עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tzolerguy,

יש לי לוח אם GIGA BYTE K8-NXP-SLI עם 2 GEFORCE 6600GT של XFX ואני רוצה לקרר אותם על מנת להתחיל לעשות OC רציני עד כמה שאפשר עדיף עם אפשר בגבול ה 500 ש"ח אבל גם חריגות יתקבלו מה יש לכם להציע?? אחת המגבלות היא מקום עקב רווח דיי נמוך בין הכרטיסים

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  2. Started by Spaik,

אני רוצה לראות מה הטמפ' של המעבד שלי בעומס אז הורדתי את התוכנה פריים 95. איך אני משתמש בה? מה אני ממלא שם בכל השדות האלה? אתם יכולים לפרט בבקשה תודה

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  3. חברה רציתי לדעת למה כדי לי לקנות את זה Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower Thermaltake TT 480W 2-fan Power Supply אני חדש ממש בעסק ממש ואין לי שמץ של מושג למה חבר שלי השקיע 2000 שקל בה זה במה זה משפר את המחשב תעזרו לי אנשים אני חדש !

• 5 תגובות
    • 477 צפיות
  4. יש לי אזה מחשב שמבוסס intel celeron 2400 ואני לא מצליח לעשות לו אוברקלוק . אז ככהה כדאי לשנות את מהירות הFSB צריכים לשנות תג'מפרים בלוח אם יש לי כרגע 100MHz יש לי אפשרות להגיע רק ל133MHz אז כשאני משנה את הג'מפרים בלוח אם המחשב נידלק לי אבל הוא לא מראה כלום כיאלו הכל מת! ויש למחשב הזה לוח אם של חברה מסקנה MATSONIC הינה קישור של הלוח: http://www.matsonic.com/new/productsdata/ms9158E%2B.htm אז עם יש עוד דרכים לעשות אוברקלוק למעבד אני ישמח לקבל!! פשוט רציתי להוציא את המקסימום מהמחשב הזה!! והמפרט של המחשב זה : INTEL CELERON 2400 MATSONIC MS9158E+ S478 PQI 256MB 400DDR זהו זה מה שאני יודע! רציתי לשאול מה זה הלוח אם המסקן הזה זה לוח טוב? ורק בגללו אני לא מצליח לעשות תאוברקלוק!! …

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  5. Started by ratzabi,

בתוכנות בדיקה כמו Everest ו Aida32 רשום לי שהמתח שמגיע לליבת המעבד הוא Voltage2.83, זה לא גבוהה מדי? המעבד שלי הוא A64 +3000 ללא OC.

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  6. 2.666 Ghz 512 ram DDR 333 A-DATA GF 5500 128 ram 64 bit m.b ASUS 800 משהו אם אני יעשה למעבד ולכרטיס מסך o.c מה יצא לי ממנו

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  7. Started by Ron707,

Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box GIGABYTE GA-P35-DS3L לוח אם Western Digital WD2500AAKS 250GB G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe Enermax Chakra ECA5001 Zalman Case Fan ZM-F3 120mm Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 Enermax Liberty 400W ? נגיד למעבד? עד כמה מומלץ מקסימום או שצריך לשדרג דברים?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  8. Started by ronen_ca,

שלום אני הוספתי לפני שבוע 512x2)1gb( RAM ואמרו לי שעם יש לך עוד מאוורר בבית ממולץ להוסיף כדי שכול המערכת לא תתחממם עכשיו עינתי במדריכים על סירכולציה נכונה והמחשב שלי לא ביוק נמצא שם עם תוכלו לעזור לי אשמח תודה! יש לי מחשב על חלון צד ומאורר(!!באמצע!!!) שמוציא יש לי עוד מאורר "בפרונט" שמכניס אויר(!!!במארז בחלק התחתון!!!) וכרגע הוספתי עוד מאורר ב מאחורה של המחשב שמכניס אויר יאנו שנים פנימה והצדדי מוציא אני לא בטוח שאני צודק מה אתם אומרים??

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  9. Started by Eden 6600,

קניתי מחשב חדש (אמור להגיע בימים הקרובים) ורציתי להשקיע בו טוב בנושא של האיוורור והקירור. מה אתם ממליצים לי לעשות? (מה לקנות, איך להרכיב וכו'...) אגב, כרגע אני חושב על אירוור רגיל (לא גז או מים) תודה

• 5 תגובות
    • 477 צפיות
  10. Started by coolmeen,

אני רוצה לעשות סקר קטן לכמה האנשים הגיעו עם מעבד ה mobile כדי לדעת מה לשפר, דרך אגב מש יותר שווה זיכרונות ב 200 mhz ב 2-2-2-6 , או 240 ב 2.5-3-3-11 , מה יותר שווה? אני מתכוון ל amd כחשיבות הרוחב פס יותר נמוכה, אז שכל אחד ירשום כאן לאיזה תוצאה הוא הגיע עם איזה קירור וזיכרון, תודה!

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  11. מה הם בדיוק מספקים ומתי צריך להעלות אותם ? איזה בעיות אמורות להיות כאשר יש חוסר יציבות כשהם לא מכוונים בהתאם ? בלוח אם ASUS P5W DH DELUXE

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  12. שלום, חבר שלי רוצה לדעת כמה מעלות יש לו ואני לא דיוע איזה לוכנות בודקות מעלות חוץ מהתוכנות שמקבלים עם הלוח אם והוא לא קיבל אחת כזאת... אני יודע שבביוס אפשר אבל הוא רוצה תוכנה לווינדוס... אז מה להוריד לו?? תודה מראש, ניר.

13. Started by nnfyrbsnss,

יש לי כרטיס מסך של readon 9550 128MB ati - gigabyte (ככה כותבים ג'יגביט?) והוא על OC ועוד טיפה מהOC הנוכחי שלי (בערך 5MHZ) מתחילים להופיע ארטיפקטים ואני מניח שזה מחוסר קרור כי אין לא בכלל קרור אקטיבי (ופסיבי ממש לא) וגם הOC די חזק (לפי ההתרשמות במשחקים) ואני רוצה להגביר אותו וגם לשמור על קור בכרטיס מסך אז אני רוצה מאוורר שיהיה חזק לא יקר מדי ולא אכפת לי משקט או רעש

• 5 תגובות
    • 477 צפיות
  14. חברה אני לא מבין בזה כלום אז אם אני טועה פשוט תתקנו ולא לצחוק..סתם ככה דפדפתי באוורסט וראיתי את זה דרך אגב המהירות של הזיכרון שלי היא 400 DDR אז למה מופיע 200? תודה מראש.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  15. Started by Dj.P,

מעבד: 2.8 p4 לוח: AsusTek P4P800SE מהשימה: לעשות OC ל3.6 ומעלה. חחח סתם אחים שלי הפרטים למעלה נכונים הבעיה שלי שאני לא מצליח להעלות מטח בביוס וחוץ מזה שאני מגיע 3.5 GHZ אז המחשב לא עועבד אז חשבתי להעלות מתח הטמפ' טובות יחסית למעבד 40 במנחה 45-48 מאמץ אם ביגטייפון.. קצת תמונות: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  16. Started by BigO,

שלום האם מישהו יודע מה סוג המאוורר שמגיע יחד עם כרטיס 6800 ??? האם ניתן לאחליף רק את המאוורר לשקט יותר :s05: מעוניין בהמלצות למאוורר כזה, (אם יש) עודד

• 5 תגובות
    • 477 צפיות
  17. Started by redead,

כרגע במחשב שלי נמצאים מקדימה מאורר קטן 4 ס"מ מאחורה גדול 12 ס"מ ( שניהם רגילים והכי פשוטים שיש).. ועל המעבד מאורר אורגינלי של AMD .. המחשב כאמור אני לא יגיד מרעיש אבל בו נגיד "נשמע "... השאלה מה אפשר לעשות כדי שיהיה שקט יותר.. בקרוב אני הולך להחליף ספק כוח ( וזה בלי קשר לרעש ) למשהו אכותי, האם זה יוריד מהרעש? וגם מאורר למעבד (AMD4200DUAL ) אני הולך להחליף ואני ישמח לקבל המלצות לאיזה מאורר שקט טוב ואמין להחליף? השאלה האחרונה היא לגבי ה12 ס"מ שיושב בתחת של המארז האם כדי להחליף אותו למשהו קצת יותר איכותי ושקט? תודה.

• 4 תגובות
    • 477 צפיות
  18. האם ניתן לפתוח בצורה פשוטה כלשהיא צינורות נוספים מעבר לסטנדרט ב- X1900GT ATI?

19. חברה הרצתי סתם בדיקה למערכת שלי עם פיסימארק 2004 רק שעד שיגיע לי הכרטיס מסך שהזמנתי (6800gt) אז בדקתי עם גיפורס 4 חח הינה הציון מעבד 6480 זיכרון: 5853 כרטסי מסך 1244 הרדיסק: 5135 איך הציון בכללי ולא מדבר על הכרטיס מסך המסריח הזה חח??

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  20. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מה דעתכם על הפייפ 101? בכל מקום שראיתי אמרו שהוא חמוד. הוא גם זול יחסית. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 477 צפיות
  21. מישהו הצליח להביא אוברקלוק משמעותי עם שתי זכרונות של 512 מהסוג שהצגתי?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  22. Started by tordek,

שלום, הטמפרטורה של המעבד שלי AMD 1700+ היא כ 60 מעלות האם זה סביר? אני זקוק לתוכנה אשר נותנת לי לראות את הטמפרטורה של המעבד בזמן הגלישה ב ווינדואוס.

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  23. Started by CrashZone,

ובכן יש לי מעבד 2.53 לוח של אסוס p4p800se וספק ג'נרי. עם זכרונות ג'נריים ביותר, ובמהירות של PC2100 וPC2700 הגעתי עם המעבד ל 3.3 כפי שניתן לראות בפרוייקט OCDB שלי. הגיעה אלי האפשרות לרכוש שתי סטיקים של 512 של גיסקיל מסדרת הFX TCCD, השאלה היא האם כדאי והאם זה ישפר את הOC שלי ניכרות? אני בטוח כי הזכרונות הם שמגבילים אותי, וכי קירור זאת לא בעיה...וספק?טוב אני אחליף מתישהו.. מה דעתכם?כדאי? ואיזה קירור למעבד הכי כדאי לקנות היום?הBT עדיין נחשב לטוב ביותר?(רעש לא מפריע לרוב אני עם SF2 במארז על קצת יותר מחצי).

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  24. אז ככה עשיתי אובר מ 2.6@3.25 רק למעבד בלי הזכרונות עשיתי טסט ב S&M כדי לבדוק טמפרטורות הרצתי בשני המצבים פעם בתדר האורגינלי ופעם באובר במשך 11 דקות בתדר האורגינלי הטמפרטורות במנוחה הם 33 ובמאמץ 100% 60 מעלות באובר קלוק הטמפרטורות במנוחה 33 ובמאמץ 100% 65~67 מעלות ואני עם קירור סטוק ומארז פתוח מה אתם אומרים זה טוב אפשר להחזיק עם זה עברתי גם את כל הבדיקות של הפריים95 והS&M בהצלחה והכל יציב!! מה אתם אומרים זה טוב?? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 477 צפיות
  25. Started by bartes,

שלום רב יש לי כרטיס מסך: AGP 4x: nVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X. לפני כמה זמן פתחתי את המחשב וראיתי שהמאורר של הכרטיס פשוט תקוע ולא זז. אני יודע שזה לא "בריא" שהכרטיס ישאר ללא מאורר לכן אני צריך לקנות קירור או מאוורר שיתאים לו. הסכום המירבי הוא 150 שקל אני אישמח כמה שפחות. תודה מראש בר!

• 3 תגובות
    • 477 צפיות

דיונים חדשים בפורומים