אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת. עידכנתי מ F9 ל F19 בלוח K8NS של גיגבייט ה OC המקסימלי שהגעתי עם ה F9 היה לפני כ שנה והוא היה 2603MHZ על מעבד 754 3000+ , עכשיו הביוס החדש שונה לגמריי יכול להיות שאני יגיע ליותר?
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אהלן חברים,תראו יש לי שאלה דיי פשוטה... מה יותר עדיף : FSB 205 עם תזמונים 11-3-3-2.5 או : FSB 215 עם תזמונים 11-4-4-3 המפרט שלי : Abit NF7-SL Ver2.0 AthlonXP 2600Mobile Geil 512MB pc3200 Value תודה.
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום, אני הולך להזמין משהו מNEWEGG אז חשבתי למה לא להזמין כבר מאורר נוסף , הבעיה היא שאני לא יודע מה - אני מחפםש כאמור מאורר 12 ס"מ עם חיבור של 4 חוטים כדי שאני יכול לחבר ללוח אם שיהיה שקט ( אולי אפילו מאורר כזה שאני יכול לשלוט על המהירות שלו ) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
איזה אוברקלוק אני צריך לעשות לgeforce 5700 כדיי שאני יראה תוצאות במשחקים?
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אצלי היחס הוא 5:4 ......האם יש קשר בין ביצועים ליחס??... או שזה סתם תלוי במהירות של הזיכרונות והFSB
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אני חדש פה ואני לא מבין כיצד מעלים מתח למשל למעבד, בעזרת הגדרות ביוס או משהו? או שצריך לעשות שינוי פיזי כלשהו?
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אז ככה נכון לעכשיו יש לי את הספק של tt buterflay 480 w עכשיו משום מה לפעמים שאני מפעיל משחקים וכו כוכ נוצר מצב שהספק משנה את הרעשים של המאווררים במחשב (7 במארז+2בספק+3 ברדיאטור קירור) בכול מקרה פםתחתי על זה כבר תרד ואמרו לי שזה בגלל שאני תוכן את הספק לשי ומאמץ אותו יותר מדיי לכן חשבתי לי על רעיון... עם אני יקח ספק קטן של 200 w הוא ממש קטן ב(מתאים רק למארזים מיוחדים) בכול מקרה הספק הזה יכנס לי בדיוק בתוך שני חריצים של 5.25 ועוד ישאר מקום.. בכול מקרה השאלה היא עם אני יחבר את כול המאווררים של המחשב לספק הזה ואילו רק את הלוח והדיסק קשיח שלי אני יחבר לספק המקורי של Tt העם זה יתן לי ביצועיים טובים יותר??? כמו כן הזמנתי כבר בלוק קירור נוסף לציפסט וגם לכרטיס מסך ככה שנירא לי שאני…
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
היי שמעו מרחתי משחה טרמית הרבה פעמים אבל הייתי שם כמות סבירה...השאלה שלי האם צריך לשים כמות כמה שיותר מינימלית אבל שתתפוס את כול שטח ציפ המעבד?או כמה שיותר דקה? או לתת כמות סבירה? מה יותר טוב...?
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
מישהו יכול להשיג לי את המפרט של המאוורר שבא אורגינל עם מעבד Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 512MB 800MHz HT או בקיצור Intel P4 3.0GHz מה הRPM של המאוורר מה עוצמת הרעש, ההספק... וכו' תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
תגידו מה יותר טוב לעשות אוברקלוק למעבד של הכרטיס מסך או לזכרון שלו ? וזה נכון אם אתה עושה אוברקלוק לזיכרון של הכרטיס מסך אז המישחקים ירוצו יותר חלק ? ואם אתה עושה למעבד של הכרטיס מסך אז המישחקים עובדים יותר באיכות הגרפיקה יותר גבוהה
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק מ2800 ל3250 הטמפ' בין 50-53 במנוחה במאמץ של פריים95 לא עובר את ה63-64 עכשיו שאני מפעיל את המחשב מופיע לי במקום 400 DDR משהו כמו 460 DDR עכשיו אני שואל אם החום יכול לשרוף אותם? הטמפ' זה לפרסקוט..קצת פחום חם.. ולמה עדיין בתכוכנות הוא מזהה אותו כ 2.8?
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
Intel P4 2.8E 800fsb 2X512MB Twinmos cl 2.5 Dual GA-8IPE1000-G motherboard Geforce 6200@6600 425/720 W.D 40GB אלה הנתונים. הבנתי שלכל מעבד, עדיף תזמון זיכרון שונה בהתאם לאוברקלוק המתוכנן. אני מתכנן לבצע אוברקלוק ל3.3 גג, כי אני עם סטוק והטמפרטורות עוד סבירות. השאלה שלי, אם אני צריך תזמונים מיוחדים לזכרונות (יש לי סינקים של TT, אז אפשרי למתוח גם אותם קצת)... ע"מ שהכל יעבוד בדיואל ובהתאמה לבאס המעבד והלוח והזכרונות... תודה על עזרתכם, דן
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-
-
מה הביוס של לוח אם ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? וכמה אני יכול להגיע איתו ב OC עם קירור סטוק וזיכרונות 1GB TwinMOS DDR2 סוג 667? שתיי סטיקים
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
מעבד 6600 עם מאוורר הסטוק, ( אינטל) עובד במנוחה ובלי אובר, על כ- 40 מעלות היום, באובר באס 320 על 9 מגיע ל -49 מעלות בלי מאמץ והכל על אוטו' בכמה מעלות לערך הוא יוריד את הטמפ' עם הטוניק ד"א טמפ' אלו האם הם סבירות ונורמליות ?
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
היי.., אני עומד לבנות מחשב חדש (בינתיים אני עם נייד), ואני צריך מארז קטן בשבילי. מזותומרת קטן - ראיתי לפני איזה חצי שנה ב"עתיד מחשבים", מארז דק (עם איזה 2-3 חיבורים לסידי, וכו.. מקסימום). מה שאני צריך זה שהוא יהיה דק מאוד והגובה יחסית לא משנה.. כמה לא חיפשתי ולא מצאתי כלום! בבקשה תעזרו לי ! אני לא יכול לקנות לעצמי FULLTOWER (אין לי מקום לזה ואני שונא את הגודל שלו). הדבר היחיד שמפריע לי לקום מחר בבוקר ולהזמין את החלקים הוא המארז (כמובן שאני לא יקנה חלקים בלי שלא יהיה לי על מה להרכיב אותם). בבקשה תעזרו! תודה!
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עך גוף הקירור הזה? Thermaltake DIY PIPE101
-
- 6 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אני עובד עם מעבד סלרון 1GHZ Step1 (לפי EVEREST) שיניתי את מהירות BUS ל133 (המקסימום האפשרי בביוס) ואת המכפלה לX16 (גם כן המקסימום בביוס) כרגע המעבד עובד על 1.33 גה"ץ. מהירות הBUS אכן השתנתה אבל המכפלה נשארה X10 כמו לפני השינוי.... אני מניח שהמכםלה נעולהת האם אני צודק ? האם יש דרך לפתוח את המכפלה ? ע"י ג'אמפר או תוכנה ? האם שינוי מתח ישנה משהו ? איך משנים מתח ? אשמח להחכים.
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום אני מוניין למצוא קירור טוב למעבד amd 2800 barton שיושב ומתאים ללוח abit n-force nf7 s-2 לא חשוב המחיר אבל אני צריך המלצה למשהו חזק בשביל אוברקלוק גבוה מאוד וגם אם יש המלצה לקירור זכרונות וצ'יפסט תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
כשאני נכנס לתפריט בביוס יש שם מלא אפשרויות.... אין לי מושג מה זה כל דבר ויש אולי איזה מדריך או מישהו שיכול להסביר מה בדיוק צריך לשנות?? חיפשתי פה ולא ממש מצאתי.... תודה
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
איך מתקינים את זה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/popup_image.php?pID=2512ℑ=0 איך זה עובד ואם זה כדאי.?
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות עוד OC ל BUS להגדיל את ה MHZ אבל הזיכרון לא נותן לי אני צריך להוריד מכפלה כי יש לי מסכים כחולים ... אני כרגע ב228 ב BUS זאת אומרת שאני על DDR450.... איך אני מוריד מכפלה לזיכרון אני לא מוצא שם ב BIOS תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הגוף קירור הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=13133 מתאים לכרטיס מסך geforce 6600GT pci-e והאם הוא טוב . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית קירור מים למחשב שלי. המארז שברשותי הוא: GIGABYTE - aluminum 3D Aurora 570 - SILVER בחוברת של המארז ממליצים על קירור 3D Galaxy שנמכר גם בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1795&products_id=15512 אז קודם כל רציתי לשאול, האם מערכת הקירור היא עבור כל המחשב, ולא רק לרכיב אחד? כי ראיתי שיש קירורי מים רק למעבד או רק לכרטיס מסך. והאם זה אומר שאני יצטרך להוציא את כל המאווררים מהמארז שלי אם אני ירצה להתקין את הקירור מים? בכל מקרה אם יש לכם המלצות אחרות לקירורים אשמח לשמוע, וגם כן אשמח לדעת מהו המחיר שאצטרך להשקיע עבור מערכת שלמה של קירור מים למחשב. תודה
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
האם טמפרטורה של 48-50 מעלות במנוחה לפנטיום 4 פרסקוט עם קירור סטוק זה בסדר? רק כן או לא זה הכול
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
טוב אני לא מצליח לייצב את המעבד על 2700MHZ, אז העלתי תמתח ל 1.66 אבל עדיין המעבד לא יציב. יש מצב לעלות תמתח ל 1.7? או שזה לא הגיוני? אני מסרב להאמין שהגעתי לגבול של המעבד יש לי 3200 בסקוט 939 ווניס.
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-