אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לכם איזה המלצות? אפשר לחרוג קצת לא מצאתי משהו בדיון של ה"טמפרטורות ואמצעי קירור מומלצים" תודה
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
6 כוננים.מארז FULL TOWER הכולל 6 מקומות ל-5.25 עד 8 מקומות ל-HDD או 6 מקומות ו-2 כונני 1.44.
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
בתמונה: המאוורר 12 ס"מ בצד הוא כרגע 9, אבל יש לי של 12...הבעיה היא שהחור אוורור מתאים למאוורר של 80, לא תהיה בעיה לשים שם 120?
-
- 5 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אז ככה סתם רציתי לדעת...ואם יש זה לא משנה איזה יצרן...כן?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
מה הטמפרטורה המומלצת לכרטיס הזה? מה המקסימלית ומה כבר נחשב מסוכן? ואם אני מגי לטמפרוטה מסוכנת המחשב ייתכבה לבד?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
מה בדיוק מערכת קירור מים מקררת לי במחשב?? את הכל?? מעבד...כרטיס מסך...וכו'... או שהיא מקררת רק את המעבד??
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר למעבד... Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) מחיר נורמלי, לא משהו יקר תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
הכרטיס הזה הוא עם קירור סטוק אבל שמתי לו עוד מאוורר מהצד יענו שעושה לו עוד טיפה רוח . בהתחלה הוא היה לי עם 64 במנוחה ומאמץ אחרי כמה משחקי פיפא היה מגיע לי ל70 מעלות . עכשיו אחרי שמתי את האיוורור הוא על 55 במנוחה ו62 בערך במאמץ שזה יפה מאוד יחסית למרחק בין הקירור לכרטיס עצמו . הכרטיס בא עם : ליבה : 600 זיכרון : 720 עשיתי את הOC עם RivaTuner תוכנה מאוד נחמדה שעזרה לי יותר מהATITool שאחרי כל קלוק שאני מעלה המחשב נתקע ומתכבה לי . עכשיו הכרטיס על : ליבה : 640 זיכרון : 850 מה דעתכם עד עכשיו? והאם כדאי לי להמשיך את הOC כי למרות כל מה ששמעתי אחרי כל הפעמים שעשיתי בכרטיס הזה OC אף פעם הטמפ' שלו לא עלו אפילו לא במעלה אחת . יש כאן מישהו שעשה כבר על כרטיס כזה של …
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, אחד AMD אטלון 64 ביט 3600+ עם קירור של Thermaltake TR2-R1 והשני זה אינטל קונרו E6300 עם קירור סטוק אם אני שם את שני המחשבים בחדר הפנימי בבית (שזה החדר שלי) שני המחשבים מתחילים עם טמפרטורה של 39 מעלות אבל אם הם נמצאים בחדר אחר בבית (כל חדר) הטמפרטורה מתחילה מ26 מעלות בשני המחשבים רצוי לציין שהאינטל אצלי כבר 7 חודשים והAMD רק שבועיים לשני המחשבים יש את אותו מארז (טרמלטק סופרנו עם שלושה מאווררים) לאינטל יש ספק של אנרמקס ליברטי 400 ולAMD יש Thermaltake 400W PFC נכון לעכשיו רק האינטל אצלי בחדר ואני מחפש לו קירור טוב (את הAMD זרקתי אותו בחדר אחר כי הוא לא ממש מעניין אותי) אני יכול להשקיע עד 350 ש"ח על קירור הכי יעיל שיש (אם יש) נ.ב. אני יודע שהחדר שלי הוא ממ…
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
1. איך עושים ? יש לי את התוכנה איזי טיון של גיגה-בייט. 2. לכמה מוגבל הקלוק של המעבד שלי על הלוח הזה? 3. איך עושים קלוק לכרטיס מסך אני ניסיתי לעשות וזה קופץ לי בחזרה כול הזמן ולכן אני צריך מדריך לזה בבקשה אני זקוק לכם אני חדש בעסק..... תודה לכולם...
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום אני עושה oc עם לוח אם msi p965 neo ויש כמה דברים שאני לא מוצא בביוס כמו איפה משנים את היחס של הזכרונות עכשיו זה 4:5 איך אני משנה ל 1:1 עוד דבר שאני לא מוצא איפה שולטים על המתח של המעבד אני יודע שיצאו הרבה עידכונים לביוס שלו אבל פחדתי לעדכן אני אשמח אם תגידו לי איפה כל הדברים האלה נמצאים תודה
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של EPOX וזה בא עם תוכנה שקוראים לה NVIDIA system utility והbus של הAGP נמצא על מינמום מה זה אומר? אם אני יגביר את הBUS הוא יעבוד יותר טוב? יותר מהר? יתחמם יותר? אני לא ממש מבין בזה :] והאם בכלל כדאי להישתמש בתוכנה הזאת? תודה
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לדעת כמה מעלות יש לו ואני לא דיוע איזה לוכנות בודקות מעלות חוץ מהתוכנות שמקבלים עם הלוח אם והוא לא קיבל אחת כזאת... אני יודע שבביוס אפשר אבל הוא רוצה תוכנה לווינדוס... אז מה להוריד לו?? תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום הנה מפרט המחשב שלי -קצת ישן: מעבד -סלרון 2000 מגההרץ (400FSB), לוח אם של גיגהבייט 8S648 זיכרון 512 מגה של קורסייר VALUE, כרטיס מסך RADEON 9800SE 256MB. השאלה הגדולה: יש לי מעבד חלופי של 2400 מגההרץ פנטיום 4. בקיצור - חשבתי אולי לעשות לו אוברקלוק ולהעלות את המהירות שלו ל3000 מגההרץ או אפילו 4000. יש לי קירור סטוק של אינטל אבל נראה לי שהוא ממש מספיק כי במאמץ הוא מגיע ל45 מעלות גג 50. השאלה הגדולה שלי אליכם זה האם זה מסכן רכיבים אחרים במחשב חוץ מהמעבד? לא איכפת לי שהמעבד יישרף לי (ברור שאני לא רוצה את זה) אבל האם זה יכול לשרוף לי את הזיכרון או לוח אם או כרטיס מסך? דרך אגב החברה של הספק שלי לא ידועה זה סתם ספק באיזה 150 שקל (בזמנו). תודה
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אהלן חברים,תראו יש לי שאלה דיי פשוטה... מה יותר עדיף : FSB 205 עם תזמונים 11-3-3-2.5 או : FSB 215 עם תזמונים 11-4-4-3 המפרט שלי : Abit NF7-SL Ver2.0 AthlonXP 2600Mobile Geil 512MB pc3200 Value תודה.
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש ל מישהו רעיון לשילוב צבעים למקלדת הזאת?? המארז יצבע בצבע שחור \ לבן (כל המארז שחור וחלק מהפאנל הקדמי לבן) יש למארז גם מעין פס סכף שמתחיל מלמעלה יורד לעמצא ושוב עולה בצורה מעגלית, נסו לדמיין. באיזה סוג של צבע להשתמש?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח ליעוץ בקשר לאוורור מארז אולי בכלל הבעיה לא כאן וצריך לגשת לזה מכיוון אחר [נגיד החלפת מארז או משהו כזה] טוב אז מדובר במחשב של חבר של אחי, וקצת קשה לי לעזור לו כי: 1. לא ראיתי את המחשב מעולם 2. קשה לו להסביר בדיוק מה הולך שמה כי הוא לא הכי מבין אבל למרות זאת אני חושב שאפשר לעזור לו ואני אנסה להיוועץ בכם פה, המפרט שלו הוא: AMD Athlon 64 3500+ 2.2Ghz 2x512mb Geil Value DDR400 Gigabyte GA-K8N51GMF-9 Asus EN8800GTS 320MB WD 250GB NEC DVDRW 80mm case fan 90mm cpu fan ספק גנרי של 500W [של חברת BOXER] וגם מארז כזה לפי מה שהוא אומר כל הרכיבים קרובים להכל [הגיוני כי ה 88GTS הוא כרטיס ענקי] והטמפרטורת עבודה של הרכיבים במארז מאוד גבוהה. לפי איך שזה נשמע אז הספק הגנרי …
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
מהיא טמפ ממולצת לכרטיס זה?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
מה הביוס של לוח אם ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? וכמה אני יכול להגיע איתו ב OC עם קירור סטוק וזיכרונות 1GB TwinMOS DDR2 סוג 667? שתיי סטיקים
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
עכשיו שמעתי שזה יכול לשפר את הביצועים של המחשב... זה ההגדרות הרגילות שקיבלתי איתו: איך ההגדרות האלה? הן בסדר או שכדאי לשנות משהו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע כרטיס מסך X1950Pro 512MB ואני משדרג אבל אני מתלבט בין שני דגמים אז אני רוצה לדעת העם יש הבדל רציני או הבדל קטן בין שני הדגמים הנא הדגמים 8800GTS 320MB HD2900XT 512MB
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
פעם דיברתי עם מישהו בטלפון והוא הסביר לי איך לעשות את האוברקלוק ואיך להעלות את המתחים מאז יש לי פרופיל שמור בביוס (Striker extreme) באותה תקופה היה לי מעבד E6600 והיום יש לי E6750 , טענתי היום את הפרופיל של האוברקלוק והגעתי לאוברקלוק של 3.2ghz תראו את המתחים ותגידו לי מה דעתכם , ואם אפשר לקבל הצעות איך להגיע לסביבות ה 3.5 3.6 .. Vcore : 1.6v memory : 2.200v 1.2v HT : 1.30V מכפלה : 8X LDT freq : 5x 1600FSB mEMORY : 800mhz SPP<->MCP Ref Clock : Auto מה אני יכול לשפר פה :? קיצור עזבו את כל מה שיש פה חח זה בטח יבלבל אותכם אם יש פה מישהו שיכול להסביר לי בטלפון או משהו כמה מתח להעלות ומה לעלות שישאיר פה טלפון או איזה הסבר או משהו תודהה
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
טוב אז ככה, כמו שהנושא מרמז אני רוצה לקנות E6600 ואני נורא רוצה לעשות לו אוברקלוקינג(גם רוצה לדעת איך אם מישהו מוכן להדריך), והייתי רוצה לדעת איזה זכרון/מערכת קירור/לוח אם לקנות שיתאימו לצרכים של האוברקלורינג בצורה אופטימלית, עכשיו קחו בחשבון שאני במסגרת תקציב של כ 4000 ש"ח אבל יכול להביא חלקים במחירי עלות יבואנים, אז אל תפחדו להציע גם רכיבים איכותיים. ;D בתודה מראש לכל מי שיתייחס אליי...
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם AMD 64 3000+ עם המעבד קיבלתי מאוורר וגוף קירור של Thermaltake מדגם TR2-M6 SE (K8) והמעבד נמצא על על 53 מעלות בתוך 10 דקות בערך עד שהעלתי את ההתקנה של הווינדווס - יש בתחתית של הגוף קירור כזה ריבוע לבן (בן דוד שלי חיבר והוא אמר שזה משחה או משהו) זאת טמפרטורה נורמלית
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-