אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
מדובר על הפאנל השואתי הזה: הייתי מעוניין לשמוע כמה זמן עבר אצלכם עד שהוא התחיל להתחרפן ולצפצף מעצמו (זה חייב להגיע בשלב כלשהו).... לפי דעתי הבעיה היא לא בחוטים\מגעים אלא בברזלים המטונפים שיושבים בתוך המיכל מים, נראה לי שהם מתלכלכים איכשהו ועם הזמן ה"ניטור" שלהם לא הכי מדוייק... ניסיתי לשפשף באגרסיביות את הברזלים הללו עם סקוצ' אבל כנראה שזה לא מספיק מסיבי וזה החזיק לחודש גג. אולי צריך לנסות עם נייר שיוף או משהו... בכל מקרה זה ממש מטריד, כולה עברה חצי שנה מאז הקניה של הפאנל! דמטטטטטטט טרמלטקקקקקקקק!! מקוללים תהיו!!!!!
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
רציתי לשאול איזה מאוררים אני צריך לשים במארז ואיך כדי שהם יקררו טוב? כאילו חוץ המאורר הרגיל שמקרר המעבד + המאורר של הספק אין במארז יותר ממאוררים זה אני רוצה לדעת מה לקנות ואיך לשים אותם? (יש לי אפשרות להוסיף רק מאורר אחד מאחורי המחשב, לא יודע אם אפשר לשים מקדימה:\)
-
- 6 תגובות
- 480 צפיות
-
-
היי. אני מחפש תוכנה שבודקת את טמפרטורת הליבה של הכרטיס הגרפי שלי בזמן מעמץ. אשמח מאוד אם תמליצו לי על אחת תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP compaq nx9030 בדקתי את הטמפ` של המעבד והדיסק קשיח ע"י SpeedFan וקיבלתי שהטמפ` של הHD היא 53 מעלות ושל המעבד 61 מעלות. וחוץ מזה המחשב עצמו די חם. השאלה שלי היא, האם אלו טמפ` נורמליות ? או שאולי כדאי לקנות "יחידת קירור למחשב נייד" או משהו בסגנון ? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 480 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה להתחיל לעשות המהרה למחשב שלי אבל דבר אחד אני לא מבין.המהירות שאני מגיע עליה בסופו של דבר נשארת ואני יכול להפעיל תוכנה ויצא לי תוצאות יותר טובות או שזה רק כדי להראות עד כמה אפשר לחנוק את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
-
שלום, מחר אני הולך לחנות לקנות משחה טרמית למעבד אז אני צריך איזה שלושה משחות טרמיות טובות ולא אחד (אם לא יהיה להם) ואם אפשר אפילו מסודרים לפי סדר עדיפויות (אם זה אכן משנה). תודה
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
שלום יש לי במארז 2 מאוררים אחד מקדימה שמכניס אוויר ואחד מאחורה שמוציא שניהם של 120 מ"מ ויש לי מעל הגוף קירור של המעבד ארובה שיוצאת לדלת השמאלית עכשיו אני מתלבט אם להחליף את הארובה במאורר שיוצא אוויר ??? מה נראה לכם ???
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
יש לי את המפרט בצד...אני צריך לנעול מתחים או משהו נכון?איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 480 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המאורר הזה? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6226 אני רוצה לדעת איך הוא? נכנסתי לאתר החברה של המאורר וכתוב שם שהוא ממש שקט אבל הוא נראה לי איטי מדי רשום שהוא עובד על 1700 RPM
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI NEO4 PLATINUM צ'יפסט NFORCE 4
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד Northwood 2.4b 533 עם קירור spark 7 לוח Msi 865PE neo2-p כרטיס מסך readon 9800 pro 410@709 וזיכרון 1GB 333 CL 2.5 של חברה לא ברורה בשני סטיקים של 512 אני מנסה לעשות אוברקלוק אבל המחשב לא יציב מעל FSB של 147 MEMTEST86 נופל ישר אני חושב לקנות זיכרון אחר pc4000 או pc3700 שווה להשקיע בחברה טובה (OCZ או CORSAIR) ?? או לקנות של a-data מ KSP ??? או אולי אני צריך להחליף משהו אחר ?? :s05:
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
הנתונים שלי :P35 DS3P 2GB TWISTER800MHZ NOISETRAKER ENERMAX 420 E2160-BIGTYP 120VX (אלו הפרטים החשובים ל OC) מה ההגדרות המקסימליות שצריך לעשות???(רצוי הסברים אם תמונות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי לדעת איזה משחה עדיפה? ARCTIC SILVER 5 THERMAL או ZALMAN SUPER THERMAL ?
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
עשיתי OC ל 3.2GHZ במתחים רגילים, באס 356 מכפלה של 9 הרצתי ORTHOS והוא מראה לי שגיאה, התמונה מצורפת. מה אני צריך לעשות? אם אפשר תשובה זריזה למה זה לא נראה לי כל כך כל העסק :-\ תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
המחשב שלי אמור לאמור שדרוג על מנת לעבור לחדר שלי! אז אני צריך פתרונות קירור להתשתקת המחשב שלי שיכללו קירור למעבד וקירור לכרטיס מסך, ואולי גם מאוררים למארז. כרגע יש 7600GT , D920 וגייגביט אורורה. עכשיו אני שוקל להחליף ל2600XT האם הוא בא עם קירור שקט בסטוק?
-
- 5 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום ברשותי כ. מסך Raedon x800 PE המאוורר שלו רועש ואני מעוניין להחליפו. אני מחפש המלצה על קירור טוב, אפשרי פסיבי תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין 6320 ל4300 תכננתי כבר לקנות את ה4300 אבל אמרו לי שהוא יגיע לי מקסימום ל330 משהו כזה... נשמע לי הגיוני כי המהירות באס שלו היא 200 לוח אם: ga-965p-ds3 זכרונות: Twinmos 2GB 800 המטרה שלי היא להגיע לבאס 400 בעיקר בשביל יחס 1:1 השאלה אם זה בכלל שווה את זה או שעדיף את ה4300 בזול יותר אבל שיגיע גם לתדר מהיר יותר..?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום לכולם. xp1700 האם הוא טוב ל-OC ואיך אני יודע שמביאים לי סטפטינג טוב ל-OC? מה שיש זה dut3c jiuhb 0303
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
היי חברים שמתי לב שהרבה חברה דיברו פה על משדריך כלשהו שישנו באתר שמסביר כיצד לעשות OC אשמח לקבל קישור למדריך הנ"ל תודה
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
שלום ,אני צריך מאורר לבארטון 2500 לא בתקציב גבוהה ממש. אני קונה ממקום מסויים ויש שם מאורר שמאוד מתאים לי: http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=HHC-L61&other_title=0 מה אתם אומרים עליו? למה הוא משתווה, לאיזה וולקנו? או איירו. יש לו גם צינורות שיש בהם נוזל לקירור. מארז: יש בפניי בחירה בין שני מארזים: http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=10# וזה: http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=8# איזה טוב יותר ומה התכונות של כל אחד מהם? תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להשתיק את הרעש הצורם שנגרם לי מהמאוורר הנוראי של אינטל, מצאתי לנכון 3 גופי קירור למעבדים אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור: 1. GOLDEN ORB 2. ASUS - V60 3. FREEZER 7 PRO התקציב שלי הוא גג 200+ ככה שאלו נראים לי הכי מתאימים . מהקריאה שלי בחיפוש בפורום לא כלכך מצאתי דעות על asus וה-golden orb או שאולי לא חיפשתי טוב בכל מקרה אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבחירה תודה!
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני סטיקים של 512 DRR2 533MHZ של חברת CEON האלמונית. רציתי לדעת כיצד אוכל לברר אם הם מתאימים לאוברקלוק. תודה לעוזרים נ.ב- התזמונים הם 4.0-4-4-12 @ 266 MHZ
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מעבד סמפרון 754 3100 לאוברקלוק מישהו יכול להביא לי קישור לחנות באזור גוש דן ללוח אם שמאד מומלץ למעבד הזה בעיקר לאובר קלוק מה שאני מצאתי זה את 3 הלוחות הללו של אסוס אין לי מושג אם הם טובים ל אוברקלוק K8N4-E 513 ש"ח nForce4 K8V-MX 390 ש"ח כולל כרטיס מסך משולב VIA K8M800 K8U-X 350ש"ח ULI M1689
-
- 6 תגובות
- 480 צפיות
-