אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני שובר ת'ראש כבר יומיים על הזכרונות האלה , לא מצליח לעבור את ה- 1120MHZ ב 5-5-5-18. הם מסוגלים הרבה יותר ... אם יש למישהו ניסיון איתם או יכול לעזור , אני אשמח מאוד ! Corsair Dominator 8500c5d+f 2.1v v1.1(D9GMH זה הקונפיג עכשיו (יציב): Maximum Supported Memory Clock: 533.3 MHz Current Timing (tCAS-tRCD-tRP-tRAS): 5.0-5-5-18 Command Rate: 2T Read to Read Delay (tRD_RD) Same Rank: 4T Read to Read Delay (tRD_RD) Different Rank: 6T Write to Write Delay (tWR_WR) Same Rank: 4T Write to Write Delay (tWR_WR) Different Rank: …
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני מניח שהכותרת אומרת הכל (עדין לא הורדתי אותם) אה והבדיקת ארטיפקטים טובה גם לכרטיסי NVIDIA נכון?(אין סיבה שלא)
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
האם אפשר להתקינו על לוח אם P5B-DLX עם המאוורר מבלי שתווצר בעית גישה לזכרונות? תודה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
רשימת הלוחות זה אומר שאלה הלוחות שמתאים או שאלה הלוחות הלא מתאימים..? http://www.zalman.co.kr/product/cooler/7700-775MBlist_eng.htm
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום לאחרונה עשיתי O.C למעבד שלי מ1.6GHZ עד ל 1.9GHZ אעשיתי כבר O.C יותר גדול אבל לא על קירור אוויר.. מישהו יכול לתת לי חוות דעת הטמפרטורה היא בסביבות ה +60 מעלות ורציתי לדעת אם יש עוד משהו שאני צריך לדעת ? אגב אני בודק את הטמפרטורה דרך הEVERSENT והOC דרך הביוס(לא העלתי מתחים.. מאמץ ע"י סופר פאי.. למי יש המלצות לתוכנה שגם תראה את הOC שעשיתי למשל שתירשום 20% כמו ב OVERCLOKING בEVERSENT וגם תראה טמפרטורה בעמוד אחד כי כך אני צריך להעתיק 2 עמודים שונים..
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום חבריה. יש לי מעבד 2.8 ג'יגה הרץ northwood שמגיע ל80 מעלות. ופרסקוט 3.2 והראשון שמגיע ל90 מעלות. על איזה מאווררים שקטים אתם ממליצים למטרת קירור בלבד? (לא בשביל אוברקלוק) ויש לכם המלצה למאוורר לכרטיס מסך 9800 פרו של ELSA FALCOX?
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
-
אני עוד מעט קונה מחשב עם מעבד קונרו של אינטל 6300 עם כרטיס מסך ג'יפורס 8600GTS וזיכרון של קינגסטון 2 ג'יגה DDR2 איזה קירור אני צריך למעבד ואיזה לכרטיס מסך ואיזה לזיכרון או שמספיק לכל המארז וזהו?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
למה עדיף להוריד את המכפלות ב-OC ולהעלות את הבאס ?? למה לא להיפך?? ומה עושים כשהגעת למקס' באס שהלוח אם שלך נותן לך??? אז זה בסדר להעלות מכפלה?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
יש לי 8600GTS בעל קירור פאסיבי של GIGABYTE הקירור הוא סטוק ללא מאורר מן הסתם.. ביצעתי OC למעבד לזכרון ולSHADER, הינה פרטים : http://www.siz.co.il/up/ajwzoxzdcmqd.jpg לאחר בדיקה ב3DMARK06 יצאו לי 5761 מארקים, ולפני הOC יצאו לי משהו בסביבות ה5400 מארקים האם ניתן לקרוא לזה OC ? (4% זכרון לא משו :-\ ) אני מפחד שהוא מתחמם יותר מדי הוא הגיע לי במאמץ הכי גדול ל61 מעלות, זה חם מדי או שזה טוב ? במנוחה הוא 48-50...
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי מאורר של אינטל מה שמגיע עם המעבד והוא מסתובב נורא לאט 1000 RPM נכנסתי לביוס ויש לי שם רק אפשרות שרשום בה lowest fan speed ויש לי אפשרות שזה יהיה או על SLOW או על OFF כרגע זה על SLOW . מישהו יכול להסביר לי איך אני משנה שיסתובב יותר מהר?
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אם כן אשמח להבין כיצד , וכמה מומלץ ל8800GT או שכדאי להריץ את ה FIND OPTIMAL למרות שהרצתי את זה אבל אני לא כל כך מצליח להוציא תא זה לפועל וכמו כן מה מומלץ גבי המאוור , קראתי הרבה תרדים בפורום אבל הם לא התיחסו לתכונה החדשה הזאתי של לוח הבקרה ש לNVIDIA תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
SLK 947U שנראה לי עשוי מאלומניום (לא זוכר) או הTT סיילנט טוור.. מאוורר 80MM של דלטא אני יכול לקנות בתל אביב ב10 שקל אז זה לא הבעיה :] (הקירור הינו ל2600 מובייל שאני רוצה לקנות)
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
קניתי מארז חדש compucase 6a19 כרגע יש בו את המאורר שהגיע איתו מאחורה מקדימה יש קולרמסטר שהיה לי http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=SUF-S12&other_title=SUF-S12UV%20Silent%20Fan%20120%20x120%20mm (שלי זה הדגם היותר ישן) וקירור למעבד של זלמן (אני לא זוכר את הדגם המדוייק נראה לי 6000 משהו אבל זה נראה כמו מניפה מנחושת על המעבד וזרוע שמתחברת באזור של כרטיסי ההרחבה ומחזיקה מאורר 92 מעל המעבד) ועכשיו השאלה כדאי לי להוסיף מאורר 92 בפתח שcompucase דאגו להכין ? או שכדאי לי לקחת את המאורר של המעבד לשים אותו בדלת ולשים בזרוע מאורר אחר אולי 120 ? אם כדאי להוסיף מאורר כלשהו אז אני ישמח לקבל המלצה. ועוד שאלה שלא ממש ק…
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
טוב אז ככה כצת קשה לתאר את זה אז אם המהנלים רוצים שיחליפו כותרת חופשי טוב השאלה דיי דבילית אבל בגלל שזה מחשב חדש ואני סופר פוחד לשרוף אותו אז זאת השאלה יש לי DDR 400 (DUAL) והקטע הוא שהם רצים ב 333 (בצורה טיבעית אף אחד לא שיחק עם זה) מה שאומר שכדי להביא אותם ל400 אני צריך לעשות אובקלוק לבאס עכשיו לפי מה זאני יודע אם אני מעלה את הבאס אז זה כאילו אני עושה אוברקלוק לכול המחשב כולל הכרטיס מסך והמעבד וכ"ו אז רציתי לדעת אם אפשר להעלות את זה לבלי לשרוף את הכרטיס מסך וכמובן את השעון של המעבד אני יודע שצריך להוריד תוך כדי בתודה עידו
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
המאוורר של הכרטיס מסך אך אני מגביר את המהירות? יש לי Galaxy 7900 GT בזמן משחק 65 מעלות בזמן מנוחה 48 עכשיו 65 זה לא הרבה?!
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
* איזה קרור יותר טוב ולמה? זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 או זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3413 או ששניהם זהים בביצועים ?? * דרך אגב איזה חברה נחשבת כיותר טובה PQI או Twinmos ??
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום כולם מדבר ranasns לאחר אובר קלוק למעבד p4 1.8 ל 2.07 ללא העלאת מתח המאוור של המעבד (המאוור שיושב על הגוף קרור) לא עובד הגוף קרור הוא tt tr2 גם כן ניסתי להוריד את העובר קלוק ועדין שום דבר לא מחזיר תמאוור לתחייה , מה ניתן לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני הולך לעשות אוברקלוק למעבד שלי ואני רוצה לדעת מה זה המתח בביוס ? איך הוא משפיע לי ב-oc למעבד? וכמה אני צריך לשים את זה ? כלומר ביחסים או לפי כמות oc שאני מעלה?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
כרגע אין לי שום מאוררים על המארז עצמו (יש לי רק מאורר של המעבד והמאורר שבתוך הספק). אני מעוניין לשים מאורר אחד בדופן הצדי של המארז ומאורר אחר באחורי המארז. השאלה שלי היא איך אני צריך לארגן את הזרימה של האויר(כלומר איזה מאורר יוציא אויר מתוך המארז ואיזה מאורר יכניס אויר אל תוך המארז)? תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו מעבד amd athlon 3800 x2 dual core יכול להיות שהמעבד עובד אצלו על 10 מעלות? בדקנו גם באוורסט וגם בביוס וזה מה רשום.. והמאוורר של המעבד על 850 סל''ד בלבד.. יש לו מארז די פשוט של ezcool ואין לו מאווררים במארז.. רק אחד שמוציא מאחורה אין אפילו אחד שמכניס האם הטמפ' הגיונית או שזה מחשיד?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא מעבד INTEL PENTIUM III 800 MHZ והצלחתי להעלות אותו רק ל840MHZ מה אני יכול לעשות מישהו יכול בבקשה לעזור לי. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום רב לכם מפרט מחשב... לוח אם asus p5ld2 deluxe זכרון Corsair XMS2 Xtreme Performance TwinX Matched TWIN2X1024A-4300C GB ( 2 x 512 MB ) - DIMM 240-PIN - DDR II - 533 MHz / PC2-4300 - 1.8 V מעבד LGA775 3.0GHZ 630 קירור מים קניתי אתמול ולקח לי 7 שעות להתקין בגלל שלא חשבתי שזה כזה מסובך וצריך להוריד את כל הלוח מהמאז בכדי להתקין את זה.. ועוד נתקלתי במלא בעיות בסוף הצלחתי להתקין את זה לדעתי... THERMALTAKE BIGWATER SE WATER COOLING KIT אז בבקשה אני רוצה לעשות אובירלוקינג בתוכנת AI BOOSTER למי שיודע תעזרו לי אני מסתבך בזה קצת לפעמים אני משנה בתוכנה הגדרות מפעיל מחשב משנה לי מהירות ל 4000MHZ ומוריד לי מהירות זכרון וההפך קורה .!! למישהו יש מושג לכמה מהירות אני יכול להגדיל את המע…
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
איך הA-DATA PC4000/DDR500 לאוברקלוק של A64 3200+ 754 ? יש לי את המעבד הזה ולוח +8KDA3 של EpoX אני שוקל לעבור לקירור מים ולעשות אוברקלוק, שמעתי שהזיכרונות האלה מומלצים אבל אני רוצה לשמוע רשמים עליהם מאנשים מקצועיים בנושא אם אפש ר
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום התקנתי את המערכת שלי והוספתי גם בלוק לציפ'סט (לקחתי את הבלוק הגדול של זלמן לכרטיס מסך), החיבורים לא התאימו אז אילתרתי חיבור של שני צינורות. עם זאת הטמפ' של הציפ'סט ירדה אומנם מ41-42 ל 38-39 אבל זה נראה לי שינוי קטן. הטמפ' של המעבד ירדה ב5 מעלות לפחות. ברור לי שמערכת שלי היא לא לOC חזק מכיוון והיא פסיבית ובעלת צנרת צרה יחסית אבל לא אמור להיות שיפור יותר גדול בקירור של הציפ'סט? יכול להיות שמשהו לא עשיתי נכון? ללא קשר ראיתי שהHD שלי הוא בטמפ' של כ40 מעלות - זה בסדר? הנה כמה תמונות של המערכת ושל הטמפ' . [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-