אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
-
היום שיחקתי קצת עם הלוח (לראות סוף סוף את היכולות שלו) - הקירור מים יורכב בקרוב. מסתבר שהזכרונות מאוד מגבילים אותי, ולכן הורדתי את מהירותם, והצלחתי להגיע לFSB של 272 שם המעבד נעצר (וניס 3000 ) בתפריט של הNF4 DFI, יש כמה אפשרויות מתח, אבל משום מה אין שם את האפשרות לשינוי מתח המעבד - מדוע ולמה? למי שמכיר את הלוח - אשמח לדעת המתח של המעבד כעת (סטוק ) 1.38V
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
יש לי בעיה שפשוט כל המחשב שלי הצחיל להתחמםםם ממששששששששששששש. פעם המעבד שלי היה על 35 מעלות כך גם הלוח והארד דיסק 40 עכשיו אחרי שעשיתי OC של 200 מגה הרץ עם ספק ג'נרי הטמפ עלתה בטירוף ל 50 במנוחה וכך גם הלוח אם לא יורד מ 45. הורדתי את ה OC ובכול זאת אותו דבר הכול ממש חפ וניקתי את המחשב עם פן ונתתי לחברה שממנה קניתי את המחשב שישימו לי מחדש משחה טרמית וכו על המעבד ולא עזר עדין טמפ מפחידה .
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
-
-
הלוח אם במפרט, יש לו עוד מקום פנוי אחד למאורר עם סנסור, השניים האחרים תפוסים ע"י המעבד והצ'יפסט. יש לי שני SF2 שאני רוצה לחבר ועוד מאורר 60 ש"ח שאפשר לחבר עם חיבור 4 פינים. SF2 אחד אני אחבר ללוח בחיבור הפנוי, אבל מה עם הSF2 השני? איך עוד אני יכול לחבר אותו?
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
תקשיבו חיפשתי באינטרנט וני לא מוצא גריל למאוורר בגודל 92 mm אז אבקש ממכם לתת לי אתר קניות שיש בו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
ככה כל המאווררים הם 120MM 2 מאווררים קדמיים מכניסים 2 מאווררים שמאליים מכניסים מאוורר תחתון מכניס מאוורר עליון מוציא מאוורר אחורי מוציא יש לציין שייש לי כרטיס מסך ענק! (3870X2) המחלק את המחשב בדיוק באמצע. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
צריך עזרה איך מעלים את מהירות המאוורר של המעבד דרך הביוס?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש עם מעבד 4300 ו-2 סטיקים של זיכרון . 1GB KINGSTONE 667MHZ לוח אם asrock 4coredual-vsta כשחיברתי את הזיכרון שמתי לב שהוא פועל במהירות של 533 בגלל זה ניכנסתי לביוס וראיתי שכל האפשרויות עמודות על אוטומטי OUTO. שיניתי את זה אבל השאלה היא עוד כמה דברים עומדים על אוטומטי שכדאי לשנות. כולל שינוי תדירות של מעבד או PCI. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אני עוד מעט קונה מחשב עם מעבד קונרו של אינטל 6300 עם כרטיס מסך ג'יפורס 8600GTS וזיכרון של קינגסטון 2 ג'יגה DDR2 איזה קירור אני צריך למעבד ואיזה לכרטיס מסך ואיזה לזיכרון או שמספיק לכל המארז וזהו?
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
טוב יש לי כמה שאלות 1. נכון כשעושים OC לזכרונות אז בשלב מסויים יש טקסטורות מבעוניות כאלו ? אז עם אני יקרר עוד תכרטיס הטקסטורות האלו יופיעו במהירות יותר גבוה, נכון ? למשל אם עכשיו זה מופיע ב 500mhz, עם קירור יותר טוב זה יופיע ב 550 2. האם צריך לשמור על אותו יחס בין הליבה לזכרונות ? כי בהתחלה היחס היה 1.3 לזכרונות ועכשיו אני לא יכול לעשות עוד OC לזכרונות (ראה סעיף 1 P:) ולליבה כן אז אם אני אגיע ליחס של בערך 1 זה יהיה בסדר ?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
כשהתקנתי את הכרטיס מסך מאוד התאכזבתי מהantec, הוא היה ממש קטן יחסית למה שציפיתי, לא כיסה שטח גדול ולא היה מרשים כלל וכלל, ותאמת גם לא הוציא הרבה רוח... ואז חשבתי לעצמי "בשביל זה להוציא 127 שקל!!! :-/ ) כעבור יום או יומיים המחשב שלי התחיל להיתקע, כאשר אין לי overclocking לכרטיס, לא הבנתי מה קורה, לא יכול להיות שזה בגלל חום!!!!הרי יש לי מאוורר למעלה שהייתי חייב להתקין כי כבר קודם המחשב שלי היה מאוד חם והיה חייב אותו נתקע, נתקע, מסכים כחולים, ואז המחשב מתחיל לכתוב שטויות, נכנסים לmedal of honor אז הוא אומר שאין עכבר... נכנסים לexplorer אז הנורטון כותב שהאקספלורר נגוע בוירוס וחייבים לסגור אותו. : בשלב זה כבר הבנתי שזאת בעיה של חום! התעצבנתי והעברתי את היד מעל המאוורר ש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת.
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
יש לי 2 מאווררים שקיבלתי עם המארז, אין לי צורך בקירור חזק במיוחד וניתן לחתוך את המהירות בחצי בכיף. השאלה היא מה הדרך הכי זולה לבצע זאת? הבנתי שחיבור מתאם ל3 פין וחיבור ללוח האם לא ייתן לי שליטה, ורוב הבקרים שראיתי בEBAY הם עם חיבור 3 פין. מישהו מכיר בקר בעל חיבור MOLEX? או דרך אחרת לשלוט בהם? (במקרה הגרוע אני אחבר נגד בשביל לחתוך את המהירות בחצי).
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
האתר שלהם לא מציג תמונות או מפרט כלשהוא לגבי המארזים אבל המחירים נראים טובים מאוד וספקים מאוד חזקים - 400W +500W האם מישהוא קנה כזה מארז ויכול לתת ביקורת או עדיף תמונה וכן קצת נתונים על המארז + ספק תודה
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
חברה לא מזמן צבעתי את העכבר שלי בצבע זהב הוא הפך לירוק אחרי כמה זמן חבר שלי אמר שזה התחמצנות ואיזה מתכת מתחמצנת לצבע ירוק? נכון נחושת בדקתי את המרקיבים יש שם גרגירי נחושת אז חשבתי יש לי גוף קירור שקולו מאלומנייום חשבתי על לרסס את הבסיס כדי שזה יצא כמו בסיס נחושת שווה?
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
אז ככה יהיה לי בקרוב 4850 cf ואני רוצה להשים לשניהם קרור בינתיים יש לי רק אחד איזה קרור שקט וקריר מומלץ עד 200 שקל מוכן להתפשר 50+-
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם... המעבד כרגע עובד על 2.33 בסתלבט שלו.....כמו הסטוק.. יש כאן מישהו שהתנסה איתו? בא לי להרים איתו קצת. תודה. נ.ב תנו לצה"ל לכסח. כל הכבוד לצבא שלנו. מפרט בקטנה E6550 - קירור סטוק... (אם צריך אקנה רק שאראה לאן אפשר להעיף אותו) Internal Clock Maximum 2.3 GHz External Clock 333.0 MHz GIGABYTE P35-DS3L 2GB DDR2 800MHZ KINGSTON HD4850 500GB WD, 320GB HITACHI POWER SUPPLY : HEC 500TF 500W
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
האם טמפ' של 2 ליבות באיזור ה42 כל אחת בזמן מנוחה וביום קר זה נורמלי? והאם טמפרטורה של 34 מעלות של הארדיסק סמסונג F3 באותו מצב סביבה, זה תקין? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז התחלתי להתעניין באוברקלוקינג קראית את שתי המדריכים שיש במאגר (לא עוזרים בגרוש...)וגם עשיתי חיפוש פה בפורום..וקראתי קצת...עכשיו זה המפרט שלי: CPU Properties ( Intel Pentium IIIE, 800 MHz (6 x 133-מעבד Asus CUV4X-לוח אם 256מגה של SDRAM nVIDIA GeForce 256 Gigabyte GA-GF2560-כרטיס מסך... (תגידו לי עם אני יכול לעשות ביכלל אוברקלוק עם המפרט שלי..) עכשיו ניסיתי לעלות את הFSB במעבד לפי מה שהבנתי עושים את זה דרך הביוס אבל לא הצלחתי לימצוא איפה זה...חיפשתי אפשרות אפשרות ואין כלום.. זה הביוס שלי: BIOS Type- Award Modular BIOS v6.0 אולי המעבד שלי סגור או נעול או משהוא כזה.. אז אמרתי לעצמי שנתחיל עם הכרטיס מסך...אז הורדתי את התוכנה : GeForceTweakUtility ומשמה העלת…
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהייתה עם WINDOWS 7 וגם עם WINDOWS 8.1 וגם היום עם WINDOWS 10. הבעיה היא שהקבצים שאני מוריד נפגמים וזה קורה כאשר מצב OC MODE מופעל במחשב. יש לי לוח אם של MSI וכרטיס מסיך של MSI, ברגע שאני מפעיל מהBIOS את הOC אז המעבד עובר פרופיל של OC, הכרטיס מסך עובר לפרופיל של OC וגם הזכרונות, שבזכורנות שם הפרופיל הוא XMP. אם מצב הOC כבוי, הקבצים שאני מוריד אינם נפגמים והכל פועל כרגיל. מה עושים בכדי שהOC יעבוד מבלי לגרום נזק?
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
אז לפני ההסבר,המארז הוא- Fractal Design ARC הבעיה היא פשוטה מאוד-כל ה3 מאוררים לא עובדים.... בדקתי שם בפנים והכל מחובר כראוי... אני חושב שהבעיה בקונטרולר של המאוררים(שבPCI-הוא ממש פשוט-רק כיוון עוצמה לא יותר מזה...)אפשר לעקוף את זה?ולבדוק שזו הבעיה? ועוד שאלה קטנה... הצצתי אל תוך הספק שלי...יכול להיות שאין לו מאוורר ?? סליחה על הבורות פשוט אני לא מבין גדול... תודה... אם זה קשור לפורום אחר אז סליחה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אז ככה יש לי Radeon 9600 SE 128MB ברירת מחדל: Core-324 Mem-203 וזה די חלש הייתי אומר (טוב גם הכרטיס מסך לא הכי חזק )... ניסיתי מספר פעמים לעשות OVERCLOCK ובמקום להעלות זה הוריד את הביצועים גם בדקתי בEVEREST וזה אימת את זה שזה מוריד את הביצועים לעומת הברירת מחדל .. ואז קראתי במקום מסויים שבכלל 9600 חסומים לOVERCLOCK ושלא ניתן לעשות להם OVERCLOCK... עכשיו הבעיה שלי זה לא בטמפ' שמתי מאוורר גדול בדיוק 2ס"מ מול הכרטיס מסך... כל מה שאני מעוניין לעשות זה OVERCLOCK... אם מישהו יכול לעזור לי בהתחשב לכל מה שרשמתי למעלה אני אשמח ואודה לו מאוד... רצוי שגם מי שעוזר לי ניסה את התוכנה על המחשב שלו אם לא לא נורא אני אנסה ... תודה מראש...!!!
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מרכיב מפרט למחשב וכרגע זה המפרט מעבד E5200 לוח אם p43 ds3l של gigabyte כ.מסך עוד לא סגרתי אבל בסגנון ה 9600GT \ HD4670 הארד דיסק 500 GB זכרון 4GB מעוניין באוברקלוק בינוני למעסד ולכ.מסך... 1.קראתי באתר על קירור של shyte ninja rev2 שהוא טוב , האם זה מצדיק את הבחירה? רועש מדי? מה הפרמטרים שלו ? כי המליצו לי גם על freezer7pro השאלה מה כדי , מה מתאים, והאם שווה לשים את ה80 שקל יותר על הנינג'ה.? 2. איזה מארז לבחור? - שיתאים לקירור , והבנתי שיש דבר כזה מארזים עם מסנן אבק וזה נשמע רעיון מצויין מכיוון שיש לי המון אבק בחדר אבל איזה לבחור , הכוונה היא לבחור בהכי זול כן.. 3.יותר קשור לפורום ספקים, אבל אני ישאל, איזה ספק לשים? של איזה חברה? צריך משהו זול ,בטוח …
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
התוכנה הזו מורידה את טמפרטורת ה-CPU בכ-2-3 מעלות תוך הפחתת מהירות הסיבוב של מאוורר המעבד - מה ש-Cool'n'Quiet של AMD אמורה לעשות אבל מסתבר שזו של גיגהבייט עושה עבודה טובה יותר. האם יש עוד שהגיעו למסקנה הזו? האם יש דבר כזה שני חיישנים שמודדים טמפרטורות באיזורים שונים במעבד? משום שמ-Speed Fan אני רואה שיש חיישן טמפ' של מעבד וגם טמפרטורה Core. באוורסט מופיעה רק טמפרטורה של מעבד ולא Core. כאשר טמפ' ה-CPU בספיד פאן עולה עקב מאמץ גם ה-Core עולה. למשל במצב מנוחה CPU = 22 (כן טמפ' נמוכה באופן מוזר אבל יש מזגן בחדר), אז Core = 39, ואילו במאמץ CPU = 33, ו-Core = 46 אם יש קשר הדוק ביניהם עם עליות בטמפרטורה האם זה אומר שאכן יש חיישן שמודד טמפ' ממש בליבת המעבד ואילו ב-BIOS מופיע טמפ' ש…
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-