אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אוקיי קודם כל נלך על הכרטיס מסך... האם הראםסינקים BGA copper של וונטאק טובים? הם תופסים את החום טוב וכמו שצריך? והאם הם מתאימים ל radeon 9800 pro? ודבר שני מעניין שלהם שראיתי זה הכרטיס מאוורר ( די משעשע לא? ). בעצם זה גם קשור לכרטיס מסך... הנקודה שלי עד כמה לדעתכם הוא שימושי, כי לדעתי מוצר כזה ב-80 שקל בפאנדא'ס זאת די מציאה... במיוחד שהוא מסתובב ב- 5000rpm על מהירות גבוהה... האם הוא מקרר חזק מספיק לדעתכם?? וד"א יכול להיות שבקרוב אעלה תמונות לגלריית המודינג... שם הפרוייקט "חורף במינסוטה" כמובן המטרה היא לקרר את המחשב כמה שיותר ( לא בהגזמה כי אני יודע שלפעמים הוא יכול לקרוס מזה, קרה לחבר שלי) ואז להביא לו חתיכת אוברקלוק בכל מקרה, תודה
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שמעתי על תוכנה בשם Clock Gen או משהו כזה, לעשות OC. אני לא מבין גדול בכל העניינים של הביוס, ואני דיי מפחד להתעסק בזה. רציתי לדעת אם התוכנה הזו קלה וטובה לאוברקלוק (לא הכי כבד..) תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אפשרי בכלל ?? קניתי מעבד חדש , XP 2600 MOBILE , בקרוב אני מתכנן גם לוח אם חדש ABIT AN7 אולי , אבל אני לא רוצה להיפרד מ 1 G זיכרון שיש לי בשני סטיקים של 512 M זיכרון DDR 266 , סתם בשביל הקטע , אם הייתי רוצה לעשות אובר קלוק קטן של 100 - 200 MHZ הייתי יכול ? הקירור שלי סביר . תודה מראש לפונים .
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-
-
ת'אמת שחיפשתי בפורום ועוד במקומות ולא מצאתי משום מה :s05: רציתי לדעת אם איזו טמפ' הכרטיס מסך אמור לפעול במנוחה ואיזה במאמץ. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 473 צפיות
-
-
קראתי שכאשר אני עושה OC אז אני מאבד את האחריות . אבל נגיד ועשיתי OC והכרטיס נשרף, איך החנות שקניתי ממנה יודעת שהכרטיס שרוף כתוצאה מ- OC? מה הסיכוי בערך שיקרה משהו לכרטיס? הכרטיס שלי זה 7300GT של GIGABYTE עד כמה אני יכול לשפר את ביצועיו? אני רוצה לדעת מה הסיכונים ב-OC. ונגיד ואני יעשה אני רוצה המלצה של תוכנה טובה ומדריך קטן איך לעשות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
אשמח לשמוע את דעתכם לפני הזמנה,תודה. מצ"ב קישור: http://www.swiftnets.com/products/H20-220-APEX-plus.asp
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שיני מיקום מארז ועכשיו הטמפ' של המעבד והלוח אם עלתה קצת,כנראה כי המאורר האחורי די חסום. רציתי לדעת מהי הטמפ' המומלצת ללוח אם abit kv8 pro,אם זה משנה,אז לא בזמן מאמץ... כרגע היא נמצאת על 30 מעלות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה המלצה לקירור אוויר שנחשב הכי שקט למעבד core 2 duo. תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
-
הכותרת מדברת בשם עצמה . האם מישהו יכול להגיד לי עם זה אפשרי ??? ובכלל הכרטיס מסך טוב ל OC???
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של לידטק 6600gt במשחקים הטמפרטורה של הכרטיס היא 60 עד 66 מעלות זה טוב? עם לא מה עושים
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני מחפש מישהו שיש לו ניסיון בחיתוך מתכת ומוכן לעזור לי לעשות חלון בדלת המארז מכיוון שאין לי את הכלים ואת הידע הנחוץ. אודה לכל עזרה שתבוא ;D
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
overclock יכול להיות שאני לא יחזור ושהלוח ישרף לא נורא תאחלו לי בהצלחה.. ביי
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
טוב אז ככה, כמו שהנושא מרמז אני רוצה לקנות E6600 ואני נורא רוצה לעשות לו אוברקלוקינג(גם רוצה לדעת איך אם מישהו מוכן להדריך), והייתי רוצה לדעת איזה זכרון/מערכת קירור/לוח אם לקנות שיתאימו לצרכים של האוברקלורינג בצורה אופטימלית, עכשיו קחו בחשבון שאני במסגרת תקציב של כ 4000 ש"ח אבל יכול להביא חלקים במחירי עלות יבואנים, אז אל תפחדו להציע גם רכיבים איכותיים. ;D בתודה מראש לכל מי שיתייחס אליי...
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
קודם כל קניתי מחשב חדש עם מעבד E6750 ולא בא איתו משחה טרמית והבנתי שמה שיש על המאוורר שבא עם המעבד זה די גרוע. אז קודם כל אני רוצה לשאול על איזה משחה טרמית אתם ממליצים לי וגם אם אפשר חנות בירושלים, כי חבל לי לשלם על משלוח שיעלה יותר מהמשחה ובנוסף רציתי לשאול האם יש צורך לנקות את המעבד עם אלכוהול לפני שאני שם את המשחה, כי אני כבר התקנתי את המאוורר עליו בעיקרון שבא איתו אבל עדיין לא הפעלתי את המחשב (כמו שציינתי, מחשב חדש) תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
יש לי מעבד-asus p4sgx-mx (הוא ממש גרוע אני יודע)עשיתי לו אובר קלוק קטן והוא התחיל לצפצף לי אז כיביתי אותו הוצאתי את הבטריה בלה בלה בלה מה יכולה להיות הבעיה שלו...?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לפנטיום4 1.8 שלי כרטיס 6800 רגיל. העניין הוא שאני פוחד שעם המארז שלי, תהיה התחממות יתר של המערכת בגלל הכרטיס(9600 פרו לא עושה שום בעיות). עד כמה זה משמעותי? והאם הקירור של לידטק הוא טוב?
-
- 6 תגובות
- 473 צפיות
-
-
איזה מארז הכי משתלם מבחינת קירור(לא יופי)ורק קירור למחשב עד מחיר של 300 לא כולל ספק...? אני מתלבט כי אני רואה שלhec 6a19 ו 6a21 יש רק 2 מאוורים...אני גם מתכוון לקנות מאוורים אחרים אבל מבחינת כמות המקום למאוורים... בsunbeam transformer יש מקום ל5 מאווררים... מה הכי משתלם?
-
- 5 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מד טמפ' למחשב (כמה שיותר חיישנים יותר טוב ) וגם בקר למאווררים אבל אני רוצה גם את האופציה של לכבות את המאווררים ובזה עדיין לא נתקלתי !! אני מעוניין להשקיע עד 300 שקל וכמה שפחות יותר טוב ! יש הצעות ??
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה בעיה כבר זמן מה.. כשאני נכנס למשחקים המאווררים שלי מתחילים להרעיש כמו מסור ...והמחשב מתחיל להתחמם ... פתחתי את המחשב וראיתי שהאחד שרועש באמת הוא המאוורר של המעבד ... מישו יכול להסביר לי מה הבעיה ומה לעשות? ( אם זה שאלה מפגרת אני מצטער אני חדש בעסק .. ???)
-
- 6 תגובות
- 473 צפיות
-
-
ועד כמה לפי דעתכם אפשר? מה צריך, איך זה עובד, איפה צריך לדחוף ידיים ועל מה ללחוץ?
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני לא יודע למה המהירות של המעבד שלי והFSB קצת גבוהות מהסטוק יש לי AMD 3200 והוא פועל על 2009.1\2000 והFSB שלי פועל על 200.9\200 זה בסדר או שזאת בעיה??
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-
-
היצעו לי אתTwinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium BH-5X2 אבל זה יכול לעבוד כ דואל? אני יכול להשקיע עד 1400
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e אלו החלקים שרציתי להוסיף להם קירור... רציתי גם להוסיף עוד מאורר נוסף שיכניס לי אוויר למחשב או יוציא על ידי או חורים בגג המארז או בצד של המארז יש לי פתח איורור מתחת לאיפה שיש חורים לקירור של המעבד שהוא שואב משם אוויר .... איזה 80 בערך בלי מנורה או משו כי אין לי חלון במארז חשבתי אני על קירור לכ.מסך (אם יש משו יותר מומלץ וזול אשמח לתגובה) Arctic-Cooling NV Silencer 6 - rev.2 =155 עכשיו רציתי גם קירור לזיכרון .. רציתי לדעת מה עדיף פלטות או קוביות (עד 50 שקל בערך*) Thermaltake RAM Heatsink - Copper - קוביות VS Thermaltake Copper (A1989) Memory Heat Spreader או זה ורציתי…
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
כמו שכולנו יודעים ב OC אנו ממהירים את המעבד ולפעמים גם את הזכרונות. אני רוצה לעלות את נושא המהרת הגשר הצפוני אשר קורה במקביל להמהרת המעבד. התרד מבוסס על המאמר של TONY מ OCZ שנמצא כאן: http://www.bleedinedge.com/forum/showthread.php?t=29757 והתרד הבא מ XS: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=106834 ע"מ לפשט את הנושא אני רוצה להתייחס לגשר הצפוני כמו אל מעבד - לומר שיש לגשר הצפוני מכפלה ותדר, וכן מגבלת תדר אוברקלוק התלויה במתח שניתן לגשר הצפוני. בוא נניח שהמהירות הנומינלית של הגשר הצפוני מוגדרת כ MHZ 400. על מנת לקבוע את ערכי המכפלה ותדר הבסיס של הגשר הצפוני יש לבחון את ה - FSB STRAP. תדר בסיס של ה-NB מכפלה FSB STRAP 533 3 …
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-