אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
כרטיס מסך AGP*8 6600GT עם קירור סטוק. ללא OC מעבד 500 זכרונות 900 טמפ מנוחה-42 מעלות, טמפ מקסימלית במאמץ 76 מעלות. 3dmark05-3112 אחרי 3 לופים עם OC קטן של 10% מעבד 550 זכרונות 1000 טמפ מנוחה 42 מעלות, טמפ מקסימלית במאמץ 80 מעלות. 3dmark05 - 3430 אחרי 3 לופים השאלה שלי - אני משתמש בקירור סטוק, האם כדאי לי לוותר בכלל על OC למסך כי אני מגיע ל 80 מעלות, או שעבור כרטיס זה טמפ זו עדיין נחשבת לתקינה? ועד איזה טמפ מותרת אני יכול להגיע (טמפ שלא תגרום נזק לכרטיס כלל, גם כאשר מדובר ב 5 שעות רצוף)? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
1.אך ככה דבר ראשון אני רציתי לדעת עם זה נורמלי שבזמן מנוחה הטמפ' של הכרטיס מסך שלי (Sparkle Nvidia Geforce 8600 GT 256 Mb) היא 46C ואני על ויסטה עם מלא דברים פועלים כמו הWindwos Sidebar וה Aero מופעל ? 2.כשאני שיחקתי משחקים כמו Lost planet ב DX10 וKane and Lynch Dead Men הוא עולה ל בין 50 ל60 C זה בסדר או שאני צריך לטפל בקירור שלו? תמונות של איזה קירור יש לכרטיס מסך: על הכרטיס יש קירור רגיל שלו הינה: http://i232.photobucket.com/albums/ee37/Dark_Genius/IMG_0104.jpg עוד משהו קטן לפני כמה זמן כשיחקתי משחקים אני ראיתי ה טמפרטורה שלו ממש עלתה ברמות אז החלטתי לטפל בזה הלכתי וקניתי את הדבר שקוראים לו Fox-2 מחברת EVERCOOL וזה ממש עזר זה כזה דבר לו את האוויר החם מהמארז (אני שמתי א…
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני רואה יותר מדיי תגובות סותרות בפורומים בחו"ל אז אני פשוט ישאל פה ומאנשים שכבר קנו אותו 1) רועש כמו שאומרים ? 2) מגיע באמת לטמפ' של עד אפילו 85 90 מעלות ? 3) של איזה חברה קניתם ...כי מומלץ לקנות רק של HIS עם הקירור של ICE Q 3 , מישהו קנה את הכרטיס הספציפי הזה ? כמה מעלות יש לו עם הקירור הזה והאם רועש ? 4) ועוד שאלונת קטנה : ...כמה ב 3DMARK05 בקשה ..? תודה.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
הרצתי את ה3DMARK 06 קיבלתי 4874 (בלי אוברקלוק)זה טוב אף פעם לא השתמשתי בתוכנות האלה מפרט מעבד intel core 2 dou e6400 לוח intel westchester dG965WH הצ'יפ של הלוח intel broadwater g965 כרטיס מסך nvidia Geforce 7950 GT (של ASUS) זיכרון 2048 1GB ddr2-667 ddr2 sdram (x2 דיסק קשיח 1 160 גי'גה NTFS דיסק קשיח 2 160 גי'גה NTFS [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלחתי אליכם תוצאות ומה כלום כאילו בלעה האדמה, קשה להאמין נכון אבל הבאתי את כל ההוכחות ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני מתנצל אם הייתה הודעה כזו בעבר, חיפשתי ולא מצאתי. (האמת אני לא מופתע, מי יעשה OC על הכרטיס המעפן הזה). עכשיו לשאלה...יש למישהו נסיון עם OC לכרטיס מסך הספציפי? כרגע הוא ב700MHZ על הCORE והMEMORY, אתמול בלילה עשיתי OC של 850 לCORE ו800 לMEMORY, במשחק כבד (THE WITCHER) הגעתי לבערך 30 בIDLE (במקום 20 ללא OC בIDLE, כרגע למשל...רק כשהבנתי שהטמפ' שלי ממש נמוכה החלטתי לעשות OC ויש לי את הכרטיס כבר שנה וקצת). המפרט שלי כתוב בצד (אני מאוד מקווה שבקרוב חדש חדש), קירור על המסך HEAT SINK STOCK. ברמת העיקרון אני מעוניין לעשות OC כמה שיותר גבוה כדי להקפיץ את הביצועים, משתמש בRIVATUNER. תודה לכל עונה
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני מחפש בביוס שלי שנה ולא מוצא היכן לעלות את המתח למעבד הביוס שלי זה פיניקס גירסה 6 המעבד שלי נורטהוד 2.4 לוח אוקטק ריינו 478 אני מעוניין לעלות את ה fsb של המעבד אבל כל פעם שאני מעלה ב1 זה קורס...
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
היי חברה, אני חדש בפורום מקווה שזה הפורום במתאים קניתי אתמול מחשב חדש בחלקים שהרכבתי לבד (בהיותי טכנאי מחשבים לשעבר ) מפרט כללי: intel q6600 עם קירור סטוק, לוח ip43 של ABIT , כ גרפי geforce 9800gt , ספק של topower 600w. ללא OC כמובן לא חשבתי שיהיו בעיות אבל. . . . . כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה קיבלתי הודעת OC FAIL נכנסתי לביוס והטמפ מעבד הייתה 75 מעלות צלסיוס. כיביתי אותו, פירקתי והרכבתי את הheatsink שוב והמעבד עדיין מראה טמפ גבוהות בין 60 ל 70, טמפ' מערכת היא 35 מעלות בממוצע. ממש התפלאתי איך מעבד מתחיל ב65 מעלות כבר על ההפעלה הראשונה המתח שלו נראה לי בסדר 1.2v בערך בbios אני חושב שהבעיה היא בקירור מעבד, משהו שם לא יושב טוב על המעבד אולי צריך למרוח מחדש משחה טרמי…
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד amd athlon 3800+ am2 וכרטיס מסך evga nvidia 8500 gt 256mb ורציתי לדעת מה החום הנורמלי במנוחה ולאיזו טמפ לא רצוי להגיע עם הכרטיס והמעבד. ואם יש איזה אתר שמציג רשימות מסודרות של חום ומהירויות לפי סוג המוצר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
חברה אני היום הצלחתי להגיע למהירות של 2000 מגה הרץ עם המעבד שלי הבנצ'מרק נערך בsandra והמעבד היה במקום השני אחרי מעבד athlon xp 3000+ אבל היתי חייב להוריד את מהירות הזכרונות לddr266 השאלה שלי לאיזה מעבד pentium 4 המעבד שלי נחשב?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
המאורר של המעבד הפסיק לפעול... אני צריך לקנות היטסינק חדש... אני לא יודע איזה כדאי לי זה מעבד intel 1.5 עד 200 שקל תציאו לי תודה!!
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
ושאלתי היא מהו הסטפינג הכי מומלץ לATHLON XP 2500 BATRON? שגם קיים בארץ?.....
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה בכותרת.... ניסתי עם אוורסט אך לא הצלחתי למצוא... תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מעוניין קירור שקט (דגש חזק וכבד על השקט) למעבד amd dual 3800 , מתלבט בין: zalman cnps7700-aicu 120 mm thermaltake big typhoon אני לא מתכנן על oc.. טוב לי ככה. אשמח לתגובות
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
-
האם מה שרשום פה בסדר? המעבד Core 2 1.8 E6300 עכשיו לחצתי PC Health ושמה על Hardware Monitor ומזה השגיאה הזו שם ה! הזה ופה על המאווררים וזה מה שרשום אני צריך לעלות את זה? ולכמה לעלות את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
שלום, המערכת שלי (מפרט בצד) נמצאת בOC כבר כשנה ועד לא מזמן לא היו בעיות מיוחדות. אבל לאחרונה שמתי לב שלפעמים אחרי איתחול של המחשב ה-OC מתאפס והמחשב חוזר להגדרות ברירת-מחדל. וכשאני מחזיר אותו ל-OC הכ.מסך "קופא" כנראה כני פי המאוורר מסתובב על 100% ואין תמונה (כן,אני נועל את התדר אפיק PCI-E). ואז אני נאלץ לכבות ולחכות איזה חצי עשה עד שאותח עוד פעם. שמתי לב בביוס לפונקציה שנקראת CPU enhanced halt: Cpu will enter C1 state and reduce core clock to system bus ratio & VID. האם מישהו יכול להסביר לי מה זו הפונקציה הזאת והאם היא הכרחית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לערכת ניתוב (relay), מיועדת למשאבה שמקבלת מתח מהשקע בקיר הדרישה היא לערכה שמפעילה/מכבה את המשאבה יחד עם המחשב (אין צורך בכלמיני גאדג'טים מסביב) וזהו בעקרון כמובן, עדיף שהיא תהיה כמה שיותר זולה תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קיבלתי את מפלצת ה - OC שבניתי במהלך תקופה ארוכה [ראו מפרט] ובתקופה האחרונה החלטתי שהגיע הזמן להתפרע ... אז התחלתי לחקור ולהתעניין. הייעוד שלי הוא להגיע למהירות מעבד של כ - 4GHz. בעיקרון הבנתי איך עובד העניין אך נתקלתי בכמה סימני שאלה. עכשיו אני ב - 385 [bus speed] * במכפלה 9.0 = 3,465MHz במערך 1:1, כלומר ה - FSB של הזכרונות על 385 ב - DUAL שזה 770MHz. יש לי את ה - SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4 בגוף קירור הכחול [צ'יפים D9GCT] . עכשיו המעבד על 1.450V . והזכרונות על מתח של 2.25V . והכל מוגדר בביוס לפי מדריך זה : http://iopanel.net/forum/showthread.php?t=74 אבל חסרים לי כמה נתונים או שאני…
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
בחישובים שעשיתי לא יוצא לי משתלם להשקיע בערכה (לוח אם וגוף קירור) כדי להאיץ את הקונרו. למרות שקל מאוד לעשות לו OC, הרי שבסכום שבו אני קונה לוח אם יותר טוב וגוף קירור אני יכול לקנות מעבד משודרג. האם יש למישהו הצעה ללוח אם \ גוף קירור אשר כן משתלמים לי בסופו של דבר מאשר לשדרג את המעבד ל-6600? שהרי לוח יותר טוב (נגיד בין 965 ל-975) יעלה לי 300 ש"ח יותר, פלוס מינוס ועוד גוף קירור ב-100 או 200 ש"ח. וכבר הגענו להפרש בין המעבדים (שלא לדבר על ההפרש בין 6300 ל-6400 שהוא הפרש של 300 ולכן עוד פחות משתלם ב-OC).
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחזיר לשימוש את המחשב הישן שלי, השימושים שיהיו במחשב הם שימושים בסיסיים (אינטרנט ואופיס לכל היותר, אולי גם תוכנה בשם סיוון שלא צורכת משאבים גדולים בכלל). לפי מה שאני זוכר היתה כנראה בעיה עם המאוורר של המעבד (כנראה הוא לא קירר כמו שצריך כי המחשב כל הזמן כבה). המעבד הוא AMD athlon 1700+ עם לוח של ג'יגה בייט, המאוורר שלו הוא לא המראוורר של הסטוק. על איזה מאורר אתם ממליצים? (כל מה שראיתי בזאפ התאים רק למעבדי אינטל). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
מפרט: E6300 P5B Deluxe 2x518MB corsair 667 value 2x518mb startex 667 X1950PRO THERMALTAKE 500W TR2 היום היה לי את האומץ לנסות OC קטן לP5B DELUXE וE6300 שלי, קראתי המון מדריכים שגרמו לי לחשוב שאני יודע משהו... FBS:310 DRAM FREQ:auto pci-e:100 PCI Clock:33.33 הלו היו ברורים לי מהמדריכים, לא היה ברור מה לשים ב: Spread Spectrum Memory Voltage CPU Vcore Voltage FSB termination Voltage NB Vcore SB Vcore שמתי את מתח נמוך כי לא רציתי לשרוף את הרכיבים. אני ממש לא רוצה לשנות את המתחים שלהם, מה מתח הSTOCK? חיפשתי בקופסאות ובחוברות ולא מצאתי כלום על המעבד, לוח אם, זיכרון וכ.מסך. ששיניתי את המתחים/FSB ולחצתי על SAVE AND EXIT, המחשב נכבה ואחרי כמה שניות נדלק...זה נ…
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מעבד: intel pentium D cpu3.40GHz המעבד הגיע ל100 מעלות בגלל שהגוף קירור לא ישב טוב והמחשב כיבה את עצמו ..המעבד נדפק.? עכשיו אחרי שסידרתי את הגוף קירור אז המעבד על 38-45 מעלות
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
למשל אם אני רוצה לחבר לצלעות של המעבד מאווררים בצדדים, איפה אני יכול לחבר את החוטים? ואם יש משהו שמחבר את כולם ביחד זה יהיה נחמד..
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מעבד: 2.8 p4 לוח: AsusTek P4P800SE מהשימה: לעשות OC ל3.6 ומעלה. חחח סתם אחים שלי הפרטים למעלה נכונים הבעיה שלי שאני לא מצליח להעלות מטח בביוס וחוץ מזה שאני מגיע 3.5 GHZ אז המחשב לא עועבד אז חשבתי להעלות מתח הטמפ' טובות יחסית למעבד 40 במנחה 45-48 מאמץ אם ביגטייפון.. קצת תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-