אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
משהו מגביל אותי אני חושב או שעשיתי משהו לא בסדר - ניסיתי העלת מתחים הורדת מכפלת ht שום דבר לא עזר זה פשוט נתקע או לא עולה. אם מישהו יודע מה לא בסדר אני אשמח אם הוא יעזור.
-
- 5 תגובות
- 467 צפיות
-
-
יש שתי ידיוית אפורות כאלו, פתחתי אותם וכל הגוף קירור רופף, למשוך אותו בכוח? אם לא, איך להוציא? תודה
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
שלום ,רציתי לשאול העם הטמפרטורת שלי בסדר, אז כך, במנוחה 44, מאמץ 52. זה תקין? תודה-LaZy-©BoY*
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה , תודה לעוזרים . אם אפשר הוראות מפורטות שאני לא יעשה טעות , תודה .
-
- 5 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות קירור לכרטיס מסך שלי X1800 GTO 256MB PCI-E (לא לעבור את ה-500 ש"ח) תודה
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
מחר אני לוקח מהחלפה במסגרת האחריות כרטיס 1900GT של ספיר. לפני כחצי שנה הוא התחיל לעשות לי בעיות והדיאגנוזה היתה שהלך הזכרון (נקודות כחולות ירוקות מהבהבות על המסך החל מה STARTUP). לפי מה שקראתי פה בפורומים יש לכרטיס הזה בעיית התחממות שכנראה היא זאת שגרמה לתקלה. ד"א, החדר שלי חם מאד. שווה מחר כבר לקנות קירור מיוחד X2 AC או THERMALTAKE AT2? אני לא מתכנן OC בקרוב (בעתיד כנראה שכן) אבל האחריות תפוג בעוד 3 חודשים ולא הייתי רוצה להשאר עם כרטיס פגום..
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אני לאחר אוברקלוק כמובן. קירור zalman 9500 ultra silent המעבד קפץ דור מ1066 ל1333 הטמפרטורה במנוחה נשארת יציבה לחלוטין, בין 42-43 לא יותר ולא פחות... זה בסדר?
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים ניסיתי לעשות OC לE2140 עם לוח GA-945cmx-s2 בקיצור, נתקעתי באיזור 2.2 עכשיו כשאני חושב על זה, אני חושב שנתקעתי בדיוק במגבלה של הFSB של הלוח אם. כאשר הגעתי לאיזור 2.2, הFSB היה בעצם על 266~ (לפי מכפלה של 8) שזה אומר באס של 1066. האם באמת זה כנראה הגורם המגביל בOC?
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
היה לי מאוורר 60mm פנוי שלא היה מה לעשות איתו אז חשבתי לעשות כמו ב-CM-690 מאוורר ל-rear of MB tray http://img413.imageshack.us/img413/7048/009io7.jpg http://img180.imageshack.us/img180/6861/007ay4.jpg http://img413.imageshack.us/img413/9718/008yu1.jpg קראתי בביקורות שהוא בכלל לא מועיל אבל לי הוא הוריד 6-7 מעלות
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
-
שלום יש לי במארז 2 מאוררים אחד מקדימה שמכניס אוויר ואחד מאחורה שמוציא שניהם של 120 מ"מ ויש לי מעל הגוף קירור של המעבד ארובה שיוצאת לדלת השמאלית עכשיו אני מתלבט אם להחליף את הארובה במאורר שיוצא אוויר ??? מה נראה לכם ???
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
קודם כל, יש לי כרטיס מסך Saphire Radeon X1900GT 256MB המהירויות המקוריות שלו הן: VPU Clock 575Mhz Memory 1200Mhz (יענו 2 של 600). עכשיו, פעם לפני שניסיתי לעשות OC, הרצתי את 3DMark05 וקיבלתי תוצאה של 9466. אתמול נעזרתי ATI Tool ועשיתי את המאוורר סטוק של הכרטיס שלי על 100%, ונעזרתי בCatalyst באפשרות של "Run automated clocl configuration utility" כדי לבדוק יענו את המהירויות שאני יכול להריץ את הכרטיס בלי בעיה. במשך כל הבדיקה, לפי הבדיקה שלי כל הזמן בתוכנה Everest, אף אחת מהטמפ' של הכרטיס מסך שלי לא עברה את ה-80 (הוא מציג שם 3 לכרטיס מסך: GPU, GPU Ambient, GPU VRM). כשסיים את הבדיקה הוא כיוון לי את המהירויות הרצויות ל: VPU Clock 601Mhz Memory 1440Mhz (יענו 2 של 720). …
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה דעתכם על מערכת הקירור מים של ZALMAN RESONATOR XT מבחינת כסף אין בעיה השאלה היא האם המערכת הזואת טובה אם אני מוסיף לה גם בלוקים של קירור לכרטיס מסך ולציפסט תודה יואב
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
טוב אני לא הכי מבין באובר אז כפיר כשהו בא אליי לעשות תמודינג הוא גם עשה לי אוברקלוק ואני יסביר איך ייצא בצורה הזאת: בדקנו תאובר על המשחק "אנדר גראונד"-בהתחלה המשחק נראה בצורה לא הכי טובה כשהוא על הרזולוציה הכי נמוכה ובלי אפקטים_בלי אובר) לאחר מכן המשחק עבד ברזולוציה הכי גבוהה עם כל האפקטים בצורה טובה ומדהימה(עם אובר) אם כפיר ייכנס לכאן הוא יסביר בדיוק מה הוא עשה
-
- 4 תגובות
- 467 צפיות
-
-
הנתונים שלי :P35 DS3P 2GB TWISTER800MHZ NOISETRAKER ENERMAX 420 E2160-BIGTYP 120VX (אלו הפרטים החשובים ל OC) מה ההגדרות המקסימליות שצריך לעשות???(רצוי הסברים אם תמונות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אני מחפש את הלשונית בTARGET ADAPTER כשאני לוץ על CUSTOMIZE ואין שם את הלשונית עם התמונה של הכרטיס מסך כדי להגביר את מהירות מהאורר... מישהו יודע איך אני מחזיר אותה כדי שאני יוכל להגביר את המהירות או יש תוכנה אחרת לזה? ד"א היום החלפתי כרטיס מסך לאותו הכרטיס פשוט אחר כי הקודם נדפק... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
ראיתי באשכול למעלה שהמאוורר ZALMAN CNPS 7700 Cu הוא שקט וקיבל דירוג גבוה. ראיתי אותו בKSP ב240 שח האם הוא מומלץ ושקט. ואם אני קונה אותו האם אני יכול לבד להרכיב אותו ולפרק את הישן או שזה בעייתי? תודה
-
- 5 תגובות
- 467 צפיות
-
-
תמיד תהייתי מה זה אומר ועוד לא יצא לי לשאול 5:4 3:2 1:1 כל אלו מה הם מייצגים ?
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח ABIT NF7-S2 נחמד כזה יש לי מעבד AMD 2200+ ועד לפני שלושה ימים היה לי גם 256 מגה זיכרון A-DATA מהסדרות הראשונות שיצאו בארץ עם המפזרי חום הכחולים. עכשיו הוספתי עוד 256 A-DATA בלי מפזרי חום עם CL דומה גם הוא אמור להיות 2.5 (הזיכרון הישן יותר הוא CL2.5-3-3-6) הבעיה היא שכאשר אני ניכנס לביוס ומגדיר לו על התיזמונים של הזיכרונות הוא קולט ושומר אותם אבל מתי שאני ניכנס לWINDOWS ובודק בתוכנה CPUZ הוא מראה לי CL של 2 אני לא בטוח אם זה מה שגורם לי לבעיה אבל אני מקבל מסכים כחולים בWINDOWS ואני לא יודע כבר מה לעשות כאשר התקנתי את הכרטיס זיכרון כמו טיפש הכנסתי אותו הפוך קצת והפעלתי ורק אחר כך שמתי לב לזה אין שום סימן על הכרטיס שמשהוא דפוק או משהוא כזה אבל אי אפשר לדעת כמ…
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
יש לי כרגע AF12025 של Arctic-Cooling ואני מאוד מרוצה מהם, חוץ מהעבודה שהם שחורים וזה לא הכי יפה בעולם. אם אני לא אמצא שום מחליף ראוי אני אשאר איתם. אני צריך מאוררים שיהיו כמה שיותר זהים אליהם בביצועים, ברעש ובאיכות, כי כמו שאמרתי הם ממש לא אכזבו ואני לא רוצה לקבל ביצועים נחותים או להגדיל את הרעש במעבר למאוררים חדשים, המטרה זה להתקדם ולא ללכת אחורה. * אני מחפש אך ורק המלצות של משתמשים על סמך ניסיון ולא ע"פ "נתונים יבשים" כמו של טרמלטק שמצהירים דבר אחד ובמציאות שונים לחלוטין. * מבחינת צבע ההעדפה היא לירוק וללדים רגילים ולא UV. * המאורר צריך להיות בגודל סטנדרטי של 120X120X25 ולא בעובי לא סטנדרטי, זה פשוט לא יכנס. * מחיר סביר של גג 60-65 שקל למאורר, לכן ה-silenx למינהם ממש לא…
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
השאלה היא אך אני יכול לדעת את הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי?? אמרו לי שזה אפשרי דרך תוכנה איזשהי...
-
- 5 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום אני חדש בקהילה הזאת את האמת אני נמצא פה הרבה אבל רק קורא החלטתי להירשם אז ככה.. לפי מה שהבנתי OC ממריץ את המחשב יעני החלקים פועלים מהר יותר ואני רוצה לעשות OC אבל אין לי מושג איך (אני NOOB ) אז ככה אני מבקש שתעזרו לי לעשות OC ותגידו בכלל אם כדאי לי. הנה המחשב שלי : המעבד: P4 3.0 לוח אם : ASUS P5SD2-X כרטיס מסך: GEFORCE 6600 GT (כשיוצא כרטיסים חדשים ב 17 לאפריל אני קונה 8600 ) זכרונות:1.5GB RAM 533 הספק : COLORSIT 480W וזהו כול מה שאני יודע אם אתם צריכים עוד מידע אני יכתוב תודה על ההעזרה
-
- 4 תגובות
- 467 צפיות
-
-
in the bios i can only chose from fsb:133,137,140MHZ only so i tried on CPUcool but they not have my pLL(ics-9509018f) but they have only 950901 so i tried and on it works on 149.9MHZ but beyond the 150MHZ it make reboot so do anybody know agood OC PROGRAM TO MY PLL(mother board:ecs P4VXAD) or a tweak so it work whank you to any body that will answer and answer in hebrew because i understood it and i only writing in english because my microSHIT WinXPpro do not support hebrew at this moment
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם אפשרות לשנות תזמוני זיכרון, אך לא הבנתי איך זה משפיע על ה OC , ואיך מגדירים, ומה מגדירים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
הזמנתי את הקירור הזה למעבד(Venice 3000) בגירסאת PRO עם מאורר חזק מאוד שמוציא 32Db רעש-האם זה הרבה? עוד שאלה שקשורה: א. האם הלוח אם יודע לווסת אוטומטית את מהירות המאוורר?(האם חובה להפעיל cool&quiet בשביל זה?) ב. אם אני מתקין פאן/ריו באס-האם חשוב שאני אקח את המתח למאוורר ה-CPU מלוח האם?
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-