עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. החום במארז/ מעבד - (amd xp 2000 ) כ. מסך fx 5700le (המגיע ללא מאוורר) הגיע ל 80 C, לצערי, לא בנוי לכל המשחות הטרמיות, חלונות במארז וכד'. הצמדתי למארז מאוורר רגיל (ריצפתי מהמסתובבים ) שקט מאד ומהיר, ופתחתי הדופן של המארז, ומאז, ראו זה פלא הטמפ' לא עוברת את 50 מעלות. האם יש איזה שהיא בעיה בפתרון החורני הנ"ל (חוץ מהצורך לפתוח/לסגור המאוורר לפני/אחרי השימוש) ???

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  2. אם כן אשמח להבין כיצד , וכמה מומלץ ל8800GT או שכדאי להריץ את ה FIND OPTIMAL למרות שהרצתי את זה אבל אני לא כל כך מצליח להוציא תא זה לפועל וכמו כן מה מומלץ גבי המאוור , קראתי הרבה תרדים בפורום אבל הם לא התיחסו לתכונה החדשה הזאתי של לוח הבקרה ש לNVIDIA תודה לכל העונים

3. Started by yan_ymar,

אני קונה את המארז Thermaltake Shark כסוף. ואני גם מעוניין בגוף הקירור - BIG TYPHOON. השאלה שלי היא האם הקוטר וכל הנלווה לקירור הזה לא יגע או יפריע לסירקולציה של האוויר אם המאוור האחורי 12CM כי הם דיי יהיו באותו קו..?

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  4. אשמח לקבל עזרה במהירות האפשרית! תודה לכולם, ניר.

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  5. Started by tovx,

שלום רב האם יש גוף קירור יעיל ל DualCore AMD Athlon 64 X2, MHz 4800+ שלא מצריך פרוק לוח אם ויכול להתיישב על הקונסטרוקציה המקורית רוב תודות למשיבים

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  6. Started by JSK,

אני מבצע OC למעבד שלי וביחס האוטומטי (2 וחצי) מהירות הזכרונות היא 667 בתדר הבאס המקורי וכשאני מעלה אותו, תדר הזכרונות עולה בהתאם. אבל, אם אני מוריד את היחס ל2 (1:1) אז התדר של הזכרונות יורדת ונהיה 500 ומשהו. אז למה בעצם מורידים את היחס? לא נקבל בסוף זכרונות איטיים יותר? ובנוסף- את כל האפשרויות שאני עושה בOC (ביטול EIST נעילת תדר הPCI-E וכו') צריך להשאיר גם אחרי הOC (כנ"ל לגבי היחס של הזכרונות). תודה רבה! ;D

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  7. Started by Episode-666,

אז ככה,אני רוכש את המארז עם מפרט מטורף. צריך המלצה ל7 מאווררים חזקים ותואמים של 120MM תודה מראש =]

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  8. כי אני רוצה מעבד עם ל-OC כבד,לוח אם (כמובן שיתאים ושיהיה טוב ל-OC). זכרונות-על איזה אתם ממליצים,תקציב יש אבל אני גם רוצה לדעת מה עדיף,מהירות,חברה מסוימת וכו'. קירור-ל-OC עצבני. מקווה שלא שכחתי כלום. :

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  9. אני חושב לקחת את הקירור של Thermalright SLK-948U ל- A64 שלי ולא בטוח איזה מאוורר אני יכול לקחת. האם מדובר במאוורר מיוחד או כל מאוורר למארז בגודל המתאים (92mm) יתאים? חשוב לי מאוורר שקט http://www.thermalright.com/product_default.htm

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  10. שלום, הורדתי את התוכנה C2NGO ללוח CHAINTECH 7NJS ZENITH שלי... שהוא NFII כמובן והתכנה תקעה את המחשב ישר... באתחול אחר של המשב שעברתי בביוס לפני שהגעתי לווינדוס המחשב תפקד טוב עםפ התכנה והיא הורידה את המעלות כמו שצריך!!! אני ממש רוצה להפעיל כי המעלות העלה חשובות לOC שלי.... למה זה תוקע ואיך לסדר? למה כשפותחים דרך הביוס זה בסדר? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 8 תגובות
    • 459 צפיות
  11. Started by stas12,

בדקתי ב AIDA32 ואחרי בדיקה זה נראה כך: לוח 26-28 מעלות צלסיוס. מעבד במנוחה 32-37 מעלות צלסיוס. מעבד מאמץ 41-42 מעלות צלסיוס. יש לומר שאני משתמש בוולקנו 9 ובמשחה על בסיס סיליקון שמגיעה יחד עם הוולקנו. האם הטמפ' טובה???

• 5 תגובות
    • 459 צפיות
  12. Started by H.I.V,

Duron 850 Gigabyte GA-7ZM VIA KT133 Chipset K7 Series 128 SDram 133mhz עד כמה אני יוכל לעשות לו OC? תודה ד''א תנו פרטים על הלוח הזה ועד איזה מעבד אוכל להרכיב עליו תודה עוד פעם

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  13. ה-8800GT שלי (גרסאת oc בינונית-קלה) מגיע ל-74-77 מעלות במאמץ (crysis) רציתי לדעת אם אתם ממליצים לי להגביר את המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך במקרה הזה, (וזה לא משפיע על האחריות נכון?)

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  14. Started by ArielBiMBa,

טוב שאלתי שאלה דומה בפורום מפרטי מחשב אבל השאלה תפסה כיוונים חזקים של OC והבנה בעניין,אז החלטתי שעדיף לשאול פה. אני מתכוון לקנות מחר את המפרט הבא מTMS: מעבד Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T 593 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L 559 מארז NZXT Apollo No PSU Black 399 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm 260 ספק כוח Compucase HEC 400ART 24PINS 208 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM 24 זיכרון RAM OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 361 דיסק קשיח WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS 406 כרטיס מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail 1580 צורב Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 S2…

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  15. Started by haviv822,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש מעבד 939 AMD 3200 64 BIT SOCKET ואני צריך קרור בשבילו כדי לבצע OC טוב. בנתיים חשבתי על AC Freezaer 64PRO ?

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  16. מה נשמע? יש לי לוח אם של Gigabyte GA-8IPE775-G ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות להרויד את המכפלה שלי בביוס ואם כן אז היכן? אני מעוניין לעשות זאת כדי לעלות יותר את ה-FSB

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  17. המערכת קירור מים הזאת מתאימה למעבד שלי? יש לי מעבד AMD 2400+ http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0005bigwater/cl-w0005.htm ואיך אני יודע אם אני אוכל להתקין את הבלוק מים הזה על המעבד שלי? כי ראיתי שצריך לשים אותו עם החורים שיש על הלוח אם האם ללוח אם שלי יש חורים? יש לי ג'יגה בייט 7VT600-L תודה,טל.

18. Started by marik,

שלום יש ברשותי P4 3.0 GHZ 478 המאורר התחיל להרעיש, אניטל מקורי אז החלפתי את המאורר. אז ככה מרחתי משחה כמו שצריך שמתי את גוף קירור הכל טוב ויפה . נכנסתי לביוס והטמפרטורה של לוח 25 מעלות ומעבד נע בין 42 לבין 44 בדקתי גם בתוכנות כמו EVEREST הטפרטורה של הלוח אותו דבר כמו בביוס ,אבל של המעבד בהתלחה שפותח את SENSOR הוא מראה 55 מעלות חום של מעבד אחרי שניות יורד ל44 כמו בביוס . השאלה שלי למה הקפיצה הזאת של מעלות האם משהוא לא בסדר ? אשמח לקבל תשובה תודה

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  19. Started by coolmeen,

אני רוצה לעשות סקר קטן לכמה האנשים הגיעו עם מעבד ה mobile כדי לדעת מה לשפר, דרך אגב מש יותר שווה זיכרונות ב 200 mhz ב 2-2-2-6 , או 240 ב 2.5-3-3-11 , מה יותר שווה? אני מתכוון ל amd כחשיבות הרוחב פס יותר נמוכה, אז שכל אחד ירשום כאן לאיזה תוצאה הוא הגיע עם איזה קירור וזיכרון, תודה!

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  20. Started by ed1,

http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADA3000AEP4AR מה המשמעות של הנתון Max Temp 70°C בלינק שח המעבד? האם זה אומר שהמעבד הזה יכבה את עצמו כשיגיע ל-70 מעלות? אם המעבד מכבה את עצמו כל המחשב נכבה לגמרי? היתה אצלי בעיית התחממות ואני חושב שהוא עבר בהרבה את ה-70 מעלות ונכבה רק ב-90 לפי מה שמוגדר בביוס עד איזה טמפ' של הרד דיסק זה נחשב מקובל וסביר? שאלה אחרונה, חיברתי פיסית חיבור SATA לדיסק אבל איך אני יכול לדעת אם הוא מזוהה כ-SATA ולא כ-IDE? שמעתי שיש דיסקט עם דרייבר מיוחד אבל אצלי לא היה כזה. AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 AMD Athlon 64 3000+ (S-754) WESTERN DIGITAL 80GB SATA

• 4 תגובות
    • 459 צפיות
  21. מה יותר עדיף לי ? יש לי פרסקוט 3 ג'יגה שבמנוחה הוא על 60 וכשהוא מתאמץ יותר מדי הוא פשוט עושה ריסט אוטומתי. אני צריך איזה קירור טוב למעבד אז חשבתי לקנות אחד מהשלושה הבאים. ד"א, אני רוצה לציין שרעש זה לא איזה שהו פקטור כי המחשב נמצא רחוק מאוד מהחדר שלי ולא אכפת לי שירעיש כמה שהוא רוצה כי אני גם ככה לא שומע אותו אז הנה מה שאני חושב לקנות (אחד מבינהם). אני רוצה לקנות את המאורר שיקרר בצורה הכי טובה כלומר יגיע לטמפ' הכי נמוכות למעבד. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=1578 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2266 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cP…

• 4 תגובות
    • 459 צפיות
  22. מה הם בדיוק מספקים ומתי צריך להעלות אותם ? איזה בעיות אמורות להיות כאשר יש חוסר יציבות כשהם לא מכוונים בהתאם ? בלוח אם ASUS P5W DH DELUXE

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  23. שלום כולם מדבר ranasns לאחר אובר קלוק למעבד p4 1.8 ל 2.07 ללא העלאת מתח המאוור של המעבד (המאוור שיושב על הגוף קרור) לא עובד הגוף קרור הוא tt tr2 גם כן ניסתי להוריד את העובר קלוק ועדין שום דבר לא מחזיר תמאוור לתחייה , מה ניתן לעשות ?

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  24. באיזו טמפ' של הלוח אם ושל המעבד צריך לעצור מלהגביר את ה-OC?

• 4 תגובות
    • 459 צפיות
  25. Started by andrewv,

עכשיו סוף סוף המעבד יכול לרוץ על 245mhz x14 ולעומת זאת עם Bios 26 הוא אפילו לא עלה לי על 243mhz אבל מה ... סופר פי לא השנתה 1M ב40 שניות בידיוק כמו בOC של 240mhz x14 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 459 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.