אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז פחות או יותר חשבתי על Big Typhoon VX שאני משיג עליו אחלה מחיר.. אבל רציתי לברר מבעלים לקירור זה.. עד כמה הוא כבד..? והאם להכין מראש תמיכה אחורית?
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מעבד : Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Northwood עם קירור סטוק שמגיע איתו... השאלה שלי, ואולי מישהו מכיר את המעבד הזה היא עד כמה נאי יכול להגיע לאובר איתו עם קירור סטוק? דרך אגב יש לי זכרונות רגילים של קינגסטון 256*3= 768 ולוח אם Gigabyte GA-8ST800 תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני שבועיים מחשב חדש: e6300, Gigabyte 965P DS3, 2GB Twinmos 667mhz, freezer 7 pro, 8800GTS ובשעתיים שלוש האחרונות קראתי קצת על OC והחלטתי לנסות להעלות אותו ל 2.8ghz. כרגע המעבד שלי פועל על 400FSB ללא שינוי המתח, והזיכרונות עובדים על מתח של 1.9v . עכשיו, השאלות שלי הן איך אני יכול לבדוק שהמחשב באמת יציב עכשיו (חוץ מזה שהווינדוס עולה ואני יכול לגלוש כאן באתר),יש מצב ש OC ברמה כזו יכול לגרום נזק למחשב לאורך זמן? ואם לא אז עד איזה רמה של OC אני יכול להגיע עם המפרט שלי בלי להסתכן בנזק למחשב? תודה מראש, אלמוג. נ.ב. עוד לא בדקתי במאמץ, אבל במנוחה לפי EasyTune המעבד הוא על טמפ' של 23 מעלות והלוח אם על 43 מעלות.
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
משהו מגביל אותי אני חושב או שעשיתי משהו לא בסדר - ניסיתי העלת מתחים הורדת מכפלת ht שום דבר לא עזר זה פשוט נתקע או לא עולה. אם מישהו יודע מה לא בסדר אני אשמח אם הוא יעזור.
-
- 5 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אני בודק ב-EVEREST מהירות מאווררים והוא כותב לי שהמהירות של מאוורר CPU היא 900RPM בערך בעוד שהמהירות של המאוורר על הכרטיס מסך היא 3200RPM בערך. זה הגיוני המהירות מאוורר CPU הזו או שמישהו חיבר לי משהו לא נכון בלוח אם? DG965SS של אינטל.
-
- 4 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום ,רציתי לשאול העם הטמפרטורת שלי בסדר, אז כך, במנוחה 44, מאמץ 52. זה תקין? תודה-LaZy-©BoY*
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בסיסיות אחרי שקראתי את המאמר על OC למעבד: כשאני מעלה את התדר, המתח עולה גם או שצריך להעלות אותו בנפרד? איך אני יודע כמה מתח נוסף הספק שלי יכול לתת למעבד לפני שזה יהיה בעייתי? באיזה מרווחים מומלץ להעלות את התדר בין בדיקות היציבות? והבדיקת יציבות של S&M צריך להריץ את כל החצי שעה? איך אני מגדיר את מחלק הזכרון כ 1:1, יש לי שתי אופציות שאני מניח שזה אחת מהן HT frequncy ratio (1-5) K8 CPU clock ratuo (5-10) בסוגריים זה האפשרויות, וכרגע שניהם על AUTO
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
אני פה באיזה מסיבה ראיתי מחשב אני מתחיל בoc עכשיו המערכת היא כזאת 3800x2 am 2 ddr667 5-5-5 ABIT KN9S איך אני מפעיל את אפשריות הoc בלוח הזה
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
משהו יודע איך נועלים את המתחים (מחשש להעלאת מתחים אוטומטית ב-OC) בביוס של S3-965? אני לא מוצא...
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
DS3 בבאס 360... 38 מנוחה, 40 במאמץ. הגיוני? E6400 ב-2.88... 44 במנוחה, 50 במאמץ. קירור סטוק. הגיוני? פרסמתי כבר שהוא מתחמם עד ל-65 ב-3.36 במאמץ, אבל זה בגלל הקירור סטוק אני מניח. בכמה יוריד אותו הנינג'ה? כי אני מתכנן על 450 באס (כלומר 3.6), אבל כדי להצליח אני צריך שיפור של לפחות 10 מעלות.
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שיני מיקום מארז ועכשיו הטמפ' של המעבד והלוח אם עלתה קצת,כנראה כי המאורר האחורי די חסום. רציתי לדעת מהי הטמפ' המומלצת ללוח אם abit kv8 pro,אם זה משנה,אז לא בזמן מאמץ... כרגע היא נמצאת על 30 מעלות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
היי. אני מחפש תוכנה שבודקת את טמפרטורת הליבה של הכרטיס הגרפי שלי בזמן מעמץ. אשמח מאוד אם תמליצו לי על אחת תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
בנוסף לזה שיש לו.. שאחד יכניס אויר והשני יוציא? והאם יהיה שיפור בביצועים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום, הטמפרטורה של המעבד שלי AMD 1700+ היא כ 60 מעלות האם זה סביר? אני זקוק לתוכנה אשר נותנת לי לראות את הטמפרטורה של המעבד בזמן הגלישה ב ווינדואוס.
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אין לי מי יודע מה מושג במאווררים מה כיום הכי מומלץ בטווח ה 120 ש"ח , אני מחפש שקט וגם עבודה טובה האם הוא בא עם היטסינק וכו'
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
הוא לא פגום ... (חוטים לא קורעים או משהו) ההסבר היחידי הוא שהוא מקולקל מבפנים ?? (אני לא רוצה להשתמש בסנסור שלהם ...
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אובחן מדובר בכרטיס שהיה אצלי זמן רב על OC קבוע של 500 לליבה ו 350 לזכרונות על לוח IS7 על מתח של 1.7. לאחרונה העברתי אותו הלאה...וכרגע הוא מחובר ללוח על בסיס CHIPSET של VIA לאינטל מסוג P4PB400 - להלן: http://www.viavpsd.com/product/P4PB400_spec.jsp?motherboardId=41 הבעיה: תוך שימוש בדרייברים האחרונים של ATI מסוג 4.9 ו DIRECTX 9C באותו מתח לכרטיס מופיעות התופעות הבאות: 1. הכרטיס עושה RESET למהירות הדיפולטית שלו במשחק COD UNITED. 2. UNREAL 2004 מקרטע דווקא ב OC אבל אין RESET. - בלי OC ללא שינוי פרמטרים אין קירטוע. לאחר שהורדתי את ה OC לאט לאט הבעיות ב COD UNITED המשיכו. רק לאחר שביטלתי את כל ה OC חזרו המחשקים לתפקד יותר טוב. בהתלךה חשבתי שהכרטיס מתחמם - אבל גם לאחר ירידה ב O…
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
התחלתי ליבנות מערכת קירור ביתית ואני צריך משאבה חזקה כי אני מיתכון לשים אותה גם על המעבד גם על כרטיס מסך וגם על הציפסט
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום יש לי במארז 2 מאוררים אחד מקדימה שמכניס אוויר ואחד מאחורה שמוציא שניהם של 120 מ"מ ויש לי מעל הגוף קירור של המעבד ארובה שיוצאת לדלת השמאלית עכשיו אני מתלבט אם להחליף את הארובה במאורר שיוצא אוויר ??? מה נראה לכם ???
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
יש לי לוח P4P800 של ASUS והוא מאפשר לי להעלות את ה FSB ל 250 וכעת אני רוצה יותר איך אני עושה זאת???? דרך אגב המעבד הוא P4 2.6GHZ תודות מראש
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
מעבד e6600 לוח אם asus p5b intel965/ddr2 800 זכרון -kingston 2 gb ddr2 דיסק קשיח - w.d 160 g w.d 320 gb 7200 16mf כרטיס מסך - leadtek geforce px7900gs 256 mb מארז atx midi לא מתוכנן o.c מחשב עריכה שיעבוד הרבה שעות ...
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד Northwood 2.4b 533 עם קירור spark 7 לוח Msi 865PE neo2-p כרטיס מסך readon 9800 pro 410@709 וזיכרון 1GB 333 CL 2.5 של חברה לא ברורה בשני סטיקים של 512 אני מנסה לעשות אוברקלוק אבל המחשב לא יציב מעל FSB של 147 MEMTEST86 נופל ישר אני חושב לקנות זיכרון אחר pc4000 או pc3700 שווה להשקיע בחברה טובה (OCZ או CORSAIR) ?? או לקנות של a-data מ KSP ??? או אולי אני צריך להחליף משהו אחר ?? :s05:
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
ברשותי מעבד +AMD Athlon XP 2500 1. מהו טווח הטמפרטורה הסביר שבו מותר למעבד להיות (במנוחה ובמאמץ), ללא שיגרם נזק ? (כעת ב BIOS מכוון כיבוי המחשב ב 70 מעלות). 2. כעת המחשב נמצא בתור ממ"ד, ללא יותר מידי זרימת אוויר חיצונית, אני משאיר את המארז פתוח, כדי לסייע מעט בקירור, האם יש דרכים נוספות ? (מבלי לרכוש התקני קירור נוספים, על המאווררים שיש כיום)
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אני קונה את הDP-102 של AEROCOOL אבל יש בעיה אני לא יודע עם הוא יתאים ללוח אם שלי - EPOX 8RDA3+ מישהו יודע עם זה יתאים לי ללוח ? http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/dp102.htm
-
- 5 תגובות
- 455 צפיות
-