אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי מארז שוכב, ולכן הגובה שלו הוא בדיוק גובה כרטיס PCI-E. יש לי כרטיס מסך 6600 של LEADTEK המאוורר שלי נדפק, ואני צריך להחליפו. אני לא מוצא מאוורר חלופי. כל המאווררים שמצאתי בינתיים (זלמן 700,900, arctic cooling) חורגים בגובה מגובה הכרטיס. אני ממש נואש! הפתרון שאני רואה כרגע הוא להחליף מארז.. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מאוורר? אפילו מקורי פשוט..
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אשמח לשמוע את דעתכם לפני הזמנה,תודה. מצ"ב קישור: http://www.swiftnets.com/products/H20-220-APEX-plus.asp
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
מישהו הצליח להביא אוברקלוק משמעותי עם שתי זכרונות של 512 מהסוג שהצגתי?
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
הי כפי שאתם יכולים לראות במפרט שלי- המעבד שלי כרגע ב866@910 העלתי ל950 (זא באס 146) ואין לי בעיות יציבות מיוחדות בינתיים.. ואני לא יודע אם כדאי לי להעלות מתח או לא? איך לדעת? איך לבדוק יציבות?
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
יש לי איזה מאורר שקניתי מחשב חדש הוא אמר לי שזה מומלץ.. אז קניתי! המאורר זה מתחבר ליחבור (לא בטוח) של הAGP זה מאורר לא רגיל...... משהו מכיר את המאורר הזה זה מאורר טוב?
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה המלצה לקירור אוויר שנחשב הכי שקט למעבד core 2 duo. תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי אובר מ 2.6@3.25 רק למעבד בלי הזכרונות עשיתי טסט ב S&M כדי לבדוק טמפרטורות הרצתי בשני המצבים פעם בתדר האורגינלי ופעם באובר במשך 11 דקות בתדר האורגינלי הטמפרטורות במנוחה הם 33 ובמאמץ 100% 60 מעלות באובר קלוק הטמפרטורות במנוחה 33 ובמאמץ 100% 65~67 מעלות ואני עם קירור סטוק ומארז פתוח מה אתם אומרים זה טוב אפשר להחזיק עם זה עברתי גם את כל הבדיקות של הפריים95 והS&M בהצלחה והכל יציב!! מה אתם אומרים זה טוב?? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרטיס מסך: AGP 4x: nVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X. לפני כמה זמן פתחתי את המחשב וראיתי שהמאורר של הכרטיס פשוט תקוע ולא זז. אני יודע שזה לא "בריא" שהכרטיס ישאר ללא מאורר לכן אני צריך לקנות קירור או מאוורר שיתאים לו. הסכום המירבי הוא 150 שקל אני אישמח כמה שפחות. תודה מראש בר!
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חור למאוורר בפרספקס השאלה אם זה מתאים או לא.
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אני רןצה לקנות ספק חדש שך thermltake ובתמונות יש לו 2 מאוררים אחד למעלה ןאחד סטנדרטי מאחור המאורר למעלה לא מסתדר לי מה אני אמור לעשות חור במארז או לתקוע אותו בצמוד למארז ככה לא היה לו אוויר לא לדחוס ולא לדחוף מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
קודם כל קניתי מחשב חדש עם מעבד E6750 ולא בא איתו משחה טרמית והבנתי שמה שיש על המאוורר שבא עם המעבד זה די גרוע. אז קודם כל אני רוצה לשאול על איזה משחה טרמית אתם ממליצים לי וגם אם אפשר חנות בירושלים, כי חבל לי לשלם על משלוח שיעלה יותר מהמשחה ובנוסף רציתי לשאול האם יש צורך לנקות את המעבד עם אלכוהול לפני שאני שם את המשחה, כי אני כבר התקנתי את המאוורר עליו בעיקרון שבא איתו אבל עדיין לא הפעלתי את המחשב (כמו שציינתי, מחשב חדש) תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
יש לי מעבד-asus p4sgx-mx (הוא ממש גרוע אני יודע)עשיתי לו אובר קלוק קטן והוא התחיל לצפצף לי אז כיביתי אותו הוצאתי את הבטריה בלה בלה בלה מה יכולה להיות הבעיה שלו...?
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
איזה מארז הכי משתלם מבחינת קירור(לא יופי)ורק קירור למחשב עד מחיר של 300 לא כולל ספק...? אני מתלבט כי אני רואה שלhec 6a19 ו 6a21 יש רק 2 מאוורים...אני גם מתכוון לקנות מאוורים אחרים אבל מבחינת כמות המקום למאוורים... בsunbeam transformer יש מקום ל5 מאווררים... מה הכי משתלם?
-
- 5 תגובות
- 458 צפיות
-
-
כבר זמן מה שהכרטיס שלי נח על טמפרטורות מבעיותות של כ 95 מעלות. לאחר בדיקת מעבדה, ניקוי ושימון מאווררי כרטיס המסך (Leadtek GeForce 6800GT) המסקנה הייתה חד משמעית - הקירור הרוס. כרגע טמפ' הכרטיס נעה בין ה 80 מעלות במנוחה, דבר שלא יכול להימשך. מכיוון שאין לפנדה אחריות על קירור החלטתי לקנות קירור אחר ולגמור את העניין. לאחר חיפוש בפורום והתייעצות עם חברים, הגעתי ל Arctic Cooling NV5 http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=40 רק רציתי לוודאות, רגע לפניי הקנייה, שעשיתי את הבחירה הנכונה. ובכן, דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 458 צפיות
-
-
המאוורר שעל הכרטיס נהרס ואני צריך קירור חדש לכרטיס האם הקירור הזה מספיק טוב Zalman ZM80A-HP VGA Heatpipe Cooler הכרטיס לא הולך לעבור OC ולא אני לא יכול לקחת את הכרטיס לחנות ולממש את האחריות כי הוא נקנה בחו'ל תודה רבה על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות oc לכרטיס מסך עם התוכנה RivaTuner אבל אני לא יודע מאיפה אשמח לקבל הסבר על אופן השימוש בתוכנה
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום לכולם למה שאני בבאס גבוהה אני לא יכול להפעיל את ההפשרות של ה CPU על AGRSSIVE ?? ורק על OPTIMAL ?? והשאלה מה עדיף באס יותר גבוהה במצב OPTIMAL או באס יותר נמוך במצב AGRSSIVE ??
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
-
היי, אני קצת אובד עיצות פה יש לי GTO2 X800 ללא OC אבל עם פתיחת צינורות, שעד לפני חודשיים-שלושה עמד על טמפרטורות נורמליות במנוחה, בסביבות ה-30-40 מעלות. המעבד והלוח עומדים על טמפרטורה טובה. לאחרונה הטמפרטורה שלו קפצה ל ל 50-59 מעלות במנוחה, למרות שהמאוורר שלו על 100 אחוז. פתחתי את המארז וניקיתי טוב טוב מאבק והיתה ירידה של 3-4 מעלות, אבל עדיין הוא חם בהרבה מבעבר. אני יודע שהקירור אצלי במארז לא משהו, אבל זו לא הסוגיה כי עד לפני כמה חודשים הכל עוד היה בסדר, מה יכל לגרום להתדרדרות כזו? תודה
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום,לפני כמה שבועות שלחתי את המחשב שלי לתיקון שהמפרט שלו הוא 512DDR 400MHZ (256X2 זכרון אחד של חברת יונדאי והשני של KINGSTON FX5200 2.8GHZ NORTHWOOD MOTHERBOARD:INTEL D865GLC אחרי שקיבלתי את המחשב המפרט היה אותו אחד רק שהזכרון של קינגסטון הוחלף ונראה לי גם הלוח או המעבד כי הטמפ' במעבד שלי תמיד הייתה גבוהה ואמרו לי שזה מזייף בכל מקרה קיבלתי גם מחשב 3.0GHZ NORTHWOOD במקום ה2.8 (בחינם ) ואני רוצה לשאול אם הטמפ' שלו טובות לדעתכם כי אני לא יכול לחבר עוד מאורר מאחורה כי נגמר החיבורים הנה התמונה של הטמפ':
-
- 4 תגובות
- 458 צפיות
-
-
היי חברים שמתי לב שהרבה חברה דיברו פה על משדריך כלשהו שישנו באתר שמסביר כיצד לעשות OC אשמח לקבל קישור למדריך הנ"ל תודה
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
אני נכנסית לאתר של פרונטיר וראיתי את המבנה של המארזים שלהם (09a ו 08a) ולפי מה שראיתי יש להם מבנה די טוב והם גם יותר זולים מה6A19 והם גם באים עם ספקים (מה שאומר שאולי יש אפשרות שהחנות תוריד את הספק ויחד עם זה ירד גם המחיר) והם יותר יפים (לטעמי) בכל מקרה מה אתם אומרים כדי לקנות מבחינת קירור לעומת מחיר את ה6A19 או את אחד המארזים שלהם שעולה פחות לינק לאתר: http://www.frontier.com.tw/htm/product/case.htm לינק דגם 09A: http://www.frontier.com.tw/htm/product/09a/09a_win.htm לינק דגם 08A: http://www.frontier.com.tw/htm/product/08a/08a_win.htm
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
המחשב שלי עמד תמיד על 50 מעלות ללא מאמץ לפי תוכנת MOTHERBOARD MONITOR אתמול החלטתי להחליף לו משחה תרמית וזה הוריד ת הטמפרטורה ל35 מעלות ממוצע בלי מאמץ האם זה אפשרי שמשחה תרמת הורידה 15 מעלות? יש לי AMD 3000+ וקירור של AMD והשתמשתי במשחה מבוססת סיליקון של STAR
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
איפה קונים תופסים לקירור של מאבד נישבר לי תביאו אתר בבקשה אחים שלי
-
- 4 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אני מתכנן אחרי ירידת המחירים ביולי לקנות E6540 ולעשות לו OC, אך שיגיע הזמן הזה איך אני אדע מהמקסימום שלו, כדי שאני יוכל לקבוע לי מהיעד... תודה רבה לכולם רז
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-