עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ras81,

רובכם בטח מכירים אבל לאלה שלא, כתבה מעניינת (וישנה) שנתקלתי בה ועשויה לחסוך שאלות http://www.overclockers.com/articles1088/index.asp

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  2. Started by nahum8,

אם אני אנמיך את המתח של המעבד טיפה...זה יכול לפגוע בו פיזית? או שרק בביצועים שלו? -תודה.. שאלה דיי מטומטמת לדעתי

• 7 תגובות
    • 503 צפיות
  3. Started by qpalzm,

אבל לצערי אני לא מוצא את האפשרות בביוס. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך של לידטק 6600gt במשחקים הטמפרטורה של הכרטיס היא 60 עד 66 מעלות זה טוב? עם לא מה עושים

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  5. Started by Dolman,

שלום, ראיתי שלTT יש מאווררים עם לדים, זוהרים למארז. השאלה שלי האם הם אמינים? הם טובים? הם יעשו את העבודה? המארז המתוכנן הוא Nzxt Apollo.. אני מוסיף לו מאוורר 120mm מקדימה

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  6. אני מחפש משהו כזה: http://www.sidewindercomputers.com/dthiflfi1bst.html חשוב לי המידות הנ"ל: Fittings 1/4in BSPP thread to 1/2in ID Hose Barb יש סיכוי למצא משהו כזה בארץ? חנויות אינסטלציה?

7. אני מנסה לעשות OC ויכול להיות שאני לא מבין נכון את התגובות של המחשב כי אני לא ממתין ונותן לו לנוח אחרי ששיניתי הגדרות... יוצא למשל שהגדרות שבהם הצלחתי לעשות BOOT - בניסיון חוזר הן נכשלות. האם זה עלול להפריע ומה הדרך הכי נכונה ובטוחה לשנות הגדרות?

8. שלום, מחר אני הולך לחנות לקנות משחה טרמית למעבד אז אני צריך איזה שלושה משחות טרמיות טובות ולא אחד (אם לא יהיה להם) ואם אפשר אפילו מסודרים לפי סדר עדיפויות (אם זה אכן משנה). תודה

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  9. Started by matanshomron,

המעבד שלי..מגיע לחום..מטורף 90~לפעמים 100 בדקתי בתוכנה וזה כנראה נכון כי המחשב שלי לפעמים מתכבה מעצמו ועושה מין רעש כזה .. שאני פותח אותו..שוב והוא אומר לי שהמעבד חם מידי.. עכשיו שמתי מאווורר ביתי..פתחתי את המארז שמתי את המאוורר בצד.. אבא בתוכנה זה עדיין מראה על 90:(~100 אבל הוא לא מתכבה..יותר.. למה זה עדיין מראה ככה..

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  10. יש לי לוח P4P800 של ASUS והוא מאפשר לי להעלות את ה FSB ל 250 וכעת אני רוצה יותר איך אני עושה זאת???? דרך אגב המעבד הוא P4 2.6GHZ תודות מראש

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  11. שלום, הוצאתי מהמחשב הקודם שלי 2 מאוורים (צורכים 12V) שחבל לי לזרוק אותם אני רוצה להרכיב אותם על המחשב הנוכחי שלי .. השאלה שלי היא.. מהיכן אני יביא להם 12V מתוך המחשב !? והאם זה בסדר בכלל מה שאני רוצה לעשות ? :s05: תודה, רועי

• 6 תגובות
    • 503 צפיות
  12. אז ככה לפי מה שהבנתי אז כמה שיש יותר אמפר([A] /[AMP] ), כך מהירות המאוורר ועוצמתו גדולה יותר.. - נכון? [זו שאלה ראשונה] ושאלה שנייה -> איפה אני יכול למצוא מאווררים אחד של 6/8/9cm עם מעל 0.24 amper ועוד אחד 4cm עם מעל ל 0.24 amper ? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  13. מעבד e6600 לוח אם asus p5b intel965/ddr2 800 זכרון -kingston 2 gb ddr2 דיסק קשיח - w.d 160 g w.d 320 gb 7200 16mf כרטיס מסך - leadtek geforce px7900gs 256 mb מארז atx midi לא מתוכנן o.c מחשב עריכה שיעבוד הרבה שעות ...

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  14. Started by Cilay,

מעבד: אינטל 2.8. לוח אם : ABIT I865E כרטיס מסך : FX5700 כרגע אני מנסה לעשות OC רק למעבד , אך לאחר שאני עושה זאת ומגיע ל210\210 אחרי הריסט מגיע לי למסך שרשום בו : INSERT DISK BOOT וממשיך אחרי זה כמה מילים , כאילו צריך לפרמט , יש פתירון כלשהו ?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  15. ראיתי את הTUNIQ TOWER.... זה נראה די סבבה.... אבל חשבתי אולי זה לא יתאים כי המאוור שיש לי עכשיו הוא 90 מ"מ... והTUNIQ TOWER הוא 120 מ"מ..... אז איך אפשר להתאים דבר כזה? ואיך בכלל שמים דבר כזה? כאילו שמים את זה על המעבד הוא על הצלעות? תודה מראש... :

• 5 תגובות
    • 503 צפיות
  16. Started by RenTex,

היי אנשים .. בסוף לא הכתי על הטוניק .. כי צריך לפרק הרבה עבודה בכל מקרה זו לא הבסיבה העיקרית פשוט מאיפו שאני קונה לא עובדים עם החברה, אז לא תיהייה לי אחריות כמו שצריך. אז הלכתי על ה Big Typhoon VX והמפרט : Q6600 Asus P5K Gecube 2600xt Kingstone 800MH'z 2 GB CL 5 WD 250AAKS Enermax Liberty 400W Jsp-Tech 550D מה אתם אומרים ? אני יעשה OC רציני ?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  17. Started by oitb,

היצעו לי אתTwinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium BH-5X2 אבל זה יכול לעבוד כ דואל? אני יכול להשקיע עד 1400

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  18. Started by Skippy,

שלום ברשותי כ. מסך Raedon x800 PE המאוורר שלו רועש ואני מעוניין להחליפו. אני מחפש המלצה על קירור טוב, אפשרי פסיבי תודה רבה

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  19. Started by Aoyo,

החלפתי לפני כשבועיים את המאוורר שעל המעבד במאוורר +Spark 6 של Thermaltake למעבד P4 בתושבת 478. הפעלתי את המחשב בפעם הראשונה ונתקלתי ברעש חדש בלתי נסבל->הרעש של המאוור החדש. חיפשתי בבאיוס (לוח האם הוא P4S8X-X של Asus) אפשרות להוריד את מהירות המאוורר, אך ללא הצלחה. השאלה האם בכלל יש אפשרות לעשות כזה דבר מבחינת התוכנה?-אפשרות להוריד מהירות או מתח למאוור כדי להאיט את פעולתו ובכך להוריד את הרעש? (על אריזת המאוור כתוב שהמאוור עובד במהירות 4700 +- 10% RPM). בתודה, Aoyo.

• 5 תגובות
    • 503 צפיות
  20. Started by BoRiS.K,

רציתי לשאול אם אתם יכולים להביא לי איזה לינק לתוכנה שמראה ביצועים של הכרטיס מסך כי הוא עומד על 63 מעלות ואני רוצה לדעת אם זה בסדר??? כי גם יש קטעים שהמשחקים יוצאים לי וזה ניראה לי ביגלל זה כי הספק כח שלי טוב (THEMBERLAKE 420) ואני לא יודע סיבה אחרת

21. Started by Torn,

יש לי מעבד 2.8 של אינטל יחד עם לוח INTEL D865PERL, יש אפשרות בביוס שנקראת BURN IN והצלחתי דרכה להעלות את מהירות המעבד ל2.9 כי יש מגבלה להוסיף רק 4 אחוז :'( עכשיו אני רוצה להעלות לפחות ל3.2 כי יש לי קירור מעולה של זלמן. אבל הבנתי שלעשות אוברקלוק בלוחות אינטל זה דבר גרוע, אבל עדיין... אפשר לעשות משהו?

22. Started by omer.b,

הזמנתי את הקירור הזה למעבד(Venice 3000) בגירסאת PRO עם מאורר חזק מאוד שמוציא 32Db רעש-האם זה הרבה? עוד שאלה שקשורה: א. האם הלוח אם יודע לווסת אוטומטית את מהירות המאוורר?(האם חובה להפעיל cool&quiet בשביל זה?) ב. אם אני מתקין פאן/ריו באס-האם חשוב שאני אקח את המתח למאוורר ה-CPU מלוח האם?

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  23. Started by adlanm,

Corsair TWINX 512 3200C2 או Corsair CMX 512 3200C2

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  24. Started by devek,

יש לי שתי שאלות בקשר לתמונה 1- אני צריך להרים את ה CORE SPEED או את ה MEMORY SPEED? 2-בהתחשב לתשובה של 1 זה יהיה טוב אם אני ירים ב50 ? איך אני שם את התמונה?!

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  25. Started by GNU,

יש לי כמה שאלות לגבי התוכנה כדי להבין איך להשתמש בה, על מה אני צריך להסתכל כדי לדעת שהכל בסדר? כמה זמן צריך להריץ את התוכנה? והאם מישהו יכול לתת לי הסבר קטן ומהיר איך לתפעל את התוכנה? תודה.

• 1 תגובה
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים