עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by omer.b,

הזמנתי את הקירור הזה למעבד(Venice 3000) בגירסאת PRO עם מאורר חזק מאוד שמוציא 32Db רעש-האם זה הרבה? עוד שאלה שקשורה: א. האם הלוח אם יודע לווסת אוטומטית את מהירות המאוורר?(האם חובה להפעיל cool&quiet בשביל זה?) ב. אם אני מתקין פאן/ריו באס-האם חשוב שאני אקח את המתח למאוורר ה-CPU מלוח האם?

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  2. Started by asafgolan,

אני מחפש יחידת קירור לכרטיס הנ"ל (של MSI אם זה משנה). על אילו אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  3. שלום אני רוצה להוסיף קירור למעבד, למחשב שלי... המפרט: ENERMAX LIBERTY 400W INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.40GHZ 8MB 1066MHZ ocz 2X1024MB 800MHZ 2GB CL4 WD 250AAKS 250GB SATA GIGABYTE GA-965P-DS3 rev 3.3 LEADTEK 8800GTS 640MB PCI-E המחשב כרגע חדש ולא נראה לי שאני יעשה OC בזמן הקרוב כי אין ממש סיבה... אז האם קירור ישפר בכול זאת את הביצועים? בבקשה בנוסף גם המלצות לקירורים למעבד למפרט זה, התקציב 300-400 ש"ח. תודה לכול המגיבים!

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  4. זה המאוורר http://www.skypc.co.il/pl_product~9563~18~0.htm

5. Started by Ashand,

יש לי את ה-ASUS A8JS מעבד:T5600 1.8GHZ זכרון : 2GB 667HZ כרטיס מסך: GF GO 7700 512MB DEDICATED! לכמה אני יכול להעלות את המעבד? כרטיס מסך? אם אפשר לעשות פה OC....

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  6. לכרטיס מסך , בירושלים ?

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  7. Started by abyss20,

המחשב שלי עמד תמיד על 50 מעלות ללא מאמץ לפי תוכנת MOTHERBOARD MONITOR אתמול החלטתי להחליף לו משחה תרמית וזה הוריד ת הטמפרטורה ל35 מעלות ממוצע בלי מאמץ האם זה אפשרי שמשחה תרמת הורידה 15 מעלות? יש לי AMD 3000+ וקירור של AMD והשתמשתי במשחה מבוססת סיליקון של STAR

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  8. Started by Shlomi32,

המאורר של המעבד הפסיק לפעול... אני צריך לקנות היטסינק חדש... אני לא יודע איזה כדאי לי זה מעבד intel 1.5 עד 200 שקל תציאו לי תודה!!

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  9. חודש הבא קונים לי מחשב חדש ואני רוצה לקנות את גוף הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7266 רציתי לדעת אם אני יוכל להלביש על גוף הקירור מאוורר 80 מ"מ, ולא מאוורר 92 מ"מ. יש אפשרות כזאת?

• 8 תגובות
    • 489 צפיות
  10. Started by charlle,

שלום התקנתי את PRIME98 ואת AIDA32 לפי מה שראיתי שהאנשים ממליצים ואני עדיין לא מצליח להבין איפה ניתן לראות את הטמפ' המדוברות ומתח העבודה. אשמח אם תוכלו לעזור.

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  11. יש לי כרטיסX1900XT שמיום למיום נדפק .. פעם הוא היה סוחב את STALKER עם מאוורר סטוק על מהירות נמוכה ... היום אני צריך לשים את המאוורר ( סטוק ) על 100% בשביל להריץ פיפא 2008 ... היום אני רוצה ללכת לקנות קירור מהחנות ZIGZAG .. הקירורים האלו טובים ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=5938 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=4723 תודה.

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  12. Started by Garbil,

החלפתי לוח ל K8V-X SE של אסוס ואני צריך לדעת אם מישהו ניסה לעשות לו OC.. אם כן, יש בנצ'ים עליו?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  13. Started by solet,

שלום לכולם. אז ככה - הבעיה שלי היא כזאת: עומס חוס במחשב!!!!! המפרט שלי הוא כזה: מעבד AMD1700 XP לוח אם ASUS A7V333. דיסק קשיח MAXTOR 120GB 8 MB BUFFER. ויש לי שני מאוורים אחד נמצא בגב המארז (ליד כל היציאות מאחורה) והוא מוציא את האוויר החם . והמאוורר השני נמצא בתחתית המארז בחזית והוא מכניס אוויר קר. אבל שאני מפעיל את תוכנת הניטור שלי הטמפ' משתוללת: טמפ' לוח אם:33 מעלות. וטמפ' המעבד 63 מעלות!!! עוד משהו שלא ציינתי - קניתי והתקנתי בשבוע שעבר גוף קירור חדש למעבד: AEROCOOL DP 101. אבל הטמפ' גבוהה! מה לעשות?? ניקיתי את המעבד הישן מהמשחה הישנה ומרחתי את המשחה החדשה. והתקנתי את גוף הקירור. אבל עדיין הטמפ' גבוהה. יש לכם המלצות בשבילי? תודה.

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  14. Started by aero,

צריך המלצה לספק עד 600 ללא חריגה של שקל:\ שיחזיק לי אוברקלוק חזק למפרט הנ"ל

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  15. אם כן אשמח להבין כיצד , וכמה מומלץ ל8800GT או שכדאי להריץ את ה FIND OPTIMAL למרות שהרצתי את זה אבל אני לא כל כך מצליח להוציא תא זה לפועל וכמו כן מה מומלץ גבי המאוור , קראתי הרבה תרדים בפורום אבל הם לא התיחסו לתכונה החדשה הזאתי של לוח הבקרה ש לNVIDIA תודה לכל העונים

16. שלום, אני כבר שנתיים עם וולקנו 7 שהאוזניים שלי כבר מדממות בגללו ואני חייב גוף קירור יעיל ושקט כמה שיותר יש לי לוח +epox 8k5a3 ואני רוצה לקנות את הThermaltake Silent Tower? אם תהייה בעיה מבחינת קבלים מפריעים או כל בעיה אחרת? תודה לעוזרים ד"א יש לי Athlon xp 2200+

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  17. Started by zilbermm,

המאוורר ב GEFORCE 4 שלי הפסיק להסתובב, היכן ניתן להשיג אחד חדש וכמה זה עולה?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  18. Started by JSK,

אני מבצע OC למעבד שלי וביחס האוטומטי (2 וחצי) מהירות הזכרונות היא 667 בתדר הבאס המקורי וכשאני מעלה אותו, תדר הזכרונות עולה בהתאם. אבל, אם אני מוריד את היחס ל2 (1:1) אז התדר של הזכרונות יורדת ונהיה 500 ומשהו. אז למה בעצם מורידים את היחס? לא נקבל בסוף זכרונות איטיים יותר? ובנוסף- את כל האפשרויות שאני עושה בOC (ביטול EIST נעילת תדר הPCI-E וכו') צריך להשאיר גם אחרי הOC (כנ"ל לגבי היחס של הזכרונות). תודה רבה! ;D

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  19. שלום, אני צופה באתר (ללא שם משתמש) כבר קרוב ל3-4 שנים. ואני רוצה לנסות בפעם הראשונה לעשות OC ולכן צריך יעוץ. קראתי את המבוא והמדריך לאוברקלוקינג,עברתי על הOCDB וגם חיפשתי בפורום OC הודעות עם לוח האם שלי. אני סטודנט לעיצוב תקשורת חזותית (גרפיקה ווידאו) ולכן אני באמת מנצל את המשאבים שהערכת שלי מאפשרת לי אני לא יכול להרשות לעצמי חוסר יציבות. מכיוון שאין לי בכלל אפשרות כספית לשפר משהו במערך הקיים הייתי רוצה לסחוט ממנו יותר דרך OC. השאלה הראשונה שלי היא האם הטמפ' הראשונית (40 C מעבד, 30 C לוח) לא גבוהה מדי כדי להתחיל OC? ??? מפרט: לוח אם: ASUS P4P800-E DELUX מעבד:P4 3000 PRESCOT זיכרון: 4*M512 KINGSTONE DDR 400 כרטיס גרפי: GAINWARD NVIDIA GEFORCE 6800GT 256 מאוו…

• 5 תגובות
    • 488 צפיות
  20. Started by shayh,

שלום, אני רוצה להחזיר לשימוש את המחשב הישן שלי, השימושים שיהיו במחשב הם שימושים בסיסיים (אינטרנט ואופיס לכל היותר, אולי גם תוכנה בשם סיוון שלא צורכת משאבים גדולים בכלל). לפי מה שאני זוכר היתה כנראה בעיה עם המאוורר של המעבד (כנראה הוא לא קירר כמו שצריך כי המחשב כל הזמן כבה). המעבד הוא AMD athlon 1700+ עם לוח של ג'יגה בייט, המאוורר שלו הוא לא המראוורר של הסטוק. על איזה מאורר אתם ממליצים? (כל מה שראיתי בזאפ התאים רק למעבדי אינטל). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  21. הכרטיס הזה הוא עם קירור סטוק אבל שמתי לו עוד מאוורר מהצד יענו שעושה לו עוד טיפה רוח . בהתחלה הוא היה לי עם 64 במנוחה ומאמץ אחרי כמה משחקי פיפא היה מגיע לי ל70 מעלות . עכשיו אחרי שמתי את האיוורור הוא על 55 במנוחה ו62 בערך במאמץ שזה יפה מאוד יחסית למרחק בין הקירור לכרטיס עצמו . הכרטיס בא עם : ליבה : 600 זיכרון : 720 עשיתי את הOC עם RivaTuner תוכנה מאוד נחמדה שעזרה לי יותר מהATITool שאחרי כל קלוק שאני מעלה המחשב נתקע ומתכבה לי . עכשיו הכרטיס על : ליבה : 640 זיכרון : 850 מה דעתכם עד עכשיו? והאם כדאי לי להמשיך את הOC כי למרות כל מה ששמעתי אחרי כל הפעמים שעשיתי בכרטיס הזה OC אף פעם הטמפ' שלו לא עלו אפילו לא במעלה אחת . יש כאן מישהו שעשה כבר על כרטיס כזה של …

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  22. Started by tzolerguy,

יש לי לוח אם GIGA BYTE K8-NXP-SLI עם 2 GEFORCE 6600GT של XFX ואני רוצה לקרר אותם על מנת להתחיל לעשות OC רציני עד כמה שאפשר עדיף עם אפשר בגבול ה 500 ש"ח אבל גם חריגות יתקבלו מה יש לכם להציע?? אחת המגבלות היא מקום עקב רווח דיי נמוך בין הכרטיסים

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי שאלה בנוגע למאוררים במארז....השאלה היא בעצם איזה מאורר לקנות....האם כל המאוררים אותו הדבר או שיש יותר טובים מאחרים..כי יש לי פשוט 5מאוררים במחשב....שתיים קימבנתי מספקים 2 קניתי ואחד ממחשב ישן.....טוב אז השתיים שקניתי..(20 שקל כל אחד..משהו זול) חלשים ממש!! לא נידמה לי שהם עושים משהו כזה רציני.....אחד מהם מכוון על הכ.מסך שלי...אבל הוא ממש חלש...אז מישהו יכול ליעץ לי מה לקנות??..ושלא יהיו יקרים מידי....אהה וגם אולי כדי לקנות כבר מאורר עם היט-סינק של מעבד משהו זול..(ראיתי ב35 שקל כאלה..) שלכל מאורר 3000-4000 RPM ופשוט לזרוק את ההיט-סינק ולשים את המאורר במארז?...אהה ועם יש לי 6 מאוררים כמה המתח(יש לי כרגע 350W) של הספק שלי צריך להיות..(ויש לי בנוסף 2 הרד-דיסקי…

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  24. Started by Ron707,

Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box GIGABYTE GA-P35-DS3L לוח אם Western Digital WD2500AAKS 250GB G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe Enermax Chakra ECA5001 Zalman Case Fan ZM-F3 120mm Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 Enermax Liberty 400W ? נגיד למעבד? עד כמה מומלץ מקסימום או שצריך לשדרג דברים?

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  25. Started by roes,

* איזה קרור יותר טוב ולמה? זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 או זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3413 או ששניהם זהים בביצועים ?? * דרך אגב איזה חברה נחשבת כיותר טובה PQI או Twinmos ??

• 3 תגובות
    • 488 צפיות

דיונים חדשים בפורומים