עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. קודם כל הפורום הזה משהו בסט!! אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב כי הוא ישן ובקושי זז כמעט... ואני צריך כמה המלצות שלכם + תוכנות ביצוע... הכוונה בתוכנות היא תוכנה שמודדת את החום במארז, פרטים על מאווררים מחוברים וכאלה... צירפתי תמונות מהתוכנה CPU-Z לגבי מפרט המחשב שלי... תודה רבה לכל מי שעוזר! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  2. Started by lipa,

מה יותר טוב INTEL או AMD ל-OC ? זה שאלה מאוד כללית , ברור שזה תלוי בלוח-אם, בזכרונות ,בקרור,ואפילו בדגם מסוים של מעבד היה לי ויכוח עם חבר לגבי איזה חברה עדיפה ל-OC ,ולא הצלחנו להגיע לתשובה חד-משמעית יש לזה תשובה בכלל ?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  3. Started by tehnodrom,

יש לי מעבד 2.0 של אינטל והקירור שלי הוא מה שקיבלתי עם המעבד קירור של אינטל רגיל.... עכשיו השאלה אם כדאי לי לעשות איתו ובכמה מותר לי לעלות ?

4. Started by bommer,

כמו שאמרתי אני הולך לעשות אוברקלוק למעבד שלי ואני רוצה לדעת מה זה המתח בביוס ? איך הוא משפיע לי ב-oc למעבד? וכמה אני צריך לשים את זה ? כלומר ביחסים או לפי כמות oc שאני מעלה?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  5. כי שמתי לב שכן. אם אני רוצה לשחק למשל על ההגדרות החדשות עם ה-OC שעשיתי אני צריך קודם לפתוח את התוכנה ולטעון את הפרופייל החדש ?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  6. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום ,רציתי לשאול העם הטמפרטורת שלי בסדר, אז כך, במנוחה 44, מאמץ 52. זה תקין? תודה-LaZy-©BoY*

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  7. Started by Danny_Boy,

כרגע אין לי שום מאוררים על המארז עצמו (יש לי רק מאורר של המעבד והמאורר שבתוך הספק). אני מעוניין לשים מאורר אחד בדופן הצדי של המארז ומאורר אחר באחורי המארז. השאלה שלי היא איך אני צריך לארגן את הזרימה של האויר(כלומר איזה מאורר יוציא אויר מתוך המארז ואיזה מאורר יכניס אויר אל תוך המארז)? תודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  8. Started by angelos21,

לפני שבוע הבאתי את הRADEON 1900XT , עשיתי לו OC והגעתי למהירויות של ה1900XTX ורציתי לדעת לגבי הטמפרטורות שלי האם הן סבירות: במנוחה, אחרי שהעלתי את מהירות המאוורר סטוק ל50% הטמפ היא בסביבות ה47-49 מעלות במאמץ הכרטיס מגיע בסביבות ה77 - 81 מעלות כשהמאורר עולה אוטומטית ל100% מהירות. מישהו יודע?? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  9. Started by סער_שי,

DS3 בבאס 360... 38 מנוחה, 40 במאמץ. הגיוני? E6400 ב-2.88... 44 במנוחה, 50 במאמץ. קירור סטוק. הגיוני? פרסמתי כבר שהוא מתחמם עד ל-65 ב-3.36 במאמץ, אבל זה בגלל הקירור סטוק אני מניח. בכמה יוריד אותו הנינג'ה? כי אני מתכנן על 450 באס (כלומר 3.6), אבל כדי להצליח אני צריך שיפור של לפחות 10 מעלות.

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  10. Started by KaPOcHinI,

טוב ככה נכנסתי לביוס העלתי את הfsb מ 200 ל 240 בהדרגה.... הכל יציב ועובד טוב עכשיו הבעיה שבביוס אי אפשר לעלות מעל ל 240 אז השאלהה היא....אפשר לפרוץ את הביוס או כל דרך אחרת ...בשביל להמשיך ולעלות את ה fsb? אממ אם זה חשוב amd 64 3200+ asus a8n-vm

11. שלום!!! בקרוב אני אקנה לי מעבד חדש בסוקט 939. רציתי לברר איתכם, איזו ליבה לקנות. ההתלבטות שלי היא בין הvenice לבין הsan diego.... אני אקנה או 3200 ווניס או 3500 ווניס או 3700 סאן-דיאגו... איזו ליבה טובה יותר לoc? עם איזו ליבה אגיע הכי רחוק?

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  12. אהלן, יש לי מארז שוכב, ולכן הגובה שלו הוא בדיוק גובה כרטיס PCI-E. יש לי כרטיס מסך 6600 של LEADTEK המאוורר שלי נדפק, ואני צריך להחליפו. אני לא מוצא מאוורר חלופי. כל המאווררים שמצאתי בינתיים (זלמן 700,900, arctic cooling) חורגים בגובה מגובה הכרטיס. אני ממש נואש! הפתרון שאני רואה כרגע הוא להחליף מארז.. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מאוורר? אפילו מקורי פשוט..

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  13. בנוסף לזה שיש לו.. שאחד יכניס אויר והשני יוציא? והאם יהיה שיפור בביצועים? תודה.

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  14. Started by sean23,

שלום לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש וביקשתי מהחברה לבצע אוברקלוק למעבד, אבל אני לא בטוח שהם ביצעו זאת איך אני בודק מה מהירות המעבד לאחר האוברקלוק אם בוצע בכלל?

• 5 תגובות
    • 495 צפיות
  15. Started by Yamabushi,

אני לאחר אוברקלוק כמובן. קירור zalman 9500 ultra silent המעבד קפץ דור מ1066 ל1333 הטמפרטורה במנוחה נשארת יציבה לחלוטין, בין 42-43 לא יותר ולא פחות... זה בסדר?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  16. INTEL CELERON 2.13GHZ 478 533MHZ / 256 Tray (http://www.liranics.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=48) אין לי שום נסיון עד עכשיו קראתי רק מדריכים יש לי מאורר וגוף קירורשל המעבד האחר (כי זה בא בלי כלום)

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  17. Started by IG,

יש לי זיכרון מחברה מסויימת (מפורט בחתימה) ואני רוצה לקנות עוד סטיק. אני רוצה לדעת האם כדאי לי יותר לקנות סטיק של חברה אחרת ויותר איכותית או שעדיף לקנות עוד סטיק זהה למה שיש לי? אני מתכנן OC ואני לא רוצה שהזיכרונות יעשו לי יותר מדי בעיות... מה הבעייה הכי חמורה שיכולה להיות לי אם אני קונה סטיק של החברה אחרת (סמסונג...)?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מארז חיצוני של חברת מטריקס ואני יודע שאין לו מאוורר, מארז עם מאוורר מייקר קצת את העסק הכונן הוא ממש לא לשימוש יומיומי והוא ישמש רק לגיבוי תמונות אחת לכמה זמן. הוא יהיה מחובר עם USB 2 ורק לרבע שעה מקסימום אני מאמין. האם יש טעם לקנות את המארז עם המאוורר? והאם אתם מכירים את המארזים של מטריקס? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  19. אני לא מוצא את האופציה בביוס לשינוי מהירות הבאס יש למישו מושג איפה זה?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  20. Started by mosheazran,

שלום לכולם קודם כל יש פה אחלה פרום.. ותודה מראש לכולם ברשותי מעבד אטלון 3200 ולוח של MSI NEO4 K8N הורדתי את התוכנה ClockGen והרמתי את המהירות של המעבד ל2.4 ואיך שלחתי על APPLY המחשב עשה רסטרט ושהוא עלה הוא כתה איזה הודעה בעברית על שינויים ושחזרתי לתוכנה המעבד חזר ל 2 ג'גהרץ בעצם זה לא עשה כלום.. אולי יש איזה שהיא הגנה שצריך לבטל ? זה פעם ראשונה שאני מנסה ורק בתוכנה הזאת אם למישהו יש עצה לעזור לי אשמח. שאלה שניה אם זה ישפר לי קצת במשחקים ולאיזה מהירות לעלות את המעבד? תודה

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  21. שלום לכולם! יש לי בעיה בעיה כבר זמן מה.. כשאני נכנס למשחקים המאווררים שלי מתחילים להרעיש כמו מסור ...והמחשב מתחיל להתחמם ... פתחתי את המחשב וראיתי שהאחד שרועש באמת הוא המאוורר של המעבד ... מישו יכול להסביר לי מה הבעיה ומה לעשות? ( אם זה שאלה מפגרת אני מצטער אני חדש בעסק .. ???)

• 6 תגובות
    • 495 צפיות
  22. Started by naba,

יש לי מעבד E4400 והגעתי איתו לבאס של 285 ומכפלה 10 ועכשיו אני תקוע כי הזיכרונות לא יכולים לעלות יותר (תדר 950MHZ- מקורי 667MHZ) אז איפה אני משנה את היחסים? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  23. אז ככה לפי מה שהבנתי אז כמה שיש יותר אמפר([A] /[AMP] ), כך מהירות המאוורר ועוצמתו גדולה יותר.. - נכון? [זו שאלה ראשונה] ושאלה שנייה -> איפה אני יכול למצוא מאווררים אחד של 6/8/9cm עם מעל 0.24 amper ועוד אחד 4cm עם מעל ל 0.24 amper ? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  24. Started by mikitimsit,

אם כן איך

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  25. Started by malcolmx9,

מפרט בצד קניתי ספק TT 420W והרכבתי אותו לפני כמה דקות. נכנסתי לביוס, העליתי FSB ל-166 ושמרתי את ההגדרות. כשהביוס עלה שוב, אני רואה שהמעבד חזר למהירות סטוק באופן ישיר! העליתי ל-FSB 155, ואותה התקלה. רק שעם FSB 140 המחשב עלה וה-OC עבר בהצלחה. ניחוש שלי, הוא הזיכרונות שמגבילים אותי. ב-140FSB הם עבדו בערך על 540, אבל ב-166 הם עבדו על 667, ויכול להיות שזה מעבר לגבול היכולת שלהם. חשבתי לשים את הזיכרון באופן ידני על מהירות מסויימת, במקום AUTO לפי FSB של המעבד. על איזה מהירות מומלץ להשאיר?

• 6 תגובות
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים