אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק רציני(עד שלא יהיה יציב) ואני מעוניין שתמליצו לי על זיכרונות ולוח אם שממש טובים לאוברקלוק.. החלקים שבתכנון Q6600 CORSAIR520 APOLLO
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום אנשים הזמנתי את המאוורים של ארטיק 8025 וקראתי באתר שלהם שהם באים עם 3 פינים האם יש לי כבר חיבור במחשב שיתאים לזה??? או שאני חייב לקנות מתאם?? בתודה אמיר
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולכם. היום ניסיתי לשבור שיא אישי ולעבור את ה2200@2706mhz שהגעתי אליהם עם מעבדי. הפעלתי מזגן - הסרתי דלת מארז וכיוונתי מאוורר על המערכת , העליתי מתח מעבד שוב ל1.7V והתחלתי במלאכה. שמתי בהתחלה את הבאס מ230mhz כמו שאני עובד ביומיום על 250mhz תחילה ( השיא הקודם היה 246mhz יציב) ועשיתי SAVE בביוס . המחשב לא עשה POST וחזר למהירות סטוק 200mhz . חשבתי..טוב...אולי הגזמתי קצת...אז שמתי בחזרה על איך שאני עובד ביומיום - 1.55V@ 230mhz . ושוב פעם המחשב לא הגיע לPOST !. חשבתי שמשהו מוזר פה.... ואז שמתי לב שהVcore של המעבד נעה בין 1.48-1.5 V ... שזה פחות מהדיפולט של המעבד שהוא 1.55V ... העליתי את הVcore של המעבד ל1.65V והופ ! יש POST והכל תקין - והVCore שלי הוא 1.55V לפי …
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום ,יש לי מחשב עם מעבד 2000 ישן יחסית, אבל טוב. יש לי מאוור של חברה בשם EVERCOOL והוא עושה טונה של רעש ובדקתי הוא נמצא במהירות 4350 RPM. המעבד בחום של 56 מעלות!!!. רציתי לדעת עם זה קשור למהירות שבה המאוור עובד ,או בגלל ספק או משהו כזה, דרך אגב זה נתוני הספק CODE GEN 400 WATT . ??? תודה. זה המאוור הזה.[url=]http://www.evercool.com.tw/index_eng.htm
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד E2160 עם לוח אם של GIGABYTE 35. כרכטיס מסך 7300GT. האם כרטיס המסך יגביל אותי מבחינת OC למעבד? אני לא צריך להמהיר בשביל משחקים, אלא רק בשביל אפליקציות. תודה
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
למשהו יש מושג מתי יגיע הקירור הזה:http://hwzone.co.il/news/1151839837/60851 לארץ? וואי מטורף כתוב שהוא שוקל 800 גרם? מה זה כל כך כבד שלא יתלוש לי את התושבת מהמקום * בתמונה למטה יש לוח כמו שלי אז ניראה לי שאין לי מה לדאוג הקירור הורכב עליו חח כבר לא יודע
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הקירור הזה אני צריך אותו למעבד Q6600 ויש לי אפשרות להשיג אותו במחיר 150 שקל האם זה שווה??? תודה
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
מישהו עשה פה עם המעבד E6300 ולוח גיגהבייט 965P-S3 אוברקולוקינג מ1.83 במהירות ל3.0 (העלה את הבאס ל430) לא שינה שום מתחים וישתמש בקירור סטוק שהגיע עם המעבד.. אני גם מתכוון לקנות לקנות את אותם דברים השאלה שלי אם גם אני יוכל לעשות את זה יהיה לי גם את המארז החדש של אורורה עם 3 מאווררי 120 האם אני יוכל אפילו לעשות OC יותר גדול? אני לא מתכוון לקנות מאוורר מיוחד למעבד.. ורק את הלוח אם 965P-S3 והמארז אורורה החדש.. עד איזה באס אני יוכל להגיע עם כל זה? שהטמפרטורות יהיו נורמליות ולא יסכן את המעבד בלי לשנות שום מתחים.. עם E6400 אני יוכל להגיע לOC יותר גדול? כי הרי הוא מכפיל פי 8 ולא פי 7 כמו הE6300 (יש להתחשב בחום שאולי במילא כבר יהיה חם מדי ולא משנה איזה מעבד אני לא יוכל לעשות OC …
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, נראה לי שהמאווררים במחשב החדש שלי מאד איטיים, סביב ה1000RPM (לפי אוורסט) איך אפשר לשנות את מהירות המאווררים?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום קבלתי היום צינורות של TYGON מח"ול והם ממש לא שקופים כמו בתמונה הם די מלוכלכים. השאלה שלי היא איך אפשר להבריק אותם שיהיו שקופים ונקים לפני התקנתם במערכת? האם אפשר לנקות אותם במים רגילים או שזה יגרום לקורוזיה במערכת עם מים מזוקקים.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
"בשרת" הביתי שכל כך הרבה זמן כבר רציתי להפעיל אותו ולא היה לי חלקים... לוח אם ABIT NF7-S2G מעבד: AMD SEMPRON 1800 Mhz Socket A זיכרון: DDR1 OCZ DUAL CH PLATINUM EDITION 2-3-2-5 2 GB קירור:TT pipe 101 משחה טרמית מקורית שבאה עם הקירור מאורר ג'נרי עם לדים. כ.מסך:RADEON 9550 GIGABYTE הרדיסקים סאטה: 160 ג'יגה ו 80 ג'יגה (צריך כרטיס הרחבה לסאטה ויצטרפו עליו עוד הרדיסק של טרה בייט ועוד אחד של 80) הרדיסק IDE זמני: 40 ג'יגה ספק די ג'נרי עם מאורר 120 מילימטר. צורב DVD ו כונן DVD קצת שרינק וזה מה שיצא הסידור לא כזה משנה במארז הספציפי הזה כי הוא לא נסגר חח יש לו רק דלת אחת וגם היא לא נסגרת זה מארז שנימצא ליד הפח ליד הבית שלי. תגובות
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
והאם יש קירור אחר, גם טוב יותר או פחות שאני יכול לשקול ? אני מאוד אוהב ASUS בגדול, כן זה אני, אוהב "מותגים" וגם תקציב לא צריך להוות בעיה... ראיתי את ה-ASUS Silent Knight והוא נראה מעניין למרות שהוא חיקוי של הזלמן... בקיצור, האם הזלמן יתאים ללוח מבחינת גודל, כי יש את כל ה-heatpipes מסביב לsocket.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מתוך שעמום (וחוסר שביעות רצון בNSF CARBON) התחלתי להתעסק עם הכרטיס הזה קצת משום מה, אני לא מוצא את טמפ' הכרטיס בשום מקום, וגם תוכנות "חיצוניות" לא מציגות אותו עצרתי , כי הכרטיס חם מידי, ואני לא רוצה לגרום לו נזק , מה המגבלות שלו מבחינת חום? האם לכרטיס יש חיישן בכלל? האם יש לו פוטנציאל לOC? (אשמח לדעת לכמה הגעתם איתו - למי שיש)
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
עשיתי oc לזיכרון adata vistera ddr 500 d12 mb x2 htt:280 ddr volte:2.9 multiplier:8 ככה שהמעבד 2.24נשאר במהירות כמעת בסטוק2.2 זה מסוכן לזכרון ככה? תודה
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שאלה .. יש לי פרסקוט 3.2 ואני באובר ל4 גיגה הרץ וכמובן יש לי קירור מיים.. עכשיו יש לי שאלה.. עם אני קונה את ה- tec מה בדיוק אני צריך בשביל לקבל ממנו ביצועים טובים הכוונה קודם כול איזה ספק אני צריך?? (יש לי את הtt buterflay ) 480 w כמו כן העם כדי לי להוסיף ספק חיצוני נוסף סתם מאלה שעולים 80 שקל של sp שהוא יהייה מחובר אך ורק ל tec או שהספק שלי יחזיק עם ה-tec בלי תוספת של ספק נוסף... 3. על איזה tec אתם ממליצים ?? 4.איך בדיוק אני מרכיב אותו העם ככה.. 1.המעבד ועליו חומר טרמי ואז על החומר את ה- tec ועליו שוב פעם חומר טרמי ואז כול זה לשים את הבלוק קירור מיים שלי?? אינ צודק בדרך שאמרתי או לא?? תנסו לענות לי על השאלות כי במיהד וזה יראהה לי טוב וחיניו אני כמובן יזמין…
-
- 5 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אנשים אני חייב לדעתי מה מימדי הבסיס של המוצרים הבאים: http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/cl-p0024tower112/cl-p0024tower112.htm http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&u=http://www.teschke.de/heatpipes/Neues/Komponenten/CPU_Kuhler/ActiveCool/activecool.html&prev=/search%3Fq%3Dac4g-d%252Bcpu%26hl%3Den%26lr%3D%26ie%3DUTF-8 חיפשתי וחיפשתי בעצמי ולא מצאתי... אשמח לעזרה, תודה :-*
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.... נכול לעכשיו קיים ברשותי מעבד 2.6 ליבת Northwood. עשיתי לו O.C בקטנה ל- 3.2 לכמה אוכל להגיע עם המעבד 3.2 של Northwood. המעבדים הנ"ל עם 512 CASHE. יש לי גוף קירור Big Typhoon.
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי במארז מאוורר למעבד 7000B LED מאוורר על החלון ומקומות פנויים אחד למעלה מאחורה ואחד למטה מקדימה (שניהם 80 MM) הייתי רוצה עצות אילו מאווררים לקנות (עדיף עם לד כחול כי כל השאר כל עם לד כחול) ואיפה למקם .... (הצעות נוספות יתקבלו בברכה... תודה...
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם p35c-ds3r GIGABYTE וקיבלתי איתו תוכנה שנקראת EASY TUNE 5 בשביל לעשות OC דרך מערכת ההפעלה...אם אני אשתמש בה לOC קליל(5-25%) בלי לעשות את כל הדברים שכתוב לעשות במדריך באתר דרך הביוס(לא כולל בדיקת יציבות שאני אעשה) אז הOC יהיה יציב או שאני חייב לעשות את כל הדברים האלו שדרך הביוס?ואיך בודקים יציבות ב-S&M?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
הלוח תומך עד PIII 600 אם אני מחבר מעבר יותר מהיר נניח PIII 800 מה תהיה ההשפעה על ה OC וכיצד כדאי לבצע
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום רב, איזה סוג של קרור מומלץ לסוקט 478 ? בכמה מעלות יורד חום המעבד ? בברכה עדי
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X1800GTO עם קירור של EVERCOOL http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14525&catid=1125 הטמפרטורה במאמץ עומדת על 55+- האם זה טוב ואיך אני עושה אוברקלוק???
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם , פותח ת'ראד חדש ובו נוכל לדלות מידע על איזה סטפינגים קיימים היום בחנויות ברשת עבור מעבדי AMD השונים 1700 - 2800 . מקווה לשיתוף פעולה שלכם.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
יש לי מעבד-asus p4sgx-mx (הוא ממש גרוע אני יודע)עשיתי לו אובר קלוק קטן והוא התחיל לצפצף לי אז כיביתי אותו הוצאתי את הבטריה בלה בלה בלה מה יכולה להיות הבעיה שלו...?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-