אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מאחר ומה שמגביל אותי באובר קלוק שלי הוא שהמעבד נעול מכפלה, ברצוני לפתוח אותו או במילים אחרות לנסות לפתוח אותו. מכיוון שאני אוהב לקחת סיכונים אני ינסה זאת. שמעתי שבליבת barton במעבדי הamd אפשרי לפתוח את המכפלה. צריך לגרום ללוח לזהות את המעבד בתור מעבד MOBILE. אבל השאלה היא איך עושים את זה?!, מישהו שמע על זה ויכול לכוון אותי ולתת לי מדריכים?. עכשיו אם יש דרכים נוסופות אני ישמח לשמוע אליהם. המעבד הוא- amd 2600 + athlon xp (11.5 * 100 , ליבת barton הלוח - msi kt4av\ agp בתודה אלעד
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
המאוורר הרגיל מרעיש מאד, יש משהו שקט יותר וזול?
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
חבר'ה, אני מנסה לעשות פה oc למערכת. אז ככה: Intel Pentium 3 800EB MHZ Asus P3V4X MOBO Voodoo 5 agp 256 MB SDRAM 3-3-3-6 אז אני מנסה לעשות oc, אבל המכפיל שלי נעול.. העלתי את הבאס מ133 ל140, אז קיבלתי 840 מה"ץ, המכפיל הוא 6, כמו שהבנתם. ראיתי שהלוח יכול לאפשר מכפיל של עד 8, אבל הוא נעול בלוח, אני לא יכול לגעת בו. אני יכול להעלות fsb עד 150, אבל שוב, המטרה שלי היא לפתוח את המכפיל.. האם יש אפשרות כזאת? האם יש איזשהו מוד שאני יכול לעשות בשביל לפתוח את המכפיל? הקירור הוא קירור סטוק, אגב, אבל אני לא חושב שתהיה איתו בעיה. הזכרון עובד כרגע על 1\1 עם הבאס. אז מה אתם מציעים? נדב. עריכה: שכחתי להוסיף, יש לי אפשרות לשנות מתח עד ל1.95. הסטוק הוא 1.65, מתי אני אמור להתחיל להעלות אותו, א…
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
איך הקירור של הכרטיס מסך הזה..? הוא טוב..? שווה את הכסף..? כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB Passive Cooling כמות: 1 - מחיר: ¤1376
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומעוניין לראשונה לנסות להמהיר אותו. הבעיה היא שאין לי שום רקע באוברקלוקינג ולכן מספר שאלות עקרוניות (שאולי יראו טיפשיות אבל חייבים להתחיל מאיפשהו): 1) בהנחה שיש לי את הרכיבים המתאימים האם ניתן לעשות אוברקלוק (נניח למעבד ולכרטיס המסך) -נניח למהירות שפויה ולא מטורפץ- ולהשאיר את הרכיבים פועלים כך כדרך קבע גם ללא שום קירור נוסף? או שכל המהרה מעבר למהירויות המקוריות מחוייבת בהגברת אמצעי הקירור? 2) האם ניתן בכלל לבצע המהרה על ידי תוכנה בלבד או שהכל מצריך התעסקות עם החומרה? 3) אם כן איזה תוכנות מומלצות לשינוי המהירות והשגחה על הטמפרטורות 4) במה הכי חשוב להשקיע בקניה של מערכת כשאני יודע שאני הולך לעשות לה אובקלוק (שוב, לא בטרוף..) 5) איפה זה מתחיל להיות מסוכן? 6…
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
קראתי שכאשר אני עושה OC אז אני מאבד את האחריות . אבל נגיד ועשיתי OC והכרטיס נשרף, איך החנות שקניתי ממנה יודעת שהכרטיס שרוף כתוצאה מ- OC? מה הסיכוי בערך שיקרה משהו לכרטיס? הכרטיס שלי זה 7300GT של GIGABYTE עד כמה אני יכול לשפר את ביצועיו? אני רוצה לדעת מה הסיכונים ב-OC. ונגיד ואני יעשה אני רוצה המלצה של תוכנה טובה ומדריך קטן איך לעשות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולם .. רציתי לדעת עם תוכלו בבקשה לעזור לי לגבי קניית גוף קירור לכרטיס מסך X1800GTO הגוף קירור סטוק שיש לי עכשיו הוא נורא מרעיש.. ולכן אני מעדיף להחליף אותו כדי שיהיה קצת שקט.. חשבתי על Accelero X2 מה דעתכם עליו? התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מארז שוכב, ולכן הגובה שלו הוא בדיוק גובה כרטיס PCI-E. יש לי כרטיס מסך 6600 של LEADTEK המאוורר שלי נדפק, ואני צריך להחליפו. אני לא מוצא מאוורר חלופי. כל המאווררים שמצאתי בינתיים (זלמן 700,900, arctic cooling) חורגים בגובה מגובה הכרטיס. אני ממש נואש! הפתרון שאני רואה כרגע הוא להחליף מארז.. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מאוורר? אפילו מקורי פשוט..
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אשמח לשמוע את דעתכם לפני הזמנה,תודה. מצ"ב קישור: http://www.swiftnets.com/products/H20-220-APEX-plus.asp
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
בנוסף לזה שיש לו.. שאחד יכניס אויר והשני יוציא? והאם יהיה שיפור בביצועים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש לי AS5, רציתי לדעת אם יש בעייה עם מריחה לאחר ניקוי "יבש" בלבד. החלפתי קירור לכ.מסך, שמתי Zalman . ניקיתי את ה-GPU עם צמר גפן וטישו עד שלא רואים את השאריות, בלי אלכוהול. האם זה משנה אם אני מנקה עם אלכוהול או בלי ? מה הייתרונות של ניקוי עם אלכוהול ? ואם צריך אז מה מומלץ לשימוש ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חור למאוורר בפרספקס השאלה אם זה מתאים או לא.
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של לידטק 6600gt במשחקים הטמפרטורה של הכרטיס היא 60 עד 66 מעלות זה טוב? עם לא מה עושים
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכ.מסך שלי 6600 GT האם שווה ביכלל הוא יכול להגיע למשהו טוב ?!? ואני רוצה לקנות קירור טוב כדי לעשות לו OC אז מישהו יכול להמצליץ לי על משהו חשבתי על ה Zalman Fatality FC-ZV9 הוא הכי טוב שיש ?!
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
אובחן מדובר בכרטיס שהיה אצלי זמן רב על OC קבוע של 500 לליבה ו 350 לזכרונות על לוח IS7 על מתח של 1.7. לאחרונה העברתי אותו הלאה...וכרגע הוא מחובר ללוח על בסיס CHIPSET של VIA לאינטל מסוג P4PB400 - להלן: http://www.viavpsd.com/product/P4PB400_spec.jsp?motherboardId=41 הבעיה: תוך שימוש בדרייברים האחרונים של ATI מסוג 4.9 ו DIRECTX 9C באותו מתח לכרטיס מופיעות התופעות הבאות: 1. הכרטיס עושה RESET למהירות הדיפולטית שלו במשחק COD UNITED. 2. UNREAL 2004 מקרטע דווקא ב OC אבל אין RESET. - בלי OC ללא שינוי פרמטרים אין קירטוע. לאחר שהורדתי את ה OC לאט לאט הבעיות ב COD UNITED המשיכו. רק לאחר שביטלתי את כל ה OC חזרו המחשקים לתפקד יותר טוב. בהתלךה חשבתי שהכרטיס מתחמם - אבל גם לאחר ירידה ב O…
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
טוב אז ככה, כמו שהנושא מרמז אני רוצה לקנות E6600 ואני נורא רוצה לעשות לו אוברקלוקינג(גם רוצה לדעת איך אם מישהו מוכן להדריך), והייתי רוצה לדעת איזה זכרון/מערכת קירור/לוח אם לקנות שיתאימו לצרכים של האוברקלורינג בצורה אופטימלית, עכשיו קחו בחשבון שאני במסגרת תקציב של כ 4000 ש"ח אבל יכול להביא חלקים במחירי עלות יבואנים, אז אל תפחדו להציע גם רכיבים איכותיים. ;D בתודה מראש לכל מי שיתייחס אליי...
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
כבר זמן מה שהכרטיס שלי נח על טמפרטורות מבעיותות של כ 95 מעלות. לאחר בדיקת מעבדה, ניקוי ושימון מאווררי כרטיס המסך (Leadtek GeForce 6800GT) המסקנה הייתה חד משמעית - הקירור הרוס. כרגע טמפ' הכרטיס נעה בין ה 80 מעלות במנוחה, דבר שלא יכול להימשך. מכיוון שאין לפנדה אחריות על קירור החלטתי לקנות קירור אחר ולגמור את העניין. לאחר חיפוש בפורום והתייעצות עם חברים, הגעתי ל Arctic Cooling NV5 http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=40 רק רציתי לוודאות, רגע לפניי הקנייה, שעשיתי את הבחירה הנכונה. ובכן, דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
-
ועד כמה לפי דעתכם אפשר? מה צריך, איך זה עובד, איפה צריך לדחוף ידיים ועל מה ללחוץ?
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
המאוורר שעל הכרטיס נהרס ואני צריך קירור חדש לכרטיס האם הקירור הזה מספיק טוב Zalman ZM80A-HP VGA Heatpipe Cooler הכרטיס לא הולך לעבור OC ולא אני לא יכול לקחת את הכרטיס לחנות ולממש את האחריות כי הוא נקנה בחו'ל תודה רבה על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני לא יודע למה המהירות של המעבד שלי והFSB קצת גבוהות מהסטוק יש לי AMD 3200 והוא פועל על 2009.1\2000 והFSB שלי פועל על 200.9\200 זה בסדר או שזאת בעיה??
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום, הוצאתי מהמחשב הקודם שלי 2 מאוורים (צורכים 12V) שחבל לי לזרוק אותם אני רוצה להרכיב אותם על המחשב הנוכחי שלי .. השאלה שלי היא.. מהיכן אני יביא להם 12V מתוך המחשב !? והאם זה בסדר בכלל מה שאני רוצה לעשות ? :s05: תודה, רועי
-
- 6 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש קירור למעבד שהוא דיי בסדר בOC והוא שקט אבל(ואבל דיי גדול!) הוא נמוך יחיסית כמו מאורר סטוק אולי קצת יותר גדול כי אז אם הוא גדול כמו BT וכאלה הוא לא נכנס למארז טוב תנו עצות תקציב עד 150
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולם למה שאני בבאס גבוהה אני לא יכול להפעיל את ההפשרות של ה CPU על AGRSSIVE ?? ורק על OPTIMAL ?? והשאלה מה עדיף באס יותר גבוהה במצב OPTIMAL או באס יותר נמוך במצב AGRSSIVE ??
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-