אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני לא מוצא את האופציה בביוס לשינוי מהירות הבאס יש למישו מושג איפה זה?
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
יש לי את המפרט בצד...אני צריך לנעול מתחים או משהו נכון?איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 472 צפיות
-
-
http://210.202.84.91/3coolers/index.html
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
היי חבר'ה . אני נתקל בבעיה מוזרה כשאני מנסה לעשות OC (אולי אני עושה משהו לא נכון ...) כאשר אני מנסה לעלות את ה FSB - המתח עולה אוטומאטית .... עברתי ל manual CPU volatage - וייצבתי אותו על ה voltage המקורי, אך ה voltage של הזיכרון משום מה עולה אוטומאטית ל 2.1 ולאחר כמה דקות המערכת נופלת .... עכשיו לא ראיתי בשום מקום היכן אני יכול לקבוע את הvoltage שאני רוצה אלא רק בכמה אני רוצה להגדיל אותו .... בכל מקרה , אם מישהו ניתקל בבעיה כזאת או יודע מה לעשות , אני אשמח לקבל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
שלום אני חדש בקהילה הזאת את האמת אני נמצא פה הרבה אבל רק קורא החלטתי להירשם אז ככה.. לפי מה שהבנתי OC ממריץ את המחשב יעני החלקים פועלים מהר יותר ואני רוצה לעשות OC אבל אין לי מושג איך (אני NOOB ) אז ככה אני מבקש שתעזרו לי לעשות OC ותגידו בכלל אם כדאי לי. הנה המחשב שלי : המעבד: P4 3.0 לוח אם : ASUS P5SD2-X כרטיס מסך: GEFORCE 6600 GT (כשיוצא כרטיסים חדשים ב 17 לאפריל אני קונה 8600 ) זכרונות:1.5GB RAM 533 הספק : COLORSIT 480W וזהו כול מה שאני יודע אם אתם צריכים עוד מידע אני יכתוב תודה על ההעזרה
-
- 4 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום ברשותי כ. מסך Raedon x800 PE המאוורר שלו רועש ואני מעוניין להחליפו. אני מחפש המלצה על קירור טוב, אפשרי פסיבי תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 472 צפיות
-
-
OK אני צריך קירור למעבד שהייה שקט כמה שיותר ויקרר טוב והוא צריך להיות קל יחסית כי הבנתי שלא טוב קירור כבד אם מזיזים את המחשב הרבה (זה קורה. יש LAN PARTY פעם באיזה שבועיים) זה לP4 2.6 800 FSB סכום משהו כמו 200 - 300 שקל
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם אפשרות לשנות תזמוני זיכרון, אך לא הבנתי איך זה משפיע על ה OC , ואיך מגדירים, ומה מגדירים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
מה היכולות oc של הזיכרון שלי תעזרו גם במפרט מחשב אני יודע שזה לא יהיה כמו 800mhz אבל בכל זאת לאיזה תדר אני יכול להגיע עם קירור טוב תודה
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה, אם אני הולך לישון למשל ולא עושה כלום במחשב מלבד לשמוע MP3 ומוריד באימיול, אפשר להוריד את מהירות המאורר של המעבד למינימום כדי שלא יהיה רעש?? יש לי את המאוורר: Thermaltake "A1715" Spark 7+ אם לא מומלץ אז מה כן?
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
אהלן , אממ.. אני מתכנן אוברקלוק בקרוב ואני צריך קירור שיחזיק לי את המעבד בטמפ' נורמליות , חשבתי על הקירור הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_986&products_id=5456 לא חשוב לי הרעש , מה אתם אומרים , שווה?
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
E6600 P5K Deluxe/WiFi-AP Super Talent 2GB (2x1GB) DDR2 PC2-6400 800MHz CL4 ASUS PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB ENERMAX LIBERTY 620W
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
בואו לא נכנס עכשיו למה זה ולמה זה רק שאלה אחת האם זה נכון שתדר FSB 400 הוא לא מומלץ לעבודה בלוחות 965 ? מישהו פה עובד על תדר כזה עם לוח DS3?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
יש לי מארז Thermaltake Swing VB6000 אחרי שקניתי קירורים רציניים לכ. מסך ולמעבד שמתי לב שעכשיו זה נשמע כאילו המאוורר של המארז עושה די הרבה רעש (אם אני מנתק אותו המחשב הרבה יותר שקט) עכשיו השאלה שלי אם לקנות מאורר אחר (למשל ARCTIC COOLING 120MM מנעה) יעשה שיפור משמעותי מהבחינה הזו?
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
השאלה היא כזו... יש לי 6800 אולטרה וקניתי מפנדה (שכרגיל דפקו ואתי) את הmaze4 לכרטיס מסך עכשיו לפי פנדה הוא מתיאם ל6800 אולטרה ונחשו מה הוא לא.... חח בכול מקרה הוא לא מתיאם כי צריך איזה חיבור של 4 ברגים ולא 2 כמו ב6800 הרגיל.. עכשיו שניכנסתי לאתר של dangerdan ראיתי שיש להם בלוק חדש של maze 4 ואפשרות לחבר אותו עם 4 ברגים בתוספת של 2 דולר מישהו יכול להגיד לי עם אני צודק.. ואני מקווה שאחד שמבין כי חבל להזמין סתם.. אז מה אומרים הבלוק קרור הזה יתאים ל 6800 אולטרה שלי או לא?? http://www.dangerdenstore.com/product.php?productid=150&cat=48&page=1
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות אוברקלוק ל4300E אבל הלוח אם פשוט לא נותן לי..זאת אומרת אין אופציה כזאת של הגברה בביוס.אני לא יודע מה לעשות עם זה אני מאד רוצה להגיע ל2GHZ או יותר ויש לי 1.86GHZ ..תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש לוח אם של אסוס P4s 800d עכשיו הוא מרעיש לו אז הצעתי לו להחליף תמאוורים אז איך אני יודע איזה מאוור אני קונה למעבד ? אני רוצה מאוור שקט במיוחד ואמין ! תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9800 PRO האם אוברקלוק ישפר את ביצועיו (יעלה FPS במשחקים) והאם יש סיכון?
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC קל-בינוי במחשב החדש, המעבד הוא AMD Phenom II 3.0ghz BE והלוח GA-MA770-DS3 וקירור לא רציני מדי AC Freezer 64 Pro עכשיו רציתי לשאול אילו זכרונות כדאי לקחת כדי לעשות OC כזה? ואני לא מתכן להגיע גבוה, משהו כמו 3.4Ghz או משהו כזה. (משהו בטווח של 250-350 שקל) עוד שאלה, האם בכלל אפשרי עם הלוח הזה והקירור הזה?
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט הוא: Gigabyte k8n-pro sli עם 25 מעלות Amd athlon 3000 64 עם 39 מעלות power /aux עם 71 מעלות מה מסמל האחרון? יש מאורר אחד במארז שמוציא אוויר,קירור הסטנדרט שבא עם המעבד. הטמפרטורות נבדקו בעזרת Sisoftsandra. המחשב כל כמה דקות משמיע "ביפ",מזה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
מה יותר כדי לי לקנות:מאוורר Artic Cooler של 80 מ"מ ב-40 ש"ח או 2 מאווררים רגילים של 80 מ"מ ב-30-40 ש"ח? אם כדאי יותר את ה-2 מאווררים אז איפה כדאי לי לחבר את האחרון(יש לי מקום ל-3 מאווררים במארז אבל מכיוון שאחד נדפק לי אז יש כרגע 2 ...אז אחד מהמאווררים יחליף את זה שנדפק אז איפה כדאי לי לעשות חור במארז ולחבר את האחרון?)
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש מספר טמפ' לא הגיוניות כשאני מסתכל בתוכנות מוניטור לטמפ'. הדגשתי את הטמפ' הללו בצהוב. למישהו יש הסבר לכך?
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש לי ATI HD2900XT ויש לי כמה שאלות.. הראשונה.. הטמפ' שלו כל הזמן על 50+-.. ובשום מקום בפורום לא כתוב מה הטמפ' המומלצת שלו או של כל כרטיס אחר.. אז האם זו טמפ' טובה ?? ואם כן.. איזה תוכנה טובה לOC איתו (ATI TOOL לא עובדת).. ודבר נוסף.. איפה אפשר לשלוט במהירות מאוורור שלו ? תודה..
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת כרטיס מסך חדש ונראה לי שאני צריך להחליף ספק כוח. כיום אני עובד עם E6600 על 3.2GHZ, דיסק שיח אחד, שני צורבים ו7600GT באוברקלוק. נראה לי שאני ילך על 8800GTS 320MB ויעשה לו OC... אזה ספק יתאים לי? ENERMAX LIBERTY 400W יספיק? בין השאר חשוב לי גם השקט והמליצו לי על SEASONIC S12, האם הוא באמת מאוד שקט? דגם של 430W עולה 530ש"ח בנעה... תודה מראש, אור
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
ראיתי את המשחה הטרמית הזו רק בפוקספיסי. מישהו יודע מי עוד מוכר אותה?
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-