עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by def,

יש בעיה בתכנית כתוב שהנגד הוא 300 אום וברשימה כתוב 33 אום 3 וואט מישהו יכול לעזור ולכתוב מה הוא עשה?!?!

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  2. אני צריך קירור מים שיחזיק לי את המעבד ואת כרטיס מסך אבל הכי שקטה שאפשר לא חשוב תקציב ולא מתכן אוברקלוק למעבדי קונרו

3. Started by asaf556,

אני רוצה לעשות oc לכרטיס מסך עם התוכנה RivaTuner אבל אני לא יודע מאיפה אשמח לקבל הסבר על אופן השימוש בתוכנה

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  4. Started by makakO,

שלום, יש לי מחשב חדש, ואני מאוד סקרן לבדוק מה הטמפרטורה של כל הרכיבים האפשריים ( מעבד, זכרונות וכו') תודה.!

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  5. Started by markdd,

שלום לכולם, הרכבתי מחשב הבא : לוח אם - ASUS P5W2D PREMIUM מעבד - 800MHZ PENTIUM D 3.4G קולר למעבד- Thermaltake CL-P0025 Silent Tower זיכרון - HYNIX 5300 DDR2- 2G כ.מסך - ASUS 7600GT HD - SEGATE 200G SATA II מארז HEC 6A21 עם 2 מאוררים של 12MM לאחר הרכבה והתקנה של המחשב שמתי לב שהטמפרטורה של המעבד היא: בBIOS - מגיע ל-55 מעלות בWINDOWS - עד ל-60 מעלות לוח אם דווקא מגיע ל-30 מעלות גג האם זה לא "חם" מדי למעבד ? ראיתי שטרנדים הראושנים שהטמפרטורה מומלצת למעבדים אלה היא עד 55 מעלות תודה מראש\ יכול ליהות שיש לי בעיה ? או שאני סתם הסטרי ?

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  6. Started by aviran_n,

הלוח שלי הוא ABIT AI7 והמאורר שעל הצ'יפסט שלו לא עובד כבר הרבה זמן.. בקיץ היה מאולתר עליו מאורר 40 מ"מ שמצריך שימון כל שבועיים.. בחורף לא צריך אותו אז הוא מנותק. אני מחפש בשביל הלוח עכשיו קירור פאסיבי טוב, אני יודע שהזלמן הכחול מעולה אבל הוא בא עם "קליפסים" שאמורים לעבור בחורים בלוח ואצלי הקירור תפוס עם חתיכת ברזל כזאת למן 2 "קשטות" מתכת קטנות שיש על הלוח (יש 4 אבל זה משתמש רק ב2) ואין חורים בלוח לקירור לצ'יפסט. האם לזלמן יש גם קליפס ללוחות כמו שלי? ואם לא, הייתי רוצה המלצה על קירור פאסיבי טוב אחר.

• 6 תגובות
    • 482 צפיות
  7. Started by pergola,

כי אני זוכר מפעם שראיתי את זה בפורום שמישהו מXS עשה את זה? אני פשוט לא זוכר בטוח בטוח.. לגבי ה965P-S3 הוא מגיע לבאס 500 נכון?

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  8. שלום!!! האם בלוק הקירור של zalman למעבד נותן ביצועים גבוהים? האם הוא איכותי? מתקרב בביצועיו לדנג'רדן ואסטק? אם אפשר לקבל עליו חוות דעת אני אשמח מאוד!!!! ;)

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  9. עד איזה מהירות בדרך כלל אפשר להגיע בלי להוסיף מאוורר מיוחד?

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  10. Started by J.a.C.k,

אני רוצה להוריד מהאינטרנט ביוס פרוץ ללוח שלי הקובץ: http://web21.p15131386.pureserver.info/?url=&dlid=127 השאלה שלי האם הביוס תואם ? יש למישהו ניסיון עם הקובץ? האם יש סיכון בצריבת הביוס הזה ?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  11. אז ככה... המחשב הוא AMD64 3200, כרטיס מסך 6800NU ו1024 מגה ראם כרגע המחשב רץ על ספק ג'נרי (כן אני יודע רע מאוד :-\ ) ועם קירור STOCK רציתי לדעת אם קפיאות של המחשב יכולות להיות בגלל הספק הג'נרי, ומעבר לזה אני צריך המלצה לספק איכותי,יציב, חזק ועם מחיר סביר וגם קירור למעבד, משהו שייתן לי הבדל משמעותי ד"א אני מתכנן לקנות בפאנדה כי יש להם סניף בקיסריה דקה מהבית

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  12. Started by TheShadow,

יש לי FX5200 ואני רוצה לעשות לזה OC... יש קירור מקורי של פנטיום 4 על הכרטיס מסך חח ויש משחה טרמית... כמה אני יכול לשפר אותו? אני רוצה לעשות OC ולהשתמש בזה עד שיגיע לארץ 6800 GT.... ולא לקנות כמו מטומטם מנוע ב400 יותר... חח אני דיברתי איתו הוא אומר לי אצלנו יש במלאי ואתה לא צריך לחקות שבועיים וזה שווה לך את ה400 שקל האלה.. אני מעדיף לקבל חדש חדש שהגיע לישראל ולוותר על ה400 האלה \:

• 6 תגובות
    • 482 צפיות
  13. Started by shay7629,

שלום יש לי 7100GS TC 128MB UPTO 512 350/500 חיברתי לו קירור , ועשיתי OC ל 460/800 ללא FLASH וללא שינוי במתחים הכרטיס עובד וכמעט שהכפיל את ביצועיו וכל זאת ב50 מעלות במאמץ מעבר לזה אני מתחיל לראות ארטאפקטים הבנתי שה7100GS הוא בעצם 6200 והבנתי שעל 6200 אפשר לעשות FLASH ל6600 השאלה שלי היא האם הבנתי נכון? והאם יש לי איזה דרך להוציא מהגרוטאה הזו יותר ואיך עושים זאת, כי כרגע הוא מוציא 1400@2500 ב3dmark03 לא אכפת לי להסתכן, הכרטיס הזה גם ככה לא שווה כלום והסיבה שאני עושה עליו OC היא שעמום נטו.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  14. Started by gilgol,

יש משהו שאני לא מבין, בכל המדריכם מסבירים שמהירות המעבד תלוייה בהכפלת הFSB במכפלה כשאני נכנס לביוס כדי לבצע את האובר יש לי FSB 1066 שזה התדר שמגיעה מהמפעל, עכשיו שאני מעלה אותו או לא ואני נכנס לתוכנת EVERST או כל תוכנה אחרת אני לא רואה שרשום שם כך אלה 266 MHZ משהו יכול להסביר לי? אז איך אני יודע בעצם או איך מחשבים? נגיד ואני רוצה לשים על 400 אז כמה זה בFSB? לוח אם ASUS STRIKER EXTREM מעבד CUE DUE2 6700 מסך ASUS GTX8800 זכרון 2 גיגה GSKILL 800 G9 קירור מערכת מים טמפ במאמץ 33 מעלות

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  15. השאלה למעלה

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  16. בתוך המארז ישכנו (בשלום והרמוניה הדדית אני מקוה) AMD ATHLON 64 xfx 6800 128MB DVI,TV Zalman 7000A AlCu EPOX 8KDA3J S-754 sata, gbl SAMSUNG HD 120 SATA LG4120 DVD LG*52 CD חשוב: 1. לא יהיה אוברקלוקינג למעבדים 2. השקט מאוד חשוב לי השאלה - האם להוסיף מאורר קדמי (120W) למארז - כרגע זה אופציה במפרט ??? תודה

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  17. Started by Glow,

שלום! יש לי לוח GIGA-BYTE 8IEXP שהשתמשתי בתוכנה מעדכנת הביוס שלהם והכל עבד טוב והביוס עודכן... עכשיו יש לי בעיה שכשאני מעלה FSB, אני בא לצאת ולשמור הוא נתקע לי בחלון כשהוא שואל אותי אם לצאת ולשמור. אני עושה לו YES והא נתקע......אחרי כמה זמן אני עושה ריסטרט ואני רואה שזה עובד והוא שומר לי את הFSB החדש.....זה נחשב בעיה? אם כן איך אני יכול לסדר את זה? או שזה לא נורא? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  18. Started by Wreckovski,

מצטער להגיד, אבל אבדו לי התקוות שאני אקבל תגובה מהמנהלים :\ אז אעלה את זה כאן: שלוש אפוציות: 1. Thermalright SLK 948U for AMD64 + Enermax 90mm (שקיבל ציון גבוה בת'רד של SubX) 2. זהה לזה שלמעלה רק עם מאורר SilentCat של Thermaltake שכנראה יותר אפקטיבי (גם ברעש, גם בפיזור אוויר גם בכמות אוויר שהוא נושב, וגם במחיר) 3. Thermaltake Silent Tower עכשיו, המחיר פחות או יותר אותו דבר בשלושתם... האופציה השניה זולה בכ-20 שקל מהשאר. הראשון קיבל ציון טוב, אבל אחרי בדיקה - האפשרות השניה טובה מהראשונה. ואז בדקתי משקלים... ה-SLK שוקל 650 גרם (רק הסינק) ועם מאורר ישקול משהו כמו 700-750 אותו דבר שוקל הסיילנט טאוור... אז למה שלא אלך על הסיילנט טאוור? הסינק שם נראה טוב יותר מזה של ה…

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  19. ? כמה היא צריכה להיות בממוצע עם קירור סטוק של איטל? מה טמפ' המקסימלית שהוא יכול לעמוד בה? ומה הטמפ' האופטימלית למעבד? תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  20. Started by stas12,

בדקתי ב AIDA32 ואחרי בדיקה זה נראה כך: לוח 26-28 מעלות צלסיוס. מעבד במנוחה 32-37 מעלות צלסיוס. מעבד מאמץ 41-42 מעלות צלסיוס. יש לומר שאני משתמש בוולקנו 9 ובמשחה על בסיס סיליקון שמגיעה יחד עם הוולקנו. האם הטמפ' טובה???

• 5 תגובות
    • 481 צפיות
  21. Started by ranran,

המפרט שלי שם אני רוצה לעלות את המכפלה ל16 וזה על200 (כלומר יהיה לי3.2) ובהמשך אני ימשיך לעלות בהדרגה אני פשוט לא מוצא איפה לעלות בלוח אם אין זה לזה..בתוכנות כמו SPEEDFAN ותוכנה של ASUS מיוחדת לכל הלוחות האלה אין.. פשוט מעצבן אם מישהו יכול לעזור לי?

• 7 תגובות
    • 481 צפיות
  22. Started by zaroor,

רציתי לדעת לפני שקונים מעבד.לוח.זיכרון איך אפשר לדעת מה טוב יותר או פחות לאובר קלוקינג לגבי המעבד איך אפשר לדעת מה יתאים לביצוע,,,,ולגבי המכפלה לפי מה שהבנתי כאן המכפלה יכולה רק לרדת למטה ולא למעלה זה נכון? עוד שאלה יש לוחות שאפשר לבחור דרך התוכנה המקורית של הלוח במספר אחוזים לעשות זאת מבלי לבצע דרך הביוס איך השיטה הזאת?

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  23. חיפשתי בביוס כל מיני שמות שראיתי במדריך כאן באתר, מצאתי SPREAD SPEDUM או משהו כזה והוא היה מבוטל, חוץ מזה כלום אח"כ הלכתי לטאב של CPU ורק היה שם "RATIO:LOCKED" ואפשרות לשנות את היחס של הזכרון SDRAM למעבד מ100MHZ ל133MHZ. איך אני משנה את הבאס? :S סורי שאני נוב ... אה שכחתי יש לי לוח אם ECS P4S5MG/GL+ עם ביוס של AMERICAN MEGATRENDS INCץ

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  24. באיזו טמפ' של הלוח אם ושל המעבד צריך לעצור מלהגביר את ה-OC?

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  25. Started by Dror-tz,

היי יש לי מחשב pentium D 920 2.8 MH לוח אם- abit il 8 צ'יפסט: Motherboard Chipset: Intel Lakeport i945P זיכרונות: 2 של 512 של twinmos ו-2 של 1 ג'יגה של samsung העלתי את ה-BUS SPEED ל-215 אז 215X14 = 3100 MH עם קירור big typhoon הטמפרטורה במנוחה - 18 ובמאמץ - 25 ברגע שאני רוצה להעלות עוד את הbus speed מעל ל-215 איך שאני יוצא מהביוס והמחשב עושה ריסטארט אז המחשב לא עולה לי ניסיתי להוריד את המחלק של הזיכרונות וזה לא עזר, בעיה של טמפרטורה לא נראה לי שזאת הבעיה האם הגבול של המחשב שלי הוא עד 215 ? אם לא אז איך אפשר להתקדם עם האוברקלוק שלי ? ???

• 5 תגובות
    • 481 צפיות

דיונים חדשים בפורומים