עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, אני צופה באתר (ללא שם משתמש) כבר קרוב ל3-4 שנים. ואני רוצה לנסות בפעם הראשונה לעשות OC ולכן צריך יעוץ. קראתי את המבוא והמדריך לאוברקלוקינג,עברתי על הOCDB וגם חיפשתי בפורום OC הודעות עם לוח האם שלי. אני סטודנט לעיצוב תקשורת חזותית (גרפיקה ווידאו) ולכן אני באמת מנצל את המשאבים שהערכת שלי מאפשרת לי אני לא יכול להרשות לעצמי חוסר יציבות. מכיוון שאין לי בכלל אפשרות כספית לשפר משהו במערך הקיים הייתי רוצה לסחוט ממנו יותר דרך OC. השאלה הראשונה שלי היא האם הטמפ' הראשונית (40 C מעבד, 30 C לוח) לא גבוהה מדי כדי להתחיל OC? ??? מפרט: לוח אם: ASUS P4P800-E DELUX מעבד:P4 3000 PRESCOT זיכרון: 4*M512 KINGSTONE DDR 400 כרטיס גרפי: GAINWARD NVIDIA GEFORCE 6800GT 256 מאוו…

• 5 תגובות
    • 499 צפיות
  2. טוב אז הזיכרונות שלי (Ballistix) הם עם צ'יפ של bh5 אם אני זוכר נכון... עכשיו שמעתי שלא כדאי להם יותר ממתח של 2.8 כי מעל זה אורך החיים שלהם מתקצר משמעותית... זה נכון? כי המתח נראה לי מגביל אותי מלהגיע ל300 מגה הרץ... הזיכרונות יציבים כבר זמן רב על 290 מגה הרץ בתיזמונים של 3-3-3-8 עם מתח של 2.8

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  3. Started by Neldana,

אני רוצה לקנות מאוורר למעבד... Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) מחיר נורמלי, לא משהו יקר תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  4. Started by fachimoo,

תסתכתלו על התמונות הבאות ותגידו מה לשנות והאם כדי, רק בלי אוברקלוק מיותר. פליז תעזרו לי....

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  5. יש לי מעבד פנטיום D , בזמן האחרון הוא כל הזמן אומר לי שהטמפרטורה שלו עוברת את המקסימום הרצוי(70 מעלות) והיום שניסיתי להדליק את המחשב הוא לא נכנס לוינדווס בגלל שהוא כותב שיש בעיה של התחממות יתר. עכשיו, אני מעוניין לקנות גוף קירור עד 150 ש"ח שיחזיק לי טוב את המעבד, יש את גוף הקירור הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8402 ויש את גוף הקירור הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8410 ויש גם את גוף הקירור הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3036 כרגע עם קירור סטוק המעבד בהכי מנוחה על 50 ובמאמץ 70,כמה נראה לכם שהוא יחזיק עם המאווררים האלה? ואם יש במחיר זה (עד 150 ש"ח)מאווררים יותר טובים?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  6. Started by faceman_007,

אני רוצה לעשות OC למעבד(במחשב החדש)די גדול ואני רוצה לדעת אם זה כל כך קריטי שהיו 2 מאוררים של 120 או שאפשר גם 2 של 90 :s05:

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  7. Started by orkir,

שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת כרטיס מסך חדש ונראה לי שאני צריך להחליף ספק כוח. כיום אני עובד עם E6600 על 3.2GHZ, דיסק שיח אחד, שני צורבים ו7600GT באוברקלוק. נראה לי שאני ילך על 8800GTS 320MB ויעשה לו OC... אזה ספק יתאים לי? ENERMAX LIBERTY 400W יספיק? בין השאר חשוב לי גם השקט והמליצו לי על SEASONIC S12, האם הוא באמת מאוד שקט? דגם של 430W עולה 530ש"ח בנעה... תודה מראש, אור

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  8. Started by sf_ariel,

[glow=red,2,300]שלום לכולם!!![/glow]רציתי בבקשה להתעניין מכל אותם אנשים ש"שיפצו" את המחשבים שלהם איך הם בנו מערכות בקרה למערכת הקירור שלהם, במקרה שלי מאווררים (5) במספר... אני מעוניין לבנות מערכת לשליטה על המאווררים וכל המאווררים שלי כרגע מחוברים ל12 וואלט מהספק. רציתי לדעת איזה מאוורר אני אוכל לחבר למתח הזה בלי להעמיס על הספק.... כמה אמפר מקסימום המאוורר צריך להיות והאים אני יכול לחבר את כל המאווררים במקביל? לכל אותם אנשים שמעוניינים לעזור לי אשמח אם תשלחו לי סרטוטים של מערכת הבקרה שלהם על המאווררים ואם יש מבינכם שרוצים לשתף יותר מידע כמו בקרת טמפ' ותצוגת LCD אני אשמח אם תשלחו את המידע אלי למייל ariel_talegaonkar@msn.com האי סי קיו שלי הוא: 130486140 ואני גם אשמח לקבל הצ…

9. Started by marik,

שלום יש ברשותי P4 3.0 GHZ 478 המאורר התחיל להרעיש, אניטל מקורי אז החלפתי את המאורר. אז ככה מרחתי משחה כמו שצריך שמתי את גוף קירור הכל טוב ויפה . נכנסתי לביוס והטמפרטורה של לוח 25 מעלות ומעבד נע בין 42 לבין 44 בדקתי גם בתוכנות כמו EVEREST הטפרטורה של הלוח אותו דבר כמו בביוס ,אבל של המעבד בהתלחה שפותח את SENSOR הוא מראה 55 מעלות חום של מעבד אחרי שניות יורד ל44 כמו בביוס . השאלה שלי למה הקפיצה הזאת של מעלות האם משהוא לא בסדר ? אשמח לקבל תשובה תודה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  10. Started by nehmia,

איך קוראים לתוכנה הזאת שעושים איתה OC דרך הדריבר של NVIDIA

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  11. Started by Eden 6600,

קניתי מחשב חדש (אמור להגיע בימים הקרובים) ורציתי להשקיע בו טוב בנושא של האיוורור והקירור. מה אתם ממליצים לי לעשות? (מה לקנות, איך להרכיב וכו'...) אגב, כרגע אני חושב על אירוור רגיל (לא גז או מים) תודה

• 5 תגובות
    • 499 צפיות
  12. Started by coolmeen,

אני רוצה לעשות סקר קטן לכמה האנשים הגיעו עם מעבד ה mobile כדי לדעת מה לשפר, דרך אגב מש יותר שווה זיכרונות ב 200 mhz ב 2-2-2-6 , או 240 ב 2.5-3-3-11 , מה יותר שווה? אני מתכוון ל amd כחשיבות הרוחב פס יותר נמוכה, אז שכל אחד ירשום כאן לאיזה תוצאה הוא הגיע עם איזה קירור וזיכרון, תודה!

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  13. שלום, יש לי מחשב ישן בבית ושמתי לב שהמאוורר על הגוף קירור הפסיק לעבוד לגמרי, אז החלטתי כבר לקנות גוף קירור חדש כי מה שיש עכשיו גם ככה לא משהו. צריך המלצה לקירור, ואני שם דגש, מסוג תושבת 478 (מעבדים ישנים יותר). תקציב: 100 שקל גג ודגש על שקט, חשוב שלא יוציא קול בכלל! מצאתי את האפשרות הבאה באחד האתרים: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10641 מה אתם חושבים ? תודה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  14. יש לי לוח אם ASUS A8N-E עם מאוור שמקרר את הצ'יפסט. המאוור עושה עבודה טובה אבל הוא מרעיש ... אם אני אשים קירור פאסיבי כדוגמת הקירורים שמגיעים עם לוחות האינטל למשל כמו זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4192 אז בהכרח הצ'יפסט יתקרר פחות טוב או שאי אפשר לדעת? שאלה נוספת: יש לי X1800XT ואני מעוניין להחליף לו גוף קירור. התכוונתי לקנות את ה ACCELERO X2 אבל מבדיקות ברשת הבנתי שהוא מקרר בדיוק כמו הקירור המקורי (למעט העובדה שהוא הרבה פחות רועש). יש לכם המלצה לקירור שקט כמו ה ACCELERO X2 אבל שיקרר יותר טוב ממנו?פשוט הכרטיס מגיע ל 80 ומשהו מעלות...בלי אוברקלוקינג בכלל. תודה!

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  15. לפני יומיים קיבלתי את המחשב החדש שלי. בכל מקרה,עם המאוורר הוזמן מאוורר למארז מדגם:Ezcool 120mm Case Fan 18.5dba 55.6CFM. מה שקרה זה שכנראה המאוורר לא היה במלאי אז שמו לי(בלי לציין זאת..) את המאורר הזה במקום:Raidmax 120mm Case Fan 29.8dba 70CFM. עכשיו אני רואה שלRiadMax יש יותר CFM אבל הוא גם מייצר יותר רעש...האם תוספת הרעש תורגש עם המפרט שלי(בצד)? הRaidMax עולה גם עוד 11 שקל שבמחירים האלה זה 50% חחחח... האם החברות חשובות במוצרים קטנים כגון אלה?האם זה דבר שדורש התייחסות או לעזוב את זה?

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  16. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום ,רציתי לשאול העם הטמפרטורת שלי בסדר, אז כך, במנוחה 44, מאמץ 52. זה תקין? תודה-LaZy-©BoY*

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  17. למשל אם אני רוצה לחבר לצלעות של המעבד מאווררים בצדדים, איפה אני יכול לחבר את החוטים? ואם יש משהו שמחבר את כולם ביחד זה יהיה נחמד..

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  18. Started by Big_Guy7,

שמעתי על תוכנה בשם Clock Gen או משהו כזה, לעשות OC. אני לא מבין גדול בכל העניינים של הביוס, ואני דיי מפחד להתעסק בזה. רציתי לדעת אם התוכנה הזו קלה וטובה לאוברקלוק (לא הכי כבד..) תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  19. Started by MagnuM_47,

שלום אני מעוניין לקנות קירור לכרטיס מסך שלי X1800 GTO 256MB PCI-E (לא לעבור את ה-500 ש"ח) תודה

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  20. מהיא טמפ ממולצת לכרטיס זה?

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  21. אהלן, יש לי מארז שוכב, ולכן הגובה שלו הוא בדיוק גובה כרטיס PCI-E. יש לי כרטיס מסך 6600 של LEADTEK המאוורר שלי נדפק, ואני צריך להחליפו. אני לא מוצא מאוורר חלופי. כל המאווררים שמצאתי בינתיים (זלמן 700,900, arctic cooling) חורגים בגובה מגובה הכרטיס. אני ממש נואש! הפתרון שאני רואה כרגע הוא להחליף מארז.. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מאוורר? אפילו מקורי פשוט..

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  22. Started by זאק,

אני מחפש קירור לכרטיס 8800 gts 640 mb של leadtek.. תודה לכל העוזרים..

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  23. Started by Numi1989,

יש לי מעבד : AMD athlon[tm] 64 Processor +3000 עכשיו יש לי מערכת קירור מים של tt Big Water 735 כתוב שהיא מתאימה לכול מעבדי all AMD AM2 Series and AMD K8 series. זה אומר שזה מתאים לשלי או לא ?

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  24. אני רוצה לקנות לפנטיום4 1.8 שלי כרטיס 6800 רגיל. העניין הוא שאני פוחד שעם המארז שלי, תהיה התחממות יתר של המערכת בגלל הכרטיס(9600 פרו לא עושה שום בעיות). עד כמה זה משמעותי? והאם הקירור של לידטק הוא טוב?

• 6 תגובות
    • 499 צפיות
  25. Started by mosheazran,

שלום לכולם קודם כל יש פה אחלה פרום.. ותודה מראש לכולם ברשותי מעבד אטלון 3200 ולוח של MSI NEO4 K8N הורדתי את התוכנה ClockGen והרמתי את המהירות של המעבד ל2.4 ואיך שלחתי על APPLY המחשב עשה רסטרט ושהוא עלה הוא כתה איזה הודעה בעברית על שינויים ושחזרתי לתוכנה המעבד חזר ל 2 ג'גהרץ בעצם זה לא עשה כלום.. אולי יש איזה שהיא הגנה שצריך לבטל ? זה פעם ראשונה שאני מנסה ורק בתוכנה הזאת אם למישהו יש עצה לעזור לי אשמח. שאלה שניה אם זה ישפר לי קצת במשחקים ולאיזה מהירות לעלות את המעבד? תודה

• 4 תגובות
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים