אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
מפרט: E6300 P5B Deluxe 2x518MB corsair 667 value 2x518mb startex 667 X1950PRO THERMALTAKE 500W TR2 היום היה לי את האומץ לנסות OC קטן לP5B DELUXE וE6300 שלי, קראתי המון מדריכים שגרמו לי לחשוב שאני יודע משהו... FBS:310 DRAM FREQ:auto pci-e:100 PCI Clock:33.33 הלו היו ברורים לי מהמדריכים, לא היה ברור מה לשים ב: Spread Spectrum Memory Voltage CPU Vcore Voltage FSB termination Voltage NB Vcore SB Vcore שמתי את מתח נמוך כי לא רציתי לשרוף את הרכיבים. אני ממש לא רוצה לשנות את המתחים שלהם, מה מתח הSTOCK? חיפשתי בקופסאות ובחוברות ולא מצאתי כלום על המעבד, לוח אם, זיכרון וכ.מסך. ששיניתי את המתחים/FSB ולחצתי על SAVE AND EXIT, המחשב נכבה ואחרי כמה שניות נדלק...זה נ…
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום כולם מדבר ranasns לאחר אובר קלוק למעבד p4 1.8 ל 2.07 ללא העלאת מתח המאוור של המעבד (המאוור שיושב על הגוף קרור) לא עובד הגוף קרור הוא tt tr2 גם כן ניסתי להוריד את העובר קלוק ועדין שום דבר לא מחזיר תמאוור לתחייה , מה ניתן לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום אני צריך 2 מדריכים לO.C עם התוכנה ATITOOLS ו עוד מדריך לפתיחת צינורות עם RIVATUNER **אם אפשר שיהיה בבקשה עם תמונות** תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
זאת אומרת גם למעבד גם לכ. מסך גם ללוח עם..?
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני פה באיזה מסיבה ראיתי מחשב אני מתחיל בoc עכשיו המערכת היא כזאת 3800x2 am 2 ddr667 5-5-5 ABIT KN9S איך אני מפעיל את אפשריות הoc בלוח הזה
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום קבלתי היום צינורות של TYGON מח"ול והם ממש לא שקופים כמו בתמונה הם די מלוכלכים. השאלה שלי היא איך אפשר להבריק אותם שיהיו שקופים ונקים לפני התקנתם במערכת? האם אפשר לנקות אותם במים רגילים או שזה יגרום לקורוזיה במערכת עם מים מזוקקים.
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום רב לכם מפרט מחשב... לוח אם asus p5ld2 deluxe זכרון Corsair XMS2 Xtreme Performance TwinX Matched TWIN2X1024A-4300C GB ( 2 x 512 MB ) - DIMM 240-PIN - DDR II - 533 MHz / PC2-4300 - 1.8 V מעבד LGA775 3.0GHZ 630 קירור מים קניתי אתמול ולקח לי 7 שעות להתקין בגלל שלא חשבתי שזה כזה מסובך וצריך להוריד את כל הלוח מהמאז בכדי להתקין את זה.. ועוד נתקלתי במלא בעיות בסוף הצלחתי להתקין את זה לדעתי... THERMALTAKE BIGWATER SE WATER COOLING KIT אז בבקשה אני רוצה לעשות אובירלוקינג בתוכנת AI BOOSTER למי שיודע תעזרו לי אני מסתבך בזה קצת לפעמים אני משנה בתוכנה הגדרות מפעיל מחשב משנה לי מהירות ל 4000MHZ ומוריד לי מהירות זכרון וההפך קורה .!! למישהו יש מושג לכמה מהירות אני יכול להגדיל את המע…
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח פשוט לא מצליח לייצב את הE6600 שלי על 3.4 עם סטוק למה זה? אולי בגלל שיש לי קירור STOCK? וזה לא אפשרי לעשות זאת עם סטוק? כרגע הוא עומד על 3.2 בלי שום תוספות למתח ולא לזיכרון הוא עומד ביחס של 1:1 וניסיתי להוריד לAUTO את הTIMING של הזכרונות בתקווה שזה יעזור וייצב לי את המעבד על 3.4 אך גם זה לא עזר.. מה אני אמור לעשות חברה מלבד זה שאני כבר קניתי WATER COOLING SYSTEM ונשאר לי לקנות רק את הרדיאטור..? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום .. אני צריך ליקונת מערכת קירור למעבד שתחזיק אותו בטמפרטורה נמוכה ככל האפשר במאמץ !! 1. http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/a2013silentCat9/SilentCat9.htm עולה 90 ש"ח בערך ואמרו לי שהוא מתאים לי והוא יהיה טוב. 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2267 עולה יותר יקר השאלה עם המחיר שווה ? האם הביצועים אותם בציעוים בטמפרטורה ? אמרו י גם על הזלמן 7000 ALCU אבל הוא יקר .. בכל מיקרה מי מהשניים טוב יותר וממומלץ או יותר וביכלל אם יש משהו עד 175 ש"ח שמקרר טוב יותר תנו פה הצעות. מה שנתתי כאן מותאם למעבדים סוקט 478 3.06 ג'יגה הרץ HT [מה שיש לי] תודה רבה לכולם על התגובות
-
- 5 תגובות
- 487 צפיות
-
-
בנוסף לזה שיש לו.. שאחד יכניס אויר והשני יוציא? והאם יהיה שיפור בביצועים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
טוב, חזרנו לנושא הנדוש הזה. הפעם אני רוצה לפנות לנציגי החנויות המופיעים בפורום. לאחר שיטוטים רבים בפורומים בחו"ל - ובעיקר בפורומים לקירור מים - מצאתי המלצות חמות לשימוש במאוררי SANYO DENKI (בהם משתמשים לקירור רדיאטורים במערכת קירור מים.). להלן הלינק למאוררים הנ"ל: http://sanyodb.colle.co.jp/product_db_e/coolingfan/dcfan/cooling_dcfan.html בארץ נמכרים מאוררים אילו ע"י חברת קונלוג: http://www.conlog.co.il/Index.asp?ArticleID=67&CategoryID=37&Page=1 אבל....הם לא מוכרים ליחידים! אני מעוניין בסוג זה של מאוררים - הנחשבים מאוד חזקים ושקטים (יחסית ל PANAFLOW, DELTA וכדומה). - בגודל 120 מ"מ על 38 מ"מ הנותנים מעל 100CFM. בעיקר מהסוג הבא: 109R1212H102. אז אולי מישהו ירים את …
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
היי, טוב, אז ככה, לפני שאני מוציא אלפי שקלים על מערכת חדשה, החלטתי לנסות למצות את המערכת הקיימת (מפרט בצד). כהתחלה, החלטתי לבצע OC למעבד. המטרה שלי היא סביב ה 3.4 (ראיתי כאן באתר שהרבה הצליחו להגיע לזה עם מערכת פחות או יותר כמו שלי) לכן המהרתי את הבאס ל 230 מה שאמור לתת תוספת של 15% למעבד, בחישוב פשוט 3000*15%=3450. את מהירות ה RAM השארתי על 400MHz = DRAM FREQ. התוצאה, באיתחול אני מקבל את המסך של safe mode של ווינדוס שאומר ששיניתי משהו בחומרה (מה אתה אומר...). אני בוחר הפעלה ב normal mode אך ווינדוס מסרב לעלות, פשוט מרסט את עצמו. חום המעבד מצביע על 47 מעלות שזה בסדר גמור, שנים עבדתי עם חום כזה עד שהבנתי שהטכנאי שהרכיב לי את המערכת נתן 0.1V offset תוספת, למה? לא יודע. ברגע…
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש לי מעבד : AMD athlon[tm] 64 Processor +3000 עכשיו יש לי מערכת קירור מים של tt Big Water 735 כתוב שהיא מתאימה לכול מעבדי all AMD AM2 Series and AMD K8 series. זה אומר שזה מתאים לשלי או לא ?
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
איזה קירור למעבד כדאי לי לקנות? מה אתם אומרים על ה Asus Star Ice http://lamir.co.il/product.asp?product=193 אם יש משהוא טוב יותר אז תכתבו לי התקציב שלי הוא 350 ש"ח לא משנה הרעש חשוב ביותר הביצועים
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
-
שלום, מחר אני הולך לחנות לקנות משחה טרמית למעבד אז אני צריך איזה שלושה משחות טרמיות טובות ולא אחד (אם לא יהיה להם) ואם אפשר אפילו מסודרים לפי סדר עדיפויות (אם זה אכן משנה). תודה
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
קודם כל, יש לי כרטיס מסך Saphire Radeon X1900GT 256MB המהירויות המקוריות שלו הן: VPU Clock 575Mhz Memory 1200Mhz (יענו 2 של 600). עכשיו, פעם לפני שניסיתי לעשות OC, הרצתי את 3DMark05 וקיבלתי תוצאה של 9466. אתמול נעזרתי ATI Tool ועשיתי את המאוורר סטוק של הכרטיס שלי על 100%, ונעזרתי בCatalyst באפשרות של "Run automated clocl configuration utility" כדי לבדוק יענו את המהירויות שאני יכול להריץ את הכרטיס בלי בעיה. במשך כל הבדיקה, לפי הבדיקה שלי כל הזמן בתוכנה Everest, אף אחת מהטמפ' של הכרטיס מסך שלי לא עברה את ה-80 (הוא מציג שם 3 לכרטיס מסך: GPU, GPU Ambient, GPU VRM). כשסיים את הבדיקה הוא כיוון לי את המהירויות הרצויות ל: VPU Clock 601Mhz Memory 1440Mhz (יענו 2 של 720). …
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
http://www.a1-electronics.net/Heatsinks/2005/3rd/Thermaltake_Big-Typ_Apr.shtml
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
ראיתי את הTUNIQ TOWER.... זה נראה די סבבה.... אבל חשבתי אולי זה לא יתאים כי המאוור שיש לי עכשיו הוא 90 מ"מ... והTUNIQ TOWER הוא 120 מ"מ..... אז איך אפשר להתאים דבר כזה? ואיך בכלל שמים דבר כזה? כאילו שמים את זה על המעבד הוא על הצלעות? תודה מראש... :
-
- 5 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום אני חדש בקהילה הזאת את האמת אני נמצא פה הרבה אבל רק קורא החלטתי להירשם אז ככה.. לפי מה שהבנתי OC ממריץ את המחשב יעני החלקים פועלים מהר יותר ואני רוצה לעשות OC אבל אין לי מושג איך (אני NOOB ) אז ככה אני מבקש שתעזרו לי לעשות OC ותגידו בכלל אם כדאי לי. הנה המחשב שלי : המעבד: P4 3.0 לוח אם : ASUS P5SD2-X כרטיס מסך: GEFORCE 6600 GT (כשיוצא כרטיסים חדשים ב 17 לאפריל אני קונה 8600 ) זכרונות:1.5GB RAM 533 הספק : COLORSIT 480W וזהו כול מה שאני יודע אם אתם צריכים עוד מידע אני יכתוב תודה על ההעזרה
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאורר 250mm איפה אפשר לקנות בישראל?? יש למשהוא מושג?
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
תראו נכנסתי לאפשרויות של הNVIDIA ויש לי שמה אפשרויות להעלות את הליבה והזיכרון הנה רגע תראו http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1022164165.JPG (תלחצו על התמונה להגדלה) אז שמה אז השאלה שלי האם כדאי לי לעשות OC ?? והאם גם בכמה לעלות את זה ?? ויש לי כרטיס מסך 8500GT של Sparkle זה מאוד חשוב לי מי שלא מבין בזה שלא יגיב בקשה כי אני פוחד להרוס את זה תגידו לי רק בכמה לעלות והאם כדאי . תודה עריכה: שאלה האם 70-72 טמפרוטורה זה בסדר ?? כי נראה לי זה מוגזם וזה ללא משחק זה סתם באינטרטנט ובאיסי
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
היי חברה, אני חדש בפורום מקווה שזה הפורום במתאים קניתי אתמול מחשב חדש בחלקים שהרכבתי לבד (בהיותי טכנאי מחשבים לשעבר ) מפרט כללי: intel q6600 עם קירור סטוק, לוח ip43 של ABIT , כ גרפי geforce 9800gt , ספק של topower 600w. ללא OC כמובן לא חשבתי שיהיו בעיות אבל. . . . . כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה קיבלתי הודעת OC FAIL נכנסתי לביוס והטמפ מעבד הייתה 75 מעלות צלסיוס. כיביתי אותו, פירקתי והרכבתי את הheatsink שוב והמעבד עדיין מראה טמפ גבוהות בין 60 ל 70, טמפ' מערכת היא 35 מעלות בממוצע. ממש התפלאתי איך מעבד מתחיל ב65 מעלות כבר על ההפעלה הראשונה המתח שלו נראה לי בסדר 1.2v בערך בbios אני חושב שהבעיה היא בקירור מעבד, משהו שם לא יושב טוב על המעבד אולי צריך למרוח מחדש משחה טרמי…
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אהלן , אממ.. אני מתכנן אוברקלוק בקרוב ואני צריך קירור שיחזיק לי את המעבד בטמפ' נורמליות , חשבתי על הקירור הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_986&products_id=5456 לא חשוב לי הרעש , מה אתם אומרים , שווה?
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-