אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש יחידת קירור לכרטיס הנ"ל (של MSI אם זה משנה). על אילו אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
-
היי אודה לכם מאוד אם תוכלו להפנות אותי למדריכים (עדיפות לוידאו) להתקנת מעבד AMD מסדרת 64 (מה שאני מתקין זה 3200+) על לוח אם ואם אפשר גם שיטות ושיטות למריחת משחה טרמית בוידאו. כמו כן אשמח מאוד לשמוע הצעות לקרור אחר במקום הסטוק - שלא יהיה בעל משקל רב ומסורבל מדיי, שלא ירעיש מדיי ושיוריד משמעותית טמפרטורה. תודה רבה לכל מי שיעזר לי.
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי מעבד P4 2.8GHZ ואני רוצה לעשות לו אוברקלוקינג. אבל, אחרי בערך 5 שעות של עבודה רצופה (אינטרנט וכ"ו, בלי משחקים וסרטים) הטמפרטורה שלו הייתה 48-50 מעלות. כדאי לי לעשות לו OC כשזאת טמפרטורת הסטוק שלו? ומהי בכלל הטמפרטורה המומלצת למעבד? תודה.
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
-
שלום אנשים. יש לי את האפשרות לבחור בין 2 מעבדי 3000+ 64BIT, שניהם מליבת ניוקאסטל. מכיוון שאינני מתמצא בסטפינגים עד כדי כך - חשבתי שאולי משיהו מכם יוכל לתת לי תשובה מי משניהם נחשב לשבוע טוב יותר ל OC. הנה הסטפינג של שניהם: ADA3000AEP4AP CAAOC 0350VPMW ADA3000AEP4AX CBAEC 0430VPMW אם משיהו מכיר פורום OC מקצועי בחו"ל - אשמח אם תרשמו את הלינק פה.
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש לי מארז UBER CHAKRA והתקנתי את הBT בתוך.. הטמפ' עם הקירור סטוק של אינטל היו בסביבות 45-46 במנוחה ו54 במאמץ... עם הBT יש לי רק 42 במנוחה ו52 במאמץ... מדוע זה ככה? זה לא אמור להוריד הרבה יותר? האם הקירור צריך טיפה לזוז כאשר הוא מורכב?.. כאילו הוא נמרח כזה.. כי שאני נוגע בו הוא טיפה נמרח כזה על הSOCKET של המעבד. אני צריך עזרה כי התייאשתי כבר ולא יודע מה לעשות.
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אני קונה את המארז Thermaltake Shark כסוף. ואני גם מעוניין בגוף הקירור - BIG TYPHOON. השאלה שלי היא האם הקוטר וכל הנלווה לקירור הזה לא יגע או יפריע לסירקולציה של האוויר אם המאוור האחורי 12CM כי הם דיי יהיו באותו קו..?
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לערכת ניתוב (relay), מיועדת למשאבה שמקבלת מתח מהשקע בקיר הדרישה היא לערכה שמפעילה/מכבה את המשאבה יחד עם המחשב (אין צורך בכלמיני גאדג'טים מסביב) וזהו בעקרון כמובן, עדיף שהיא תהיה כמה שיותר זולה תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה במהירות האפשרית! תודה לכולם, ניר.
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום רב האם יש גוף קירור יעיל ל DualCore AMD Athlon 64 X2, MHz 4800+ שלא מצריך פרוק לוח אם ויכול להתיישב על הקונסטרוקציה המקורית רוב תודות למשיבים
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום. לאחר הביקורת, נראה לי שאני אלך על ה- VF700CU. מה אתם אומרים? בכל פורום שאני שואל ממליצים לי עליו, וגם בביקורת הוא מומלץ. הוא ידוע כשקט, וקל מאוד להרכבה שזה הכי חשוב לי. ה- V1 נראה גדול עליי. חוץ מזה, הוא מתאים בקלות למארזים קטנים ול- 6800GT AGP שלי. מה אתם אומרים? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
Duron 850 Gigabyte GA-7ZM VIA KT133 Chipset K7 Series 128 SDram 133mhz עד כמה אני יוכל לעשות לו OC? תודה ד''א תנו פרטים על הלוח הזה ועד איזה מעבד אוכל להרכיב עליו תודה עוד פעם
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום, אני צופה באתר (ללא שם משתמש) כבר קרוב ל3-4 שנים. ואני רוצה לנסות בפעם הראשונה לעשות OC ולכן צריך יעוץ. קראתי את המבוא והמדריך לאוברקלוקינג,עברתי על הOCDB וגם חיפשתי בפורום OC הודעות עם לוח האם שלי. אני סטודנט לעיצוב תקשורת חזותית (גרפיקה ווידאו) ולכן אני באמת מנצל את המשאבים שהערכת שלי מאפשרת לי אני לא יכול להרשות לעצמי חוסר יציבות. מכיוון שאין לי בכלל אפשרות כספית לשפר משהו במערך הקיים הייתי רוצה לסחוט ממנו יותר דרך OC. השאלה הראשונה שלי היא האם הטמפ' הראשונית (40 C מעבד, 30 C לוח) לא גבוהה מדי כדי להתחיל OC? ??? מפרט: לוח אם: ASUS P4P800-E DELUX מעבד:P4 3000 PRESCOT זיכרון: 4*M512 KINGSTONE DDR 400 כרטיס גרפי: GAINWARD NVIDIA GEFORCE 6800GT 256 מאוו…
-
- 5 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום אני צריך 2 מדריכים לO.C עם התוכנה ATITOOLS ו עוד מדריך לפתיחת צינורות עם RIVATUNER **אם אפשר שיהיה בבקשה עם תמונות** תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
הכרטיס הזה הוא עם קירור סטוק אבל שמתי לו עוד מאוורר מהצד יענו שעושה לו עוד טיפה רוח . בהתחלה הוא היה לי עם 64 במנוחה ומאמץ אחרי כמה משחקי פיפא היה מגיע לי ל70 מעלות . עכשיו אחרי שמתי את האיוורור הוא על 55 במנוחה ו62 בערך במאמץ שזה יפה מאוד יחסית למרחק בין הקירור לכרטיס עצמו . הכרטיס בא עם : ליבה : 600 זיכרון : 720 עשיתי את הOC עם RivaTuner תוכנה מאוד נחמדה שעזרה לי יותר מהATITool שאחרי כל קלוק שאני מעלה המחשב נתקע ומתכבה לי . עכשיו הכרטיס על : ליבה : 640 זיכרון : 850 מה דעתכם עד עכשיו? והאם כדאי לי להמשיך את הOC כי למרות כל מה ששמעתי אחרי כל הפעמים שעשיתי בכרטיס הזה OC אף פעם הטמפ' שלו לא עלו אפילו לא במעלה אחת . יש כאן מישהו שעשה כבר על כרטיס כזה של …
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
לפני שבועיים ספרתי לכם באושר רב שהזכרונות שלי עלו ל-220. הורדתי את המכפלה של המעבד כדי שאני לא איהה במצב של אוברקלוק אמיתי, ואת ה HT השארתי על AUTO. המחשב עלה ו MEMTEST עבר...הבעיה הייתה כזו: 1. המתח למעבד היה 1.35 2. האינטרנט לא התחבר 3. הופיע מסך כחול בפעם הראשונה ואז המחשב נתקע, אחרי שאיפסתי את הביוס ועשיתי את זה שוב, שוב היה מסך כחול. 4. בביוס אחרי העדכון יש אפשרות רק להוסיף בין 0.05 ל 0.2 למתח המעבד...אז עשיתי את זה...ונראה לי שזה מה שגרם למסכים הכחולים מה הייתה הבעיה? תודה, שחר
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש לי אזה מחשב שמבוסס intel celeron 2400 ואני לא מצליח לעשות לו אוברקלוק . אז ככהה כדאי לשנות את מהירות הFSB צריכים לשנות תג'מפרים בלוח אם יש לי כרגע 100MHz יש לי אפשרות להגיע רק ל133MHz אז כשאני משנה את הג'מפרים בלוח אם המחשב נידלק לי אבל הוא לא מראה כלום כיאלו הכל מת! ויש למחשב הזה לוח אם של חברה מסקנה MATSONIC הינה קישור של הלוח: http://www.matsonic.com/new/productsdata/ms9158E%2B.htm אז עם יש עוד דרכים לעשות אוברקלוק למעבד אני ישמח לקבל!! פשוט רציתי להוציא את המקסימום מהמחשב הזה!! והמפרט של המחשב זה : INTEL CELERON 2400 MATSONIC MS9158E+ S478 PQI 256MB 400DDR זהו זה מה שאני יודע! רציתי לשאול מה זה הלוח אם המסקן הזה זה לוח טוב? ורק בגללו אני לא מצליח לעשות תאוברקלוק!! …
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
2.666 Ghz 512 ram DDR 333 A-DATA GF 5500 128 ram 64 bit m.b ASUS 800 משהו אם אני יעשה למעבד ולכרטיס מסך o.c מה יצא לי ממנו
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box GIGABYTE GA-P35-DS3L לוח אם Western Digital WD2500AAKS 250GB G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe Enermax Chakra ECA5001 Zalman Case Fan ZM-F3 120mm Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 Enermax Liberty 400W ? נגיד למעבד? עד כמה מומלץ מקסימום או שצריך לשדרג דברים?
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות סקר קטן לכמה האנשים הגיעו עם מעבד ה mobile כדי לדעת מה לשפר, דרך אגב מש יותר שווה זיכרונות ב 200 mhz ב 2-2-2-6 , או 240 ב 2.5-3-3-11 , מה יותר שווה? אני מתכוון ל amd כחשיבות הרוחב פס יותר נמוכה, אז שכל אחד ירשום כאן לאיזה תוצאה הוא הגיע עם איזה קירור וזיכרון, תודה!
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
-
http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADA3000AEP4AR מה המשמעות של הנתון Max Temp 70°C בלינק שח המעבד? האם זה אומר שהמעבד הזה יכבה את עצמו כשיגיע ל-70 מעלות? אם המעבד מכבה את עצמו כל המחשב נכבה לגמרי? היתה אצלי בעיית התחממות ואני חושב שהוא עבר בהרבה את ה-70 מעלות ונכבה רק ב-90 לפי מה שמוגדר בביוס עד איזה טמפ' של הרד דיסק זה נחשב מקובל וסביר? שאלה אחרונה, חיברתי פיסית חיבור SATA לדיסק אבל איך אני יכול לדעת אם הוא מזוהה כ-SATA ולא כ-IDE? שמעתי שיש דיסקט עם דרייבר מיוחד אבל אצלי לא היה כזה. AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 AMD Athlon 64 3000+ (S-754) WESTERN DIGITAL 80GB SATA
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
הטפמ שלו 67 מעלות במאמץ ,לא מזמן מרחתי משחה חדשה של EZCOOL על הציפסט ובכל זאת זה לא עזר ,והציפסט ממש רותח כאשר אני נוגע בו אפילו לא במאמץ ,במצב אגיל הטמפ היא 67 מעלות ,יש משהו שניתן לעשות בנידון ?להחליף משחה טרמית או משהו ? יש לי 120 מכניס 120 מוציא ...עוד 120 ממ על הטוניק ,ועוד 120 על הכרטיס מסך . לוח אם :GIGABYTE DS3L מעבד :Q6600@3.0 כל המתחים במצב סטוק .
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
מה יותר עדיף לי ? יש לי פרסקוט 3 ג'יגה שבמנוחה הוא על 60 וכשהוא מתאמץ יותר מדי הוא פשוט עושה ריסט אוטומתי. אני צריך איזה קירור טוב למעבד אז חשבתי לקנות אחד מהשלושה הבאים. ד"א, אני רוצה לציין שרעש זה לא איזה שהו פקטור כי המחשב נמצא רחוק מאוד מהחדר שלי ולא אכפת לי שירעיש כמה שהוא רוצה כי אני גם ככה לא שומע אותו אז הנה מה שאני חושב לקנות (אחד מבינהם). אני רוצה לקנות את המאורר שיקרר בצורה הכי טובה כלומר יגיע לטמפ' הכי נמוכות למעבד. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=1578 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2266 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cP…
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-