אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
טוב אני לא הכי מבין באובר אז כפיר כשהו בא אליי לעשות תמודינג הוא גם עשה לי אוברקלוק ואני יסביר איך ייצא בצורה הזאת: בדקנו תאובר על המשחק "אנדר גראונד"-בהתחלה המשחק נראה בצורה לא הכי טובה כשהוא על הרזולוציה הכי נמוכה ובלי אפקטים_בלי אובר) לאחר מכן המשחק עבד ברזולוציה הכי גבוהה עם כל האפקטים בצורה טובה ומדהימה(עם אובר) אם כפיר ייכנס לכאן הוא יסביר בדיוק מה הוא עשה
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI NEO4 PLATINUM צ'יפסט NFORCE 4
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה . יש לי מאוורר על הארדיסק אבל הוא לא מוציא אוויר בכלל, יכול להיות שהוא לוקח אוויר למוציא לבחוץ? אז איך זה צריך להיות אני צריך להפוך אותו כדי שיזרוק אוויר לבפנים או לבחוץ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 474 צפיות
-
-
תמיד תהייתי מה זה אומר ועוד לא יצא לי לשאול 5:4 3:2 1:1 כל אלו מה הם מייצגים ?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי לדעת איזה משחה עדיפה? ARCTIC SILVER 5 THERMAL או ZALMAN SUPER THERMAL ?
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות oc לכן התקנתי omega driver והכל בסדר גמור רק שמידי פעם קופצת לי הודעה ואני רוצה שתגידו לי אם זה בעיה ומה צריך לעשות. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
עשיתי OC ל 3.2GHZ במתחים רגילים, באס 356 מכפלה של 9 הרצתי ORTHOS והוא מראה לי שגיאה, התמונה מצורפת. מה אני צריך לעשות? אם אפשר תשובה זריזה למה זה לא נראה לי כל כך כל העסק :-\ תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
-
שלום יש לי לוח ABIT NF7-S2 נחמד כזה יש לי מעבד AMD 2200+ ועד לפני שלושה ימים היה לי גם 256 מגה זיכרון A-DATA מהסדרות הראשונות שיצאו בארץ עם המפזרי חום הכחולים. עכשיו הוספתי עוד 256 A-DATA בלי מפזרי חום עם CL דומה גם הוא אמור להיות 2.5 (הזיכרון הישן יותר הוא CL2.5-3-3-6) הבעיה היא שכאשר אני ניכנס לביוס ומגדיר לו על התיזמונים של הזיכרונות הוא קולט ושומר אותם אבל מתי שאני ניכנס לWINDOWS ובודק בתוכנה CPUZ הוא מראה לי CL של 2 אני לא בטוח אם זה מה שגורם לי לבעיה אבל אני מקבל מסכים כחולים בWINDOWS ואני לא יודע כבר מה לעשות כאשר התקנתי את הכרטיס זיכרון כמו טיפש הכנסתי אותו הפוך קצת והפעלתי ורק אחר כך שמתי לב לזה אין שום סימן על הכרטיס שמשהוא דפוק או משהוא כזה אבל אי אפשר לדעת כמ…
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
המחשב שלי אמור לאמור שדרוג על מנת לעבור לחדר שלי! אז אני צריך פתרונות קירור להתשתקת המחשב שלי שיכללו קירור למעבד וקירור לכרטיס מסך, ואולי גם מאוררים למארז. כרגע יש 7600GT , D920 וגייגביט אורורה. עכשיו אני שוקל להחליף ל2600XT האם הוא בא עם קירור שקט בסטוק?
-
- 5 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם. xp1700 האם הוא טוב ל-OC ואיך אני יודע שמביאים לי סטפטינג טוב ל-OC? מה שיש זה dut3c jiuhb 0303
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
כבר פתחתי פה דיון על כך שהמחשב שלי מתחמם ומגיע לטמפ' של 58 מעלות, לא יודע לאן הוא נעלם. עכשיו לאחר שהחליפו לי ספק (ל- 300 W) ולאחר שקניתי פריזר 64 פרו הטמפ' במאמץ מגיעה ל 67 ויותר. א ני לא מבין את זה ככל שאני שם אמצעי קירור ככה הוא נהיה יותר חם. מה קורה פה לעזאזל? חייב את עזרתכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום ,אני צריך מאורר לבארטון 2500 לא בתקציב גבוהה ממש. אני קונה ממקום מסויים ויש שם מאורר שמאוד מתאים לי: http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=HHC-L61&other_title=0 מה אתם אומרים עליו? למה הוא משתווה, לאיזה וולקנו? או איירו. יש לו גם צינורות שיש בהם נוזל לקירור. מארז: יש בפניי בחירה בין שני מארזים: http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=10# וזה: http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=8# איזה טוב יותר ומה התכונות של כל אחד מהם? תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להשתיק את הרעש הצורם שנגרם לי מהמאוורר הנוראי של אינטל, מצאתי לנכון 3 גופי קירור למעבדים אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור: 1. GOLDEN ORB 2. ASUS - V60 3. FREEZER 7 PRO התקציב שלי הוא גג 200+ ככה שאלו נראים לי הכי מתאימים . מהקריאה שלי בחיפוש בפורום לא כלכך מצאתי דעות על asus וה-golden orb או שאולי לא חיפשתי טוב בכל מקרה אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבחירה תודה!
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
על כמה המהירות ליבה והזיכרון של הרדון בהתחלה?(כאילו כשמקבלים אותו) יש לי RADEON 9700PRO של ATI
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
-
טוב אני רוצה לעשות עוד מאט OC למחשב שלי אז יש ליכ מה שאלות . אם למשל מהירות ה FSB שלי היא 1000 (סתם בשביל השאלה)ואני קובע שהמחלק של הזכרונות 1/4 ומהירות הזכרון שלי היא 800 אז המהירות עכשיו תיהיה 250??? כאילו 1000 לחלק 4?? עוד שאלה: מה הסיכון לשרוף רכיב דרך העלאת מתח? לאיזה רכיבים מעלים מתח?? מה זה BUS? של המעבד??? אשמח אם תענו לי במהרה
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה בכותרת.... ניסתי עם אוורסט אך לא הצלחתי למצוא... תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
מס שאלות : 1. עד כמה השפעה יש לספק על יכולת האוברקלוק ? 2.האם אני יכול להסתפק בספק פשוט ,אחד כזה שעולה אפילו 100 ש"ח , או שצריך כבר לקנות ספק של מותג טוב ? 3.שמעתי משהו על מייצב מתח שנמצא בספקים איכותים ולא בפשוטים, עד כמה זה משמעותי על יכולת האוברקלוק ובכלל ?
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
[זה הגוף קרור שעשוי כולו מנחושת] כרגע הוא מקרר אצלי בצורה מעולה את ה P4 2.0GHz שרץ קבוע על 2.66GHz האם Presscot דורש כבר פתרונות חזקים יותר? כמובן שאני מתכנן אוברקלוק ואני לא מתכוון להישאר עם הגוף קרור של אינטל... ;D עריכה: טמפ' מקס' במאמץ בשיא הקיץ לא יותר מ 46 מעלות, עם המערכת הנוכחית. זיכרון שיש לי זה DDR333. האם הוא בכלל יעבוד עם ה Presscot? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
יש לי Gigabyte X1900XT 512MB ורציתי לדעת כמה אני אוכל לעשות אוברקלוקינג עם ה-Stock?
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
יש לי: AMD 64+ 4800 AM2 etc. Gigabyte GA-M55S-S3 88000GTS 320MB 2GB Kingston 800 Mhz Liberty 400W למעבד שלי יש 2.5 GHZ (בלי שינוי). העלתי את זה ל2.75 GHZ וזה עובד בצורה יציבה, והייתי צריך להעלות 0.05V כדי שזה יעבוד ככה. אני לא מצליח להעלות את זה מעבר, זה נכשל במבחן מאמץ. למה? הטמפ' במאמץ לפי ORTHOS ב2.75 GHZ כבר מגיע ל60 ולפי EVEREST אפילו ל65. יש לי קירור פשוט, ואני מתכנן לקנות את ה- TT120. נ.ב הזיכרונות שלי בדואל (הסטיקים הם לא אחד ליד השני, אלא במקומות 1 ו-3) ומשום מה כשהמחשב עולה ובעוד תוכנות כתוב Single Channel. למה ומה עושים? יכול להיות שזה קשור?
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול כמה דברים 1. איזה מאוורר יותר טוב? Zalman CNPS9700 LED או Zalman CNPS8700 LED או Zalman CNPS8000 והאם הם נכנסים בלוח הזה? http://www.intel.com/products/motherboard/pix/dp35dp_lg.jpg (יהיה למאוורר מקום ?) והאם יש עוד קירורים שיכולים לקרר טוב בתקתיב של עד 300 שח
-
- 7 תגובות
- 473 צפיות
-
-
amd 64 3200+ (NOT 939) albatron k8x800pro Thermaltake SilentTower Cpu Cooler CL-P0025 קירור למעבד... המארז supertalent די מאורר וכמה אוכל לעשות oc להכרטיס מסך הבא gigabyte 6800gt 256 bit קירור של החברה... כמה לדעתכם אוכל להוציא מהרכיבים הנ"ל? ובאיזה תוכנות כדאי לי להשתמש.. אני די חדש בנושא תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מעבד: intel pentium D cpu3.40GHz המעבד הגיע ל100 מעלות בגלל שהגוף קירור לא ישב טוב והמחשב כיבה את עצמו ..המעבד נדפק.? עכשיו אחרי שסידרתי את הגוף קירור אז המעבד על 38-45 מעלות
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-