אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
על מהירות מאורר מינמאלית הוא חרישי לגמרי? :-\ האם הוא באמת הקירור אוויר מספר 1 בעולם? מתכנן לשדרג לאחד כזה, מה שחשוב לי שהוא יתאים לדורות הבאים של המעבדים.
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג דרך הביוס ואו לא נותן לי או נותן לי את זה בצבע אפור אני רוצה לדעת איך אני יכול לעפשר לזה הלוח אם שלי: Supported Slot Types ISA, PCI, AGP Manufacturer ASUSTeK Computer INC. Model P4S533VM Version REV 1.xx BIOS Vendor Award Software, Inc. BIOS Version ASUS P4S533-VM ACPI BIOS Revision 1008 BIOS Release Date 09/11/2002 BIOS Properties Plug and Play, Flash, AGP AGP Revision 2.0 Rate 1x, 2x, 4x (4x enabled) Available Rate 0x00000007 Selected Rate 0x00000004 Aperture Size 64 MB Sideband Addressing Supported (enabled) Fast Write Supported (disabled) תודה לעוזרים :yelclap…
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
-
לפני חודש פחות או יותר קניתי לוח של ABIT והמאורר של הגשר הצפוני שלו מרעיש מדי בשבילי(לפי נתוני הביוס הוא מסתובב ברוב הזמן על 5000RPM+ ) מה שאני רוצה לעשות זה לקחת את גוף הקירור מהלוח הישן ולהוסיף לו מאורר 40מ"מ כשפירקתי את גוף הקירור שמתי לב לזה שבנוסף לקליפסים או איך שלא קוראים לזה הוא דבוק עם חומר וורוד שנראה כמו מסטיק בזוקה ויש מסביב גם מין ריפוד כזה לא יודע איך להסביר הייתי מעלה תמונה אבל אין לי מצלמה... אחרי שתי שניות הבנתי למה משמש הריפוד הזה. הוא משמש כבידוד לכמה חתיכות מתכת חשופים בליבה של הגשר עכשיו השאלות: מה זה החומר הוורוד הדביק הזה ולמה הוא משמש?? האם יש את זה גם בלוח החדש שלי? זה יכול להזיק אם אני יחליף גוף קירור(ומאורר)? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 449 צפיות
-
-
איך המארז הזה מבחינת קרור ושקט? אני חושב על לקנות אותו. http://www.raidmax.com/specs/sirius.htm
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
ראיתי באשכול למעלה שהמאוורר ZALMAN CNPS 7700 Cu הוא שקט וקיבל דירוג גבוה. ראיתי אותו בKSP ב240 שח האם הוא מומלץ ושקט. ואם אני קונה אותו האם אני יכול לבד להרכיב אותו ולפרק את הישן או שזה בעייתי? תודה
-
- 5 תגובות
- 449 צפיות
-
-
קניתי קירור חדש לכרטיס מסך שלי - Zalman Fatal1ty FC-ZV9 לאחר OC קטן - מעבד 621mhz זכרונות 720mhz טמפ' עפ"י ATITOOL בסטוק (לאחר הרבה זמן - יומיים עבודה): מעבד - 47 כללי - 40 :s05: האם הטמפ' תקינה ? מתי צריך להתחיל לפחד ? :s05: * מה המשחה טרמית הכי טובה ? (מחיר לא חשוב)
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום.. אני עשיתי OC לכרטיס מסך שלי (8600GT) ואחד די גדול את האמת. אני לא אוהב את הרעיון שהכרטיס שלי נמצא בקצה היכולת שלו 7\24 אז אני רוצה לדעת איך מסדרים שבגלישה בווינדוס ובאינטרנט המהירויות יהיו על סטוק וכשאני נכנס למשחק הם יעלו לערכים שקבעתי.. ה2D וה3D בATITOOL די מסגיר את הרעיון שזה מה שזה עושה אבל יש לי בעיה עם זה לא משנה מה אני עושה משום מה הליבה ב2D תמיד על סטוק אבל הזכרון כל הזמן חוזר ל850 נניח (סטוק זה 700) והתוכנה די בעייתית ככה שאני מעדיף בתוכנה אחרת, נגיד RivaTuner, זה אפשרי דרך שם?
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אתם יכולים להביא לי איזה לינק לתוכנה שמראה ביצועים של הכרטיס מסך כי הוא עומד על 63 מעלות ואני רוצה לדעת אם זה בסדר??? כי גם יש קטעים שהמשחקים יוצאים לי וזה ניראה לי ביגלל זה כי הספק כח שלי טוב (THEMBERLAKE 420) ואני לא יודע סיבה אחרת
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
מכל הכתבות שקראתי בנושא קירור מעבדים ההתיחסות היתה למעבדי AMD איזה קירור היתם ממליצים ל P4 באוברקלוקינג ? אני חשבתי על Thermalright AX-478 ו מאוורר Thermaltake SMART CASE FAN II - 80mm fan אך הבנתי שיש בעיה ביבוא שלו ממספר עסקים שונים. אני זקוק לתחליף הולם? כתבות ולינקים להכרת התחליף מבורכים. ותודה מראש לכל המגיבים.
-
- 4 תגובות
- 449 צפיות
-
-
אתם יכולים לראות את המפרט שלי ולהגיד לי אם הוא בסדר ל-OC לא רציני רק להמהיר את המעבד טיפה..! תגידו לי אם הבנתי נכון איך עושים! אז ככה: אני ניכנס לביוס שם אני ניכנס למשהו שמתחיל במילה CPU שם יש לי כזה 100/100GHz אם אני לא טועה! ואני יכול לעלות את זה ל- 100/133 ול- 133/133 השמאלי יותר הוא ה- Ram ניראה לי..! אבל אני צריך תוכנה שבודקת את הטמפרטורות של המחשב כדי לדעת אם אני יעלה את זה ל- 100/133 הוא לא יתחמם יותר מידי.. ויעשה שגיאות ויקרוס! ואני לא יודע איך לעשות את זה אני מפחד להרוס ..!
-
- 4 תגובות
- 449 צפיות
-
-
יש לי נורת'ווד 2.4 עם קירור סטוק ועשיתי לו אובר ל- 2.8, לא רציני אבל מתחילות לי כל מיני בעיות עם יישומים על המחשב, בהתקנות של משחקים, בעיות עם האינטרנט, והכי גרוע, כל כמה שעות אני מקבל מסכים כחולים עכשיו הורדתי את ה FSB בחזרה לסטוק יש למישהו מושג אם יש קשר בין השניים ? ואם כן, איך בכל זאת אני יכול לעשות אוברקלוק בלי שיהיו לי בעיות ?
-
- 4 תגובות
- 449 צפיות
-
-
החלפתי לוח ל K8V-X SE של אסוס ואני צריך לדעת אם מישהו ניסה לעשות לו OC.. אם כן, יש בנצ'ים עליו?
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על קירור למעבד עד 250 ש"ח. חשוב שלא יעשה הרבה רעש אבל שיהיה איכותי ויעשה את העבודה שלו. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 449 צפיות
-
-
צריך המלצה לספק עד 600 ללא חריגה של שקל:\ שיחזיק לי אוברקלוק חזק למפרט הנ"ל
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
האם יש סיבה להבדל מחירים של שני המוצרים הללו? ( חוץ מזה שזה 2 חברות שונות ) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1149&products_id=7898 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1149&products_id=11370 מה עדיף? והאם 2 המוצרים יכולים להתאים לכל מארז?
-
- 5 תגובות
- 448 צפיות
-
-
הי חבר'ה יש לי פאנגל בקרה של TT שממש התאכזבתי מאיכות הבניה שלו וישר התחיל להתפרק לי על התתחלה מה גם שהיתה בעיה להרכיב אותו דווקא על מארז של TT שזה כבר מוגזם שהחברה הזאת לא תומכת במוצרים של עצמה אני מחפש כעת פאנל בקרה ל4-6 מאווררים עם מגוון מתחים רחב שיאפשר מממש נמוך (לילה כדי שאני יצליח לישון קצת ) עד הכי חזק חשוב לי שהוא יהיה בנוי טוב ואיכותי נ.ב אין לי זמן\יכולת\אמצים\ידע לבנות אחד כזה לבד תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
יש לי 2GB G.skill 800Mhz CL4 2GBPK,שהם הרבה פחות טובים בOC מאשר הHZ...החלטתי לשדרג אותם מה דעתכם על אלה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3193 כדאי מבחינתי? או שיש לכם זכרונות אחרים להמליץ עליהם(תקציב 1000 ש"ח)? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
מה אני אמור לעשות בביוס לפני שאני מעלה fsb ? להשוות 1:1 יחס מעבד לזיכרון?תסבירו קצת על זה
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלופם לכל האנשים כאן .. אני חדש בנושא הזה ומבקש קצת מידע מהו אוברקלוקינג? איך עושים את זה ? מה מטרתו? האם זה קשה ? יש לי מעבד 2.4 של אינטל ולוח אם גם של אינטל 845PESV (אני לא יודע מה זה אומר) יש לי גם כרטיס מסך GE FORCE 4 MX440 האם אני יכול לשפר אותו ? לשפר ביצועים? תודה לכל העוזרים ומקווה שתכניסו אותי מהר לעינינים
-
- 3 תגובות
- 448 צפיות
-
-
איך עושים אוברקלוקינג? והאם עושים את זה עם תוכנות או עבודת יד?? ואיך בודקים את הביצועים? והאם זה שווה את זה? ואיך עושים מערכת קירור טובה?
-
- 3 תגובות
- 448 צפיות
-
-
Riva tuner, ATI TRAY TOOLS או ATI TOOL לכרטיס ati x300 readon???????.?. ובבקשה תענו כל מה שאני שואל אתם לא עונים אל תעשו פרנציפ.
-
- 3 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום לכולם ... פתחתי את המחשב הישן שלי שעדיין עובד וראיתי שיש לו מאורר בקדמת המארז והמאורר הוא די גדול אני חושב שזה 120 בכל מקרה לא ראיתי את החיבור שלו... אז עכשיו אם החיבור שלו הוא מולקס זה טוב כי יש לי חיבור מולקס פנוי אצלי במחשב ואז אני אוכל לחבר אותו ואם החיבור הוא 3 פינים אז יש לי בעיה כי אין לי חיבור 3 פינים ... אז איך אני אוכל לחבר את המאורר למולקס אם החיבור שלו הוא בעצם 3 פינים ?!?!? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 448 צפיות
-
-
בדיוק כדברי הכותרת - אשמח לשמוע הערות.
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-