אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לחבר שלי יש לוח אם של אסוס P4s 800d עכשיו הוא מרעיש לו אז הצעתי לו להחליף תמאוורים אז איך אני יודע איזה מאוור אני קונה למעבד ? אני רוצה מאוור שקט במיוחד ואמין ! תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
יש לי: AMD 64+ 4800 AM2 etc. Gigabyte GA-M55S-S3 88000GTS 320MB 2GB Kingston 800 Mhz Liberty 400W למעבד שלי יש 2.5 GHZ (בלי שינוי). העלתי את זה ל2.75 GHZ וזה עובד בצורה יציבה, והייתי צריך להעלות 0.05V כדי שזה יעבוד ככה. אני לא מצליח להעלות את זה מעבר, זה נכשל במבחן מאמץ. למה? הטמפ' במאמץ לפי ORTHOS ב2.75 GHZ כבר מגיע ל60 ולפי EVEREST אפילו ל65. יש לי קירור פשוט, ואני מתכנן לקנות את ה- TT120. נ.ב הזיכרונות שלי בדואל (הסטיקים הם לא אחד ליד השני, אלא במקומות 1 ו-3) ומשום מה כשהמחשב עולה ובעוד תוכנות כתוב Single Channel. למה ומה עושים? יכול להיות שזה קשור?
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
טוב החלטתי להוסיף את הכלוב להארדיסק,אבל יש בעיה שהדלת פשוט לא נסגרת לי כמו פה בתמונה,בכל הביקורות על המארז אמרו שיש בעיה כזאת והמארז עובד טוב רק עם IDE ,מה לעשות? יש דרך כלשהי לקנות כבל SATA יותר קטן מבחינת גודל החיבור?? תמונה: ומאיפה קונים כבל כזה?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש מספר טמפ' לא הגיוניות כשאני מסתכל בתוכנות מוניטור לטמפ'. הדגשתי את הטמפ' הללו בצהוב. למישהו יש הסבר לכך?
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום D , בזמן האחרון הוא כל הזמן אומר לי שהטמפרטורה שלו עוברת את המקסימום הרצוי(70 מעלות) והיום שניסיתי להדליק את המחשב הוא לא נכנס לוינדווס בגלל שהוא כותב שיש בעיה של התחממות יתר. עכשיו, אני מעוניין לקנות גוף קירור עד 150 ש"ח שיחזיק לי טוב את המעבד, יש את גוף הקירור הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8402 ויש את גוף הקירור הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8410 ויש גם את גוף הקירור הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3036 כרגע עם קירור סטוק המעבד בהכי מנוחה על 50 ובמאמץ 70,כמה נראה לכם שהוא יחזיק עם המאווררים האלה? ואם יש במחיר זה (עד 150 ש"ח)מאווררים יותר טובים?
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי למה הVBAT על 4.08V ומסומן באדום? עד עכשיו הוא תמיד נע בין 3 ל3.2V,המפרט ונתוני הOC שלי בצד.. תודה מראש, גיא
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
היי מפרט המחשב שלי : AXP 1700+ jihub 0.13 micron Epox ep - 8rda+ 512 mb ddr 400 crosair קירור : SK7+SF2 עכשיו, איך להתחיל, לאט לאט ? או להגדיר 1.8 מתח ולהרביץ ישר באס 200ומשהו במכפלה 10 או 11? עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אוקיי אז פחות או יותר חשבתי על Big Typhoon VX שאני משיג עליו אחלה מחיר.. אבל רציתי לברר מבעלים לקירור זה.. עד כמה הוא כבד..? והאם להכין מראש תמיכה אחורית?
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
איך עושים אוברקלוקינג? והאם עושים את זה עם תוכנות או עבודת יד?? ואיך בודקים את הביצועים? והאם זה שווה את זה? ואיך עושים מערכת קירור טובה?
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
איזה מאוורר הכי טוב מבחינה של שקט/ביצועים?
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
אני בודק ב-EVEREST מהירות מאווררים והוא כותב לי שהמהירות של מאוורר CPU היא 900RPM בערך בעוד שהמהירות של המאוורר על הכרטיס מסך היא 3200RPM בערך. זה הגיוני המהירות מאוורר CPU הזו או שמישהו חיבר לי משהו לא נכון בלוח אם? DG965SS של אינטל.
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי מעבד AMD 2500 BARTON עם קירור סטוק ואני רוצה להחליף גוף קירור, מה מומלץ למעבד הזה ? אגב הלוח אם הוא abit NF7-S ועוד שאלה, יש לי כרטיס מסך 6800gs של palit וגם לו אני רוצה להחליף את הקירור, מה מומלץ לכרטיס מסך הזה? תודה רבה לכולם העונים
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
תקשיבו, לאחרונה גיליתי שהטמפ' של המעבד שלי דיי הרבה מעל המותר (המומלץ זה 60 שלי על 75-+). חשבתי לקנות את הסנבים טוניק טאור אל אז התברר לי שיכול ליהיות שאני משיג חלק מהחלקים של המערכת בדיי זול וחשבתי שיהיה נחמד ליבנות קירור מים ושהוא יוכל גם להמשיך איתי למחשב הבא... האם זה שווה את הטרחה ? הבלוקים מותאמים עפ"י סוקטים ? אם כן אם אני קונה היום בלוק לסוקט 775 הוא יתאים למעבד בו נגיד בעוד 5 שנים ? ועד כמה זה מסובך להרכיב את זה ? אין לי בעיה שיהיה לחבר כמה דברים אבל הבנתי שזה גם יכול ליהיות מסוכן מאוד אם יש נזילה וכו... תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב אבל אני ממש לא מבין בכל הקטע של הקירורים.. אז אם מישהו פה יכול להמליץ לי על איזו שהיא מערכת קירור או אולי אפילו רק מאורר יספיק לי או שאולי אני בכלל לא צריך אחת.. כל הצעה תתקבל בברכה! פירוט של המערכת שאני הולך לקנות: מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - BOX לוח אם: ASUS M2N-SLI Deluxe Socket AM2 NVIDIA nForce 570 SLI ATX AMD Motherboard כרטיס מסך: EVGA GeForce 8800GTS 640MB 320-bit GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card דיסק קשיח: WD - WD2500KS 250GB 7200RPM 16MB Cache זיכרון: Kingston 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 667 PC2 5300 מארז: כנראה ה - 3D Aurora 570 ספק כוח: Thermaltake ToughPower W0103 …
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
אוקיי לפניי כמה זמן פירמאטתי תמחשב והכרטיס רשת שלי היתנתק . שיחקתי טיפה בדוס והוא חזר לפעולה , אבל בתוצאה מי זה המאווררים החלו לעבוד חלש ממאווד! עד כדיי כך שלא שומעים אותם!, אז יוצא מצב שבזמן משחק המחשב מתחמם וקורס. אני לא יודע מה לעשות המאווררים עובדים מאוד חלש בתוצאה של משחק עם הדוס
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
.שלום חברים אני חדש פה . השאלה שלי למעלה . ומה זה עוזר למחשב ? למה זה מסייע בכללי ?
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
המאוורר של ההיטסינק אצלי עובד על 2860RPM ומולו יש עוד מאורר ג'נרי שניהם שואבים אוייר פנימה . שאלתי היא אם אני אחליף את המאוורר של המעבד המאוורר בלבד הם יהיה ירידה בטמפ? כי הקיץ הזה כנראה לא ביא לאטלון שלי. תודה מראש. .ProtoSs.
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי קירור thermalright v1 לכרטיס המסך שלי 6800gs agp הצלחתי לפרק את הקירור של הליבה אבל את הקירור של הזכרונות לא הבנתי איך להוריד , מישהו יכול לעזור ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 477 צפיות
-
-
היי יש לי כיום Geil DDR400 שעובד ב2.5-3-3-6 אני תוהה אין אני יכול לשפר את התיזמון שלו, לדוגמא ל2-3-3-6, או יותר נכון מאיפה הסיבה שאני שואל זה בגלל שאני עומד לקנות עוד זיכרון שעומד לעבוד ב2-3-3-6 (וכמובן אם הסטיק הראשון יהיה 2.5 אז גם הוא יהיה 2.5)
-
- 6 תגובות
- 477 צפיות
-
-
הנה הקישור http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=39735 ובקשר לצינורות מצאתי פה לינק http://www.raptor-mods.co.uk/index.php?article&id=867 רציתי לשאול אם זה מתאים לכרטיס שלי ובכלל איפה אפשר לבדוק כמה צינורות פתוחים יש ? וסתם ניסיתי לעשות OC דרך ATI TOOL רשמתי לו שימצא את המקסימום יצא ככה : במקור 475/450 מקסימום 513/531 זכרונות/ליבה בהתאם. מישהו יכול להסביר טיפה בהרחבה על הנושא אם אפשר .
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני חדש פה ואני לא מבין כיצד מעלים מתח למשל למעבד, בעזרת הגדרות ביוס או משהו? או שצריך לעשות שינוי פיזי כלשהו?
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח ליעוץ בקשר לאוורור מארז אולי בכלל הבעיה לא כאן וצריך לגשת לזה מכיוון אחר [נגיד החלפת מארז או משהו כזה] טוב אז מדובר במחשב של חבר של אחי, וקצת קשה לי לעזור לו כי: 1. לא ראיתי את המחשב מעולם 2. קשה לו להסביר בדיוק מה הולך שמה כי הוא לא הכי מבין אבל למרות זאת אני חושב שאפשר לעזור לו ואני אנסה להיוועץ בכם פה, המפרט שלו הוא: AMD Athlon 64 3500+ 2.2Ghz 2x512mb Geil Value DDR400 Gigabyte GA-K8N51GMF-9 Asus EN8800GTS 320MB WD 250GB NEC DVDRW 80mm case fan 90mm cpu fan ספק גנרי של 500W [של חברת BOXER] וגם מארז כזה לפי מה שהוא אומר כל הרכיבים קרובים להכל [הגיוני כי ה 88GTS הוא כרטיס ענקי] והטמפרטורת עבודה של הרכיבים במארז מאוד גבוהה. לפי איך שזה נשמע אז הספק הגנרי …
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
בוקר טוב , לבן דוד שלי יש מעבד של אינטל , כפול ליבה , המאוורר סטוק של אינטל ממש ממש מרעיש , הסברתי לו שצריך לקנות מאוורר חדש.. האם המאוורר הנ"ל : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_511&products_id=3943 , ייכנס למארז ג'נרי כמו שצריך ?
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של HP מדגם Pavilion dv9000 הוא 17" יש לי בעיה, שהוא פשוט מתחמם קצת יוצר מידי, והייתי רוצה לקנות לו מערכת קירור חיצונית היחידים שמייבאים מערכות מסוג זה הם נעה מחשביים הבעיה שהם לא יודעים איזה מהמערכות קירור מתאימה בגודל למחשב שלי ואין להם אפילו מערכת אחת בתצוגה לבדוק ולכן קוויתי שאולי תוכלו להמליץ לי איזה מהמערכות קירור לקנות http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=791 חשוב לי, שהמערככת קירור תהיה כמה שיותר בגודל המתאיים, שקטה אבל בכול זאת שתעשה את העבודה תודה
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום הזה ורציתי לשאול משהוא זה המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon 64 Processor 3000 לוח אם: Gigabyte GA-K8NMF-9 אמצעי קירור: Tt Golden orb || זיכרונות: 512MB+512MB=1GB | 200MHZ+200MHZ=400MHZ כרטיס מסך: GeForce 6200 TurboCache ספק כח: G pro 500w אחסון: Disk Drive WDC WD1600JB-00GVC0 149 GB, IDE מערכת קול: Audio Adapter Realtek ALC850 @ nVIDIA nForce4 (CK8-04) - Audio Codec Interface ורציתי לשאול אם אפשר לבצע OC למעבד הזה דרך אגב זה יהיה הOC הראשון שלי אז אני ממש מפחד לגבי המעבד ואם הוא ישרף אהה ודרך אגב אני לא מוצא את ההגדרה בביוס של המעבד משהוא יכול להגיד איפה היא יכולה להיות פשוט חפרתי בכל הביוס שלי! אהה ועוד משהוא פצפון איך אני…
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-