אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום. לאחר הביקורת, נראה לי שאני אלך על ה- VF700CU. מה אתם אומרים? בכל פורום שאני שואל ממליצים לי עליו, וגם בביקורת הוא מומלץ. הוא ידוע כשקט, וקל מאוד להרכבה שזה הכי חשוב לי. ה- V1 נראה גדול עליי. חוץ מזה, הוא מתאים בקלות למארזים קטנים ול- 6800GT AGP שלי. מה אתם אומרים? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
הטמפ' כרגע: הקירור על המעבד הוא של BigTyphoon הרגיל לא VX, שנורא מרעיש, האם אפשר לשלוט על המהירות שלו? או שכדאי להחליף אותו? הכבל שלו הוא 3 פינים, ובלוח אם יש כניסה ל4 פינים של CPU Fan , לכן הוא מחובר לSYSfan. מאוורר נוסף מכניס מקדימה, עוד אחד מוציא למעלה, מאחורה מוציא, ואחד בדלת בחור התחתוו מכניס. המארז הוא CM690. איך אפשר לשפר טמפ'? ואיך אפשר לשלוט על מהירות המאווררים? כי בspeedfan מסומן לי רק מהירות של מאוורר אחד ואין לי מושג איזה הוא . (3 מאווררים מחוברים לספק ולא ללוח אם, ו2 מחוברים ללוח אם כולל הקירור מעבד). אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד. האם הטמפ' תקינות? ע''פ איזה מדריך לעבוד? אין לי ניסיון בזה. תודה חבר'ה
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
תודה סופר דחוף!Q!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yelclap:
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום.. בקרוב מאוד אני קונה את המחשב הבא: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB זיכרון TwinMOS DDR2 1024MBX2 667Mhz CL5 כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe רציתי המלצה לקירור למעבד... תקציב עד 300 ש"ח. תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, אחד AMD אטלון 64 ביט 3600+ עם קירור של Thermaltake TR2-R1 והשני זה אינטל קונרו E6300 עם קירור סטוק אם אני שם את שני המחשבים בחדר הפנימי בבית (שזה החדר שלי) שני המחשבים מתחילים עם טמפרטורה של 39 מעלות אבל אם הם נמצאים בחדר אחר בבית (כל חדר) הטמפרטורה מתחילה מ26 מעלות בשני המחשבים רצוי לציין שהאינטל אצלי כבר 7 חודשים והAMD רק שבועיים לשני המחשבים יש את אותו מארז (טרמלטק סופרנו עם שלושה מאווררים) לאינטל יש ספק של אנרמקס ליברטי 400 ולAMD יש Thermaltake 400W PFC נכון לעכשיו רק האינטל אצלי בחדר ואני מחפש לו קירור טוב (את הAMD זרקתי אותו בחדר אחר כי הוא לא ממש מעניין אותי) אני יכול להשקיע עד 350 ש"ח על קירור הכי יעיל שיש (אם יש) נ.ב. אני יודע שהחדר שלי הוא ממ…
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
-
משהו מגביל אותי אני חושב או שעשיתי משהו לא בסדר - ניסיתי העלת מתחים הורדת מכפלת ht שום דבר לא עזר זה פשוט נתקע או לא עולה. אם מישהו יודע מה לא בסדר אני אשמח אם הוא יעזור.
-
- 5 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד E2160 עם לוח אם של GIGABYTE 35. כרכטיס מסך 7300GT. האם כרטיס המסך יגביל אותי מבחינת OC למעבד? אני לא צריך להמהיר בשביל משחקים, אלא רק בשביל אפליקציות. תודה
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
נגיד אני מעלה באס ל1333. מבטל את כל האופציות המכשילות. אם הוא עדיין לא יציב זה אומר שהזכרונות דפוקים? או שנגיד זכרונות 667 כמו שיש לי לא יספיקו? מוראל.
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
הי.! יש לי בעיה ב OC שאני עושה... אחרי איתחול של המחשב זה כותב לי את זה מסך POST... Skip Over CPU Clock frequency XXX..... ובאיתחול השני הוא כותב : OVER CLOCK NOW..... וכחה זה קבוע ואני לא יודע כבר מה לעשות אני חרשתי את הביוס המזד**ן הזה ולא עוזר כלום! הלוח שלי : Gigabyte GA-K8NF-9 Ultra (rev1.1) bios f6 המעבד AMD +3200... תעזרו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים המאוורר הנמצא על גוף הקירור Spark 7 של חברת Thermaltake חדל לעבוד לפתע. כמה דקות לפני שהמאוורר הפסיק לעבוד, עצרתי אותו ע"י הצמדת האצבע במרכזו וזאת על מנת לוודא האם הרעש במארז המחשב נובע מן המאוורר הנ"ל. כאשר שיחררתי את האצבע מהמאוורר הוא המשיך לעבוד כרגיל, עד אשר אחרי כמה דקות גיליתי כי הוא חדל לעבוד. האם אתם רואים קשר בין עצירת המאוורר שלי לבין קילקול המאוורר? בכל מקרה, המצב כרגע הוא שאין לי כרגע מאוורר לגוף קירור ואני מחפש פתרון קירור חדש. המאוורר הנ"ל הוא בגודל של 70 מ"מ, מה שמקשה על מציאת מאוורר תחליפי וחדש. האם יש חיה כזאת בכלל? האם יש צורך להחליף את כל גוף הקירור? (מה שמצריך הוצאה לא קטנה ומאמץ אפילו גדול יותר בהרכבה) מה עלי לעשות במצב הזה?…
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום הנה מפרט המחשב שלי -קצת ישן: מעבד -סלרון 2000 מגההרץ (400FSB), לוח אם של גיגהבייט 8S648 זיכרון 512 מגה של קורסייר VALUE, כרטיס מסך RADEON 9800SE 256MB. השאלה הגדולה: יש לי מעבד חלופי של 2400 מגההרץ פנטיום 4. בקיצור - חשבתי אולי לעשות לו אוברקלוק ולהעלות את המהירות שלו ל3000 מגההרץ או אפילו 4000. יש לי קירור סטוק של אינטל אבל נראה לי שהוא ממש מספיק כי במאמץ הוא מגיע ל45 מעלות גג 50. השאלה הגדולה שלי אליכם זה האם זה מסכן רכיבים אחרים במחשב חוץ מהמעבד? לא איכפת לי שהמעבד יישרף לי (ברור שאני לא רוצה את זה) אבל האם זה יכול לשרוף לי את הזיכרון או לוח אם או כרטיס מסך? דרך אגב החברה של הספק שלי לא ידועה זה סתם ספק באיזה 150 שקל (בזמנו). תודה
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה , תודה לעוזרים . אם אפשר הוראות מפורטות שאני לא יעשה טעות , תודה .
-
- 5 תגובות
- 475 צפיות
-
-
תשמעו אני רוצה לקנות למחשב שלי קירור לכל ואני צריך שזה לא יהיה מעל 1500 שח תמליצו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך הנ"ל(gforce 4 440 mx 64 mb)? (עד כמה ישתפר הכרטיס?) ושאלה נוספת, האם אפשר לעשות אובר קלוק "שווה" למעבד אינטל פנטיום 4 1.70 ג'יגה הרץ? **עריכה**- ואם הייתי עושה אוברקלוק כמו שsubx אמר, לביצועים שדיבר עליהם, בכמה מעלות יתחמם לי המחשב?
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
יש לי איזה מאורר שקניתי מחשב חדש הוא אמר לי שזה מומלץ.. אז קניתי! המאורר זה מתחבר ליחבור (לא בטוח) של הAGP זה מאורר לא רגיל...... משהו מכיר את המאורר הזה זה מאורר טוב?
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
טוב, חזרנו לנושא הנדוש הזה. הפעם אני רוצה לפנות לנציגי החנויות המופיעים בפורום. לאחר שיטוטים רבים בפורומים בחו"ל - ובעיקר בפורומים לקירור מים - מצאתי המלצות חמות לשימוש במאוררי SANYO DENKI (בהם משתמשים לקירור רדיאטורים במערכת קירור מים.). להלן הלינק למאוררים הנ"ל: http://sanyodb.colle.co.jp/product_db_e/coolingfan/dcfan/cooling_dcfan.html בארץ נמכרים מאוררים אילו ע"י חברת קונלוג: http://www.conlog.co.il/Index.asp?ArticleID=67&CategoryID=37&Page=1 אבל....הם לא מוכרים ליחידים! אני מעוניין בסוג זה של מאוררים - הנחשבים מאוד חזקים ושקטים (יחסית ל PANAFLOW, DELTA וכדומה). - בגודל 120 מ"מ על 38 מ"מ הנותנים מעל 100CFM. בעיקר מהסוג הבא: 109R1212H102. אז אולי מישהו ירים את …
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
ואם כן איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחיל לעשות המהרה למחשב שלי אבל דבר אחד אני לא מבין.המהירות שאני מגיע עליה בסופו של דבר נשארת ואני יכול להפעיל תוכנה ויצא לי תוצאות יותר טובות או שזה רק כדי להראות עד כמה אפשר לחנוק את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
אז ככה: הכרטיס שלי הוא הVoodoo 5 5500 AGP, וניסיתי להמהיר אותו קצת.. הורדתי תוכנה בשם PowerStrip, שם האצתי את הזכרונות+ליבה ל 180. העניין הוא, שאני לא יכול להזיז את המונים של הזכרונות והליבה בנפרד, הם שניהם זזים יחד. שמתי לב גם לאפשרות שאני לא יכול לגעת בה, שקבועה Synchronized Clocks. אז השאלה היא, איך אני עושה להם אובר בנפרד? המצב כרגע לא נראה לי אופטימלי. האם אתם ממליצים על תוכנה אחרת לאובר..? תודה, נדב.
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
היי, אני אשמח אם מישהו כאן יוכל לעזור לי מהנסיון שלו לגבי פתרון לקירור המארז שאני רוצה ליישם. יש לי nzxt apollo שמחוברים בו 3 HD בחלק הקדמי. כידוע המארז בא עם שני מאוררים בחיבור 3PIN (מולקס) בלבד, אחד בחלק האחורי ואחד על הדלת. באופן זמני חיברתי מאורר ישן שמכניס אויר על ה HD בחלק הקדמי, אבל המארז חם. 51 מעלות TEMP1 על פי speedfan 4.34. כרגע אני לא יכול לשלוט במהירויות של המאוררים. קיבלתי המלצה, קראתי די הרבה (גם פה בפורום) ודי החלטתי על הפתרון הבא: שליטה במאוררים דרך ה speedfan (או הביוס לצורך העניין) עם המאוררים הבאים: 1. בחלק האחורי מוציא אויר: Arctic Cooling 12 PMW 120mm http://tms.co.il/product/5103 2. בחלק הקדמי ובדלת מכניסים אויר: Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm h…
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
יש לי לוח P4P800 של ASUS והוא מאפשר לי להעלות את ה FSB ל 250 וכעת אני רוצה יותר איך אני עושה זאת???? דרך אגב המעבד הוא P4 2.6GHZ תודות מראש
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד Northwood 2.4b 533 עם קירור spark 7 לוח Msi 865PE neo2-p כרטיס מסך readon 9800 pro 410@709 וזיכרון 1GB 333 CL 2.5 של חברה לא ברורה בשני סטיקים של 512 אני מנסה לעשות אוברקלוק אבל המחשב לא יציב מעל FSB של 147 MEMTEST86 נופל ישר אני חושב לקנות זיכרון אחר pc4000 או pc3700 שווה להשקיע בחברה טובה (OCZ או CORSAIR) ?? או לקנות של a-data מ KSP ??? או אולי אני צריך להחליף משהו אחר ?? :s05:
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
הרצתי את ה3DMARK 06 קיבלתי 4874 (בלי אוברקלוק)זה טוב אף פעם לא השתמשתי בתוכנות האלה מפרט מעבד intel core 2 dou e6400 לוח intel westchester dG965WH הצ'יפ של הלוח intel broadwater g965 כרטיס מסך nvidia Geforce 7950 GT (של ASUS) זיכרון 2048 1GB ddr2-667 ddr2 sdram (x2 דיסק קשיח 1 160 גי'גה NTFS דיסק קשיח 2 160 גי'גה NTFS [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
חברי הטוב מעוניין לעשות OC למחשב שלו, אך הוא אינו בטוח אם הוא יכול, איך עושים זאת ואיזה קירור צריך. אשמח אם תגידו לי אם אפשר לעשות OC או לא, זה המפרט: http://planet.nana.co.il/freakmiky/Report%2DYANIS.htm
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-