עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Eden 6600,

קניתי מחשב חדש (אמור להגיע בימים הקרובים) ורציתי להשקיע בו טוב בנושא של האיוורור והקירור. מה אתם ממליצים לי לעשות? (מה לקנות, איך להרכיב וכו'...) אגב, כרגע אני חושב על אירוור רגיל (לא גז או מים) תודה

• 5 תגובות
    • 486 צפיות
  2. Started by lipa,

מה יותר טוב INTEL או AMD ל-OC ? זה שאלה מאוד כללית , ברור שזה תלוי בלוח-אם, בזכרונות ,בקרור,ואפילו בדגם מסוים של מעבד היה לי ויכוח עם חבר לגבי איזה חברה עדיפה ל-OC ,ולא הצלחנו להגיע לתשובה חד-משמעית יש לזה תשובה בכלל ?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  3. Started by ed1,

http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADA3000AEP4AR מה המשמעות של הנתון Max Temp 70°C בלינק שח המעבד? האם זה אומר שהמעבד הזה יכבה את עצמו כשיגיע ל-70 מעלות? אם המעבד מכבה את עצמו כל המחשב נכבה לגמרי? היתה אצלי בעיית התחממות ואני חושב שהוא עבר בהרבה את ה-70 מעלות ונכבה רק ב-90 לפי מה שמוגדר בביוס עד איזה טמפ' של הרד דיסק זה נחשב מקובל וסביר? שאלה אחרונה, חיברתי פיסית חיבור SATA לדיסק אבל איך אני יכול לדעת אם הוא מזוהה כ-SATA ולא כ-IDE? שמעתי שיש דיסקט עם דרייבר מיוחד אבל אצלי לא היה כזה. AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 AMD Athlon 64 3000+ (S-754) WESTERN DIGITAL 80GB SATA

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  4. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי התבטאות אחת כזו.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  5. Started by TARON,

ישלי כרטיס מסך X550 256 MBG 128 BIT עם אני נותן ל ATI TOOLS להעלות ולבדוק לו לבד יש אפשרות כזאת יש מצב שהכרטיס ישרף???????????...או משהו יקרה לו מבחינה שהיא בלתי הפיכה?? אני לא רוצה לישרוף אותו ???

6. Started by amitaiz,

המאוורר הרגיל מרעיש מאד, יש משהו שקט יותר וזול?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  7. זאת אומרת גם למעבד גם לכ. מסך גם ללוח עם..?

8. שלום. יש ברשותי מארז Antec TX1088 AMG 480W Metallic Grey SOHO Case וברצוני לשדרג את המחשב לרכיבים חדשים. בין רשימת הקניות שלי נמצא גם: כרטיס מסך: Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe קירור לצ'יפסט: ZALMAN ZM-NBF47 Northbridge cooler השאלה שלי היא, האם יש מספיק מקום להכיל במארז הנ"ל גם את הכרטיס מסך, (כפי שהבנתי, הוא עצום בגודלו) וגם את הקירור לצ'יפסט. ואיזה לוח אם הכי טוב מהבחינה הזאת? אני מעדיף לוח של ASUS... שאלה נוספת, האם אמור להגיע לארץ בזמן הקרוב המאוורר של zalman CNPS8700 LED? מקורות לחומרה: Antec TX1088 AMG 480W http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7191 Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?l…

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  9. Started by Nirer,

מה קורה? שוב הגעתי בכדי להשוות: איזה מאוורר יותר שקט וגם יותר טוב בביצועים? יש לי E8400 OC אז היה: Thermaltake Big Typhoon VX או זה: Thermalright Ultra-120 eXtreme ?? תודה!!

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  10. Started by BMD,

אפשרי בכלל ?? קניתי מעבד חדש , XP 2600 MOBILE , בקרוב אני מתכנן גם לוח אם חדש ABIT AN7 אולי , אבל אני לא רוצה להיפרד מ 1 G זיכרון שיש לי בשני סטיקים של 512 M זיכרון DDR 266 , סתם בשביל הקטע , אם הייתי רוצה לעשות אובר קלוק קטן של 100 - 200 MHZ הייתי יכול ? הקירור שלי סביר . תודה מראש לפונים .

11. אני יכול לחבר שלוש מאוררים (אחד 120 מ"מ ושנים 80 מ"מ)רגיל בלי ביי-באס?? אם חייב ביי-באס כמה הוא עולה??

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  12. שלום .. אני צריך ליקונת מערכת קירור למעבד שתחזיק אותו בטמפרטורה נמוכה ככל האפשר במאמץ !! 1. http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/a2013silentCat9/SilentCat9.htm עולה 90 ש"ח בערך ואמרו לי שהוא מתאים לי והוא יהיה טוב. 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2267 עולה יותר יקר השאלה עם המחיר שווה ? האם הביצועים אותם בציעוים בטמפרטורה ? אמרו י גם על הזלמן 7000 ALCU אבל הוא יקר .. בכל מיקרה מי מהשניים טוב יותר וממומלץ או יותר וביכלל אם יש משהו עד 175 ש"ח שמקרר טוב יותר תנו פה הצעות. מה שנתתי כאן מותאם למעבדים סוקט 478 3.06 ג'יגה הרץ HT [מה שיש לי] תודה רבה לכולם על התגובות

• 5 תגובות
    • 486 צפיות
  13. Started by Lol10k,

שיני מיקום מארז ועכשיו הטמפ' של המעבד והלוח אם עלתה קצת,כנראה כי המאורר האחורי די חסום. רציתי לדעת מהי הטמפ' המומלצת ללוח אם abit kv8 pro,אם זה משנה,אז לא בזמן מאמץ... כרגע היא נמצאת על 30 מעלות. תודה.

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  14. Started by CrashZone,

ובכן יש לי מעבד 2.53 לוח של אסוס p4p800se וספק ג'נרי. עם זכרונות ג'נריים ביותר, ובמהירות של PC2100 וPC2700 הגעתי עם המעבד ל 3.3 כפי שניתן לראות בפרוייקט OCDB שלי. הגיעה אלי האפשרות לרכוש שתי סטיקים של 512 של גיסקיל מסדרת הFX TCCD, השאלה היא האם כדאי והאם זה ישפר את הOC שלי ניכרות? אני בטוח כי הזכרונות הם שמגבילים אותי, וכי קירור זאת לא בעיה...וספק?טוב אני אחליף מתישהו.. מה דעתכם?כדאי? ואיזה קירור למעבד הכי כדאי לקנות היום?הBT עדיין נחשב לטוב ביותר?(רעש לא מפריע לרוב אני עם SF2 במארז על קצת יותר מחצי).

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  15. אז ככה עשיתי אובר מ 2.6@3.25 רק למעבד בלי הזכרונות עשיתי טסט ב S&M כדי לבדוק טמפרטורות הרצתי בשני המצבים פעם בתדר האורגינלי ופעם באובר במשך 11 דקות בתדר האורגינלי הטמפרטורות במנוחה הם 33 ובמאמץ 100% 60 מעלות באובר קלוק הטמפרטורות במנוחה 33 ובמאמץ 100% 65~67 מעלות ואני עם קירור סטוק ומארז פתוח מה אתם אומרים זה טוב אפשר להחזיק עם זה עברתי גם את כל הבדיקות של הפריים95 והS&M בהצלחה והכל יציב!! מה אתם אומרים זה טוב?? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 486 צפיות
  16. האם הסיילנסר NV1 מתאים לכרטיס V9520MAGIC/T??

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  17. Started by yambtz,

אני רוצה לעשות חור למאוורר בפרספקס השאלה אם זה מתאים או לא.

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  18. Started by dr computer,

אני בונה קירור מיים וחסר לי בלוק תרשמו לי בבקשה הצעות של בלוקים למעבד

19. הפעלתי את EVEREST, ושמתי לב שה MEMORY BUS שווה לCPU FSB שהוא 132.76. גם כתוב שהזכרונות שלי עובדים על 2.5-3-4-6. הלוח שלי תומך בזכרונות עד 266MHZ והזכרונות הם של 266MHZ, אז למה אני עובד על יחס של 1:1 בין ה FSB לזכרונות? יש לי לוח ECS K7S5A AMD Athlon XP 1800+ Palimino

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  20. שאלום כדאי את הקירור הבא לATI1900XT? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=11206 בקשר למעבד: צריך לקחת קירור כמו NINJA או BIG THYPOON אם אני לא עושה OC?

21. Started by zoloboy,

אני רןצה לקנות ספק חדש שך thermltake ובתמונות יש לו 2 מאוררים אחד למעלה ןאחד סטנדרטי מאחור המאורר למעלה לא מסתדר לי מה אני אמור לעשות חור במארז או לתקוע אותו בצמוד למארז ככה לא היה לו אוויר לא לדחוס ולא לדחוף מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  22. Started by nehmia,

יש לי מעבד-asus p4sgx-mx (הוא ממש גרוע אני יודע)עשיתי לו אובר קלוק קטן והוא התחיל לצפצף לי אז כיביתי אותו הוצאתי את הבטריה בלה בלה בלה מה יכולה להיות הבעיה שלו...?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  23. יש לי לוח asrock p4vm800 ועשיתי למעבד פרקוט 3.2 עד 3.76 (זה שהוא עובד יציב בלי קריסות בלי כלום) הגעתי גם עד 4.0 אבל הוא עשה ריסטרטים

• 5 תגובות
    • 486 צפיות
  24. Started by nehmia,

ניסיתי להוריד את התזמונים של הזכרונות שלי אבל המחשב לא עמד בזה... זה אומר שאני לא יכול לעשות אוברקלוק למעבד? המפרט שלי pentium4 northwood mPGA-478 asus p4sgx-mx 512 ddr sdram אני לא יודע איך לבדוק לא כתוב לי ב SANDA

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  25. שלום חברים אני צריך עזרה דחופה ממכם בקשר לעידכון הביוס שלי הלוח זה asus p4pe בקיצור אני רוצה לעדכן ואני לא מבין בזה כל כך תוכלו לעזור לי בבקשה הנה משהו שמתאתי תוכלו לעזור לי בזה http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?root=198&SLanguage=en-us

• 2 תגובות
    • 486 צפיות

דיונים חדשים בפורומים