אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, רציתי לדעת עם אני יוריד את הגריל של המאוור של המעבד, זה יתן לי ביצועים טובים יותר/שקטים יותר ??. תודה THANKS
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מה הם בדיוק מספקים ומתי צריך להעלות אותם ? איזה בעיות אמורות להיות כאשר יש חוסר יציבות כשהם לא מכוונים בהתאם ? בלוח אם ASUS P5W DH DELUXE
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
איך קוראים לאפשרות שמורידה את מהירות המעבד שאין שימוש במידה וזו האפשרות הזו EIST - Enhanced Intel SpeedStep Technology למה למרות שביטלתי אותה עדיין המהירות יורדת
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי מחשב ibm פנטיום 4 עם לוח אם של אי בי אם ומעבד של אינטל 1.6 אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד אבל בלי להתעסק עם הביוס ובלי הרבה צורך בידע... אני ממש לא מבין בזה ורציתי לדעת אם יש איזה תוכנה שעושה אוברקלוק בקלות ואם כן בבקשה תרשמון לי את השם שלה
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של readon 9550 128MB ati - gigabyte (ככה כותבים ג'יגביט?) והוא על OC ועוד טיפה מהOC הנוכחי שלי (בערך 5MHZ) מתחילים להופיע ארטיפקטים ואני מניח שזה מחוסר קרור כי אין לא בכלל קרור אקטיבי (ופסיבי ממש לא) וגם הOC די חזק (לפי ההתרשמות במשחקים) ואני רוצה להגביר אותו וגם לשמור על קור בכרטיס מסך אז אני רוצה מאוורר שיהיה חזק לא יקר מדי ולא אכפת לי משקט או רעש
-
- 5 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אנשים קודם כל למי שהדגם לא אומר לו כלום אני מדבר על הדבר הזה: עכשיו לפי התמונה הזאת: אני רואה שבחלק התחתון אפשר להוסיף 2מאווררים.. עכשיו רציתי לדעת אם למישה יש את זה ויכול להגיד לי איזה מאווררים אני צריך 60ממ או 40ממ אתר המוצר :] והאם לפי דעתכם גם זה שווה משהו?!: http://www.enermax.com.tw/uc-a3fatr2.htm - שקל121 נכנס בפלופי
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שאלה בקשר ל TT BIGWATER - כיוון המים משנה? קניתי מערכת קירור במים של TT הBIGWATER SE ב 300 שקל ואני שואל אם כיוון הנוזל משנה משו ואם כן למישהו יש מדריך שיעזור לי או משו כזה תודה!@
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
באיזה טמפ' בערך הייתם אומרים שזאת טמפרטורה טובה? 50 זה טוב?? מעבד AMD 2400 בלי OC תגידו לי בערך מה זה טמפרטורה טובה תודה
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום, יש לי את התוכנה Intel Active Monitor ואתם חושבים שהיא מזייפת אולי? היא מראה לי היא מראה לי 44-46 ב CPU שב everest מראה לי 39 ובלוח אם יותר ב 2-4 מעלות מב everest אבל אני לא כל כך יודע כי כשאני מפעיל את הסנסור בEVEREST תמיד אני שומע רעש כזה לא של חשיבה של המחשב אני מכיר את הרעש של החשיבה שלו וזה לא זה אז אני חושב שEVEREST לא מזייף והרעש זה של הסנסורים עובדים כדי להראות טמפ',אז רציתי לשאול אותכם כי אתם מבין יותר ממני זה בדוק בקיצור...intel active monitor מזייף? (קיבלתי את התוכנה עם הלוח אם) שאלה שנייה: יש לי 2 מאוררים במחשב שקניתי (ז"א לא כולל מאוררים לספק ולמעבד) כל מאורר 80MM אני חושב (מאוררים אחוריים) שתיהם שמתי מאחורה ויש לי מקום למאורר קידמי,עכשיו יש…
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
חבל שזה בגרמנית , אבל עדיין אפשר להבין http://www.cooling-masters.com/articles-28-0.html [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
טוב ככה נכנסתי לביוס העלתי את הfsb מ 200 ל 240 בהדרגה.... הכל יציב ועובד טוב עכשיו הבעיה שבביוס אי אפשר לעלות מעל ל 240 אז השאלהה היא....אפשר לפרוץ את הביוס או כל דרך אחרת ...בשביל להמשיך ולעלות את ה fsb? אממ אם זה חשוב amd 64 3200+ asus a8n-vm
-
- 7 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום!!! בקרוב אני אקנה לי מעבד חדש בסוקט 939. רציתי לברר איתכם, איזו ליבה לקנות. ההתלבטות שלי היא בין הvenice לבין הsan diego.... אני אקנה או 3200 ווניס או 3500 ווניס או 3700 סאן-דיאגו... איזו ליבה טובה יותר לoc? עם איזו ליבה אגיע הכי רחוק?
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש איזה יתרון לאחד מהם על השני?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי משהו מאוד מוזר מאז שקניתי את המחשב בנוגע לטמפטורה ומתחים של המעבד שלי (3800X2). כשאני מפעיל את PC Probe הטמפרטורה שמה היא 45-50 והמתח של המעבד 1.38. כאשר אני נכנס לאוורסט ---> SENSOR, לא מופיע לי הטמפ' של המעבד ואם היא מופיע אז התוכנה מזייפת משום שרשום 3-6 מעלות. המתח של המעבד באוורסט 2.26. כאשר אחרי הפעלת אוורסט אני מפעיל את PC Probe, הטמפרטורה שם צונחת ל- 25-28 מעלות ומתח עולה ל- 2.44. כאשר אני מפעיל את cpu-z, התוכנה אומרת לי שהמתח 1.35. מישהו יכול להסביר לי את הדבר הזה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
המעבד שלי מגיע ל עובד ב 60+ cבמאץ ובמתכבה ב 80תוכנות כבדות ) המפרט שלי a64 3000+ tr2 hec compuse 2*120 חשבתי על לקנות את זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2516 בנתיים לא יהיה לאן לחבר את 80 אבל אני כבר יאלתר משהו כשיהיה לי יותר זמן פנוי מה דעתכם על הסט הזה הצעות אחרות זולות יותר אותו מחיר יתקבלו בברכה עריכה:הבנתי ש ב hec אחד המאוורים אמור לבוא אם חיישן ובמידה ומקצרים אותו אז המאוור יעבוד במהירות המקסימלית מישהו יכול להביא לי עוד פרטים בנושא או שאולי עדיף להחליף את הקירור של המעבד ? אם כן אל איזה אתם ממליצים התקציב שלי הוא כ 200 ש"ח רצוי פחות
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום..... המעבד שלי מופיע בחתימה... רק כשאני עושה OC אין לי מושג לאיזה מעבד הוא שווה... הייתי רוצה לדעת אם יש תוכנה שמחשבת לי את הדרוג של המעבד... ואם כן , אז אפשר לינק? (ולא אל תגידו לי CPUZ כי היא לא מביאה לי דרוג..)
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
INTEL CELERON 2.13GHZ 478 533MHZ / 256 Tray (http://www.liranics.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=48) אין לי שום נסיון עד עכשיו קראתי רק מדריכים יש לי מאורר וגוף קירורשל המעבד האחר (כי זה בא בלי כלום)
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
איך מתקינים את זה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/popup_image.php?pID=2512ℑ=0 איך זה עובד ואם זה כדאי.?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
האם טמפרטורה של 48-50 מעלות במנוחה לפנטיום 4 פרסקוט עם קירור סטוק זה בסדר? רק כן או לא זה הכול
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט שלי מופיע בחתימה שלי למטה וזה כולל את הOC הקטן שעשיתי עכשיו רציתי לשאול האם יש למישהו אותה חומרה וכמה הוא הצליח להגיע או שיותר נכון לכמה כדי לעלות את הBUS שלי שלא יתחממו לי יותר מידי דברים עכשיו אני על 46 מעלות במנוחה!!
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותו למעבד. http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0220/cl-p0220.asp רציתי לדעת אם יש אותו לישהו שיתן חוות דעת. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אז ככה אחרי שאבנתי שהלוח שלי מזייף טמפרטורות. החלטתי שאני רוצה ליראות למה הוא מסוגל. אינה המיפרט שיש לי עכשיו. ואני צריך נוסחה לOC טוב ויציב. מעבד-E2180 2.0GHZ 1MB S775 לוח אם-Gigabyte 945GCM-S2L זיכרונות- Kingston DDR2 667MHZ 1GB CL5 ספק כוח-500W ג'אנרי קירור למעבד-AC FREEZER 7 אני מעדיף נוסחה של הOC הכי גבוה שהצליחו להגיע עם הלוח הזה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה בעיה כבר זמן מה.. כשאני נכנס למשחקים המאווררים שלי מתחילים להרעיש כמו מסור ...והמחשב מתחיל להתחמם ... פתחתי את המחשב וראיתי שהאחד שרועש באמת הוא המאוורר של המעבד ... מישו יכול להסביר לי מה הבעיה ומה לעשות? ( אם זה שאלה מפגרת אני מצטער אני חדש בעסק .. ???)
-
- 6 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מתי זה מתחיל להיות מסוכן למעבד ? (אני מעלה לצורכי OC כמובן).
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-