אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מאחר ומה שמגביל אותי באובר קלוק שלי הוא שהמעבד נעול מכפלה, ברצוני לפתוח אותו או במילים אחרות לנסות לפתוח אותו. מכיוון שאני אוהב לקחת סיכונים אני ינסה זאת. שמעתי שבליבת barton במעבדי הamd אפשרי לפתוח את המכפלה. צריך לגרום ללוח לזהות את המעבד בתור מעבד MOBILE. אבל השאלה היא איך עושים את זה?!, מישהו שמע על זה ויכול לכוון אותי ולתת לי מדריכים?. עכשיו אם יש דרכים נוסופות אני ישמח לשמוע אליהם. המעבד הוא- amd 2600 + athlon xp (11.5 * 100 , ליבת barton הלוח - msi kt4av\ agp בתודה אלעד
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מאוורר למעבד כי שלי נדפק.. מה אתם מציעים עד 150 שקל (סוקט 478)
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
עכשיו סוף סוף המעבד יכול לרוץ על 245mhz x14 ולעומת זאת עם Bios 26 הוא אפילו לא עלה לי על 243mhz אבל מה ... סופר פי לא השנתה 1M ב40 שניות בידיוק כמו בOC של 240mhz x14 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
חברה אני מחפש קירור מים לציפסט . אני צריך רק את הבלוק כעיקרון .אז אם יש למישהו מידע אפוא אני יכול לירכוש שיגיד לי זה בישביל nForce4
-
- 6 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי Asus Geforce 3 Ti200 וברצוני להמהיר אותו. יש לי בעיה עם ניטור הטמפרטורות עליו, 'smartdoctor' משום מה לא עובד טוב. שאלתי היא, האם אוכל להשתמש בארטיפקטים שנוצרים, בעקבות ההמהרה, כסממן לחימום יתר של הכרטיס? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אוקיי קודם כל נלך על הכרטיס מסך... האם הראםסינקים BGA copper של וונטאק טובים? הם תופסים את החום טוב וכמו שצריך? והאם הם מתאימים ל radeon 9800 pro? ודבר שני מעניין שלהם שראיתי זה הכרטיס מאוורר ( די משעשע לא? ). בעצם זה גם קשור לכרטיס מסך... הנקודה שלי עד כמה לדעתכם הוא שימושי, כי לדעתי מוצר כזה ב-80 שקל בפאנדא'ס זאת די מציאה... במיוחד שהוא מסתובב ב- 5000rpm על מהירות גבוהה... האם הוא מקרר חזק מספיק לדעתכם?? וד"א יכול להיות שבקרוב אעלה תמונות לגלריית המודינג... שם הפרוייקט "חורף במינסוטה" כמובן המטרה היא לקרר את המחשב כמה שיותר ( לא בהגזמה כי אני יודע שלפעמים הוא יכול לקרוס מזה, קרה לחבר שלי) ואז להביא לו חתיכת אוברקלוק בכל מקרה, תודה
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו מעבד amd athlon 3800 x2 dual core יכול להיות שהמעבד עובד אצלו על 10 מעלות? בדקנו גם באוורסט וגם בביוס וזה מה רשום.. והמאוורר של המעבד על 850 סל''ד בלבד.. יש לו מארז די פשוט של ezcool ואין לו מאווררים במארז.. רק אחד שמוציא מאחורה אין אפילו אחד שמכניס האם הטמפ' הגיונית או שזה מחשיד?
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שמעתי על תוכנה בשם Clock Gen או משהו כזה, לעשות OC. אני לא מבין גדול בכל העניינים של הביוס, ואני דיי מפחד להתעסק בזה. רציתי לדעת אם התוכנה הזו קלה וטובה לאוברקלוק (לא הכי כבד..) תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח פשוט לא מצליח לייצב את הE6600 שלי על 3.4 עם סטוק למה זה? אולי בגלל שיש לי קירור STOCK? וזה לא אפשרי לעשות זאת עם סטוק? כרגע הוא עומד על 3.2 בלי שום תוספות למתח ולא לזיכרון הוא עומד ביחס של 1:1 וניסיתי להוריד לAUTO את הTIMING של הזכרונות בתקווה שזה יעזור וייצב לי את המעבד על 3.4 אך גם זה לא עזר.. מה אני אמור לעשות חברה מלבד זה שאני כבר קניתי WATER COOLING SYSTEM ונשאר לי לקנות רק את הרדיאטור..? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, אני מחפש שלושה מאווררים של 80MM ושיהיו כמה שיותר חזקים ומצדי שיעשו רעש של שואב אבק. תקציב עד 50 שקל למאוורר. תודה לעוזרים! :)
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אפשרי בכלל ?? קניתי מעבד חדש , XP 2600 MOBILE , בקרוב אני מתכנן גם לוח אם חדש ABIT AN7 אולי , אבל אני לא רוצה להיפרד מ 1 G זיכרון שיש לי בשני סטיקים של 512 M זיכרון DDR 266 , סתם בשביל הקטע , אם הייתי רוצה לעשות אובר קלוק קטן של 100 - 200 MHZ הייתי יכול ? הקירור שלי סביר . תודה מראש לפונים .
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
ת'אמת שחיפשתי בפורום ועוד במקומות ולא מצאתי משום מה :s05: רציתי לדעת אם איזו טמפ' הכרטיס מסך אמור לפעול במנוחה ואיזה במאמץ. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 474 צפיות
-
-
קראתי שכאשר אני עושה OC אז אני מאבד את האחריות . אבל נגיד ועשיתי OC והכרטיס נשרף, איך החנות שקניתי ממנה יודעת שהכרטיס שרוף כתוצאה מ- OC? מה הסיכוי בערך שיקרה משהו לכרטיס? הכרטיס שלי זה 7300GT של GIGABYTE עד כמה אני יכול לשפר את ביצועיו? אני רוצה לדעת מה הסיכונים ב-OC. ונגיד ואני יעשה אני רוצה המלצה של תוכנה טובה ומדריך קטן איך לעשות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם .. רציתי לדעת עם תוכלו בבקשה לעזור לי לגבי קניית גוף קירור לכרטיס מסך X1800GTO הגוף קירור סטוק שיש לי עכשיו הוא נורא מרעיש.. ולכן אני מעדיף להחליף אותו כדי שיהיה קצת שקט.. חשבתי על Accelero X2 מה דעתכם עליו? התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום .. אני צריך ליקונת מערכת קירור למעבד שתחזיק אותו בטמפרטורה נמוכה ככל האפשר במאמץ !! 1. http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/a2013silentCat9/SilentCat9.htm עולה 90 ש"ח בערך ואמרו לי שהוא מתאים לי והוא יהיה טוב. 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2267 עולה יותר יקר השאלה עם המחיר שווה ? האם הביצועים אותם בציעוים בטמפרטורה ? אמרו י גם על הזלמן 7000 ALCU אבל הוא יקר .. בכל מיקרה מי מהשניים טוב יותר וממומלץ או יותר וביכלל אם יש משהו עד 175 ש"ח שמקרר טוב יותר תנו פה הצעות. מה שנתתי כאן מותאם למעבדים סוקט 478 3.06 ג'יגה הרץ HT [מה שיש לי] תודה רבה לכולם על התגובות
-
- 5 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אשמח לשמוע את דעתכם לפני הזמנה,תודה. מצ"ב קישור: http://www.swiftnets.com/products/H20-220-APEX-plus.asp
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שיני מיקום מארז ועכשיו הטמפ' של המעבד והלוח אם עלתה קצת,כנראה כי המאורר האחורי די חסום. רציתי לדעת מהי הטמפ' המומלצת ללוח אם abit kv8 pro,אם זה משנה,אז לא בזמן מאמץ... כרגע היא נמצאת על 30 מעלות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שאלה .. יש לי פרסקוט 3.2 ואני באובר ל4 גיגה הרץ וכמובן יש לי קירור מיים.. עכשיו יש לי שאלה.. עם אני קונה את ה- tec מה בדיוק אני צריך בשביל לקבל ממנו ביצועים טובים הכוונה קודם כול איזה ספק אני צריך?? (יש לי את הtt buterflay ) 480 w כמו כן העם כדי לי להוסיף ספק חיצוני נוסף סתם מאלה שעולים 80 שקל של sp שהוא יהייה מחובר אך ורק ל tec או שהספק שלי יחזיק עם ה-tec בלי תוספת של ספק נוסף... 3. על איזה tec אתם ממליצים ?? 4.איך בדיוק אני מרכיב אותו העם ככה.. 1.המעבד ועליו חומר טרמי ואז על החומר את ה- tec ועליו שוב פעם חומר טרמי ואז כול זה לשים את הבלוק קירור מיים שלי?? אינ צודק בדרך שאמרתי או לא?? תנסו לענות לי על השאלות כי במיהד וזה יראהה לי טוב וחיניו אני כמובן יזמין…
-
- 5 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש בבעלותי לוח אם של ג'יגה בייט 8s655fx ultra וזכרון פשוט 512מ"ב /400 מג"ה .... אני מתכנן oc בעתיד הקרוב.... רק שאני יודע שהרכיבים לא מזהירים.....(תקנו אותי אם אני טועה).... יש לי אלף ש"ח ורציתי לדעת מה כדאי לקנות....זכרון או לוח אם....?? ( למרות שאני כמעט בטוח שרובכם תגידו לוח אם) אני חשבתי ללכת על הלוח אם של אסוס ( גרסת הדלוקס ..... למרות שהיא כמעט לא שונה מהגרסא שאינה דלוקס) על מה אתם ממליצים?? נ.ב. : יש לי מעבד אינטל 2.8 512 קאש (למרות שגם הוא לא מומלץ לאוברקלוק) / קירור sp94 ...
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לקבוע את מהירות המאוורים נישאתי את התוכנה speedfan והיא לא עבדה ואמרו לי שהיא עובדת רק אם המאווררים מחוברים ישירות ללוח האם,ורק אם הלוח מאשר שינוי מתח ליצאות שלו. עכשיו המאוורים האלה באים עם המארז. אז רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לשנות את מהירות המאווררים בדרך אחרת נ.ב אם זה משנה הלוח אם שלי זה K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E)
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה המלצה לקירור אוויר שנחשב הכי שקט למעבד core 2 duo. תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
-
הכותרת מדברת בשם עצמה . האם מישהו יכול להגיד לי עם זה אפשרי ??? ובכלל הכרטיס מסך טוב ל OC???
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
האם הסיילנסר NV1 מתאים לכרטיס V9520MAGIC/T??
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-