אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש ברשותי מארז Antec TX1088 AMG 480W Metallic Grey SOHO Case וברצוני לשדרג את המחשב לרכיבים חדשים. בין רשימת הקניות שלי נמצא גם: כרטיס מסך: Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe קירור לצ'יפסט: ZALMAN ZM-NBF47 Northbridge cooler השאלה שלי היא, האם יש מספיק מקום להכיל במארז הנ"ל גם את הכרטיס מסך, (כפי שהבנתי, הוא עצום בגודלו) וגם את הקירור לצ'יפסט. ואיזה לוח אם הכי טוב מהבחינה הזאת? אני מעדיף לוח של ASUS... שאלה נוספת, האם אמור להגיע לארץ בזמן הקרוב המאוורר של zalman CNPS8700 LED? מקורות לחומרה: Antec TX1088 AMG 480W http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7191 Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?l…
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מישהו עשה פה עם המעבד E6300 ולוח גיגהבייט 965P-S3 אוברקולוקינג מ1.83 במהירות ל3.0 (העלה את הבאס ל430) לא שינה שום מתחים וישתמש בקירור סטוק שהגיע עם המעבד.. אני גם מתכוון לקנות לקנות את אותם דברים השאלה שלי אם גם אני יוכל לעשות את זה יהיה לי גם את המארז החדש של אורורה עם 3 מאווררי 120 האם אני יוכל אפילו לעשות OC יותר גדול? אני לא מתכוון לקנות מאוורר מיוחד למעבד.. ורק את הלוח אם 965P-S3 והמארז אורורה החדש.. עד איזה באס אני יוכל להגיע עם כל זה? שהטמפרטורות יהיו נורמליות ולא יסכן את המעבד בלי לשנות שום מתחים.. עם E6400 אני יוכל להגיע לOC יותר גדול? כי הרי הוא מכפיל פי 8 ולא פי 7 כמו הE6300 (יש להתחשב בחום שאולי במילא כבר יהיה חם מדי ולא משנה איזה מעבד אני לא יוכל לעשות OC …
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
"בשרת" הביתי שכל כך הרבה זמן כבר רציתי להפעיל אותו ולא היה לי חלקים... לוח אם ABIT NF7-S2G מעבד: AMD SEMPRON 1800 Mhz Socket A זיכרון: DDR1 OCZ DUAL CH PLATINUM EDITION 2-3-2-5 2 GB קירור:TT pipe 101 משחה טרמית מקורית שבאה עם הקירור מאורר ג'נרי עם לדים. כ.מסך:RADEON 9550 GIGABYTE הרדיסקים סאטה: 160 ג'יגה ו 80 ג'יגה (צריך כרטיס הרחבה לסאטה ויצטרפו עליו עוד הרדיסק של טרה בייט ועוד אחד של 80) הרדיסק IDE זמני: 40 ג'יגה ספק די ג'נרי עם מאורר 120 מילימטר. צורב DVD ו כונן DVD קצת שרינק וזה מה שיצא הסידור לא כזה משנה במארז הספציפי הזה כי הוא לא נסגר חח יש לו רק דלת אחת וגם היא לא נסגרת זה מארז שנימצא ליד הפח ליד הבית שלי. תגובות
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
דפדפתי בין דפי המידע של VIA אחת מיצרניות הצ'פס הגדולות ותראו מה מצאתי http://www.viaarena.com/htmlimages/largefancooler.jpg
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אני עושה OC לראשונה. מפרט E8400 ep35-ds3r 4 GB 800MHZ נכון לעכשיו אני בbus של 358, כשאני רוצה לשנות את המכפלה של הזיכרון יש לי רק 2 או 2.4 כאשר ב 2.4 זה עובר את התדר של הזיכרון. השאלה היא מה עדיף? 2 או 2.4? וביינתים אין לי בשביל מה לגעת בהגדרות המתח של המעבד נכון? האם להשאיר את המאורר בהגדרות האוטמטיות או שזה פוגע ב OC.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
ראיתי שיש כרטיסים שמקוררים אם צלעות קרור ולא עם מאוורר (כמו ב msi 7600gt), איזו שיטה יותר יעילה?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
הכרטיס שלי הוא 7600GT extreme 230mb של leadtek המעלות שלו הן 47 במנוחה ו50-60 במעמץ- קירור סטוק. כל פעם שאני מנסה לעלות אפילו ב 5 ב ATI TOOL ב core ו ב memory אני עושה בדיקה ויש נקודות צהובות אחרי דקה בערך...
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום .. אני צריך ליקונת מערכת קירור למעבד שתחזיק אותו בטמפרטורה נמוכה ככל האפשר במאמץ !! 1. http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/a2013silentCat9/SilentCat9.htm עולה 90 ש"ח בערך ואמרו לי שהוא מתאים לי והוא יהיה טוב. 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2267 עולה יותר יקר השאלה עם המחיר שווה ? האם הביצועים אותם בציעוים בטמפרטורה ? אמרו י גם על הזלמן 7000 ALCU אבל הוא יקר .. בכל מיקרה מי מהשניים טוב יותר וממומלץ או יותר וביכלל אם יש משהו עד 175 ש"ח שמקרר טוב יותר תנו פה הצעות. מה שנתתי כאן מותאם למעבדים סוקט 478 3.06 ג'יגה הרץ HT [מה שיש לי] תודה רבה לכולם על התגובות
-
- 5 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד די ישן (Compaq Presario 2500) עכשיו בנייד יש 3 מאווררים. אחד לא עובד בכלל, השני עושה המון רעש והשלישי עובד בסדר... עכשיו בחנות שממנה קניתי את הנייד אמרו לי שלא שווה לתקן כי לקנות חדש יהיה לי זול יותר... אז רציתי לשאול אם אתה מכירים מקום כלשהו שיוכל לעשות את התיקון במחיר סביר או מקום לקנות מאווררים חדשים + הסבר הרכבה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
היי... מה נשמע? אצלי דיי בסדר חוץ מדבר קטן שמשגע אותי, אני ב-CPU-Z מסתכל על המתחים של המעבד, הם כל הזמן זזים: 1.411 1.425 זה משתנה פעם בשש שניות בערך... טיפה פחות... בערך... זה נחשב יציב? אני עם ספק HEC 580W ACE שלפי ביקורות שראיתי, ה-480W שלו יותר יציב מהנויזטייקר של 480W ... והוא גם מה שנכנס לי בתקציב למערכת עם תכנון SLI =P אבל קיצר - זה בסדר ?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בשם עצמה . האם מישהו יכול להגיד לי עם זה אפשרי ??? ובכלל הכרטיס מסך טוב ל OC???
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
בדקתי בEVEREST והטמפרוטורה של הכ"מ שלי היא 60 מעלות, אני צריך לדאוג מזה? אם לא אז מאיזה טמפרוטורה אני צריך לדאוג?
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות OC ללוח שלי ל P4s333-vm יש אפשרות לעשות לו בכלל???? ואם כן אז תסבירו לי בבקשה ואני רוצה גם לעשות OC לכרטיס מסך שלי שהוא RADEON 9600PRO וגם לו אני לא יודע איך עושים אז בבקשה תסבירו לי תודה!
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שאלום כדאי את הקירור הבא לATI1900XT? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=11206 בקשר למעבד: צריך לקחת קירור כמו NINJA או BIG THYPOON אם אני לא עושה OC?
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום רב, איזה סוג של קרור מומלץ לסוקט 478 ? בכמה מעלות יורד חום המעבד ? בברכה עדי
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
קודם כל קניתי מחשב חדש עם מעבד E6750 ולא בא איתו משחה טרמית והבנתי שמה שיש על המאוורר שבא עם המעבד זה די גרוע. אז קודם כל אני רוצה לשאול על איזה משחה טרמית אתם ממליצים לי וגם אם אפשר חנות בירושלים, כי חבל לי לשלם על משלוח שיעלה יותר מהמשחה ובנוסף רציתי לשאול האם יש צורך לנקות את המעבד עם אלכוהול לפני שאני שם את המשחה, כי אני כבר התקנתי את המאוורר עליו בעיקרון שבא איתו אבל עדיין לא הפעלתי את המחשב (כמו שציינתי, מחשב חדש) תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
שלום . השאלה הראשונה שלי היא כמה ה - OC שאני יעשה ייעל את מהירות המחשב שלי( אם בכלל) יש ליRDR 256 אני יודע שזה איטי אבל הוא זיקרון יקר ולא משתלם להוסיףעוד 256 והשאלה השניה מצטער, על הבורות, קצת טיפשית איך אני בודק את הטמפרטורה של רכיבי המערכת שלי ושל המארזי אני מצפה לתגובות רציניות אל תשכחו אתם לא ידעתם פעם !!
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
המחשב ישן יחסית... רציתי לדעת אם אפשר לעשות לו אוברקלוק לשיפור ביצועיו באופן משמעותי. Intel Pentium 4, 1700 MHz 17 x 100 Motherboard Name Intel Maryville D850MV (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM, Audio) 256 MB (PC800 RDRAM)
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
אני מחפש את הלשונית בTARGET ADAPTER כשאני לוץ על CUSTOMIZE ואין שם את הלשונית עם התמונה של הכרטיס מסך כדי להגביר את מהירות מהאורר... מישהו יודע איך אני מחזיר אותה כדי שאני יוכל להגביר את המהירות או יש תוכנה אחרת לזה? ד"א היום החלפתי כרטיס מסך לאותו הכרטיס פשוט אחר כי הקודם נדפק... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
נכון יש לי בביוס כזה איפה שכתוב כמה mhz המעבד ... אם אני מעלה את זה, זה באמת יעשה לי oc אמיתי ? בלי נפילות ובלי כלום (עם קירור חזק כמובן (-: ) תודה.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום אני חדש בקהילה הזאת את האמת אני נמצא פה הרבה אבל רק קורא החלטתי להירשם אז ככה.. לפי מה שהבנתי OC ממריץ את המחשב יעני החלקים פועלים מהר יותר ואני רוצה לעשות OC אבל אין לי מושג איך (אני NOOB ) אז ככה אני מבקש שתעזרו לי לעשות OC ותגידו בכלל אם כדאי לי. הנה המחשב שלי : המעבד: P4 3.0 לוח אם : ASUS P5SD2-X כרטיס מסך: GEFORCE 6600 GT (כשיוצא כרטיסים חדשים ב 17 לאפריל אני קונה 8600 ) זכרונות:1.5GB RAM 533 הספק : COLORSIT 480W וזהו כול מה שאני יודע אם אתם צריכים עוד מידע אני יכתוב תודה על ההעזרה
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב עם מעבד Q6600 וקירור V1. אתמול רציתי לוודא שכל הטמפרטורות בסדר אז התקנתי תוכנה בשם SPEEDFAN, ואני לא בטוח איך להתחייחס למה שהיא מראה לי. יש פירוט של 4 הליבות Core0: 16c Core1: 16c Core2: 16c Core3: 16c ומתחתם יש Core ללא שום ספרה ליד והוא מצביע על 55 כשהמחשב נדלק רק לפני רבע שעה. כיוונתי את המהירות של ה V1 למקסימום... האם בכלל צריך להתייחס לקריאה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא ABIT AI7 והמאורר שעל הצ'יפסט שלו לא עובד כבר הרבה זמן.. בקיץ היה מאולתר עליו מאורר 40 מ"מ שמצריך שימון כל שבועיים.. בחורף לא צריך אותו אז הוא מנותק. אני מחפש בשביל הלוח עכשיו קירור פאסיבי טוב, אני יודע שהזלמן הכחול מעולה אבל הוא בא עם "קליפסים" שאמורים לעבור בחורים בלוח ואצלי הקירור תפוס עם חתיכת ברזל כזאת למן 2 "קשטות" מתכת קטנות שיש על הלוח (יש 4 אבל זה משתמש רק ב2) ואין חורים בלוח לקירור לצ'יפסט. האם לזלמן יש גם קליפס ללוחות כמו שלי? ואם לא, הייתי רוצה המלצה על קירור פאסיבי טוב אחר.
-
- 6 תגובות
- 503 צפיות
-