עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Unix,

שלום לכולם.. בידיי כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail http://tms.co.il/product/4643 האם אפשר להחליף לקירור שאינו בסיסי?

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  2. Started by rafi-s-,

תראו בתמונה מה שמסומן בכחול זה התוצאה של המכפלה נכון? אם כן אז המכפלה שלי 3X אם אני מעלה את המכפלה ל 4X זה יהפוך 1112 ובטטוק אמור להיות 1000 ? זאת אומרת שאני לא יכול לעלות את זה ל 4X?????? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  3. Started by diablo4u,

amd 64 3200+ (NOT 939) albatron k8x800pro Thermaltake SilentTower Cpu Cooler CL-P0025 קירור למעבד... המארז supertalent די מאורר וכמה אוכל לעשות oc להכרטיס מסך הבא gigabyte 6800gt 256 bit קירור של החברה... כמה לדעתכם אוכל להוציא מהרכיבים הנ"ל? ובאיזה תוכנות כדאי לי להשתמש.. אני די חדש בנושא תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  4. Started by SEangel,

ראיתי את המשחה הטרמית הזו רק בפוקספיסי. מישהו יודע מי עוד מוכר אותה?

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  5. Started by BILA_TT,

שלום פורם HWZONE מה נשמע, אני חדש פה ומקווה להשתלב במהרה... יש לי שאלה, אני חדש בכל הנושא של אוברקלוקינג, יש לי כרטיס מסך GEfore Fx 5700 256 MB האם יש דרך לשדרג אותו? ומה זה בכלל אוברקלוק למערכת (ולכרטיס מסך)? האם יש מדריך למתחילים בנושא, ואיך בכלל מתחילים לשדרג את הכרטיס מסך? הא ומה ההבדל בין שידרוג ידני לבין שידרוג בעזרת תוכנה., ואם אני ישדרג את הכרטיס מסך, במה זה יתבטא ועד כמה הוא ישתפר? סליחה על כל השאלות, אבל כמו שאמרתי אני חדש בנושא ורוצה ללמוד כמה שיותר... אז תודה ולהתראות....

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  6. יש לי מחשב ישן, פנטיום 4 1.7 סוקט 478 (עם מאוורר סטנדרטי) לוח אם ASUS P4B533 וספק generic 350W רציתי לדעת מה האפשרויות שלי, אם בכלל, לעשות OC למעבד.. עד כמה ניתן למשוך מבלי ליצור בעיות? האם זה מצריך החלפת מאורר שעל המעבד? החלפת הספק??

• 4 תגובות
    • 478 צפיות
  7. Started by Episode-666,

חברה יש לי את המארז של אקסאר כאמור 7 מאווררים אך זה לא קשור בכל מקרה הטמפרטורה הקבועה של המעבד היא 43 ובלחץ 53 האם זה גיוני או הרבה מדי? כי זה נראה לי המון!

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  8. היי מחפש המלצה לקירור שקט לE6600 ? מה מומלץ? תקציב בסביבות ה400 שקל??

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  9. Started by yos11,

איזה לוח הכי כדאי לאוברקלוק למעבד INTEL 3.2 775 LGA ?

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  10. Started by DL,

שלום לכולם, קניתי לפני שבועיים מחשב חדש: e6300, Gigabyte 965P DS3, 2GB Twinmos 667mhz, freezer 7 pro, 8800GTS ובשעתיים שלוש האחרונות קראתי קצת על OC והחלטתי לנסות להעלות אותו ל 2.8ghz. כרגע המעבד שלי פועל על 400FSB ללא שינוי המתח, והזיכרונות עובדים על מתח של 1.9v . עכשיו, השאלות שלי הן איך אני יכול לבדוק שהמחשב באמת יציב עכשיו (חוץ מזה שהווינדוס עולה ואני יכול לגלוש כאן באתר),יש מצב ש OC ברמה כזו יכול לגרום נזק למחשב לאורך זמן? ואם לא אז עד איזה רמה של OC אני יכול להגיע עם המפרט שלי בלי להסתכן בנזק למחשב? תודה מראש, אלמוג. נ.ב. עוד לא בדקתי במאמץ, אבל במנוחה לפי EasyTune המעבד הוא על טמפ' של 23 מעלות והלוח אם על 43 מעלות.

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  11. Started by yaakovd,

יש לי מעבד E6300, לא משתמש בו על פי רוב לחישובים מטורפים / משחקים. חשובה לי בעיקר עוצמת הרעש. תודה

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  12. Started by ygemrl,

שלום קבלתי היום צינורות של TYGON מח"ול והם ממש לא שקופים כמו בתמונה הם די מלוכלכים. השאלה שלי היא איך אפשר להבריק אותם שיהיו שקופים ונקים לפני התקנתם במערכת? האם אפשר לנקות אותם במים רגילים או שזה יגרום לקורוזיה במערכת עם מים מזוקקים.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  13. Started by MagnuM_47,

שלום אני מעוניין לקנות קירור לכרטיס מסך שלי X1800 GTO 256MB PCI-E (לא לעבור את ה-500 ש"ח) תודה

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  14. Started by motorishta,

שלום... יש לי לוח אם 8KDA3J S-754 sata, gbl ומעבד Athlon 64 3000+ (S-754 וזיכרון 2*512MB A-DATA כרטיס מסך nvidia gforce 5 5200fx ספק 300 w איכותי רציתי לדעת איזה אוברקלוקינג אפשר לעשות למחשב!! ואיזה קירור זה דורש.... תודה רבה רבה!! ???????????????????????????????????????? ובבקשה תענו לי !!!!!

15. מישהו יכול להשיג לי את המפרט של המאוורר שבא אורגינל עם מעבד Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 512MB 800MHz HT או בקיצור Intel P4 3.0GHz מה הRPM של המאוורר מה עוצמת הרעש, ההספק... וכו' תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  16. מעבד 6600 עם מאוורר הסטוק, ( אינטל) עובד במנוחה ובלי אובר, על כ- 40 מעלות היום, באובר באס 320 על 9 מגיע ל -49 מעלות בלי מאמץ והכל על אוטו' בכמה מעלות לערך הוא יוריד את הטמפ' עם הטוניק ד"א טמפ' אלו האם הם סבירות ונורמליות ?

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  17. Started by sabpa2,

יש לי איזה מאורר שקניתי מחשב חדש הוא אמר לי שזה מומלץ.. אז קניתי! המאורר זה מתחבר ליחבור (לא בטוח) של הAGP זה מאורר לא רגיל...... משהו מכיר את המאורר הזה זה מאורר טוב?

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  18. Started by tomerzhr,

כמה עולה הכי זול?

• 5 תגובות
    • 478 צפיות
  19. לפני כמה חודשים ניסיתי לעשות OC לE2140 עם לוח GA-945cmx-s2 בקיצור, נתקעתי באיזור 2.2 עכשיו כשאני חושב על זה, אני חושב שנתקעתי בדיוק במגבלה של הFSB של הלוח אם. כאשר הגעתי לאיזור 2.2, הFSB היה בעצם על 266~ (לפי מכפלה של 8) שזה אומר באס של 1066. האם באמת זה כנראה הגורם המגביל בOC?

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  20. Started by danielzy,

הכם פריזר פרו 7 יספיק לE8400 במארז TAGAN DIABLO 35 25 CM FANS ל OC של נניח עד 3.5-4 והאם הוא מספיק שקט ? אני לא צריך חרישי לגמרי אבל שיהיה שקט.

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  21. לקחתי את הפאן קונ טרולר זה : Black Cooler Master Aerogate II ALD-V02-UK Fan Controller ו9 מאוורים כאלה COOLER MASTER R4-L2S-122B-GP 120mm 4 BLUE LED LED Case Fan - Retail . יצא לי 110 דולר , כדאי להשקיע בזה ? או שיש משהו אחר שאני יוכל לעשות במקום ... יותר זול , וגם המאווררים האלו מרעישים ? כי אני רוצה שקט ...

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  22. תודה.

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  23. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג דרך הביוס ואו לא נותן לי או נותן לי את זה בצבע אפור אני רוצה לדעת איך אני יכול לעפשר לזה הלוח אם שלי: Supported Slot Types ISA, PCI, AGP Manufacturer ASUSTeK Computer INC. Model P4S533VM Version REV 1.xx BIOS Vendor Award Software, Inc. BIOS Version ASUS P4S533-VM ACPI BIOS Revision 1008 BIOS Release Date 09/11/2002 BIOS Properties Plug and Play, Flash, AGP AGP Revision 2.0 Rate 1x, 2x, 4x (4x enabled) Available Rate 0x00000007 Selected Rate 0x00000004 Aperture Size 64 MB Sideband Addressing Supported (enabled) Fast Write Supported (disabled) תודה לעוזרים :yelclap…

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  24. Started by Nitro,

אז ככה: הכרטיס שלי הוא הVoodoo 5 5500 AGP, וניסיתי להמהיר אותו קצת.. הורדתי תוכנה בשם PowerStrip, שם האצתי את הזכרונות+ליבה ל 180. העניין הוא, שאני לא יכול להזיז את המונים של הזכרונות והליבה בנפרד, הם שניהם זזים יחד. שמתי לב גם לאפשרות שאני לא יכול לגעת בה, שקבועה Synchronized Clocks. אז השאלה היא, איך אני עושה להם אובר בנפרד? המצב כרגע לא נראה לי אופטימלי. האם אתם ממליצים על תוכנה אחרת לאובר..? תודה, נדב.

• 2 תגובות
    • 478 צפיות

דיונים חדשים בפורומים