עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני הולך ל-BIOS ואני רוצה להעלות את הmhz וזה אפור זה לא נותן .. מה לעשות ואיך ?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  2. Started by y_a_n_i_k,

בסביבות 100-150 ש"ח, גמיש.... אם אפשר לינק זאפ.... או כל מקום אחר זול...

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  3. Started by tomerzhr,

יש לי במחשב שני זכרונות של 512 רציתי לדעת אם כדאי לעשות להם אוברקלוק ואיך?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  4. זה המאוורר http://www.skypc.co.il/pl_product~9563~18~0.htm

5. Started by pc student,

חברה אני היום הצלחתי להגיע למהירות של 2000 מגה הרץ עם המעבד שלי הבנצ'מרק נערך בsandra והמעבד היה במקום השני אחרי מעבד athlon xp 3000+ אבל היתי חייב להוריד את מהירות הזכרונות לddr266 השאלה שלי לאיזה מעבד pentium 4 המעבד שלי נחשב?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  6. Started by dan_dekel,

אין לי מושג למה אבל אני לא מצליח לעשות אוברקלוק. טמפרטורות - אופטימליות - עם טוניק טאוור - 24 מעבד מנוחה ו 30-40 מאמץ. לוח -28. הזכרונות תקינים לפי MEMTEST. זכרונות Twinmos Twister 800MHZ 2GB. לוח 965PDS3 GIGABYTE - לוח שאמור להיות מעולה לאוברקלוק. בביוס אני מגדיר את המכפלה למעבד - 9. באס 334 שזה 3.0GHZ - שבכיף המעבד והחומרה אמורים להחזיק עם LIBERTY 400W. תוקע את הPCIE על 100. זכרונות לא נוגע בתזמונים. ניסיתי ככה - מחשב לא נותן POST. לא עולה - CLR CMOS. ניסיתי העלאת מתח למעבד 1.375-1.4 לא עובד בכל המתחים גם בינהם. חשבתי שזו בעיית זכרון אז העלתי לו 0.2V ו0.3V לא עוזר. אין POST. מה הבעיה!?!?!?!? אני משתגע.. אנשים עם E4300 משיגים ביצועים טובים יותר משלי... מה נסגר.?!?!? למה…

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  7. אני מעוניין לעשות OC ל AMD 2200 שלי עכשיו יש לי כמה שאלות בנוגע לזה קודם כל המעבד שלי כרגע בממוצע על 55 מעלות בלי OC . רציתי לשאול שכאשר אני עושה OC מה בדיוק אני מעלה ? יש לי בביוס כמה אפשרויות : AGP 66mhz Multipiler - 13.5 System Clock- על 133 איזה מהם אני אמור לשנות ומה ההבדל אם אני ירים את ה System clock במקום המולטיפילר הרי שניהם יתנו לי תוצאות דומות ...? אהה עוד משהו האם צריך לשנות גם את המתח ????

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  8. לכרטיס מסך , בירושלים ?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  9. Started by GNU,

יש לי את הלוח Abit IS7. קראתי בחוברת של הלוח איפה נמצא הג'מפר שמאפס את הביוס. רק רציתי לדעת האם לפני שמעבירים את הג'מפר לפינים 2 ו-3, צריך לנתק את המחשב לגמרי מהחשמל? (ז"א להוציא מהחשמל ולכבות את הספק?) וכמה זמן המחשב צריך לפעול בזמן האיפוס? תודה.

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  10. טוב התקציב שלי דיי לא מוגבל אבל ממש לא בא לי להשקיע במשהו מפלצתי מהסיבה שהלוח שלי מגביל אותי על OC של 30% כולה. השאלה שלי מה יתאים לי מבחינת שקט נפשי בלילות ולא הטרקטור סטוק של אינטל? , משהו שגם יקרר נחמד . חשבתי על הפריזר PRO 7 , מה אומרים? חשוב לי מאוד גם כשאני לא אצטרך לפרק את הלוח כדי להרכיב את המעבד.. ד"א שאלה לא קשורה , הגוף ברזל הזה שעליו יושב המאורר סטוק של אינטל , כאשר מחליפים למאורר חדש צריך להסיר אותו גם כן? אני יודע שצריך להסיר אותו כדי למרוח מחדש משחה טרמית על המעבד (שד"א אם מי שיהיה נחמד אשמח הסבר גם על המריחה , תמיד פחדתי מזה לא יודע למה , בעיקרון אני יודע שמנקים את זה עם אצטון או משהו כזה? [קצת מיימי ו"מסוכן " לא? ) , ומורחים משחה חדשה .. (עם המאורר החדש מ…

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  11. Started by d100,

החלטתי לקנות מאוורר של Thermaltake. אני רק מתלבט איזה דגם לקחת. אני רוצה שיהיה חזק ושקט. אין לי בעיה של תקציב. אני רואה בכל דגם דברים שונים. לדוגמא מהירות המאוורר, חיבור שלו, וולטים שלו. יש גם מאווררים שמשנים את המהירות שלהם בהתאם לחום המחשב. אז איך אני בוחר מכל זה את המאוורר הכי טוב? תודה!

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  12. Started by bartes,

יש לי שאלה בקשר לגוף קירור לאובר קלוק. איזה מהשניים יותר טובים?? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=SCNJ-1000P&affiliate=zap http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={C606582C-DCFB-4307-94D1-93DC3D5C019A}&details_type=1&itemid={F3F2C532-71C8-48C8-AD16-194807EA4371} איזה מבינהם יותר מקרר?, עזבו את הרעש... והאם שניהם באים עם מאוורר? תודה מראש בר!

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  13. Started by ezx,

אני מישתמש בתוכנהnTune וכול טמפרטורה שהיא מראה לי עולה יורד דרסטית 3 מעולות יותר פאתום יורד ב 5 וכנל גם בכרטיס מסך איך אפשר לפתור את הזיוף הנורא הזה?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  14. Started by anri,

איזה מאוורר לקחת ? רעש לא כלכך מפריע לי... אם אפשר גם קישור...

• 6 תגובות
    • 500 צפיות
  15. Started by manbot,

כשאני נכנס רגיל לביוס ומשנה את ה-"CPU host freq" אני יכול לעשות רק 100 או 133. האם כדי להעלות בMHZ בודדים צריכים לעשות כמו בלוחות החדשים של גיגהבייט שצריך ללחוץ Ctrl+F1 או משהו כזה? בתודה מראש, manbot

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  16. בביוס זה מראה לי משהו בסביבות ה-15 מעלות למעבד באוורסט זה מראה לי מעבד 13, ליבות 31 כרטיס מסך 39 ולוח אם 34 הכל במנוחה למחשב שבצד זה נורמאלי? גבוה? נמוך?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  17. למישהו יש את הגוף קירור ACCELERO S1 יחד עם מאוררים מודבקים אליו ויכול להגיד לי מה דעתו? אני מתלבט בין זה לבין קניית ACCELERO X2

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  18. קניתי מאוורר ממש זוועה ... הכוונה שהוא מרעיש ... אני יכול לשלוט על מהירות הסיבובים שלו ? (אין לו חיישן אין לו כלום) עריכה: הכוונה לתוכנה לא לפעילות טכנית

• 5 תגובות
    • 500 צפיות
  19. זה אותו דבר או שיש הפרשים קטנים?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  20. זאת אומרת גם למעבד גם לכ. מסך גם ללוח עם..?

21. אוקיי אז יש לי מחשב של פנטיום 1 ויש לי ספק בשילו (מהישנים כמובן). יש לו 2 כבלים כבל עם חוטי מולקס שאותם אני יודע לחבר. ועוד כבל שחור כזה עם 4 "תופסנים" שצריך לחבר למפסק שמפעיל ומכבה את המחשב.. זה מחולק ל- 4 "תופסנים בצבעים שחור, חום לבן וכחול... איך אני מחבר אותם... ניסיתי לחבר את זה פעם אחד באקראי וזה עשה הפסקת חשמל בכל הבית מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  22. האם ניתן לפתוח בצורה פשוטה כלשהיא צינורות נוספים מעבר לסטנדרט ב- X1900GT ATI?

23. Started by Killer Storm,

איך הA-DATA PC4000/DDR500 לאוברקלוק של A64 3200+ 754 ? יש לי את המעבד הזה ולוח +8KDA3 של EpoX אני שוקל לעבור לקירור מים ולעשות אוברקלוק, שמעתי שהזיכרונות האלה מומלצים אבל אני רוצה לשמוע רשמים עליהם מאנשים מקצועיים בנושא אם אפש ר

24. כמו שכתבתי בכותרת, אני מחפש שלושה מאווררים של 80MM ושיהיו כמה שיותר חזקים ומצדי שיעשו רעש של שואב אבק. תקציב עד 50 שקל למאוורר. תודה לעוזרים! :)

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  25. Started by nahum8,

אם אני אנמיך את המתח של המעבד טיפה...זה יכול לפגוע בו פיזית? או שרק בביצועים שלו? -תודה.. שאלה דיי מטומטמת לדעתי

• 7 תגובות
    • 500 צפיות

דיונים חדשים בפורומים