אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני פה באיזה מסיבה ראיתי מחשב אני מתחיל בoc עכשיו המערכת היא כזאת 3800x2 am 2 ddr667 5-5-5 ABIT KN9S איך אני מפעיל את אפשריות הoc בלוח הזה
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אנשים אני חייב לדעתי מה מימדי הבסיס של המוצרים הבאים: http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/cl-p0024tower112/cl-p0024tower112.htm http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&u=http://www.teschke.de/heatpipes/Neues/Komponenten/CPU_Kuhler/ActiveCool/activecool.html&prev=/search%3Fq%3Dac4g-d%252Bcpu%26hl%3Den%26lr%3D%26ie%3DUTF-8 חיפשתי וחיפשתי בעצמי ולא מצאתי... אשמח לעזרה, תודה :-*
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
יש לי איזה מאורר שקניתי מחשב חדש הוא אמר לי שזה מומלץ.. אז קניתי! המאורר זה מתחבר ליחבור (לא בטוח) של הAGP זה מאורר לא רגיל...... משהו מכיר את המאורר הזה זה מאורר טוב?
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
ובכן יש לי מעבד 2.53 לוח של אסוס p4p800se וספק ג'נרי. עם זכרונות ג'נריים ביותר, ובמהירות של PC2100 וPC2700 הגעתי עם המעבד ל 3.3 כפי שניתן לראות בפרוייקט OCDB שלי. הגיעה אלי האפשרות לרכוש שתי סטיקים של 512 של גיסקיל מסדרת הFX TCCD, השאלה היא האם כדאי והאם זה ישפר את הOC שלי ניכרות? אני בטוח כי הזכרונות הם שמגבילים אותי, וכי קירור זאת לא בעיה...וספק?טוב אני אחליף מתישהו.. מה דעתכם?כדאי? ואיזה קירור למעבד הכי כדאי לקנות היום?הBT עדיין נחשב לטוב ביותר?(רעש לא מפריע לרוב אני עם SF2 במארז על קצת יותר מחצי).
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
-
הוא לא פגום ... (חוטים לא קורעים או משהו) ההסבר היחידי הוא שהוא מקולקל מבפנים ?? (אני לא רוצה להשתמש בסנסור שלהם ...
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP compaq nx9030 בדקתי את הטמפ` של המעבד והדיסק קשיח ע"י SpeedFan וקיבלתי שהטמפ` של הHD היא 53 מעלות ושל המעבד 61 מעלות. וחוץ מזה המחשב עצמו די חם. השאלה שלי היא, האם אלו טמפ` נורמליות ? או שאולי כדאי לקנות "יחידת קירור למחשב נייד" או משהו בסגנון ? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 470 צפיות
-
-
האם יש תצורה מיוחדת או שפשוט הופכים פיזית או הופכים פאזות? תודה
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
1.אך ככה דבר ראשון אני רציתי לדעת עם זה נורמלי שבזמן מנוחה הטמפ' של הכרטיס מסך שלי (Sparkle Nvidia Geforce 8600 GT 256 Mb) היא 46C ואני על ויסטה עם מלא דברים פועלים כמו הWindwos Sidebar וה Aero מופעל ? 2.כשאני שיחקתי משחקים כמו Lost planet ב DX10 וKane and Lynch Dead Men הוא עולה ל בין 50 ל60 C זה בסדר או שאני צריך לטפל בקירור שלו? תמונות של איזה קירור יש לכרטיס מסך: על הכרטיס יש קירור רגיל שלו הינה: http://i232.photobucket.com/albums/ee37/Dark_Genius/IMG_0104.jpg עוד משהו קטן לפני כמה זמן כשיחקתי משחקים אני ראיתי ה טמפרטורה שלו ממש עלתה ברמות אז החלטתי לטפל בזה הלכתי וקניתי את הדבר שקוראים לו Fox-2 מחברת EVERCOOL וזה ממש עזר זה כזה דבר לו את האוויר החם מהמארז (אני שמתי א…
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
מעבד e6600 לוח אם asus p5b intel965/ddr2 800 זכרון -kingston 2 gb ddr2 דיסק קשיח - w.d 160 g w.d 320 gb 7200 16mf כרטיס מסך - leadtek geforce px7900gs 256 mb מארז atx midi לא מתוכנן o.c מחשב עריכה שיעבוד הרבה שעות ...
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
הרצתי את ה3DMARK 06 קיבלתי 4874 (בלי אוברקלוק)זה טוב אף פעם לא השתמשתי בתוכנות האלה מפרט מעבד intel core 2 dou e6400 לוח intel westchester dG965WH הצ'יפ של הלוח intel broadwater g965 כרטיס מסך nvidia Geforce 7950 GT (של ASUS) זיכרון 2048 1GB ddr2-667 ddr2 sdram (x2 דיסק קשיח 1 160 גי'גה NTFS דיסק קשיח 2 160 גי'גה NTFS [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
מה אני עושה כדי להתחיל להזיז את העניינים ולהתחיל בOC? איזה קלוק גנרטור לבחור? לפי מה אני יודע מה לבחור? איפה מתחילים להזיז את המדים כדי להעלות את התדר נ.ב: אני מחפש תוכנת צד שלישי עי אין לי אפשרות בביוס לעשות OC
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
התנסתי פעם אחת ושניתי את ה FSB מ-166 ל 200 והמחשב לא עבד והייתי צריך לעשות ריסט לביוס דרך הבורד. תודה
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מפרט לוח GA-7N400-L מעבד AMD ATHLON XP 2400 קירור למעבד VOLCANO 11 אני רוצה לעשות אוברקלוק מה עלי לקחת בחשבון ואיפה בדיוק אני עושה את השינויים אם השליטה על הלוח נמצאת ב -AUTO
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר להדביק צלע קירור על כרטיס מסך לדוגמא יש לי fx 5200 הצלע שלו קטנה מידי ואני רוצה להדביק לו צלע הרבה יותר גדולה עכשיו יש מן חיבורים כאלו הכוונה לחורים על הכרטיס שהצלע נכנסת בהם רק שבצלע הגדולה החיבורים הם לא אותם חיבורים כמובן השאלה היא האם יש דרך לשים את זה? שימוש בדבק יכול להיות טוב? או רק יהרוס?
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אחרי שדיברתי עם מספר חנויות אלו המאווררים שאני הכי חושב שיתאימו לי .. הכרטיס הוא כרטיס של ג'יגה ביייט עם קירור מאוד חלש שהכרטיס מגיע כמעט ל70 מעלות חום במאמץויציב על 61 במנוחה .. כרטיס א' : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12270&catid=571 כרטיס ב' : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14525&catid=212 יאללה מה נראה לכם יותר מתאים לי ? אני צריך כמה שפחות שקט אבל הכי חשוב שיוריד בכמה שיותר מעלות את הטמפ' של הכרטיס . אני אישית יותר בכיוון של קירור לכרטיסי מסך EverCool VGA COOLER Turbo2 VC-RHC אבל עדיין יש מצב אני ישנה את דעתי .. יאללה מה נראה לכם עדיף לי ? ============================= אפשר לנעול עזרו לי באשכול אחר אני לוקח בסוף את הז…
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
אוקיי אז אני אתחיל.. יש לי מחשב דיי ישן, אין לי ידע רב ברכיבי מחשב ( גרסאות מה יותר טוב וכאלה אין לי מושג ) ברצוני לעשות OC על מנת לקדם את המחשב שלי למשהו שמתקרב למחשבים של היום, שיוכל להפעיל משחקים חדשים ( לא דום 3 כן, משחקים אם גרפיקה לא מהסרטים ) ושפשוט יהיה יותר חזק אז הנה המפרט: יש לי מעבד אינטל 866MHZ ( כן פנטיום 3 ) לוח אם ASUS CUV4X-C כרטיס מסך GF4 MX440 וזכרון 2X215 133MHZ בקיצר 512 אשמח לקבל הצעות לOC ותודה לעוזרים נ.ב. איזה תוכנות אני צריך על מנת לראות את הטמפ' ואת כל המידע שאני צריך בשביל הOC? ( חוץ מהביוס אם יש )
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד amd athlon 3800+ am2 וכרטיס מסך evga nvidia 8500 gt 256mb ורציתי לדעת מה החום הנורמלי במנוחה ולאיזו טמפ לא רצוי להגיע עם הכרטיס והמעבד. ואם יש איזה אתר שמציג רשימות מסודרות של חום ומהירויות לפי סוג המוצר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
עם איזה חיבור המאורר הזה מגיע? כזה שמתחבר ללוח אם או כזה שמתחבר ישירות לספק כוח?
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
שאני מקבל ארטיפאקס זה בגלל התחממות יתר או בגלל שהכרטיס לא סוחב יותר? ואיך אפשר להמשיך ולהגביר את הזיכורת והליבה ולהתגבר על הארטיפאקס?
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
-
טוב התקציב שלי דיי לא מוגבל אבל ממש לא בא לי להשקיע במשהו מפלצתי מהסיבה שהלוח שלי מגביל אותי על OC של 30% כולה. השאלה שלי מה יתאים לי מבחינת שקט נפשי בלילות ולא הטרקטור סטוק של אינטל? , משהו שגם יקרר נחמד . חשבתי על הפריזר PRO 7 , מה אומרים? חשוב לי מאוד גם כשאני לא אצטרך לפרק את הלוח כדי להרכיב את המעבד.. ד"א שאלה לא קשורה , הגוף ברזל הזה שעליו יושב המאורר סטוק של אינטל , כאשר מחליפים למאורר חדש צריך להסיר אותו גם כן? אני יודע שצריך להסיר אותו כדי למרוח מחדש משחה טרמית על המעבד (שד"א אם מי שיהיה נחמד אשמח הסבר גם על המריחה , תמיד פחדתי מזה לא יודע למה , בעיקרון אני יודע שמנקים את זה עם אצטון או משהו כזה? [קצת מיימי ו"מסוכן " לא? ) , ומורחים משחה חדשה .. (עם המאורר החדש מ…
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
חודש הבא קונים לי מחשב חדש ואני רוצה לקנות את גוף הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7266 רציתי לדעת אם אני יוכל להלביש על גוף הקירור מאוורר 80 מ"מ, ולא מאוורר 92 מ"מ. יש אפשרות כזאת?
-
- 8 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום לכולם ! זהו המפרט של המחשב שלי... לוח אם: ASUS P5B INTEL P965 CHIPEST SOCK מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6300 1.88GHZ הארדיסק: WD250GB SATA2 KS מארז: COMPUCASE 6A19 2F 400W זיכרונות: GSKILL F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס מסך:XFX GEFORCE 7900GS 256MB DDR3 HD עם הדרייבר של הכרטיס מסך מגיעה תוכנת המהרה! השאלה שלי היא זו : הבנתי שהכרטיס הוא כרטיס מצוין לאוברקלוקינג, והיות ואני לא מבין בתחום, רציתי לשאול אם זה בטוח לשחק עם התוכנה שנתנו לי... או אולי עדיף להשתמש בתוכנה אחרת לאוברקלוקינג... כמו כן, איך אני עושה את זה ואיך אני יודע שהגעתי למקסימום ביצועים מבלי לפגוע במחשב, בהנחה שאני לא הולך להשקיע על משחות וכדו' תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-