אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
האלן אני אשמח אם מישהוא יוכל להסביר לי את עניין התזמונים איך זה עובד ? ככל שהמספר יהיה יותר גבוה ה OC יהיה יותר יציב ? תודה
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע כרטיס מסך X1950Pro 512MB ואני משדרג אבל אני מתלבט בין שני דגמים אז אני רוצה לדעת העם יש הבדל רציני או הבדל קטן בין שני הדגמים הנא הדגמים 8800GTS 320MB HD2900XT 512MB
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
מחפש 2 מאוררי 80 מ"מ חזקים ביותר+בקר שליטה על מאוררים+CPU COOLEr גם משו טוב למעבד AMd +3000+מפזר חום טוב לזיכרון לא לחרוג מה400 שקל אם אפשרי ואם לא אז להוריד את הבקר שליטה ושיהיה בקר אחד לכולם פשוט...
-
- 3 תגובות
- 453 צפיות
-
-
INTEL CELERON 2.13GHZ 478 533MHZ / 256 Tray (http://www.liranics.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=48) אין לי שום נסיון עד עכשיו קראתי רק מדריכים יש לי מאורר וגוף קירורשל המעבד האחר (כי זה בא בלי כלום)
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
האם יש תצורה מיוחדת או שפשוט הופכים פיזית או הופכים פאזות? תודה
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
ואם כן איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכ.מסך שלי 6600 GT האם שווה ביכלל הוא יכול להגיע למשהו טוב ?!? ואני רוצה לקנות קירור טוב כדי לעשות לו OC אז מישהו יכול להמצליץ לי על משהו חשבתי על ה Zalman Fatality FC-ZV9 הוא הכי טוב שיש ?!
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
איך יכול להיות שמהירות הליבה של המעבד בזה היא 2000 (200*10) ואם נקח לדוגמא מעבד 3500+ מהירות הליבה היא 2200 (11*200) איפה ההיגיון? המהירות ליבה מתחלקת בין שני הליבות? זאת אומרת שכל ליבה מתפקדת במהירות של 1000MHZ כל אחת? או שכל אחת מהן מתפקדות במהירות 2000NHZ?
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
שלום, מחר אני הולך לחנות לקנות משחה טרמית למעבד אז אני צריך איזה שלושה משחות טרמיות טובות ולא אחד (אם לא יהיה להם) ואם אפשר אפילו מסודרים לפי סדר עדיפויות (אם זה אכן משנה). תודה
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה דעתכם על מערכת הקירור מים של ZALMAN RESONATOR XT מבחינת כסף אין בעיה השאלה היא האם המערכת הזואת טובה אם אני מוסיף לה גם בלוקים של קירור לכרטיס מסך ולציפסט תודה יואב
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל יש פה אחלה פרום.. ותודה מראש לכולם ברשותי מעבד אטלון 3200 ולוח של MSI NEO4 K8N הורדתי את התוכנה ClockGen והרמתי את המהירות של המעבד ל2.4 ואיך שלחתי על APPLY המחשב עשה רסטרט ושהוא עלה הוא כתה איזה הודעה בעברית על שינויים ושחזרתי לתוכנה המעבד חזר ל 2 ג'גהרץ בעצם זה לא עשה כלום.. אולי יש איזה שהיא הגנה שצריך לבטל ? זה פעם ראשונה שאני מנסה ורק בתוכנה הזאת אם למישהו יש עצה לעזור לי אשמח. שאלה שניה אם זה ישפר לי קצת במשחקים ולאיזה מהירות לעלות את המעבד? תודה
-
- 4 תגובות
- 453 צפיות
-
-
היי חבר'ה . אני נתקל בבעיה מוזרה כשאני מנסה לעשות OC (אולי אני עושה משהו לא נכון ...) כאשר אני מנסה לעלות את ה FSB - המתח עולה אוטומאטית .... עברתי ל manual CPU volatage - וייצבתי אותו על ה voltage המקורי, אך ה voltage של הזיכרון משום מה עולה אוטומאטית ל 2.1 ולאחר כמה דקות המערכת נופלת .... עכשיו לא ראיתי בשום מקום היכן אני יכול לקבוע את הvoltage שאני רוצה אלא רק בכמה אני רוצה להגדיל אותו .... בכל מקרה , אם מישהו ניתקל בבעיה כזאת או יודע מה לעשות , אני אשמח לקבל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI NEO4 PLATINUM צ'יפסט NFORCE 4
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אני לא יודע למה המהירות של המעבד שלי והFSB קצת גבוהות מהסטוק יש לי AMD 3200 והוא פועל על 2009.1\2000 והFSB שלי פועל על 200.9\200 זה בסדר או שזאת בעיה??
-
- 4 תגובות
- 453 צפיות
-
-
Heading ;D עריכה : אה, יש עברית (-: טמפ': cpu : 40 - 47c idle, 55~ load gpu : dosent come with a sensor )-: כאמור, ספק everpower 400W. המערכת שלי לא צורכת יותר מ250W.
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
היי התחלתי לשחק WOW ופתאום באמצע המשחק אני רואה שקיבלתי הודעה שמטעמי חום הכרטיס עשה דאונקלוק למהירות שלא תסכן אותו.. בדקתי וראיתי שהטמפ של הכרטיס הגיע ל 80... למיטב זכרוני זה תקין... הכיצד אפשר לסדר את הדבר הזה :\ ? האם מומלץ אולי להחליף את הקירור או לשים משחה טרמית ? אשמח לעזרה בקירור הכרטיס.
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
-
http://www.a1-electronics.net/Heatsinks/2005/3rd/Thermaltake_Big-Typ_Apr.shtml
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
שלחתי אליכם תוצאות ומה כלום כאילו בלעה האדמה, קשה להאמין נכון אבל הבאתי את כל ההוכחות ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
היי , יש לי Geforce 7800GT של BFG. עד עכשיו היה לי קירור סטוק והטמפ' המקסימלית שלי הייתה 71-72 בערך. עכשיו החלפתי את הקירור ל Accelero X1 (סוף סוף יש לי שקט בחדר :-) ) והטמפ' המקסימלית מגיעה ל 63 בערך (46 ב IDLE)....עדיין יחסית גבוה בהשווה לטמפ' של אחרים בעלי כרטיס וקירור דומה שראיתי באינטרנט ,אבל עדיין סביל. אני מצליח לעשות OC למקס' של 495/1.16 (בסטוק זה 425/1.05 ). באינטרנט ראיתי שיש אפשרות לעשות מעין Bios volt mod - לשים ביוס של 7800GTX במקום הביוס שיש לי היום וככה בעצם להעלות את המתח ב 0.1v - מה שיכול לתת בערך עוד 15-20 mhz תוספת ל OC. רציתי לדעת אם כדאי לי לעשות את זה עם הקירור הקיים (שהכרטיס לא יתחמם לי יותר מדיי..) תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי לדעת איזה משחה עדיפה? ARCTIC SILVER 5 THERMAL או ZALMAN SUPER THERMAL ?
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
-
המחשב שלי אמור לאמור שדרוג על מנת לעבור לחדר שלי! אז אני צריך פתרונות קירור להתשתקת המחשב שלי שיכללו קירור למעבד וקירור לכרטיס מסך, ואולי גם מאוררים למארז. כרגע יש 7600GT , D920 וגייגביט אורורה. עכשיו אני שוקל להחליף ל2600XT האם הוא בא עם קירור שקט בסטוק?
-
- 5 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אני עם הזיכרונות שיש לי בחתימה על 4-4-4-12 שאני הגדרתי עם תוספת מתח של +0.4 ועובדים יציב. זה יגמור לי אותם מהר התוספת מתח הזאת?
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אפשר גם חריגה קטנה בתקציב אם זה ממש שווה את זה...
-
- 4 תגובות
- 453 צפיות
-