עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by TALKATZ,

שלום יש לי את הסט של TTשל 2 של 80 ושתיים של120 עם פאנל שליטה עכשיו היא לי מחסור בברגים וחיברתי כל אחד עם 2 והדלת רועדת זה יכול נבוע מזה שהם לא מחוברים חזק

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  2. Started by mtfl,

שלום לכולם ! זהו המפרט של המחשב שלי... לוח אם: ASUS P5B INTEL P965 CHIPEST SOCK מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6300 1.88GHZ הארדיסק: WD250GB SATA2 KS מארז: COMPUCASE 6A19 2F 400W זיכרונות: GSKILL F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס מסך:XFX GEFORCE 7900GS 256MB DDR3 HD עם הדרייבר של הכרטיס מסך מגיעה תוכנת המהרה! השאלה שלי היא זו : הבנתי שהכרטיס הוא כרטיס מצוין לאוברקלוקינג, והיות ואני לא מבין בתחום, רציתי לשאול אם זה בטוח לשחק עם התוכנה שנתנו לי... או אולי עדיף להשתמש בתוכנה אחרת לאוברקלוקינג... כמו כן, איך אני עושה את זה ואיך אני יודע שהגעתי למקסימום ביצועים מבלי לפגוע במחשב, בהנחה שאני לא הולך להשקיע על משחות וכדו' תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  3. Started by galgul,

ל- X300 (כרטיס מסך). או מאוורר עד 20 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 469 צפיות
  4. מישהו יכול לתת לי לינק? סקירה שמראה יכולות OC??? מישהו יודע משהו?

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  5. למה עדיף להוריד את המכפלות ב-OC ולהעלות את הבאס ?? למה לא להיפך?? ומה עושים כשהגעת למקס' באס שהלוח אם שלך נותן לך??? אז זה בסדר להעלות מכפלה?

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  6. Started by akalithium,

קראתי את המדריך שפורסם באתר אבל כשנכנסתי ל BIOS אצלי לא מצאתי את האפשרויות המדוברות כמו קביעת יחס הזכרונות או ביטול Enhanced Intel SpeedStep Technology או שינוי Shutdown Temperature המפרט שלי מופיע בצד האם האפשרויות האלה לא קיימות בלוח אם הזה ? אני לא מעוניין לבצע OC גדול, אלא רק להתנסות בזה קצת (להעלות אפילו רק מ 200 ל 210) אם יש מישהו שמכיר את הלוח ואת ה BIOS ויוכל לעזור לי אני אודה לו מאד

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  7. Started by Load,

היי אני נמצא על OC של 10X12 וחשבתי שהכול יציב עד שבדקתי את המתחים בPC HEALTH בביוס ושמתי לב שקריאות המתחים קופצים משמעותית ולא יציבים לדוגמא : chipset.v- 1.58 -1.62 dimm.v-2.68-2.54!!!!!! וגם שאר נתוני המתחים קופצים אבל אלו הבולטים .. עוד סיבה לדאגה היא שכאשר אני נמצא באותו חלון יותר מדקה המחשב קופא ...נתקע :s05: עכשיו לא עשיתי שום SOFTMOD והמערכת נמצאת על OPTIMIZED ועל FASTEST אני חושב שהתזמונים הם 2.3.5.7 והPCI והAGP נעולים 66) יש לי מעבד AMD 64 3000? קירור סטוק על לוח EPOX 8KDA3J זכרונות OCZ 2.5 512 מגה DDR 400 R9800 PRO בבקשה HELP

8. Started by ofir38,

שלום.. האם מישהו יכול להמליץ לי על קירור למעבד ?יש לי משהו כמו 280 ש''ח.. לא יותר מזה.. תודה לממליצים ולעוזרים,אופיר.

• 8 תגובות
    • 468 צפיות
  9. שלום, אני כבר שנתיים עם וולקנו 7 שהאוזניים שלי כבר מדממות בגללו ואני חייב גוף קירור יעיל ושקט כמה שיותר יש לי לוח +epox 8k5a3 ואני רוצה לקנות את הThermaltake Silent Tower? אם תהייה בעיה מבחינת קבלים מפריעים או כל בעיה אחרת? תודה לעוזרים ד"א יש לי Athlon xp 2200+

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  10. יש לי Gigabyte X1900XT 512MB ורציתי לדעת כמה אני אוכל לעשות אוברקלוקינג עם ה-Stock?

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  11. Started by Fungus Funk,

שלום, לפני כמה חודשים קיבלתי את מפלצת ה - OC שבניתי במהלך תקופה ארוכה [ראו מפרט] ובתקופה האחרונה החלטתי שהגיע הזמן להתפרע ... אז התחלתי לחקור ולהתעניין. הייעוד שלי הוא להגיע למהירות מעבד של כ - 4GHz. בעיקרון הבנתי איך עובד העניין אך נתקלתי בכמה סימני שאלה. עכשיו אני ב - 385 [bus speed] * במכפלה 9.0 = 3,465MHz במערך 1:1, כלומר ה - FSB של הזכרונות על 385 ב - DUAL שזה 770MHz. יש לי את ה - SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4 בגוף קירור הכחול [צ'יפים D9GCT] . עכשיו המעבד על 1.450V . והזכרונות על מתח של 2.25V . והכל מוגדר בביוס לפי מדריך זה : http://iopanel.net/forum/showthread.php?t=74 אבל חסרים לי כמה נתונים או שאני…

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  12. הי חיפשתי כמה תוכנות וכל תוכנה מראה לי Temp N\a הS.M.A.R.T עובד. אם איזה תוכנה אני רואה תודה.

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  13. Started by MagnuM_47,

שלום.. בקרוב מאוד אני קונה את המחשב הבא: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB זיכרון TwinMOS DDR2 1024MBX2 667Mhz CL5 כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe רציתי המלצה לקירור למעבד... תקציב עד 300 ש"ח. תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  14. יש לי שני מחשבים, אחד AMD אטלון 64 ביט 3600+ עם קירור של Thermaltake TR2-R1 והשני זה אינטל קונרו E6300 עם קירור סטוק אם אני שם את שני המחשבים בחדר הפנימי בבית (שזה החדר שלי) שני המחשבים מתחילים עם טמפרטורה של 39 מעלות אבל אם הם נמצאים בחדר אחר בבית (כל חדר) הטמפרטורה מתחילה מ26 מעלות בשני המחשבים רצוי לציין שהאינטל אצלי כבר 7 חודשים והAMD רק שבועיים לשני המחשבים יש את אותו מארז (טרמלטק סופרנו עם שלושה מאווררים) לאינטל יש ספק של אנרמקס ליברטי 400 ולAMD יש Thermaltake 400W PFC נכון לעכשיו רק האינטל אצלי בחדר ואני מחפש לו קירור טוב (את הAMD זרקתי אותו בחדר אחר כי הוא לא ממש מעניין אותי) אני יכול להשקיע עד 350 ש"ח על קירור הכי יעיל שיש (אם יש) נ.ב. אני יודע שהחדר שלי הוא ממ…

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  15. קניתי את הVF900 הוא אמור להגיע עוד שבועיים פחות או יותר ואני רוצה לדעת איך אני מוריד את הקירור סטוק שבא עם הכרטיס מסך ?

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  16. Started by loadstone007,

יש תוכנה לזה אני מניח, אפשר המלצות?

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  17. Started by roes,

* איזה קרור יותר טוב ולמה? זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 או זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3413 או ששניהם זהים בביצועים ?? * דרך אגב איזה חברה נחשבת כיותר טובה PQI או Twinmos ??

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  18. Started by Episode-666,

חברה יש לי את המארז של אקסאר כאמור 7 מאווררים אך זה לא קשור בכל מקרה הטמפרטורה הקבועה של המעבד היא 43 ובלחץ 53 האם זה גיוני או הרבה מדי? כי זה נראה לי המון!

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  19. Started by ronen_ca,

שלום אני הוספתי לפני שבוע 512x2)1gb( RAM ואמרו לי שעם יש לך עוד מאוורר בבית ממולץ להוסיף כדי שכול המערכת לא תתחממם עכשיו עינתי במדריכים על סירכולציה נכונה והמחשב שלי לא ביוק נמצא שם עם תוכלו לעזור לי אשמח תודה! יש לי מחשב על חלון צד ומאורר(!!באמצע!!!) שמוציא יש לי עוד מאורר "בפרונט" שמכניס אויר(!!!במארז בחלק התחתון!!!) וכרגע הוספתי עוד מאורר ב מאחורה של המחשב שמכניס אויר יאנו שנים פנימה והצדדי מוציא אני לא בטוח שאני צודק מה אתם אומרים??

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  20. Started by yos11,

איזה לוח הכי כדאי לאוברקלוק למעבד INTEL 3.2 775 LGA ?

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  21. קצת אוף טופיק- צילומים אותם ביצע בעליו המאושר של G5 dual 2.5Mhz. לדבריו הרדיאטור מיוצר ע"י יצרן חלקי מכוניות המתמחה ברדיאטורים. פורסם ב xlr8yourmac. http://www.neoview.com/g5/

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  22. Started by -Nike-,

הי.! יש לי בעיה ב OC שאני עושה... אחרי איתחול של המחשב זה כותב לי את זה מסך POST... Skip Over CPU Clock frequency XXX..... ובאיתחול השני הוא כותב : OVER CLOCK NOW..... וכחה זה קבוע ואני לא יודע כבר מה לעשות אני חרשתי את הביוס המזד**ן הזה ולא עוזר כלום! הלוח שלי : Gigabyte GA-K8NF-9 Ultra (rev1.1) bios f6 המעבד AMD +3200... תעזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  23. שלום לכולם, לפני כמה ימים המאוורר הנמצא על גוף הקירור Spark 7 של חברת Thermaltake חדל לעבוד לפתע. כמה דקות לפני שהמאוורר הפסיק לעבוד, עצרתי אותו ע"י הצמדת האצבע במרכזו וזאת על מנת לוודא האם הרעש במארז המחשב נובע מן המאוורר הנ"ל. כאשר שיחררתי את האצבע מהמאוורר הוא המשיך לעבוד כרגיל, עד אשר אחרי כמה דקות גיליתי כי הוא חדל לעבוד. האם אתם רואים קשר בין עצירת המאוורר שלי לבין קילקול המאוורר? בכל מקרה, המצב כרגע הוא שאין לי כרגע מאוורר לגוף קירור ואני מחפש פתרון קירור חדש. המאוורר הנ"ל הוא בגודל של 70 מ"מ, מה שמקשה על מציאת מאוורר תחליפי וחדש. האם יש חיה כזאת בכלל? האם יש צורך להחליף את כל גוף הקירור? (מה שמצריך הוצאה לא קטנה ומאמץ אפילו גדול יותר בהרכבה) מה עלי לעשות במצב הזה?…

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  24. .שלום חברים אני חדש פה . השאלה שלי למעלה . ומה זה עוזר למחשב ? למה זה מסייע בכללי ?

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  25. Started by CashMAn,

תשמעו אני רוצה לקנות למחשב שלי קירור לכל ואני צריך שזה לא יהיה מעל 1500 שח תמליצו לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 468 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.