עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dreamboot,

Sensor Properties Sensor Type Winbond W83697HF (ISA 290h) Motherboard Name Asus P4S800 Temperatures Motherboard 40 °C (104 °F) CPU 29 °C (84 °F) Maxtor 6E040L0 46 °C (115 °F) Cooling Fans CPU 3245 RPM זה המעלות של המחשב באמצע משחק ב Far Cry רציתי לדעת אם זה תקין והאם יש לי סיכוי לאוברקללוק טוב עם הטמפ, האלה מעבד 2.4Ghz motherboard P4s800

2. כ.מסך 9600SE מעבד ATHLON XP 2500 בכ.מסך קרור פאסיבי רגיל של הכרטיס עצמו (לא שמתי משהו אחר) ומעבד קרור רגיל גם של AMD האם אני יכול לעשות אוברקלוק נחמד? לפחות לכ.מסך והאם המחשב בטעות לא יישרף לי...? :s05:

• 5 תגובות
    • 464 צפיות
  3. Started by solet,

שלום לכולם. אז ככה - הבעיה שלי היא כזאת: עומס חוס במחשב!!!!! המפרט שלי הוא כזה: מעבד AMD1700 XP לוח אם ASUS A7V333. דיסק קשיח MAXTOR 120GB 8 MB BUFFER. ויש לי שני מאוורים אחד נמצא בגב המארז (ליד כל היציאות מאחורה) והוא מוציא את האוויר החם . והמאוורר השני נמצא בתחתית המארז בחזית והוא מכניס אוויר קר. אבל שאני מפעיל את תוכנת הניטור שלי הטמפ' משתוללת: טמפ' לוח אם:33 מעלות. וטמפ' המעבד 63 מעלות!!! עוד משהו שלא ציינתי - קניתי והתקנתי בשבוע שעבר גוף קירור חדש למעבד: AEROCOOL DP 101. אבל הטמפ' גבוהה! מה לעשות?? ניקיתי את המעבד הישן מהמשחה הישנה ומרחתי את המשחה החדשה. והתקנתי את גוף הקירור. אבל עדיין הטמפ' גבוהה. יש לכם המלצות בשבילי? תודה.

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  4. המערכת באה רק עם בלוק וצינורות רק למעבד נכון ?

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  5. האם יש פיתרון להוריד את המהירות שלו וככה אולי גם את עוצמת הרעשששששששששש???? אני לא מצליח להוריד את המהירות שלו פחות מ 5000 RPM (עם הבורר שיש לו) וקראתי שעד 4000RPM הוא שקט אבל איך לעזעזל אני מוריד אותו לשם זה ממש בילתי ניסבל הרעש שהוא עושה ואני קורא על המאוורר ביקורות שהוא נורא שקט זה לא הגיוני בכלל תודה. Thermaltake polo 735- זה המאוורר ודרך אגב עם מישהו רוצה ליקנות אותו אז שידבר איתי כי אני לא יכול עם הרעש הזה :)

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  6. Started by ShayGTi,

בתמונה: המאוורר 12 ס"מ בצד הוא כרגע 9, אבל יש לי של 12...הבעיה היא שהחור אוורור מתאים למאוורר של 80, לא תהיה בעיה לשים שם 120?

• 5 תגובות
    • 463 צפיות
  7. Started by FatallChill,

טוב יש לי geforce 5200 fx ואני רוצה לדעת מה אפשריות האוברקלוקינג שהוא נותן.

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  8. היי.. מתחיל בנייה של מחשב חדש, NZXT H9 ELITE, המארז מגיע עם שלושה מאווררי RGB מדגם NZXT F120, מתכוון להוסיף עוד. בחלקו העליון של המארז יתפקדו או שאחליף אותם, מאווררי ASUS שמגיעים עם הקירור שהזמנתי ASUS reyujin iii 360. איך ואם בכלל אפשר לגרום למאווררים מחברות שונות להציג את אותם הצבעים/פולסים? אגב, קיימת במארז רכזת למאווררי RGB ורגילים... תודה מרש

9. Started by Syrex,

שלום לכולם המפרט הוא: Gigabyte k8n-pro sli עם 25 מעלות Amd athlon 3000 64 עם 39 מעלות power /aux עם 71 מעלות מה מסמל האחרון? יש מאורר אחד במארז שמוציא אוויר,קירור הסטנדרט שבא עם המעבד. הטמפרטורות נבדקו בעזרת Sisoftsandra. המחשב כל כמה דקות משמיע "ביפ",מזה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  10. Started by HolliwinD,

אני רוצה לעשות oc למעבד שלי יש לי קירור חדש TR2. אני חדשב ב- oc אני צריך עזרה איך לעשות את זה. מי שיכול לעזור לי ולהדריך אותי שלב שלב? פרטי מעבד: AMD Athlon xp 2400 תודה לעוזירם!!

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  11. יש לי 2GB G.skill 800Mhz CL4 2GBPK,שהם הרבה פחות טובים בOC מאשר הHZ...החלטתי לשדרג אותם מה דעתכם על אלה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3193 כדאי מבחינתי? או שיש לכם זכרונות אחרים להמליץ עליהם(תקציב 1000 ש"ח)? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  12. Started by laviko1,

Gigabyte M52L-S3 איך הלוח הזה ב OC ? הוא טוב??

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  13. יש לי ATI HD2900XT ויש לי כמה שאלות.. הראשונה.. הטמפ' שלו כל הזמן על 50+-.. ובשום מקום בפורום לא כתוב מה הטמפ' המומלצת שלו או של כל כרטיס אחר.. אז האם זו טמפ' טובה ?? ואם כן.. איזה תוכנה טובה לOC איתו (ATI TOOL לא עובדת).. ודבר נוסף.. איפה אפשר לשלוט במהירות מאוורור שלו ? תודה..

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  14. אז ככה: לחבר שלי יש פנטיום 4 2.4 ג'יגה לוח אם של MSI זיכרון 256 PC2700 וקירור רגיל. עשיתי לו אוברקלוק ל 2733 כאשר העלתי לו מ 133 ל 151 מגה הרץ (18*151) ועשיתי תזמון זיכרון 1:1. המחשב עובד טוב ומשחקים עובדים יותר טוב אפילו בהרבה. הרצתי פריים ואחרי שעה ומשהו הוא עשה ERROR השאלה היא אם היה צריך לשנות משהו בזיכרון או להעלות מתח?

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  15. Started by KyleIsle,

תתעלמו מהודעה זו. (אני לא מצליח למחוק אותה) ההודעה הבאה היא המלאה.

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  16. Started by st0m,

שלום לכולם ... פתחתי את המחשב הישן שלי שעדיין עובד וראיתי שיש לו מאורר בקדמת המארז והמאורר הוא די גדול אני חושב שזה 120 בכל מקרה לא ראיתי את החיבור שלו... אז עכשיו אם החיבור שלו הוא מולקס זה טוב כי יש לי חיבור מולקס פנוי אצלי במחשב ואז אני אוכל לחבר אותו ואם החיבור הוא 3 פינים אז יש לי בעיה כי אין לי חיבור 3 פינים ... אז איך אני אוכל לחבר את המאורר למולקס אם החיבור שלו הוא בעצם 3 פינים ?!?!? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  17. Started by yoav1000,

איזה זיכרון צריך כדי להגיע ל 270 FSB ? (בבקשה לפרט דגם חברה וכו')

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  18. בדיוק כדברי הכותרת - אשמח לשמוע הערות.

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  19. כי שמתי לב שכן. אם אני רוצה לשחק למשל על ההגדרות החדשות עם ה-OC שעשיתי אני צריך קודם לפתוח את התוכנה ולטעון את הפרופייל החדש ?

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  20. Started by Lotar_88,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי קירור thermalright v1 לכרטיס המסך שלי 6800gs agp הצלחתי לפרק את הקירור של הליבה אבל את הקירור של הזכרונות לא הבנתי איך להוריד , מישהו יכול לעזור ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 463 צפיות
  21. Started by Oranili,

עשיתי OC ל BUS מ200 ל226.. עכשיו הוא עושה OC גם לזכרונות אז הורדתי את הזכרונות מ200 ל166.. אז עכשיו הם לא ב OVER CLOCK ? .. הם יפעלו יותר לאט?.. כי אני רואה ב FREQUNCY שהם על 177 תודה

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  22. שלום, אני מחפש מעגל או פרטים אחרים שקשורים להצגת הטמפרטורה של רכיב מסויים במחשב תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  23. Started by Monstalicious,

אוקי, אני רוצה להבין איך עובדים המהירויות של מעבדי Amd החדשים. למשל במעבד Amd64bit 3500 Winchester, כתוב שה Fsb הוא 250, זאת אומרת שיש Ratio 5:4, כדי שהזכרון נגיד שקניתי 400 מה"ז, ישאר במהירות של 400 Mhz האם הבנתי נכון? עוד משהו, אם אני עושה אוברקלוק למעבד Amd64bit 3000 Newcastle, אני עושה 9*250, ומשאיר את הזכרונות ב Ratio 5:4, האם זה יהיה שווה למעבד Amd64bit 3500? כי ההפרש הוא רק 200 מגהרץ, שאפשר להגיע לזה בלי להוסיף קירור מיוחד. תתקנו אותי בבקשה

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  24. עשיתי אוברקלוק מ2800 ל3250 הטמפ' בין 50-53 במנוחה במאמץ של פריים95 לא עובר את ה63-64 עכשיו שאני מפעיל את המחשב מופיע לי במקום 400 DDR משהו כמו 460 DDR עכשיו אני שואל אם החום יכול לשרוף אותם? הטמפ' זה לפרסקוט..קצת פחום חם.. ולמה עדיין בתכוכנות הוא מזהה אותו כ 2.8?

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.