אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
-
חברה הרצתי סתם בדיקה למערכת שלי עם פיסימארק 2004 רק שעד שיגיע לי הכרטיס מסך שהזמנתי (6800gt) אז בדקתי עם גיפורס 4 חח הינה הציון מעבד 6480 זיכרון: 5853 כרטסי מסך 1244 הרדיסק: 5135 איך הציון בכללי ולא מדבר על הכרטיס מסך המסריח הזה חח??
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
-
אפשרי בכלל ?? קניתי מעבד חדש , XP 2600 MOBILE , בקרוב אני מתכנן גם לוח אם חדש ABIT AN7 אולי , אבל אני לא רוצה להיפרד מ 1 G זיכרון שיש לי בשני סטיקים של 512 M זיכרון DDR 266 , סתם בשביל הקטע , אם הייתי רוצה לעשות אובר קלוק קטן של 100 - 200 MHZ הייתי יכול ? הקירור שלי סביר . תודה מראש לפונים .
-
- 4 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום התקנתי את המערכת שלי והוספתי גם בלוק לציפ'סט (לקחתי את הבלוק הגדול של זלמן לכרטיס מסך), החיבורים לא התאימו אז אילתרתי חיבור של שני צינורות. עם זאת הטמפ' של הציפ'סט ירדה אומנם מ41-42 ל 38-39 אבל זה נראה לי שינוי קטן. הטמפ' של המעבד ירדה ב5 מעלות לפחות. ברור לי שמערכת שלי היא לא לOC חזק מכיוון והיא פסיבית ובעלת צנרת צרה יחסית אבל לא אמור להיות שיפור יותר גדול בקירור של הציפ'סט? יכול להיות שמשהו לא עשיתי נכון? ללא קשר ראיתי שהHD שלי הוא בטמפ' של כ40 מעלות - זה בסדר? הנה כמה תמונות של המערכת ושל הטמפ' . [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
היי עשיתי אוברקלוק למעבד של e6400 כאשר נעלתי את סלוט ה PCi-X על מתח של 105 השאלה אם יש לזה השפעה על האוברקלוק שאני מתכנן לכרטיס מסך 8800 GTS 320 BFG? או שיש איזה מתח רצוי לסלוט הזה בכדיי שהאוברקלוק לכרטיס מסך יצליח? בתודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום אפשר חוות דעת על הספק הזה של COOLMASTER http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=22&id=4196 האם הוא יעבוד טוב ב CF עם 4870 מעבד Q9550 4 ג'יגה זיכרון לוח ג'יגה בייט DS5 X48 האם הוא בכללי מוצר טוב ואיך הוא מול הספק כח Thermaltake Toughpower 650 qfan תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
-
יש לי AS5, רציתי לדעת אם יש בעייה עם מריחה לאחר ניקוי "יבש" בלבד. החלפתי קירור לכ.מסך, שמתי Zalman . ניקיתי את ה-GPU עם צמר גפן וטישו עד שלא רואים את השאריות, בלי אלכוהול. האם זה משנה אם אני מנקה עם אלכוהול או בלי ? מה הייתרונות של ניקוי עם אלכוהול ? ואם צריך אז מה מומלץ לשימוש ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
-
העליתי בהגדרות של הביוס את HTT ל235 בSEMPRON 2600 ועכשיו המחשב לא עולה מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
אבל לצערי אני לא מוצא את האפשרות בביוס. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אחרי הרבה החלפות ועוגמת נפש, במזל טוב יש לי מחשב שעובד, ועובד טוב. החלפתי לוח אם ושבבי זיכרון, המפרט החדש מעודכן. עדיין לא נגעתי בכלום מבחינת אוברקלוק למעט נעילת ערוץ PCI-E והנמכת יחס זיכרונות ל1:1. אני רוצה לעשות אוברקלוק צנוע שמתאים לקירור של המערכת. בעיקרון, אם אני מצליח לייצב את הזיכרונות על 900 MHZ ועוד לסחוט מהם CL4 - יצאתי גדול. גם אם אני אצליח לעשות את זה "רק" ב-800 MHZ - דיינו. לפי כל זה המעבד אמור להגיע ל2.8 ב-800 ול3.15 ב-900. הוא כבר עבד על יותר מזה, עם הקירור הנוכחי. (רק יצויין שהזכרונות אמורים להגיע לתזמוני CL4 ב-2.1 וולט, כרגע הם בסטוק 1.8 ) השאלה שלי היא בעצם: איך? מה לעשות קודם? להתחיל להאיץ את המעבד לאט לאט, להגיע לתדר שאני רוצה ואז לשנות את המתח לזכרונו…
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של לידטק 6600gt במשחקים הטמפרטורה של הכרטיס היא 60 עד 66 מעלות זה טוב? עם לא מה עושים
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
הפעלתי את EVEREST, ושמתי לב שה MEMORY BUS שווה לCPU FSB שהוא 132.76. גם כתוב שהזכרונות שלי עובדים על 2.5-3-4-6. הלוח שלי תומך בזכרונות עד 266MHZ והזכרונות הם של 266MHZ, אז למה אני עובד על יחס של 1:1 בין ה FSB לזכרונות? יש לי לוח ECS K7S5A AMD Athlon XP 1800+ Palimino
-
- 4 תגובות
- 457 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP compaq nx9030 בדקתי את הטמפ` של המעבד והדיסק קשיח ע"י SpeedFan וקיבלתי שהטמפ` של הHD היא 53 מעלות ושל המעבד 61 מעלות. וחוץ מזה המחשב עצמו די חם. השאלה שלי היא, האם אלו טמפ` נורמליות ? או שאולי כדאי לקנות "יחידת קירור למחשב נייד" או משהו בסגנון ? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 457 צפיות
-
-
overclock יכול להיות שאני לא יחזור ושהלוח ישרף לא נורא תאחלו לי בהצלחה.. ביי
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט שלי מופיע בחתימה שלי למטה וזה כולל את הOC הקטן שעשיתי עכשיו רציתי לשאול האם יש למישהו אותה חומרה וכמה הוא הצליח להגיע או שיותר נכון לכמה כדי לעלות את הBUS שלי שלא יתחממו לי יותר מידי דברים עכשיו אני על 46 מעלות במנוחה!!
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חיצוני של חברת מטריקס ואני יודע שאין לו מאוורר, מארז עם מאוורר מייקר קצת את העסק הכונן הוא ממש לא לשימוש יומיומי והוא ישמש רק לגיבוי תמונות אחת לכמה זמן. הוא יהיה מחובר עם USB 2 ורק לרבע שעה מקסימום אני מאמין. האם יש טעם לקנות את המארז עם המאוורר? והאם אתם מכירים את המארזים של מטריקס? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אז ככה: הכרטיס שלי הוא הVoodoo 5 5500 AGP, וניסיתי להמהיר אותו קצת.. הורדתי תוכנה בשם PowerStrip, שם האצתי את הזכרונות+ליבה ל 180. העניין הוא, שאני לא יכול להזיז את המונים של הזכרונות והליבה בנפרד, הם שניהם זזים יחד. שמתי לב גם לאפשרות שאני לא יכול לגעת בה, שקבועה Synchronized Clocks. אז השאלה היא, איך אני עושה להם אובר בנפרד? המצב כרגע לא נראה לי אופטימלי. האם אתם ממליצים על תוכנה אחרת לאובר..? תודה, נדב.
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד את התזמונים של הזכרונות שלי אבל המחשב לא עמד בזה... זה אומר שאני לא יכול לעשות אוברקלוק למעבד? המפרט שלי pentium4 northwood mPGA-478 asus p4sgx-mx 512 ddr sdram אני לא יודע איך לבדוק לא כתוב לי ב SANDA
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
כרטיס מסך AGP*8 6600GT עם קירור סטוק. ללא OC מעבד 500 זכרונות 900 טמפ מנוחה-42 מעלות, טמפ מקסימלית במאמץ 76 מעלות. 3dmark05-3112 אחרי 3 לופים עם OC קטן של 10% מעבד 550 זכרונות 1000 טמפ מנוחה 42 מעלות, טמפ מקסימלית במאמץ 80 מעלות. 3dmark05 - 3430 אחרי 3 לופים השאלה שלי - אני משתמש בקירור סטוק, האם כדאי לי לוותר בכלל על OC למסך כי אני מגיע ל 80 מעלות, או שעבור כרטיס זה טמפ זו עדיין נחשבת לתקינה? ועד איזה טמפ מותרת אני יכול להגיע (טמפ שלא תגרום נזק לכרטיס כלל, גם כאשר מדובר ב 5 שעות רצוף)? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מד טמפ' למחשב (כמה שיותר חיישנים יותר טוב ) וגם בקר למאווררים אבל אני רוצה גם את האופציה של לכבות את המאווררים ובזה עדיין לא נתקלתי !! אני מעוניין להשקיע עד 300 שקל וכמה שפחות יותר טוב ! יש הצעות ??
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אוקיי יש לי קירור סטוק של 7600GT אבל אני רוצה קירור טוב יותר לOC... כמו שכבר אמרתי, הכרטיס הוא של NVIDIA, 7600GT. מה ההמלצות שלכם לקירור? תקציב אני עוד לא יודע, אבל שלא יהיה מאוד מאוד יקר, וחשוב שיהיה לא רועש מידי!
-
- 4 תגובות
- 457 צפיות
-