עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by solet,

שלום לכולם. אז ככה - הבעיה שלי היא כזאת: עומס חוס במחשב!!!!! המפרט שלי הוא כזה: מעבד AMD1700 XP לוח אם ASUS A7V333. דיסק קשיח MAXTOR 120GB 8 MB BUFFER. ויש לי שני מאוורים אחד נמצא בגב המארז (ליד כל היציאות מאחורה) והוא מוציא את האוויר החם . והמאוורר השני נמצא בתחתית המארז בחזית והוא מכניס אוויר קר. אבל שאני מפעיל את תוכנת הניטור שלי הטמפ' משתוללת: טמפ' לוח אם:33 מעלות. וטמפ' המעבד 63 מעלות!!! עוד משהו שלא ציינתי - קניתי והתקנתי בשבוע שעבר גוף קירור חדש למעבד: AEROCOOL DP 101. אבל הטמפ' גבוהה! מה לעשות?? ניקיתי את המעבד הישן מהמשחה הישנה ומרחתי את המשחה החדשה. והתקנתי את גוף הקירור. אבל עדיין הטמפ' גבוהה. יש לכם המלצות בשבילי? תודה.

• 3 תגובות
    • 450 צפיות
  2. אני מנסה לעשות אוברקלוק ל4300E אבל הלוח אם פשוט לא נותן לי..זאת אומרת אין אופציה כזאת של הגברה בביוס.אני לא יודע מה לעשות עם זה אני מאד רוצה להגיע ל2GHZ או יותר ויש לי 1.86GHZ ..תודה מראש

• 4 תגובות
    • 450 צפיות
  3. Started by mazoneli,

יש לי את ה tuniq ואני רוצה להפעיל אותו ללא המאוורר, ההפרש טמפרטורה הוא 2-5 מעלות ללא המאוורר האם יש סיבה לדאגה ? E4300. 1.8@2.4 המארז מאוורר היטב הלוח ושאר רכיבי המערכת לא עוברים את טמפרטורת הסביבה ביותר מ 7 - 10 מעלות.

• 4 תגובות
    • 450 צפיות
  4. Started by shay360,

כל כמה זמן מומלץ לנקות או בכלל להחליף את המאורר של המעבד? ושמתי לב שיש לי עוד מאורר שלא מחובר לחשמל במחשב הוא נמצא בחלק התחתון של המארז כאילו בצד של הצורב וה סידי רום אז שם למטה מה המטרה שלו??

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  5. Started by sinai21,

התקנתי את הסיילנסר על ה- 6600GT שלי (Gigabyte) אבל הוא לא עובד! חוץ מפיסית לחבר אותו לכרטיס הייתי אמור לעשות עוד משהו?

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  6. Started by lader,

יש לי RADEON 9800 PRO האם אוברקלוק ישפר את ביצועיו (יעלה FPS במשחקים) והאם יש סיכון?

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  7. Started by Resized,

אני מתכנן לעשות OC קל-בינוי במחשב החדש, המעבד הוא AMD Phenom II 3.0ghz BE והלוח GA-MA770-DS3 וקירור לא רציני מדי AC Freezer 64 Pro עכשיו רציתי לשאול אילו זכרונות כדאי לקחת כדי לעשות OC כזה? ואני לא מתכן להגיע גבוה, משהו כמו 3.4Ghz או משהו כזה. (משהו בטווח של 250-350 שקל) עוד שאלה, האם בכלל אפשרי עם הלוח הזה והקירור הזה?

• 3 תגובות
    • 450 צפיות
  8. Started by FatallChill,

טוב יש לי geforce 5200 fx ואני רוצה לדעת מה אפשריות האוברקלוקינג שהוא נותן.

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  9. Started by איתמר,

אני לא מתכנן OC למעבד שלי אז אני לא יודע אם הקירור שאני מקבל אם המעבד יספיק לי או שאני צריך לקנות אחד אחר

• 3 תגובות
    • 450 צפיות
  10. שלום. יש ברשותי מעבד p3 866 בסלוט 1 ותמיד ניסיתי לעשות לו Oc אבל משום מה תמיד היו בעיות! בהתחלה הבאס הוא 133 ואני יכול להעלות אותו עד 150 ( כי אין עוד ! צ'יפ טיפש וישן). יש עוד משהו ....זה גם קובע spread spcture ( ארר משהו כזה) On/off יענו 133 On 138 off 140 on 143 off 150 on אני קראתי באיזה פורום שהאפשרות הזאת לא טובה כי היא מיועדת לשרתים אבל שניסיתי לעשות 143 off המחשב לא עלה אז היתי רציך לרסטר את הביוס ולהחזיר את זה ל 133 on. טוב כנראה אין לי אפשרות לבטל את זה אבל בכל מקרה הוצאתי את המעבד סלוט 1 ועשיתי לו ניקוי יסודי ( הגוף קירור הוא מובנה עליו וקשה מאוד לפרק) ואחרי זה הצלחתי להגיע לבאס 150 , משמע 1Ghz בלי בעיה ובלי קריסות. לצערי אני לא יכול להעלות עוד כי אי…

• 4 תגובות
    • 450 צפיות
  11. קניתי מחשב חדש עם מעבד 805 של אינטל ולוח של MSI פלטינום -945P הבנתי כאן שכל מה שצריך כדי להמהיר את המעבד זה להעלות את ה-BUS שלו ל-166 (כדי להגיע למהירות 3.2 MHZ) נכנסתי ל-BIOS לאופציה של הבאס ואני לא רואה בכלל שאפשר להעלות ל-166 (רק עד 165) למה זה ככה ? אגב, אם אני מכניס ערך של 165 ..המחשב לא נדלק בכלל ! (הוא כן מקבל חשמל ונראה שהכל בסדר , אבל המסך לא נדלק ). אם זה אמור להיות פשוט ,מה יכול להפריע לי ? זה החומרה שיש לי ,אול זה קשור איכשהו : (הרכבתי לבד) מארז קומפיוקייס עם ספק : HEC 425W (Herolchi) Low-Noice Power Supply זיכרונות OCZ 667 . שתי יחידות של 512 מגה . כרטיס מסך 6600NE קירור למעבד- החלפתי את מה שבא עם המעבד לדגם של ARCTIC FREEZER PRO אני מבין ק…

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  12. Started by HolliwinD,

אני רוצה לעשות oc למעבד שלי יש לי קירור חדש TR2. אני חדשב ב- oc אני צריך עזרה איך לעשות את זה. מי שיכול לעזור לי ולהדריך אותי שלב שלב? פרטי מעבד: AMD Athlon xp 2400 תודה לעוזירם!!

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  13. Started by Lirux,

אני רוצה לקנות מאורר למארז שלי. המארז מואר עם קטודה של uv אז חשבתי על המאורר הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3925 או שיש את זה שהוא לא uv http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902 מי מביניהם יותר טוב? וגם חשוב לי לדעת עם שתיהם שקטים?

• 4 תגובות
    • 450 צפיות
  14. בחישובים שעשיתי לא יוצא לי משתלם להשקיע בערכה (לוח אם וגוף קירור) כדי להאיץ את הקונרו. למרות שקל מאוד לעשות לו OC, הרי שבסכום שבו אני קונה לוח אם יותר טוב וגוף קירור אני יכול לקנות מעבד משודרג. האם יש למישהו הצעה ללוח אם \ גוף קירור אשר כן משתלמים לי בסופו של דבר מאשר לשדרג את המעבד ל-6600? שהרי לוח יותר טוב (נגיד בין 965 ל-975) יעלה לי 300 ש"ח יותר, פלוס מינוס ועוד גוף קירור ב-100 או 200 ש"ח. וכבר הגענו להפרש בין המעבדים (שלא לדבר על ההפרש בין 6300 ל-6400 שהוא הפרש של 300 ולכן עוד פחות משתלם ב-OC).

• 4 תגובות
    • 450 צפיות
  15. Started by rafi-s-,

תראו בתמונה מה שמסומן בכחול זה התוצאה של המכפלה נכון? אם כן אז המכפלה שלי 3X אם אני מעלה את המכפלה ל 4X זה יהפוך 1112 ובטטוק אמור להיות 1000 ? זאת אומרת שאני לא יכול לעלות את זה ל 4X?????? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  16. Started by KyleIsle,

תתעלמו מהודעה זו. (אני לא מצליח למחוק אותה) ההודעה הבאה היא המלאה.

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  17. היי מפרט המחשב שלי : AXP 1700+ jihub 0.13 micron Epox ep - 8rda+ 512 mb ddr 400 crosair קירור : SK7+SF2 עכשיו, איך להתחיל, לאט לאט ? או להגדיר 1.8 מתח ולהרביץ ישר באס 200ומשהו במכפלה 10 או 11? עזרה בבקשה

• 4 תגובות
    • 450 צפיות
  18. Started by Goldlm,

שלום יש ברשותי בבית מחשב ישן יחסית (סלון 333MHZ) ורציתי לעשות לו OC קטן. היום מרחתי מחדש משחה תרמית, ריעננתי את המאוורר של המעבד והוא מוכן ל OC. השאלה שלי היא: איך עושים את זה למחשב ישן כזה? לא מצאתי אף אפשרות כזו ב BIOS. אמרו לי שניתן לעשות זאת על ידי שינוי בג'אמפרים, הגאמפרים זה ה CPU FSB? ויש לי טבלה כזו בלוח אם שרשום שם CPU FREQ RAT10 ויש שם אפשרויות מ 3.5K ל 5.5K, לאחר בדיקה, אצלי זה מוגדר על 5K. ניסיתי להוריד להכי למטה ולהעלות להכי למעלה-לא העלה את המהירות. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 450 צפיות
  19. מצורף צילום.יש אפשרות עם הייצורים האלה לקצת OC? מישהו יגביל אותי?אודה לעזרה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 450 צפיות
  20. לפני יומיים קיבלתי את המחשב החדש שלי. בכל מקרה,עם המאוורר הוזמן מאוורר למארז מדגם:Ezcool 120mm Case Fan 18.5dba 55.6CFM. מה שקרה זה שכנראה המאוורר לא היה במלאי אז שמו לי(בלי לציין זאת..) את המאורר הזה במקום:Raidmax 120mm Case Fan 29.8dba 70CFM. עכשיו אני רואה שלRiadMax יש יותר CFM אבל הוא גם מייצר יותר רעש...האם תוספת הרעש תורגש עם המפרט שלי(בצד)? הRaidMax עולה גם עוד 11 שקל שבמחירים האלה זה 50% חחחח... האם החברות חשובות במוצרים קטנים כגון אלה?האם זה דבר שדורש התייחסות או לעזוב את זה?

• 4 תגובות
    • 450 צפיות
  21. Started by yoav1000,

איזה זיכרון צריך כדי להגיע ל 270 FSB ? (בבקשה לפרט דגם חברה וכו')

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  22. Started by asafsee,

שלום אני רוצה לקנות Thermaltake BigTyp 120 ישנם 2 דגמים: 1- רגיל ללא פוטנציומטר / עובד ב 1300 סלד 2- בעל פוטנציומטר / ברצוני לדעת מה טווח המהירויות! תודה רבה על כל עזרה אסף

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  23. Started by -Nike-,

הי.! יש לי בעיה ב OC שאני עושה... אחרי איתחול של המחשב זה כותב לי את זה מסך POST... Skip Over CPU Clock frequency XXX..... ובאיתחול השני הוא כותב : OVER CLOCK NOW..... וכחה זה קבוע ואני לא יודע כבר מה לעשות אני חרשתי את הביוס המזד**ן הזה ולא עוזר כלום! הלוח שלי : Gigabyte GA-K8NF-9 Ultra (rev1.1) bios f6 המעבד AMD +3200... תעזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  24. Started by DeancD,

אוקיי לפניי כמה זמן פירמאטתי תמחשב והכרטיס רשת שלי היתנתק . שיחקתי טיפה בדוס והוא חזר לפעולה , אבל בתוצאה מי זה המאווררים החלו לעבוד חלש ממאווד! עד כדיי כך שלא שומעים אותם!, אז יוצא מצב שבזמן משחק המחשב מתחמם וקורס. אני לא יודע מה לעשות המאווררים עובדים מאוד חלש בתוצאה של משחק עם הדוס

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  25. Started by predator_008,

המאוורר של ההיטסינק אצלי עובד על 2860RPM ומולו יש עוד מאורר ג'נרי שניהם שואבים אוייר פנימה . שאלתי היא אם אני אחליף את המאוורר של המעבד המאוורר בלבד הם יהיה ירידה בטמפ? כי הקיץ הזה כנראה לא ביא לאטלון שלי. תודה מראש. .ProtoSs.

• 0 תגובות
    • 450 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.