עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי מחפש המלצה לקירור שקט לE6600 ? מה מומלץ? תקציב בסביבות ה400 שקל??

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  2. Started by lmlm,

http://www.bit-tech.net/hardware/2006/08/01/conroe_heatsink_group_test/1.html וזה הדף המסכם: http://www.bit-tech.net/hardware/2006/08/01/conroe_heatsink_group_test/10.html לפי מה שהם בחנו ה Freezer מקרר כמו BT אבל ב40% פחות כסף.

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  3. Started by shibie,

יש לי לוח אם asus m2n32-sli vista premium יש לי בביוס אפשרות אוורקלוקינג לזיכרון שקוראים לה ai skew יש לי שם שני דברים שלא הבנתי ממש מה הם, יעני שני אפשרויות אוורקלוקינג: לאחת קוראים delay ולשניה קוראים advance אני צריך הסבר קצר עליהם.. תודה לכל העוזרים..

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  4. זאת אומרת גם למעבד גם לכ. מסך גם ללוח עם..?

5. Started by Screw_Master,

בניתי (בעזרתם העדיבה של חברי הפורום הזה ,פורם השילוש הקדוש , ופורום מפרטים) מפרט מאוד מאוד חזק שבנוי למשחקים בעיקר וכמובן לאוברקלוק שייתן ערך מוסף לרכיבים ועוד המון עוצמה באוברקלוק , זה הולך ככה מעבד : INTEL CORE 2 DOU E6400 2MB CACHE (core type : allandale) tray deal + THERMALTAKE BIG TYPHOON VX לוח אם : ASUS P5B DELUXE זיכרונות : G.SKILL PC6400 DDR II 800MHZ CL 5 כרטיס מסך : ATI RADEON X1900XT + ARCTIC COOLING ACCELRO X2 צורב : LG H10/A ספק : ENERMAX LIBERTY 400W 20/24 PIN POWER SUPPLY דסיק קשיח : MAXTOR DIAMONDMAX 10 250 GB 7200 RPM SATA II מארז : RAIDMAX SCORPIO 668 סטיק: LOGITECH WINGMAN ATTACK 3 כמה הסברים : פתחתי את הת'רד כאן ולא בפורום מפרטים מכייון שראיתי את IN…

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  6. האם ניתן לפתוח בצורה פשוטה כלשהיא צינורות נוספים מעבר לסטנדרט ב- X1900GT ATI?

7. שלום, יש לי מאוורר נו נוסף לשים במארז שלי וחשבתי לשים אותו בפרונט של המארז איפה שהארד דיסק עכשיו יש לי מאוורר גדול מאחורה של המארז ויש לי בצד המחשב מקום לשים מאוורר אז אני לא יודע איפה כדאי לי לשים ומה ישתלם לי יותר! וגם רציתי לדעת אם אני שם מאוורר בפרונט המארז אז אני צריך שהוא יכניס אוויר או יוציא אוויר... הנה קישור למארז שלי: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/mambo/vc2000bns.asp קראתי איזה מאמר ב YNET והם השתמשו שמה באיזו תוכנה בשם SpeedFan הורדתי אותה ואני מנסה להשתמש בה אבל זה קצת לא מובן... אז אם מישהו מכיר ויכול להסביר לי אז אני אשמח מאוד... תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  8. המפרט בצד .. כשאני מעלה את הפרקאונסי , אם זה בכרטיס מסך , ואם זה במעבד . אני מקבל שגיאה INSERT DISK COOT כאילו הוא רוצה שנאי אפרמט . עכיו שתי שאלות : 1. האם הלוח מגביל אותי ? 2. יש משהו שאני צריך לבטל כדי שזה לא יקרה ? יש לי קירור של COOLER MASTER למעבד , הוא עומד על 35-40 מעלות , זה טוב ? תודה ויום טוב אריק.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  9. Started by Xstyle,

תגידו אתם מכירים גריז טרמי שקוראים לו neon glow או neon blue או שמשהו בסגנון ואם הוא טוב? ואם לא אז על מה אתם ממליצים?? _____________ עריכה קוראים לו Nano blue של חברת titan מה יותר טוב זה או הא artic silver 5 ???

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  10. Started by shainov,

שלום לכולם, אני צריך עזרה די דחוף בבקשה בנוגע לכ.מסך של חברת HIS ATI READON X700 ובקשר לחימום שלו... הייתה לי בעיה קטנה במחשב והכנסתי אותו לתיקון במסגרת האחריות...לפני התיקון החיישן חום שנמצא על הכרטיס הראה לי במצב מנוחה..(DESKTOP או אינטרנט עד 38 מעלות ובאפליקציות כבדות ומשחקים (PHOTOSOP DOOM3) עד ל45-46 אך לאחר התיקון שהפעלתי את אותן האפליקציות הוא עלה ל51 מה שלא קרה לי בחיים אפילו ל52 באפליקציות ודבר כזה לא קרה לי בחיים המחשב הוא מחשב חדש שנקנה לפני 4 חודשים ועדיין לא הספיק לצבור אבק ואני מנקה את המארז מדי חודש.. עם ספריי לחץ אויר. הנתונים הם: מארז THERMAL-TAKE SVIKING עם 2 מאווררי 120 מ"מ מארז גדול מאוד וחלון שקוף+בקר מאוררים. INTEL PENTIUM 4 D 3.2 2*1MB +מאורר TT BIG…

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  11. האם הסיילנסר NV1 מתאים לכרטיס V9520MAGIC/T??

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  12. Started by dr computer,

אני בונה קירור מיים וחסר לי בלוק תרשמו לי בבקשה הצעות של בלוקים למעבד

13. Started by haviv822,

ברשותי כרטיס מסך X800GTO2 ולוח LANPARTY UT NF4 שנקנו לפני כיותר מחצי שנה, (מפרט בצד) לפני כחודשיים פתחתי לו צינורות ל 16 כעת הכרטיס ברמת X800XL ובימים האחרונים חשבתי להעלות את תדרי הליבה והזכרונות כדי להגיע ל X850XTPE ולשם כך נדרש קרור חלופי, AC ATI Silencer 5 Rev. 2 , הוא הקרור המתאים לי מכל הקרורים מבית AC ... מחירו עוד איכשהו זול 130 ש"ח בנעה מה שהופך אותו למשתלם עבורי. קראתי כמה ביקורות על הקרור באתרי הביקורות השונים והתקלתי בשורה הבאה בחסרונות הכרטיס: "Blocks chipset air flow on the DFI Lanparty NF4" כאן: http://www.techpowerup.com/reviews/ArcticCooling/ATISilencer5_Rev2/4 פתחתי את המארז וראיתי שבאמת הקרור של היצפסט באמת צמוד לכרטיס וחציו נמצא מאחורי גוף הכרטיס, ולאח…

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  14. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי לוח של גיגהבייט 6VTXEA לוח לא רע בכלל תומך במעבדי טואלטין מבוסס ציפסט VIA 133A PRO עכשיו יש לי אליו מעבד פנטיום 3 800EB קיצר אני ראיתי שאל הלוח יש לי גמרפים שנותנים אפשרות של אוברקלוק עד 150FSB ועשיתי אוברקלוק למהירות הזאת ומה אני מגלה אוברקלוק של 100מה"צ בלבד!! יש דרך לקבל יותר?? אולי איך שהוא לעלות יותר את ה-FSB כי המעבד עצמו עובד ככה 6X133 וחשבתי לקבל קצת יותר אוברקלוק... מה זה כולה 100מה"צ אוףףף יש לי אליו וולקנו 7 נחמד אם זיכרון הייניקס 256מגה C3 PC133

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  15. Started by nimrodim,

אובחן מדובר בכרטיס שהיה אצלי זמן רב על OC קבוע של 500 לליבה ו 350 לזכרונות על לוח IS7 על מתח של 1.7. לאחרונה העברתי אותו הלאה...וכרגע הוא מחובר ללוח על בסיס CHIPSET של VIA לאינטל מסוג P4PB400 - להלן: http://www.viavpsd.com/product/P4PB400_spec.jsp?motherboardId=41 הבעיה: תוך שימוש בדרייברים האחרונים של ATI מסוג 4.9 ו DIRECTX 9C באותו מתח לכרטיס מופיעות התופעות הבאות: 1. הכרטיס עושה RESET למהירות הדיפולטית שלו במשחק COD UNITED. 2. UNREAL 2004 מקרטע דווקא ב OC אבל אין RESET. - בלי OC ללא שינוי פרמטרים אין קירטוע. לאחר שהורדתי את ה OC לאט לאט הבעיות ב COD UNITED המשיכו. רק לאחר שביטלתי את כל ה OC חזרו המחשקים לתפקד יותר טוב. בהתלךה חשבתי שהכרטיס מתחמם - אבל גם לאחר ירידה ב O…

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  16. Started by ea666,

שלום יש לי radeon 9800xt המאוורר של הכרטיס נדפק בגלל הפסקת חשמל שהיתה באזור ועכשיו הוא לא עובד. (שרוף) מאיפה אני יכול לקנות מאוורר חדש של ATI ושיתאים לכרטיס שלי?

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  17. Started by zoloboy,

אני רןצה לקנות ספק חדש שך thermltake ובתמונות יש לו 2 מאוררים אחד למעלה ןאחד סטנדרטי מאחור המאורר למעלה לא מסתדר לי מה אני אמור לעשות חור במארז או לתקוע אותו בצמוד למארז ככה לא היה לו אוויר לא לדחוס ולא לדחוף מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  18. Started by hasazor,

שלום . השאלה הראשונה שלי היא כמה ה - OC שאני יעשה ייעל את מהירות המחשב שלי( אם בכלל) יש ליRDR 256 אני יודע שזה איטי אבל הוא זיקרון יקר ולא משתלם להוסיףעוד 256 והשאלה השניה מצטער, על הבורות, קצת טיפשית איך אני בודק את הטמפרטורה של רכיבי המערכת שלי ושל המארזי אני מצפה לתגובות רציניות אל תשכחו אתם לא ידעתם פעם !!

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  19. המעבד לא במאמץ רב עומד על טמפרטורה של 40-46 מעלות האם זה נורמלי יש לי מעבד Pentium® D cpu 3.40ghz

20. Started by goldenboy,

לפי האתר של זלמן ה-7000 לא מתאים ללוח הנ"ל 1. האם יש דרך כלשהיא להתקין אותו בכל זאת ? 2. אם לא, איזה קירור אחר ניתן לשים בעל ביצועים דומים הן מבחינת שקט והן מבחינת קירור ?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  21. Started by FlashBang,

עד כמה רחוק אתם חושבים ש אני יילך עם ה REVISION הזה ? כרגע יש לי 512 DDR 400.... בקרוב יהיה לי עוד אחד. ה קירור למעבד הוא FREEZER 4 אם למישהו היה ניסיון עם הלוח הזה (IS7 E2) אנא תעזרו עם ה BIOS לא הבנתי מזה ה CPU STRAP.... וזה מאוד מוזר,ש המעבד לא יעלה ב יחס זכרון\מעבד של 1:1, רק 4:5 תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 506 צפיות
  22. Started by naba,

יש לי מעבד E4400 והגעתי איתו לבאס של 285 ומכפלה 10 ועכשיו אני תקוע כי הזיכרונות לא יכולים לעלות יותר (תדר 950MHZ- מקורי 667MHZ) אז איפה אני משנה את היחסים? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  23. Started by בטיטi,

ברשותי מעבד +AMD Athlon XP 2500 1. מהו טווח הטמפרטורה הסביר שבו מותר למעבד להיות (במנוחה ובמאמץ), ללא שיגרם נזק ? (כעת ב BIOS מכוון כיבוי המחשב ב 70 מעלות). 2. כעת המחשב נמצא בתור ממ"ד, ללא יותר מידי זרימת אוויר חיצונית, אני משאיר את המארז פתוח, כדי לסייע מעט בקירור, האם יש דרכים נוספות ? (מבלי לרכוש התקני קירור נוספים, על המאווררים שיש כיום)

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  24. הנה התמונה אם תוכלו לעזור לי בבקשה:

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  25. Started by aragon,

?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים