עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי לכולם יש לי 2 מאוורים אחד 80MM ושני 120MM כולם מסובבים באותו מהירות 1500RPM ונעזרתי בתכונה SpeedFan ולא עזר לי כלום גם לא נותן לי להגביר אז למישהו יש ת'התכונה אמינה וקלה פשוטה להפעיל ולהגביר ל3000RPM זה דחוף כי המחשב שלי רותח ממש כמו תנור וחפשתי בכול תכונות לא עזר לי כלום בתודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  2. Started by Episode-666,

אז ככה,אני רוכש את המארז עם מפרט מטורף. צריך המלצה ל7 מאווררים חזקים ותואמים של 120MM תודה מראש =]

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  3. Started by BILA_TT,

שלום פורם HWZONE מה נשמע, אני חדש פה ומקווה להשתלב במהרה... יש לי שאלה, אני חדש בכל הנושא של אוברקלוקינג, יש לי כרטיס מסך GEfore Fx 5700 256 MB האם יש דרך לשדרג אותו? ומה זה בכלל אוברקלוק למערכת (ולכרטיס מסך)? האם יש מדריך למתחילים בנושא, ואיך בכלל מתחילים לשדרג את הכרטיס מסך? הא ומה ההבדל בין שידרוג ידני לבין שידרוג בעזרת תוכנה., ואם אני ישדרג את הכרטיס מסך, במה זה יתבטא ועד כמה הוא ישתפר? סליחה על כל השאלות, אבל כמו שאמרתי אני חדש בנושא ורוצה ללמוד כמה שיותר... אז תודה ולהתראות....

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  4. Started by Baz34,

התקנתי את ה-TUNIQ , כרגע אני עולה עם המחשב ל-POST בלבד במסגרת בדיקות מתח ראשון , כרגע ללא HDD שיגיע מחר, השאלה שלי, נאמר לי שהפוטנציומטר שולט במאוור עד למהירות של כמעט 2000 סל"ד, בפועל (גם כשאני מעביר את השליטה במאוורר ל-VOLTAGE ב-BIOS ) אני מקבל לפי קריאה בביוס מקסימום 660 סל"ד (גם נשמע ככה), האם יש בעיה כל שהיא, המתח מחובר ל-CPU_FAN אנא עזרתכם

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  5. Started by tehnodrom,

יש לי מעבד 2.0 של אינטל והקירור שלי הוא מה שקיבלתי עם המעבד קירור של אינטל רגיל.... עכשיו השאלה אם כדאי לי לעשות איתו ובכמה מותר לי לעלות ?

6. מה יותר עדיף לי ? יש לי פרסקוט 3 ג'יגה שבמנוחה הוא על 60 וכשהוא מתאמץ יותר מדי הוא פשוט עושה ריסט אוטומתי. אני צריך איזה קירור טוב למעבד אז חשבתי לקנות אחד מהשלושה הבאים. ד"א, אני רוצה לציין שרעש זה לא איזה שהו פקטור כי המחשב נמצא רחוק מאוד מהחדר שלי ולא אכפת לי שירעיש כמה שהוא רוצה כי אני גם ככה לא שומע אותו אז הנה מה שאני חושב לקנות (אחד מבינהם). אני רוצה לקנות את המאורר שיקרר בצורה הכי טובה כלומר יגיע לטמפ' הכי נמוכות למעבד. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=1578 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2266 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cP…

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  7. אני בודק ב-EVEREST מהירות מאווררים והוא כותב לי שהמהירות של מאוורר CPU היא 900RPM בערך בעוד שהמהירות של המאוורר על הכרטיס מסך היא 3200RPM בערך. זה הגיוני המהירות מאוורר CPU הזו או שמישהו חיבר לי משהו לא נכון בלוח אם? DG965SS של אינטל.

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  8. כי שמתי לב שכן. אם אני רוצה לשחק למשל על ההגדרות החדשות עם ה-OC שעשיתי אני צריך קודם לפתוח את התוכנה ולטעון את הפרופייל החדש ?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  9. עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה , תודה לעוזרים . אם אפשר הוראות מפורטות שאני לא יעשה טעות , תודה .

• 5 תגובות
    • 501 צפיות
  10. Started by Oranili,

עשיתי OC ל BUS מ200 ל226.. עכשיו הוא עושה OC גם לזכרונות אז הורדתי את הזכרונות מ200 ל166.. אז עכשיו הם לא ב OVER CLOCK ? .. הם יפעלו יותר לאט?.. כי אני רואה ב FREQUNCY שהם על 177 תודה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  11. Started by keypod,

אני קונה למעבד A64 +3200 939 שלי קירור של זלמן - 7000B וראיתי שהוא מגיע עם Thermal Grease השאלה שלי היא האם להשתמש בו או יש יתרון משמעותי ל - Thermal Grease איכותי יותר? המחשב יעשה גם קצת OC תודה

12. אצלי היחס הוא 5:4 ......האם יש קשר בין ביצועים ליחס??... או שזה סתם תלוי במהירות של הזיכרונות והFSB

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  13. Started by DjBlack,

רציתי לשאול איזה מאוררים אני צריך לשים במארז ואיך כדי שהם יקררו טוב? כאילו חוץ המאורר הרגיל שמקרר המעבד + המאורר של הספק אין במארז יותר ממאוררים זה אני רוצה לדעת מה לקנות ואיך לשים אותם? (יש לי אפשרות להוסיף רק מאורר אחד מאחורי המחשב, לא יודע אם אפשר לשים מקדימה:\)

• 6 תגובות
    • 501 צפיות
  14. Started by Baz34,

במארז שלי למאוורר הקידמי השואב יש תעלת אויר (חלל בין מבנה המתכת לכיסוי הקידמי של עשוי פלסטיק של המארז) המובילה לפתח בתחתית המארז, האם זו הצורה היעילה ביותר לעבודה שלו או שכדאי לבצע מודינג כלשהוא לשפר את יניקת האויר שלו ? אשמח להמלצות נוספות לגבי מאווררים (120,80) שקטים ואכותיים (עדיף מ-SKY-PC , אבל לא בהכרח) תודה

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  15. Started by SixKiller,

שלום... לא נראה לי שהשאלה הזאת נשאלה אי פעם אבל יש לי הרבה מאוד מאוררים ויש לי על הלוח 3 חיבורים ואני חיברתי הכל לחיבורים של פאוור אז מה לעשות אותו דבר..? פאוור? או על הלוח....

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  16. Started by wzq,

היי, אני צריך בבקשה המלצה לקירור אוויר שנחשב הכי שקט למעבד core 2 duo. תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  17. Started by Yamabushi,

אני לאחר אוברקלוק כמובן. קירור zalman 9500 ultra silent המעבד קפץ דור מ1066 ל1333 הטמפרטורה במנוחה נשארת יציבה לחלוטין, בין 42-43 לא יותר ולא פחות... זה בסדר?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  18. Started by AppleJack,

יש לי AS5, רציתי לדעת אם יש בעייה עם מריחה לאחר ניקוי "יבש" בלבד. החלפתי קירור לכ.מסך, שמתי Zalman . ניקיתי את ה-GPU עם צמר גפן וטישו עד שלא רואים את השאריות, בלי אלכוהול. האם זה משנה אם אני מנקה עם אלכוהול או בלי ? מה הייתרונות של ניקוי עם אלכוהול ? ואם צריך אז מה מומלץ לשימוש ? תודה.

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  19. מישהוא כבר ניסה תביוס החדש של ds3 3.3?אם כן איך הוא? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2456&ProductName=GA-965P-DS3 והאם כדאי לי לעדכן בישביל oc?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  20. Started by DISSOHEAD,

לאיזה קרור מהבאים יש תוצאות הכי טובות http://www.skypc.co.il/pl_product~21404~18~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~30402~18~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~Ultra-120eXtreme-775~18~0.htm (עם מאוורר) לא חשוב הרעש או המחיר, רק תוצאות

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  21. Started by vini,

אני מחפש תוכנה לכרטיס מסך שלי כדי לעשות לו אוברקלוק יש לי radeon 9700 pro של ATI

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  22. טוב ברשותי כרטיס מסוג msi gf 4 ti 4200 128 ddr 4X agp אחרי oc גדול הגעתי ל330\600 ( לפני זה היה 200\400) ורק המתח עצר אותי כי כרטיסי ה 4200 מסתפקים בקצת מתח. בכל מקרה רציתי לדעת מה המהירות של 4600 כי חיפשתי קצת ברשת ולא הצלחתי למצוא את המהירות של הזיכרון, מצאתי רק של הליבה ( 300). אם הזיכרון הוא בסביבות ה 600 האם כדאי לי לצרוב את הביוס של ה4600? אם כן יהיה נחמד לקבל לינק אליו.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  23. Started by NeTBaLL,

הנתונים שלי :P35 DS3P 2GB TWISTER800MHZ NOISETRAKER ENERMAX 420 E2160-BIGTYP 120VX (אלו הפרטים החשובים ל OC) מה ההגדרות המקסימליות שצריך לעשות???(רצוי הסברים אם תמונות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  24. Started by joniar,

אני קונה מעבד E8400 ויש לי כמה שאלות א.האם הקירור סטוק שלו יספיק ל-OC אם לא-איך של ASUS ו-GIGABYTE

• 1 תגובה
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים