אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
עשיתי אוברקלוק קטן של +20% לכרטיס המסך, מבלי להוסיף היטסינקים ומבלי להוסיף מאווררים משחות טרמיות ועוד. עכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוק קטן לשאר החלקים [מעבד זיכרנות לוח אם ומה שניתן] במחשב גם מבלי לעשות שינויים במערכת הקיימת ומבלי לקחת יותר מידי סיכונים. מה שאני רוצה לדעת בשפה פשוטה איך עושים את זה ואם זה בכלל אפשרי ואים יש באיזה שהוא אתר מדריך לאוברקלוק בעיברית תשובות יתקבלו בשימחה תודה
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4670 512MB PCIe DDR3 מה עדיף קירור אקטיבי או פאסיבי? *אני לא עושה OC וכל הדברים האלה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! שאלה שלי היא כזאת, יש לי מחשב פנטיום 3 עם 8 מאווררים (אני יודע שלא צריך, אבל משמעמם לי בטירוף). ועכשיו השגתי מאוורר של ספק ישן של 486 12 ס"מ שמוציא כמות אדירה של אוויר וכמעט ולא רועש. ואני רוצה לשים אותו בצק של המארז שיקרר את כל הכרטיסים (יש לי מודם ADSL פנימי ). ורציתי לדעת האם אני מסתקן או לא? הספק שלי הוא של HEC 300W . במחשב יש סידי רום, צורב ודיסק קשיח אחד. הספק המאוורר הזה הוא 3W
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד E2160 עם לוח אם Intel Pearl Creek G31. זכרונות : A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 וספק של FSP 350W. ורציתי לדעת האם צירוף זה הוא טוב ל OC? ובאופן כללי לאיזו מהירות אני יכול להגיע? תודה.
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
דייייייי התייאשתי נמאס לי מהרעש המרגיז שעושה המאורר של ה7600GT, החלטתי לקנות קירור ועל הדרך גם קירור למעבד. מה שחשוב שיהיה כמה שיותר שקט, שיהיה יעיל וטוב ביחס לעלות, וכמה לדים אף פעם לא הזיקו. אפשרי גם קירור מים. 600 זה התקציב אפשר לחרוג ואפשר גם לרדת ממנו, העיקר שאני ישלם על קירור טוב ולא על שם טוב.
-
- 4 תגובות
- 446 צפיות
-
-
הנה כמה תמונות : LCD פשוט של 2X16, כבל מדפסת ישן, ותוכנת jaLCD לשליטה ב LCD פרללי.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפש תוכנת המהרה שתומכת בכרטיסי matrox אבל אני לא מוצא האם קיימת חיה כזאת בכלל ?
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לקירור שקט למעבד I3 ללא OC לא מחפש משהו יקר מידי גג 180 ש"ח עדיפות לכמה שפחות...
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קיבלתי לוח חדש D845WN של אינטל. אני יודע שהלוחות של אינטל לא משהו בOC, אבל חשבתי לקנות איזה מעבד 1.6A ולעשות OC. יש מצב להצליח עם הלוח הזה? לפחות עד 133FSB...
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Foxconn 8657MF ואין לי אפשרות בביוס לעשות OC. קיבלתי עם הלוח אם דיסק שיש שם תוכנה שאפשר לעשות איתה OC,אבל שעוברים איתה את ה215 MHZ המחשב נכבה אוטומטית. מה עושים? והוספתי תמונה של הטמפ' שלא תראו שהטמפ' גבוהות וזה עוד ב210 MHZ בסטוק! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
ABIT NF7-S או Epox 8rda+ והאם הלוח של אביט פותח את המכפלה? תודה רבה! נ.ב אני יודע שלא מוכרים בארץ את האביט אבל אני יכול לקנות אותו בארה"ב
-
- 9 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כשה עשיתי oc למעבד אז הגעתי ל- 2.24 GH והיה כתוב לי amd athlon xp 3200 אבל כשהעלתי ל-2.31 המחשב עלה הכל עבד טוב אבל כשה ניכנסתי ליבדוק הוא כתב לי רק AMD Athlon האים זה אומר שיש בעיה כל שהי או שזה לא משנה
-
- 12 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS A7V 266E עם צי'פסט VIA KT266/300 או משהו כזה, ומעבד AMD Athlon 1700XP יש לי גם: Geforce2 MX400, מומהר ל-220/362 זכרונות של סמסונג 2x256, שלושה דיסקים של IBM, סה"כ 220 ג"ב, שני כרטיסי רשת של 3com 10/100 PCI, כרטיס קול משנת 2000 ٍSBLive Platinum, צורב של HP, CD של LG 4 שאלות לי, בהמשך: 1. האפשרות לשנות מכפיל בביוס פתוחה לי, אבל לא משפיעה. בדקתי בג'מפרים ואני ב-JumperFree גם במכפיל וגם בבאס. למה המכפיל לא עובד? 2. המחשב מסרב לעבור מעבר ל-150 בבאס, ב-145 ה-3DMark2001SE נתקע במבחן השני בסדרה. ב-141 המחשב יציב והכל בסדר. למה אני לא יכול לעבור את ה-141? 3. הציון של המחשב ב-3DMark2001SE הוא בסביבות ה-3200, איפה צוואר הבקבוק? 4. מה זה T-Bred? קיצור של Thorog…
-
- 10 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי P4 עם מעבד 1.7GHz לוח אם של אינטל :-\ הייתי רוצה להחליף את הלוח אם ללוח טוב לOC מה ההמלצות שלכם?
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כפי שכתבתי בכותרת אני זקוק להמלצה עבור גוף קירור למחשב בעל לוח MSI Neo2 Platinum ומעבד Athlon64 3000+ Socket 939. לפי מה שהבנתי ,הXP120 של Thermalright לא מתאים ללוח.. תוכלו להמליץ לי על גוף קירור שטוב ממנו או שווה לו מבחינת ביצועים? נ.ב: אני רוצה לעשות אוברקלוק די גדול למעבד לכן אני זקוק לגוף קירור הכי טוב שיש וניתן להשיג בארץ -המחיר לא מהווה בעיה. בטח שמתם לב שפתחתי 2 ת'רדים זהים (פשוט היה לי ת'רד אחר ששיניתי לו את הכותרת ולכן היה בילבול..), אז חיכיתי שהת'רד הקודם יירד ואז כתבתי את הת'רד הזה. תודה לעוזרים ;D
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
חשבתי שבפורום הזה מישהו יוכל לעזור לי כי יש כאן התעסקות במאווררים. יש לי מחשב נייד של COMPAQ והמאוורר שלו משמיע רעשים שורטי-נפש בכל פעם שהוא עובד. האחריות של המחשב התפוגגה מזמן ואין לי ניסיון במחשבים-ניידים. מאיפה אפשר להשיג מאוורר למחשב כזה? אני לא רוצה ללכת ל HP (המשווקים) כי הם בוודאי ידרשו הון בעבור המאוורר (המקורי!) שהם יחליפו. תודה לכל מי שיוכל לעזור ולייעץ.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לוח gigabye GA-7VAXP ועליו ההיטסינק והמאוורר הקטנטנים שבאים איתו.... עשיתי היום אבר קלוק לא רציני של FSB 149 בלבד והחום של ה KT400 היה 110 מעלות!!1 לא פרנהייט!!! צלסיוס!! מה אתם ממליצים לשים עליו... חיפשתי ולא מצאתי היטסינקים לchipset חוצ מה Tiger 1 של TT אבל הוא לצ'יפסט של אינטל 845.. מה אתם ממליצים?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המוד נותן? מה כל כך טוב בו? ואיזה חומרים צריכים למוד? ואיך מבצעים אותו?
-
- 13 תגובות
- 880 צפיות
-
-
ראיתי את הנתון על הSPARK 7 של TT ולא הבנתי מה המשמעות שלו.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
היה פעם אתר שלפי צבע הלד אמר את המתח והזרם שהוא צורך. למישהו יש את הכתובת?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה- אם אני עושה אוברקלוק לכרטיס מסך שלי, ואז מכניס אותו למחשב אחר האובר קלוק עדיין ישאר ? כאילו הוא נשמר בכרטיס מסך ?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום.. מה הקירור אוויר הכי טוב שיש מה שזכור לי זה הביג טייפון (הרבה זמן לא הייתי פה) האם שווה להתעסק עם קירור מים? זה שקט? ומה לגבי קירור גז? כמה זה עולה ?
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
בגלל איזשהו פרוייקט מיוחד אני צריך שילוש חדש.... abit NF7-s AXP 1700+ 256MB Crosair cmx CL2 400 mhz. מה הקירור הכי חזק שאפשר להשיג? SK? SLK? (רק לא דלטה ;D) כלומר, SF2...
-
- 14 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, אני בוחן את האופציה של לרכוש מפרט ל OC בעבור COREi7 ויש לי מספר שאלות. א). איזה ספק צריך לקנות וכמה וואט ? (כמובן שהכי זול ואיכותי שאוכל למצוא, המליצו לי על טרמלטייק 750, אבל זה לא קצת יותר מדיי WATT ?) ב). האם קירור אוויר של טרמלטייק V1 AX שונה מה COPPER ? או שזה אותו דבר רק שה AX תומך בתושבת נהלים ? דבר נוסף האם הוא יהיה קירור אפקטיבי ל OC של CORE7, במידה ולא האם יש קירור אחר יותר אפקטיבי בטווח המחירים של עד 250 שקל ? ג). האם בכלל כדאי לעשות OC למעבד Ci7 - דווקא הבנתי שיש לו פוטנציאל OC טוב אבל האם זה הולך להיות יציב על קירור אוויר אשמח לקבל טיפים והסברים קצת האם בכלל כדאי או משתלם לעשות לו OC, והאם אפשר לקחת אותו ליותר מ 3 ג'יגה הרץ באופן יציב לחלוטין ! על קירור…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך זוג קירורים לשני ה-4850 שלי. חשוב לציין כי הקירור חייב לאפשר ל-CF בריג' להתחבר לכרטיס התחתון... (TWIN TURBO לדוגמה לא מאפשר זאת...) מה אתם אומרים על VF1000? יש אותו ב-140 ב-KSP... עריכה: מסתבר שה-TWIN TURBO לא חוסמים!!! :) יש.... כנראה אני לוקח אותם! אם למישהו יש הצעות יותר טובות או משתלמות הוא מוזמן להציע!
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-