אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך בשביל חברה שלי קירור שקט למעבד (לא צריך OC) אבל הבעיה היא שהמארז קטן ואין הרבה מקום. מכאן שצריך קירור בערך בגודל של קירור הסטוק - אבל שיהיה יותר שקט (אפשר אולי טיפה יותר גדול אבל לא הרבה כי הספק כוח מגביל אותו מאוד) אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-קירור אוויר ולא מים -ישקיע עד 170 שקל תודה!!
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות Thermaltake BigTyp 120 ישנם 2 דגמים: 1- רגיל ללא פוטנציומטר / עובד ב 1300 סלד 2- בעל פוטנציומטר / ברצוני לדעת מה טווח המהירויות! תודה רבה על כל עזרה אסף
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אז ככה ביומיים האחרונים שמתי לב שהמעלות עלו במחשב והמחשב ניתקע \ נכבה בדקתי את הכל ושמתי לב שאחרי דקה של עבודה של המשאבה היא מפסיקה לעבוד עולות המעלות ואחרי דקה וחצי היא חוזרת שוב לעבוד פעם זה לא קרה לי, כרגע זה כן זה קרה למישהו גם ?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
יש לי מעבד INTEL CORE 2 DOU CONROE E-6300 השאלה שלי היא אם גוף קירור מדגם Sharks של חברת Evercool יתאים למעבד?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שאלה לגבי ה8800 GT ASUS ,הקירור שלו נשלט . איך הכי טוב לשלוט בקירור לשים אותו אל אופציה אוטומתית או לתת לו פול מהירות או לתת לו מהירות הכי גבוה רק במשחקים? הטמפ שלו אל אוטומת 52 ובמאמץ מגיעה עד 75
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אהלן חברים,תראו יש לי שאלה דיי פשוטה... מה יותר עדיף : FSB 205 עם תזמונים 11-3-3-2.5 או : FSB 215 עם תזמונים 11-4-4-3 המפרט שלי : Abit NF7-SL Ver2.0 AthlonXP 2600Mobile Geil 512MB pc3200 Value תודה.
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני פה באיזה מסיבה ראיתי מחשב אני מתחיל בoc עכשיו המערכת היא כזאת 3800x2 am 2 ddr667 5-5-5 ABIT KN9S איך אני מפעיל את אפשריות הoc בלוח הזה
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום, אני הולך להזמין משהו מNEWEGG אז חשבתי למה לא להזמין כבר מאורר נוסף , הבעיה היא שאני לא יודע מה - אני מחפםש כאמור מאורר 12 ס"מ עם חיבור של 4 חוטים כדי שאני יכול לחבר ללוח אם שיהיה שקט ( אולי אפילו מאורר כזה שאני יכול לשלוט על המהירות שלו ) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע מה סוג המאוורר שמגיע יחד עם כרטיס 6800 ??? האם ניתן לאחליף רק את המאוורר לשקט יותר :s05: מעוניין בהמלצות למאוורר כזה, (אם יש) עודד
-
- 5 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח פשוט לא מצליח לייצב את הE6600 שלי על 3.4 עם סטוק למה זה? אולי בגלל שיש לי קירור STOCK? וזה לא אפשרי לעשות זאת עם סטוק? כרגע הוא עומד על 3.2 בלי שום תוספות למתח ולא לזיכרון הוא עומד ביחס של 1:1 וניסיתי להוריד לAUTO את הTIMING של הזכרונות בתקווה שזה יעזור וייצב לי את המעבד על 3.4 אך גם זה לא עזר.. מה אני אמור לעשות חברה מלבד זה שאני כבר קניתי WATER COOLING SYSTEM ונשאר לי לקנות רק את הרדיאטור..? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח ליעוץ בקשר לאוורור מארז אולי בכלל הבעיה לא כאן וצריך לגשת לזה מכיוון אחר [נגיד החלפת מארז או משהו כזה] טוב אז מדובר במחשב של חבר של אחי, וקצת קשה לי לעזור לו כי: 1. לא ראיתי את המחשב מעולם 2. קשה לו להסביר בדיוק מה הולך שמה כי הוא לא הכי מבין אבל למרות זאת אני חושב שאפשר לעזור לו ואני אנסה להיוועץ בכם פה, המפרט שלו הוא: AMD Athlon 64 3500+ 2.2Ghz 2x512mb Geil Value DDR400 Gigabyte GA-K8N51GMF-9 Asus EN8800GTS 320MB WD 250GB NEC DVDRW 80mm case fan 90mm cpu fan ספק גנרי של 500W [של חברת BOXER] וגם מארז כזה לפי מה שהוא אומר כל הרכיבים קרובים להכל [הגיוני כי ה 88GTS הוא כרטיס ענקי] והטמפרטורת עבודה של הרכיבים במארז מאוד גבוהה. לפי איך שזה נשמע אז הספק הגנרי …
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים! מזמן לא הייתי פה, אך חזרתי! אז ככה: יש לי את הכרטיס הבא: Asus Radeon A9600XT/TD ואני מעוניין לנסות עליו OC. לא הוספתי לו קירור, ועכשיו כשחם, הוא עומד על 40 בליבה, ו-42 מעלות בזכרונות ב-Idle. 1. שמעתי שיש לשמור על יחס כשמעלים את המהירות, בחור אחד אמר לי שהיחס הוא 1:2 , למשל, 10 לליבה, ו-20 לזכרונות - זה נכון? אולי יש יחס אחר? 2. איזו תוכנה טובה ומדויקת לשם מטרה זו? 3. מהי הטמפ' הכי גבוהה שעוד נחשבת לסבירה? והאם מה שיש לי נורמלי לקיץ החם והיבש שלנו? תודה רבה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג nvidia riva tnt2 model 64. במשך כבר כמה חודשים המאוור שלו משמיע מין זמזום או רשרוש יתר על המידה (זה מחרפן את השכל בלילה). פרקתי את המאוור וחיברתי, מספר פעמים, ולא הצלחתי להבין מה הבעיה (המאוור לא מתחכך עם חוט או משהו כזה), בכל אופן רציתי לדעת אם יש איזה פתרון לנושא, האם הבעיה כבר ידועה? מכוון שאני פסימי בנידון אשאל אם אפשר לנתק את המאוור של הכרטיס מסך, אני משתמש במחשב בשביל גלישה באינטרנט, אופיס ומוסיקה (במערכת חלונות 98) המשחק היחידי שרץ על המחשב הוא Redalert 95 יכול להיות שהכרטיס לא "מתאמץ" ואפשר לנתק את המאוור או שעדיף להימנע מכך? (הכרטיס מסך יהרס או ישחק מהר יותר? או אולי סיבה אחרת). אשמח לקבל עזרה ותשובות לשאלות תודה מראש evzen
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
מה הביוס של לוח אם ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? וכמה אני יכול להגיע איתו ב OC עם קירור סטוק וזיכרונות 1GB TwinMOS DDR2 סוג 667? שתיי סטיקים
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
היי.., אני עומד לבנות מחשב חדש (בינתיים אני עם נייד), ואני צריך מארז קטן בשבילי. מזותומרת קטן - ראיתי לפני איזה חצי שנה ב"עתיד מחשבים", מארז דק (עם איזה 2-3 חיבורים לסידי, וכו.. מקסימום). מה שאני צריך זה שהוא יהיה דק מאוד והגובה יחסית לא משנה.. כמה לא חיפשתי ולא מצאתי כלום! בבקשה תעזרו לי ! אני לא יכול לקנות לעצמי FULLTOWER (אין לי מקום לזה ואני שונא את הגודל שלו). הדבר היחיד שמפריע לי לקום מחר בבוקר ולהזמין את החלקים הוא המארז (כמובן שאני לא יקנה חלקים בלי שלא יהיה לי על מה להרכיב אותם). בבקשה תעזרו! תודה!
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
בנוסף לזה שיש לו.. שאחד יכניס אויר והשני יוציא? והאם יהיה שיפור בביצועים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
חברה יש לי כרטיס מסך עם פי סי בי קטן כמו ל9200se וחשבתי האם הקירור לכרטיס מסך החדש של זלמן הזה שדומה לבלו אורב ענקי(אני משוגע על קירור בומבסתי)האם הוא יתאים לי?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי זיכרון מחברה מסויימת (מפורט בחתימה) ואני רוצה לקנות עוד סטיק. אני רוצה לדעת האם כדאי לי יותר לקנות סטיק של חברה אחרת ויותר איכותית או שעדיף לקנות עוד סטיק זהה למה שיש לי? אני מתכנן OC ואני לא רוצה שהזיכרונות יעשו לי יותר מדי בעיות... מה הבעייה הכי חמורה שיכולה להיות לי אם אני קונה סטיק של החברה אחרת (סמסונג...)?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
האם יש תצורה מיוחדת או שפשוט הופכים פיזית או הופכים פאזות? תודה
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
פעם דיברתי עם מישהו בטלפון והוא הסביר לי איך לעשות את האוברקלוק ואיך להעלות את המתחים מאז יש לי פרופיל שמור בביוס (Striker extreme) באותה תקופה היה לי מעבד E6600 והיום יש לי E6750 , טענתי היום את הפרופיל של האוברקלוק והגעתי לאוברקלוק של 3.2ghz תראו את המתחים ותגידו לי מה דעתכם , ואם אפשר לקבל הצעות איך להגיע לסביבות ה 3.5 3.6 .. Vcore : 1.6v memory : 2.200v 1.2v HT : 1.30V מכפלה : 8X LDT freq : 5x 1600FSB mEMORY : 800mhz SPP<->MCP Ref Clock : Auto מה אני יכול לשפר פה :? קיצור עזבו את כל מה שיש פה חח זה בטח יבלבל אותכם אם יש פה מישהו שיכול להסביר לי בטלפון או משהו כמה מתח להעלות ומה לעלות שישאיר פה טלפון או איזה הסבר או משהו תודהה
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
התחלתי ליבנות מערכת קירור ביתית ואני צריך משאבה חזקה כי אני מיתכון לשים אותה גם על המעבד גם על כרטיס מסך וגם על הציפסט
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
הביוס הזה כבר 5 ימים גירסה סופית ולא בטה
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חיצוני של חברת מטריקס ואני יודע שאין לו מאוורר, מארז עם מאוורר מייקר קצת את העסק הכונן הוא ממש לא לשימוש יומיומי והוא ישמש רק לגיבוי תמונות אחת לכמה זמן. הוא יהיה מחובר עם USB 2 ורק לרבע שעה מקסימום אני מאמין. האם יש טעם לקנות את המארז עם המאוורר? והאם אתם מכירים את המארזים של מטריקס? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-