אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שמישהו כבר פתח תרד דומה..אבל לא רציתי להתפרץ לשם... קיצר המפרט בצד ל CORE נתתי 620 ל MEM נתתי 1000 אלו הטמפ שלי: מה אתם חושבים?סביר?מכובד?לא מסוכן? הכל יציב! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
יש לי מאוור כזה על המעבד והוא עושה רעש בכל הבית כלומר המחשב עצמו,אבל בדקתי וזה בא ממנו. מה עושים כדי להנמיך את הרעש.???????
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום, האם הטמפרטורות האלו נורמליות לצ'יפסט אינטל 965 ? מעבד E6300, לוח אינטל 965 תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות עוד OC ל BUS להגדיל את ה MHZ אבל הזיכרון לא נותן לי אני צריך להוריד מכפלה כי יש לי מסכים כחולים ... אני כרגע ב228 ב BUS זאת אומרת שאני על DDR450.... איך אני מוריד מכפלה לזיכרון אני לא מוצא שם ב BIOS תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום , בקרוב אני קונה את המפרט שבחתימה . אני רוצה לעשות קצת OC , בקשר לכ. מסך , שמעתי שהקירור סטוק של פאוור-קולור יוכל להחזיק את הכרטיס בטמפ' יציבות עד שאני אגיע ל4,900 נקודות ב3dmark05 (ע"י OC ) , זה נכון ? ו-2 , כדאי לי לעשות OC למעבד? אני רוצה OC קטן . איזה קירור ( עד 70 ש"ח ) יכול לעזור לי לOC ? וכמה אני יכול להעלות למהיריות של המעבד עם הקירור .
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
מפרט: abit - AX8 amd athelon 64bit 3.2 1giga ram ddr2 evga gforce 7600gs קניתי את החלקים הנ"ל לפני כ 8 חודשים והחום של הכ.מסך עמד על 54~57 לא הוספתי לו שום אמצעי קירור נוספים (רק המאוור המקורי נישאר), עם הזמן החום עלה ולפני מספר ימים הגיע ל75~77 כמעט 80! שמתי לב לשינוי לרעה בביצועים, הנחתי שזה בגלל האבק אז שאבתי את כל האבק מהמאוורר ומהכרטיס עצמו, למרות זאת החום נישאר על 65~68 אני בטוח שהוא ימשיך לעלות.... חשבתי לקנות תמאוורר הזה Model Accelero X1 Application NVIDIA 6800 series NVIDIA 7800 series (just PCIe) NVIDIA 7900 GTX, GTO not compatible to most 7900 GT boards Please check your board with the height restriction drawing to assure …
-
- 4 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לעשות על ה E4300 שיהיה לי בעזרת השם! איזה קירור אתם ממליצים???
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אם אני עובד לפי המדריך פה זה יעבוד???.... והאם יש לכם עוד דרכים לחבר את הגשרים האלו שם (או מה שזה לא יהיה)????(נגיד בדיל או משהו)
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
יש לי לוח K8NSC-939 nForce3 וב - BIOS אני יכול לראות רק את שינוי FSB, DDR,AGP ,VCORE אבל אני לא מוצא כמה דברים: היכן אני משנה מ T2 לT1 היכן אני משנה את תזמוני הזכרונות ניסתי ללחוץ על F-9 אבל אני רק מקבל " מידע על המערכת " מבלי יכולת לשנות דבר. האם יש כאן איזושהיא אופציה נסתרת ? גם בספר של הלוח לא מצאתי משהו על אפשרויות מתקדמות.
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
הרצתי בדיקת יציבות בפריים ואחרי עבודה של כמה שעות הוא שלח לי את ההודעה הזאת : http://members.lycos.co.uk/csboy4ever/fail.JPG מה זה אומר ? שימו לב ללמטה איפה שרשום ERROR... ואם התמונה קטנה אז תגדילו אותה זה לא בעיה
-
- 4 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד ?Athlon64 3000+ עם לוח Asus A8N-E Ultra. והתחלתי לעשות לו OC.. העלתי את הHTT 230, וסבבה. ליותר מזה הוא כבר לא יציב ( מתייצב עוד איכשהו ב234 אבל אני לא אוהב ללכת על החוט ) בקיצור, אמרו לי שאני צריך לעלות באס משהו עם הזכרונות שלא כל כך הבנתי.. ואפשרות שניה - העלת מתחים מה אני פוסל בזמן זה מכיוון שהמעבד בזמן מנוחה מגיע עם קירור סטוק ל36 מעלות ובזמן מאמץ ל45.. אז ניסתי לשחק עם הזכרונות .. העלתי אותם מ400 ל430MZ והמכפלה ירדה ל7, והמעבד ירד ל 1500MHZ והמחשב בקושי תפקד לא יודע למה אז מישהו יכול להסביר לי מה הולך עם הזכרונות והבאס, ואיך אני בדיוק מתקדם למספרים "קצת יותר גבוההים" מ2100MHZ ? תודה ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 462 צפיות
-
-
Award Modular BIOS v6.00PG TDB103F מישו יכול לעזור לי... אני לא יודע איך נועלים PCI AGP ואיך מעלים מתח בביוס שלי.. אני פשוט לא מוצא את זה. הלוח אם הוא BIOSTAR M7TDB
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אני יודע שדובר כאן קצת על ההתקנה וראיתי את התמונות ( מה שלא עזר לי כלכך). אודה לעזרה במיוחד מאלו שהתקינו אותו לבד לפרט קצת לפי שלבים איך ניתן להתקינו בצורה הכי קלה ומובנת. מיועד לקרר AMD 3000 64bit לוח של DFI Ultra socket 939 מארז של Antec 3700BQE תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
set ai overclocking to manual set cpu freq to 360 (to start) set dram freq to ddr720 (to start) leave performance mode on auto set pci express freq to 110 set pci clock synch mode to 33.3mhz set mem voltage to 2.20v (to start) set set cpu core voltage to 1.4000v (to start) set fsb term voltage to 1.5v set mch chipset voltage to 1.65v set ich voltage to 1.20 הלוח אם : P5W DH מעבד E6600 זיכרון 4 גיגה של 800MHZ (ב-4 סטיקים)
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן להעלות את המכפלה של המעבד הנ"ל אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל אני משתמש בלוח אם ASUS COMMANDO תודה
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
מכל הכתבות שקראתי בנושא קירור מעבדים ההתיחסות היתה למעבדי AMD איזה קירור היתם ממליצים ל P4 באוברקלוקינג ? אני חשבתי על Thermalright AX-478 ו מאוורר Thermaltake SMART CASE FAN II - 80mm fan אך הבנתי שיש בעיה ביבוא שלו ממספר עסקים שונים. אני זקוק לתחליף הולם? כתבות ולינקים להכרת התחליף מבורכים. ותודה מראש לכל המגיבים.
-
- 4 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר שנתיים וחצי של שכרון חושים נפח את נשמתו המאוורר הסטנדרטי והרועש שהגיע עם ה-x800 GTO2 שלי. בחיפושי אחרי קירור חלופי נתקלתי בשתי אופציות: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1613 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1621 הלינק השני הוא קירור פסיבי כך שלא ברור לי איך הוא יחזיק את הכרטיס תחת עומס. אבקש את חוות דעתם של אלו שיש/היה להם את הכרטיס הזה עם 16 צינורות פתוחים ו-OC ולשמוע הצעות נוספות או על חנויות זולות יותר. תודה
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
התיאור והכותרת אומרות הכל בקיצור עד 150 ש''ח נגיד בלי לעבור רוצה להוריד שני פאנלים ולשים שם רגיל ומאוורר 120MM עם קטודת UV צבעונית או ניאון משו פצצתי במארז שלי יש מאוור למעלה, למטה ומאחורה, ככה שאם אני שם מקדימה אחד הזרימת אויר תהיה מעולה, וגם יפה אוקיי.. אאממ.. יש לי נורה כחולה בפרונט של המארז למטה ככה שיצא יפה.. תודה לכל העוזרים! אגב אני די חדש ומכיר את תמיר (SpiritKnight) ומקווה להשתלב טוב
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
-
למישהו יש נסיון עם המאוורר הזה ? לפי הנתונים הוא מרשים , האם הוא אכן כזה במציאות ? אני מתכוון ל-Silent Cat בגודל 92 מ"מ
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
יש לי נורת'ווד 2.4 עם קירור סטוק ועשיתי לו אובר ל- 2.8, לא רציני אבל מתחילות לי כל מיני בעיות עם יישומים על המחשב, בהתקנות של משחקים, בעיות עם האינטרנט, והכי גרוע, כל כמה שעות אני מקבל מסכים כחולים עכשיו הורדתי את ה FSB בחזרה לסטוק יש למישהו מושג אם יש קשר בין השניים ? ואם כן, איך בכל זאת אני יכול לעשות אוברקלוק בלי שיהיו לי בעיות ?
-
- 4 תגובות
- 462 צפיות
-
-
תראו : לא יודע למה זה הוריד לי ת ביצועים של הכרטיס מסך לא נגעתי בכלום .. תראו ת MHZ של הכרטיס .. זה לא האמיתי .. תודה : גגם הטמפרטורות של הזיכרון הם 50 לפי מה שאני רואה ... memory utillzation // xyxthumbs: http://rotter.name/User_files/nor/4627bf9e3be80306.jpg
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
היי יש לי P4 2.8 לוח אם של Asus p4pe-x וזכרונות cl2.5 200mhz האם אני יכול לבצע OC ואם כן עד לאיזה רמה? בנוסף יש לי 7600GS של leadtek ולא הצלחתי לבצע OC מעבר ל-10%-15% יש למישהו עצות למה?
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
יש לי a64 3200 וזכרונות של g.skill...... אם אני מעלה את הfsb נגיד ל 275 ומוריד את המכפלה של המעבד מ-11 ל-8 כך שמהיורות המעבד לא משתנה (נשארת 2200mhz) האם אני אצתרך להעלות את המתח של המעבד?
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 3000 קרור נינג'ה עומד על 30 מעלות ללוח אם : GA-K8N Ultra-SLI זכרונות: PDP PDC1G3200LLK 1GB (2*512MB) DDR 400MHz Patriot Dual Memory קיצר אני מנסה להעלות למאבד.. אבל אני מצליח לעשות לו רק 1.9 ניסיתי להעלות מתח והכל.. ולא עוזר.. חייב עזרה דחוף.. (זה לחבר)
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-