עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by animal,

סליחה על השאלה הממטופשת אבל אני די לא מבין בזה באיזה תוכנה אני יכול למדוד את הטמפרטורות במחשב שלי?

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  2. Started by tom123,

הממ עד 200 שח אלא אם כן יש משהו ממש טוב מעל הכרטיס הוא של GIGABYTE

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  3. שלום לכולם! יש לי שאלה, אם אני הולך לישון למשל ולא עושה כלום במחשב מלבד לשמוע MP3 ומוריד באימיול, אפשר להוריד את מהירות המאורר של המעבד למינימום כדי שלא יהיה רעש?? יש לי את המאוורר: Thermaltake "A1715" Spark 7+ אם לא מומלץ אז מה כן?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  4. Started by asaftrip,

שלום יש לי מעבד amd athlon ‎3800+‎ am2‎ ‎‏ וכרטיס מסך evga nvidia ‎8500‎ gt ‎256mb‏ ורציתי לדעת מה החום הנורמלי במנוחה ולאיזו טמפ לא רצוי להגיע עם הכרטיס והמעבד. ואם יש איזה אתר שמציג רשימות מסודרות של חום ומהירויות לפי סוג המוצר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  5. שלום לכולם יש לי מארז 6A19 שקניתי לא מזמן והוא מגיע עם מאוורר 120 שהיה עובד בשקט ולא הייתי שומע אותו עשה את העבודה יופי,השבוע הוא החליט להידפק כל פעם שהייתי מדליק את המחשב הוא לא היה עובד,הוא היה מחובר ישירות ללוח אז חיברתי אותו לספק ןעכשיו הוא עובד כי כנראה החיבור בלוח נדפק או משהו ומאז התחילו הצרות הוא עושה רעש של גנרטור הוא מסתובב פי 3 נראה לי יותר מהר,איך זה יכול להיות ומה אני יכול לעשות כדי להשתיק אותו בחזרה???

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  6. עד כה ראיתי שמצאים את TT TR2 למעבדים אלו במקום ה Box, logicPc הפסיקו היום למכור את המאווררים האלו. אנא תנו הצעה למאוורר אחר (שניתן למצוא בlogicPc) באותו טווח מחיר או שה Box בכל זאת עדיף? אין כוונה לעשות OC, רק שיעשה את העבודה בצורה השקטה ביותר.

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  7. Started by composite,

שלום. פשוט מאוד - כמו בכותרת - אני מחפש קירור לדיסק הקשיח. אני מחפש את הביצועים הטובים ביותר. אני פתוח להצעות. בנתיים חשבתי על ה- Vantec Vortex - נראה ביצועיסט (הרעש לא חשוב לי), נראה טוב ומתאים למארז שחור, ובא על חשבון 5.25" שזה נראה לי נוח. מה אתם אומרים? תודה רבה מראש.

8. Started by see4,

נעה כבר חודש אומרים השבוע הזה והשבוע הבא , לא נראה שיקבלו את זה בזמן הקרוב , בכל זאת אני רואה פו אנשים כבר עם TUNIQ מישהו מכיר חנות שיש לה את זה במלא ? תודה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  9. מכיוון שאני לא ממש מבין בכל אלה, אז רציתי לשאול אותם איזה קירור לקחת ? ?Thermaltake BIG Typhoon או ?Zalman 9500 Cu LED? המעבד Intel Pentium D processor 930 או יש משו יותר טוב שאתם יכולים להמליץ? שהקירור אהיה טוב ככל שאפשר , רצויי שקט.(מאווררים) תודה.

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  10. המפרט שלי: מעבד: intel pentium 4-2.0 GHZ 478P 512KB לוח אם: ASUS p4b266c DDR כרטיס מסך: ASUS GeForce 4 mx 440 64 mb DDR tv-out דיסק קשיח: מקסטור 7200 סיבובים לדקה 60 ג'יגה כרטיס קול: creative sound blaster sb live 5.1 ראם: 512mb + 256mb הראשון של קורסאייר (הגדול יותר) עכשיו הטמפ' שלי במאמץ היא 34 מארז ו-55-56 מעבד (cpu=מעבד....נכון?) לא במאמץ זה 30 ו-35 (בהתאמה ללמעלה) זה נורמלי? חם מדי?

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  11. Started by 8dsim,

אוקי חברים המפרט שלי - EPOX 8RDA3 PLUS REV 2.1 TWINMOS 256*2 PC3200 AMD ATHLON XP 2500 BARATON -מכפלה סגורה 120MM מאחורה ו80MM מקדימה . RADEON 9200SE עכשיו אני קונה קירור אני לא יודע מה לקנות את ה AeroCool DP-102 Cpu Cooler או Thermalright - SP 97 heatpipe heatsink ? אני רוצה להגיע בסביבות ה2400 MHZ . זה אפשרי ? תעזרו לי מה עוד לקהות כדי שהOC יצא טוב . תודה.

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  12. החום במארז/ מעבד - (amd xp 2000 ) כ. מסך fx 5700le (המגיע ללא מאוורר) הגיע ל 80 C, לצערי, לא בנוי לכל המשחות הטרמיות, חלונות במארז וכד'. הצמדתי למארז מאוורר רגיל (ריצפתי מהמסתובבים ) שקט מאד ומהיר, ופתחתי הדופן של המארז, ומאז, ראו זה פלא הטמפ' לא עוברת את 50 מעלות. האם יש איזה שהיא בעיה בפתרון החורני הנ"ל (חוץ מהצורך לפתוח/לסגור המאוורר לפני/אחרי השימוש) ???

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  13. שלום יש לי מעבד intel r 2000 mhz לוח intel brownsville d845gbv והלוח אם הזה לא נותן לי אפשרות לבצע אובר קלוק מהביוס בכלל. אני מאוד רוצה לבצע אובר קלוק, כי המשחב באמת עגלה ניסתי להתשמש עם התוכנה clockgen ושמתי בדיוק את ה pll הנכון אבל זה לא הציג לי את המהירויות הנכונות. האם אפשר לבצע אובר קלוק בעזרת תוכנה אחרת? או אפשר לעשות איזה מוד חומרתי ללוח? תודה

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  14. אני מתכוון לקנות סוניק טאוור ואין לי מושג איך לעשות את המודינג הנדרש בכדי להתקין שלושה מאווררים. מישהו עשה ומוכן להסביר? תודה.

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  15. כותרת. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  16. המפרט שלי: Intel Pentum 4 2.6GHZ Northwood 800MHz HT Dual Core Nvida GeForce 5700VE 256MB Mag 16 CRT 996 Kingstone 256X4 DDR-SDRAM 200MHz [Each] MSI MS-6728 i865 800HT מארז גדול ומאוורר ..! Fans: 120m PowerBox 80m Side 120m Intel Pentum 40m Graphic card זה הכל בקשר למפרט. עכשיו אני רוצה לעשות אובר קלוק לא הכי רציני.. המחשב בטמפרטורות כאלו: מעבד: 50 בערך. מערכת: 40 - 43 בערך. אני רוצה אובר קלוק כמה אחוזים.. לא יודע בדיוק איך זה הולך.. אם אפשר בבקשה את התוכנה + כמה אחוזים שווה להעלות לו.. ותסבירו לי קצת על הנושא בבקשה. איך זה הולך.. בביטים.. מגה בייטים.. תודה רבה! אשמח לתשובה מהירה.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  17. גיגהבייט רדאון 9500 64 מגה כרטיס נהדר מה אתם אומרים? שאלה נוספת מה זה פתיחת צינורות לכרטיס מסך? אני לא מבין תמודינג הזה

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  18. Started by Rhx,

פתחתי פה דיון בעבר על טמפ' של המחשב שלי,חלק אמרו שזה בסדר וחלק אמרו שזה קצת מזייף והמחשב לא עשה ריסטים לא כולם עבד שקט הריץ משחקים בשקט. עכשיו שאמרו לי שזה שהחיישן מזייף או משהו ישר התחלתי להלחץ אז באתי לקבל אישור סופי שהטמפרטורות אכן טובות...שאלה קטנה אני בטוח שתוכלו לענות עליה...אגב הליבה שלי היא נורטווד זה הגיוני הטמפ' האלה? CPU : 40 MBoard:39 HDD:40 זה במנוחה.. במאמץ אני חושב המעבד מגיע ל46-48 ...

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  19. Started by מאפיונר,

מעבד: intel pentium D cpu3.40GHz המעבד הגיע ל100 מעלות בגלל שהגוף קירור לא ישב טוב והמחשב כיבה את עצמו ..המעבד נדפק.? עכשיו אחרי שסידרתי את הגוף קירור אז המעבד על 38-45 מעלות

20. Started by dudu26,

הומלץ לי להחליף את הקירור המקורי בזלמן, כדי לשמור על השקטטט. לפי האתר של זלמן, ה- VF700-cu מתאים רק ל- 7900GT. ה- VF900 מתאים גם ל-GS. אני צודק? שוה את המחיר? אופציה אחרת ושקטה לגמרי? תודה!

• 5 תגובות
    • 503 צפיות
  21. Started by ronen_ca,

שלום אני הוספתי לפני שבוע 512x2)1gb( RAM ואמרו לי שעם יש לך עוד מאוורר בבית ממולץ להוסיף כדי שכול המערכת לא תתחממם עכשיו עינתי במדריכים על סירכולציה נכונה והמחשב שלי לא ביוק נמצא שם עם תוכלו לעזור לי אשמח תודה! יש לי מחשב על חלון צד ומאורר(!!באמצע!!!) שמוציא יש לי עוד מאורר "בפרונט" שמכניס אויר(!!!במארז בחלק התחתון!!!) וכרגע הוספתי עוד מאורר ב מאחורה של המחשב שמכניס אויר יאנו שנים פנימה והצדדי מוציא אני לא בטוח שאני צודק מה אתם אומרים??

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  22. קצת אוף טופיק- צילומים אותם ביצע בעליו המאושר של G5 dual 2.5Mhz. לדבריו הרדיאטור מיוצר ע"י יצרן חלקי מכוניות המתמחה ברדיאטורים. פורסם ב xlr8yourmac. http://www.neoview.com/g5/

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  23. ^^ כותרת איך אני מוריד את הדבק הזה?!?!?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  24. Started by DL,

שלום לכולם, קניתי לפני שבועיים מחשב חדש: e6300, Gigabyte 965P DS3, 2GB Twinmos 667mhz, freezer 7 pro, 8800GTS ובשעתיים שלוש האחרונות קראתי קצת על OC והחלטתי לנסות להעלות אותו ל 2.8ghz. כרגע המעבד שלי פועל על 400FSB ללא שינוי המתח, והזיכרונות עובדים על מתח של 1.9v . עכשיו, השאלות שלי הן איך אני יכול לבדוק שהמחשב באמת יציב עכשיו (חוץ מזה שהווינדוס עולה ואני יכול לגלוש כאן באתר),יש מצב ש OC ברמה כזו יכול לגרום נזק למחשב לאורך זמן? ואם לא אז עד איזה רמה של OC אני יכול להגיע עם המפרט שלי בלי להסתכן בנזק למחשב? תודה מראש, אלמוג. נ.ב. עוד לא בדקתי במאמץ, אבל במנוחה לפי EasyTune המעבד הוא על טמפ' של 23 מעלות והלוח אם על 43 מעלות.

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  25. Started by bugiman24,

יש ברשותי לוח אם של ASUS מדגם A7V133 , לוח דווקא טוב מאוד . כמו כן מותקן מעבד DURON 1300 ועליו מאוורר של חברת TT (אם אני לא טועה מסדרה 7 או משהו כזה) . דבר ראשון קראתי שניתן לבצע OC רק במידה והמעבד אינו "נעול" , השאלה היא האם זה נכון ובמידה וכן כיצד אני יכול לבדוק אם המעבד נעול או לא . דבר שני , במידה והוא לא נעול הייתי רוצה לבצע מספר נסיונות של OC ואודה אם תוכלו לתת לי את הדרך לבצע זאת היות וניתן לשחק עם ההגדרות בביוס וישנן הרבה אופציות לשנות . מקווה לתשובות מהירות ומקצועיות .

• 2 תגובות
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים