-
- 6 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני בקרוב הולך לרכוש מחשב חדש עם מפרט דיי רציני אני מחכה שיכנס לשוק כבר ה AM2 והולך להפציץ עכשיו ראיתי http://www.thermaltake.com/xaserCase/taichi/vb5001sna/vb5001sna.htm את המערכת קירור הזאת שבאה עם מארז גם השאלה שלי אם זה שווה את הכסף ואם אני יכול לקחת אולי מארז יותר טוב ולבנות מערכת קירור משלי שתגיע לאותה רמה תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 2.8 GHz לא זוכר איזה סוג ליבה... המעלות שלו בזמן האחרון נעות בין 29 - 34.. רציתי לדעת אם זה הגיוני ואם זה בסדר??
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שמעו יש לי מעבד AMD Athlon XP 2400 והייתי רוצה לעשות איתו אוברקלוק איך ניתן,ויש לי את התוכנה CPU-Z ,תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-