עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by a_beilis,

איזה מארז הכי משתלם מבחינת קירור(לא יופי)ורק קירור למחשב עד מחיר של 300 לא כולל ספק...? אני מתלבט כי אני רואה שלhec 6a19 ו 6a21 יש רק 2 מאוורים...אני גם מתכוון לקנות מאוורים אחרים אבל מבחינת כמות המקום למאוורים... בsunbeam transformer יש מקום ל5 מאווררים... מה הכי משתלם?

• 5 תגובות
    • 493 צפיות
  2. מתי זה מתחיל להיות מסוכן למעבד ? (אני מעלה לצורכי OC כמובן).

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  3. שלום לכולם הזמנתי מחשב 6300 עם הלוח הפשוט של ASROCK ואז ראיתי שאין לו אפשרויות OC. בדקתי איזה לוח לא יקר כן מאפשר OC והחלפתי ללוח ASUS P5LD2 הפשוט (לא דלוקס) שעולה 680 ש"ח . הציפסט עדיין 945 אבל קראתי שיש לו אפשרויות OC טובות (ניתן להגיע ל 450 FSB). הייתי הולך על לוח בסביבות 1000 ש"ח כמו ?P5B s775, Conroe, P965 או GIGABYTE ?965P-DS3, אבל לא רוצה להוציא הרבה מדי כסף, ואני גם לא חושב שאבצע OC גדול במחשב, התכנון בינתיים לעתיד הוא להאיץ את המעבד בלבד. מישהו מכיר את ה ASUS P5LD2 ויכול לאשר את בחירתי או להמליץ על שיפור? ומה לגבי טמפ' פעולה שלו, אולי הוא יתחמם מדי? חוץ מזה, אם התכנון הוא OC למעבד איזו הצדקה יש ללכת על לוחות באיזור 1000 ש"ח למעט העליה ל 800MHZ ול 965?

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  4. הנה התמונה אם תוכלו לעזור לי בבקשה:

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  5. Started by Oranili,

יש לי 2 מאוררים מאחורי המעבד .... עד עכשיו הם הכניסו אוויר פנימה למארז צריך להפוך את שינהם ??? שיוציאו את האוויר החם ? או שהם יכניסו אוויר פנימה? :

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  6. Started by BeNzZy-BoY,

הרצתי בדיקת יציבות בפריים ואחרי עבודה של כמה שעות הוא שלח לי את ההודעה הזאת : http://members.lycos.co.uk/csboy4ever/fail.JPG מה זה אומר ? שימו לב ללמטה איפה שרשום ERROR... ואם התמונה קטנה אז תגדילו אותה זה לא בעיה

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  7. Started by dyn,

שלום, לפני כמה שבועות קניתי מחשב עם מארז של thermaltek kandalf.(מפרט מלא בצד ימין) עכשיו אני רוצה לקרר את המחשב שלי כמה שיותר והחלטתי לשכדאי לקנות לו מע' קירור מים. חשבתי גם להוסיף לו עוד שני מאווררים של 120 מקדימה. מה שמעניין אותי זה לקרר את המחשב שלי כמה שיותר בכל אמצעי שנדרש. התקציב שלי לכל הסיפור הזה הוא 1000 ש"ח. אשמח לשמוע דעות בנושא

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  8. Started by DoR TnT,

אני עם הזיכרונות שיש לי בחתימה על 4-4-4-12 שאני הגדרתי עם תוספת מתח של +0.4 ועובדים יציב. זה יגמור לי אותם מהר התוספת מתח הזאת?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  9. Started by Aoyo,

החלפתי לפני כשבועיים את המאוורר שעל המעבד במאוורר +Spark 6 של Thermaltake למעבד P4 בתושבת 478. הפעלתי את המחשב בפעם הראשונה ונתקלתי ברעש חדש בלתי נסבל->הרעש של המאוור החדש. חיפשתי בבאיוס (לוח האם הוא P4S8X-X של Asus) אפשרות להוריד את מהירות המאוורר, אך ללא הצלחה. השאלה האם בכלל יש אפשרות לעשות כזה דבר מבחינת התוכנה?-אפשרות להוריד מהירות או מתח למאוור כדי להאיט את פעולתו ובכך להוריד את הרעש? (על אריזת המאוור כתוב שהמאוור עובד במהירות 4700 +- 10% RPM). בתודה, Aoyo.

• 5 תגובות
    • 493 צפיות
  10. Started by Ashand,

יש לי את ה-ASUS A8JS מעבד:T5600 1.8GHZ זכרון : 2GB 667HZ כרטיס מסך: GF GO 7700 512MB DEDICATED! לכמה אני יכול להעלות את המעבד? כרטיס מסך? אם אפשר לעשות פה OC....

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  11. היי, יש לי לוח IS7-E ויש עליו 5 מקומות לחבור מאווררים. מאוורר הCPU ומאוורר הNB הסטנדרטיים ועוד 3 חיבורים בשם: SYSFAN1 AUXFAN1 AUXFAN2 הבעיה היא שאני לא מוצא דרך לראות את הסלד של שני האחרונים. לא בביוס, לא בתוכנה שאביט סיפקה עם הלוח וגם לא בSPEEDFAN4.13 (ששם מופיעים 5 מאווררים אבל על 2 האחרונים כתוב 0 RPM.....) למישהו הפיתרון?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  12. שלום חברים, לאחר שנתיים וחצי של שכרון חושים נפח את נשמתו המאוורר הסטנדרטי והרועש שהגיע עם ה-x800 GTO2 שלי. בחיפושי אחרי קירור חלופי נתקלתי בשתי אופציות: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1613 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1621 הלינק השני הוא קירור פסיבי כך שלא ברור לי איך הוא יחזיק את הכרטיס תחת עומס. אבקש את חוות דעתם של אלו שיש/היה להם את הכרטיס הזה עם 16 צינורות פתוחים ו-OC ולשמוע הצעות נוספות או על חנויות זולות יותר. תודה

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  13. Started by fireburner,

התיאור והכותרת אומרות הכל בקיצור עד 150 ש''ח נגיד בלי לעבור רוצה להוריד שני פאנלים ולשים שם רגיל ומאוורר 120MM עם קטודת UV צבעונית או ניאון משו פצצתי במארז שלי יש מאוור למעלה, למטה ומאחורה, ככה שאם אני שם מקדימה אחד הזרימת אויר תהיה מעולה, וגם יפה אוקיי.. אאממ.. יש לי נורה כחולה בפרונט של המארז למטה ככה שיצא יפה.. תודה לכל העוזרים! אגב אני די חדש ומכיר את תמיר (SpiritKnight) ומקווה להשתלב טוב

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  14. Started by julbo,

שלום לכולם. אני קצת חדש בכל עניין הקרור. והבנתי שבמצב שלי עדיף לי לעבור לקרור מים. אני מחפש מערכת שקטה למעבד ואולי גם לכרטיס מסך. אני גם לא מבין בעניין התקציבים אז הצעות הערות הארות וקישורים יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  15. תודה.

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  16. כ.מסך 9600SE מעבד ATHLON XP 2500 בכ.מסך קרור פאסיבי רגיל של הכרטיס עצמו (לא שמתי משהו אחר) ומעבד קרור רגיל גם של AMD האם אני יכול לעשות אוברקלוק נחמד? לפחות לכ.מסך והאם המחשב בטעות לא יישרף לי...? :s05:

• 5 תגובות
    • 493 צפיות
  17. Started by gshhar,

E6600 P5K Deluxe/WiFi-AP Super Talent 2GB (2x1GB) DDR2 PC2-6400 800MHz CL4 ASUS PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB ENERMAX LIBERTY 620W

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  18. Started by kibub,

היי יש לי מארז ANTEC P180 ואני רוצה להוסיף מאורר מקדעמה שיכניס אוויר אם מישהו יכול לעזור לי לבחור מהרשימה אני אודה מאוד: http://www.directcanada.com/category/?minorcatid=1495 הייתי מעדיף משהו אם תאורת LED , ומה עדיף מבחינת מהירוית? כאילו 1200RPM זה מספיק או שעדיף 2000RPM(יותר רעש)? כרגע יש לי 3מאווררים 1 מאחורה מוציא 1 בגג ואחד למטה באמצע אחרי הספק... תודה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  19. Started by dima243,

איפה קונים תופסים לקירור של מאבד נישבר לי תביאו אתר בבקשה אחים שלי

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  20. ?? והאם אפשר לשים איזר זיכרונות שרוצים בלי שום קשר לשאר המחשב?

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  21. Started by sroolik,

יש לי נורת'ווד 2.4 עם קירור סטוק ועשיתי לו אובר ל- 2.8, לא רציני אבל מתחילות לי כל מיני בעיות עם יישומים על המחשב, בהתקנות של משחקים, בעיות עם האינטרנט, והכי גרוע, כל כמה שעות אני מקבל מסכים כחולים עכשיו הורדתי את ה FSB בחזרה לסטוק יש למישהו מושג אם יש קשר בין השניים ? ואם כן, איך בכל זאת אני יכול לעשות אוברקלוק בלי שיהיו לי בעיות ?

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  22. Started by ShowstoppeR,

טוב אז ככה זה הרכיבים: DFI LP UT Ultra-D nF4 AMD Athlon 64 3500 Geil One 2x512mb DDR400 W BH Zalman 9500 למי שיש ניסיון באוברקלוק עם הלוח אני ישמח לקבל טיפים. נכון לעכשיו אחרי ההתקנה של ZALMAN הטמפ' עומדות על 30C ב מצב מנוחה ו 38C בעומס מירבי. זה כשהמאורר של הקירור פועל במקסימום. לדעתי זה קצת הרבה, לפחות בעומס אז אם יש לכם פתרונות אני פה כדי להקשיב. עוד דבר (למי שמכיר את הלוח אם): יש 2 חיבורים על הלוח: cpu fan ו fan2. אם אני מחבר את ה זלמן ן ל cpu fan הוא לא עובר את ה 1400 סל"ד. רק כשאני מחבר אותו ל fan2 הוא מגיע למקסימום ב 2600~. יש בעייה מסויימת או שזה בסדר? (אגב אני משתמש ב fanmate2 שהגיע עם הקירור והסל"ד הוא כאשר זה מכוון למקסימום) יש טמפ' מסויימת שלא כדאי לעבור עם ה…

23. ואיזה תרדים טובים ... ולמה צריך בכלל ????????? תודה לעוזרים

24. השאלה היא כזו... יש לי 6800 אולטרה וקניתי מפנדה (שכרגיל דפקו ואתי) את הmaze4 לכרטיס מסך עכשיו לפי פנדה הוא מתיאם ל6800 אולטרה ונחשו מה הוא לא.... חח בכול מקרה הוא לא מתיאם כי צריך איזה חיבור של 4 ברגים ולא 2 כמו ב6800 הרגיל.. עכשיו שניכנסתי לאתר של dangerdan ראיתי שיש להם בלוק חדש של maze 4 ואפשרות לחבר אותו עם 4 ברגים בתוספת של 2 דולר מישהו יכול להגיד לי עם אני צודק.. ואני מקווה שאחד שמבין כי חבל להזמין סתם.. אז מה אומרים הבלוק קרור הזה יתאים ל 6800 אולטרה שלי או לא?? http://www.dangerdenstore.com/product.php?productid=150&cat=48&page=1

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  25. Started by eliav-peretz,

שלום. לי יש קירור (מקורי מאוד) שמוריד לי את הטמפרטורה של המעבד עד לכ-25 מעלות כשהוא רק משמיע שירים.(זה יכול להיות אפילו פחות) מכיון שזה ממש נמוך הייתי רוצה לעשות OC למעבד. המעבד שלי הוא של אינטל P4 2GH. אשמח לדעת איך עושים את זה ואם אתם צריכים עוד פרטים רק תגידו. בתודה, EliaV-PeretZ. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים