עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, יש לי מחשב ישן בבית ושמתי לב שהמאוורר על הגוף קירור הפסיק לעבוד לגמרי, אז החלטתי כבר לקנות גוף קירור חדש כי מה שיש עכשיו גם ככה לא משהו. צריך המלצה לקירור, ואני שם דגש, מסוג תושבת 478 (מעבדים ישנים יותר). תקציב: 100 שקל גג ודגש על שקט, חשוב שלא יוציא קול בכלל! מצאתי את האפשרות הבאה באחד האתרים: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10641 מה אתם חושבים ? תודה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  2. שלום, הלך לי הקירור במחשב אז קניתי Zalman CNPS7700-AlCu שהבנתי שזה קירור טוב...כי המאורר שלי היה על הפנים..(משהו ישן של CoolerMaster) בקיצור, אני לא ממש מבין איך אני מחבר אותו למעבד..(ויש לי ניסיון בדברים האלה) פשוט יש פה בעייה קטנה לפי החוברת אני אמור לחבר שני ברזלים כאלה (בצורת של ר' ) ולשים רק 2 ברגים קטנים מכל צד. עכשיו זה קצת חופשי זה אמור להיות ככה?? כי זה לא ממש חזק...זה מחזיק אבל בקטנה...השאלה שלי זה אם זה אמור להיות ככה בכלל..!? אם זה לא מישהו יכול להסביר לי בדיוק איך אני שם את זה..? נ.ב. ואם תוכלו להמליץ לי על משחה טרמית למעבד אני אודה לכם מאוד :>

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  3. הכוונה היא מה לתעד כדי לראות את השיפור ? למשל הורדתי את S&M אבל אני לא כל כך יודע מה לבדוק שם... האם אתם ממליצים לקחת תצלומי מסך של cpuz ומה לקחת מS&M?

• 5 תגובות
    • 493 צפיות
  4. Started by navk2,

תקשיבו, לאחרונה גיליתי שהטמפ' של המעבד שלי דיי הרבה מעל המותר (המומלץ זה 60 שלי על 75-+). חשבתי לקנות את הסנבים טוניק טאור אל אז התברר לי שיכול ליהיות שאני משיג חלק מהחלקים של המערכת בדיי זול וחשבתי שיהיה נחמד ליבנות קירור מים ושהוא יוכל גם להמשיך איתי למחשב הבא... האם זה שווה את הטרחה ? הבלוקים מותאמים עפ"י סוקטים ? אם כן אם אני קונה היום בלוק לסוקט 775 הוא יתאים למעבד בו נגיד בעוד 5 שנים ? ועד כמה זה מסובך להרכיב את זה ? אין לי בעיה שיהיה לחבר כמה דברים אבל הבנתי שזה גם יכול ליהיות מסוכן מאוד אם יש נזילה וכו... תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  5. אני מנסה להעלות את הOC שלי ונראה לי שהזכרונות הקקה שלי מגבילים אותי... לא מצאתי בביוס איפה אני מוריד מ-200 ל-166 וכן לחצתי CTRL F1 דה... ועוד משהו למה זה מופיע ואיך אני מסיר את זה? תמונה: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  6. Started by Spaik,

באיזה טמפ' בערך הייתם אומרים שזאת טמפרטורה טובה? 50 זה טוב?? מעבד AMD 2400 בלי OC תגידו לי בערך מה זה טמפרטורה טובה תודה

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  7. עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה , תודה לעוזרים . אם אפשר הוראות מפורטות שאני לא יעשה טעות , תודה .

• 5 תגובות
    • 493 צפיות
  8. Started by Big_Guy7,

בחיים לא עשיתי אוברקלוק, או ניסיתי לעשות.. ובזמן האחרון המחשב פשוט התחיל להתחרפן לי... אחת מכל הבעיות שלו בזמן האחרון היא כשאני מדליק את המחשב, הוא אומר לי שיש שגיאת אוברקלוק, והוא שואל אותי אם להיכנס להתקנה של הביוס או להמשיך. כמו שאמרתי קודם, בחיים לא עשיתי אוברקלוק אז למה זה??

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  9. Started by Oranili,

עשיתי OC ל BUS מ200 ל226.. עכשיו הוא עושה OC גם לזכרונות אז הורדתי את הזכרונות מ200 ל166.. אז עכשיו הם לא ב OVER CLOCK ? .. הם יפעלו יותר לאט?.. כי אני רואה ב FREQUNCY שהם על 177 תודה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  10. Started by AsD[eyal],

אני פה באיזה מסיבה ראיתי מחשב אני מתחיל בoc עכשיו המערכת היא כזאת 3800x2 am 2 ddr667 5-5-5 ABIT KN9S איך אני מפעיל את אפשריות הoc בלוח הזה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  11. Started by redead,

כרגע במחשב שלי נמצאים מקדימה מאורר קטן 4 ס"מ מאחורה גדול 12 ס"מ ( שניהם רגילים והכי פשוטים שיש).. ועל המעבד מאורר אורגינלי של AMD .. המחשב כאמור אני לא יגיד מרעיש אבל בו נגיד "נשמע "... השאלה מה אפשר לעשות כדי שיהיה שקט יותר.. בקרוב אני הולך להחליף ספק כוח ( וזה בלי קשר לרעש ) למשהו אכותי, האם זה יוריד מהרעש? וגם מאורר למעבד (AMD4200DUAL ) אני הולך להחליף ואני ישמח לקבל המלצות לאיזה מאורר שקט טוב ואמין להחליף? השאלה האחרונה היא לגבי ה12 ס"מ שיושב בתחת של המארז האם כדי להחליף אותו למשהו קצת יותר איכותי ושקט? תודה.

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  12. Started by ye_3333,

אז ככה נכון לעכשיו יש לי את הספק של tt buterflay 480 w עכשיו משום מה לפעמים שאני מפעיל משחקים וכו כוכ נוצר מצב שהספק משנה את הרעשים של המאווררים במחשב (7 במארז+2בספק+3 ברדיאטור קירור) בכול מקרה פםתחתי על זה כבר תרד ואמרו לי שזה בגלל שאני תוכן את הספק לשי ומאמץ אותו יותר מדיי לכן חשבתי לי על רעיון... עם אני יקח ספק קטן של 200 w הוא ממש קטן ב(מתאים רק למארזים מיוחדים) בכול מקרה הספק הזה יכנס לי בדיוק בתוך שני חריצים של 5.25 ועוד ישאר מקום.. בכול מקרה השאלה היא עם אני יחבר את כול המאווררים של המחשב לספק הזה ואילו רק את הלוח והדיסק קשיח שלי אני יחבר לספק המקורי של Tt העם זה יתן לי ביצועיים טובים יותר??? כמו כן הזמנתי כבר בלוק קירור נוסף לציפסט וגם לכרטיס מסך ככה שנירא לי שאני…

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  13. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מה דעתכם על הפייפ 101? בכל מקום שראיתי אמרו שהוא חמוד. הוא גם זול יחסית. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 493 צפיות
  14. Started by LastForOne,

עשיתי אובר קלוק ניסיוני פשוט, רק בשביל ההתחלה... 3000@3150 (210X15) וכמו שכתוב במדריכים, הורדתי את כל האפשרויות שיכולות לגרום לאי יציבות או להפריע לאוברקלוק... Spread Spectrum ואת המהירות של הזיכרון הורדתי ל333 MHz ... השאלה היא האם ההורדה של מהירות הזיכרון פגעה לי בביצועים של המחשב? אחרי הכל אני מנסה להגיע לביצועים כמה שיותר טובים ושהכל יעבוד חלק, אני לא מנסה לשבור שיא...

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  15. המעבד שלי מגיע ל עובד ב 60+ cבמאץ ובמתכבה ב 80תוכנות כבדות ) המפרט שלי a64 3000+ tr2 hec compuse 2*120 חשבתי על לקנות את זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2516 בנתיים לא יהיה לאן לחבר את 80 אבל אני כבר יאלתר משהו כשיהיה לי יותר זמן פנוי מה דעתכם על הסט הזה הצעות אחרות זולות יותר אותו מחיר יתקבלו בברכה עריכה:הבנתי ש ב hec אחד המאוורים אמור לבוא אם חיישן ובמידה ומקצרים אותו אז המאוור יעבוד במהירות המקסימלית מישהו יכול להביא לי עוד פרטים בנושא או שאולי עדיף להחליף את הקירור של המעבד ? אם כן אל איזה אתם ממליצים התקציב שלי הוא כ 200 ש"ח רצוי פחות

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  16. Started by t-macc,

האלן אני אשמח אם מישהוא יוכל להסביר לי את עניין התזמונים איך זה עובד ? ככל שהמספר יהיה יותר גבוה ה OC יהיה יותר יציב ? תודה

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  17. שלום! ברשותי כרטיס מסך Nvidia Geforce 2 MX 400 . מהירות הליבה שלי היא 200 והזיכרון הוא 334. כשאני מעלה את המהירות ל-210 ואת הזיכרון ל-342 אני מפעיל מחדש את המחשב וזה חוזר למצב הרגיל שלו (200, 334) ניסיתי כמה תוכנות והם לא עזרו (RivaTuner,GeForce Tweak Utility ודרך ההגדרות של הכרטיס מסך) תודה!

• 5 תגובות
    • 493 צפיות
  18. לפני כמה חודשים ניסיתי לעשות OC לE2140 עם לוח GA-945cmx-s2 בקיצור, נתקעתי באיזור 2.2 עכשיו כשאני חושב על זה, אני חושב שנתקעתי בדיוק במגבלה של הFSB של הלוח אם. כאשר הגעתי לאיזור 2.2, הFSB היה בעצם על 266~ (לפי מכפלה של 8) שזה אומר באס של 1066. האם באמת זה כנראה הגורם המגביל בOC?

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  19. Started by pc student,

חברה יש לי כרטיס מסך עם פי סי בי קטן כמו ל9200se וחשבתי האם הקירור לכרטיס מסך החדש של זלמן הזה שדומה לבלו אורב ענקי(אני משוגע על קירור בומבסתי)האם הוא יתאים לי?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  20. הפעלתי את EVEREST, ושמתי לב שה MEMORY BUS שווה לCPU FSB שהוא 132.76. גם כתוב שהזכרונות שלי עובדים על 2.5-3-4-6. הלוח שלי תומך בזכרונות עד 266MHZ והזכרונות הם של 266MHZ, אז למה אני עובד על יחס של 1:1 בין ה FSB לזכרונות? יש לי לוח ECS K7S5A AMD Athlon XP 1800+ Palimino

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  21. Started by arikbaron,

האם יש תצורה מיוחדת או שפשוט הופכים פיזית או הופכים פאזות? תודה

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  22. Started by DISSOHEAD,

לאיזה קרור מהבאים יש תוצאות הכי טובות http://www.skypc.co.il/pl_product~21404~18~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~30402~18~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~Ultra-120eXtreme-775~18~0.htm (עם מאוורר) לא חשוב הרעש או המחיר, רק תוצאות

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  23. Started by samigol,

שלום אני רוצה להתחיל לעשות המהרה למחשב שלי אבל דבר אחד אני לא מבין.המהירות שאני מגיע עליה בסופו של דבר נשארת ואני יכול להפעיל תוכנה ויצא לי תוצאות יותר טובות או שזה רק כדי להראות עד כמה אפשר לחנוק את המחשב?

24. שלום, מחר אני הולך לחנות לקנות משחה טרמית למעבד אז אני צריך איזה שלושה משחות טרמיות טובות ולא אחד (אם לא יהיה להם) ואם אפשר אפילו מסודרים לפי סדר עדיפויות (אם זה אכן משנה). תודה

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  25. Started by BLASTER,

שלום יש לי במארז 2 מאוררים אחד מקדימה שמכניס אוויר ואחד מאחורה שמוציא שניהם של 120 מ"מ ויש לי מעל הגוף קירור של המעבד ארובה שיוצאת לדלת השמאלית עכשיו אני מתלבט אם להחליף את הארובה במאורר שיוצא אוויר ??? מה נראה לכם ???

• 0 תגובות
    • 493 צפיות

דיונים חדשים בפורומים