אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי הוא מעבד INTEL PENTIUM III 800 MHZ והצלחתי להעלות אותו רק ל840MHZ מה אני יכול לעשות מישהו יכול בבקשה לעזור לי. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום קבלתי היום צינורות של TYGON מח"ול והם ממש לא שקופים כמו בתמונה הם די מלוכלכים. השאלה שלי היא איך אפשר להבריק אותם שיהיו שקופים ונקים לפני התקנתם במערכת? האם אפשר לנקות אותם במים רגילים או שזה יגרום לקורוזיה במערכת עם מים מזוקקים.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אם אני משאיר את המדבקה של המספר הסידורי של המעבד על המעבד האם המעבד יתחמם יותר כשאני יעשה לו אוברקלוק ואם כן אז עד כמה כדאי לי לעשות אוברקלוק כשהמדבקה נמצאת על המעבד?
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
מפרט מחשב בצד. שמתי לב עכשיו שהטמפ' של המעבד עומדת על 57 בזמן מנוחה, ואני בטוח שעולה יותר בזמן משחקים. גוף הקירור הוא ביגטייפון, ואני שם לב שיש עליו המון אבק. לפני שאני אתחיל לעבוד על ניקוי המארז, זה הכרחי? אם הטמפ' תקינה, אז אני מעדיף לדלג על כל הקטע של הניקוי, כי אין לי כוח
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
ה DC 2.8 של אינטל 850 טוב לאוברקלוקינג ? איזה קירור מומלץ לו ? ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro מספיק ? ואם הלוחות אם של גיגהבייט מספיק טובים לאוברקלוקינג GIGABYTE GA-8I945P-G ?
-
- 5 תגובות
- 501 צפיות
-
-
מחר אני לוקח מהחלפה במסגרת האחריות כרטיס 1900GT של ספיר. לפני כחצי שנה הוא התחיל לעשות לי בעיות והדיאגנוזה היתה שהלך הזכרון (נקודות כחולות ירוקות מהבהבות על המסך החל מה STARTUP). לפי מה שקראתי פה בפורומים יש לכרטיס הזה בעיית התחממות שכנראה היא זאת שגרמה לתקלה. ד"א, החדר שלי חם מאד. שווה מחר כבר לקנות קירור מיוחד X2 AC או THERMALTAKE AT2? אני לא מתכנן OC בקרוב (בעתיד כנראה שכן) אבל האחריות תפוג בעוד 3 חודשים ולא הייתי רוצה להשאר עם כרטיס פגום..
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אנשים אני חייב לדעתי מה מימדי הבסיס של המוצרים הבאים: http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/cl-p0024tower112/cl-p0024tower112.htm http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&u=http://www.teschke.de/heatpipes/Neues/Komponenten/CPU_Kuhler/ActiveCool/activecool.html&prev=/search%3Fq%3Dac4g-d%252Bcpu%26hl%3Den%26lr%3D%26ie%3DUTF-8 חיפשתי וחיפשתי בעצמי ולא מצאתי... אשמח לעזרה, תודה :-*
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה די דחוף בבקשה בנוגע לכ.מסך של חברת HIS ATI READON X700 ובקשר לחימום שלו... הייתה לי בעיה קטנה במחשב והכנסתי אותו לתיקון במסגרת האחריות...לפני התיקון החיישן חום שנמצא על הכרטיס הראה לי במצב מנוחה..(DESKTOP או אינטרנט עד 38 מעלות ובאפליקציות כבדות ומשחקים (PHOTOSOP DOOM3) עד ל45-46 אך לאחר התיקון שהפעלתי את אותן האפליקציות הוא עלה ל51 מה שלא קרה לי בחיים אפילו ל52 באפליקציות ודבר כזה לא קרה לי בחיים המחשב הוא מחשב חדש שנקנה לפני 4 חודשים ועדיין לא הספיק לצבור אבק ואני מנקה את המארז מדי חודש.. עם ספריי לחץ אויר. הנתונים הם: מארז THERMAL-TAKE SVIKING עם 2 מאווררי 120 מ"מ מארז גדול מאוד וחלון שקוף+בקר מאוררים. INTEL PENTIUM 4 D 3.2 2*1MB +מאורר TT BIG…
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם p4 presscot (אני חושב שככה כותבים את זה ) יש לי שני מאווררים , אחד מקורי של אינטל והשני לא מקורי, הם עושםי המון רעש אבל המון!!, אמרו לי שזה בגלל המעבד, זה נכון?? ואם כן, יש דרך לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
יש לי לוח של גיגהבייט 6VTXEA לוח לא רע בכלל תומך במעבדי טואלטין מבוסס ציפסט VIA 133A PRO עכשיו יש לי אליו מעבד פנטיום 3 800EB קיצר אני ראיתי שאל הלוח יש לי גמרפים שנותנים אפשרות של אוברקלוק עד 150FSB ועשיתי אוברקלוק למהירות הזאת ומה אני מגלה אוברקלוק של 100מה"צ בלבד!! יש דרך לקבל יותר?? אולי איך שהוא לעלות יותר את ה-FSB כי המעבד עצמו עובד ככה 6X133 וחשבתי לקבל קצת יותר אוברקלוק... מה זה כולה 100מה"צ אוףףף יש לי אליו וולקנו 7 נחמד אם זיכרון הייניקס 256מגה C3 PC133
-
ואם כן איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
ראשית אני מצהיר שאין לי מושג בOC אף פעם לא עשיתי OC ואני עדיין לא בטוח שאני אעשה OC (לא מכיוון שאני לא רוצה אלא מכיוון שאינני יודע ומן הסתם מפחד להרוס חלקים אם אינני יודע מה לעזאזל אני עושה..) אני לא קראתי את כל ההודעות בפורום OC, מכיוון שאין לי מושג בזה ובכדי שאוכל בכלל לשאול שאלות ספציפיות יותר אני צריך לדעת מידע בסיסי וכמובן שלא אעיז לעשות בלי להתייעץ ולכן אני מתייעץ אתכם... שנית לפי ההודעות שקראתי בפורום אני כבר בטוח שצריך קירור כלשהוא למעבד (ואני לא יודע לאיזה חלקים נוספים צריך עוד קירור) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1260 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤625 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX880…
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם , פותח ת'ראד חדש ובו נוכל לדלות מידע על איזה סטפינגים קיימים היום בחנויות ברשת עבור מעבדי AMD השונים 1700 - 2800 . מקווה לשיתוף פעולה שלכם.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
e6600 asus p5b 2gb g.skill 800mhz HK 8800gts oc2 320mb ocz gamexstream 600w אני מדבר גם על עוד OC לכרטיס מסך בנוסף למה שכבר עשו לו במפעל.. יש פוטנציאל? ועד כמה אני יכול להגיע עם המעבד? ושכחתי להגיד, קירור אוויר - infinity
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
קודם כל, יש לי כרטיס מסך Saphire Radeon X1900GT 256MB המהירויות המקוריות שלו הן: VPU Clock 575Mhz Memory 1200Mhz (יענו 2 של 600). עכשיו, פעם לפני שניסיתי לעשות OC, הרצתי את 3DMark05 וקיבלתי תוצאה של 9466. אתמול נעזרתי ATI Tool ועשיתי את המאוורר סטוק של הכרטיס שלי על 100%, ונעזרתי בCatalyst באפשרות של "Run automated clocl configuration utility" כדי לבדוק יענו את המהירויות שאני יכול להריץ את הכרטיס בלי בעיה. במשך כל הבדיקה, לפי הבדיקה שלי כל הזמן בתוכנה Everest, אף אחת מהטמפ' של הכרטיס מסך שלי לא עברה את ה-80 (הוא מציג שם 3 לכרטיס מסך: GPU, GPU Ambient, GPU VRM). כשסיים את הבדיקה הוא כיוון לי את המהירויות הרצויות ל: VPU Clock 601Mhz Memory 1440Mhz (יענו 2 של 720). …
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
קירור פאסיבי איכותי שיתאים לסוקט 939 תודה ענקית לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 501 צפיות
-
-
מה אני עושה כדי להתחיל להזיז את העניינים ולהתחיל בOC? איזה קלוק גנרטור לבחור? לפי מה אני יודע מה לבחור? איפה מתחילים להזיז את המדים כדי להעלות את התדר נ.ב: אני מחפש תוכנת צד שלישי עי אין לי אפשרות בביוס לעשות OC
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך ניתן להפעיל חיישן טמפ' בלוח אם K8NF-9 של GIGABYTE?? ואם קיים בכלל חיישן כזה?? ב EVERSET אין לו זכר...
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש קירור למעבד שהוא דיי בסדר בOC והוא שקט אבל(ואבל דיי גדול!) הוא נמוך יחיסית כמו מאורר סטוק אולי קצת יותר גדול כי אז אם הוא גדול כמו BT וכאלה הוא לא נכנס למארז טוב תנו עצות תקציב עד 150
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
יש לי מחשב נכה נכה עלה לי 300 שקל אמרתי ניקנה בישביל ניסויים (לנתצח לפרק וכו') ואני רוצה לעשות עליו אוברקלוק לא איכפת לי שיישרף יש לו צג הכנס הפעל:sis 651 מעבד 1.7 ghz פנטיום 1 ו248 ראם אני רוצה לדעת עד כמה אני יכול לעלות תמעבד שיחזיק לי איזה חודש ותקרטיס מסך ולא ליצחוק
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
רכבי המחשב Field Value CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Field Value Motherboard Name MSI 661FM2-V (MS-7060) (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Field Value System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) Field Value Motherboard Chipset SiS 661FX Field Value Video Adapter SAPPHIRE RADEON 9200SE ATLANTIS - Secondary (128 MB) Field Value 3D Accelerator ATI Radeon 9200 SE (RV280) Field Value Monitor AOC FT7x0 Series [17" CRT] (1412627141) Field Value Audio Adapter SiS 7012 Audio Device Field Value Disk Drive HDS728080PLAT20 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) Field Value Disk Drive ExcelStor Technology J680 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100) אז …
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
המחשב שלי אמור לאמור שדרוג על מנת לעבור לחדר שלי! אז אני צריך פתרונות קירור להתשתקת המחשב שלי שיכללו קירור למעבד וקירור לכרטיס מסך, ואולי גם מאוררים למארז. כרגע יש 7600GT , D920 וגייגביט אורורה. עכשיו אני שוקל להחליף ל2600XT האם הוא בא עם קירור שקט בסטוק?
-
- 5 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 450 שקל תנו לי את ההכי טוב ולא קירור מים
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-