אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש ל-IS7 והתקנתי מהדיסק את הדבר הזה שמראה את הטמפ' במחשב. עכשיו יש שם PWM שהאמפ' שלו במנוחה אצלי 36 ובמאמץ לא עובר את ה-47 (PRIME95) שאלתי היא: מזה ה-PWM הזה?...והאם הטמפרטורה שלו טובה אצלי?
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום חברים! האם אפשר לשים את ה- stock cooler שבא עם 2400+ T-B על 1800+ עם palamino core ? על ה- palamino יש את ה- cooler הבא, הביקורת אומרת שהוא לא משהוא אבל בזמנו זו הייתה האופציה היחידה. http://www6.tomshardware.com/cpu/20020916/cooler-19.html במצב רגיל הטמפ' של המעבד היא 46 מעלות, אני לא בטוח איפה החישן נמצא - זה לוח מבוסס KT333 של Gigabyte 7VRXP. בזמן האחרון ה- evercool עושה יותר רעש מבדר"כ ואני חייב להליף אותו. האופציות שלי הן להשתמש ב stock 2400+ או להזמין WhisperRock IV בדקתי את ה- 2400+ עם ה- stock עם לוח אחר כהלוח על השולחן ללא מארז, ובלי משחה או פד טרמי אני מקבל 42 מעלות אחרי כמה דקות של פעולה. אני חושש שהוא לא יהיה מספיק כדי לקרר את ה- palamino. ועוד שאלה: אני …
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי שאלה על הפאנל...הבנתי שהוא פאנל איכותי וטוב מה גם שהוא עולה בPCcool במחיר של 90 ש"ח ניראה לי מישתלם אבל יש לי שאלה או יותר נכון כמה: יש לי מאוורר של 4 פינים רגיל מולקס ואני רוצה לחבר אותו לפאןבאס מישהו יודע אם הפאן באס מגיע עם מתאמים מ4 ל3 פינים.? והאם אפשר לחבר את הקירור סטוק של אינטל אליו (החיבור סטוק הוא ב4 פינים קטנים והחיבור של הפאן באס הוא 3 פינים קטנים) כול השאלה היא אם מגיעים איתו מתאמים ואם מישהו יודע ספציפית שהחנות הזאת מספקת אותו איתם...
-
- 5 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אם אני רוצה שיהיו לו שני מאווררים אז אפשר להשתמש גם ב92 מ''מ כי רשום באתר של TT שהמאוורר בגודל 90 מ''מ ?
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
הקירור מתאים לכל המעבדים של AMD ו INTEL אבל האם הוא יתאים גם למעבדים החדשים של AMD או שעדיין אי אפשר לדעת ? כי חשבתי לקנות אותו אפילו שמחירו דיי דומה למעבד שלי חחח ואז עוד שנה ומשהו לקנות מחשב חדש ולהשתמש בקירור זה ..
-
- 9 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בעוד חודש-חודשיים, ואני רוצה לעשות O/C רצחני למרות שאני לא מבין כל כך בזה ולא עשיתי את זה אף פעם אבל לא אכפת לי לקחת סיכון. רציתי לקנות את ה 8rga+ עם 1700+ או 2500+ עם סטפינג טוב, אבל עכשיו שמעתי שאני גם צריך לעשות VDD MOD. אני לא אוהב כל כך להתעסק עם הלחמות ודברים מסובכים, אבל לא אכפת לי להרכיב משהו לא כל כך מורכב ללוח אם ולקנות עוד קירור. מישהו יכול להסביר לי במה מדובר? הרכבה פשוטה או הלחמה מסובכת? כמה זה מוסיף ל O/C? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מישהו יודע אם גם הם כמו FROZEN מצהירים על ערך מופחת בחבילות שהם שולחים כדי שהלקוח ישלם פחות/לא ישלם במכס?
-
- 5 תגובות
- 438 צפיות
-
-
שלום השאלה בעיקר לבעלי הזכרונות הנ"ל או מי שמכיר מערכות שעשו אובר עם הזכרונות הנ"ל לכמה הגעתם איתם או שמעתם שהגיעעו איתם האם הייתם קונים אותם שוב או קונים דווקא דגם אחר?
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עכשיו מתכנן קנייה גדולה יחסית של רכיבים( 2 ג'יגה ראם ספק כח וקירור BT) כדי לעשות אובר קלוקינג דיי רציני.. השאלה היא אם הלוח אם יתקע אותי או שאפשר לעשות איתו אובר רציני??? או משהו אחר במפרט שלי...?? ??? תגובות בבקשה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של gigabyte שהגיע עם התוכנה easytune שאמורה לעשות אוברקלוק דרך ווינדוס, ניסיתי להעלות איתה את המהירות של המעבד שלי (p 4 2.4c) בהתחלה העלתי את המהירות ל 2600 אבל אחרי שהנתתי לתוכנה אישור לבצע את השינוי המחשב ניתקע, הפעלתי מחדש וניסיתי להעלות את המהירות למהירות יותר נמוכה ושוב המחשב נתקע. אני לא מבין בזה ממש אבל נראה לי שאולי צריך לשנות גם משהו בביוס? או שאני לא מגדיר משהו נכון בתוכנה? מה יכולה להיות הבעיה? אני יודע שזאת לא בעיה של התחממות כי הטמפ' של המעבד היא 26 מעלות בממוצע לפעמים אפילו פחות וזה אחרי שהמחשב דלוק יומיים ברציפות. אז בגדול אני שואל איך אני מבצע אוברקלוק עם התוכנה הזאת? תודה רבה לכל העוזרים ולמי שקרא בכלל
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
האם לאחר שעשתי אובקלוק לכרטיס מסך שלי וכרגע המעבד שלו וגם הזיכרון שלו עובדים על אותו הקצב של 8800gtx 768 oc2 הוא יתן את אותם הביצעוים במשחקים? או לא?
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9500 פרו. עכשיו ראיתי באינטרנט כשגלשתי שיש את התוכנה הזאת: ATITools 0.0.20 שאפשר לעשות איתה אוברקלוק לכרטיס. אז רציתי לשאול האם זה בטוח? ואיזה פרמטרים לשים בתוכנה בשביל אוברקלוק טוב. וגם רציתי לשאול עד איזה "רמה" הכרטיס שלי מסוגל להגיע(לדוגמא: 9700NP וכו') תודה רבה ולהתראות!
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אם אני רק מעלה את המתח למעבד, בלי לגעת בביוס, עדיין יהיה אצלי אובר קלוק? אני פשוט מפחד להתעסק עם הביוס. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
אני כל הזמן שומע שאוברקלוק חשוב לעשות עם מעבד/זכרון מסונכרנים, אבל בסקירה הבאה: http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=memroundup6.php אפשר לראות שעם מחלק 4:5 וזכרונות באנדרקלוק רציני הביצועים כמעט זהים (ולעתים אף טובים יותר). אם כך, מה כל המהומה סביב יחס 1:1?
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. יש לי מעבד E5200 שמגיע בתדר של 2.5 שעשיתי לו אוברקלוק ל - 3.663 .. ראיתי שכל מי שמבין באוברקלוק המליץ פה בפורום להגיע למחלק של 1:1 ואצלי המחלק הוא יותר גבוה .. אז השאלה שלי בעצם מה יותר מהר ? להיות על 3.663 עם מחלק גבוה יותר או עם מחלק של 1:1 (שזה אומר להוריד את הזכרונות מ - 800 ל - 667) או שזה לא משנה ?..
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעבד - 2.4C לוח - GIGABYTE 8IK100 זכרון - 2*512 WINBOUND 3200 העליתי את הבאס מ200 ל-230 (=2766 MHZ), זכרון השארתי על מצב אוטומטי וזה עבר ל- 1.66 (=381) חוץ מזה לא שיניתי כלום! עדיין לא הרצתי בדיקות יציבות לאורך זמן אבל כן הרצתי ל15 דקות בשביל לקבל מושג על הטמפרטורה. יש שינוי של 3 מעלות לכל היותר: TOAST מגיע ל43 מעלות שזה כמו לפני האוברקלוק ו- PRIME מגיע עד ל-55 מעלות כאשר קודם הגיע ל52 (תמיד PRIME מגיע לטמפרטורות מטורפות) האם לדעתכם אוברקלוק כזה הוא טוב...יש עוד פרמטר שצריך לשנות...אולי בזכרונות? שווה כבר לתת לו בדיקת מאמץ ארוכה או שאין טעם להתחיל עם טמפרטורות כאלה??
-
- 15 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אם יש לי לוח של אינטל ובביוס יש לי אפשרות לעשות אובר זה לא ישפיע? כי שהמחשב עולה אני רואה שהוא שינה ת'מהירות מה זה סתם משנה?
-
- 10 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם....אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד ולעשות לו אוברקלוק... עכשיו השאלה שלי היא אם אני אכן יעשה לו זה ישפר לי את הביצועים של המחשב? החלקים של המחשב שלי מספיק טובים לאוברקוק? או שאולי כדי פשוט לחכות איזה שנה ככה ולקנות מחשב חדש פשוט(כי המחשב שלי בן שנה...לא נעים לבקש מההורים עוד אחד כל כך מהר חח)
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק למעבד..המפרט כתוב למטה הוא לא נתן לי לעלות ב2500 אז העלתי 0.050 או 0.50 אני לא בטוח חח עד איזה מתח אני יכול? אני עכשיו על 1.53 וטמפ: 51 מאמץ
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה אני רוצה להתחיל לעשות בנושא של אוברקלוקינג וקירור,וכאילו אני לא יודע מאיפה לומדים. אני רוצה ללמוד את הדברים הבאים: 1)איך מבצעים אוברקלוקינג? 2)איך אני יודע לאיזה מעבד\כרטיס מסך אפשר לעשות אוברקלוקינג ולאיזה לא? 3)מערכת קירור,מה מי מו? איך מתקינים? וכאלה תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אם הכותרת לא עיניינית אני מצטער לא היה לי רעיו איך לנסח.... אז ככה... יש לי AMD 2500 והביוס היה על OPTIMAL (יש גם AGRESSIVE, TURBO, EXPERT).. כאילו המצב הרגיל.. והמכפלה הייתה על DEFAULT... שיניתי אותה ל11.5 והשתנה לי לATHLON XP 2600+.... לכמה להעלות אם אני על 59 מעלות בלי שזה יסכן את המחשב? ואיך לבדוק יציבות? תודה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 7 תגובות
- 511 צפיות
-
-
ליפני איזה שבוע עשיתי או סי קטן העליתי את ה ממורי קלוק ואת הקלוק באיזה 15 בערך דרל התוכנה ריבה טיונר ועכשיו גיליתי שאפשר לעשות right click ->properties - >setting - >advendce ושם יש לי אפשרות להעלות את ה ממורי קלוק ו קור קלוק אבל יש שם שתי אפשרויות 3d ו 2d ב אפשרות 2d זה מראה את זה את המספרים שהעליתי בתוכנה ליפני שבוע אבל ב 3d זה מראה את אותם מספרים שבאו בהתחלה אז מה זה אומר ה 3d הזה .. הנה תמונה שתראה על מה אני מדבר.. http://members.lycos.co.uk/lamborghini12/vga.JPG
-
- 9 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם! יש לי כרטיס 6600GT של XFX , אני רוצה לדעת על איזה תדרים הוא עובד אבל כל אחת משלוש התוכונת הבאות מראה לי משהו אחר הנה תמונות : 1. 2. 3. אז איזה מבין כל אלו הם התדרים האמיתיים שעליהם הכרטיס עובד... ועוד שאלה נניח והליבה על 300 והזיכרון על 1000 ,אז אם אני מגדיל את הליבה ל-500 ומוריד את הזיכרון ל-800 הכרטיס יתן ביצועים יותר טובים? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 424 צפיות
-
-
1. תראו את התמונה הזאתי, חבר שלי התקין את ספיד-פאן וזה מפחיד - תגידו מה זה יכול להיות בבקשה. 2. מה הטמפרטורה המומלצת למעבד אינטל פנטיום(בשעת מאמץ, וב-idle). תודה.
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות 6600 ולוח איכותי למדיי לא סגור עדיין על איזה אני מתלבט על ביצוע OC וחשבתי שאם יש תוספת ביצועים חינם דבילי לא לעשות אז השאלות שלי הם אלו: אני חושב לקנות זכרונות 667 והנתי שהכי טוב זה יחס של 1:1 אז אם אני מעלה באס ל 333 הזכרונות יעבדו על 667 ביחס של 1:1 ולא תהיה בעיה או שאני צריך לעשות משהו נוסף חוץ מהעלאת הבאס? אין לי מושג בזה מעולם לא עשיתי רק קראתי כאן ומדריך נחמד שפורסם כאן בעבר
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-