עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by nimrodim,

ברצוני לקרר את ה MOSFETS ורציתי לדעת האם משהו עושה זאת. הצעות מהיכן להשיג\איך להכין את HEATSINKS הקטנים במיוחד ל - MOSFETS - יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  2. Started by EroSenin,

טוב אני רוצה לעשות עוד מאט OC למחשב שלי אז יש ליכ מה שאלות . אם למשל מהירות ה FSB שלי היא 1000 (סתם בשביל השאלה)ואני קובע שהמחלק של הזכרונות 1/4 ומהירות הזכרון שלי היא 800 אז המהירות עכשיו תיהיה 250??? כאילו 1000 לחלק 4?? עוד שאלה: מה הסיכון לשרוף רכיב דרך העלאת מתח? לאיזה רכיבים מעלים מתח?? מה זה BUS? של המעבד??? אשמח אם תענו לי במהרה

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  3. Started by matvey99,

בלוק : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394_518&products_id=3691 משאבה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394_518&products_id=5939 צנרת : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394_518&products_id=3660 רדיאטור : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394_518&products_id=3302 מים : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394_518&products_id=3303 סה"כ כ 900 שקלים מה אתם אומרים? שווה את המחיר? איך המערכת עצמה? אפשר להוציא משהו יותר טוב במחיר?

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  4. Started by gaga1234,

לכמה הגעתם עם ה 6200 שלכם ב OC תנו כמה שיותר פרטים הזה פרטים אצלי יש לי 6200 של INNO3d 128 ביט 128 מגה AGP פתחתי צינורות 8 ( צינורות תקינים ) ואני עומד על OC של ליבה : 425 זכרונות: 640

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  5. מס שאלות : 1. עד כמה השפעה יש לספק על יכולת האוברקלוק ? 2.האם אני יכול להסתפק בספק פשוט ,אחד כזה שעולה אפילו 100 ש"ח , או שצריך כבר לקנות ספק של מותג טוב ? 3.שמעתי משהו על מייצב מתח שנמצא בספקים איכותים ולא בפשוטים, עד כמה זה משמעותי על יכולת האוברקלוק ובכלל ?

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  6. [זה הגוף קרור שעשוי כולו מנחושת] כרגע הוא מקרר אצלי בצורה מעולה את ה P4 2.0GHz שרץ קבוע על 2.66GHz האם Presscot דורש כבר פתרונות חזקים יותר? כמובן שאני מתכנן אוברקלוק ואני לא מתכוון להישאר עם הגוף קרור של אינטל... ;D עריכה: טמפ' מקס' במאמץ בשיא הקיץ לא יותר מ 46 מעלות, עם המערכת הנוכחית. זיכרון שיש לי זה DDR333. האם הוא בכלל יעבוד עם ה Presscot? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  7. Started by elad-k1,

שלום לחבר שלי יש לוח אם של אסוס P4s 800d עכשיו הוא מרעיש לו אז הצעתי לו להחליף תמאוורים אז איך אני יודע איזה מאוור אני קונה למעבד ? אני רוצה מאוור שקט במיוחד ואמין ! תודה רבה

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  8. Started by Resized,

אני מתכנן לעשות OC קל-בינוי במחשב החדש, המעבד הוא AMD Phenom II 3.0ghz BE והלוח GA-MA770-DS3 וקירור לא רציני מדי AC Freezer 64 Pro עכשיו רציתי לשאול אילו זכרונות כדאי לקחת כדי לעשות OC כזה? ואני לא מתכן להגיע גבוה, משהו כמו 3.4Ghz או משהו כזה. (משהו בטווח של 250-350 שקל) עוד שאלה, האם בכלל אפשרי עם הלוח הזה והקירור הזה?

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  9. Started by most,

מה יותר כדי לי לקנות:מאוורר Artic Cooler של 80 מ"מ ב-40 ש"ח או 2 מאווררים רגילים של 80 מ"מ ב-30-40 ש"ח? אם כדאי יותר את ה-2 מאווררים אז איפה כדאי לי לחבר את האחרון(יש לי מקום ל-3 מאווררים במארז אבל מכיוון שאחד נדפק לי אז יש כרגע 2 ...אז אחד מהמאווררים יחליף את זה שנדפק אז איפה כדאי לי לעשות חור במארז ולחבר את האחרון?)

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  10. קניתי מחשב חדש עם מעבד 805 של אינטל ולוח של MSI פלטינום -945P הבנתי כאן שכל מה שצריך כדי להמהיר את המעבד זה להעלות את ה-BUS שלו ל-166 (כדי להגיע למהירות 3.2 MHZ) נכנסתי ל-BIOS לאופציה של הבאס ואני לא רואה בכלל שאפשר להעלות ל-166 (רק עד 165) למה זה ככה ? אגב, אם אני מכניס ערך של 165 ..המחשב לא נדלק בכלל ! (הוא כן מקבל חשמל ונראה שהכל בסדר , אבל המסך לא נדלק ). אם זה אמור להיות פשוט ,מה יכול להפריע לי ? זה החומרה שיש לי ,אול זה קשור איכשהו : (הרכבתי לבד) מארז קומפיוקייס עם ספק : HEC 425W (Herolchi) Low-Noice Power Supply זיכרונות OCZ 667 . שתי יחידות של 512 מגה . כרטיס מסך 6600NE קירור למעבד- החלפתי את מה שבא עם המעבד לדגם של ARCTIC FREEZER PRO אני מבין ק…

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  11. Started by yoav1000,

מפרט: core2duo E6750 @ 3200 1.4v Gigabyte GA-P35-DS4 @ 413FSB קירור מים למעבד Corsair XMS2 CM2X1024-6400C4 @ 990Mhz טמפ: 35 במנוחה 47 במאמץ לוח 55 כל הזמן (גם בלי OC) בדקתי יציבות עם ORTHOS במשך שעה זה מספיק? עד כמה אני יכול לעלות מתח ל24/7?

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  12. קניתי מארז חדש compucase 6a19 כרגע יש בו את המאורר שהגיע איתו מאחורה מקדימה יש קולרמסטר שהיה לי http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=SUF-S12&other_title=SUF-S12UV%20Silent%20Fan%20120%20x120%20mm (שלי זה הדגם היותר ישן) וקירור למעבד של זלמן (אני לא זוכר את הדגם המדוייק נראה לי 6000 משהו אבל זה נראה כמו מניפה מנחושת על המעבד וזרוע שמתחברת באזור של כרטיסי ההרחבה ומחזיקה מאורר 92 מעל המעבד) ועכשיו השאלה כדאי לי להוסיף מאורר 92 בפתח שcompucase דאגו להכין ? או שכדאי לי לקחת את המאורר של המעבד לשים אותו בדלת ולשים בזרוע מאורר אחר אולי 120 ? אם כדאי להוסיף מאורר כלשהו אז אני ישמח לקבל המלצה. ועוד שאלה שלא ממש ק…

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  13. בחישובים שעשיתי לא יוצא לי משתלם להשקיע בערכה (לוח אם וגוף קירור) כדי להאיץ את הקונרו. למרות שקל מאוד לעשות לו OC, הרי שבסכום שבו אני קונה לוח אם יותר טוב וגוף קירור אני יכול לקנות מעבד משודרג. האם יש למישהו הצעה ללוח אם \ גוף קירור אשר כן משתלמים לי בסופו של דבר מאשר לשדרג את המעבד ל-6600? שהרי לוח יותר טוב (נגיד בין 965 ל-975) יעלה לי 300 ש"ח יותר, פלוס מינוס ועוד גוף קירור ב-100 או 200 ש"ח. וכבר הגענו להפרש בין המעבדים (שלא לדבר על ההפרש בין 6300 ל-6400 שהוא הפרש של 300 ולכן עוד פחות משתלם ב-OC).

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  14. Started by rafi-s-,

תראו בתמונה מה שמסומן בכחול זה התוצאה של המכפלה נכון? אם כן אז המכפלה שלי 3X אם אני מעלה את המכפלה ל 4X זה יהפוך 1112 ובטטוק אמור להיות 1000 ? זאת אומרת שאני לא יכול לעלות את זה ל 4X?????? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  15. Started by generalA,

שלום אנשים ברשותי כ. מסך מסוג: Nvidia Geforce4 MX 440 אני מעוניין לעשות לו אוברקלוקינג. באיזו תוכנה עלי להשתמש? באיזו דרך אני פועל ? ואיזה קירור אם בכלל עלי להוסיף ? ומה התוצאות מבחינת ביצועים צפויים? תודה !

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  16. Started by diablo4u,

amd 64 3200+ (NOT 939) albatron k8x800pro Thermaltake SilentTower Cpu Cooler CL-P0025 קירור למעבד... המארז supertalent די מאורר וכמה אוכל לעשות oc להכרטיס מסך הבא gigabyte 6800gt 256 bit קירור של החברה... כמה לדעתכם אוכל להוציא מהרכיבים הנ"ל? ובאיזה תוכנות כדאי לי להשתמש.. אני די חדש בנושא תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  17. שלום! רציתי לדעת אם כשאני מעלה את הBUS של המעבד ,אז גם הFSB יעלה? והאם גם התדר של הזיכרונות יעלו,כשהם על יחס של 1:1?(FSB:DRAM נכון?)

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  18. היי מחפש המלצה לקירור שקט לE6600 ? מה מומלץ? תקציב בסביבות ה400 שקל??

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  19. Started by Goldlm,

שלום יש ברשותי בבית מחשב ישן יחסית (סלון 333MHZ) ורציתי לעשות לו OC קטן. היום מרחתי מחדש משחה תרמית, ריעננתי את המאוורר של המעבד והוא מוכן ל OC. השאלה שלי היא: איך עושים את זה למחשב ישן כזה? לא מצאתי אף אפשרות כזו ב BIOS. אמרו לי שניתן לעשות זאת על ידי שינוי בג'אמפרים, הגאמפרים זה ה CPU FSB? ויש לי טבלה כזו בלוח אם שרשום שם CPU FREQ RAT10 ויש שם אפשרויות מ 3.5K ל 5.5K, לאחר בדיקה, אצלי זה מוגדר על 5K. ניסיתי להוריד להכי למטה ולהעלות להכי למעלה-לא העלה את המהירות. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  20. Started by PuLsE,

אוקיי אז פחות או יותר חשבתי על Big Typhoon VX שאני משיג עליו אחלה מחיר.. אבל רציתי לברר מבעלים לקירור זה.. עד כמה הוא כבד..? והאם להכין מראש תמיכה אחורית?

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  21. שלום, הלך לי הקירור במחשב אז קניתי Zalman CNPS7700-AlCu שהבנתי שזה קירור טוב...כי המאורר שלי היה על הפנים..(משהו ישן של CoolerMaster) בקיצור, אני לא ממש מבין איך אני מחבר אותו למעבד..(ויש לי ניסיון בדברים האלה) פשוט יש פה בעייה קטנה לפי החוברת אני אמור לחבר שני ברזלים כאלה (בצורת של ר' ) ולשים רק 2 ברגים קטנים מכל צד. עכשיו זה קצת חופשי זה אמור להיות ככה?? כי זה לא ממש חזק...זה מחזיק אבל בקטנה...השאלה שלי זה אם זה אמור להיות ככה בכלל..!? אם זה לא מישהו יכול להסביר לי בדיוק איך אני שם את זה..? נ.ב. ואם תוכלו להמליץ לי על משחה טרמית למעבד אני אודה לכם מאוד :>

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  22. הכוונה היא מה לתעד כדי לראות את השיפור ? למשל הורדתי את S&M אבל אני לא כל כך יודע מה לבדוק שם... האם אתם ממליצים לקחת תצלומי מסך של cpuz ומה לקחת מS&M?

• 5 תגובות
    • 465 צפיות
  23. אני בודק ב-EVEREST מהירות מאווררים והוא כותב לי שהמהירות של מאוורר CPU היא 900RPM בערך בעוד שהמהירות של המאוורר על הכרטיס מסך היא 3200RPM בערך. זה הגיוני המהירות מאוורר CPU הזו או שמישהו חיבר לי משהו לא נכון בלוח אם? DG965SS של אינטל.

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  24. Started by dani,

קניתי מעבד AMD Athlon 64 3000+ וקיבלתי איתו מאוורר של Thermaltake עם היטסינק. אני לא בדיוק זוכר איך קוראים למאוורר (אח שלי ישן עכשיו - אני מקסימום יערוך אחר כך). הוא יספיק לקרר טוב את המעבד? ודרך אגב - יש לי מעבד P 4 1800A והבאתי לו מנוע של מטוס אהה... אופס Vantec Tornado 80MM Case Fan ;D הבעיה היא שעדיין החום של המעבד במנוחה מגיע ל 44 45 ובמשחקים ל 48 49 זה נורמלי בשביל המעבד הזה? (ההיטסינק שלו הוא 60 מ"מ אז הבאתי את המתאם הזה מפנדה - זה קשור?)

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  25. Started by kisharon,

היי לכולם. יש לי מעבד AMD 2500 BARTON עם קירור סטוק ואני רוצה להחליף גוף קירור, מה מומלץ למעבד הזה ? אגב הלוח אם הוא abit NF7-S ועוד שאלה, יש לי כרטיס מסך 6800gs של palit וגם לו אני רוצה להחליף את הקירור, מה מומלץ לכרטיס מסך הזה? תודה רבה לכולם העונים

• 0 תגובות
    • 465 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.