עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by andrewv,

ביקור אצל SystemCooling

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  2. שלום לכם, לפני כמה דקות הוספתי עוד ראם למחשב שלי..היה לי 128 RDRAM כעת יש לי 256.. הווינדוס ואברסט מזהים את הראם אני מעוניין לקבל תוכנה שבודקת את יציבות הראם ואת הראם בכלליות תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  3. טוב התקציב שלי דיי לא מוגבל אבל ממש לא בא לי להשקיע במשהו מפלצתי מהסיבה שהלוח שלי מגביל אותי על OC של 30% כולה. השאלה שלי מה יתאים לי מבחינת שקט נפשי בלילות ולא הטרקטור סטוק של אינטל? , משהו שגם יקרר נחמד . חשבתי על הפריזר PRO 7 , מה אומרים? חשוב לי מאוד גם כשאני לא אצטרך לפרק את הלוח כדי להרכיב את המעבד.. ד"א שאלה לא קשורה , הגוף ברזל הזה שעליו יושב המאורר סטוק של אינטל , כאשר מחליפים למאורר חדש צריך להסיר אותו גם כן? אני יודע שצריך להסיר אותו כדי למרוח מחדש משחה טרמית על המעבד (שד"א אם מי שיהיה נחמד אשמח הסבר גם על המריחה , תמיד פחדתי מזה לא יודע למה , בעיקרון אני יודע שמנקים את זה עם אצטון או משהו כזה? [קצת מיימי ו"מסוכן " לא? ) , ומורחים משחה חדשה .. (עם המאורר החדש מ…

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  4. Started by ras81,

איזה מהשניים יותר שקט? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0268-01/cl-p0268-01.asp http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=79&data=2&disc= תודה

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  5. Started by nesber,

המאוורר חייב להופיע באתר של זיגזאג כי שם אני קונה ומתקין. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=174_157&filter_id=60 בעמוד הזה מופיעים המוצרים של זלמן, תירדו קצת למטה ושם מופיעים שלושה מאווררים ששמתי לב עליהם- מה דעתכם? אני צריך מאוורר שקט מאד עם ביצועים כמו של מאוורר הסטוק- לא פחות ולא צריך יותר. לא עושה אוברקלוק.

6. שלום כולם, יש לי מעבד P4 2.8GHZ ואני רוצה לעשות לו אוברקלוקינג. אבל, אחרי בערך 5 שעות של עבודה רצופה (אינטרנט וכ"ו, בלי משחקים וסרטים) הטמפרטורה שלו הייתה 48-50 מעלות. כדאי לי לעשות לו OC כשזאת טמפרטורת הסטוק שלו? ומהי בכלל הטמפרטורה המומלצת למעבד? תודה.

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  7. Started by Garbil,

החלפתי לוח ל K8V-X SE של אסוס ואני צריך לדעת אם מישהו ניסה לעשות לו OC.. אם כן, יש בנצ'ים עליו?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  8. שלא צריך פירוק של הלוח-אם , כמו ה-Arctic Cooling Freezer 7 Pro http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1560&products_id=12140&PHPSESSID=bd81d6a03bf35cbc9032e9965bfa6553 יש עוד קרורים כאלה בסכום של בערך עד 200 ש"ח ?

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  9. Started by yan_ymar,

אני קונה את המארז Thermaltake Shark כסוף. ואני גם מעוניין בגוף הקירור - BIG TYPHOON. השאלה שלי היא האם הקוטר וכל הנלווה לקירור הזה לא יגע או יפריע לסירקולציה של האוויר אם המאוור האחורי 12CM כי הם דיי יהיו באותו קו..?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  10. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1799 Scythe MINE Rev.B 3Heat Pipes CPU Cooler או http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=IGLOO5700&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=388&aff=Zap קירור למעבד GLACIALTECH IGLOO 5700 MC FOR INTEL LGA775 יש לי את המעבד intel Dou2Core E6600 אם יש לכם המלצות יותר טובות , אתם מוזמנים לעזור לי התקציב הוא 200 חוץ מזה , אם אפשר גם קירור לכרטיס מסך שלי X1950 Pro 512mb

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  11. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

בתוכנה של אינטל הצלחתי להגיע למקסימום 4% נוספים, אבל נודע לי שאפשר לעשות בלוח הזה עד 10%. אני לא ממש צריך OC, אני סתם אוהב לעשות...

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  12. Started by tigery,

מה הטמפרטורה המומלצת לכרטיס הזה? מה המקסימלית ומה כבר נחשב מסוכן? ואם אני מגי לטמפרוטה מסוכנת המחשב ייתכבה לבד?

13. ה-8800GT שלי (גרסאת oc בינונית-קלה) מגיע ל-74-77 מעלות במאמץ (crysis) רציתי לדעת אם אתם ממליצים לי להגביר את המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך במקרה הזה, (וזה לא משפיע על האחריות נכון?)

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  14. Started by cool_boy-PP,

טוב החלטתי להוסיף את הכלוב להארדיסק,אבל יש בעיה שהדלת פשוט לא נסגרת לי כמו פה בתמונה,בכל הביקורות על המארז אמרו שיש בעיה כזאת והמארז עובד טוב רק עם IDE ,מה לעשות? יש דרך כלשהי לקנות כבל SATA יותר קטן מבחינת גודל החיבור?? תמונה: ומאיפה קונים כבל כזה?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  15. Started by laviko1,

Gigabyte M52L-S3 איך הלוח הזה ב OC ? הוא טוב??

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  16. Started by diablo4u,

amd 64 3200+ (NOT 939) albatron k8x800pro Thermaltake SilentTower Cpu Cooler CL-P0025 קירור למעבד... המארז supertalent די מאורר וכמה אוכל לעשות oc להכרטיס מסך הבא gigabyte 6800gt 256 bit קירור של החברה... כמה לדעתכם אוכל להוציא מהרכיבים הנ"ל? ובאיזה תוכנות כדאי לי להשתמש.. אני די חדש בנושא תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  17. Started by Spaik,

אני רוצה לראות מה הטמפ' של המעבד שלי בעומס אז הורדתי את התוכנה פריים 95. איך אני משתמש בה? מה אני ממלא שם בכל השדות האלה? אתם יכולים לפרט בבקשה תודה

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  18. Started by Episode-666,

חברה יש לי את המארז של אקסאר כאמור 7 מאווררים אך זה לא קשור בכל מקרה הטמפרטורה הקבועה של המעבד היא 43 ובלחץ 53 האם זה גיוני או הרבה מדי? כי זה נראה לי המון!

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  19. Started by kotel,

תמליצו לי על מוצרים כמה שיותר ולא חשוב הכסף תמליצו על כמה שיותר מוצרים... תודה... מאז:(TT V8000A) :s05:

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  20. Started by lordernst,

שלום אני רוצה להשקיט את המחשב שלי בגלל שהוא כרגע נורא רועש אני שמעתי על מאוור די טוב ושקט בשביל הלוח אם אבל יש לי גם מאוור בכרטיס מסך אז מה אני יכול לעשות איתו ?

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  21. המעבד שלי P4 2.4B GHZ לוח אם GA-8S648FX זכרונות PC3200 512 MB DDR תמונות מ CPUZ : איזה יחס מעבד\ זיכרון אני ייתן?? וכיצד אני נועל PCI\AGP? תודה מראש לעונים,

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  22. Started by carock,

איך הקירור של הכרטיס מסך הזה..? הוא טוב..? שווה את הכסף..? כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB Passive Cooling כמות: 1 - מחיר: ¤1376

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  23. שלום לכולם, לפני כמה ימים המאוורר הנמצא על גוף הקירור Spark 7 של חברת Thermaltake חדל לעבוד לפתע. כמה דקות לפני שהמאוורר הפסיק לעבוד, עצרתי אותו ע"י הצמדת האצבע במרכזו וזאת על מנת לוודא האם הרעש במארז המחשב נובע מן המאוורר הנ"ל. כאשר שיחררתי את האצבע מהמאוורר הוא המשיך לעבוד כרגיל, עד אשר אחרי כמה דקות גיליתי כי הוא חדל לעבוד. האם אתם רואים קשר בין עצירת המאוורר שלי לבין קילקול המאוורר? בכל מקרה, המצב כרגע הוא שאין לי כרגע מאוורר לגוף קירור ואני מחפש פתרון קירור חדש. המאוורר הנ"ל הוא בגודל של 70 מ"מ, מה שמקשה על מציאת מאוורר תחליפי וחדש. האם יש חיה כזאת בכלל? האם יש צורך להחליף את כל גוף הקירור? (מה שמצריך הוצאה לא קטנה ומאמץ אפילו גדול יותר בהרכבה) מה עלי לעשות במצב הזה?…

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  24. חברה אני לא מבין בזה כלום אז אם אני טועה פשוט תתקנו ולא לצחוק..סתם ככה דפדפתי באוורסט וראיתי את זה דרך אגב המהירות של הזיכרון שלי היא 400 DDR אז למה מופיע 200? תודה מראש.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  25. אוקיי קודם כל נלך על הכרטיס מסך... האם הראםסינקים BGA copper של וונטאק טובים? הם תופסים את החום טוב וכמו שצריך? והאם הם מתאימים ל radeon 9800 pro? ודבר שני מעניין שלהם שראיתי זה הכרטיס מאוורר ( די משעשע לא? ). בעצם זה גם קשור לכרטיס מסך... הנקודה שלי עד כמה לדעתכם הוא שימושי, כי לדעתי מוצר כזה ב-80 שקל בפאנדא'ס זאת די מציאה... במיוחד שהוא מסתובב ב- 5000rpm על מהירות גבוהה... האם הוא מקרר חזק מספיק לדעתכם?? וד"א יכול להיות שבקרוב אעלה תמונות לגלריית המודינג... שם הפרוייקט "חורף במינסוטה" כמובן המטרה היא לקרר את המחשב כמה שיותר ( לא בהגזמה כי אני יודע שלפעמים הוא יכול לקרוס מזה, קרה לחבר שלי) ואז להביא לו חתיכת אוברקלוק בכל מקרה, תודה

• 0 תגובות
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים