עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Skippy,

שלום יש לי מאוורר 120 מ"מ עם חיבור מולקס (לספק כוח) הבעיה היא שהוא מסתובב מהר מידי - מרעיש השאלה היא כזאת: איך אני יכול להפחית את המתח שהוא מקבל או לחילופין לגרום לו להסתובב יותר לאט?.. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  2. Started by WaRez.,

אוקיי יש לי קירור סטוק של 7600GT אבל אני רוצה קירור טוב יותר לOC... כמו שכבר אמרתי, הכרטיס הוא של NVIDIA, 7600GT. מה ההמלצות שלכם לקירור? תקציב אני עוד לא יודע, אבל שלא יהיה מאוד מאוד יקר, וחשוב שיהיה לא רועש מידי!

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  3. הקירור הנוכחי עושה רעש מחריד כשאני מעלה תוכנות ומשחקים המאוורר מגיע לכ-3500 RPM וכאמור עושה המון רעש

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  4. מישהו אולי יודע אם הירידה של 7 - 10 מעלות משאר הביוסים לביוס 1.4 ב NF7 היא נכונה ? קראתי על כמה אנשים שאמרו שזה בסדר, אבל גם היו שמועות שזה מזייף. למרות שבאמת, המעלות יחסית גבוהות לפני ההתקנה של ה 1.4. אז מה נכון פה ?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  5. בהמשך לנושא שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=358468.20 אתמול הדלקתי את המחשב כרגיל, ופתאום אחרי 10 שניות מתחילות חריקות... לא רעש רגיל של מאורר - אלא המאורר עצמו פשוט חורק! אני עושה משהו לא טוב? זה שאני משאיר את המארז פתוח אמור לפגוע במאורר? אני לא מבין מה הסיפור עם זה? לא עבר חודש מאז שקניתי את הקירור ורק בעיות! רק לי זה ככה?!!?!? זה המאורר השלישי שלהם שנדפק - עכשיו זה בדוק - אני לחברה הזאת לא מתקרב עוד פעם בחיים!!! השבוע אני אלך לחנות שקניתי ממנה את המאורר וישאל לגבי החלפה לדגם אחר בתוספת תשלום, זה כבר מתחיל לעצבן אותי יותר מדי.

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  6. Started by KillerB,

שלום קניתי מחשב חדש ועשיתי לו OC. רציתי לעדת מהי התוכנה המקצועית ביותר שיכולה להראות לי את כל הנתונים: טמפרטורה, מהירות מאווררים ולהתריע שיש בעיה. תודה

• 5 תגובות
    • 509 צפיות
  7. Started by Oranili,

אם אני עושה OC למעבד. .. זה עושה אוטומטית לזכרונות ?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  8. Started by lgmtk,

דבר ראשון, אני מתנצל אם הייתה הודעה כזו בעבר, חיפשתי ולא מצאתי. (האמת אני לא מופתע, מי יעשה OC על הכרטיס המעפן הזה). עכשיו לשאלה...יש למישהו נסיון עם OC לכרטיס מסך הספציפי? כרגע הוא ב700MHZ על הCORE והMEMORY, אתמול בלילה עשיתי OC של 850 לCORE ו800 לMEMORY, במשחק כבד (THE WITCHER) הגעתי לבערך 30 בIDLE (במקום 20 ללא OC בIDLE, כרגע למשל...רק כשהבנתי שהטמפ' שלי ממש נמוכה החלטתי לעשות OC ויש לי את הכרטיס כבר שנה וקצת). המפרט שלי כתוב בצד (אני מאוד מקווה שבקרוב חדש חדש), קירור על המסך HEAT SINK STOCK. ברמת העיקרון אני מעוניין לעשות OC כמה שיותר גבוה כדי להקפיץ את הביצועים, משתמש בRIVATUNER. תודה לכל עונה

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  9. Started by asaf556,

אני רוצה לעשות oc לכרטיס מסך עם התוכנה RivaTuner אבל אני לא יודע מאיפה אשמח לקבל הסבר על אופן השימוש בתוכנה

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  10. יש לי E4300 שרץ כרגע על 2900MHZ עם קירור סטוק ומתח סטוק אני רוצה להחליף לקירור אוויר רציני כדי להמשיך עם האוברקלוק... מה אתם ממליצים לי ? עד 300 שקל עריכה : במנוחה הטמפ' היא 45-47 במאמץ מגיע ל 67 גג !

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  11. Started by lidor_abo,

אם המאוור מוציא חום מה האו מוציא הוא מכניס אוויר?!

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  12. יש לי בעיה שאני מעלה בביוס את מהירות המעבד{AMD64 3000+} מהירות הזכרון עולה עימו יחד. אני משתמש בלוח MSI NEO2PLATINUM ובשתי זכרונות של400mhz ddr256 CEON ועוד שנים של סמסונג DDR333MHZ 256 סה"כ 1גיגה זכרון אני די חדש בקטע{ אוברקלוקינג} אז אם אפשר לעזור או להפנות לקישור או לתוכנה שעושה זאת אני אשמח מאוד תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  13. Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e אלו החלקים שרציתי להוסיף להם קירור... רציתי גם להוסיף עוד מאורר נוסף שיכניס לי אוויר למחשב או יוציא על ידי או חורים בגג המארז או בצד של המארז יש לי פתח איורור מתחת לאיפה שיש חורים לקירור של המעבד שהוא שואב משם אוויר .... איזה 80 בערך בלי מנורה או משו כי אין לי חלון במארז חשבתי אני על קירור לכ.מסך (אם יש משו יותר מומלץ וזול אשמח לתגובה) Arctic-Cooling NV Silencer 6 - rev.2 =155 עכשיו רציתי גם קירור לזיכרון .. רציתי לדעת מה עדיף פלטות או קוביות (עד 50 שקל בערך*) Thermaltake RAM Heatsink - Copper - קוביות VS Thermaltake Copper (A1989) Memory Heat Spreader או זה ורציתי…

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  14. Started by markdd,

שלום לכולם, הרכבתי מחשב הבא : לוח אם - ASUS P5W2D PREMIUM מעבד - 800MHZ PENTIUM D 3.4G קולר למעבד- Thermaltake CL-P0025 Silent Tower זיכרון - HYNIX 5300 DDR2- 2G כ.מסך - ASUS 7600GT HD - SEGATE 200G SATA II מארז HEC 6A21 עם 2 מאוררים של 12MM לאחר הרכבה והתקנה של המחשב שמתי לב שהטמפרטורה של המעבד היא: בBIOS - מגיע ל-55 מעלות בWINDOWS - עד ל-60 מעלות לוח אם דווקא מגיע ל-30 מעלות גג האם זה לא "חם" מדי למעבד ? ראיתי שטרנדים הראושנים שהטמפרטורה מומלצת למעבדים אלה היא עד 55 מעלות תודה מראש\ יכול ליהות שיש לי בעיה ? או שאני סתם הסטרי ?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  15. יש לי AXP2500+ סוקט 462 [A] חשבתי אולי לשים לו את ה-BT בקומבינה או שזה נכנס? ואם לא מומלץ הBT מה כדאי למעבד הסחאלה הזה חחח? אני רוצה שיהיה שקט במיוחד ועם הביצועים הטובים ביותר לא יכול לעבור את ה-250 שקל... -תודה!

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  16. מה היכולות oc של הזיכרון שלי תעזרו גם במפרט מחשב אני יודע שזה לא יהיה כמו 800mhz אבל בכל זאת לאיזה תדר אני יכול להגיע עם קירור טוב תודה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  17. בכותרת

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  18. Started by Jenia24,

אני בתהליכים של אוברקלוק לכרטיס מסך Point of View 7300GS 256MB TC. בהתחלה ביטלתי את הTC (כן זה אפשרי מי שרוצה מדריך שיבקש). ועכשיו עשיתי לו אוברקלוק של 100MHZ למעבד ולליבה בעזרת ATI TOOL. והכרטיס עומד על 64 מעלות בעומס. אני יודע שלכרטיס כזה אוברקלוק לא יעזור במיוחד אבל עדיין שווה לנסות. מה אתם אומרים המעלות בסדר? אפשר להמשיך?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  19. כרטיס מסך בעיקר את השאר התוכנה -everest מראה לי.... ועוד שאלה כמה מאווררים צריך בשביל מחשב פנטיום 4 (נורטווד) 1.6 לוח אינטל m850D 512 זיכרון radeon 9800 2 hard drive מארז ג'נרי... בינתיים יש לי רק מאוורר אחד ש"מכניס" אויר למארז (פתחתי את המארז ושמתי עליו מאוור גדול שבחדר...בינתיים) המאוורר שיש לי הוא ג'נרי -זה משנה ? כמה מאווררים אני צריך בערך עוד? ואם אפשר איזה -שלא יהיו יקרים כל כך... כרגע החום אצלי נע סביב ה 40 מעלות פחות או יותר.... מה אתם מציעים ?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  20. Started by composite,

שלום. פשוט מאוד - כמו בכותרת - אני מחפש קירור לדיסק הקשיח. אני מחפש את הביצועים הטובים ביותר. אני פתוח להצעות. בנתיים חשבתי על ה- Vantec Vortex - נראה ביצועיסט (הרעש לא חשוב לי), נראה טוב ומתאים למארז שחור, ובא על חשבון 5.25" שזה נראה לי נוח. מה אתם אומרים? תודה רבה מראש.

21. Started by Thadar,

שלום לכולכם. אחרי עיון רב בפורום (במיוחד פורום אוברקלוקינג) נתקלתי כמה פעמים באנשים שטוענים שכשעושים אוברקלוק חשוב מאוד שהיחס בין המעבד לזכרון ישאר 1:1 (או משהו בסגנון...). אשמח עם מישהו יסביר, יפרט ויבהיר לי על מה מדובר. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  22. Started by shlomi8,

אני רוצה לדעת עם הסירקולציה במארז שלי היא טובה..אז ככה: יש לי 2 מאוררי 80 מקדימה למטה שמכניסים. 1 80 מכניס בצד של המארז למטה לכיוון הכרטיס מסך בערך. 1 120 מאחורי המארז מתחת לספק כזה שמוציא אויר ואני מתכנן להשים גם אחד מעל המארז...איזה כדי 120 או 80? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  23. Started by giloman,

יש לי פנטיום4 200 באס וזכרונות של 400 MHZ DDR הכל פועל כמו שצריך ..... אני רוצה OC אבל ביגלל הזיכרונות אני מוגבל... אז חשבתי לשחק ביחסים של המעבד והזיכרונות ... א': היחסים הם RAM/CPU אוCPU/RAM ב':אני צריך לעשות חישובים או שאני צריך לשחק עם זה עד שיוצא לי טוב? ג': אם אני רוצה להעלות את הבאס ב33 ושהזיכרון יהיה אותו הדבר אז אני צריך יחס של 33:1 כי אני יודע שהזיכרונות יכולים לסבול מגה הרץ אחד יותר ממה שהם יוצרו באמת זה ככה?? ד':אם אני משחק ביחסים אז יכול להיות שבלי שום שינוי חוץ מאיזה 1מגה הרץ אז הזכרונות יצתרכו יותר מתח כמו המעבד?

• 5 תגובות
    • 509 צפיות
  24. מכיוון שאני לא ממש מבין בכל אלה, אז רציתי לשאול אותם איזה קירור לקחת ? ?Thermaltake BIG Typhoon או ?Zalman 9500 Cu LED? המעבד Intel Pentium D processor 930 או יש משו יותר טוב שאתם יכולים להמליץ? שהקירור אהיה טוב ככל שאפשר , רצויי שקט.(מאווררים) תודה.

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  25. שלום עשיתי אוברקלוק דיי מוצלח אבל אני יודע שאני יכול יותר האובר הוא 2800@3400 אני יודע שאני יכול להגיע יותר כי את האובר הזה הישגתי מבלי להעלות טיפת מתח אפילו אבל.. עכשיו הבנתי שצריך להעלות מתחים כדי להתקדם עוד ,ואני לא מצליח להעלות כי אולי יש לי איזה חסימה מהלוח כי הוא מראה לי את המצחים אבל אי אפשר לשחק איתם אלא רק לשנות לignor בבקשה עזרה חבר'ה ....יש אפשרות אחרת או משהו? או שאם מישהו מכיר את הלוח ויודע בוודאות שאין בו אפשרות כזאת בכלל אני אשמח לקבל כל תשובה ...תודה נ.ב הלוח הוא ASUS P4533X

• 0 תגובות
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים