אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש ברשותי מעבד p3 866 בסלוט 1 ותמיד ניסיתי לעשות לו Oc אבל משום מה תמיד היו בעיות! בהתחלה הבאס הוא 133 ואני יכול להעלות אותו עד 150 ( כי אין עוד ! צ'יפ טיפש וישן). יש עוד משהו ....זה גם קובע spread spcture ( ארר משהו כזה) On/off יענו 133 On 138 off 140 on 143 off 150 on אני קראתי באיזה פורום שהאפשרות הזאת לא טובה כי היא מיועדת לשרתים אבל שניסיתי לעשות 143 off המחשב לא עלה אז היתי רציך לרסטר את הביוס ולהחזיר את זה ל 133 on. טוב כנראה אין לי אפשרות לבטל את זה אבל בכל מקרה הוצאתי את המעבד סלוט 1 ועשיתי לו ניקוי יסודי ( הגוף קירור הוא מובנה עליו וקשה מאוד לפרק) ואחרי זה הצלחתי להגיע לבאס 150 , משמע 1Ghz בלי בעיה ובלי קריסות. לצערי אני לא יכול להעלות עוד כי אי…
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
יש לי PENTIUM 3 550 MHZ תושבת של 2XAGP עם READON 9200SE וHD של 200GB SATA WD שהזמנתי ועוד לא קניתי 1. ה HD יתאים למחשב? או שעדיף לי לקחת IDE 8BUFFER? 2. אין לי כסף ולכן אני מעדיף לעשות OVER רק שאין לי מושג איך עושים את זה וכמה זה כבר יכול לשפר לי את הביצועים. הREADON עובד אבל כמובן במהירות של 2X בלבד. ה USB זה 1.1 יש אפשרות לעשות גם לזה OVER? בתודה מראש EMENY
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
יש לי 2GB G.skill 800Mhz CL4 2GBPK,שהם הרבה פחות טובים בOC מאשר הHZ...החלטתי לשדרג אותם מה דעתכם על אלה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3193 כדאי מבחינתי? או שיש לכם זכרונות אחרים להמליץ עליהם(תקציב 1000 ש"ח)? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
היה לי גוף קירור HYPER T200 של קולר מאסטר עם תושבת פח אשפה התושבת נתקעה בלוח האם , אם אני אקח את ה HYPER 212 HALO BLACK האיכות תהיה טובה יותר ? אני מפחד כבר מהתושבות שלהם T20 תושבת נשברת T200 תושבת נתקעת בלוח האם , איך אפשר לדעת שה 212 טוב יותר ? אולי גם זה זבל סיני ? , יש ל HALO תמיכה של 210W שזה גבוה זאת הסיבה היחידה שאני רוצה לקנות את זה 150 שקל ותמיכה של 210W תמורה טובה על הנייר
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת כרטיס מסך חדש ונראה לי שאני צריך להחליף ספק כוח. כיום אני עובד עם E6600 על 3.2GHZ, דיסק שיח אחד, שני צורבים ו7600GT באוברקלוק. נראה לי שאני ילך על 8800GTS 320MB ויעשה לו OC... אזה ספק יתאים לי? ENERMAX LIBERTY 400W יספיק? בין השאר חשוב לי גם השקט והמליצו לי על SEASONIC S12, האם הוא באמת מאוד שקט? דגם של 430W עולה 530ש"ח בנעה... תודה מראש, אור
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי בבית מחשב ישן יחסית (סלון 333MHZ) ורציתי לעשות לו OC קטן. היום מרחתי מחדש משחה תרמית, ריעננתי את המאוורר של המעבד והוא מוכן ל OC. השאלה שלי היא: איך עושים את זה למחשב ישן כזה? לא מצאתי אף אפשרות כזו ב BIOS. אמרו לי שניתן לעשות זאת על ידי שינוי בג'אמפרים, הגאמפרים זה ה CPU FSB? ויש לי טבלה כזו בלוח אם שרשום שם CPU FREQ RAT10 ויש שם אפשרויות מ 3.5K ל 5.5K, לאחר בדיקה, אצלי זה מוגדר על 5K. ניסיתי להוריד להכי למטה ולהעלות להכי למעלה-לא העלה את המהירות. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום! עשיתי OC לכרטיס מסך שלי- Powercolor X800GT שלי, כרגע הזכרונות על 1110MHZ (בסטוק- 950), והGPU על 550MHZ (בסטוק 475) אני מקבל 4721 ב 3DMARK05. בעומס (אחרי 10 דקות מאומצות, הכרטיס מתייצב על 65-58 מעלות. זה תקין או גבוה מדי?
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
פתחתי את המארז בפעם הראישונה וראיתי שייש לי מאורר 120MM והוא לא פועל מה לעשות שהמאורר הפעל?
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
Motherboard Name Intel Shrewsbury DG965SS (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394) זה הלוח שלי ^ ואין לי בביוס את הhardware monitor שבודקים את המעלות. יש מצב? עידכון ביוס אולי?..
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
כרגע הם מסתובבים די לאט. הם מחוברים ללוח אמ - Intel Shrewsbury DG965SS איך אני נותן להם יותר מתח. הSpeedFun לא מזהה אותם, יש לי תוכנה אחרת של INTEL שהיא Intel® Desktop Utilities ואני לא מצליח דרכה. סתם שיחקתי עם כמה הגדרות שם וזה לא השתנה
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום, הלך לי הקירור במחשב אז קניתי Zalman CNPS7700-AlCu שהבנתי שזה קירור טוב...כי המאורר שלי היה על הפנים..(משהו ישן של CoolerMaster) בקיצור, אני לא ממש מבין איך אני מחבר אותו למעבד..(ויש לי ניסיון בדברים האלה) פשוט יש פה בעייה קטנה לפי החוברת אני אמור לחבר שני ברזלים כאלה (בצורת של ר' ) ולשים רק 2 ברגים קטנים מכל צד. עכשיו זה קצת חופשי זה אמור להיות ככה?? כי זה לא ממש חזק...זה מחזיק אבל בקטנה...השאלה שלי זה אם זה אמור להיות ככה בכלל..!? אם זה לא מישהו יכול להסביר לי בדיוק איך אני שם את זה..? נ.ב. ואם תוכלו להמליץ לי על משחה טרמית למעבד אני אודה לכם מאוד :>
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם ... פתחתי את המחשב הישן שלי שעדיין עובד וראיתי שיש לו מאורר בקדמת המארז והמאורר הוא די גדול אני חושב שזה 120 בכל מקרה לא ראיתי את החיבור שלו... אז עכשיו אם החיבור שלו הוא מולקס זה טוב כי יש לי חיבור מולקס פנוי אצלי במחשב ואז אני אוכל לחבר אותו ואם החיבור הוא 3 פינים אז יש לי בעיה כי אין לי חיבור 3 פינים ... אז איך אני אוכל לחבר את המאורר למולקס אם החיבור שלו הוא בעצם 3 פינים ?!?!? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
הרכבתי את המעבד על הלוח הנ"ל שמתי קירור של AC, פריזר 7 פרו בEVEREST (וגם תוכנות אחרות) רשום לי: Core 1/2: 47c (בBIOS כ 42 מעלות) CPU: ~65c mother bord: 48c GPU (7600GT): 55c HD (samsung): 37c אני מניח שCPU זה הNB (לפחות לפי הBIOS). רציתי לדעת אם הטמפ' האלה תקינות? בדגש על הNB ה 60+ נראים לי קצת מוגזם...
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
קניתי מעבד AMD Athlon 64 3000+ וקיבלתי איתו מאוורר של Thermaltake עם היטסינק. אני לא בדיוק זוכר איך קוראים למאוורר (אח שלי ישן עכשיו - אני מקסימום יערוך אחר כך). הוא יספיק לקרר טוב את המעבד? ודרך אגב - יש לי מעבד P 4 1800A והבאתי לו מנוע של מטוס אהה... אופס Vantec Tornado 80MM Case Fan ;D הבעיה היא שעדיין החום של המעבד במנוחה מגיע ל 44 45 ובמשחקים ל 48 49 זה נורמלי בשביל המעבד הזה? (ההיטסינק שלו הוא 60 מ"מ אז הבאתי את המתאם הזה מפנדה - זה קשור?)
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני קניתי volcano 12 ואני לא יודע בדיוק איך לחבר אותו נכון אם למשהו יש אתר שמפרט יותר טוב מהדף שצורף למאוורר יבורך עריכה: אני רואה שאף אחד לא יכול לעזור או לא רוצה
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
כרגע אין לי שום מאוררים על המארז עצמו (יש לי רק מאורר של המעבד והמאורר שבתוך הספק). אני מעוניין לשים מאורר אחד בדופן הצדי של המארז ומאורר אחר באחורי המארז. השאלה שלי היא איך אני צריך לארגן את הזרימה של האויר(כלומר איזה מאורר יוציא אויר מתוך המארז ואיזה מאורר יכניס אויר אל תוך המארז)? תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחלתי להרגיש שהכרטיס שלי מדרדר(בעקבות משחקים חדשים שיצאו ולא פועלים אצלי Tongue) אז לקנות חדש לא בא בחשבון כי אין כסף לזה כרגע, אבל אני רוצה לעשות אוברקלקוק לכרטיס. אה, זה Geforce 4 MX 440. מצאתי אחד, פה: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1348&catcode=176 אבל אני לא יודע כמה זה טוב. אני מחפש באזור הצפון בלבד... תודה!
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/3/ הם הביאו שם קישור לתוכנה הזאת super_pi .. בקיצור הורדתי את קובץ הrar חילצתי את הקבצים לתיקיה אני מפעיל את התוכנה וזה נותן לי לבחור כזה 32kb 64kb 128kb 256kb 512kb 1mb 2mb והלאה .. אני בוחר באחד מהם וזה נותן לי כמו מין דף כזה .. ואני בס"כ רוצה רק לראות את הנתונים .. התוכנה לא עולה לי כמו שהראו במדריך =\ תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
יש לי את המעבד: AMD ATHLON 64X2 3800+ יש לי סוקט 64? AM2? אני רוצה לקנות קירור למעבד שלי- כי הקירור הסטנדרטי שלו פשוט מרעיש בטירוף. אני צריך את הקירור הכי שקט שיש - תקציב הוא לא בעיה.
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
עשיתי OC ל BUS מ200 ל226.. עכשיו הוא עושה OC גם לזכרונות אז הורדתי את הזכרונות מ200 ל166.. אז עכשיו הם לא ב OVER CLOCK ? .. הם יפעלו יותר לאט?.. כי אני רואה ב FREQUNCY שהם על 177 תודה
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 2.8 GHz לא זוכר איזה סוג ליבה... המעלות שלו בזמן האחרון נעות בין 29 - 34.. רציתי לדעת אם זה הגיוני ואם זה בסדר??
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק ניסיוני פשוט, רק בשביל ההתחלה... 3000@3150 (210X15) וכמו שכתוב במדריכים, הורדתי את כל האפשרויות שיכולות לגרום לאי יציבות או להפריע לאוברקלוק... Spread Spectrum ואת המהירות של הזיכרון הורדתי ל333 MHz ... השאלה היא האם ההורדה של מהירות הזיכרון פגעה לי בביצועים של המחשב? אחרי הכל אני מנסה להגיע לביצועים כמה שיותר טובים ושהכל יעבוד חלק, אני לא מנסה לשבור שיא...
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני לא מבין תדבר הזה מה לעזאזל יוצר ההמהרה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
הפינים של הגוף קירור של המעבד נשברו ועכשיו המעבד ח ם ! אני צריך גוף קירור חדש....ב מ ק ס י מ ו ם 100 ש"ח.... אולי אני יעשה OC בעתיד אבל לא לחוץ על זה.... ש: שקונים גוף קירור או בא עם מאוורר? ומה ששמתי פה בלינק זה גוף + מאוורר?או רק מאוורר? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14521
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
האלן אני אשמח אם מישהוא יוכל להסביר לי את עניין התזמונים איך זה עובד ? ככל שהמספר יהיה יותר גבוה ה OC יהיה יותר יציב ? תודה
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-