עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני הולך ל-BIOS ואני רוצה להעלות את הmhz וזה אפור זה לא נותן .. מה לעשות ואיך ?

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  2. שלום אני רוצה להוסיף קירור למעבד, למחשב שלי... המפרט: ENERMAX LIBERTY 400W INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.40GHZ 8MB 1066MHZ ocz 2X1024MB 800MHZ 2GB CL4 WD 250AAKS 250GB SATA GIGABYTE GA-965P-DS3 rev 3.3 LEADTEK 8800GTS 640MB PCI-E המחשב כרגע חדש ולא נראה לי שאני יעשה OC בזמן הקרוב כי אין ממש סיבה... אז האם קירור ישפר בכול זאת את הביצועים? בבקשה בנוסף גם המלצות לקירורים למעבד למפרט זה, התקציב 300-400 ש"ח. תודה לכול המגיבים!

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  3. זה המאוורר http://www.skypc.co.il/pl_product~9563~18~0.htm

4. Started by Ashand,

יש לי את ה-ASUS A8JS מעבד:T5600 1.8GHZ זכרון : 2GB 667HZ כרטיס מסך: GF GO 7700 512MB DEDICATED! לכמה אני יכול להעלות את המעבד? כרטיס מסך? אם אפשר לעשות פה OC....

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  5. Started by SensatioN,

אני רוצה לעשות oc למעבד שלי ואני לא מיתמצה בזה כל כך, תעזרו לי בבקשה איך אני עושה את זה תודה. יש לי מעבד northwood 2.0 לוח אם intel i845E זיכרון 256 sdram 133mh ואם יספיק לי מאוורר אחד בצד וסטוק על המעבד?

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  6. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2853 האם שווה לי לקנות את חבילת המאווררים האלו ולהחליפם במאווררים של המארז המרעיש SUNBEAM TRANSFORMER ואז כך יהיה לי פחות רעש וגם קירור טוב ודרך אגב זה בא עם פאנל שליטה אז תאמרו לי בסה"כ אם כדאי או לא?

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  7. Started by avishaiar17,

רציתי לשאול אם אני יכול לעשות אוברקלוק למחשב דרך תוכנה של הלוח אם כי ידוע לי שהדגם של הלוח שלי תומך באוברקלוק דרך תוכנה כולשהי , דבר ההופך את פעולת האוברקלוק לפשוטה הרבה יותר.. מה אתם אומרים?? המעבד שלי הינו Q6600

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  8. Started by ras81,

איזה מהשניים יותר שקט? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0268-01/cl-p0268-01.asp http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=79&data=2&disc= תודה

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  9. Started by shlomi8,

אני רוצה לדעת עם הסירקולציה במארז שלי היא טובה..אז ככה: יש לי 2 מאוררי 80 מקדימה למטה שמכניסים. 1 80 מכניס בצד של המארז למטה לכיוון הכרטיס מסך בערך. 1 120 מאחורי המארז מתחת לספק כזה שמוציא אויר ואני מתכנן להשים גם אחד מעל המארז...איזה כדי 120 או 80? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  10. Started by Mr Gadget,

אני כרגע ב OC למעבד 2.0GHZ @2.6GHZ אני רוצה להמשיך עוד לעלות אבל הבעייה שלי היא ה PCI קראתי שמומלץ לנעול את חריצי ה PCI לכן אני רוצה לנעול אותם שיעבדו במהירות של 33MHZ(כמו שהם אמורים לעבוד) ולא יעלו ביחד עם ה OC הלוח שלי הוא ASUS P4S533-E

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  11. החום במארז/ מעבד - (amd xp 2000 ) כ. מסך fx 5700le (המגיע ללא מאוורר) הגיע ל 80 C, לצערי, לא בנוי לכל המשחות הטרמיות, חלונות במארז וכד'. הצמדתי למארז מאוורר רגיל (ריצפתי מהמסתובבים ) שקט מאד ומהיר, ופתחתי הדופן של המארז, ומאז, ראו זה פלא הטמפ' לא עוברת את 50 מעלות. האם יש איזה שהיא בעיה בפתרון החורני הנ"ל (חוץ מהצורך לפתוח/לסגור המאוורר לפני/אחרי השימוש) ???

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  12. Started by JSK,

אני מבצע OC למעבד שלי וביחס האוטומטי (2 וחצי) מהירות הזכרונות היא 667 בתדר הבאס המקורי וכשאני מעלה אותו, תדר הזכרונות עולה בהתאם. אבל, אם אני מוריד את היחס ל2 (1:1) אז התדר של הזכרונות יורדת ונהיה 500 ומשהו. אז למה בעצם מורידים את היחס? לא נקבל בסוף זכרונות איטיים יותר? ובנוסף- את כל האפשרויות שאני עושה בOC (ביטול EIST נעילת תדר הPCI-E וכו') צריך להשאיר גם אחרי הOC (כנ"ל לגבי היחס של הזכרונות). תודה רבה! ;D

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  13. Started by shayh,

שלום, אני רוצה להחזיר לשימוש את המחשב הישן שלי, השימושים שיהיו במחשב הם שימושים בסיסיים (אינטרנט ואופיס לכל היותר, אולי גם תוכנה בשם סיוון שלא צורכת משאבים גדולים בכלל). לפי מה שאני זוכר היתה כנראה בעיה עם המאוורר של המעבד (כנראה הוא לא קירר כמו שצריך כי המחשב כל הזמן כבה). המעבד הוא AMD athlon 1700+ עם לוח של ג'יגה בייט, המאוורר שלו הוא לא המראוורר של הסטוק. על איזה מאורר אתם ממליצים? (כל מה שראיתי בזאפ התאים רק למעבדי אינטל). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  14. Started by avi15,

מפרט: E6300 P5B Deluxe 2x518MB corsair 667 value 2x518mb startex 667 X1950PRO THERMALTAKE 500W TR2 היום היה לי את האומץ לנסות OC קטן לP5B DELUXE וE6300 שלי, קראתי המון מדריכים שגרמו לי לחשוב שאני יודע משהו... FBS:310 DRAM FREQ:auto pci-e:100 PCI Clock:33.33 הלו היו ברורים לי מהמדריכים, לא היה ברור מה לשים ב: Spread Spectrum Memory Voltage CPU Vcore Voltage FSB termination Voltage NB Vcore SB Vcore שמתי את מתח נמוך כי לא רציתי לשרוף את הרכיבים. אני ממש לא רוצה לשנות את המתחים שלהם, מה מתח הSTOCK? חיפשתי בקופסאות ובחוברות ולא מצאתי כלום על המעבד, לוח אם, זיכרון וכ.מסך. ששיניתי את המתחים/FSB ולחצתי על SAVE AND EXIT, המחשב נכבה ואחרי כמה שניות נדלק...זה נ…

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  15. Started by Bashash,

אין מה להוסיף... - כותרת - אם למשהו יש E8200 אני אשמח אם תעדכן אותי לגבי הטמפ' שלו... תודה רבה לכולם!!!

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  16. מה הם בדיוק מספקים ומתי צריך להעלות אותם ? איזה בעיות אמורות להיות כאשר יש חוסר יציבות כשהם לא מכוונים בהתאם ? בלוח אם ASUS P5W DH DELUXE

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  17. Started by TARON,

חח נו אז מה עם אני מנהל אני גם בן אדם!!! עכשיו נתקלתי בקושי עם תוכנה מסוימת שמאפשרת לבצע אובר קלוק ישלי כמה שאלות כי זה פעם ראשונה שאני עובד הם התוכנה הזאת !!! ראו תמונה: http://img118.imageshack.us/img118/5480/v4el.jpg עכשיו עם אני יעלה את האחוזים שכרגע נמצאים על 28 אז : 1: זה יחשב לאובר קלוק למעבד ללוח אם או למשהו ??? 2:האם זה יקרר יותר תמעבד והמעלות ירדו בצורה משמעותית??? את התוכנה מצאתי בדיסק של הלוח אם שלי עכשיו ישלי עוד שאלה בקשר לאובר קלוק לכרטיס מסך ישלי תתוכנה TRIXX שבאה עם הדיסק של הכרטיס מסך עכשיו ישלי שמה כמה אפשרויות ראו תמונה: http://img161.imageshack.us/img161/678/sdf8qb.jpg עם אני ישנה את זה לאחד מהם ? ניראה לי אני ישנה קוסטום ויעלה תספיד פאן ל 20 אחוז …

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  18. זה אותו דבר או שיש הפרשים קטנים?

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  19. Started by Dj.P,

מעבד: 2.8 p4 לוח: AsusTek P4P800SE מהשימה: לעשות OC ל3.6 ומעלה. חחח סתם אחים שלי הפרטים למעלה נכונים הבעיה שלי שאני לא מצליח להעלות מטח בביוס וחוץ מזה שאני מגיע 3.5 GHZ אז המחשב לא עועבד אז חשבתי להעלות מתח הטמפ' טובות יחסית למעבד 40 במנחה 45-48 מאמץ אם ביגטייפון.. קצת תמונות: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  20. מישהו עשה פה עם המעבד E6300 ולוח גיגהבייט 965P-S3 אוברקולוקינג מ1.83 במהירות ל3.0 (העלה את הבאס ל430) לא שינה שום מתחים וישתמש בקירור סטוק שהגיע עם המעבד.. אני גם מתכוון לקנות לקנות את אותם דברים השאלה שלי אם גם אני יוכל לעשות את זה יהיה לי גם את המארז החדש של אורורה עם 3 מאווררי 120 האם אני יוכל אפילו לעשות OC יותר גדול? אני לא מתכוון לקנות מאוורר מיוחד למעבד.. ורק את הלוח אם 965P-S3 והמארז אורורה החדש.. עד איזה באס אני יוכל להגיע עם כל זה? שהטמפרטורות יהיו נורמליות ולא יסכן את המעבד בלי לשנות שום מתחים.. עם E6400 אני יוכל להגיע לOC יותר גדול? כי הרי הוא מכפיל פי 8 ולא פי 7 כמו הE6300 (יש להתחשב בחום שאולי במילא כבר יהיה חם מדי ולא משנה איזה מעבד אני לא יוכל לעשות OC …

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  21. אוקיי אז יש לי מחשב של פנטיום 1 ויש לי ספק בשילו (מהישנים כמובן). יש לו 2 כבלים כבל עם חוטי מולקס שאותם אני יודע לחבר. ועוד כבל שחור כזה עם 4 "תופסנים" שצריך לחבר למפסק שמפעיל ומכבה את המחשב.. זה מחולק ל- 4 "תופסנים בצבעים שחור, חום לבן וכחול... איך אני מחבר אותם... ניסיתי לחבר את זה פעם אחד באקראי וזה עשה הפסקת חשמל בכל הבית מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  22. Started by KaPOcHinI,

טוב ככה נכנסתי לביוס העלתי את הfsb מ 200 ל 240 בהדרגה.... הכל יציב ועובד טוב עכשיו הבעיה שבביוס אי אפשר לעלות מעל ל 240 אז השאלהה היא....אפשר לפרוץ את הביוס או כל דרך אחרת ...בשביל להמשיך ולעלות את ה fsb? אממ אם זה חשוב amd 64 3200+ asus a8n-vm

23. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מה דעתכם על הפייפ 101? בכל מקום שראיתי אמרו שהוא חמוד. הוא גם זול יחסית. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 472 צפיות
  24. Started by ras81,

שלום התקנתי את המערכת שלי והוספתי גם בלוק לציפ'סט (לקחתי את הבלוק הגדול של זלמן לכרטיס מסך), החיבורים לא התאימו אז אילתרתי חיבור של שני צינורות. עם זאת הטמפ' של הציפ'סט ירדה אומנם מ41-42 ל 38-39 אבל זה נראה לי שינוי קטן. הטמפ' של המעבד ירדה ב5 מעלות לפחות. ברור לי שמערכת שלי היא לא לOC חזק מכיוון והיא פסיבית ובעלת צנרת צרה יחסית אבל לא אמור להיות שיפור יותר גדול בקירור של הציפ'סט? יכול להיות שמשהו לא עשיתי נכון? ללא קשר ראיתי שהHD שלי הוא בטמפ' של כ40 מעלות - זה בסדר? הנה כמה תמונות של המערכת ושל הטמפ' . [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  25. אהלן, יש לי מארז שוכב, ולכן הגובה שלו הוא בדיוק גובה כרטיס PCI-E. יש לי כרטיס מסך 6600 של LEADTEK המאוורר שלי נדפק, ואני צריך להחליפו. אני לא מוצא מאוורר חלופי. כל המאווררים שמצאתי בינתיים (זלמן 700,900, arctic cooling) חורגים בגובה מגובה הכרטיס. אני ממש נואש! הפתרון שאני רואה כרגע הוא להחליף מארז.. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מאוורר? אפילו מקורי פשוט..

• 2 תגובות
    • 472 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.