אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
Barton2500+Zalman7000Cu בלי אוברקלוק... מנוחה : 38 מאמץ : 43 עם אוברקלוק... מנוחה : 41 מאמץ : 47... 2100@1833 memory 400@434 התוצאות האלה ישנו אפילו שעה אחת מאורך חיי המעבד?... בלי אוברקלוק ועם הקירור הסטוק ... זה יותר חם מעם אוברקלוק והזלמן.. לכן אני שואל... תודה ...
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם הגוף קירור Thermalright XP-90 יתאים ללוח-אם Gigabyte GA-K8NS Ultra-939..? ואפשר בבקשה המלצה למאוור (92mm) לגוף קירור הנ"ל? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולכם. היום ניסיתי לשבור שיא אישי ולעבור את ה2200@2706mhz שהגעתי אליהם עם מעבדי. הפעלתי מזגן - הסרתי דלת מארז וכיוונתי מאוורר על המערכת , העליתי מתח מעבד שוב ל1.7V והתחלתי במלאכה. שמתי בהתחלה את הבאס מ230mhz כמו שאני עובד ביומיום על 250mhz תחילה ( השיא הקודם היה 246mhz יציב) ועשיתי SAVE בביוס . המחשב לא עשה POST וחזר למהירות סטוק 200mhz . חשבתי..טוב...אולי הגזמתי קצת...אז שמתי בחזרה על איך שאני עובד ביומיום - 1.55V@ 230mhz . ושוב פעם המחשב לא הגיע לPOST !. חשבתי שמשהו מוזר פה.... ואז שמתי לב שהVcore של המעבד נעה בין 1.48-1.5 V ... שזה פחות מהדיפולט של המעבד שהוא 1.55V ... העליתי את הVcore של המעבד ל1.65V והופ ! יש POST והכל תקין - והVCore שלי הוא 1.55V לפי …
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
עכשיו סוף סוף המעבד יכול לרוץ על 245mhz x14 ולעומת זאת עם Bios 26 הוא אפילו לא עלה לי על 243mhz אבל מה ... סופר פי לא השנתה 1M ב40 שניות בידיוק כמו בOC של 240mhz x14 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לי את המערכת הבאה הינה מפרט קצרצר p4c800e-deloxe 2x512 gail p4 3.2 1 m perscot ספק tt 480w buterflay וקירור מיים טוב.. וכו וכו וכו (תיראו חתימה) בקיצור עם אני נותן יותר מ-1.6 הספק פשוט אחרי שאני עושה שמירה מתחיל להוציא רעשים חזיקם כאילו אני מוציא לו את המיץ חח וזהו אני לא מצליח להגיע ליותר מ-1.6 כי חוץ מהספק גם המסך לו נידלק וכו וכו העם הבעיה בספק שליי?? אהה ואני אל מצליח לעבור את ה4 גיגה הרץ ב oc כי אני מצליח להגיע ל-4.3 וכו וכו אבל המערכת הפעלה לא עולה ולפי הבנתי צריך פשוט יותר מתח אבל אני לא מצליח לתת יותר לעומת אנשים אחרים שאני רואה שהגיע ל1.8 וכו כוו תעזרוו תודה..
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
חח נו אז מה עם אני מנהל אני גם בן אדם!!! עכשיו נתקלתי בקושי עם תוכנה מסוימת שמאפשרת לבצע אובר קלוק ישלי כמה שאלות כי זה פעם ראשונה שאני עובד הם התוכנה הזאת !!! ראו תמונה: http://img118.imageshack.us/img118/5480/v4el.jpg עכשיו עם אני יעלה את האחוזים שכרגע נמצאים על 28 אז : 1: זה יחשב לאובר קלוק למעבד ללוח אם או למשהו ??? 2:האם זה יקרר יותר תמעבד והמעלות ירדו בצורה משמעותית??? את התוכנה מצאתי בדיסק של הלוח אם שלי עכשיו ישלי עוד שאלה בקשר לאובר קלוק לכרטיס מסך ישלי תתוכנה TRIXX שבאה עם הדיסק של הכרטיס מסך עכשיו ישלי שמה כמה אפשרויות ראו תמונה: http://img161.imageshack.us/img161/678/sdf8qb.jpg עם אני ישנה את זה לאחד מהם ? ניראה לי אני ישנה קוסטום ויעלה תספיד פאן ל 20 אחוז …
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי Asus Geforce 3 Ti200 וברצוני להמהיר אותו. יש לי בעיה עם ניטור הטמפרטורות עליו, 'smartdoctor' משום מה לא עובד טוב. שאלתי היא, האם אוכל להשתמש בארטיפקטים שנוצרים, בעקבות ההמהרה, כסממן לחימום יתר של הכרטיס? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
והאם יש קירור אחר, גם טוב יותר או פחות שאני יכול לשקול ? אני מאוד אוהב ASUS בגדול, כן זה אני, אוהב "מותגים" וגם תקציב לא צריך להוות בעיה... ראיתי את ה-ASUS Silent Knight והוא נראה מעניין למרות שהוא חיקוי של הזלמן... בקיצור, האם הזלמן יתאים ללוח מבחינת גודל, כי יש את כל ה-heatpipes מסביב לsocket.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום... יש לי לוח אם 8KDA3J S-754 sata, gbl ומעבד Athlon 64 3000+ (S-754 וזיכרון 2*512MB A-DATA כרטיס מסך nvidia gforce 5 5200fx ספק 300 w איכותי רציתי לדעת איזה אוברקלוקינג אפשר לעשות למחשב!! ואיזה קירור זה דורש.... תודה רבה רבה!! ???????????????????????????????????????? ובבקשה תענו לי !!!!!
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
הורדתי כמה גירסאות : 2.60 2.5 2.41 והמעבד שלי : AMD Athlon 64 Processor +3200 וכל את מהתוכנות אומרת : The processor detected is not supported AMD Athlon 64 Processor +3200 איזה כן תומכת?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
-
טוב, חזרנו לנושא הנדוש הזה. הפעם אני רוצה לפנות לנציגי החנויות המופיעים בפורום. לאחר שיטוטים רבים בפורומים בחו"ל - ובעיקר בפורומים לקירור מים - מצאתי המלצות חמות לשימוש במאוררי SANYO DENKI (בהם משתמשים לקירור רדיאטורים במערכת קירור מים.). להלן הלינק למאוררים הנ"ל: http://sanyodb.colle.co.jp/product_db_e/coolingfan/dcfan/cooling_dcfan.html בארץ נמכרים מאוררים אילו ע"י חברת קונלוג: http://www.conlog.co.il/Index.asp?ArticleID=67&CategoryID=37&Page=1 אבל....הם לא מוכרים ליחידים! אני מעוניין בסוג זה של מאוררים - הנחשבים מאוד חזקים ושקטים (יחסית ל PANAFLOW, DELTA וכדומה). - בגודל 120 מ"מ על 38 מ"מ הנותנים מעל 100CFM. בעיקר מהסוג הבא: 109R1212H102. אז אולי מישהו ירים את …
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם.... נכול לעכשיו קיים ברשותי מעבד 2.6 ליבת Northwood. עשיתי לו O.C בקטנה ל- 3.2 לכמה אוכל להגיע עם המעבד 3.2 של Northwood. המעבדים הנ"ל עם 512 CASHE. יש לי גוף קירור Big Typhoon.
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אובחן מדובר בכרטיס שהיה אצלי זמן רב על OC קבוע של 500 לליבה ו 350 לזכרונות על לוח IS7 על מתח של 1.7. לאחרונה העברתי אותו הלאה...וכרגע הוא מחובר ללוח על בסיס CHIPSET של VIA לאינטל מסוג P4PB400 - להלן: http://www.viavpsd.com/product/P4PB400_spec.jsp?motherboardId=41 הבעיה: תוך שימוש בדרייברים האחרונים של ATI מסוג 4.9 ו DIRECTX 9C באותו מתח לכרטיס מופיעות התופעות הבאות: 1. הכרטיס עושה RESET למהירות הדיפולטית שלו במשחק COD UNITED. 2. UNREAL 2004 מקרטע דווקא ב OC אבל אין RESET. - בלי OC ללא שינוי פרמטרים אין קירטוע. לאחר שהורדתי את ה OC לאט לאט הבעיות ב COD UNITED המשיכו. רק לאחר שביטלתי את כל ה OC חזרו המחשקים לתפקד יותר טוב. בהתלךה חשבתי שהכרטיס מתחמם - אבל גם לאחר ירידה ב O…
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
המאוורר שעל הכרטיס נהרס ואני צריך קירור חדש לכרטיס האם הקירור הזה מספיק טוב Zalman ZM80A-HP VGA Heatpipe Cooler הכרטיס לא הולך לעבור OC ולא אני לא יכול לקחת את הכרטיס לחנות ולממש את האחריות כי הוא נקנה בחו'ל תודה רבה על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
1.אך ככה דבר ראשון אני רציתי לדעת עם זה נורמלי שבזמן מנוחה הטמפ' של הכרטיס מסך שלי (Sparkle Nvidia Geforce 8600 GT 256 Mb) היא 46C ואני על ויסטה עם מלא דברים פועלים כמו הWindwos Sidebar וה Aero מופעל ? 2.כשאני שיחקתי משחקים כמו Lost planet ב DX10 וKane and Lynch Dead Men הוא עולה ל בין 50 ל60 C זה בסדר או שאני צריך לטפל בקירור שלו? תמונות של איזה קירור יש לכרטיס מסך: על הכרטיס יש קירור רגיל שלו הינה: http://i232.photobucket.com/albums/ee37/Dark_Genius/IMG_0104.jpg עוד משהו קטן לפני כמה זמן כשיחקתי משחקים אני ראיתי ה טמפרטורה שלו ממש עלתה ברמות אז החלטתי לטפל בזה הלכתי וקניתי את הדבר שקוראים לו Fox-2 מחברת EVERCOOL וזה ממש עזר זה כזה דבר לו את האוויר החם מהמארז (אני שמתי א…
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
לפי האתר של זלמן ה-7000 לא מתאים ללוח הנ"ל 1. האם יש דרך כלשהיא להתקין אותו בכל זאת ? 2. אם לא, איזה קירור אחר ניתן לשים בעל ביצועים דומים הן מבחינת שקט והן מבחינת קירור ?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני קונה לבן דודי מחשב חדש עם AMD64 3000+ Socket 754 אבל לפי הניסיון שלי עם AMD המאווררים שהם מביאים לא תמיד מספיקים אז אני רוצה לקנות לו מאוורר , שלא יעשה רעש ושיעשה את העבודה באופן טוב... הוא לא מתכנן לעשות OC אז לא צריך משהו עצבני תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן עשיתי OC למעבד שלי. 2500MHZ@3042MHZ מתח למעבד דרך הביוס : 1.4250 \ מתח ללוח אם : 0.50 (תוספת, אני חושב) \ מתח לזכרונות : 1.8 דרך CPU-Z בדקתי את המתח, ונכתב כי הוא 1.500, וגם בתוכנה OCCT אותו דבר. השאלה היא כזאת : למה ? והאם צריך לדאוג ? ידוע לי ש1.45 למעבד AMD זה במילא דיי הרבה. מדוע המתח לא כמו בביוס ? טמפרטורה מעולה, 43-46 מעלות במאמץ של ORTHOS ד"א, שיניתי את המכפלה לX12, ותדר הבאס הוא בערך 254.
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
יש לי GIGABYTE RADEON 9500 64MB דיי ישן הייתי אומר. האם כדאי לעשות לו אוברקלוק?
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני מתנצל אם הייתה הודעה כזו בעבר, חיפשתי ולא מצאתי. (האמת אני לא מופתע, מי יעשה OC על הכרטיס המעפן הזה). עכשיו לשאלה...יש למישהו נסיון עם OC לכרטיס מסך הספציפי? כרגע הוא ב700MHZ על הCORE והMEMORY, אתמול בלילה עשיתי OC של 850 לCORE ו800 לMEMORY, במשחק כבד (THE WITCHER) הגעתי לבערך 30 בIDLE (במקום 20 ללא OC בIDLE, כרגע למשל...רק כשהבנתי שהטמפ' שלי ממש נמוכה החלטתי לעשות OC ויש לי את הכרטיס כבר שנה וקצת). המפרט שלי כתוב בצד (אני מאוד מקווה שבקרוב חדש חדש), קירור על המסך HEAT SINK STOCK. ברמת העיקרון אני מעוניין לעשות OC כמה שיותר גבוה כדי להקפיץ את הביצועים, משתמש בRIVATUNER. תודה לכל עונה
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
-
המאורר של המארז שלי (נראה לי זה 120MM) התחיל להרעיש פתאום (זה מאורר סטנדרתי שבא עם המארז -HEC), ולא בא לי להוציא כסף על מאורר חדש. יש משהו שאפשר לעשות? ניסיתי להוציא אותו להבריג יותר חזק, לנקות בקטנה עם נייר טואלט כי אין לי פראון אבל זה לא עוזר. האם זהו סימן שצריך לקנות חדש? הוא מסתובב ב-1385RPM, הוא אמור להסתובב ב-1800 לא?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e אלו החלקים שרציתי להוסיף להם קירור... רציתי גם להוסיף עוד מאורר נוסף שיכניס לי אוויר למחשב או יוציא על ידי או חורים בגג המארז או בצד של המארז יש לי פתח איורור מתחת לאיפה שיש חורים לקירור של המעבד שהוא שואב משם אוויר .... איזה 80 בערך בלי מנורה או משו כי אין לי חלון במארז חשבתי אני על קירור לכ.מסך (אם יש משו יותר מומלץ וזול אשמח לתגובה) Arctic-Cooling NV Silencer 6 - rev.2 =155 עכשיו רציתי גם קירור לזיכרון .. רציתי לדעת מה עדיף פלטות או קוביות (עד 50 שקל בערך*) Thermaltake RAM Heatsink - Copper - קוביות VS Thermaltake Copper (A1989) Memory Heat Spreader או זה ורציתי…
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש את הv1 של tt יש את הטוניק(חשבתי על להחליף לו מאוורר) וראיתי סוניק עם 2 מאווררים...כדאי? מה האפשרות הכי טובה ב300 שקל? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-