עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by emeny,

יש לי PENTIUM 3 550 MHZ תושבת של 2XAGP עם READON 9200SE וHD של 200GB SATA WD שהזמנתי ועוד לא קניתי 1. ה HD יתאים למחשב? או שעדיף לי לקחת IDE 8BUFFER? 2. אין לי כסף ולכן אני מעדיף לעשות OVER רק שאין לי מושג איך עושים את זה וכמה זה כבר יכול לשפר לי את הביצועים. הREADON עובד אבל כמובן במהירות של 2X בלבד. ה USB זה 1.1 יש אפשרות לעשות גם לזה OVER? בתודה מראש EMENY

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  2. Started by DeadHunt,

אני רוצה לעשות oc לכרטיס MSI FX5200 איך עושים את זה?? אני צריך מערכת קירור חדשה?

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  3. Started by diablo4u,

amd 64 3200+ (NOT 939) albatron k8x800pro Thermaltake SilentTower Cpu Cooler CL-P0025 קירור למעבד... המארז supertalent די מאורר וכמה אוכל לעשות oc להכרטיס מסך הבא gigabyte 6800gt 256 bit קירור של החברה... כמה לדעתכם אוכל להוציא מהרכיבים הנ"ל? ובאיזה תוכנות כדאי לי להשתמש.. אני די חדש בנושא תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  4. Started by MagnuM_47,

שלום.. בקרוב מאוד אני קונה את המחשב הבא: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB זיכרון TwinMOS DDR2 1024MBX2 667Mhz CL5 כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe רציתי המלצה לקירור למעבד... תקציב עד 300 ש"ח. תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  5. Started by orkir,

שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת כרטיס מסך חדש ונראה לי שאני צריך להחליף ספק כוח. כיום אני עובד עם E6600 על 3.2GHZ, דיסק שיח אחד, שני צורבים ו7600GT באוברקלוק. נראה לי שאני ילך על 8800GTS 320MB ויעשה לו OC... אזה ספק יתאים לי? ENERMAX LIBERTY 400W יספיק? בין השאר חשוב לי גם השקט והמליצו לי על SEASONIC S12, האם הוא באמת מאוד שקט? דגם של 430W עולה 530ש"ח בנעה... תודה מראש, אור

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  6. Started by loadstone007,

יש תוכנה לזה אני מניח, אפשר המלצות?

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  7. Started by ratzabi,

בתוכנות בדיקה כמו Everest ו Aida32 רשום לי שהמתח שמגיע לליבת המעבד הוא Voltage2.83, זה לא גבוהה מדי? המעבד שלי הוא A64 +3000 ללא OC.

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  8. יש לי מחשב ישן, פנטיום 4 1.7 סוקט 478 (עם מאוורר סטנדרטי) לוח אם ASUS P4B533 וספק generic 350W רציתי לדעת מה האפשרויות שלי, אם בכלל, לעשות OC למעבד.. עד כמה ניתן למשוך מבלי ליצור בעיות? האם זה מצריך החלפת מאורר שעל המעבד? החלפת הספק??

• 4 תגובות
    • 453 צפיות
  9. Started by alvin,

יש לי abit bd7-e עם מעבד 1.5, אני רוצה לעשות OC אבל אי אפשר לשנות את מכפלת המעבד וה-BIOS נותן לי לבחור עבור FSB רק 100 או 133, אם אני בוחר 133 אז יוצא שהמעבד אמור לרוץ ב-133*15 והוא לא יכול. למישהו יש רעיונות איך לבחור FSB כרצוני?

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  10. Started by Episode-666,

חברה יש לי את המארז של אקסאר כאמור 7 מאווררים אך זה לא קשור בכל מקרה הטמפרטורה הקבועה של המעבד היא 43 ובלחץ 53 האם זה גיוני או הרבה מדי? כי זה נראה לי המון!

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  11. Started by ^Z^,

ואם לא, מה המחיר הסביר מחו"ל? מדובר כמובן על POT לCPU.

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  12. Started by lordernst,

שלום אני רוצה להשקיט את המחשב שלי בגלל שהוא כרגע נורא רועש אני שמעתי על מאוור די טוב ושקט בשביל הלוח אם אבל יש לי גם מאוור בכרטיס מסך אז מה אני יכול לעשות איתו ?

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  13. קצת אוף טופיק- צילומים אותם ביצע בעליו המאושר של G5 dual 2.5Mhz. לדבריו הרדיאטור מיוצר ע"י יצרן חלקי מכוניות המתמחה ברדיאטורים. פורסם ב xlr8yourmac. http://www.neoview.com/g5/

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  14. כרגע הם מסתובבים די לאט. הם מחוברים ללוח אמ - Intel Shrewsbury DG965SS איך אני נותן להם יותר מתח. הSpeedFun לא מזהה אותם, יש לי תוכנה אחרת של INTEL שהיא Intel® Desktop Utilities ואני לא מצליח דרכה. סתם שיחקתי עם כמה הגדרות שם וזה לא השתנה

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  15. למישהו יש את הגוף קירור ACCELERO S1 יחד עם מאוררים מודבקים אליו ויכול להגיד לי מה דעתו? אני מתלבט בין זה לבין קניית ACCELERO X2

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  16. Started by yaakovd,

יש לי מעבד E6300, לא משתמש בו על פי רוב לחישובים מטורפים / משחקים. חשובה לי בעיקר עוצמת הרעש. תודה

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  17. Started by eladhor7,

שלום לכולם מאחר ומה שמגביל אותי באובר קלוק שלי הוא שהמעבד נעול מכפלה, ברצוני לפתוח אותו או במילים אחרות לנסות לפתוח אותו. מכיוון שאני אוהב לקחת סיכונים אני ינסה זאת. שמעתי שבליבת barton במעבדי הamd אפשרי לפתוח את המכפלה. צריך לגרום ללוח לזהות את המעבד בתור מעבד MOBILE. אבל השאלה היא איך עושים את זה?!, מישהו שמע על זה ויכול לכוון אותי ולתת לי מדריכים?. עכשיו אם יש דרכים נוסופות אני ישמח לשמוע אליהם. המעבד הוא- amd 2600 + athlon xp (11.5 * 100 , ליבת barton הלוח - msi kt4av\ agp בתודה אלעד

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  18. כי אני לא מוצא ...למישהו יש את הלוח הזה ?

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  19. נגיד אני מעלה באס ל1333. מבטל את כל האופציות המכשילות. אם הוא עדיין לא יציב זה אומר שהזכרונות דפוקים? או שנגיד זכרונות 667 כמו שיש לי לא יספיקו? מוראל.

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  20. כי שמתי לב שכן. אם אני רוצה לשחק למשל על ההגדרות החדשות עם ה-OC שעשיתי אני צריך קודם לפתוח את התוכנה ולטעון את הפרופייל החדש ?

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  21. אוקיי אז יש לי מחשב של פנטיום 1 ויש לי ספק בשילו (מהישנים כמובן). יש לו 2 כבלים כבל עם חוטי מולקס שאותם אני יודע לחבר. ועוד כבל שחור כזה עם 4 "תופסנים" שצריך לחבר למפסק שמפעיל ומכבה את המחשב.. זה מחולק ל- 4 "תופסנים בצבעים שחור, חום לבן וכחול... איך אני מחבר אותם... ניסיתי לחבר את זה פעם אחד באקראי וזה עשה הפסקת חשמל בכל הבית מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 453 צפיות
  22. Started by RayZ,

היום פירקתי מהמחשב הישן שלי מאוור. אני רוצה שהוא יהיה למחשב החדש כדי שיקרר את החלקים יותר. לאן לחבר?

• 4 תגובות
    • 453 צפיות
  23. Started by hackermeir,

קראתי שכאשר אני עושה OC אז אני מאבד את האחריות . אבל נגיד ועשיתי OC והכרטיס נשרף, איך החנות שקניתי ממנה יודעת שהכרטיס שרוף כתוצאה מ- OC? מה הסיכוי בערך שיקרה משהו לכרטיס? הכרטיס שלי זה 7300GT של GIGABYTE עד כמה אני יכול לשפר את ביצועיו? אני רוצה לדעת מה הסיכונים ב-OC. ונגיד ואני יעשה אני רוצה המלצה של תוכנה טובה ומדריך קטן איך לעשות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  24. אנשים אני חייב לדעתי מה מימדי הבסיס של המוצרים הבאים: http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/cl-p0024tower112/cl-p0024tower112.htm http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&u=http://www.teschke.de/heatpipes/Neues/Komponenten/CPU_Kuhler/ActiveCool/activecool.html&prev=/search%3Fq%3Dac4g-d%252Bcpu%26hl%3Den%26lr%3D%26ie%3DUTF-8 חיפשתי וחיפשתי בעצמי ולא מצאתי... אשמח לעזרה, תודה :-*

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  25. Started by SixKiller,

שלום... לא נראה לי שהשאלה הזאת נשאלה אי פעם אבל יש לי הרבה מאוד מאוררים ויש לי על הלוח 3 חיבורים ואני חיברתי הכל לחיבורים של פאוור אז מה לעשות אותו דבר..? פאוור? או על הלוח....

• 2 תגובות
    • 453 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.