אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
התחלתי ליבנות מערכת קירור ביתית ואני צריך משאבה חזקה כי אני מיתכון לשים אותה גם על המעבד גם על כרטיס מסך וגם על הציפסט
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חיצוני של חברת מטריקס ואני יודע שאין לו מאוורר, מארז עם מאוורר מייקר קצת את העסק הכונן הוא ממש לא לשימוש יומיומי והוא ישמש רק לגיבוי תמונות אחת לכמה זמן. הוא יהיה מחובר עם USB 2 ורק לרבע שעה מקסימום אני מאמין. האם יש טעם לקנות את המארז עם המאוורר? והאם אתם מכירים את המארזים של מטריקס? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
כרטיס מסך AGP*8 6600GT עם קירור סטוק. ללא OC מעבד 500 זכרונות 900 טמפ מנוחה-42 מעלות, טמפ מקסימלית במאמץ 76 מעלות. 3dmark05-3112 אחרי 3 לופים עם OC קטן של 10% מעבד 550 זכרונות 1000 טמפ מנוחה 42 מעלות, טמפ מקסימלית במאמץ 80 מעלות. 3dmark05 - 3430 אחרי 3 לופים השאלה שלי - אני משתמש בקירור סטוק, האם כדאי לי לוותר בכלל על OC למסך כי אני מגיע ל 80 מעלות, או שעבור כרטיס זה טמפ זו עדיין נחשבת לתקינה? ועד איזה טמפ מותרת אני יכול להגיע (טמפ שלא תגרום נזק לכרטיס כלל, גם כאשר מדובר ב 5 שעות רצוף)? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל יש פה אחלה פרום.. ותודה מראש לכולם ברשותי מעבד אטלון 3200 ולוח של MSI NEO4 K8N הורדתי את התוכנה ClockGen והרמתי את המהירות של המעבד ל2.4 ואיך שלחתי על APPLY המחשב עשה רסטרט ושהוא עלה הוא כתה איזה הודעה בעברית על שינויים ושחזרתי לתוכנה המעבד חזר ל 2 ג'גהרץ בעצם זה לא עשה כלום.. אולי יש איזה שהיא הגנה שצריך לבטל ? זה פעם ראשונה שאני מנסה ורק בתוכנה הזאת אם למישהו יש עצה לעזור לי אשמח. שאלה שניה אם זה ישפר לי קצת במשחקים ולאיזה מהירות לעלות את המעבד? תודה
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אוקיי יש לי קירור סטוק של 7600GT אבל אני רוצה קירור טוב יותר לOC... כמו שכבר אמרתי, הכרטיס הוא של NVIDIA, 7600GT. מה ההמלצות שלכם לקירור? תקציב אני עוד לא יודע, אבל שלא יהיה מאוד מאוד יקר, וחשוב שיהיה לא רועש מידי!
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-
-
מעבד e6600 לוח אם asus p5b intel965/ddr2 800 זכרון -kingston 2 gb ddr2 דיסק קשיח - w.d 160 g w.d 320 gb 7200 16mf כרטיס מסך - leadtek geforce px7900gs 256 mb מארז atx midi לא מתוכנן o.c מחשב עריכה שיעבוד הרבה שעות ...
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
http://www.a1-electronics.net/Heatsinks/2005/3rd/Thermaltake_Big-Typ_Apr.shtml
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
אני קונה את הDP-102 של AEROCOOL אבל יש בעיה אני לא יודע עם הוא יתאים ללוח אם שלי - EPOX 8RDA3+ מישהו יודע עם זה יתאים לי ללוח ? http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/dp102.htm
-
- 5 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלחתי אליכם תוצאות ומה כלום כאילו בלעה האדמה, קשה להאמין נכון אבל הבאתי את כל ההוכחות ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת איך אפשר להדביק צלע קירור על כרטיס מסך לדוגמא יש לי fx 5200 הצלע שלו קטנה מידי ואני רוצה להדביק לו צלע הרבה יותר גדולה עכשיו יש מן חיבורים כאלו הכוונה לחורים על הכרטיס שהצלע נכנסת בהם רק שבצלע הגדולה החיבורים הם לא אותם חיבורים כמובן השאלה היא האם יש דרך לשים את זה? שימוש בדבק יכול להיות טוב? או רק יהרוס?
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-
-
Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e אלו החלקים שרציתי להוסיף להם קירור... רציתי גם להוסיף עוד מאורר נוסף שיכניס לי אוויר למחשב או יוציא על ידי או חורים בגג המארז או בצד של המארז יש לי פתח איורור מתחת לאיפה שיש חורים לקירור של המעבד שהוא שואב משם אוויר .... איזה 80 בערך בלי מנורה או משו כי אין לי חלון במארז חשבתי אני על קירור לכ.מסך (אם יש משו יותר מומלץ וזול אשמח לתגובה) Arctic-Cooling NV Silencer 6 - rev.2 =155 עכשיו רציתי גם קירור לזיכרון .. רציתי לדעת מה עדיף פלטות או קוביות (עד 50 שקל בערך*) Thermaltake RAM Heatsink - Copper - קוביות VS Thermaltake Copper (A1989) Memory Heat Spreader או זה ורציתי…
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
יש לי AXP2500+ סוקט 462 [A] חשבתי אולי לשים לו את ה-BT בקומבינה או שזה נכנס? ואם לא מומלץ הBT מה כדאי למעבד הסחאלה הזה חחח? אני רוצה שיהיה שקט במיוחד ועם הביצועים הטובים ביותר לא יכול לעבור את ה-250 שקל... -תודה!
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אוקיי אז אני אתחיל.. יש לי מחשב דיי ישן, אין לי ידע רב ברכיבי מחשב ( גרסאות מה יותר טוב וכאלה אין לי מושג ) ברצוני לעשות OC על מנת לקדם את המחשב שלי למשהו שמתקרב למחשבים של היום, שיוכל להפעיל משחקים חדשים ( לא דום 3 כן, משחקים אם גרפיקה לא מהסרטים ) ושפשוט יהיה יותר חזק אז הנה המפרט: יש לי מעבד אינטל 866MHZ ( כן פנטיום 3 ) לוח אם ASUS CUV4X-C כרטיס מסך GF4 MX440 וזכרון 2X215 133MHZ בקיצר 512 אשמח לקבל הצעות לOC ותודה לעוזרים נ.ב. איזה תוכנות אני צריך על מנת לראות את הטמפ' ואת כל המידע שאני צריך בשביל הOC? ( חוץ מהביוס אם יש )
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני מחפש יחידת קירור לכרטיס הנ"ל (של MSI אם זה משנה). על אילו אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות לגבי התוכנה כדי להבין איך להשתמש בה, על מה אני צריך להסתכל כדי לדעת שהכל בסדר? כמה זמן צריך להריץ את התוכנה? והאם מישהו יכול לתת לי הסבר קטן ומהיר איך לתפעל את התוכנה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
המחשב שלי עמד תמיד על 50 מעלות ללא מאמץ לפי תוכנת MOTHERBOARD MONITOR אתמול החלטתי להחליף לו משחה תרמית וזה הוריד ת הטמפרטורה ל35 מעלות ממוצע בלי מאמץ האם זה אפשרי שמשחה תרמת הורידה 15 מעלות? יש לי AMD 3000+ וקירור של AMD והשתמשתי במשחה מבוססת סיליקון של STAR
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
האם הלוח הזה מסוגל לפעול בתדר FSB 400???????
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אני יכול לעשות אוברקלוק למחשב דרך תוכנה של הלוח אם כי ידוע לי שהדגם של הלוח שלי תומך באוברקלוק דרך תוכנה כולשהי , דבר ההופך את פעולת האוברקלוק לפשוטה הרבה יותר.. מה אתם אומרים?? המעבד שלי הינו Q6600
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
איזה מהשניים יותר שקט? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0268-01/cl-p0268-01.asp http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=79&data=2&disc= תודה
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
דבר ראשון אני קניתי LED של 3V ובמחשב יש לי 12V באיזה נגד אני צריך להשתמש כדי להוריד את המתח? דבר שני אני יכול לעבוד גם עם מפסקים עם 6 רגליים במקרה שלא יהיה לי נגדים ולחבר את הLED לבטריות?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק? סקירה שמראה יכולות OC??? מישהו יודע משהו?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
-
צריך משהו בחנות בראשל"צ. תקציב 100 ש"ח מה מומלץ? נ.ב. כל פעם שאני עושה ריסטרט אני מקבל הודעת שגיאה CPU CHIP FAN FAILED OR TOO SLOW רשום שזה CHIP ולא המאוורר עצמו.
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מחשב עם מעבד E2180. המעבד עבר OC בחנות ל 3000(ב-TMS). הורדתי כמה תוכנות לבדוק את ההמהרה והתוצאה נראתה לי קצת מוזרה. בדקתי בעזרת CPUZ וEVEREST את ה-OC והוא כותב לי כל כמה שניות פעם שהמעבד רץ ב3000 ואחרי 2-3 שניות שהוא רץ ב1800. התוצאות זהות בשני התוכנות. השאלה שלי היא:האם זה בסדר או שישנה כאן בעייה כלשהיא ?
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-