אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
הרצתי בדיקת יציבות בפריים ואחרי עבודה של כמה שעות הוא שלח לי את ההודעה הזאת : http://members.lycos.co.uk/csboy4ever/fail.JPG מה זה אומר ? שימו לב ללמטה איפה שרשום ERROR... ואם התמונה קטנה אז תגדילו אותה זה לא בעיה
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
לפני כמה דות נכנסתי ל atitool כדי להמשיך את הOC שעשיתי לכרטיס מסך. עשיתי בדיקת ארטיפרת ולא היו בעיות הכרטיס התחיל לעלות כהרגלו לכיוון ה60 מעלות ר שעכשיו ראיתי אותו ממשיך ל61 ושניה אחרי 62 ושהוא הגיע ל63 פשוט עצרתי את הבדיקה. הכרטיס ירד כמה מעלות ונשאר על 58 מעלות ללא שום מאמץ וכל זה שהמארז עצמו פתוח. הסתכלתי על הכרטיס ופתאום אני רואה שהמאוורר שלו בכלל לא מסתובב. עשיתי restart למחשב ופתאופ הוא כן הסתובב. אני מפחד שזה יקרה לי שוב כי אני לא בטוח שאני אוכל לנצל אחריות. תופעה מוזרה. מישהו יודע מה יכול לגרום לה ומה צריך לעשות כדי לתן את זה?
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום.. אני עשיתי OC לכרטיס מסך שלי (8600GT) ואחד די גדול את האמת. אני לא אוהב את הרעיון שהכרטיס שלי נמצא בקצה היכולת שלו 7\24 אז אני רוצה לדעת איך מסדרים שבגלישה בווינדוס ובאינטרנט המהירויות יהיו על סטוק וכשאני נכנס למשחק הם יעלו לערכים שקבעתי.. ה2D וה3D בATITOOL די מסגיר את הרעיון שזה מה שזה עושה אבל יש לי בעיה עם זה לא משנה מה אני עושה משום מה הליבה ב2D תמיד על סטוק אבל הזכרון כל הזמן חוזר ל850 נניח (סטוק זה 700) והתוכנה די בעייתית ככה שאני מעדיף בתוכנה אחרת, נגיד RivaTuner, זה אפשרי דרך שם?
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין 6320 ל4300 תכננתי כבר לקנות את ה4300 אבל אמרו לי שהוא יגיע לי מקסימום ל330 משהו כזה... נשמע לי הגיוני כי המהירות באס שלו היא 200 לוח אם: ga-965p-ds3 זכרונות: Twinmos 2GB 800 המטרה שלי היא להגיע לבאס 400 בעיקר בשביל יחס 1:1 השאלה אם זה בכלל שווה את זה או שעדיף את ה4300 בזול יותר אבל שיגיע גם לתדר מהיר יותר..?
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
מישהו יודע אם גם הם כמו FROZEN מצהירים על ערך מופחת בחבילות שהם שולחים כדי שהלקוח ישלם פחות/לא ישלם במכס?
-
- 5 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם. מצאתי מקום בו אוכל לרכוש את הגוף קירור XP120 של טרמלרייט. אך ברצוני להיות בטוח שהוא יתאים ללוח האם שלי, לכן אשאל האם למישהו מכם יש מושג האם גוף הקירור הזה יתאים ללוח האם שיש לי : ASUS P4P800 SE תודה, רן.
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב כבר שנתיים AMD 3000+ 64 BIT המעבד ללא OC רציתי לשאול האם לקראת הקיץ כדי להחליף את מישחת הקירור הלבנה וכמובן את כול המאוורים גם או שאולי לא צריץ לפתוח את גוף הקירור בשביל המשחה 1) מה יקרה אם לא אחליף את המשחה 2) אם אתם ממליצים להחליף את איזו משחה שתהיה לא יקרה כי אני לא עושה OC בתודה שרון
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
Sensor Properties Sensor Type Winbond W83697HF (ISA 290h) Motherboard Name Asus P4S800 Temperatures Motherboard 40 °C (104 °F) CPU 29 °C (84 °F) Maxtor 6E040L0 46 °C (115 °F) Cooling Fans CPU 3245 RPM זה המעלות של המחשב באמצע משחק ב Far Cry רציתי לדעת אם זה תקין והאם יש לי סיכוי לאוברקללוק טוב עם הטמפ, האלה מעבד 2.4Ghz motherboard P4s800
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
אז ככה מפרט מלא בחתימה ניסתי כל אפשרות משחה,סידור כבלים, החלפתי קירור,אפילו קירור לציפסט החלפתי.וכלום לא עזר עכשיו יש לציין שגם בלי האוברקלוק זה נשאר על אותו דבר המעלות שלי הם משו כמו 50 במנוחה ויכול לעבור ת60 במאמץ אני לא יודע כבר מה לעשות אני משתגע. וזה לא בעיה של חיישן כי באמת שנוגעים ברכיבים הם רותחים. אני חייב את עזרתכם בבקשה תודה ענקית לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מעבד סמפרון 754 3100 לאוברקלוק מישהו יכול להביא לי קישור לחנות באזור גוש דן ללוח אם שמאד מומלץ למעבד הזה בעיקר לאובר קלוק מה שאני מצאתי זה את 3 הלוחות הללו של אסוס אין לי מושג אם הם טובים ל אוברקלוק K8N4-E 513 ש"ח nForce4 K8V-MX 390 ש"ח כולל כרטיס מסך משולב VIA K8M800 K8U-X 350ש"ח ULI M1689
-
- 6 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אמרו לי שקירור הסטוק בסדר גמור לבנאדם שלא עושה OC. השאלה היא כזאת: אני קונה את המעבד בKSP, שכידוע מייבאים בעצמם. האם סוג הקירור תלוי ביבואן, או שאותו מאוורר תמיד יבוא עם מעבד ספציפי של AMD? אם זה תלוי מהיבואן, אני פוחד שחברה כמו KSP תשים משהו גרוע ממש.....
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
ואיזה תרדים טובים ... ולמה צריך בכלל ????????? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
בתור התחלה אני רוצה להעלות מ133 ל138 לפי החברים בפורום העלאת FSB מאיצה את כל המחשב אבל אני עשיתי כבר אוברקלוק לכרטיס המסך השאלה אם העליה בFSB לא תזיק לכרטיס המסך
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
יש לי את ה tuniq ואני רוצה להפעיל אותו ללא המאוורר, ההפרש טמפרטורה הוא 2-5 מעלות ללא המאוורר האם יש סיבה לדאגה ? E4300. 1.8@2.4 המארז מאוורר היטב הלוח ושאר רכיבי המערכת לא עוברים את טמפרטורת הסביבה ביותר מ 7 - 10 מעלות.
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
לכמה הגעתם עם ה 6200 שלכם ב OC תנו כמה שיותר פרטים הזה פרטים אצלי יש לי 6200 של INNO3d 128 ביט 128 מגה AGP פתחתי צינורות 8 ( צינורות תקינים ) ואני עומד על OC של ליבה : 425 זכרונות: 640
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
בוקר טוב-רציתי לשאול לגבי כרטיס המסך mx 4000/128 mb ברמת העקרון,מה הכדאיות\תועלת בהמהרה של הכרטיס הספציפי הזה(אני יודע מה הסיכונים) האם o.c "כסאח" יביא ל שיפור ניכר ? הבנתי שהכרטיס מיסודו הוא חלש אך אין באפשרותי לשדרג כרגע יש סיכוי שמשחקים שלא עובדים כיום כגון need for speed 2 יעבדו לי עם ביצוע oc? שעון הליב הבסיסי הוא 287.5 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
6 כוננים.מארז FULL TOWER הכולל 6 מקומות ל-5.25 עד 8 מקומות ל-HDD או 6 מקומות ו-2 כונני 1.44.
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
טוב יש לי geforce 5200 fx ואני רוצה לדעת מה אפשריות האוברקלוקינג שהוא נותן.
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות oc למעבד שלי יש לי קירור חדש TR2. אני חדשב ב- oc אני צריך עזרה איך לעשות את זה. מי שיכול לעזור לי ולהדריך אותי שלב שלב? פרטי מעבד: AMD Athlon xp 2400 תודה לעוזירם!!
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאורר למארז שלי. המארז מואר עם קטודה של uv אז חשבתי על המאורר הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3925 או שיש את זה שהוא לא uv http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902 מי מביניהם יותר טוב? וגם חשוב לי לדעת עם שתיהם שקטים?
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי למה הVBAT על 4.08V ומסומן באדום? עד עכשיו הוא תמיד נע בין 3 ל3.2V,המפרט ונתוני הOC שלי בצד.. תודה מראש, גיא
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך ישן שיש לי הכרטיס הוא fx5200 והייתי רוצה שהוא יהיה קצת יותר טוב מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-