אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
היי, טוב, אני רוצה לקנות מארז חדש, חשוב שהוא יהיה בצבע שחור, גודל midi (לא יותר). צריך להיות עם ספק, ושלא יהיה יקר מאוד, ושיהיה עם פוטנציאל טוב למודינג (אני רוצה לעשות חלון). חשבתי על המארז הזה: http://pch.co.il/docs/pd612373275.htm אבל הוא קצת יקר (לי). ויש את המארז בלמיר http://lamir.co.il תחפשו שם ב "חיפוש מוצר" MA08-BW הוא עם חלון, הוא ממש זול, אני מאמין שהוא לא טוב כמו ה HEC אבל עדיין... אשמח לקבל הצעות למארזים יותר טובים... (אבל זולים). תודה.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
בעובי של בערך 3-5 מ"מ. אני רוצה לחתוך את זה במידה שאני צריך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
מצאתי בשתי חנויות ברשת... אחת ברמת גן (כולם מכירים) שאמרו לי שצריך שבוע הזמנה... אבל הבעיה שמחר אני ברמת גן... ואחת ברעננה, שלושה ימי עבודה... (רק שזה עולה שם 250 שקל!!!) באילו עוד חנויות יש את המאורר הזה? אם הוא כזה טוב, למה הוא כזה נדיר?! בבקשה, תנו לי חנויות באיזור נתניה שמחזיקות אותו... <<< אם אסור לפרסם שמות של חנויות בפורום נא להחזיר לי הודעות לפרטי או לאיסיקיו 24638960 >>> תודה, נדב
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראיתי בכל מיני אתרים בכל שמוכרים Window Appliques שזה מעין מדבקות כאלו שמדביקים אותן על חלון (של מארז) זה יוצא אפקט של etched - חרוט. אפשר לקנות כאלה בארץ? (איפה?) הייתי מעדיף להכין את זה... ראיתי באתר קובץ אם הרבה תמונות שאפשר להדפיס, איך אפשר להדפיס את זה על נייר מדבקה ככה שזה ייצור את האפקט של החריטה? צריך להדפיס בצבע מסוים? תודה, דוד.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
חודש הבא קונים לי מחשב חדש ואני רוצה לקנות את גוף הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7266 רציתי לדעת אם אני יוכל להלביש על גוף הקירור מאוורר 80 מ"מ, ולא מאוורר 92 מ"מ. יש אפשרות כזאת?
-
- 8 תגובות
- 457 צפיות
-
-
על לוח האם יש לי שלושה חיבורים למאווררים (cpu fan, fan1, fan2), כאשר הם תפוסים ע"י מאוורר המעבד, ומאווררי מארז. אני רוצה לשים מאווררים גם על כלוב הדיסקים ולחבר אותם לבקר כדי שאוכל לראות ולשלוט על מהירות הסיבוב. האם אפשר להוסיף / לפצל איכשהו את החיברוים שיש לי על הלוח? אם לא, אז אם אני מתקין מאוורר האם הוא בא עם חיישן חום ובעצמו יודע לווסט את המהירות בהתאמה? תודה
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היה לי מאורר מהקופסא של אינטל, החלפתי אותו לאיזה מאוררון חמוד, (רובוט משו) הבעיה היא שהוא לא יושב עם התעלה הזאת במארז ומוציא את האוויר מאחורה, ככה שחלק מהאוויר נכנס לבפנים ויושב לי על הכרטיס מסך שעלה באיזה 4-5 מעלות שלא בא לי עליהן, בטח לא כשהכרטיס מסך לא מתאמץ בכלל. כשאני מפריד ביניהם אפילו עם היד המעלות יורדות בערך ב2, יש איזה פתרון קליל וביתי ליצור מחיצה ביניהם? לא עולה לי כלום :\
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה חום המעבד שלי,אז הורדתי 2 תוכנות: 1)AIDA 32 2)Motherboard Monitor 5 משום מה כל אחת מהתוכנות מראה לי משהו אחר לגמרי ה AIDA מראה לי 32 בעוד ש MBM מראה לי 50 . משהו יודע איזו אחת מדוייקת יותר ? או אולי תוכנה אחרת שהיא נותנת נתונים נכונים בתודה מראש על כל תשובה טל
-
- 11 תגובות
- 782 צפיות
-
-
איזה טוב יותר? ENERMAX UC-106TMFA black או Vantec EZ-Swap removable hard drive racks ???
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום, בקרוב מגיע אליי השילוש הבא: Intel core i7 930 Asus P6X58D Premium OCZ Intel XMP 1600Mhz 8-8-8-24 אני רוצה לעשות OC למעבד להשוות אותו לתדר של הזיכרונות כלומר שהמעבד יעבוד ב1600, אני לא רוצה לגעת במתחים, ממה שהבנתי המעבד מגיע בבאס של 133 וכל מה שאני צריך לעשות זה להעלות אותו ב(כמה?) כדי להגיע ל1600MHz בנוסף, כרגע זה עם קירור סטוק אבל אם כדי לעשות את הOC הרצוי אני צריך לקנות קירור אז כנראה שנקנה את ה D14. הבעיה שלי שאני לא מועדכן בחומרה החדשה פעם הייתי קצת יותר בעניינים ואני יודע שתמיד היו עובדים עם מחלקים של 1:1, גם היום זה ככה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
JIUHB או JIUCB. קיבלתי מ-PCH את JIUCB שבוע 325 במקום JIUHB והם אמרו לי שאם אני לא ירצה אותו הם יחליפו לי אותו, אז באתי להתייעץ איתכם חברים איזה סטפינג טוב יותר ל-OC.. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 910 צפיות
-
-
כתבתי ת'רד אתמול ולאחר ש"נמחק" כתבתי אחד חדש בבוקר וגם הוא נעלם ...
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכם, הרכבתי מחשב חדש באופן עצמאי (לא הורכב בחנות) ואני רוצה לדעת האם נתוני הטמפרטורות של המערכת תקינים. טמפרטורת המעבד נעה סביב ה-43 מעלות, כאשר לעיתים היא גם מגיעה לסביב ה-50 מעלות (אחרי שאני משחק NFS, למרות ש-NFS אמור להבנתי "לטחון" את הכרטיס מסך ולא את המעבד...). טמפרטורת כרטיס המסך נעה סביב ה-47 מעלות במנוחה, כאשר לאחר שאני משחק NFS עם כל הפילטרים פועלים על High/Max ברזולוציה של 1024X768, אני מגיע גם לטמפרטורה של 60 מעלות בערך. הנתונים האלה נחשבים תקינים ? או שיש סיבה לדאגה ? מפרט המחשב מעודכן בפרופיל למי שמעוניין - מאוורר ה-25cm של המארז מכניס אוויר ומאוורר ה-12cm מאחור מוציא אוויר. תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הוא לא מתאים אבל אולי יש למישהו משהו לחדש לי? למי שיש מעבד AMD בסוקט AM2, איזה קירור הכי כדאי לו לקנות?
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, יש לי PRESCOTT P4 3Ghz, על לוח ASUS P4P800SE (זה Socket 478). הטמפרטורה הייתה 60 במנוחה אז שמתי את ה Big Typhoon. בהתחלה זה היה ממש טוב - הטמפרטורה ירדה ל 28 מעלות. אבל לאט לאט (חודשים) היא החלה לעלות - עכשיו היא כבר אזור ה 45 מעלות. פעם אחת היא אפילו עלתה ל -90 ואז הדקתי עוד יותר את המאוורר והיא ירדה שוב. והגרוע מכל - פעם בכמה חדשים המחשב לא עולה. אני מדליק אותו, יש מתח נוריות הכל, אבל אין תגובה - אפילו לא המסך של ה BIOS (זה לא ספק - החלפתי ל liberty400). אז אני מזיז קצת את המאוור, מהדק אותו, מוציא את כל החומרה האפשרית, מנסה הכל, ופתאום הוא חוזר לחיים. ממש לא ברור מה הסיבה לכל זה (גם לא נראה לי הזכרונות - ניסיתי להוציא את כל ה DIMMים, להשאר אחד אחד, סלוט ס…
-
- 13 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי amd Athlon XP 64 3000+ socket 754 ואני רוצה לעשות אוברקלוק איזה מאורר כדאי לי התקציב עד 150-160 לא כולל משלוח
-
- 1 תגובה
- 412 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים קיבלתי את הXP120 עם הThermoflow 120MM עליו למעבד שלי ומשום מה אני לא ממש מרוצה מהטמפ' של המעבד שלי בכל זאת... הטמפ' הן: 30-33 במנוחה 34-36 במאמץ. מה דעתכם? אני די מבואס מפני שההבדל היחיד הוא שהטמפ' במאמץ ירדה מ38 לסביבות 35 מעלות שזה די כלום.. האם אלה טמפ' נורמליות או שיש מצב שהגוף קירור לא הורכב טוב? עוד דבר זה שאמרו לי שהטמפ' של הלוח אם והצ'יפסט ירדו לאחר התקנת הגוף קירור - דבר שלא קרה תודה לעוזרים, עמית
-
- 14 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מסך: DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL זיכרון: TWINMOS 4GB (1024X2) + (1024X2 DDR2 800MHz CL5 מארז: GIGABYTE TRITON 180 TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-AX1CA ספק כוח: אנרמקס ליברטי 400W -------------------------- או שאני צריכה בשביל OC את: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי היום מחשב חדש עם מעבד AMD 445 ולוח GIGABATE 770T UD3 פתחתי את הליבה הרביעית והיא נפתחה בקלות והרצתי OCCT שעתיים זה מספיק בשביל לדעת שהליבה יציבה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רק אחרי שקניתי אותם ידעתי שהם יכולים רק' להוציא אוויר ולא להכניס.. אז חשבתי שאולי אני אוכל לשים אותו מהצד החיצוני של המארז בשביל שיכניס, האם כדאי לי? יש לי רק חיבור אחד של השלוש פינים שהמאוורר מתחבר אליו ויש לי 2 מאווררים, אני יכול לקנות אולי בחנות מחשבים משהו שיתחבר ללוח שאני אוכל לחבא את המאוורר/מתאם מה3 פינים(זכר) למולקס?
-
- 8 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ובו אני צריך מערכת קירור מים איכותית שתתאים לOC די גדול שאני מתכנן לבצע בעתיד...! אני קצת חדש בעסק של הקירור מים כך שאם מישהו יוכל להסביר לי על זה בקצרה אני אשמח, בנוסף למעבד אני מתכנן לקנות X1900XT ואני צריך קירור גם בשבילו.. שמעתי שצריך להוסיף עוד צלע ... או משהו כזה :-\ אני לא יודע.. בכל מקרה אשמח לקבל המלצה למערכת טובה..
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
קניתי לא מזמן וניסיתי לחבר ללוח אם שלי (3 פינים) אבל לא עבד .. לא הגיב לא זז לא הראה כלום המחשב .. - asus p4p800.. אז חיברתי לספק דרך 4 פינים .. - חיבור של ההארד דיסק וזה עובד יפה אבל מה אני לא יכול לדעת כמה סיבובים הוא עושה... וגם יש בעייה בשליטה בו .. אומרים בקופסה שיש לו שלושה מצבים ואני אל ידוע על איזה מצב אני כל פעם .. וגם המגעים של המפסק מהירויות לא טובים כל כך כאילו אני רק נוגע בהם חזק זה משנה מהירות .. לא משנה לאן אני מסובב. .. בבקשה תעזרו לי .. . תודה.
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי, מתכנן לשדרג את המעבד+לוח אם בחתימה לI5 3570K בשילוב עם לוח אם ASROCK Z77 PRO 4 האם ללוח יש הגבלה מסוימת מבחינת OC?המעבד ישולב עם המוגן 2 שמורכב כרגע במעבד AMD(עד כמה שזכור לי המוגן 2 יכול להתאים את עצמו לכמה תושבות). תיהיה בעיה מסוימת להגיע לאזור ה4.8GHZ ?זאת המטרה בעיקרון.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
MotherBoard Asus P4P800 E - socket 478 חשבתי על זה: http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=146&pr_name=7700 תקציב: עד 200 ש"ח יש לכם המלצות אחרות? יש לכם חוות דעת על הבחירה? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 651 צפיות
-