אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
היום פירקתי מהמחשב הישן שלי מאוור. אני רוצה שהוא יהיה למחשב החדש כדי שיקרר את החלקים יותר. לאן לחבר?
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום. חבריי הטיפש שלומי קנה את הSunbeamTransformer לפני כחודשיים וחצי ופתאום יש רעשים והוא גילה שהמאוררים מכוונים להוצאת אוויר אז מה הוא צריך לעשות כדי שהמאוררים יסתדרו ושלא יהיה רעשים ושמאוררים יכוונו להוצאת אוויר
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני יכול לחבר שלוש מאוררים (אחד 120 מ"מ ושנים 80 מ"מ)רגיל בלי ביי-באס?? אם חייב ביי-באס כמה הוא עולה??
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום אפשר חוות דעת על הספק הזה של COOLMASTER http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=22&id=4196 האם הוא יעבוד טוב ב CF עם 4870 מעבד Q9550 4 ג'יגה זיכרון לוח ג'יגה בייט DS5 X48 האם הוא בכללי מוצר טוב ואיך הוא מול הספק כח Thermaltake Toughpower 650 qfan תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
כל הפרטים בלינק http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=353587.new#new
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי שאלה, אני כרגע עם Q6600 על 3.2 .. מכפלה 8 400FSB .. הכל טוב ומצוין, האפשרותהשניה שלי זה עם מכפלה 9 ו FSB יותר נמוך. אני יודע שעדיף שהמכפלה תהייה כמה שיותר גבוהה, אבל מבחינת טמפ' וצריכת מתח, יש הבדל? כי אני מפחד שאם אני ישים 9 זה יקפוץ לי ... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
לוח האם שלי נעול ולכן לא ניתן לשנות דרך הביוס את המחלקים והמתחים לרכיבים השונים במחשב. אשמח אם מישהו יכול לתת לי לינק לתוכנה שמסוגלת לבצע את הפעולות האלה תודה לעוזרים וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
-
רובכם בטח מכירים אבל לאלה שלא, כתבה מעניינת (וישנה) שנתקלתי בה ועשויה לחסוך שאלות http://www.overclockers.com/articles1088/index.asp
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
CORE 2 DUO e6400 עם קירור רגיל. לכמה מגיע? על לוח אם GIGABYTE 965P/DS3P
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שלTT יש מאווררים עם לדים, זוהרים למארז. השאלה שלי האם הם אמינים? הם טובים? הם יעשו את העבודה? המארז המתוכנן הוא Nzxt Apollo.. אני מוסיף לו מאוורר 120mm מקדימה
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, יש לי סוקט 478 ובמדריך של ה BT רשום רק LGA775,P4,K7,K8... מה זה אומר? ובאיזה אני צריך להשתמש? תודה,
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני רןצה לקנות ספק חדש שך thermltake ובתמונות יש לו 2 מאוררים אחד למעלה ןאחד סטנדרטי מאחור המאורר למעלה לא מסתדר לי מה אני אמור לעשות חור במארז או לתקוע אותו בצמוד למארז ככה לא היה לו אוויר לא לדחוס ולא לדחוף מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
המעבד שלי..מגיע לחום..מטורף 90~לפעמים 100 בדקתי בתוכנה וזה כנראה נכון כי המחשב שלי לפעמים מתכבה מעצמו ועושה מין רעש כזה .. שאני פותח אותו..שוב והוא אומר לי שהמעבד חם מידי.. עכשיו שמתי מאווורר ביתי..פתחתי את המארז שמתי את המאוורר בצד.. אבא בתוכנה זה עדיין מראה על 90:(~100 אבל הוא לא מתכבה..יותר.. למה זה עדיין מראה ככה..
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי לוח P4P800 של ASUS והוא מאפשר לי להעלות את ה FSB ל 250 וכעת אני רוצה יותר איך אני עושה זאת???? דרך אגב המעבד הוא P4 2.6GHZ תודות מראש
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
המעבד לא במאמץ רב עומד על טמפרטורה של 40-46 מעלות האם זה נורמלי יש לי מעבד Pentium® D cpu 3.40ghz
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אני רואה יותר מדיי תגובות סותרות בפורומים בחו"ל אז אני פשוט ישאל פה ומאנשים שכבר קנו אותו 1) רועש כמו שאומרים ? 2) מגיע באמת לטמפ' של עד אפילו 85 90 מעלות ? 3) של איזה חברה קניתם ...כי מומלץ לקנות רק של HIS עם הקירור של ICE Q 3 , מישהו קנה את הכרטיס הספציפי הזה ? כמה מעלות יש לו עם הקירור הזה והאם רועש ? 4) ועוד שאלונת קטנה : ...כמה ב 3DMARK05 בקשה ..? תודה.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
Heading ;D עריכה : אה, יש עברית (-: טמפ': cpu : 40 - 47c idle, 55~ load gpu : dosent come with a sensor )-: כאמור, ספק everpower 400W. המערכת שלי לא צורכת יותר מ250W.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
ברשותי מעבד +AMD Athlon XP 2500 1. מהו טווח הטמפרטורה הסביר שבו מותר למעבד להיות (במנוחה ובמאמץ), ללא שיגרם נזק ? (כעת ב BIOS מכוון כיבוי המחשב ב 70 מעלות). 2. כעת המחשב נמצא בתור ממ"ד, ללא יותר מידי זרימת אוויר חיצונית, אני משאיר את המארז פתוח, כדי לסייע מעט בקירור, האם יש דרכים נוספות ? (מבלי לרכוש התקני קירור נוספים, על המאווררים שיש כיום)
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
התנסתי פעם אחת ושניתי את ה FSB מ-166 ל 200 והמחשב לא עבד והייתי צריך לעשות ריסט לביוס דרך הבורד. תודה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
חשבתי על CoolerMaster Aero 7 Lite שעולה 100 ש"ח... ישנו קירור שעדיף שמחירו לא עולה על 100 שקל? ;D תודה
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
היי אנשים .. בסוף לא הכתי על הטוניק .. כי צריך לפרק הרבה עבודה בכל מקרה זו לא הבסיבה העיקרית פשוט מאיפו שאני קונה לא עובדים עם החברה, אז לא תיהייה לי אחריות כמו שצריך. אז הלכתי על ה Big Typhoon VX והמפרט : Q6600 Asus P5K Gecube 2600xt Kingstone 800MH'z 2 GB CL 5 WD 250AAKS Enermax Liberty 400W Jsp-Tech 550D מה אתם אומרים ? אני יעשה OC רציני ?
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.8 של אינטל יחד עם לוח INTEL D865PERL, יש אפשרות בביוס שנקראת BURN IN והצלחתי דרכה להעלות את מהירות המעבד ל2.9 כי יש מגבלה להוסיף רק 4 אחוז :'( עכשיו אני רוצה להעלות לפחות ל3.2 כי יש לי קירור מעולה של זלמן. אבל הבנתי שלעשות אוברקלוק בלוחות אינטל זה דבר גרוע, אבל עדיין... אפשר לעשות משהו?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות בקשר לתמונה 1- אני צריך להרים את ה CORE SPEED או את ה MEMORY SPEED? 2-בהתחשב לתשובה של 1 זה יהיה טוב אם אני ירים ב50 ? איך אני שם את התמונה?!
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום! לא ממזמן רכשתי לוח DFI NF3 754 וזיכרונות Adata Vitesta ddr500 את רוב הפיצורים בביוס של הלוח אני מבין אבל במקצה נרחב כל כך של תזמוני זכרון מעולם לא נפגשתי תהייתי אם תוכלו לעזור לי לעשות סדר בבלגאן ולהסביר לי מה זה כל דבר (אני רגיל ללוחות הפשוטים שנותנים לך את כל ארבעת התיזמונים בטור עם ערכים לשנות וזהו, כאן יש בערך 10!) הנה לכם רשימת המשתנים שיש : dram frequency set (mhz) Command Per clock(cpc) cas latency contral (tcl) ras# to cas# delay (trcd) min ras# active time(tras) row precharge time(trp) row cycle time (trc) row refresh cyc time (trfc) row to row delay (trrd) write recovery time(twr) read to write delay (trwt) refresh period (tref) write c…
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-