אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כרטיס מסך של ati דגם radeon x600, המאורר הוא של zalman. במהלך התקופה של שלושת השנים האחרונות החלפתי כבר שלושה מאוררים לכרטיס הנ"ל. אחרי ששמתי את המאוורר החדש של zalman הכל עבד מצוין אבל אחרי כמה חודשים מתחיל הרעש, והוא פשוט בלתי נסבל. זה לא רעש של התחממות יתר או משהו כזה, אלא רעש שנובע כנראה מאיזושהי הפרעה מכנית. אני ניקיתי את המאורר כבר מספר פעמים אבל הרעש לא מפסיק. מה לעשות??? אני לא רוצה כל פעם להחליף את המאורר!
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
-
השאלה היא האם לקנות את הS-FLEX בלי שינוי מהירות הסיבוב או עם שינוי מהירות הסיבוב.
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות המצב היה ככה במאמץ סטוק: http://img326.imageshack.us/my.php?image=123qg.jpg עכשיו, כשראיתי ביומיים האחרונים שהמחשב נהיה איטי מאוד בדקתי את הטמפ' וזה המצב במנוחה סטוק: http://img152.imageshack.us/my.php?image=14ax1.jpg המעבד ב34 מעלות בתמונה אבל ממש 3 דקות לפני שצילמתי את המסך הוא היה על 38 במנוחה!!! מה יכולה להיות הסיבה? האם אלה טמפ' סבירות? מה אני יכול לעשות בקשר לזה?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
יש לי FX5200 ואני רוצה לעשות לזה OC... יש קירור מקורי של פנטיום 4 על הכרטיס מסך חח ויש משחה טרמית... כמה אני יכול לשפר אותו? אני רוצה לעשות OC ולהשתמש בזה עד שיגיע לארץ 6800 GT.... ולא לקנות כמו מטומטם מנוע ב400 יותר... חח אני דיברתי איתו הוא אומר לי אצלנו יש במלאי ואתה לא צריך לחקות שבועיים וזה שווה לך את ה400 שקל האלה.. אני מעדיף לקבל חדש חדש שהגיע לישראל ולוותר על ה400 האלה \:
-
- 6 תגובות
- 502 צפיות
-
-
-
המאוורר ששמתי מקדימה של AC 120mm לא ממש שקט.. אז אני מחפש מאוורר אחר ומצאתי שלושה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_168&products_id=5728 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2592&products_id=18687 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3038 מה אתם אומרים? הזה שבפנדה נראה שקט מאוד אבל 90 ש"ח? ??? שווה את זה?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה ואני לא כל כך מצליח לעשות לו אובר יכול להיות שהלוח מגביל אותי?? מעבד:3500+ winchester זכרון:vitesta 512 ddr500 x2 ספק:400 של HEC המעבד יציב על 2600MHZ ולא מוכן לעלות יותר מזה תודה
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולכם. אחרי עיון רב בפורום (במיוחד פורום אוברקלוקינג) נתקלתי כמה פעמים באנשים שטוענים שכשעושים אוברקלוק חשוב מאוד שהיחס בין המעבד לזכרון ישאר 1:1 (או משהו בסגנון...). אשמח עם מישהו יסביר, יפרט ויבהיר לי על מה מדובר. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק? סקירה שמראה יכולות OC??? מישהו יודע משהו?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
היי אודה לכם מאוד אם תוכלו להפנות אותי למדריכים (עדיפות לוידאו) להתקנת מעבד AMD מסדרת 64 (מה שאני מתקין זה 3200+) על לוח אם ואם אפשר גם שיטות ושיטות למריחת משחה טרמית בוידאו. כמו כן אשמח מאוד לשמוע הצעות לקרור אחר במקום הסטוק - שלא יהיה בעל משקל רב ומסורבל מדיי, שלא ירעיש מדיי ושיוריד משמעותית טמפרטורה. תודה רבה לכל מי שיעזר לי.
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
מה הוא המוליך הטוב ביותר? נחושת? אלומיניום? תודה לכל העונים...
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
תראו את התמונה .. למה הטמפרטוה כלכך גבוהה ? מישהו :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
מצטער להגיד, אבל אבדו לי התקוות שאני אקבל תגובה מהמנהלים :\ אז אעלה את זה כאן: שלוש אפוציות: 1. Thermalright SLK 948U for AMD64 + Enermax 90mm (שקיבל ציון גבוה בת'רד של SubX) 2. זהה לזה שלמעלה רק עם מאורר SilentCat של Thermaltake שכנראה יותר אפקטיבי (גם ברעש, גם בפיזור אוויר גם בכמות אוויר שהוא נושב, וגם במחיר) 3. Thermaltake Silent Tower עכשיו, המחיר פחות או יותר אותו דבר בשלושתם... האופציה השניה זולה בכ-20 שקל מהשאר. הראשון קיבל ציון טוב, אבל אחרי בדיקה - האפשרות השניה טובה מהראשונה. ואז בדקתי משקלים... ה-SLK שוקל 650 גרם (רק הסינק) ועם מאורר ישקול משהו כמו 700-750 אותו דבר שוקל הסיילנט טאוור... אז למה שלא אלך על הסיילנט טאוור? הסינק שם נראה טוב יותר מזה של ה…
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
? כמה היא צריכה להיות בממוצע עם קירור סטוק של איטל? מה טמפ' המקסימלית שהוא יכול לעמוד בה? ומה הטמפ' האופטימלית למעבד? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס GF 5700 ULTRA ואני רוצה להאיץ אותו קצת שיעבוד טיפה יותר חלק הוספתי מאווררים וניקית את המאוורר והוא עובד על 40 מעלות במנוחה (החדר שלי מאוד חם) אני משתמש בתוכנה שקבלתי עם הכרטיס SPEED RUNER של WINFOX...זה מה שהוא מראה לי ברגיל: 2D 301MHZ GPU 947mhz MEM 3D 475MHZ GPU 950MHZ MEM רציתי לדעת כמה אני צריך להאיץ בכמה מגהרצים? ב2D או ב 3D או שניהם?? תודה .. ד"א הכרטיס עובד על 4X AGP כי הלוח ישן אז אם זה יכול להגביל במשהו תגידו לי..
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי מאוורר ליד המעבד שמוציא חום והיספתי מאוורר מקדימה שיכניס קור עכשיו אני מוסיף מאוורר למעלה שיוצא קור ומאוורר למטה שיכניס קור עכשיו יהיה בעיה עם המאוורר מקדימה יעשה רוח על המאוורר למטה כי המאוורר למטה שיהיה הוא יכניס קור (אני שם רגלים למשחב שיתפוס גובה ואז המאוורר שלמטה יוכל להכניס קור ) אז זה בעיה ??
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אז ככה הגעתי עם ה Newcastle 754 שלי מ 2000 ל 2370. אבל יותר מזה המחשב פשוט לא מעוהל ווינדוס. המתח הוא 1.72-1.75- בביוס הוא על 1.7 אז בטח החיישן טיפה מזייף והזכרונות ללא אוברקלוק, הם אפילו בדואנקלוק קל, 192mhz בגלל שהלוח שלי לא מאפשר לעשות שלא יהיה אוברקלוק לזכרונות אז אני חייב להוריד אותם ל 166, ואז להתחיל תאוברקלוק(הזכרונות שלי גרועים לאוברקלוק). הורדתי את המכפלה ל X3 HTT ועדכנתי ביוס, אבל עדיין לא מצליח לעבור את המהירות הזאת. טמפרטורה בסטוק, 33 מעלות, במאמץ מקסימלי- 42. אז איך אני יכול להגיע יותר רחוק? :\ תודה אגב הלוח זה epox 8kda3j
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
היי מחפש המלצה לקירור שקט לE6600 ? מה מומלץ? תקציב בסביבות ה400 שקל??
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אני משתמש עם התוכנה ש ATI שמה "ATI OVERDRIVE" ב CCC אני מגדיר את ה MEMORY CLOCK ל1200 וזה סבבה אבל יש לי בעיה בלהגדיר את ה GPU CLOCK כי לא משנה איזה מהירות אני ינסה לקבוע הוא משאיר את זה על הכי נמוך-500. אני מצרף קובץ תמונה שבו אפשר לראות מה אני מתכוון באוברדרייב זה מוגדר כ 820 לGPU CLOCK ו1200 ל MEMORY CLOCK ולמטה ב current values זה 1200 ל MEMORY CLOCK כמו שזה אמור להיות ושזה מופיע באוברדרייב. וה GPU CLOCK נתקע על 500 ... אני ישמח אם מישו יוכל לעזור לי ולהסביר לי איך אני מוצא דרך לגרום ל GPU CLOCK להתמהר... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
באיזו טמפ' של הלוח אם ושל המעבד צריך לעצור מלהגביר את ה-OC?
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש שתי ידיוית אפורות כאלו, פתחתי אותם וכל הגוף קירור רופף, למשוך אותו בכוח? אם לא, איך להוציא? תודה
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם: לאחרונה קניתי זיכרונות של Kingston HyperX PC2-6400 800MHz בכדי להגיע ך-OC יותר גבוהה וביצועי זיכרון של CL4 הבעיה היא שהם מזדהים כ- PC2-5300 667MHZ ואחרי קריאה מרובה הבנתי שיש להגביר מתח ל- 2.0V ואז הם אמורים לעבוד ב- 800 האם זה נכון? גם היום מקסימום תדר שאני יכול להגיע זה 760MHZ - 5-5-5-15 כאשר המעבד על 3.4G השאלה שלי או כמה שאלות - למה מראש הזיכרונות לא מזדהים כ- 800MHZ - כי לוח האם תומך ב- 800 למה אני לא יכול להגיע או לעבור את תחום ה- 400MHZ ב-OC מכפלה 9 - מתח מעבד - 1.4V מתח זיכרון - 2.0V תדר מעבד: 380 תדר זיכרון: 760 לום אם:Gigabyte GA-965P-DS4 rev. 2.0 מעבד: E6600 2.4G קירור Thermaltake 120mm אשמח לעזרה והסברים - כי לדעתי ניתו להוציא יותר ממה שקיים היו…
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
חברה אני לא מבין בזה כלום אז אם אני טועה פשוט תתקנו ולא לצחוק..סתם ככה דפדפתי באוורסט וראיתי את זה דרך אגב המהירות של הזיכרון שלי היא 400 DDR אז למה מופיע 200? תודה מראש.. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
בניתי (בעזרתם העדיבה של חברי הפורום הזה ,פורם השילוש הקדוש , ופורום מפרטים) מפרט מאוד מאוד חזק שבנוי למשחקים בעיקר וכמובן לאוברקלוק שייתן ערך מוסף לרכיבים ועוד המון עוצמה באוברקלוק , זה הולך ככה מעבד : INTEL CORE 2 DOU E6400 2MB CACHE (core type : allandale) tray deal + THERMALTAKE BIG TYPHOON VX לוח אם : ASUS P5B DELUXE זיכרונות : G.SKILL PC6400 DDR II 800MHZ CL 5 כרטיס מסך : ATI RADEON X1900XT + ARCTIC COOLING ACCELRO X2 צורב : LG H10/A ספק : ENERMAX LIBERTY 400W 20/24 PIN POWER SUPPLY דסיק קשיח : MAXTOR DIAMONDMAX 10 250 GB 7200 RPM SATA II מארז : RAIDMAX SCORPIO 668 סטיק: LOGITECH WINGMAN ATTACK 3 כמה הסברים : פתחתי את הת'רד כאן ולא בפורום מפרטים מכייון שראיתי את IN…
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-