עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by sub_man,

טוב אני לא הכי מבין באובר אז כפיר כשהו בא אליי לעשות תמודינג הוא גם עשה לי אוברקלוק ואני יסביר איך ייצא בצורה הזאת: בדקנו תאובר על המשחק "אנדר גראונד"-בהתחלה המשחק נראה בצורה לא הכי טובה כשהוא על הרזולוציה הכי נמוכה ובלי אפקטים_בלי אובר) לאחר מכן המשחק עבד ברזולוציה הכי גבוהה עם כל האפקטים בצורה טובה ומדהימה(עם אובר) אם כפיר ייכנס לכאן הוא יסביר בדיוק מה הוא עשה

• 4 תגובות
    • 478 צפיות
  2. Started by Burning Ice,

היי חבר'ה . אני נתקל בבעיה מוזרה כשאני מנסה לעשות OC (אולי אני עושה משהו לא נכון ...) כאשר אני מנסה לעלות את ה FSB - המתח עולה אוטומאטית .... עברתי ל manual CPU volatage - וייצבתי אותו על ה voltage המקורי, אך ה voltage של הזיכרון משום מה עולה אוטומאטית ל 2.1 ולאחר כמה דקות המערכת נופלת .... עכשיו לא ראיתי בשום מקום היכן אני יכול לקבוע את הvoltage שאני רוצה אלא רק בכמה אני רוצה להגדיל אותו .... בכל מקרה , אם מישהו ניתקל בבעיה כזאת או יודע מה לעשות , אני אשמח לקבל עזרה.

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  3. Started by gadits,

צריך המלצה למאוורר איכותי וזול ככל האפשר למארז COOLER MASTER 532 120 מ"מ או 90 מ"מ

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  4. Started by mikitimsit,

אם כן איך

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  5. הנה התמונה אם תוכלו לעזור לי בבקשה:

• 4 תגובות
    • 478 צפיות
  6. Started by BeNzZy-BoY,

הרצתי בדיקת יציבות בפריים ואחרי עבודה של כמה שעות הוא שלח לי את ההודעה הזאת : http://members.lycos.co.uk/csboy4ever/fail.JPG מה זה אומר ? שימו לב ללמטה איפה שרשום ERROR... ואם התמונה קטנה אז תגדילו אותה זה לא בעיה

• 4 תגובות
    • 478 צפיות
  7. יש לי כרגע AF12025 של Arctic-Cooling ואני מאוד מרוצה מהם, חוץ מהעבודה שהם שחורים וזה לא הכי יפה בעולם. אם אני לא אמצא שום מחליף ראוי אני אשאר איתם. אני צריך מאוררים שיהיו כמה שיותר זהים אליהם בביצועים, ברעש ובאיכות, כי כמו שאמרתי הם ממש לא אכזבו ואני לא רוצה לקבל ביצועים נחותים או להגדיל את הרעש במעבר למאוררים חדשים, המטרה זה להתקדם ולא ללכת אחורה. * אני מחפש אך ורק המלצות של משתמשים על סמך ניסיון ולא ע"פ "נתונים יבשים" כמו של טרמלטק שמצהירים דבר אחד ובמציאות שונים לחלוטין. * מבחינת צבע ההעדפה היא לירוק וללדים רגילים ולא UV. * המאורר צריך להיות בגודל סטנדרטי של 120X120X25 ולא בעובי לא סטנדרטי, זה פשוט לא יכנס. * מחיר סביר של גג 60-65 שקל למאורר, לכן ה-silenx למינהם ממש לא…

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  8. שלום אני חדש בקהילה הזאת את האמת אני נמצא פה הרבה אבל רק קורא החלטתי להירשם אז ככה.. לפי מה שהבנתי OC ממריץ את המחשב יעני החלקים פועלים מהר יותר ואני רוצה לעשות OC אבל אין לי מושג איך (אני NOOB ) אז ככה אני מבקש שתעזרו לי לעשות OC ותגידו בכלל אם כדאי לי. הנה המחשב שלי : המעבד: P4 3.0 לוח אם : ASUS P5SD2-X כרטיס מסך: GEFORCE 6600 GT (כשיוצא כרטיסים חדשים ב 17 לאפריל אני קונה 8600 ) זכרונות:1.5GB RAM 533 הספק : COLORSIT 480W וזהו כול מה שאני יודע אם אתם צריכים עוד מידע אני יכתוב תודה על ההעזרה

• 4 תגובות
    • 478 צפיות
  9. שלום.. אני עשיתי OC לכרטיס מסך שלי (8600GT) ואחד די גדול את האמת. אני לא אוהב את הרעיון שהכרטיס שלי נמצא בקצה היכולת שלו 7\24 אז אני רוצה לדעת איך מסדרים שבגלישה בווינדוס ובאינטרנט המהירויות יהיו על סטוק וכשאני נכנס למשחק הם יעלו לערכים שקבעתי.. ה2D וה3D בATITOOL די מסגיר את הרעיון שזה מה שזה עושה אבל יש לי בעיה עם זה לא משנה מה אני עושה משום מה הליבה ב2D תמיד על סטוק אבל הזכרון כל הזמן חוזר ל850 נניח (סטוק זה 700) והתוכנה די בעייתית ככה שאני מעדיף בתוכנה אחרת, נגיד RivaTuner, זה אפשרי דרך שם?

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  10. Started by seffi,

יש לי מחשב ברשת שכל התפקיד שלו בחיים זה להוריד סרטים ומוזיקה. המעבד הוא זה שרשום בנושא. הבעיה שלי שהוא פשוט גומר את המאווררים. קניתי לפני שנה 4 מאווררים גדולים, לפי מה שהבנתי הכי טובים לקירור של socket 7. עד עכשיו שניים נהרסו והשלישי כבר בשלבים מתקדמים.. הם פשוט מתחילים לעשות רעשים ולהסתובב יותר לאט, באופן שרואים לפי הלהבים שהם לא עובדים כמו שצריך.. המלצות?

• 4 תגובות
    • 478 צפיות
  11. יש לי בלוח אם אפשרות לשנות תזמוני זיכרון, אך לא הבנתי איך זה משפיע על ה OC , ואיך מגדירים, ומה מגדירים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  12. המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP מעוניין להעלות כ- 200-400MHZ על מנת שהמעבד לא יהווה צוואר בקבוק לHD4870 שבכוונתי לקנות בהמשך. לא מעוניין להגיע למצב בו אני מעלה מתחים למעבד או לזכרונות. אם אעלה את הבאס ב 20-40MHZ זה יעשה את העבודה? האם הזכרונות יעמדו בזה? איזה קירור מומלץ למעבד בתקציב של כ-100 שח? תודה.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  13. Started by Ran B,

שלום לכולם. מצאתי מקום בו אוכל לרכוש את הגוף קירור XP120 של טרמלרייט. אך ברצוני להיות בטוח שהוא יתאים ללוח האם שלי, לכן אשאל האם למישהו מכם יש מושג האם גוף הקירור הזה יתאים ללוח האם שיש לי : ASUS P4P800 SE תודה, רן.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  14. לפני כחודש פרסמתם באתר את הסיקור הבא על הקירור החדש : http://hwzone.co.il/news/1203862179/64795/ ולפי הכתוב , הכרטיס לא נתמך ע"י כרטיסים בעלי ליבת ה G92 ובחודש זה פרסמתם את הכתבה הבאה אשר חושפת פרטים על ה 9800GTX : http://hwzone.co.il/news/1205963384/58436/ כפי שאתם ברואים בתמונות , רואים 9800GTX עם הקירור הנ"ל מחובר עליו השאלה היא , האם הוא כבר יצא בגרסאות אחרות ? לפי מה שהבנתי ה 9800GTX עובד על ליבת ה G92-400 שהיא מן G92 משודרגת אז הנה לכם עוד שאלה אז האם הקירור גם יעבוד על כרטיסי G92 ? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  15. תודה.

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  16. Started by nesber,

אמרו לי שקירור הסטוק בסדר גמור לבנאדם שלא עושה OC. השאלה היא כזאת: אני קונה את המעבד בKSP, שכידוע מייבאים בעצמם. האם סוג הקירור תלוי ביבואן, או שאותו מאוורר תמיד יבוא עם מעבד ספציפי של AMD? אם זה תלוי מהיבואן, אני פוחד שחברה כמו KSP תשים משהו גרוע ממש.....

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  17. שלום, ברשותי p.4 3.2ghz 478 ולוח asus p4c800e delux. המחשב נמצא בארון סגור סמוך למיטה, גודל הארון - רוחב 100 ס"מ, עומק 60 ס"מ, גובה 70 ס"מ. המחשב היום מרעיש מאוד (המארז מכיל 8 מאווררים וזה מאוד מרעיש). אני מעוניין לרכוש מארז חדש עם מערכת קירור שקטה ככל האפשר (קירור מים או מאורר) וספק כח חדש 450-550 וואט. בנתונים הטכניים של המערכות רשומה העוצמה ב db ואין לי כ"כ אומדן לעוצמה הזו ולכן אני מעוניין לשמוע את דעתכם. מבחינה תקציבית - אני חושב להשקיע עד 3000 ש"ח (כ 2200 ש"ח למארז + 800 לספק) - אפשר גם פחות אם למישהו יש המלצה למערכת שקטה. מבחינת יישומים, אני לא גיימר ולא עושה OC בסה"כ גולש באינטרנט ועובד עם OUTLOOK פתוח. תודה מראש, עומרי

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  18. Started by idan_20,

בואו לא נכנס עכשיו למה זה ולמה זה רק שאלה אחת האם זה נכון שתדר FSB 400 הוא לא מומלץ לעבודה בלוחות 965 ? מישהו פה עובד על תדר כזה עם לוח DS3?

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  19. Started by charlle,

שלום התקנתי את PRIME98 ואת AIDA32 לפי מה שראיתי שהאנשים ממליצים ואני עדיין לא מצליח להבין איפה ניתן לראות את הטמפ' המדוברות ומתח העבודה. אשמח אם תוכלו לעזור.

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  20. אני מנסה לעשות אוברקלוק ל4300E אבל הלוח אם פשוט לא נותן לי..זאת אומרת אין אופציה כזאת של הגברה בביוס.אני לא יודע מה לעשות עם זה אני מאד רוצה להגיע ל2GHZ או יותר ויש לי 1.86GHZ ..תודה מראש

• 4 תגובות
    • 477 צפיות
  21. Started by shlominavi,

שלום חברים...הזמנתי לפני יומיים מחשב עם המפרט הבא מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤940 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם DFI LANParty DK X48-T2RS ¤996 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=4711079391970 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP ¤510 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996580 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1375 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤138 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז ללא ספק COOLER MA…

• 4 תגובות
    • 477 צפיות
  22. מס שאלות : 1. עד כמה השפעה יש לספק על יכולת האוברקלוק ? 2.האם אני יכול להסתפק בספק פשוט ,אחד כזה שעולה אפילו 100 ש"ח , או שצריך כבר לקנות ספק של מותג טוב ? 3.שמעתי משהו על מייצב מתח שנמצא בספקים איכותים ולא בפשוטים, עד כמה זה משמעותי על יכולת האוברקלוק ובכלל ?

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  23. [זה הגוף קרור שעשוי כולו מנחושת] כרגע הוא מקרר אצלי בצורה מעולה את ה P4 2.0GHz שרץ קבוע על 2.66GHz האם Presscot דורש כבר פתרונות חזקים יותר? כמובן שאני מתכנן אוברקלוק ואני לא מתכוון להישאר עם הגוף קרור של אינטל... ;D עריכה: טמפ' מקס' במאמץ בשיא הקיץ לא יותר מ 46 מעלות, עם המערכת הנוכחית. זיכרון שיש לי זה DDR333. האם הוא בכלל יעבוד עם ה Presscot? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  24. Started by shay360,

כל כמה זמן מומלץ לנקות או בכלל להחליף את המאורר של המעבד? ושמתי לב שיש לי עוד מאורר שלא מחובר לחשמל במחשב הוא נמצא בחלק התחתון של המארז כאילו בצד של הצורב וה סידי רום אז שם למטה מה המטרה שלו??

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  25. שלום, מה יהיה ההבדל בתוצאות בין הלוחות: ASUS P5B ASUS P5B DELUXE ABIT AB9 ABIT IB9 ואחרון חביב: Abit FPIN9 ?? -- עם המעבד: e4300 / e6400 ועם זיכרונות 800mhz cl5 [בינתים לא בחרתי חברה] [אה כן ועם tuniq tower] תודה האם עם כל לוח יהיה אפשר להגיע ל 3.3MHZ ? ואיזה מהם הכי טוב? ולמה?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות

דיונים חדשים בפורומים