אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי רועש, לטעמי, אז החלטתי להחליף לו כמה חלקים כדי שיהיה קצת (הרבה) שקט יותר. החלקים המרעישים (מהרועש לחרישי ביותר): 1)מאוורר 120MM ג'נרי באחורי המארז (צ'נברו Xפיידר) 2)קירור לצ'יפסט (NF7) 3)מאוורר ג'נרי 92MM בפרונט המארז 4)וולקנו 12 (על 2800RPM) 5)קירור של לדטק ל6800GT עכשיו, חשבתי על הסטאפ הבא: 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1319_1604&products_id=9692 (אבל מצד שני שמעתי שהוא חלש, והוואנטק stealth עדיף. דעתכם?) 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4190 שהביקורות המליצו עליו מאוד אם המארז מאוורר טוב 3) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633_1405&products_id=7913 ולהשאיר את השניי…
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
יש לי מאוורר AC FREEZER PRO 7 ... ועכשיו רואים שיש על הצלעות שלו אבק... בכמות כזאת שחוסמת את המעבר של האויר .. השאלה היא אם ככה אני צריך כל חצי שנה לפתוח את המאוורר... לנקות.. לשים משחה תרמית והכל... ולהחזיר?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
יש קירור למעבד שהוא דיי בסדר בOC והוא שקט אבל(ואבל דיי גדול!) הוא נמוך יחיסית כמו מאורר סטוק אולי קצת יותר גדול כי אז אם הוא גדול כמו BT וכאלה הוא לא נכנס למארז טוב תנו עצות תקציב עד 150
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
-
1:האם אפשר לעלות מתחים למעבד בלוח שלא תומך בכך דרך הBIOS?(באמצעות תוכנה כלשהיא...) 2:במידה והלוח לא תומך בFSB מסויים איזה מתחים צריך להעלות של הגשר הצפוני או הדרומי? 3:האם העלאת תדר PCIE משפיעה על OC לכרטיס מסך? 4:האם אפשר לשנות מתחים לכרטיס מסך באמצעות תוכנה כלשהיא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
-
כמו שאמרתי אני צריך קירור חדש המעבד שלי נמצא על טמפ' של 52 במנוחה גם כשמארז פתוח ו-60 במאמץ... זה עם הקירור המקורי אני צריך קירור יותר חזק למעבד עד 170ש"ח מה מומלץ לי? אני גם לא רוצה משהו מרעיש מדי חשבתי על Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler AeroCool Glacier CPU Cooler for AMD המפרט : AMD ATHLON 2000XP PALOMINO GIGABYTE GA-7VAX KINGSTON 256MB DDR333 מארז TSUNAMI AeroCool Glacier CPU Cooler for AMD
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
יש לי את ה 5900XT של ג'יגה בייט וכבר הרבה זמן הוא על מהירות סטוק ללא אוברקלוק רציני, קראתי בהרבה פורומים ברשת שללא בעיה אפשר להגיע עם הכרטיס הזה רחוק, רציתי לדעת מי ממשתמשי הפורום אכן הצליח להגיע למשהו יציב ששיפר לו את הביצועים בצורה יפה, כמו כן, הקירור במארז שלי ג'נרי לחלוטין, כנ"ל לגבי הקירורועל הכרטיס. (אוברקלוקים שעשיתי בעבר היו ממש לא מורגשים בבנצים ומשחקים , לדוגמא : 750 - 430 , זה הכי רחוק שהצלחתי להגיע) תודה
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי מחשב הבא : לוח אם - ASUS P5W2D PREMIUM מעבד - 800MHZ PENTIUM D 3.4G קולר למעבד- Thermaltake CL-P0025 Silent Tower זיכרון - HYNIX 5300 DDR2- 2G כ.מסך - ASUS 7600GT HD - SEGATE 200G SATA II מארז HEC 6A21 עם 2 מאוררים של 12MM לאחר הרכבה והתקנה של המחשב שמתי לב שהטמפרטורה של המעבד היא: בBIOS - מגיע ל-55 מעלות בWINDOWS - עד ל-60 מעלות לוח אם דווקא מגיע ל-30 מעלות גג האם זה לא "חם" מדי למעבד ? ראיתי שטרנדים הראושנים שהטמפרטורה מומלצת למעבדים אלה היא עד 55 מעלות תודה מראש\ יכול ליהות שיש לי בעיה ? או שאני סתם הסטרי ?
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
כי אני זוכר מפעם שראיתי את זה בפורום שמישהו מXS עשה את זה? אני פשוט לא זוכר בטוח בטוח.. לגבי ה965P-S3 הוא מגיע לבאס 500 נכון?
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
-
אתם יכולים לראות את המפרט שלי ולהגיד לי אם הוא בסדר ל-OC לא רציני רק להמהיר את המעבד טיפה..! תגידו לי אם הבנתי נכון איך עושים! אז ככה: אני ניכנס לביוס שם אני ניכנס למשהו שמתחיל במילה CPU שם יש לי כזה 100/100GHz אם אני לא טועה! ואני יכול לעלות את זה ל- 100/133 ול- 133/133 השמאלי יותר הוא ה- Ram ניראה לי..! אבל אני צריך תוכנה שבודקת את הטמפרטורות של המחשב כדי לדעת אם אני יעלה את זה ל- 100/133 הוא לא יתחמם יותר מידי.. ויעשה שגיאות ויקרוס! ואני לא יודע איך לעשות את זה אני מפחד להרוס ..!
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד מהאינטרנט ביוס פרוץ ללוח שלי הקובץ: http://web21.p15131386.pureserver.info/?url=&dlid=127 השאלה שלי האם הביוס תואם ? יש למישהו ניסיון עם הקובץ? האם יש סיכון בצריבת הביוס הזה ?
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אז ככה... המחשב הוא AMD64 3200, כרטיס מסך 6800NU ו1024 מגה ראם כרגע המחשב רץ על ספק ג'נרי (כן אני יודע רע מאוד :-\ ) ועם קירור STOCK רציתי לדעת אם קפיאות של המחשב יכולות להיות בגלל הספק הג'נרי, ומעבר לזה אני צריך המלצה לספק איכותי,יציב, חזק ועם מחיר סביר וגם קירור למעבד, משהו שייתן לי הבדל משמעותי ד"א אני מתכנן לקנות בפאנדה כי יש להם סניף בקיסריה דקה מהבית
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
יש לי FX5200 ואני רוצה לעשות לזה OC... יש קירור מקורי של פנטיום 4 על הכרטיס מסך חח ויש משחה טרמית... כמה אני יכול לשפר אותו? אני רוצה לעשות OC ולהשתמש בזה עד שיגיע לארץ 6800 GT.... ולא לקנות כמו מטומטם מנוע ב400 יותר... חח אני דיברתי איתו הוא אומר לי אצלנו יש במלאי ואתה לא צריך לחקות שבועיים וזה שווה לך את ה400 שקל האלה.. אני מעדיף לקבל חדש חדש שהגיע לישראל ולוותר על ה400 האלה \:
-
- 6 תגובות
- 475 צפיות
-
-
נכנסתי לסנסור באוורסט כדי לראות מעלות וזה מה שהוא מראה לי: לא רשום לי כמה מעלות ה CPU.... כנ"ל גם לגביי ה GPU מה אתם ממליצים לי לעשות? והאם הנתונים שרשומים שמה הם טובים? תודה,
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אז ככה אני עושה OC למעבד ואני רוצה לדעת עם נגיד אני שם על 320 אז כמה וולט אני צריך להתאים לזה? ככה זה המפרט שלי מעבד:c2d e6400 כרטיס מסך:ati x1950pro 512mb לוח אם:AW9D-MAX abit זכרון:2x1GB Corsair CL4 800MHz הרדיסק:Seagate 400GB 7200RPM, 16MB, SATA II קרור למעבד:Thermaltake BigTyp 120 מארז:HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק כח:PS-05 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin JSP-TECH
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך של XFX 7900GT Extreme שבסטוק עובד ב 520\750 , טמפרטורה במנוחה עומדת על 52 בעומס אני חושב 57 , זה טבעי ...כדאי להחליף קירור ? זה יפגע באחריות ?
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד ACER Aspire 3620 עם מעבד פנטיום M בתדר 1.8MHZ (למרות שאמור היה להיות 1.6). בתקופה האחרונה המחשב עושה בעיות מוזרות. לפמים המסך נכבה, לפעמים הוא נצבע כולו בצבע אחיד ולפעמים המחשב כולו נתקע. בכל אופן צריך להפעיל אותו מחדש כדי שיעבוד. לדעתי הבעיה היא בגלל שמשהו מתחמם שם וחשבתי לנסות ולשנות את תדר העבודה של המעבד ל1.6. דרך הביוס אין לי בכלל אפשרות כזו... האם יש דרך אחרת? תודה *** עריכה: בדקתי את הטמפ' של המעבד והיא 76 מעלות (לפחות לפי מה שרשום בEVEREST) לדעתי זה יותר מדי גבוה, מה שמחזק את התאוריה שלי לגבי סיבת בעיה. האם זו באמת טמפ' גבוהה למעבדים אלו?
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
יש משהו שאני לא מבין, בכל המדריכם מסבירים שמהירות המעבד תלוייה בהכפלת הFSB במכפלה כשאני נכנס לביוס כדי לבצע את האובר יש לי FSB 1066 שזה התדר שמגיעה מהמפעל, עכשיו שאני מעלה אותו או לא ואני נכנס לתוכנת EVERST או כל תוכנה אחרת אני לא רואה שרשום שם כך אלה 266 MHZ משהו יכול להסביר לי? אז איך אני יודע בעצם או איך מחשבים? נגיד ואני רוצה לשים על 400 אז כמה זה בFSB? לוח אם ASUS STRIKER EXTREM מעבד CUE DUE2 6700 מסך ASUS GTX8800 זכרון 2 גיגה GSKILL 800 G9 קירור מערכת מים טמפ במאמץ 33 מעלות
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
יש לי את הקרור סטוק של AMD והוא עמד על 3400 משהו כזה סיבובים לדקה, זה הגיוני נכון? עכשיו אני פותח שוב את ה EVEREST ופתאום זה ירד ל 2935 סיבובים לדקה, יתכן שבגלל נגיעת אצבע במאוורר זה נהיה ככה או מה?
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק ל2300 מגה הרץ ומשום מה לא מצליח לעלות אותו יותר למעבד שבחתימה וכשאני מנסה להפעיל אותו ב2400 מגה הרץ כתוב לי שהוא עולה שהאוברקלוק נכשל ויש לי או לחזור לסטוק שלו או ללכת לביוס ולשנות. בקיצור המעבד רץ ב34 טמפרטורות במנוחה ו41 במאמץ. ובסטוק 32 במנוחה ו40 במאמץ. עכשיו מה אני יכול לעשות כדי לעבור איתו את ה2300? יש לי ליבה new castle 1.550V ניסיתי לעלות ל1.6 וגם לא עבד לי. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח GIGA-BYTE 8IEXP שהשתמשתי בתוכנה מעדכנת הביוס שלהם והכל עבד טוב והביוס עודכן... עכשיו יש לי בעיה שכשאני מעלה FSB, אני בא לצאת ולשמור הוא נתקע לי בחלון כשהוא שואל אותי אם לצאת ולשמור. אני עושה לו YES והא נתקע......אחרי כמה זמן אני עושה ריסטרט ואני רואה שזה עובד והוא שומר לי את הFSB החדש.....זה נחשב בעיה? אם כן איך אני יכול לסדר את זה? או שזה לא נורא? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
אוקי חברים המפרט שלי - EPOX 8RDA3 PLUS REV 2.1 TWINMOS 256*2 PC3200 AMD ATHLON XP 2500 BARATON -מכפלה סגורה 120MM מאחורה ו80MM מקדימה . RADEON 9200SE עכשיו אני קונה קירור אני לא יודע מה לקנות את ה AeroCool DP-102 Cpu Cooler או Thermalright - SP 97 heatpipe heatsink ? אני רוצה להגיע בסביבות ה2400 MHZ . זה אפשרי ? תעזרו לי מה עוד לקהות כדי שהOC יצא טוב . תודה.
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
הקריסטל אורב ? האייסברג ? מה הכי טוב ? (מאווררים {לא סיטפייפ} לא חייב מבין ה2 שהזכרתי) לפי דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-