עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ye_3333,

ככה הייה לי מעבד של אינטל 3 גיגה הרץ והחלפתי אותו (בחינם) ל-3.2 עכשיו פתאום הופיע לי בהגדרות של הלוח (איפה שאני עושה אובר קלוק) אפשרות חדשה.. cpu lock ויש לי שלוש אופציות auto או להפעיל או לבטל (אין כוח לרשום באנגלית) בקיצור חברה קודם כול מזה הדבר הזה שהופיע פתאום? ודבר שני על מה לשים את זה מתוך השלוש אופציות... תודה.. אהה נ.ב יש דבר כזה אחריות לכול החיים על המעבד או שזה סתם חרטה בגלל שעל הקופסא המקורית של המעבד לא מזוייפת רשום 3 שנים אחריות.. חברה עזרהה תודה..

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  2. צריך מערכת קירור מים שמורידה בצורה טובה את הטמפרטורות ונשארת שקטה עד כמה שאפשר בסביבות ה 500 600 שקל אם אפשר לינק אני יודה לכם ואם אתם צריכים עוד פרטים אני ירשום

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  3. Started by sobe,

אוקקי אז אני רוצה לעשות או סי לחלקים הנ"ל, המארז הינו NZXT APOLLO (עם מודינג קטן שעשיתי שעזר להוריד את הטמפ'). הטמפ':http://i21.tinypic.com/vzab12.jpg האם הטמפ מתאימות לאו סי? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  4. Started by liorgadidi,

שלום יש לי מארז chenbro xpider 2 ויש לי 2 מאוררים. אחד 120 מ'מ שבא עם המחשב ואפשר למקם אותו מתחת לספק(מאחור) ואחד 80 מ'מ שקניתי ואפשר למקם אותו מקדימה במארז למטה. עכשיו אני רוצה לדעת מה יהיה הכי טוב? אני חושב שלשים את המאורר 120 שיכניס אוויר למארז ואת המאורר 80 שיוציא אוויר מקדימה. ככה יכנס הרבה אוויר והמאורר הקטן יוציא אותו החוצה. עכשיו תנו לי עוד אופציות איפה ואיך לשים את המאוררים כדי שיהיה הכי טוב מבחינת טמפרטורה (אין לי עוד מקומות לשים מאוררים)

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  5. Started by shlomi8,

שלום לכולם....אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד ולעשות לו אוברקלוק... עכשיו השאלה שלי היא אם אני אכן יעשה לו זה ישפר לי את הביצועים של המחשב? החלקים של המחשב שלי מספיק טובים לאוברקוק? או שאולי כדי פשוט לחכות איזה שנה ככה ולקנות מחשב חדש פשוט(כי המחשב שלי בן שנה...לא נעים לבקש מההורים עוד אחד כל כך מהר חח)

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  6. Started by POD,

שלום לכולם. יש לי Asus Geforce 3 Ti200 וברצוני להמהיר אותו. יש לי בעיה עם ניטור הטמפרטורות עליו, 'smartdoctor' משום מה לא עובד טוב. שאלתי היא, האם אוכל להשתמש בארטיפקטים שנוצרים, בעקבות ההמהרה, כסממן לחימום יתר של הכרטיס? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  7. שלום. יש ברשותי מארז Antec TX1088 AMG 480W Metallic Grey SOHO Case וברצוני לשדרג את המחשב לרכיבים חדשים. בין רשימת הקניות שלי נמצא גם: כרטיס מסך: Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe קירור לצ'יפסט: ZALMAN ZM-NBF47 Northbridge cooler השאלה שלי היא, האם יש מספיק מקום להכיל במארז הנ"ל גם את הכרטיס מסך, (כפי שהבנתי, הוא עצום בגודלו) וגם את הקירור לצ'יפסט. ואיזה לוח אם הכי טוב מהבחינה הזאת? אני מעדיף לוח של ASUS... שאלה נוספת, האם אמור להגיע לארץ בזמן הקרוב המאוורר של zalman CNPS8700 LED? מקורות לחומרה: Antec TX1088 AMG 480W http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7191 Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?l…

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  8. שלום לכולם ברשותי 7600GS AGP הורדתי את RIVA TUNER והוא לא נותן לי לשנות את המדדים של הזכרון וה CORE בכל פעם שאני משנה זה חוזר אוטומטית לדיפולט זהו כרטיס עם קירור פאסיבי של גיגהבייט כך שגם ב V-TUNER שמגיע עם הכרטיס לא ניתן לשנות מהירות שעון זכרון האם הכרטיס נעול בצורה כל שהיא???מה עלי לעשות???

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  9. מישהו מכיר אתר שמודד את צריכת החשמל של רכיבי מחשב שונים, בהתאם לאוברקלוק שהם עברו?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  10. Started by RT-PRO,

דפדפתי בין דפי המידע של VIA אחת מיצרניות הצ'פס הגדולות ותראו מה מצאתי http://www.viaarena.com/htmlimages/largefancooler.jpg

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  11. Started by idani1983,

אני עושה OC לראשונה. מפרט E8400 ep35-ds3r 4 GB 800MHZ נכון לעכשיו אני בbus של 358, כשאני רוצה לשנות את המכפלה של הזיכרון יש לי רק 2 או 2.4 כאשר ב 2.4 זה עובר את התדר של הזיכרון. השאלה היא מה עדיף? 2 או 2.4? וביינתים אין לי בשביל מה לגעת בהגדרות המתח של המעבד נכון? האם להשאיר את המאורר בהגדרות האוטמטיות או שזה פוגע ב OC.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  12. יש לי כמה אפשרויות אני פשוט לא מצליח להחליט לפי הפורם אז בבקשה תעזרו scythe ninja plus rev.b - 211 scythe infinity - 225 thermalright ultra 120A - 246 zalman cnp s9500 led - 255 sunbeam tuniq - 238 עכשיו אני פשוט התחרפנתי פעם חשבתי שעדיף שכל הגוף יהיה מנחושת כי הוא מוליך חום יותר טוב עכשיו מתברר שזה לא משנה כל כך...קיצר מה הכי טוב?? ומה הבדלי הטמפרטורה

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  13. אני יכול לחבר שלוש מאוררים (אחד 120 מ"מ ושנים 80 מ"מ)רגיל בלי ביי-באס?? אם חייב ביי-באס כמה הוא עולה??

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  14. שלום .. אני צריך ליקונת מערכת קירור למעבד שתחזיק אותו בטמפרטורה נמוכה ככל האפשר במאמץ !! 1. http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/a2013silentCat9/SilentCat9.htm עולה 90 ש"ח בערך ואמרו לי שהוא מתאים לי והוא יהיה טוב. 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2267 עולה יותר יקר השאלה עם המחיר שווה ? האם הביצועים אותם בציעוים בטמפרטורה ? אמרו י גם על הזלמן 7000 ALCU אבל הוא יקר .. בכל מיקרה מי מהשניים טוב יותר וממומלץ או יותר וביכלל אם יש משהו עד 175 ש"ח שמקרר טוב יותר תנו פה הצעות. מה שנתתי כאן מותאם למעבדים סוקט 478 3.06 ג'יגה הרץ HT [מה שיש לי] תודה רבה לכולם על התגובות

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  15. Started by Discreet,

זה המפרט זה הטמפרטורה זה נורמאלי 85 מעלות במנוחה? נגעתי בקטודות וכמעט קיבלתי כבייה זה פשוט רותח

• 6 תגובות
    • 511 צפיות
  16. Started by galh_5,

קניתי לא מזמן את הכרטיס מסך GIGABYTE 7600GT SLIENT PIPE 2 האם הקירור הזה הוא גרוע/די טוב/טוב/טוב מאוד? במנוחה יש לי איתו בערך 52,53 מעלות ובזמן משחק כבד כמו call of duty 2 יש לי איתו 58 מעלות מה דעתכם עליו?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  17. Started by MoAv,

קניתי לא מזמן זכרונות של קרוסייר PC3200 DDR400 ויש לי לוח של ABIT IC7-G . הבעייה היא שאני לא מצליח להוריד את הזמנים של הזכרון יותר מ - 2.5 8 3 3 ... למה ? הם זכרונות כ"כ רעים ? לאיזה VOLT אני צריך לשנות אותם ? הלוח שלי גם נותן לי רק עד 2.8V . תודה

18. Started by Stranger,

אז כפי שציינתי בכותרת אני מעוניין לצבוע את הפלופי שלי ואת הDVD והצורב שלי. איך אני עושה זאת מבלי לפגוע בחלקים עצמם, אני מודה מאוד לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  19. Started by SixKiller,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=43172;start=0#lastPost מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  20. אני רוצה לעשות OC לכ.מסך שלי 6600 GT האם שווה ביכלל הוא יכול להגיע למשהו טוב ?!? ואני רוצה לקנות קירור טוב כדי לעשות לו OC אז מישהו יכול להמצליץ לי על משהו חשבתי על ה Zalman Fatality FC-ZV9 הוא הכי טוב שיש ?!

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  21. Started by liorgadidi,

מאיפה אני משיג אותה?

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  22. Started by menacex,

שלום רק רציתי לדעת מספר דברים.. ברשותי מעבד ברטון 2500 וברצוני לעשות לו אוור קולק.. רק רציתי לדעת איזה באס זה 3200 ו 3400 והאם זה ריאלי להגיד עם 2500 ל 3400 ? תודה.

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  23. המאוורר שעל הכרטיס נהרס ואני צריך קירור חדש לכרטיס האם הקירור הזה מספיק טוב Zalman ZM80A-HP VGA Heatpipe Cooler הכרטיס לא הולך לעבור OC ולא אני לא יכול לקחת את הכרטיס לחנות ולממש את האחריות כי הוא נקנה בחו'ל תודה רבה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  24. Started by ns,

יש לי Amd 3000barton ואני צריך שתציעו לי איזה היטסינק ומאוורר לקנות לו עד 200 שח. תודה

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  25. Started by tavor21,

יש לי כמה שאלות שאני צריך לדעת : 1. האם כאשר אני מחבר לד למחשב אני צריך לחבר לחשמל וזהו או אני צריך עוד משהו כמו נגד? 2. כמה לדים ומנורות ומאווררים אפשר לחבר לספק של לפני 3 שנים לפנטיום 3 ??? תודה לכל מי שעונה

דיונים חדשים בפורומים