עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כי שמעתי שהוא ממש מיתחמם מהר(Q6600) חברה תגיבו לי זה בידיוק שניה.ותודה מראש

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  2. Started by massinvallus,

???

3. Started by dorlevi2,

יש לי את הקורור הזה למחשב: ואמור לי שיש לי בעיית ספיקיזולציה מהשהו כזה.. ושאני צריך לשנות את הכיוון של המאורר דרך אגב הטמפ שלי היא: 52 לוח אם מעבד תקין-20-32 כרטיס מסך 70 א.איך אני עושה את זה? ב.איך אני מעלה את המיהרות של המאוורים של ה 120mm יש לי 3 כאלה) ג.איך אני מעלה את מהירות של המאורר הגדול שעל המעבד... תודה מראש... (כרגע נוסף עוד hd ליד הקיים...)

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  4. Started by eladmz,

עשיתי אתמול OC למעבד E6420... הגעתי ל3.2GHZ (400x8( ובדקתי בסופר פיי והוא היה יציב... עם מעלות בעומס של 57 מעלות.. הקירור שלי הוא ZALMAN C9700... היום ניתקתי את המחשב וחיברתי אותו שוב ופתאם המחשב לא זיהה את המסך.. ניתקתי וחיברתי את הכרטיס מסך, המסך עבד אבל המחשב לא זיהה את ההארד דיסק, ניתקתי את ההארד דיסק וחיברתי ואז הוא עלה וכבה עלה וכבה... אז איפסתי את הביוס והכל עובד עכשיו סבבה.. מה זה יכול להיות? עוד פרטים: העלתי אותו ל1600FSB ולא ביטלתי את ה.. איך קוראים לזה?.. אממ.. זה שהמכפלה נעה בין 6 ל8 בין IDLE ולעומס... העלתי את המתח בערך ל1.4V.. ואת המתח של הזכרונות ל2.1V.. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  5. במחשב שלי היה בתיקון שבוע ולפני שלקחתי אותו לשם הייתי בסרט שהמעבד שלי על 23 מעלות עכשיו הבנתי שהאוורסט זייף כי הוא היה ישן יחסית לחלקים. עכשיו הורדתי את הגירסא החדשה וזה נראה לי יותר הגיוני אציתי לדעת אם זה טוב לא ל-OC אלא למשחקים רגילים ועבודה בתוכנות(אולי OC עתידי) אז ככה: לוח-40 מעלות מעבד-38 מעלות זה טוב?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  6. צריך משהו בחנות בראשל"צ. תקציב 100 ש"ח מה מומלץ? נ.ב. כל פעם שאני עושה ריסטרט אני מקבל הודעת שגיאה CPU CHIP FAN FAILED OR TOO SLOW רשום שזה CHIP ולא המאוורר עצמו.

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  7. יש לי כרטיסX1900XT שמיום למיום נדפק .. פעם הוא היה סוחב את STALKER עם מאוורר סטוק על מהירות נמוכה ... היום אני צריך לשים את המאוורר ( סטוק ) על 100% בשביל להריץ פיפא 2008 ... היום אני רוצה ללכת לקנות קירור מהחנות ZIGZAG .. הקירורים האלו טובים ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=5938 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=4723 תודה.

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  8. Started by d100,

החלטתי לקנות מאוורר של Thermaltake. אני רק מתלבט איזה דגם לקחת. אני רוצה שיהיה חזק ושקט. אין לי בעיה של תקציב. אני רואה בכל דגם דברים שונים. לדוגמא מהירות המאוורר, חיבור שלו, וולטים שלו. יש גם מאווררים שמשנים את המהירות שלהם בהתאם לחום המחשב. אז איך אני בוחר מכל זה את המאוורר הכי טוב? תודה!

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  9. שלום לכולם, השאלה בכותרת.... ניסתי עם אוורסט אך לא הצלחתי למצוא... תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  10. יש לי את הקרור סטוק של AMD והוא עמד על 3400 משהו כזה סיבובים לדקה, זה הגיוני נכון? עכשיו אני פותח שוב את ה EVEREST ופתאום זה ירד ל 2935 סיבובים לדקה, יתכן שבגלל נגיעת אצבע במאוורר זה נהיה ככה או מה?

11. Started by ciauai,

האם מה שרשום פה בסדר? המעבד Core 2 1.8 E6300 עכשיו לחצתי PC Health ושמה על Hardware Monitor ומזה השגיאה הזו שם ה! הזה ופה על המאווררים וזה מה שרשום אני צריך לעלות את זה? ולכמה לעלות את זה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  12. היי אני מחפש המלצה לערכת ניתוב (relay), מיועדת למשאבה שמקבלת מתח מהשקע בקיר הדרישה היא לערכה שמפעילה/מכבה את המשאבה יחד עם המחשב (אין צורך בכלמיני גאדג'טים מסביב) וזהו בעקרון כמובן, עדיף שהיא תהיה כמה שיותר זולה תודה רבה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  13. יש לי Gigabyte X1900XT 512MB ורציתי לדעת כמה אני אוכל לעשות אוברקלוקינג עם ה-Stock?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  14. לאחרונה (אתמול) צרבתי BIOS לRadeon 9800 PRO שלי והפכתי אותו לXT זה כמובן אחרי שביררתי (בעזרתו הרבה של:R0cKF0rD ) שיש לי ליבה R360 כמובן הכל עובד מצוין, אבל כמה דברים מוזרים... קודם כל הBIOS שצרבתי (צרבתי את הביוס הנכון, משוכנע) קבע את המהירויות הסטנדרטיות ל398/350 במקום 412/365)... כנראה בגלל שהקירור של Sapphire חלש יחסית בכל מקרה מכוון שיש לי מאוור 80mm ישירות על הכרטיס החלטתי לנסות לעלות את זה (אני משתמש בדרייברים של Omega, השתמשתי בפונקציה שלהם) ל412/365, עובד אחלה והכרטיס יציב. בכל מקרה יש כמה דברים מוזרים, אוורסט אומר לי שהטמפרטורה של הכרטיס מסך היא: GPU - 46C GPU Ambient - 41C אבל בOverDrive זה כותב לי 66! בהתחלה הפעלתי את הoverdrive (לפני ששיניתי את המהירות ידנית),…

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  15. Started by ezx,

אני מישתמש בתוכנהnTune וכול טמפרטורה שהיא מראה לי עולה יורד דרסטית 3 מעולות יותר פאתום יורד ב 5 וכנל גם בכרטיס מסך איך אפשר לפתור את הזיוף הנורא הזה?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  16. אשמח לקבל עזרה במהירות האפשרית! תודה לכולם, ניר.

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  17. Started by sinai21,

התקנתי את הסיילנסר על ה- 6600GT שלי (Gigabyte) אבל הוא לא עובד! חוץ מפיסית לחבר אותו לכרטיס הייתי אמור לעשות עוד משהו?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  18. Started by Wreckovski,

מצטער להגיד, אבל אבדו לי התקוות שאני אקבל תגובה מהמנהלים :\ אז אעלה את זה כאן: שלוש אפוציות: 1. Thermalright SLK 948U for AMD64 + Enermax 90mm (שקיבל ציון גבוה בת'רד של SubX) 2. זהה לזה שלמעלה רק עם מאורר SilentCat של Thermaltake שכנראה יותר אפקטיבי (גם ברעש, גם בפיזור אוויר גם בכמות אוויר שהוא נושב, וגם במחיר) 3. Thermaltake Silent Tower עכשיו, המחיר פחות או יותר אותו דבר בשלושתם... האופציה השניה זולה בכ-20 שקל מהשאר. הראשון קיבל ציון טוב, אבל אחרי בדיקה - האפשרות השניה טובה מהראשונה. ואז בדקתי משקלים... ה-SLK שוקל 650 גרם (רק הסינק) ועם מאורר ישקול משהו כמו 700-750 אותו דבר שוקל הסיילנט טאוור... אז למה שלא אלך על הסיילנט טאוור? הסינק שם נראה טוב יותר מזה של ה…

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  19. Started by anri,

איזה מאוורר לקחת ? רעש לא כלכך מפריע לי... אם אפשר גם קישור...

• 6 תגובות
    • 504 צפיות
  20. Started by nirgilad1,

אני בתהליכים של קניית מחשב חדש ורציתי לשאול האם המאוורר שמגיע עם המארז COMPUCASE CI-6920 BLUE מספיק לקירור הרכיבים שבתוכו? במידה ולא, האם ישנו מקום מובנה בתוך המארז להוסיף לו מאוורר נוסף? וכך אוכל לבקש מהחברה שממנה אני קונה את המחשב שירכיבו לי עוד מאוורר? אם לא, איך ניתן להוסיף עוד מאוורר תודה רבה ניר

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  21. יש לי ATI HD2900XT ויש לי כמה שאלות.. הראשונה.. הטמפ' שלו כל הזמן על 50+-.. ובשום מקום בפורום לא כתוב מה הטמפ' המומלצת שלו או של כל כרטיס אחר.. אז האם זו טמפ' טובה ?? ואם כן.. איזה תוכנה טובה לOC איתו (ATI TOOL לא עובדת).. ודבר נוסף.. איפה אפשר לשלוט במהירות מאוורור שלו ? תודה..

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי שאלה בנוגע למאוררים במארז....השאלה היא בעצם איזה מאורר לקנות....האם כל המאוררים אותו הדבר או שיש יותר טובים מאחרים..כי יש לי פשוט 5מאוררים במחשב....שתיים קימבנתי מספקים 2 קניתי ואחד ממחשב ישן.....טוב אז השתיים שקניתי..(20 שקל כל אחד..משהו זול) חלשים ממש!! לא נידמה לי שהם עושים משהו כזה רציני.....אחד מהם מכוון על הכ.מסך שלי...אבל הוא ממש חלש...אז מישהו יכול ליעץ לי מה לקנות??..ושלא יהיו יקרים מידי....אהה וגם אולי כדי לקנות כבר מאורר עם היט-סינק של מעבד משהו זול..(ראיתי ב35 שקל כאלה..) שלכל מאורר 3000-4000 RPM ופשוט לזרוק את ההיט-סינק ולשים את המאורר במארז?...אהה ועם יש לי 6 מאוררים כמה המתח(יש לי כרגע 350W) של הספק שלי צריך להיות..(ויש לי בנוסף 2 הרד-דיסקי…

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  23. Started by a_nuke,

ניסיתי לעשות אוברקלוק ולא לקחתי בחשבון את העובדה שהזיכרון שלי שהוא 400 מגה הרץ לא יעמוד בזה... הסיפור בגדול זה שהלכתי לביוס וראיתי שהFSB שלי עומד על 200 והזה של הזיכרון על ה400... הזכרון שלי זה 400 מגה הרץ קיצר... ניסיתי להעלות את הFSB סתם ל250 לראות כמה זה משפר ואז כעשיתי ריסטרט הטמפרטורה של הזיכרון עלתה לאיזה 65 מעלות ואז המחשב עשה לבד ריסט להגדרות והחזיר ל200 את הFSB. למזלי לזיכרון לא קרה שום דבר... מה שכן קרה זה שאני רואה שהמעבד והנורת'ברידג' חמים נורא... במקום לעמוד כמו פעם על 41-43 מעלות הם מתקרבים ל51 שזאת קפיצה די רצינית... וזה עוד כשהמזגן בחדר פועל... כשהוא לא פועל אז המחשב לפעמים מגיע גם ל57 מעלות. אני די תקוע כי ממה שהבנתי זאת לא טמפרטורה כ"כ נורמלית למישהו עם …

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  24. דבר ראשון מדובר על כל סדרת הרדקנו 7 ומטה! *איפה מיקמתם את החיישן *איזה לוח אם יש לכם *מה ההפרש טמפ *כמה זמן יש לכם את הפאנל, והאם הייתם צריכים במשך התקופה הזאת להחליף סוללה לLCD *האם הLCD ניתן לשליפה בקלות תודה (: עריכה: התארד אמור היה להפתח בפורום מודינג ואלקטרוניקה אבל מכוון שביטלתם את האפשרות למחוק תארדים ריקים (*אהם* במערכת הקודמת היה יותר חכם *אהם*) המודרים יצטרכו להעביר את התארד, סורי...

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  25. Started by tembo,

שלום, יש לחברים שלי בעיה עם המאורר שעל המעבד (פנטיום 4), הבעיה היא שזה מותג COMPAQ ודי בלתי אפשרי להשיג מאורר במחיר אנושי ובזמן סביר. התוצאות של חוסר התיפקוד של המעבד הם כשהוא מפסיק לעבוד (כל כמה דקות) הטמפרטורה עולה והמחשב מכבה את עצמו. רציתי לדעת מה ניתן לעשות, האם ההשפעה של המאורר היא כל כך קיצונית או שהוא גם ה HEATSINK פגום? האם שווה לנסות להוציא למרוח משחה חדשה האם יש סיכוי להחליף בסתם מאורר אחר?

• 7 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים