אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב אבל אני ממש לא מבין בכל הקטע של הקירורים.. אז אם מישהו פה יכול להמליץ לי על איזו שהיא מערכת קירור או אולי אפילו רק מאורר יספיק לי או שאולי אני בכלל לא צריך אחת.. כל הצעה תתקבל בברכה! פירוט של המערכת שאני הולך לקנות: מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - BOX לוח אם: ASUS M2N-SLI Deluxe Socket AM2 NVIDIA nForce 570 SLI ATX AMD Motherboard כרטיס מסך: EVGA GeForce 8800GTS 640MB 320-bit GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card דיסק קשיח: WD - WD2500KS 250GB 7200RPM 16MB Cache זיכרון: Kingston 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 667 PC2 5300 מארז: כנראה ה - 3D Aurora 570 ספק כוח: Thermaltake ToughPower W0103 …
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי קירור thermalright v1 לכרטיס המסך שלי 6800gs agp הצלחתי לפרק את הקירור של הליבה אבל את הקירור של הזכרונות לא הבנתי איך להוריד , מישהו יכול לעזור ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 472 צפיות
-
-
לפני שבוע הבאתי את הRADEON 1900XT , עשיתי לו OC והגעתי למהירויות של ה1900XTX ורציתי לדעת לגבי הטמפרטורות שלי האם הן סבירות: במנוחה, אחרי שהעלתי את מהירות המאוורר סטוק ל50% הטמפ היא בסביבות ה47-49 מעלות במאמץ הכרטיס מגיע בסביבות ה77 - 81 מעלות כשהמאורר עולה אוטומטית ל100% מהירות. מישהו יודע?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
שלום... יש לי לוח אם 8KDA3J S-754 sata, gbl ומעבד Athlon 64 3000+ (S-754 וזיכרון 2*512MB A-DATA כרטיס מסך nvidia gforce 5 5200fx ספק 300 w איכותי רציתי לדעת איזה אוברקלוקינג אפשר לעשות למחשב!! ואיזה קירור זה דורש.... תודה רבה רבה!! ???????????????????????????????????????? ובבקשה תענו לי !!!!!
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של HP מדגם Pavilion dv9000 הוא 17" יש לי בעיה, שהוא פשוט מתחמם קצת יוצר מידי, והייתי רוצה לקנות לו מערכת קירור חיצונית היחידים שמייבאים מערכות מסוג זה הם נעה מחשביים הבעיה שהם לא יודעים איזה מהמערכות קירור מתאימה בגודל למחשב שלי ואין להם אפילו מערכת אחת בתצוגה לבדוק ולכן קוויתי שאולי תוכלו להמליץ לי איזה מהמערכות קירור לקנות http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=791 חשוב לי, שהמערככת קירור תהיה כמה שיותר בגודל המתאיים, שקטה אבל בכול זאת שתעשה את העבודה תודה
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות קירור למעבד אני לא מתכנן OC תקציב לא רלוונטי המעבד זה Core 2 Quad Q6600 BoxוIntel או שהמאורר שמגיע איתו יספיק כי אני מחפש מאורר שקט
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
מה הביוס של לוח אם ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? וכמה אני יכול להגיע איתו ב OC עם קירור סטוק וזיכרונות 1GB TwinMOS DDR2 סוג 667? שתיי סטיקים
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
מחר אני לוקח מהחלפה במסגרת האחריות כרטיס 1900GT של ספיר. לפני כחצי שנה הוא התחיל לעשות לי בעיות והדיאגנוזה היתה שהלך הזכרון (נקודות כחולות ירוקות מהבהבות על המסך החל מה STARTUP). לפי מה שקראתי פה בפורומים יש לכרטיס הזה בעיית התחממות שכנראה היא זאת שגרמה לתקלה. ד"א, החדר שלי חם מאד. שווה מחר כבר לקנות קירור מיוחד X2 AC או THERMALTAKE AT2? אני לא מתכנן OC בקרוב (בעתיד כנראה שכן) אבל האחריות תפוג בעוד 3 חודשים ולא הייתי רוצה להשאר עם כרטיס פגום..
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד הנ"ל האם יש הכנות שצריך לעשות לפני? האם צריך לשנות משהו בג'אמפרים? יש בביוס אפשרות של Manual ואז אפשר לשנות את המהירות בצורה כזאת: FSB:RAM:PCI Ratio : 133:133:33, 133:100, 33, או נמוך יותר ויש לי אותו דבר רק CLOCK שזה בעצם המהירות ואני יכול להעלות את זה אבל הPCI עולה גם כן, ואני מפחד שזה ישרוף לי את הכרטיס מסך. האם העלה של הPCI יכול לשרוף לי תכרטיס? ובכלל איך אתם ממליצים לי להמהיר את המערכת?
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
הפינים של הגוף קירור של המעבד נשברו ועכשיו המעבד ח ם ! אני צריך גוף קירור חדש....ב מ ק ס י מ ו ם 100 ש"ח.... אולי אני יעשה OC בעתיד אבל לא לחוץ על זה.... ש: שקונים גוף קירור או בא עם מאוורר? ומה ששמתי פה בלינק זה גוף + מאוורר?או רק מאוורר? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14521
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אני לאחר אוברקלוק כמובן. קירור zalman 9500 ultra silent המעבד קפץ דור מ1066 ל1333 הטמפרטורה במנוחה נשארת יציבה לחלוטין, בין 42-43 לא יותר ולא פחות... זה בסדר?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים ניסיתי לעשות OC לE2140 עם לוח GA-945cmx-s2 בקיצור, נתקעתי באיזור 2.2 עכשיו כשאני חושב על זה, אני חושב שנתקעתי בדיוק במגבלה של הFSB של הלוח אם. כאשר הגעתי לאיזור 2.2, הFSB היה בעצם על 266~ (לפי מכפלה של 8) שזה אומר באס של 1066. האם באמת זה כנראה הגורם המגביל בOC?
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש : רדאון 9800 פרו 2500+ ואני צריך מאווררים למארז יש לי שני מקומות מאחורה ואחד מקדימה כולם בגודל 80 מ"מ אני צריך שתגידו לי בבקשה איזה מאווררים לקנות דגמים ספציפים והאם כדאי לי לעשות חור בדלת ממול למעבד ועם כן באי זה גודל אז בבקשה תגידו לי איזה מאווררים לקנת ואיפה למקם אותם ושהמחיר של כולם יצא בסביבות 150 שקלים תודה
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום יש לי במארז 2 מאוררים אחד מקדימה שמכניס אוויר ואחד מאחורה שמוציא שניהם של 120 מ"מ ויש לי מעל הגוף קירור של המעבד ארובה שיוצאת לדלת השמאלית עכשיו אני מתלבט אם להחליף את הארובה במאורר שיוצא אוויר ??? מה נראה לכם ???
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אני לא מוצא את האופציה בביוס לשינוי מהירות הבאס יש למישו מושג איפה זה?
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
http://210.202.84.91/3coolers/index.html
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
היי חבר'ה . אני נתקל בבעיה מוזרה כשאני מנסה לעשות OC (אולי אני עושה משהו לא נכון ...) כאשר אני מנסה לעלות את ה FSB - המתח עולה אוטומאטית .... עברתי ל manual CPU volatage - וייצבתי אותו על ה voltage המקורי, אך ה voltage של הזיכרון משום מה עולה אוטומאטית ל 2.1 ולאחר כמה דקות המערכת נופלת .... עכשיו לא ראיתי בשום מקום היכן אני יכול לקבוע את הvoltage שאני רוצה אלא רק בכמה אני רוצה להגדיל אותו .... בכל מקרה , אם מישהו ניתקל בבעיה כזאת או יודע מה לעשות , אני אשמח לקבל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
קניתי קירור חדש לכרטיס מסך שלי - Zalman Fatal1ty FC-ZV9 לאחר OC קטן - מעבד 621mhz זכרונות 720mhz טמפ' עפ"י ATITOOL בסטוק (לאחר הרבה זמן - יומיים עבודה): מעבד - 47 כללי - 40 :s05: האם הטמפ' תקינה ? מתי צריך להתחיל לפחד ? :s05: * מה המשחה טרמית הכי טובה ? (מחיר לא חשוב)
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
OK אני צריך קירור למעבד שהייה שקט כמה שיותר ויקרר טוב והוא צריך להיות קל יחסית כי הבנתי שלא טוב קירור כבד אם מזיזים את המחשב הרבה (זה קורה. יש LAN PARTY פעם באיזה שבועיים) זה לP4 2.6 800 FSB סכום משהו כמו 200 - 300 שקל
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
מה היכולות oc של הזיכרון שלי תעזרו גם במפרט מחשב אני יודע שזה לא יהיה כמו 800mhz אבל בכל זאת לאיזה תדר אני יכול להגיע עם קירור טוב תודה
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה, אם אני הולך לישון למשל ולא עושה כלום במחשב מלבד לשמוע MP3 ומוריד באימיול, אפשר להוריד את מהירות המאורר של המעבד למינימום כדי שלא יהיה רעש?? יש לי את המאוורר: Thermaltake "A1715" Spark 7+ אם לא מומלץ אז מה כן?
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב כבר שנתיים AMD 3000+ 64 BIT המעבד ללא OC רציתי לשאול האם לקראת הקיץ כדי להחליף את מישחת הקירור הלבנה וכמובן את כול המאוורים גם או שאולי לא צריץ לפתוח את גוף הקירור בשביל המשחה 1) מה יקרה אם לא אחליף את המשחה 2) אם אתם ממליצים להחליף את איזו משחה שתהיה לא יקרה כי אני לא עושה OC בתודה שרון
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
-
E6600 P5K Deluxe/WiFi-AP Super Talent 2GB (2x1GB) DDR2 PC2-6400 800MHz CL4 ASUS PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB ENERMAX LIBERTY 620W
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אמרו לי שקירור הסטוק בסדר גמור לבנאדם שלא עושה OC. השאלה היא כזאת: אני קונה את המעבד בKSP, שכידוע מייבאים בעצמם. האם סוג הקירור תלוי ביבואן, או שאותו מאוורר תמיד יבוא עם מעבד ספציפי של AMD? אם זה תלוי מהיבואן, אני פוחד שחברה כמו KSP תשים משהו גרוע ממש.....
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-