אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
כרגע במחשב שלי נמצאים מקדימה מאורר קטן 4 ס"מ מאחורה גדול 12 ס"מ ( שניהם רגילים והכי פשוטים שיש).. ועל המעבד מאורר אורגינלי של AMD .. המחשב כאמור אני לא יגיד מרעיש אבל בו נגיד "נשמע "... השאלה מה אפשר לעשות כדי שיהיה שקט יותר.. בקרוב אני הולך להחליף ספק כוח ( וזה בלי קשר לרעש ) למשהו אכותי, האם זה יוריד מהרעש? וגם מאורר למעבד (AMD4200DUAL ) אני הולך להחליף ואני ישמח לקבל המלצות לאיזה מאורר שקט טוב ואמין להחליף? השאלה האחרונה היא לגבי ה12 ס"מ שיושב בתחת של המארז האם כדי להחליף אותו למשהו קצת יותר איכותי ושקט? תודה.
-
- 4 תגובות
- 468 צפיות
-
-
איך הA-DATA PC4000/DDR500 לאוברקלוק של A64 3200+ 754 ? יש לי את המעבד הזה ולוח +8KDA3 של EpoX אני שוקל לעבור לקירור מים ולעשות אוברקלוק, שמעתי שהזיכרונות האלה מומלצים אבל אני רוצה לשמוע רשמים עליהם מאנשים מקצועיים בנושא אם אפש ר
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח ליעוץ בקשר לאוורור מארז אולי בכלל הבעיה לא כאן וצריך לגשת לזה מכיוון אחר [נגיד החלפת מארז או משהו כזה] טוב אז מדובר במחשב של חבר של אחי, וקצת קשה לי לעזור לו כי: 1. לא ראיתי את המחשב מעולם 2. קשה לו להסביר בדיוק מה הולך שמה כי הוא לא הכי מבין אבל למרות זאת אני חושב שאפשר לעזור לו ואני אנסה להיוועץ בכם פה, המפרט שלו הוא: AMD Athlon 64 3500+ 2.2Ghz 2x512mb Geil Value DDR400 Gigabyte GA-K8N51GMF-9 Asus EN8800GTS 320MB WD 250GB NEC DVDRW 80mm case fan 90mm cpu fan ספק גנרי של 500W [של חברת BOXER] וגם מארז כזה לפי מה שהוא אומר כל הרכיבים קרובים להכל [הגיוני כי ה 88GTS הוא כרטיס ענקי] והטמפרטורת עבודה של הרכיבים במארז מאוד גבוהה. לפי איך שזה נשמע אז הספק הגנרי …
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום הזה ורציתי לשאול משהוא זה המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon 64 Processor 3000 לוח אם: Gigabyte GA-K8NMF-9 אמצעי קירור: Tt Golden orb || זיכרונות: 512MB+512MB=1GB | 200MHZ+200MHZ=400MHZ כרטיס מסך: GeForce 6200 TurboCache ספק כח: G pro 500w אחסון: Disk Drive WDC WD1600JB-00GVC0 149 GB, IDE מערכת קול: Audio Adapter Realtek ALC850 @ nVIDIA nForce4 (CK8-04) - Audio Codec Interface ורציתי לשאול אם אפשר לבצע OC למעבד הזה דרך אגב זה יהיה הOC הראשון שלי אז אני ממש מפחד לגבי המעבד ואם הוא ישרף אהה ודרך אגב אני לא מוצא את ההגדרה בביוס של המעבד משהוא יכול להגיד איפה היא יכולה להיות פשוט חפרתי בכל הביוס שלי! אהה ועוד משהוא פצפון איך אני…
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
היי. אני מחפש תוכנה שבודקת את טמפרטורת הליבה של הכרטיס הגרפי שלי בזמן מעמץ. אשמח מאוד אם תמליצו לי על אחת תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
שלום... לא נראה לי שהשאלה הזאת נשאלה אי פעם אבל יש לי הרבה מאוד מאוררים ויש לי על הלוח 3 חיבורים ואני חיברתי הכל לחיבורים של פאוור אז מה לעשות אותו דבר..? פאוור? או על הלוח....
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
אין לי מי יודע מה מושג במאווררים מה כיום הכי מומלץ בטווח ה 120 ש"ח , אני מחפש שקט וגם עבודה טובה האם הוא בא עם היטסינק וכו'
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
INTEL CELERON 2.13GHZ 478 533MHZ / 256 Tray (http://www.liranics.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=48) אין לי שום נסיון עד עכשיו קראתי רק מדריכים יש לי מאורר וגוף קירורשל המעבד האחר (כי זה בא בלי כלום)
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
העליתי בהגדרות של הביוס את HTT ל235 בSEMPRON 2600 ועכשיו המחשב לא עולה מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
איך מתקינים את זה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/popup_image.php?pID=2512ℑ=0 איך זה עובד ואם זה כדאי.?
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
הכם פריזר פרו 7 יספיק לE8400 במארז TAGAN DIABLO 35 25 CM FANS ל OC של נניח עד 3.5-4 והאם הוא מספיק שקט ? אני לא צריך חרישי לגמרי אבל שיהיה שקט.
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
איזה קירור למעבד כדאי לי לקנות? מה אתם אומרים על ה Asus Star Ice http://lamir.co.il/product.asp?product=193 אם יש משהוא טוב יותר אז תכתבו לי התקציב שלי הוא 350 ש"ח לא משנה הרעש חשוב ביותר הביצועים
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
לקחתי את הפאן קונ טרולר זה : Black Cooler Master Aerogate II ALD-V02-UK Fan Controller ו9 מאוורים כאלה COOLER MASTER R4-L2S-122B-GP 120mm 4 BLUE LED LED Case Fan - Retail . יצא לי 110 דולר , כדאי להשקיע בזה ? או שיש משהו אחר שאני יוכל לעשות במקום ... יותר זול , וגם המאווררים האלו מרעישים ? כי אני רוצה שקט ...
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
-
שלום לכולם המפרט שלי מופיע בחתימה שלי למטה וזה כולל את הOC הקטן שעשיתי עכשיו רציתי לשאול האם יש למישהו אותה חומרה וכמה הוא הצליח להגיע או שיותר נכון לכמה כדי לעלות את הBUS שלי שלא יתחממו לי יותר מידי דברים עכשיו אני על 46 מעלות במנוחה!!
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום! מה לדעתם תיהיה האפשרות הכי טובה בשבילי להגיע לתוצאה מעלוה עם המעבד שלי? ואני רוצה שתציעו לי קירור מאוד טוב (לא מים) אבל בינתיים לדעתי זה קירור טוב בשבילי : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7068 ואני מתכוון לדפוק בו 120MM תתקנו אותי אם לא ותציעו לי אם יש משהו יותר טוב לדעתכם
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
התחלתי ליבנות מערכת קירור ביתית ואני צריך משאבה חזקה כי אני מיתכון לשים אותה גם על המעבד גם על כרטיס מסך וגם על הציפסט
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI NEO4 PLATINUM צ'יפסט NFORCE 4
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד Northwood 2.4b 533 עם קירור spark 7 לוח Msi 865PE neo2-p כרטיס מסך readon 9800 pro 410@709 וזיכרון 1GB 333 CL 2.5 של חברה לא ברורה בשני סטיקים של 512 אני מנסה לעשות אוברקלוק אבל המחשב לא יציב מעל FSB של 147 MEMTEST86 נופל ישר אני חושב לקנות זיכרון אחר pc4000 או pc3700 שווה להשקיע בחברה טובה (OCZ או CORSAIR) ?? או לקנות של a-data מ KSP ??? או אולי אני צריך להחליף משהו אחר ?? :s05:
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
חברי הטוב מעוניין לעשות OC למחשב שלו, אך הוא אינו בטוח אם הוא יכול, איך עושים זאת ואיזה קירור צריך. אשמח אם תגידו לי אם אפשר לעשות OC או לא, זה המפרט: http://planet.nana.co.il/freakmiky/Report%2DYANIS.htm
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלחתי אליכם תוצאות ומה כלום כאילו בלעה האדמה, קשה להאמין נכון אבל הבאתי את כל ההוכחות ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
-
מי מהם יניב תוצאות OC טובות יותר? האם יש ייתרון לאלבטרון בזה שיש לו עד מתח 1.9 לציפסט לעומת 1.7 באביט? ויש לו גם מתחים גבוהים יותר לזכרונות 3+ לעומת 2.9 לאביט? בקיצור אני צריך דעה ממישהו שמכיר מקרוב את שתי הלוחות ויוכל להגיד לי מה טוב יותר ל OC או מה יותר ממולץ. **לא הייתי בטוח אם לפתוח את הטרד כאן או בפורום לוחות אם ומעבדים** בכל מקרה אם האשכול לא מתאים לפה אז להעביר בבקשה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
-
אהלן , אממ.. אני מתכנן אוברקלוק בקרוב ואני צריך קירור שיחזיק לי את המעבד בטמפ' נורמליות , חשבתי על הקירור הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_986&products_id=5456 לא חשוב לי הרעש , מה אתם אומרים , שווה?
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-