אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש קירור לזכרונות בסביבות 200 ש"ח... תודה,
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאורר 250mm איפה אפשר לקנות בישראל?? יש למשהוא מושג?
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום,לפני כמה שבועות שלחתי את המחשב שלי לתיקון שהמפרט שלו הוא 512DDR 400MHZ (256X2 זכרון אחד של חברת יונדאי והשני של KINGSTON FX5200 2.8GHZ NORTHWOOD MOTHERBOARD:INTEL D865GLC אחרי שקיבלתי את המחשב המפרט היה אותו אחד רק שהזכרון של קינגסטון הוחלף ונראה לי גם הלוח או המעבד כי הטמפ' במעבד שלי תמיד הייתה גבוהה ואמרו לי שזה מזייף בכל מקרה קיבלתי גם מחשב 3.0GHZ NORTHWOOD במקום ה2.8 (בחינם ) ואני רוצה לשאול אם הטמפ' שלו טובות לדעתכם כי אני לא יכול לחבר עוד מאורר מאחורה כי נגמר החיבורים הנה התמונה של הטמפ':
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
בסביבות 100-150 ש"ח, גמיש.... אם אפשר לינק זאפ.... או כל מקום אחר זול...
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
היי חברים שמתי לב שהרבה חברה דיברו פה על משדריך כלשהו שישנו באתר שמסביר כיצד לעשות OC אשמח לקבל קישור למדריך הנ"ל תודה
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות לגבי התוכנה כדי להבין איך להשתמש בה, על מה אני צריך להסתכל כדי לדעת שהכל בסדר? כמה זמן צריך להריץ את התוכנה? והאם מישהו יכול לתת לי הסבר קטן ומהיר איך לתפעל את התוכנה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
המחשב שלי עמד תמיד על 50 מעלות ללא מאמץ לפי תוכנת MOTHERBOARD MONITOR אתמול החלטתי להחליף לו משחה תרמית וזה הוריד ת הטמפרטורה ל35 מעלות ממוצע בלי מאמץ האם זה אפשרי שמשחה תרמת הורידה 15 מעלות? יש לי AMD 3000+ וקירור של AMD והשתמשתי במשחה מבוססת סיליקון של STAR
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
קניתי AC FREEZER 64 .. איך אני מרכיב אותו קראתי את ההוראות ואני עדיין לא מבין יש לי פה קטע 2 שזה עם ברגים ... אין לי שום מקום לברגים בסוקט זה סוקט 939 תודה לעוזרים לוח GA-K8N51-PVMT-9 nforce 430
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
איפה קונים תופסים לקירור של מאבד נישבר לי תביאו אתר בבקשה אחים שלי
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
המאורר של המעבד הפסיק לפעול... אני צריך לקנות היטסינק חדש... אני לא יודע איזה כדאי לי זה מעבד intel 1.5 עד 200 שקל תציאו לי תודה!!
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
האם הלוח הזה מסוגל לפעול בתדר FSB 400???????
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
עשיתי אתמול OC למעבד E6420... הגעתי ל3.2GHZ (400x8( ובדקתי בסופר פיי והוא היה יציב... עם מעלות בעומס של 57 מעלות.. הקירור שלי הוא ZALMAN C9700... היום ניתקתי את המחשב וחיברתי אותו שוב ופתאם המחשב לא זיהה את המסך.. ניתקתי וחיברתי את הכרטיס מסך, המסך עבד אבל המחשב לא זיהה את ההארד דיסק, ניתקתי את ההארד דיסק וחיברתי ואז הוא עלה וכבה עלה וכבה... אז איפסתי את הביוס והכל עובד עכשיו סבבה.. מה זה יכול להיות? עוד פרטים: העלתי אותו ל1600FSB ולא ביטלתי את ה.. איך קוראים לזה?.. אממ.. זה שהמכפלה נעה בין 6 ל8 בין IDLE ולעומס... העלתי את המתח בערך ל1.4V.. ואת המתח של הזכרונות ל2.1V.. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
כבר שאלתי את השאלה הזו לפני כן אבל מאיזו שהיא סיבה העבירו אותי ל"חומרה וציוד הקיפי". אז ככה המאוורר שלי מאוד מרעיש וגם לא בטמפ' גבוהות. אני יודע שהזרימה במארז שלי לא משהו אבל שיפרתי אותה וזה עדיין לא עוזר. (38 מעלות עדיין מרעיש).וזה לא קשור לטמפ' שלפי מה ששמעתי פה מאוד נמוכה ?? (38 מעלות במנוחה לפרסקוט?). האם מומלץ להחליף מאוורר ואם כן אז לאיזה? האם כדאי לקדוח בדלת ולהוסיף מאוורר 120ממ? או להחליף את המארז בכלל ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מחשב עם מעבד E2180. המעבד עבר OC בחנות ל 3000(ב-TMS). הורדתי כמה תוכנות לבדוק את ההמהרה והתוצאה נראתה לי קצת מוזרה. בדקתי בעזרת CPUZ וEVEREST את ה-OC והוא כותב לי כל כמה שניות פעם שהמעבד רץ ב3000 ואחרי 2-3 שניות שהוא רץ ב1800. התוצאות זהות בשני התוכנות. השאלה שלי היא:האם זה בסדר או שישנה כאן בעייה כלשהיא ?
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
האם מה שרשום פה בסדר? המעבד Core 2 1.8 E6300 עכשיו לחצתי PC Health ושמה על Hardware Monitor ומזה השגיאה הזו שם ה! הזה ופה על המאווררים וזה מה שרשום אני צריך לעלות את זה? ולכמה לעלות את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
אני עם הלוח GIGABYTE EP45-DS3R בגלל שה MCH וה PLL הם AUTO ואני לא יודע כמה צריך לשים באמת.... הההה האוברקלוק הוא 2.66@3.2 400 באס
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
ה-8800GT שלי (גרסאת oc בינונית-קלה) מגיע ל-74-77 מעלות במאמץ (crysis) רציתי לדעת אם אתם ממליצים לי להגביר את המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך במקרה הזה, (וזה לא משפיע על האחריות נכון?)
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
תודה סופר דחוף!Q!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yelclap:
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
חברה רציתי לדעת למה כדי לי לקנות את זה Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower Thermaltake TT 480W 2-fan Power Supply אני חדש ממש בעסק ממש ואין לי שמץ של מושג למה חבר שלי השקיע 2000 שקל בה זה במה זה משפר את המחשב תעזרו לי אנשים אני חדש !
-
- 5 תגובות
- 470 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, פנטיום 4 1.7 סוקט 478 (עם מאוורר סטנדרטי) לוח אם ASUS P4B533 וספק generic 350W רציתי לדעת מה האפשרויות שלי, אם בכלל, לעשות OC למעבד.. עד כמה ניתן למשוך מבלי ליצור בעיות? האם זה מצריך החלפת מאורר שעל המעבד? החלפת הספק??
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
טוב אז ככה: קניתי היום 8800GT והתקנתי דרייברים והכל.. ואני נכנס ל EVEREST..ואני לא רואה את הטמפ' של הכרטיס מסך.. גם ב SPEED FAN מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
ואם לא, מה המחיר הסביר מחו"ל? מדובר כמובן על POT לCPU.
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד : Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Northwood עם קירור סטוק שמגיע איתו... השאלה שלי, ואולי מישהו מכיר את המעבד הזה היא עד כמה נאי יכול להגיע לאובר איתו עם קירור סטוק? דרך אגב יש לי זכרונות רגילים של קינגסטון 256*3= 768 ולוח אם Gigabyte GA-8ST800 תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד E2160 עם לוח אם של GIGABYTE 35. כרכטיס מסך 7300GT. האם כרטיס המסך יגביל אותי מבחינת OC למעבד? אני לא צריך להמהיר בשביל משחקים, אלא רק בשביל אפליקציות. תודה
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
למשל אם אני רוצה לחבר לצלעות של המעבד מאווררים בצדדים, איפה אני יכול לחבר את החוטים? ואם יש משהו שמחבר את כולם ביחד זה יהיה נחמד..
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-