אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם שמעתי מהמון אנשים/ חברים שהם שמים נוזלי קירור איכותי של יצרני מכוניות כמו של פורד מקורי או פולסווגן מקורי האם זה נכון לעשות? ראיתי גם בהרבה סרטוני הדרכה שרובם שמים רק מים מזוקקים בלבד - האם זה טוב? האמת די קשה להשיג נוזל קירור יעודי - כבר ניסיתי ללא הצלחה רבה. אשמח להשכיל בנושא [br]פורסם בתאריך: 13.12.2010 בשעה 18:49:41
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בלוח שלי אין אפשרות ספציפית לנעילת ה-AGP/PCI, אלא רק לשינוי התדרים שלהם. בהנחה ואני מעלה את הבאס מ-200 ל-233, על איזה תדר (בערך) אני צריך לכוון את ה-AGP/PCI? ???
-
- 10 תגובות
- 621 צפיות
-
-
זאת אומרת שעם יש נפילות מתח קטנות בזמן מעמץ נגיד מ 1.392 ל 1.376 וזה עובר את הבדיקה של OCCT אז זה בסדר ?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן! יש ברשותי מארז antec 300 ובו כרגע שני מאוררים: TriCool 140mm שעובד על low בתקרת המארז ומוציא אויר ב47CFM TriCool 120mm שעובד על low מאחורה ומוציא אויר ב39CFM אני עוד מעט מקבל 2 S-Flex 1200 שבהם אני אשתמש להכניס אויר ושניהם מכניסים אויר ב49CFM השאלה היא, האם לשים מאורר אחד מקדימה שיקרר את הדיסק הקשיח פלוס יכניס קצת אויר למארז ועוד אחד על דלת המארז, או לשים את שניהם מקדימה (דרך אגב רק מקדימה יש פילטר אבק מובנה)? אני שואל מכיוון שלפי הנתונים יכנס יותר אויר מאשר ייצא, ואם אני אשים שניים מקדימה ייכנס פחות אויר. האם זה יכול לגרום ללחץ גבוה מדי וסירקולציה לא טובה? אם אין ברירה ושניים מקדימה זה לא יעיל אני יכול מקסימום לעלות את המהירות של אחד המאוררים המוצאים אבל א…
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול , להיות בטוח , אם סידור החוטים במארז , של ספק הכוח בעיקר , מאחורי דופן הברזל של הלוח אם (מצורפת תמונה לדוגמא) ישפיע בצורה כלשהי על הזרמים או יפגע בצורה כלשהי בתפקוד המחשב . אני יודע שבעיקרון לא צריכה להיות בעיה עם זה , לפחות ככה אני חושב , אבל כששאלתי חבר אם כדאי לסדר את החוטים ככה , הוא ענה לי שלא כדאי ולכן לא עשיתי את זה . תמונה לדוגמא של מאחורי המארז - http://www.tweaknews.net/reviews/nzxt_zero_computer_case/img/19.jpg חוץ מזה רציתי לשאול אם תהיה תועלת , מבחינת זרימת האוויר והטמפרטורה במארז , בהוספת מאוורר 120מ"מ מכניס אוויר במקום של כונני הדיסקים , תמונות לדוגמא - http://www.tweaknews.net/reviews/nzxt_zero_computer_case/img/15.jpg http://www.tweaknews…
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שאלה ראשונה האם לשים מאוורר צד על הדלת (אם אני לא ישים הוא חסום בחומר מבודד רעשים שמגיע עם המארז) והאם עדיף שהוא יכניס אוויר על הכרטיס מסך או יוצאי אוויר מהמארז שאלה שניה עד איזה מהירות מאוורר נחשב יעיל אני חשבתי לשים מאוורירם של 1200 RPM או שאפשר גם 800 או 500? המארז שלי הוא Fractal Design Define R3
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס המסך 460 GTX 768 האשלה שלי אם אני יכול להמשך עוד ללא הלעת מתחים: המעלות בסיום עם 47 תודה לעוזרים ... http://www.up2me.co.il/v.php?file=15123755.jpg
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן קירור מים מ-DD, כאשר כל החלקים ישבו בתוך מארז מפרספקס, עריכה: תכננתי את השילוב של כל החלקים ביחד(תיכנון מדויק כשיהיו לי מידות של החלקים) אם ויהיה צורך להוסיף מאוורר בגג, נוסיף, הרעיון הוא שהאוויר שמגיע לרדיאטורים הוא כמה שיותר קרוב לטמפ' של החדר ולא מתחמם ע"י חלק כלשהו [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי nVidia XFX5500 והייתי רוצה לעדכן את הדרייברים שלו על מנת לשפר את ביצועיו האם פשוט להיכנס לאתר של nVidia ולעשות הורדה לדרייברים? איך אני אדע שאני לא מוריד את אותם דרייברים שיש לי עכשיו מישהו יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מהיא הטמ"פ שרצוי לקבוע למעבד Q6600 לאחר OC ל-3.5Ghz : 60, 70, 80 מעלות למיטב ידיעתי מותר להגיע עם המשפחה הזו עד לכ-75 מעלות. קירור- TUNIQ 120 משום מה אני רואה שיש הבדל בין קריאת הטמ"פ בBIOS ל קריאת הטמפרטורה ב- CORE_TEMP ( משום מה ה- BIOS מודד טמ"פ יותר נמוכה) מי מהם הוא הנכון ואמין יותר?
-
- 4 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שלום ראיתי פאנל שליטה של ASUS שנראה מאוד פונקציונלי וזול http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=CASEMON&DRID=9198172 עכשיו בביקורת ראיתי שחשוב שהBIOS שלי יהיה או יתמוך ב -CUSL2 מה זה CUSL2 האם הלוח שלי NF7 תומך בו והאם למישהו יש המלצה על הפאנל הזה או פאנל אחר בסביבות 150 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
-
פלטייר פועלים או ב15V או יותר אז למעשה שאני מחבר אותם למולוקס אז הם לא באמת מוציאים את ההספק שלהם... איך אני מחבר שהם כן יקבלו את ההספק שלהם???(אפשר לחבר לשנאי?) תודה מראש יונתן 8)
-
- 10 תגובות
- 597 צפיות
-
-
נגיד שאני מחבר את הפינים כמו שעשו במדריך לפתיחת מכפלה אבל הלוח שלי לא תומך בפתיחת מכפלה,כאילו אין אפשרות כזאת בביוס האם יש דרך אחרת לשנות אותה? תוכנה או משהו?
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קניתי היום צג LCD 2X24 שעל גבו ישנם שלושה צ'יפים האחד HD44780C16 והשניים האחרים הם: SANYO LC7930 השאלה איך אני מפעיל אותו כלומר אני רוצה לחבר אותו בדומה למוסבר במדריך כאן באתר. ועוד שאלה האם ניתן לחברו serial ולא פרללי פשוט יש לי כבר מדפסת על יציאת ה LPT שלי ולכן אני רוצה לחבר ב serial. הודה לעזרתכם בנידון.
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
האם הקירור הזה יותר טוב מהנינג'ה ומה ביגטייפון? המחיר שלו ירד השבוע הוא היה עולה 340 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6138
-
- 15 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום היום הוספתי למארז מאוור 120מ"מ עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם יותר טוב לשים את המאוור שהאוויר יכנס פנימה או שיוציא אויר? כי אין ממש הבדל שהוא מוציא אוויר החוצה(אגב המאוור נמצא בחלק האחורי של המארז)
-
- 8 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי, קניתי ת'מחשב הבא וביקשתי מהחנות שיעשו OC למעבד עד ל 3.8 GHZ , עכשיו שאלתי היא אם כדאי לי להוסיף מאוורר(ים) למארז או שמה שיש מספיק?? המפרט: מעבד: intel E8400 3.0 Ghz @ 3.8 Ghz קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer Extreme לוח אם: gigabyte P43-DS3L זיכרון: g-skill 4GB (2X2048) 800Mhz כ. מסך: gainward GTX 260 GOLDEN SAMPLE 216 ד. קשיח: WD 640 GB 16 MB AAKS מארז: CM 690 אז לפי זה מה אתם אומרים?? לא צריך או שלא כדאי לקחת סיכון?? ואם להוסיף אז איפה הכי כדאי (בצד המארז/למעלה??) וכמובן אם אפשר המלצה למאוורר טוב במחיר סביר וקצת שקט לא יפריע.. תודה לכולם. ;D
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, יש לי זלמן 900 1. רציתי לישאולהאם מומלץ לימרוח עליו MX1 2. הוא כבר שנה אם אותה משחה והטמפרטורות ניהיו גבוהות (40)פעם היה 32 בקיץ, האם כדאי לימרוח משחה חדשה?ואיזה דרך הכי יעילה לנקות תמישחה? ודרך אגב אין לי אלקוהול ואני לא מתכוון ליקנות אז איזה עוד דרך יעילה יש תודה רבה שמואל
-
- 1 תגובה
- 414 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE FX5200 עם קירור פסיבי הוספתי לו מאוורר 60 ממ על הצלע קירור שעושה בערך 3900 RPM הורדתי את המאוורר מסטוק קירור של פנטיום 3 עכשיו השאלה שלי האם זה נותן לי משהו שהוספתי לצלע את המאוורר או שסתם זה זורק אוויר?????
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
התקנתי במחשב קירור Freezer7 pro rev2. מעבד AMD 5600. על תדר 200 הטמפרטורה היתה בסביבות 30 מעלות. לאחר שהעלתי את התדר ל206, והרצתי בדיקה עם התוכנה S&M, הטמפרטורה עלתה ל55. לפי מדריך OC שפורסם באתר, טמפרטורה מעבר ל60 מעלות כבר מסוכנת. האם אני עושה משהו לא נכון? האם צריך להגדיר את הקירור באופן אחר בביוס? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לשים את המחשב באקווריום ולמלא בשמן הבעיה שאני לא מוצא בארץ בשום חנות שמוכרת שמן מינרלי וגם אם יש אני בטוח שזה יקר ... רציתי לשאול אם יש תחלופות לשמנים אחרים שאפשר לשים ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד ואני עובד עם קירור גז(אני יודע שזה נחוץ רק לאוברקלוק) כל כמה זמן אני צריך להחליף את הגז? באיזו תדירות?
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
רציתי לדעת לגבי המשחה טרמית איזה חברה מומלצת לקנות או שזה לא משנה? ולגבי מאוררים איזה חברה טובה לקנות? ואיך אני יודע איזה מאוור הוא פולט חום ואיזה מאוורר הוא מכניס קור? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן לוח intel מעבד סלרון 500MHZ 228MB הקיצור יש לי רק מאורר על המעבד שווה להוסיף עוד מאורר?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-