עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by RKK,

טוב אז ככה: קניתי היום 8800GT והתקנתי דרייברים והכל.. ואני נכנס ל EVEREST..ואני לא רואה את הטמפ' של הכרטיס מסך.. גם ב SPEED FAN מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  2. Started by Eden 6600,

קניתי מחשב חדש (אמור להגיע בימים הקרובים) ורציתי להשקיע בו טוב בנושא של האיוורור והקירור. מה אתם ממליצים לי לעשות? (מה לקנות, איך להרכיב וכו'...) אגב, כרגע אני חושב על אירוור רגיל (לא גז או מים) תודה

• 5 תגובות
    • 494 צפיות
  3. Started by Dror-tz,

היי יש לי מחשב pentium D 920 2.8 MH לוח אם- abit il 8 צ'יפסט: Motherboard Chipset: Intel Lakeport i945P זיכרונות: 2 של 512 של twinmos ו-2 של 1 ג'יגה של samsung העלתי את ה-BUS SPEED ל-215 אז 215X14 = 3100 MH עם קירור big typhoon הטמפרטורה במנוחה - 18 ובמאמץ - 25 ברגע שאני רוצה להעלות עוד את הbus speed מעל ל-215 איך שאני יוצא מהביוס והמחשב עושה ריסטארט אז המחשב לא עולה לי ניסיתי להוריד את המחלק של הזיכרונות וזה לא עזר, בעיה של טמפרטורה לא נראה לי שזאת הבעיה האם הגבול של המחשב שלי הוא עד 215 ? אם לא אז איך אפשר להתקדם עם האוברקלוק שלי ? ???

• 5 תגובות
    • 494 צפיות
  4. משהו מגביל אותי אני חושב או שעשיתי משהו לא בסדר - ניסיתי העלת מתחים הורדת מכפלת ht שום דבר לא עזר זה פשוט נתקע או לא עולה. אם מישהו יודע מה לא בסדר אני אשמח אם הוא יעזור.

• 5 תגובות
    • 494 צפיות
  5. נגיד אני מעלה באס ל1333. מבטל את כל האופציות המכשילות. אם הוא עדיין לא יציב זה אומר שהזכרונות דפוקים? או שנגיד זכרונות 667 כמו שיש לי לא יספיקו? מוראל.

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  6. Started by lmlm,

http://www.bit-tech.net/hardware/2006/08/01/conroe_heatsink_group_test/1.html וזה הדף המסכם: http://www.bit-tech.net/hardware/2006/08/01/conroe_heatsink_group_test/10.html לפי מה שהם בחנו ה Freezer מקרר כמו BT אבל ב40% פחות כסף.

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  7. -קירור אוויר ולא מים -ישקיע עד 170 שקל תודה!!

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  8. למשל אם אני רוצה לחבר לצלעות של המעבד מאווררים בצדדים, איפה אני יכול לחבר את החוטים? ואם יש משהו שמחבר את כולם ביחד זה יהיה נחמד..

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  9. Started by Big_Guy7,

שמעתי על תוכנה בשם Clock Gen או משהו כזה, לעשות OC. אני לא מבין גדול בכל העניינים של הביוס, ואני דיי מפחד להתעסק בזה. רציתי לדעת אם התוכנה הזו קלה וטובה לאוברקלוק (לא הכי כבד..) תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  10. Started by lalnage,

איך הCorsair HC200EX-1001? יש ב1266 ש"ח בפאנדס.

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  11. Started by ras81,

שלום התקנתי את המערכת שלי והוספתי גם בלוק לציפ'סט (לקחתי את הבלוק הגדול של זלמן לכרטיס מסך), החיבורים לא התאימו אז אילתרתי חיבור של שני צינורות. עם זאת הטמפ' של הציפ'סט ירדה אומנם מ41-42 ל 38-39 אבל זה נראה לי שינוי קטן. הטמפ' של המעבד ירדה ב5 מעלות לפחות. ברור לי שמערכת שלי היא לא לOC חזק מכיוון והיא פסיבית ובעלת צנרת צרה יחסית אבל לא אמור להיות שיפור יותר גדול בקירור של הציפ'סט? יכול להיות שמשהו לא עשיתי נכון? ללא קשר ראיתי שהHD שלי הוא בטמפ' של כ40 מעלות - זה בסדר? הנה כמה תמונות של המערכת ושל הטמפ' . [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  12. Started by Jeka90,

יש לי משהו מאוד מוזר מאז שקניתי את המחשב בנוגע לטמפטורה ומתחים של המעבד שלי (3800X2). כשאני מפעיל את PC Probe הטמפרטורה שמה היא 45-50 והמתח של המעבד 1.38. כאשר אני נכנס לאוורסט ---> SENSOR, לא מופיע לי הטמפ' של המעבד ואם היא מופיע אז התוכנה מזייפת משום שרשום 3-6 מעלות. המתח של המעבד באוורסט 2.26. כאשר אחרי הפעלת אוורסט אני מפעיל את PC Probe, הטמפרטורה שם צונחת ל- 25-28 מעלות ומתח עולה ל- 2.44. כאשר אני מפעיל את cpu-z, התוכנה אומרת לי שהמתח 1.35. מישהו יכול להסביר לי את הדבר הזה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  13. Started by SixKiller,

שלום... לא נראה לי שהשאלה הזאת נשאלה אי פעם אבל יש לי הרבה מאוד מאוררים ויש לי על הלוח 3 חיבורים ואני חיברתי הכל לחיבורים של פאוור אז מה לעשות אותו דבר..? פאוור? או על הלוח....

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  14. Started by waveburst,

אני קונה בימים הקרובים מחשב. לוח האם שאני קונה הוא GA-K8N Ultra-9 של gigabyte והמעבד הוא AMD althon 64 3200+ אני מתלבט האם כדי לי לקנות את הBOX שמגיע עם 3 שנים אחריות כידוע... או ללכת על המאוור הגיגנטי הבאה: http://tw.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GH-PCU32-VH.htm מה אתם חושבים?? בתודה, גל. בעריכה: אהה.. רגע?! המאוור הזה הוא בכלל לאיזה אלטון 4000+ הוא ישב לי בכלל על המעבד!? ואם לא.. אז מה לגבי המאוור הזה: http://tw.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GH-PCU22-VG.htm

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  15. Started by nehmia,

איך מתקינים את זה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/popup_image.php?pID=2512ℑ=0 איך זה עובד ואם זה כדאי.?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  16. Started by Numi1989,

יש לי מעבד : AMD athlon[tm] 64 Processor +3000 עכשיו יש לי מערכת קירור מים של tt Big Water 735 כתוב שהיא מתאימה לכול מעבדי all AMD AM2 Series and AMD K8 series. זה אומר שזה מתאים לשלי או לא ?

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  17. האם טמפרטורה של 48-50 מעלות במנוחה לפנטיום 4 פרסקוט עם קירור סטוק זה בסדר? רק כן או לא זה הכול

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  18. שלום לכולם המפרט שלי מופיע בחתימה שלי למטה וזה כולל את הOC הקטן שעשיתי עכשיו רציתי לשאול האם יש למישהו אותה חומרה וכמה הוא הצליח להגיע או שיותר נכון לכמה כדי לעלות את הBUS שלי שלא יתחממו לי יותר מידי דברים עכשיו אני על 46 מעלות במנוחה!!

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  19. Started by yosi yosef,

התחלתי ליבנות מערכת קירור ביתית ואני צריך משאבה חזקה כי אני מיתכון לשים אותה גם על המעבד גם על כרטיס מסך וגם על הציפסט

20. Started by mor_anter,

איך אני יודע מה הסטפינג של המעבד שלי

21. ועד כמה לפי דעתכם אפשר? מה צריך, איך זה עובד, איפה צריך לדחוף ידיים ועל מה ללחוץ?

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  22. Started by joniar,

אני קונה מעבד E8400 ויש לי כמה שאלות א.האם הקירור סטוק שלו יספיק ל-OC אם לא-איך של ASUS ו-GIGABYTE

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  23. Started by yehob,

Award Modular BIOS v6.00PG TDB103F מישו יכול לעזור לי... אני לא יודע איך נועלים PCI AGP ואיך מעלים מתח בביוס שלי.. אני פשוט לא מוצא את זה. הלוח אם הוא BIOSTAR M7TDB

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  24. אני מחפש שני מאוררים 80 מ"מ ו 120מ"מ עם חיבור כמתואר בלינק של 4 פינים ולא של מולקוס http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/CS-012074.htm בבקשה תעזרו לי למצוא מאורר שמתאים עם חיבור כזה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים