אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי תקציב של 5K למיפרט (אני לא אדחוף אותו לפה כי זה לא קשור לנושא...) בקיצור זה מיפרט שמשלב Q6600 לוח אם מתקדם קירור מעולה (TT V1) וספק מצוין כיוון שאני לוקח למיפרטי Q6600 אני אצטרך להישאר עם הX1950PRO שלי... ולכן בניתי עוד מיפרט שיש בוא אותו דבר בדיוק כולל הכל ספק דיסק קשחי וכו' רק עם השילוב הבא: (כמובן שזה עלה לי ב500 שקל המיפרט...) E4400+2900PRO עכשיו כיוון שלקחתי קירור מצוין אני יוכל להגיע איתו ל-3.0-3.2GHZ אם לא יותר.. (בעזרת השם טפו טפו טפו...) עכשיו אני יודע שהוא מצוין שוא בOC אבל אני בכל זאת חושש ומכאן נובעות כמה שאלות... איך הוא למשחקים? לאיזה מעבד הוא ישתווה תחת הOC? אינאעל דינאק 2MB Cache?
-
- 4 תגובות
- 464 צפיות
-
-
-קירור אוויר ולא מים -ישקיע עד 170 שקל תודה!!
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
המאוורר של ההיטסינק אצלי עובד על 2860RPM ומולו יש עוד מאורר ג'נרי שניהם שואבים אוייר פנימה . שאלתי היא אם אני אחליף את המאוורר של המעבד המאוורר בלבד הם יהיה ירידה בטמפ? כי הקיץ הזה כנראה לא ביא לאטלון שלי. תודה מראש. .ProtoSs.
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחלתי להרגיש שהכרטיס שלי מדרדר(בעקבות משחקים חדשים שיצאו ולא פועלים אצלי Tongue) אז לקנות חדש לא בא בחשבון כי אין כסף לזה כרגע, אבל אני רוצה לעשות אוברקלקוק לכרטיס. אה, זה Geforce 4 MX 440. מצאתי אחד, פה: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1348&catcode=176 אבל אני לא יודע כמה זה טוב. אני מחפש באזור הצפון בלבד... תודה!
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/3/ הם הביאו שם קישור לתוכנה הזאת super_pi .. בקיצור הורדתי את קובץ הrar חילצתי את הקבצים לתיקיה אני מפעיל את התוכנה וזה נותן לי לבחור כזה 32kb 64kb 128kb 256kb 512kb 1mb 2mb והלאה .. אני בוחר באחד מהם וזה נותן לי כמו מין דף כזה .. ואני בס"כ רוצה רק לראות את הנתונים .. התוכנה לא עולה לי כמו שהראו במדריך =\ תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. עידכנתי מ F9 ל F19 בלוח K8NS של גיגבייט ה OC המקסימלי שהגעתי עם ה F9 היה לפני כ שנה והוא היה 2603MHZ על מעבד 754 3000+ , עכשיו הביוס החדש שונה לגמריי יכול להיות שאני יגיע ליותר?
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום קבלתי היום צינורות של TYGON מח"ול והם ממש לא שקופים כמו בתמונה הם די מלוכלכים. השאלה שלי היא איך אפשר להבריק אותם שיהיו שקופים ונקים לפני התקנתם במערכת? האם אפשר לנקות אותם במים רגילים או שזה יגרום לקורוזיה במערכת עם מים מזוקקים.
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
אני חדש פה ואני לא מבין כיצד מעלים מתח למשל למעבד, בעזרת הגדרות ביוס או משהו? או שצריך לעשות שינוי פיזי כלשהו?
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום!!! בקרוב אני אקנה לי מעבד חדש בסוקט 939. רציתי לברר איתכם, איזו ליבה לקנות. ההתלבטות שלי היא בין הvenice לבין הsan diego.... אני אקנה או 3200 ווניס או 3500 ווניס או 3700 סאן-דיאגו... איזו ליבה טובה יותר לoc? עם איזו ליבה אגיע הכי רחוק?
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של HP מדגם Pavilion dv9000 הוא 17" יש לי בעיה, שהוא פשוט מתחמם קצת יוצר מידי, והייתי רוצה לקנות לו מערכת קירור חיצונית היחידים שמייבאים מערכות מסוג זה הם נעה מחשביים הבעיה שהם לא יודעים איזה מהמערכות קירור מתאימה בגודל למחשב שלי ואין להם אפילו מערכת אחת בתצוגה לבדוק ולכן קוויתי שאולי תוכלו להמליץ לי איזה מהמערכות קירור לקנות http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=791 חשוב לי, שהמערככת קירור תהיה כמה שיותר בגודל המתאיים, שקטה אבל בכול זאת שתעשה את העבודה תודה
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות קירור למעבד אני לא מתכנן OC תקציב לא רלוונטי המעבד זה Core 2 Quad Q6600 BoxוIntel או שהמאורר שמגיע איתו יספיק כי אני מחפש מאורר שקט
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק ניסיוני פשוט, רק בשביל ההתחלה... 3000@3150 (210X15) וכמו שכתוב במדריכים, הורדתי את כל האפשרויות שיכולות לגרום לאי יציבות או להפריע לאוברקלוק... Spread Spectrum ואת המהירות של הזיכרון הורדתי ל333 MHz ... השאלה היא האם ההורדה של מהירות הזיכרון פגעה לי בביצועים של המחשב? אחרי הכל אני מנסה להגיע לביצועים כמה שיותר טובים ושהכל יעבוד חלק, אני לא מנסה לשבור שיא...
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי מארז מסויים רציתי לדעת אם בישראל ניתן להשיג מארז Acrylic (שכולו שקוף) בגודל full tower כי אני לא הצלחתי למצוא אם אין אז על איזה מארז אתם ממליצים לי?
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
המעבד שלי מגיע ל עובד ב 60+ cבמאץ ובמתכבה ב 80תוכנות כבדות ) המפרט שלי a64 3000+ tr2 hec compuse 2*120 חשבתי על לקנות את זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2516 בנתיים לא יהיה לאן לחבר את 80 אבל אני כבר יאלתר משהו כשיהיה לי יותר זמן פנוי מה דעתכם על הסט הזה הצעות אחרות זולות יותר אותו מחיר יתקבלו בברכה עריכה:הבנתי ש ב hec אחד המאוורים אמור לבוא אם חיישן ובמידה ומקצרים אותו אז המאוור יעבוד במהירות המקסימלית מישהו יכול להביא לי עוד פרטים בנושא או שאולי עדיף להחליף את הקירור של המעבד ? אם כן אל איזה אתם ממליצים התקציב שלי הוא כ 200 ש"ח רצוי פחות
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
אני עובד עם מעבד סלרון 1GHZ Step1 (לפי EVEREST) שיניתי את מהירות BUS ל133 (המקסימום האפשרי בביוס) ואת המכפלה לX16 (גם כן המקסימום בביוס) כרגע המעבד עובד על 1.33 גה"ץ. מהירות הBUS אכן השתנתה אבל המכפלה נשארה X10 כמו לפני השינוי.... אני מניח שהמכםלה נעולהת האם אני צודק ? האם יש דרך לפתוח את המכפלה ? ע"י ג'אמפר או תוכנה ? האם שינוי מתח ישנה משהו ? איך משנים מתח ? אשמח להחכים.
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
-
האלן אני אשמח אם מישהוא יוכל להסביר לי את עניין התזמונים איך זה עובד ? ככל שהמספר יהיה יותר גבוה ה OC יהיה יותר יציב ? תודה
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום לכם אחים שלי!!! אני פשוט חיייב עזרה.....יש לי מאוורר הכי רגיל של אינטל אבל חדש....יענו מאוורר על המעבד...והוא ממש ממש ממש מרעיששש!!!....אתם יודעים.... והשאלה היא...האם אני יכול לחבר את Tt big typhoon ללוח אם שלי....יש לי תתכנולוגיה הדי ישנה... אני מתקוון שלי אצלי בלוח אם יש את אותו חיבור של מאוורר כמו בלוח האם הזה: בבקששהה תעזרו!!!
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
יש לי במארז מאוורר למעבד 7000B LED מאוורר על החלון ומקומות פנויים אחד למעלה מאחורה ואחד למטה מקדימה (שניהם 80 MM) הייתי רוצה עצות אילו מאווררים לקנות (עדיף עם לד כחול כי כל השאר כל עם לד כחול) ואיפה למקם .... (הצעות נוספות יתקבלו בברכה... תודה...
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
כשיש לי תקיעות במשחקים למשך כמה שניות אחרי שאני עושה OC לכרטיס מסך מה זה אומר שMEMORY גבוהה מידי ל OC או CORE גבוה??
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
1)שלום אני מעוניין לעשות אוברקלוק למעבד שלי ולכרטיס מסך שלי ראו לפי מפרט מחשב בצד ימין. אבל אני לא יודע איך עושים אוברקלוק. האם יש פה איפה שהוא מדריך לאוברקלוק? יש לי GURU זה לאוברקלוק או משהוא כזה אולימישהוא יודע איך עושים שם? 2) האם כדאי לי להחליף לוח אם? ומה אתם מציעים אם כן 3) בישביל האוברקלוק שאני יעשה איזה אמצעי קירור אתם ממליצים לי (בבקשה מKSP) אני חושב אל אמצעי קירו אל אלה: Thermaltake BIG Typhoon 4 In 1? למעבד ולכרטיס...:Zalman VF700-AlCu? האם זה טוב?? האם זה מספיק מקרר לאוברקלוק שאני יעשה ומה אתם ממליצים.. בתודה יאן. בבקשה לעזור
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לכרטיס מסך שלי כדי לעשות לו אוברקלוק יש לי radeon 9700 pro של ATI
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
צריך המלצה למאוורר איכותי וזול ככל האפשר למארז COOLER MASTER 532 120 מ"מ או 90 מ"מ
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך (X2900PRO ) , עם איזה תוכנה הכי כדאי לעשות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-