אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
בדקתי בEVEREST והטמפרוטורה של הכ"מ שלי היא 60 מעלות, אני צריך לדאוג מזה? אם לא אז מאיזה טמפרוטורה אני צריך לדאוג?
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש, ואני מתבלט בין זכרונות.. יש את הדגם של סמסונג של 400 MHZ ויש של TWINMOS גם כן 400 MHZ . איזה אחד מהם טוב יותר ל OC? שני הזכרונות הם 512MB
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום רב, איזה סוג של קרור מומלץ לסוקט 478 ? בכמה מעלות יורד חום המעבד ? בברכה עדי
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום יש לי radeon 9800xt המאוורר של הכרטיס נדפק בגלל הפסקת חשמל שהיתה באזור ועכשיו הוא לא עובד. (שרוף) מאיפה אני יכול לקנות מאוורר חדש של ATI ושיתאים לכרטיס שלי?
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
-
שלום . השאלה הראשונה שלי היא כמה ה - OC שאני יעשה ייעל את מהירות המחשב שלי( אם בכלל) יש ליRDR 256 אני יודע שזה איטי אבל הוא זיקרון יקר ולא משתלם להוסיףעוד 256 והשאלה השניה מצטער, על הבורות, קצת טיפשית איך אני בודק את הטמפרטורה של רכיבי המערכת שלי ושל המארזי אני מצפה לתגובות רציניות אל תשכחו אתם לא ידעתם פעם !!
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
היי היום ביום חם הוא עומד על 65 מעלות בסטוק במצב מנוחה.. ללא OC. אני רוצה להחליף לו את הקירור.. וחשבתי על Accelro X1 או Zalman VF700-Cu או מוצר דומה שלהם.. מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 488 צפיות
-
-
ברשותי מעבד +AMD Athlon XP 2500 1. מהו טווח הטמפרטורה הסביר שבו מותר למעבד להיות (במנוחה ובמאמץ), ללא שיגרם נזק ? (כעת ב BIOS מכוון כיבוי המחשב ב 70 מעלות). 2. כעת המחשב נמצא בתור ממ"ד, ללא יותר מידי זרימת אוויר חיצונית, אני משאיר את המארז פתוח, כדי לסייע מעט בקירור, האם יש דרכים נוספות ? (מבלי לרכוש התקני קירור נוספים, על המאווררים שיש כיום)
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
מפרט בצד קניתי ספק TT 420W והרכבתי אותו לפני כמה דקות. נכנסתי לביוס, העליתי FSB ל-166 ושמרתי את ההגדרות. כשהביוס עלה שוב, אני רואה שהמעבד חזר למהירות סטוק באופן ישיר! העליתי ל-FSB 155, ואותה התקלה. רק שעם FSB 140 המחשב עלה וה-OC עבר בהצלחה. ניחוש שלי, הוא הזיכרונות שמגבילים אותי. ב-140FSB הם עבדו בערך על 540, אבל ב-166 הם עבדו על 667, ויכול להיות שזה מעבר לגבול היכולת שלהם. חשבתי לשים את הזיכרון באופן ידני על מהירות מסויימת, במקום AUTO לפי FSB של המעבד. על איזה מהירות מומלץ להשאיר?
-
- 6 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל אני רוצה להגיד שיש לי קצת טראומה מאוברקלוקינג כי בעבר ניסיתי לעשות ודפקתי לעצמי את המחשב :\ אז אני שואל פה כדי לדעת מה לעשות שלב אחרי שלב. קודם כל אני אתחיל במפרט של המחשב: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400MHz (9 x 267) לוח אם: Gigabyte GA-965P-DQ6 (Rev 1.0) זיכרון: 2x Corsair 1GB DDR2 667MHz כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon X1900XT 512MB מארז: Antec TX1088B AMG 480W יש לי את המאוורר המובנה על הכרטיס מסך. יש לי את המאוורר אני משער של 12 ס"מ בחלק האחורי של המארז. ראיתי שברוב השאלות ששאלו אותכם ביקשתם תמונה של ה Sensor מ Everest אז אני אשים פה גם: אם צריך להוסיף קירור (מאווררים וכו') אני אוסיף. תודה מראש בני
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
ערב טוב. שמח וטוב לב אני בא היום לעשות איזה אוברקלוק קטן למחשב החזק שלי (2.6C) אני נכנס לביוס, משנה את ה-CPU overclock מ-disable ל-enable ולוחץ על CPU host frequency למרות שה-FSB הוא 200mhz, הוא מתחיל לי שם עם 133. מה אני צריך לעשות מפה? תודה מראש, manbot
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
רכבי המחשב Field Value CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Field Value Motherboard Name MSI 661FM2-V (MS-7060) (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Field Value System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) Field Value Motherboard Chipset SiS 661FX Field Value Video Adapter SAPPHIRE RADEON 9200SE ATLANTIS - Secondary (128 MB) Field Value 3D Accelerator ATI Radeon 9200 SE (RV280) Field Value Monitor AOC FT7x0 Series [17" CRT] (1412627141) Field Value Audio Adapter SiS 7012 Audio Device Field Value Disk Drive HDS728080PLAT20 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) Field Value Disk Drive ExcelStor Technology J680 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100) אז …
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר להדביק צלע קירור על כרטיס מסך לדוגמא יש לי fx 5200 הצלע שלו קטנה מידי ואני רוצה להדביק לו צלע הרבה יותר גדולה עכשיו יש מן חיבורים כאלו הכוונה לחורים על הכרטיס שהצלע נכנסת בהם רק שבצלע הגדולה החיבורים הם לא אותם חיבורים כמובן השאלה היא האם יש דרך לשים את זה? שימוש בדבק יכול להיות טוב? או רק יהרוס?
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום!!! האם בלוק הקירור של zalman למעבד נותן ביצועים גבוהים? האם הוא איכותי? מתקרב בביצועיו לדנג'רדן ואסטק? אם אפשר לקבל עליו חוות דעת אני אשמח מאוד!!!! ;)
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
-
שלום , רכשתי לפני שבוע מחשב חדש ואני מעוניין לעשות אוברקלוק , קראתי פחות או יותר שזה מהביוס העלאה הורדה וכו'. אשמח לקבל הדרכבה כיצד לבצע אותו. מפרט מחשב : Intel Core Duo E 6600 Asus Striker Extreme Geforce 8800GTS 640mb Twinmos 2GB 800Mhz Gigabyte Aurora 570 WD 250GB תודה לעוזרים :>
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני נכנסית לאתר של פרונטיר וראיתי את המבנה של המארזים שלהם (09a ו 08a) ולפי מה שראיתי יש להם מבנה די טוב והם גם יותר זולים מה6A19 והם גם באים עם ספקים (מה שאומר שאולי יש אפשרות שהחנות תוריד את הספק ויחד עם זה ירד גם המחיר) והם יותר יפים (לטעמי) בכל מקרה מה אתם אומרים כדי לקנות מבחינת קירור לעומת מחיר את ה6A19 או את אחד המארזים שלהם שעולה פחות לינק לאתר: http://www.frontier.com.tw/htm/product/case.htm לינק דגם 09A: http://www.frontier.com.tw/htm/product/09a/09a_win.htm לינק דגם 08A: http://www.frontier.com.tw/htm/product/08a/08a_win.htm
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
יש לי FX5200 ואני רוצה לעשות לזה OC... יש קירור מקורי של פנטיום 4 על הכרטיס מסך חח ויש משחה טרמית... כמה אני יכול לשפר אותו? אני רוצה לעשות OC ולהשתמש בזה עד שיגיע לארץ 6800 GT.... ולא לקנות כמו מטומטם מנוע ב400 יותר... חח אני דיברתי איתו הוא אומר לי אצלנו יש במלאי ואתה לא צריך לחקות שבועיים וזה שווה לך את ה400 שקל האלה.. אני מעדיף לקבל חדש חדש שהגיע לישראל ולוותר על ה400 האלה \:
-
- 6 תגובות
- 488 צפיות
-
-
-
עד כה ראיתי שמצאים את TT TR2 למעבדים אלו במקום ה Box, logicPc הפסיקו היום למכור את המאווררים האלו. אנא תנו הצעה למאוורר אחר (שניתן למצוא בlogicPc) באותו טווח מחיר או שה Box בכל זאת עדיף? אין כוונה לעשות OC, רק שיעשה את העבודה בצורה השקטה ביותר.
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה ואני לא כל כך מצליח לעשות לו אובר יכול להיות שהלוח מגביל אותי?? מעבד:3500+ winchester זכרון:vitesta 512 ddr500 x2 ספק:400 של HEC המעבד יציב על 2600MHZ ולא מוכן לעלות יותר מזה תודה
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
נניח שאני רוצה לקנות מעבד ולעשות לו אוברקלוק. לא מחפש לשבור שיאים רק לארגן לי מעבד מהיר ובזול. ההתלבטות שלי היא בין XP 1700 Tbred לבין XP2200. עכשיו תגידו לי אם אני מבין נכון - לשניהם יש את אותה ליבה ולכן המהירות הסופית שניתן להוציא מהם היא בערך אותו דבר (כ 2200Mhz במקרה הטוב). למרות שהסימון של ה XP2200 הוא יותר גבוה ב 500 זה לא אומר שאני אוכל להגיע אתו ל 2500Mhz או משהו כזה. כלומר, אם הבחירה היא בין שניהם ושניהם יביאו אותי בסוף לאיזור ה 2200Mhz אז עדיף ללכת על ה 1700 כי הוא יותר זול. האם זה נכון או שדיברתי שטויות ?
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
כרטיס מסך בעיקר את השאר התוכנה -everest מראה לי.... ועוד שאלה כמה מאווררים צריך בשביל מחשב פנטיום 4 (נורטווד) 1.6 לוח אינטל m850D 512 זיכרון radeon 9800 2 hard drive מארז ג'נרי... בינתיים יש לי רק מאוורר אחד ש"מכניס" אויר למארז (פתחתי את המארז ושמתי עליו מאוור גדול שבחדר...בינתיים) המאוורר שיש לי הוא ג'נרי -זה משנה ? כמה מאווררים אני צריך בערך עוד? ואם אפשר איזה -שלא יהיו יקרים כל כך... כרגע החום אצלי נע סביב ה 40 מעלות פחות או יותר.... מה אתם מציעים ?
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6300 לוח אם Gigabyte 945P-S3 3G ram זיכרונות של OCZ עם מהירות 800MHZ למרות שהלוח תומך רק ב 667 קירור סטוק של המעבד.. נכנסתי לביוס קראתי מדריכים עשיתי חלק ממה שאמרו ניסתי לעשות אוברקלוק ולא מצליח לי כלום חחח.. אני ממש חדש והייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי... אם מישו ילמד אותי קצת ויעזור לי אני יבין קצת יותר.. תודה לכולם...
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-