עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני מעוניין לעשות בדיקת טמפ' מקיפה [של כל חלקי המחשב] בדרך הכי פשוטה שאפשר. איך ??

• 5 תגובות
    • 504 צפיות
  2. Started by sobe,

אוקקי אז אני רוצה לעשות או סי לחלקים הנ"ל, המארז הינו NZXT APOLLO (עם מודינג קטן שעשיתי שעזר להוריד את הטמפ'). הטמפ':http://i21.tinypic.com/vzab12.jpg האם הטמפ מתאימות לאו סי? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  3. Started by moranhoresh,

אני מעוניין לקנות מעבד E2160 עם לוח אם של GIGABYTE 35. כרכטיס מסך 7300GT. האם כרטיס המסך יגביל אותי מבחינת OC למעבד? אני לא צריך להמהיר בשביל משחקים, אלא רק בשביל אפליקציות. תודה

4. Started by HellBoY,

על איזה טמפרטורות יכולה להיות סכנה למעבד? AMD 3000+(754)

5. חברה הרצתי סתם בדיקה למערכת שלי עם פיסימארק 2004 רק שעד שיגיע לי הכרטיס מסך שהזמנתי (6800gt) אז בדקתי עם גיפורס 4 חח הינה הציון מעבד 6480 זיכרון: 5853 כרטסי מסך 1244 הרדיסק: 5135 איך הציון בכללי ולא מדבר על הכרטיס מסך המסריח הזה חח??

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  6. עשיתי oc לזיכרון adata vistera ddr 500 d12 mb x2 htt:280 ddr volte:2.9 multiplier:8 ככה שהמעבד 2.24נשאר במהירות כמעת בסטוק2.2 זה מסוכן לזכרון ככה? תודה

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  7. Started by galh_5,

קניתי לא מזמן את הכרטיס מסך GIGABYTE 7600GT SLIENT PIPE 2 האם הקירור הזה הוא גרוע/די טוב/טוב/טוב מאוד? במנוחה יש לי איתו בערך 52,53 מעלות ובזמן משחק כבד כמו call of duty 2 יש לי איתו 58 מעלות מה דעתכם עליו?

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  8. Started by stojakovic,

יש קירור למעבד zalman 8700 ולוח אם גיגבייט p35-ds3l עכשיו העניין הוא שלפי הנתונים של הזלמן, המאוורר שלו מסתובב בין 1150 ל 2300 RPM במתחים של +- 5-12 וולט... החיבור של המאוורר הוא של 3 פינים, לעומת זאת בלוח אם יש הכנה של 4 פינים... יש אפשרות אבל לחבר את המאוור ואז יש פין אחד חשוף בלוח אם, שלא בשימוש... העניין הוא שכשאני מחבר את המאוורר דרך ה fan mate (משהו שבה עם הקירור שאני יכול לשלוט בRPM ממינימום למקסימום) ערכי הRPM של המאוורר נעים בין 820 ל 920 סיבובים לדקה... ( לא מתקרב לבין 1150 ל 2300).. כשאני לא מחבר דרך הfan mate (ולפי זלמן, במצב הזה המאוורר אמור לעבוד במקסימום מהירות), אני מקבל 1100 RPM , (גם כן לא מתקרב ל2300).. השאלה שלי היא האם זה בגלל הפין שיש בלוח אם ולא מח…

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  9. יש לי במארז מאוורר למעבד 7000B LED מאוורר על החלון ומקומות פנויים אחד למעלה מאחורה ואחד למטה מקדימה (שניהם 80 MM) הייתי רוצה עצות אילו מאווררים לקנות (עדיף עם לד כחול כי כל השאר כל עם לד כחול) ואיפה למקם .... (הצעות נוספות יתקבלו בברכה... תודה...

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  10. היה לי מאוורר 60mm פנוי שלא היה מה לעשות איתו אז חשבתי לעשות כמו ב-CM-690 מאוורר ל-rear of MB tray http://img413.imageshack.us/img413/7048/009io7.jpg http://img180.imageshack.us/img180/6861/007ay4.jpg http://img413.imageshack.us/img413/9718/008yu1.jpg קראתי בביקורות שהוא בכלל לא מועיל אבל לי הוא הוריד 6-7 מעלות

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  11. אני רוצה לעשות OC לכ.מסך שלי 6600 GT האם שווה ביכלל הוא יכול להגיע למשהו טוב ?!? ואני רוצה לקנות קירור טוב כדי לעשות לו OC אז מישהו יכול להמצליץ לי על משהו חשבתי על ה Zalman Fatality FC-ZV9 הוא הכי טוב שיש ?!

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  12. הלוח הוא Intel Lemont DP965LT

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  13. שלום! מה לדעתם תיהיה האפשרות הכי טובה בשבילי להגיע לתוצאה מעלוה עם המעבד שלי? ואני רוצה שתציעו לי קירור מאוד טוב (לא מים) אבל בינתיים לדעתי זה קירור טוב בשבילי : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7068 ואני מתכוון לדפוק בו 120MM תתקנו אותי אם לא ותציעו לי אם יש משהו יותר טוב לדעתכם

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  14. Started by nehmia,

ניסיתי להוריד את התזמונים של הזכרונות שלי אבל המחשב לא עמד בזה... זה אומר שאני לא יכול לעשות אוברקלוק למעבד? המפרט שלי pentium4 northwood mPGA-478 asus p4sgx-mx 512 ddr sdram אני לא יודע איך לבדוק לא כתוב לי ב SANDA

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  15. Started by kobibo,

הגדרתי פרופיל למהירות מאוורר הכרטיס עפ"י טמפ' הכרטיס ולעיתים דיי קרובות אני רואה שהכרטיס מגיע לטמפ' דיי גבוהות בשעת משחקים. כאשר אני נכנס להגדרת המאוורר ב ATI TRAY TOOL אני שם לב שכל מה שהגדרתי חוזר להגדרת ברירת המחדל של התוכנה. ( וזאת למרות שאני שומר כמובן את ההגדרות שהגדרתי ). האם גם לכם זה קורה? ומה אפשר לעשות לגבי זה?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  16. חברי הטוב מעוניין לעשות OC למחשב שלו, אך הוא אינו בטוח אם הוא יכול, איך עושים זאת ואיזה קירור צריך. אשמח אם תגידו לי אם אפשר לעשות OC או לא, זה המפרט: http://planet.nana.co.il/freakmiky/Report%2DYANIS.htm

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  17. Started by LastForOne,

יש לי מאוורר AC FREEZER PRO 7 ... ועכשיו רואים שיש על הצלעות שלו אבק... בכמות כזאת שחוסמת את המעבר של האויר .. השאלה היא אם ככה אני צריך כל חצי שנה לפתוח את המאוורר... לנקות.. לשים משחה תרמית והכל... ולהחזיר?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  18. Started by tavor21,

יש לי כמה שאלות שאני צריך לדעת : 1. האם כאשר אני מחבר לד למחשב אני צריך לחבר לחשמל וזהו או אני צריך עוד משהו כמו נגד? 2. כמה לדים ומנורות ומאווררים אפשר לחבר לספק של לפני 3 שנים לפנטיום 3 ??? תודה לכל מי שעונה

19. שלום, הערך שמודד את המאוורר של ספק הכוח (מוצג בשתי תוכנות הבקרה) הוא 0. 1) האם ניתן לדעת כי קיימת בעיה בספק הכוח או שאני טועה ואני צריך לשנות הגדרות בביוס? 2) איזה ערכים מספריים (של מאוורר ספק כוח) צריכים להגדיר כדי לנסות לפתור את הבעיה? הערות: * הנתונים אינם זהים מכיוון שהתמונות צולמו בזמני פעילות שונים. * אני לא מבצע overclocking. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  20. Started by fit3,

שלום אנשים רציתי לדעת איזה משחה עדיפה? ARCTIC SILVER 5 THERMAL או ZALMAN SUPER THERMAL ?

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  21. Started by pc student,

חברה אני זקוק לביוס מהסוג הזה

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  22. עוזרים יקרים שלום, אני מתכנן לתת לכרטיס שלי קצת בוסט של ביצועים אבל כשאני משתמש בתוכנה ATI-Tool כדי למצוא מקס' של הCore ושל הMemory המחשב נתקע ונכנס למשהו דומה למצב המתנה שרק ריסט מחזיר לווינדוס (אתחול מחדש של המערכת). תוכלו להמליץ לי על תוכנות אחרות ו\או טוויקים בדרייברים כלשהם כדי לפתור את הבעיה? ניסיתי גם את הCatalyst 5.2 וגם את הדרייברים האחרונים של אומגה. אני כבר נואש.. וחוץ מזה, לא מצאתי איפה רואים את הבקר טמפ' של הכרטיס -ואמור להיות לו. תודה רבה לעוזרים, עמית

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  23. Started by markdd,

שלום לכולם, הרכבתי מחשב הבא : לוח אם - ASUS P5W2D PREMIUM מעבד - 800MHZ PENTIUM D 3.4G קולר למעבד- Thermaltake CL-P0025 Silent Tower זיכרון - HYNIX 5300 DDR2- 2G כ.מסך - ASUS 7600GT HD - SEGATE 200G SATA II מארז HEC 6A21 עם 2 מאוררים של 12MM לאחר הרכבה והתקנה של המחשב שמתי לב שהטמפרטורה של המעבד היא: בBIOS - מגיע ל-55 מעלות בWINDOWS - עד ל-60 מעלות לוח אם דווקא מגיע ל-30 מעלות גג האם זה לא "חם" מדי למעבד ? ראיתי שטרנדים הראושנים שהטמפרטורה מומלצת למעבדים אלה היא עד 55 מעלות תודה מראש\ יכול ליהות שיש לי בעיה ? או שאני סתם הסטרי ?

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  24. אני רוצה לקנות מאורר 250mm איפה אפשר לקנות בישראל?? יש למשהוא מושג?

• 4 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים