אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מחפש גופי קירור לרכיבים הנ"ל. מה חשוב לי: 1) שקטים, אך עדיין יעילים ומקררים היטב, כלומר איזון טוב בין שקט לביצועים, עם דגש על שקט (לא מתוכנן OC, אבל משחקים כבדים כמה שאפשר). 2) שיהיו קלים להרכבה, ולא מסורבלים, כבדים או גדולים מדי (היה לי ניסיון רע מאוד עם ה- Sonic Tower של TT). 3) שיהיו אמינים שיתאימו היטב למארז Supertalent CA-601UFB, וללוח אם MSI K8N Neo2 Platinum, סוקט 939. תקציב: אני מוכן לשלם הרבה בשביל קירור איכותי מאוד, כמה שזה עולה - זה בסדר. תמונה של המארז: תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
ראיתי את המשחה הטרמית הזו רק בפוקספיסי. מישהו יודע מי עוד מוכר אותה?
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
-
Motherboard Name Intel Shrewsbury DG965SS (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394) זה הלוח שלי ^ ואין לי בביוס את הhardware monitor שבודקים את המעלות. יש מצב? עידכון ביוס אולי?..
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
הכוונה היא מה לתעד כדי לראות את השיפור ? למשל הורדתי את S&M אבל אני לא כל כך יודע מה לבדוק שם... האם אתם ממליצים לקחת תצלומי מסך של cpuz ומה לקחת מS&M?
-
- 5 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום לכולכם. היום ניסיתי לשבור שיא אישי ולעבור את ה2200@2706mhz שהגעתי אליהם עם מעבדי. הפעלתי מזגן - הסרתי דלת מארז וכיוונתי מאוורר על המערכת , העליתי מתח מעבד שוב ל1.7V והתחלתי במלאכה. שמתי בהתחלה את הבאס מ230mhz כמו שאני עובד ביומיום על 250mhz תחילה ( השיא הקודם היה 246mhz יציב) ועשיתי SAVE בביוס . המחשב לא עשה POST וחזר למהירות סטוק 200mhz . חשבתי..טוב...אולי הגזמתי קצת...אז שמתי בחזרה על איך שאני עובד ביומיום - 1.55V@ 230mhz . ושוב פעם המחשב לא הגיע לPOST !. חשבתי שמשהו מוזר פה.... ואז שמתי לב שהVcore של המעבד נעה בין 1.48-1.5 V ... שזה פחות מהדיפולט של המעבד שהוא 1.55V ... העליתי את הVcore של המעבד ל1.65V והופ ! יש POST והכל תקין - והVCore שלי הוא 1.55V לפי …
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
קניתי מעבד AMD Athlon 64 3000+ וקיבלתי איתו מאוורר של Thermaltake עם היטסינק. אני לא בדיוק זוכר איך קוראים למאוורר (אח שלי ישן עכשיו - אני מקסימום יערוך אחר כך). הוא יספיק לקרר טוב את המעבד? ודרך אגב - יש לי מעבד P 4 1800A והבאתי לו מנוע של מטוס אהה... אופס Vantec Tornado 80MM Case Fan ;D הבעיה היא שעדיין החום של המעבד במנוחה מגיע ל 44 45 ובמשחקים ל 48 49 זה נורמלי בשביל המעבד הזה? (ההיטסינק שלו הוא 60 מ"מ אז הבאתי את המתאם הזה מפנדה - זה קשור?)
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
-קירור אוויר ולא מים -ישקיע עד 170 שקל תודה!!
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים המאוורר הנמצא על גוף הקירור Spark 7 של חברת Thermaltake חדל לעבוד לפתע. כמה דקות לפני שהמאוורר הפסיק לעבוד, עצרתי אותו ע"י הצמדת האצבע במרכזו וזאת על מנת לוודא האם הרעש במארז המחשב נובע מן המאוורר הנ"ל. כאשר שיחררתי את האצבע מהמאוורר הוא המשיך לעבוד כרגיל, עד אשר אחרי כמה דקות גיליתי כי הוא חדל לעבוד. האם אתם רואים קשר בין עצירת המאוורר שלי לבין קילקול המאוורר? בכל מקרה, המצב כרגע הוא שאין לי כרגע מאוורר לגוף קירור ואני מחפש פתרון קירור חדש. המאוורר הנ"ל הוא בגודל של 70 מ"מ, מה שמקשה על מציאת מאוורר תחליפי וחדש. האם יש חיה כזאת בכלל? האם יש צורך להחליף את כל גוף הקירור? (מה שמצריך הוצאה לא קטנה ומאמץ אפילו גדול יותר בהרכבה) מה עלי לעשות במצב הזה?…
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום הנה מפרט המחשב שלי -קצת ישן: מעבד -סלרון 2000 מגההרץ (400FSB), לוח אם של גיגהבייט 8S648 זיכרון 512 מגה של קורסייר VALUE, כרטיס מסך RADEON 9800SE 256MB. השאלה הגדולה: יש לי מעבד חלופי של 2400 מגההרץ פנטיום 4. בקיצור - חשבתי אולי לעשות לו אוברקלוק ולהעלות את המהירות שלו ל3000 מגההרץ או אפילו 4000. יש לי קירור סטוק של אינטל אבל נראה לי שהוא ממש מספיק כי במאמץ הוא מגיע ל45 מעלות גג 50. השאלה הגדולה שלי אליכם זה האם זה מסכן רכיבים אחרים במחשב חוץ מהמעבד? לא איכפת לי שהמעבד יישרף לי (ברור שאני לא רוצה את זה) אבל האם זה יכול לשרוף לי את הזיכרון או לוח אם או כרטיס מסך? דרך אגב החברה של הספק שלי לא ידועה זה סתם ספק באיזה 150 שקל (בזמנו). תודה
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
.שלום חברים אני חדש פה . השאלה שלי למעלה . ומה זה עוזר למחשב ? למה זה מסייע בכללי ?
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
באיזה טמפ' בערך הייתם אומרים שזאת טמפרטורה טובה? 50 זה טוב?? מעבד AMD 2400 בלי OC תגידו לי בערך מה זה טמפרטורה טובה תודה
-
- 4 תגובות
- 452 צפיות
-
-
היי יש לי כיום Geil DDR400 שעובד ב2.5-3-3-6 אני תוהה אין אני יכול לשפר את התיזמון שלו, לדוגמא ל2-3-3-6, או יותר נכון מאיפה הסיבה שאני שואל זה בגלל שאני עומד לקנות עוד זיכרון שעומד לעבוד ב2-3-3-6 (וכמובן אם הסטיק הראשון יהיה 2.5 אז גם הוא יהיה 2.5)
-
- 6 תגובות
- 452 צפיות
-
-
הנה הקישור http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=39735 ובקשר לצינורות מצאתי פה לינק http://www.raptor-mods.co.uk/index.php?article&id=867 רציתי לשאול אם זה מתאים לכרטיס שלי ובכלל איפה אפשר לבדוק כמה צינורות פתוחים יש ? וסתם ניסיתי לעשות OC דרך ATI TOOL רשמתי לו שימצא את המקסימום יצא ככה : במקור 475/450 מקסימום 513/531 זכרונות/ליבה בהתאם. מישהו יכול להסביר טיפה בהרחבה על הנושא אם אפשר .
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום קבלתי היום צינורות של TYGON מח"ול והם ממש לא שקופים כמו בתמונה הם די מלוכלכים. השאלה שלי היא איך אפשר להבריק אותם שיהיו שקופים ונקים לפני התקנתם במערכת? האם אפשר לנקות אותם במים רגילים או שזה יגרום לקורוזיה במערכת עם מים מזוקקים.
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מעגל או פרטים אחרים שקשורים להצגת הטמפרטורה של רכיב מסויים במחשב תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות קירור לכרטיס מסך שלי X1800 GTO 256MB PCI-E (לא לעבור את ה-500 ש"ח) תודה
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח ליעוץ בקשר לאוורור מארז אולי בכלל הבעיה לא כאן וצריך לגשת לזה מכיוון אחר [נגיד החלפת מארז או משהו כזה] טוב אז מדובר במחשב של חבר של אחי, וקצת קשה לי לעזור לו כי: 1. לא ראיתי את המחשב מעולם 2. קשה לו להסביר בדיוק מה הולך שמה כי הוא לא הכי מבין אבל למרות זאת אני חושב שאפשר לעזור לו ואני אנסה להיוועץ בכם פה, המפרט שלו הוא: AMD Athlon 64 3500+ 2.2Ghz 2x512mb Geil Value DDR400 Gigabyte GA-K8N51GMF-9 Asus EN8800GTS 320MB WD 250GB NEC DVDRW 80mm case fan 90mm cpu fan ספק גנרי של 500W [של חברת BOXER] וגם מארז כזה לפי מה שהוא אומר כל הרכיבים קרובים להכל [הגיוני כי ה 88GTS הוא כרטיס ענקי] והטמפרטורת עבודה של הרכיבים במארז מאוד גבוהה. לפי איך שזה נשמע אז הספק הגנרי …
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
בוקר טוב , לבן דוד שלי יש מעבד של אינטל , כפול ליבה , המאוורר סטוק של אינטל ממש ממש מרעיש , הסברתי לו שצריך לקנות מאוורר חדש.. האם המאוורר הנ"ל : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_511&products_id=3943 , ייכנס למארז ג'נרי כמו שצריך ?
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום... יש לי לוח אם 8KDA3J S-754 sata, gbl ומעבד Athlon 64 3000+ (S-754 וזיכרון 2*512MB A-DATA כרטיס מסך nvidia gforce 5 5200fx ספק 300 w איכותי רציתי לדעת איזה אוברקלוקינג אפשר לעשות למחשב!! ואיזה קירור זה דורש.... תודה רבה רבה!! ???????????????????????????????????????? ובבקשה תענו לי !!!!!
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שמעו יש לי מעבד AMD Athlon XP 2400 והייתי רוצה לעשות איתו אוברקלוק איך ניתן,ויש לי את התוכנה CPU-Z ,תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות קירור למעבד אני לא מתכנן OC תקציב לא רלוונטי המעבד זה Core 2 Quad Q6600 BoxוIntel או שהמאורר שמגיע איתו יספיק כי אני מחפש מאורר שקט
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום הזה ורציתי לשאול משהוא זה המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon 64 Processor 3000 לוח אם: Gigabyte GA-K8NMF-9 אמצעי קירור: Tt Golden orb || זיכרונות: 512MB+512MB=1GB | 200MHZ+200MHZ=400MHZ כרטיס מסך: GeForce 6200 TurboCache ספק כח: G pro 500w אחסון: Disk Drive WDC WD1600JB-00GVC0 149 GB, IDE מערכת קול: Audio Adapter Realtek ALC850 @ nVIDIA nForce4 (CK8-04) - Audio Codec Interface ורציתי לשאול אם אפשר לבצע OC למעבד הזה דרך אגב זה יהיה הOC הראשון שלי אז אני ממש מפחד לגבי המעבד ואם הוא ישרף אהה ודרך אגב אני לא מוצא את ההגדרה בביוס של המעבד משהוא יכול להגיד איפה היא יכולה להיות פשוט חפרתי בכל הביוס שלי! אהה ועוד משהוא פצפון איך אני…
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק ניסיוני פשוט, רק בשביל ההתחלה... 3000@3150 (210X15) וכמו שכתוב במדריכים, הורדתי את כל האפשרויות שיכולות לגרום לאי יציבות או להפריע לאוברקלוק... Spread Spectrum ואת המהירות של הזיכרון הורדתי ל333 MHz ... השאלה היא האם ההורדה של מהירות הזיכרון פגעה לי בביצועים של המחשב? אחרי הכל אני מנסה להגיע לביצועים כמה שיותר טובים ושהכל יעבוד חלק, אני לא מנסה לשבור שיא...
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-