עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by fire15,

האים הקירור הזה :זה יעזור לי להמהיר את הזכרון שלי ליותר (הוא ב-143 )והוא DDR 2100 שהוא גרוע ל-OC אז השאלה עם הקירור יעזור לי להגיע ליותר ?

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  2. היי יש לי רדאון 7200 יש לו זיכרונות דו צדדיים כמו שהבנתי ואין הרבה מקום ביניהם .... יש לו מאוורר + היטסינק מקורי.... ואת המאוורר ניתן להוציא אך ההיטסינק מודבק... איך מוציאים את ההיטסינק ? אני יודע שיש שיטה בפריזר אך האם זה יעשה משהו לרדאון ? תודה וכמה OC הוא יעשה ?

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  3. Started by dino,

אם אפשר לציין גם את הטמפרטורה ואיזה מעבד וקירור שמתם זה יהיה מצויין.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני עומד לקנות מארז Full Tower (יש סוף סוף אני נפתר מה - MIDI) ואני צריך לדעת את המידות שלו לראות אם הוא נכנס לי מתחת לשולחן ... תודה

5. Started by The Ball,

יש לי כרטיס מסך של ASUS GEFORCE 2 GTS 64DDR אני הולך לעשות לו OC החלקים שאני הולך לקנו הם: CRYSTAL ORB ARCTIC SILVER 3 ועכשיו אני לא יודע איזה קרור לקנות לזיכרון יש 2 אפשרויות 1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=788 שזה גם עולה פחות 2. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=1567 וזה כמובן עולה יותר מה ההבדל ביניהם ומה יותר כדאי לקנות? ויש עוד משהו שכחתי לקנות?

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  6. אין הרבה מה לומר. תראו את התמונות ותגידו לי מה אתה חושבים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מארזים נחמדים, למודרים המתחילים (או העצלנים) וגם הבטחתי היטסינק מעניין ל כרטיס מסך,שימו לב לheatpipe

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by waizman,

אחים ואחיות, בשעה טובה גמרתי לבנות את המקלט אינפרא אדום למחשב ע"פ המדריך הזה. אחרי הבנייה והחיבור, הגדרתי את כפתורי השלט (שגנבתי מהוידאו הביתי ;D). אחרי זה עברתי לשלב הגדרת פעולות הכפתורים. עכשיו אני יכול לשלוט בוויאמפ, באייסיקיו, במדיה פלייר, ב WINDOWS בכלליות, בווליום, ואפילו הוספתי אופציה של כתיבה עם המספרים כמו בפלאפונים... 8) דבר ענקי - מומלץ בחום. נ.ב. יש רק בעיה שזה לא ממש עובד כשהאינטרנט פועל כי מסתבר שהפורטים (Com1 ו- Com3) לא מסוגלים לפעול ביחד... יש רעיון למישהו? ???

• 55 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. אני מתכוון למחברים השקופים זכר ונקבה (אלה עם ה4 פינים שנמצאים על הכוננים ועל חוטי המטח של הספק). והאם אפשר לקנות אותם בחנויות חשמל

10. Started by e-r-a-n,

שלום.. יש לי הזמנה למוצר הזה מחנות החיות אבל עכשיו לאחר שיחה קצרה בטלפון עם החנות (לא משנה על מה..), אני לא בטוח אם אני יכול להרכיב את הערכת קירור על הכרטיס מסך או לא, כרטיס המסך הוא MSI TI 4600 לוח אם EPOX 8K3A+ תמונות להמחשה: דבר נוסף, הזכרון ניתן להזיז אותו טיפה יותר ימינה לסלוט השלישי, ובנוגע להרדיסקים שדיי נמצאים כמו סנדויץ עם הכרטיס, זה מכיוון שיש מאוורר בכלוב.. אם אני אוציא משמה את המאוורר ולא יהיה על ההרדיסקים קירור (מה שדי חבל..) אז אפשר להכניס אותם איזה 2 ס"מ פנימה ועוד דבר, יש למישהו מידע בנוגע למידותיו של ה ZM50-HP ? כי הוא קטן יותר.. ויש לי מאוורר 80מ"מ בתוכנית להרכיב עליו, ככה שאני צריך לדעת אם זה יתלבש עליו בלי בעיה או לא... ועוד דבר, אם מישהו מו…

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by BONO,

שניהם של Chieftec ושניהם FULL TOWER ההבדל היחיד שאני מצאתי ביניהם הוא שאחד שחור והשני כחול בגלל זה ההפרש ביניהם הוא 70 שקל? הראשון הוא Dragon DA-01BD Full Tower 484 שקל והשני הוא Dragon DA-01BLD Full Tower 558 שקל

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by R-E-L,

היום (בעצם עכשיו) חיברתי מסך LCD קטן ונחמד ביותר למחשב שלי! את המסך אתם יכולים לראות בכתובת http://www.seetron.com/bgx128_1.htm המסך הוא מסך גרפי, כלומר אפשר לצייר משהו ואז הוא מציג אותו, הוא לא מוגבל להצגת אותיות. יש לו תאורה אחורית ואפשר לכוון את הבהירות... היה לי קצת בעיות כי בהתחלה השתמשתי בכבל סריאלי לא מוצלב אבל הפכתי אותו למוצלב ועכשיו הכל טוב ויפה! הנה תמונה של המסך (מצטער על האיכות :\)

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by סלרי,

שלום כולם! יש לי הכרטיס תקופה דיי ארוכה בה עשיתי ניסיתי לקרר אותו טיפה יותר מהקרור המקורי זה התחיל בדלתא 60 בצד ולא מזמן ב40 מ"מ גרניק שלא עוזר במיוחד קירור לזיכרונות נקנה אף הוא והכרטיס פעל יפה באוברקלוקינג דייי גדול עכשיו אני צריך קצת יותר... גודל ההיטסטינק המקורי הוא 40 מ"מ וחשבתי להחליפו (אם יש דרך\מוצר ל60 מ"מ) זה אפשרי? יש אפשרות של התקנת מאורר 60 על היטסטינק שמתאים ל40? כל פיתרון שיש לכם אימרו לי כאן זה דחוף נכון להיום!!!-בבקשה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  14. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני חדש מאוד בתכום המודינג אך בשבוע הראשון שנכנסתי לאתר זה כבר צבעתי את המארז. אני רוצה להכנס קצת יותר לתכום ולהתקין מספר דברים כמו : 1. חלון - יש לי את הפרסתפקס מוכן. 2. LCD 3. מאוררים (שתיים: 1 60ממ , 1 80ממ) 4. להחליף ספק 5. תאורה - בקשר לתאורה אני בספק. לאחרונה ערכתי הרבה בירורים בנוגע לציוד תוכנות ועזרים. היום התחלתי מעשית לעבוד. התחלתי בחלון - ונתקלתי בקשיים כי אני עובד עם מסורית פח וחשבתי שזה יספיק. ראיתי מה אנשים עשו עם המחשבים שלהם בגלריה ונדהמתי - איך הם הצליחו לעשות דברים יפים כאלו. ולכן שאלתי היא אם משהוא עשה חלון יפה באמת ויכול להמליץ לי על כלים \ מקומות שיכולים לבצע את המשימה. אודה לו מאוד. תודה מראש למגיבים על הת'רד.

15. אני מדבר על הצג טמפרטורה שיש עליו כתבה בעמוד הראשי של האתר קוראים לו אני חושב NEXUO או משהו כזה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  16. Started by The Ball,

יש לי כרטיס מסך של ASUS GEFORCE 2 GTS 64DDR אני רוצה לעשות לו OC אבל אין לי מושג איך! הורדתי את התוכנה RIVA TUNER אבל אני לא יודע איך משתמשים בה מישהו יכול לעזור לי? ועוד שאלה אם אני עושה OC אני גם צריך להוסיף מאורר? ואם כן אז איך אני עושה את זה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by xzibit,

אני די חדש בזה הגעתי ל: מהירות ליבה - 201.2 מהירות זיכרון - 165.3 זה טוב? ד"א זה בלי קירור! תודה מראש xzibit

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by yoav9,

אני מכור למודינג.... :-\ fag? gay? מצטער, באמת ניסיתי, אחרי המודינג האחרון (צביעת מאווררים) אמרתי זהו! עד קניית חלקי המחשב החדשים (תחילת ינואר) לא עושים כלום, נותנים למחשב לנוח, מסכן, כבר חצי שנה אני מתעלל בוא... :-\ זה היה לפני חודש בערך, אפילו פחות, ומאז כל יום אני מסתכל... בודק... חושב... מה לעשות? מה לשפר? מה להוסיף??? ואז אמרתי "טוב נווו, נעשה מודינג אבל בלי להוציא כמעט כסף!" ומאז (לפני שלושה ימים) ועד היום אני תקוע, אין לי רעיון מספיק מקורי ומלהיב בכדי לממש, לעמן האמת היה לי רעיון אחד, לקחת את הפנל הקדמי היחיד שנשאר לי (כל השאר תפוסים), ולהכניס שם שני 40 מ"מ, שכבר יש לי, אבל בעיה אחת... אם מה לחתוך את הפלסטיק שהוא לא ישבר וגם יהיה מדוייק, זה פלסטיק עבה של מא…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Fridge,

הטמפרטורה שלי היא 36-38cpu idel 40-48 full load mb 28-31 האם אלה טמפ נורמליות אם קירור הבסיס? אם אני יעלה את הMULTIPLIER מ18 ל19 יהיה לי מעבד קצת יותר מ 2.5 האם הקירור יספיק? תודה.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by OmerS,

שלום, יש לי מחשב OEM של IBM מדגם APTIVA, אני רוצה לעשות Overclock למעבד שלו (פנטיום 3 667), מישהו יכול להסביר לי איך? בתודה מראש, עומר.

21. Started by GOVNER_T.S.Y,

ציטוט של הכותרת של עצמי SO! GOVNER_T.S.Y

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  22. האלן חברה אני ממש ל מרוצה מטמפרטורת המעבד שלי! יש לי INTEL Pentium 4 2.26 אני משתמש עם ההיטסינק המקורי שהגיעה איתו ויחסית לחברים שלי שיש להם את אותה הקונםיגורסציה יש לי טמפרטורה גבוה מדיי! IDLE: 41-46 FULL LOAD: 49-53 ואצל חברים שלי בIDLE לא עובר את 38 וFULL LOAD יש להם 44 בערך.. המארז שלי מאוד מרווח ויש לו מספיק מאווררים! הבעיה היא שאולה לא מרחתי את המשחה הטרמית נכונה ? (ARTIC SILVER 3!) מרחתי שיכבה אחת על המעבד ומההיטסינק הסרתי את החומר השחור ומרחתי עליו גם שכבה. כדי להחליק את השכבות השתמשתי מקלות עם צמר גפן ובואו נגיד שהן לא יצאו ממש ממש ישרות.. שאלתי היא - האם מרחתי נכון את המשחה ושאולי זדה כיול להשפיה על הטמפרטורה ?? ואם כן אז איך אני מסיר את השכבות מההיטסינק והמעבד…

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  23. היי ;D יש לי פנטיום 3 866 מגה הרץ זיכרון 256 SDRAM של קינגסטון ולוח אם של גיגה בייט אני רוצה להמהיר את המעבד קצת... וראיתי שההיטסינק הכי נורמלי לפנטיום 3 סוקט 370 זה הגולדן אורב.... בכמה זה יוריד לי את חום המעבד ? הוא עכשיו במאמץ שיא על 53 מעלות מקסימום וגם אין לי בכלל משחה טרמית על המעבד! אז אני שואל אם זה גולדן אורב טוב : אם הוא מקרר טוב , אם הוא מוציא הרבה רעש (לפי טרמלטייק רק 26 דציבלים זה ממש ממש מעט...) וכו' וכו'... כמו כן אני אשמח לדעת על עוד היטסינקים לסוקט 370 וגם הסברים למה הם טובים.... הגולדן אורב גם לא עולה הרבה ככה שזה עוד סיבה טובה... וגם תגידו לי לכמה אני יגיע עם הOC הזה... עריכה עזבו את הגולדן אורב תענו לי על הוולקנו 7 ששאלתי עליו בתגובה ה…

• 13 תגובות
    • 961 צפיות
  24. Started by ot,

אילו יכולתי .... אחלה מוד

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני רוצה להוסיף עוד מספר מאווררים למארז שלי, אבל יש לי ספק של 300W. איך אני יודע מתי הוא כבר לא יוכל לספק לי עוד כוח בשביל עוד מאווררים?

• 7 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים