עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by redead,

כרגע במחשב שלי נמצאים מקדימה מאורר קטן 4 ס"מ מאחורה גדול 12 ס"מ ( שניהם רגילים והכי פשוטים שיש).. ועל המעבד מאורר אורגינלי של AMD .. המחשב כאמור אני לא יגיד מרעיש אבל בו נגיד "נשמע "... השאלה מה אפשר לעשות כדי שיהיה שקט יותר.. בקרוב אני הולך להחליף ספק כוח ( וזה בלי קשר לרעש ) למשהו אכותי, האם זה יוריד מהרעש? וגם מאורר למעבד (AMD4200DUAL ) אני הולך להחליף ואני ישמח לקבל המלצות לאיזה מאורר שקט טוב ואמין להחליף? השאלה האחרונה היא לגבי ה12 ס"מ שיושב בתחת של המארז האם כדי להחליף אותו למשהו קצת יותר איכותי ושקט? תודה.

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  2. Started by Killer Storm,

איך הA-DATA PC4000/DDR500 לאוברקלוק של A64 3200+ 754 ? יש לי את המעבד הזה ולוח +8KDA3 של EpoX אני שוקל לעבור לקירור מים ולעשות אוברקלוק, שמעתי שהזיכרונות האלה מומלצים אבל אני רוצה לשמוע רשמים עליהם מאנשים מקצועיים בנושא אם אפש ר

3. Started by motorishta,

שלום... יש לי לוח אם 8KDA3J S-754 sata, gbl ומעבד Athlon 64 3000+ (S-754 וזיכרון 2*512MB A-DATA כרטיס מסך nvidia gforce 5 5200fx ספק 300 w איכותי רציתי לדעת איזה אוברקלוקינג אפשר לעשות למחשב!! ואיזה קירור זה דורש.... תודה רבה רבה!! ???????????????????????????????????????? ובבקשה תענו לי !!!!!

4. Started by itelon,

מה הביוס של לוח אם ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? וכמה אני יכול להגיע איתו ב OC עם קירור סטוק וזיכרונות 1GB TwinMOS DDR2 סוג 667? שתיי סטיקים

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  5. Started by sabpa2,

יש לי איזה מאורר שקניתי מחשב חדש הוא אמר לי שזה מומלץ.. אז קניתי! המאורר זה מתחבר ליחבור (לא בטוח) של הAGP זה מאורר לא רגיל...... משהו מכיר את המאורר הזה זה מאורר טוב?

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  6. Started by a-gold,

יש לי את הכרטיס הזה... http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12206&catid=700 איזה קירור אני יכול להתאים לו?

• 6 תגובות
    • 484 צפיות
  7. מחפש 2 מאוררי 80 מ"מ חזקים ביותר+בקר שליטה על מאוררים+CPU COOLEr גם משו טוב למעבד AMd +3000+מפזר חום טוב לזיכרון לא לחרוג מה400 שקל אם אפשרי ואם לא אז להוריד את הבקר שליטה ושיהיה בקר אחד לכולם פשוט...

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  8. Started by pc student,

חברה יש לי כרטיס מסך עם פי סי בי קטן כמו ל9200se וחשבתי האם הקירור לכרטיס מסך החדש של זלמן הזה שדומה לבלו אורב ענקי(אני משוגע על קירור בומבסתי)האם הוא יתאים לי?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  9. Started by bartes,

שלום רב יש לי כרטיס מסך: AGP 4x: nVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X. לפני כמה זמן פתחתי את המחשב וראיתי שהמאורר של הכרטיס פשוט תקוע ולא זז. אני יודע שזה לא "בריא" שהכרטיס ישאר ללא מאורר לכן אני צריך לקנות קירור או מאוורר שיתאים לו. הסכום המירבי הוא 150 שקל אני אישמח כמה שפחות. תודה מראש בר!

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  10. Started by peterg,

יש לי מחשב נייד HP compaq nx9030 בדקתי את הטמפ` של המעבד והדיסק קשיח ע"י SpeedFan וקיבלתי שהטמפ` של הHD היא 53 מעלות ושל המעבד 61 מעלות. וחוץ מזה המחשב עצמו די חם. השאלה שלי היא, האם אלו טמפ` נורמליות ? או שאולי כדאי לקנות "יחידת קירור למחשב נייד" או משהו בסגנון ? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 484 צפיות
  11. יש לי כרטיס מסך X1800GTO עם קירור של EVERCOOL http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14525&catid=1125 הטמפרטורה במאמץ עומדת על 55+- האם זה טוב ואיך אני עושה אוברקלוק???

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  12. טוב אז ככה, כמו שהנושא מרמז אני רוצה לקנות E6600 ואני נורא רוצה לעשות לו אוברקלוקינג(גם רוצה לדעת איך אם מישהו מוכן להדריך), והייתי רוצה לדעת איזה זכרון/מערכת קירור/לוח אם לקנות שיתאימו לצרכים של האוברקלורינג בצורה אופטימלית, עכשיו קחו בחשבון שאני במסגרת תקציב של כ 4000 ש"ח אבל יכול להביא חלקים במחירי עלות יבואנים, אז אל תפחדו להציע גם רכיבים איכותיים. ;D בתודה מראש לכל מי שיתייחס אליי...

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  13. שלום לכולם המפרט שלי מופיע בחתימה שלי למטה וזה כולל את הOC הקטן שעשיתי עכשיו רציתי לשאול האם יש למישהו אותה חומרה וכמה הוא הצליח להגיע או שיותר נכון לכמה כדי לעלות את הBUS שלי שלא יתחממו לי יותר מידי דברים עכשיו אני על 46 מעלות במנוחה!!

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  14. Started by nehmia,

לאן אני מחבר את המאורר החדש?

• 5 תגובות
    • 484 צפיות
  15. Started by a-gold,

מישהו מכיר את המאורר הזה? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6226 אני רוצה לדעת איך הוא? נכנסתי לאתר החברה של המאורר וכתוב שם שהוא ממש שקט אבל הוא נראה לי איטי מדי רשום שהוא עובד על 1700 RPM

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  16. המעבד לא במאמץ רב עומד על טמפרטורה של 40-46 מעלות האם זה נורמלי יש לי מעבד Pentium® D cpu 3.40ghz

17. Started by er0101,

המעבד הנ"ל עם הקירור הנ"ל מגיע ל56 מעלות. שאלתי בעבר ולא קיבלתי תשובה מה אפשר לעשות בנידון? אני רוצה לרדת לכ45 מעלות ולבטל את התוכנה שמקררת את המעבד (CPUIDLE) מקווה שיש לכם פתרון

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  18. Started by sub_man,

טוב אני לא הכי מבין באובר אז כפיר כשהו בא אליי לעשות תמודינג הוא גם עשה לי אוברקלוק ואני יסביר איך ייצא בצורה הזאת: בדקנו תאובר על המשחק "אנדר גראונד"-בהתחלה המשחק נראה בצורה לא הכי טובה כשהוא על הרזולוציה הכי נמוכה ובלי אפקטים_בלי אובר) לאחר מכן המשחק עבד ברזולוציה הכי גבוהה עם כל האפקטים בצורה טובה ומדהימה(עם אובר) אם כפיר ייכנס לכאן הוא יסביר בדיוק מה הוא עשה

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  19. Started by AZSX,

שלום לכולם אני חדש פה . יש לי מאוורר על הארדיסק אבל הוא לא מוציא אוויר בכלל, יכול להיות שהוא לוקח אוויר למוציא לבחוץ? אז איך זה צריך להיות אני צריך להפוך אותו כדי שיזרוק אוויר לבפנים או לבחוץ? תודה.

• 6 תגובות
    • 484 צפיות
  20. היי התחלתי לשחק WOW ופתאום באמצע המשחק אני רואה שקיבלתי הודעה שמטעמי חום הכרטיס עשה דאונקלוק למהירות שלא תסכן אותו.. בדקתי וראיתי שהטמפ של הכרטיס הגיע ל 80... למיטב זכרוני זה תקין... הכיצד אפשר לסדר את הדבר הזה :\ ? האם מומלץ אולי להחליף את הקירור או לשים משחה טרמית ? אשמח לעזרה בקירור הכרטיס.

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  21. Started by yehob,

Award Modular BIOS v6.00PG TDB103F מישו יכול לעזור לי... אני לא יודע איך נועלים PCI AGP ואיך מעלים מתח בביוס שלי.. אני פשוט לא מוצא את זה. הלוח אם הוא BIOSTAR M7TDB

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  22. Started by seffi,

יש לי מחשב ברשת שכל התפקיד שלו בחיים זה להוריד סרטים ומוזיקה. המעבד הוא זה שרשום בנושא. הבעיה שלי שהוא פשוט גומר את המאווררים. קניתי לפני שנה 4 מאווררים גדולים, לפי מה שהבנתי הכי טובים לקירור של socket 7. עד עכשיו שניים נהרסו והשלישי כבר בשלבים מתקדמים.. הם פשוט מתחילים לעשות רעשים ולהסתובב יותר לאט, באופן שרואים לפי הלהבים שהם לא עובדים כמו שצריך.. המלצות?

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  23. שלום לכולם. xp1700 האם הוא טוב ל-OC ואיך אני יודע שמביאים לי סטפטינג טוב ל-OC? מה שיש זה dut3c jiuhb 0303

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  24. Started by Ran B,

שלום לכולם. מצאתי מקום בו אוכל לרכוש את הגוף קירור XP120 של טרמלרייט. אך ברצוני להיות בטוח שהוא יתאים ללוח האם שלי, לכן אשאל האם למישהו מכם יש מושג האם גוף הקירור הזה יתאים ללוח האם שיש לי : ASUS P4P800 SE תודה, רן.

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  25. Started by stas_k,

שלום ,אני צריך מאורר לבארטון 2500 לא בתקציב גבוהה ממש. אני קונה ממקום מסויים ויש שם מאורר שמאוד מתאים לי: http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=HHC-L61&other_title=0 מה אתם אומרים עליו? למה הוא משתווה, לאיזה וולקנו? או איירו. יש לו גם צינורות שיש בהם נוזל לקירור. מארז: יש בפניי בחירה בין שני מארזים: http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=10# וזה: http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=8# איזה טוב יותר ומה התכונות של כל אחד מהם? תודה!!!

• 5 תגובות
    • 484 צפיות

דיונים חדשים בפורומים