עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by a_nuke,

יש לי ATI radeon 9600PRO והוא מתחמם בטירוף בגלל שהמאוורר המקורי שיא הדפוק אני רוצה לשים קריסטל אורב אבל אני לא יודע אם הוא מתאים לו אם מישהו יודע אם הוא מתאים תגיבו ואם הוא לא מתאים תמליצו על משהו שכן מתאים

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  2. יש לי מארז שבא עם המחשב מסוג Mini Tower: 1. אין לי מאוורר לכרטיס הזה...ככה שאני צריך המצלצה למאוורר טוב אך לא יקר מידי.. 2. הורדתי את התוכנה RivaTuner20RC16 לפתיחת הצינורות של הכרטיס אבל אני לא יודע איך להשתמש בה ו/או איך להגדיר את המאפיינים שם כדי שאני אוכל לעשות לכרטיס שלי אוברקלוק מוצלח ושיהיה יותר טוב בהרבה או עד כמה שאפשר (המקסימום). 3. יש לי מחשב כזה: מעבד: Intel 3.0GHZ LGA775 1M 531 זיכרון: 512DDR 400MHZ CL2.5 כ.מסך: MSI GeForce FX5200 128 DDR לוח אם: MSI PM8M2/3-V S775 800MHZ תודה לכל מי שעוזר!!!!

• 8 תגובות
    • 480 צפיות
  3. Started by shaihac,

הייי שלום לכולם יש לי מאוורר שאני רוצה לחבר אותו למחשב בשביל לעשות אובר קלוק יציב אבל אני לא יודע איפה מחברים תחוטים שלו בשביל שהמאוור יעבוד אז מישהו יכול להגיד איפה מחברים את זה??........

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by michmich99,

היי, ברשותי המעבד skylake i7 6700K. קירור נוזלי: corsair h60 לוח אם: asus hero VIII רציתי לבצע המהרה ל-4.7 ואני לא מצליח, מישהו יכול לעזור לי בבקשה או לתת לי מדריך תקין ל-4.7. עד כה מצאתי מדריך ל-4.5 ושניסיתי לעלות ל-4.7 קיבלתי מסך כחול.

• 20 תגובות
    • 6.6k צפיות
  5. Started by yosi-m,

המחשב שלי עושה הרבה רעש, ורק לאחרונה הבנתי שזה בגלל רעש חזק שבא מהמאוורר של הכרטיס מסך (בטח ניכנס בו מלא אבק). שאני הולך לישון אני בדרך כלל מכבה את המחשב, אבל לפעמים אני צריך להשאיר אותו דלוק וממש קשה לישון עם כזה רעש. אז אפשר פשוט לכבות את המאוורר של הכרטיס מסך (GEFORCE 2 GTS ללא OC) בעת שהמחשב במנוחה ולישון בשקט שלא יקרה כלום לכרטיס מסך ?

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by croetro,

ראיתי שהגיע לנעה מחשבים את ה: COOLIT Domino A.L.C (Advanced Liquid Cooling) for ALL CPU http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5056 הבנתי שזה מתאים לכל המעבדים עם אחריות של שנתיים.. שווה לקנות ? או שנקנה MUGEN 2 דרך אגב מעבד I7 920 על כמה מעלות המעבד יהיה עם המערכת הזאת ברגיעה ובעומס ..??

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  7. קבלו את השיטה החדשה לאיוורור המחשב ! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 840 צפיות
  8. Started by amit22,

פנטיום 4 1.8 @2.4 זכרון geil 256 ddr 333 זכרון טרה בייט שלא נידה מצרות מאיפה החברה הזות 256 מגה ddr 333 לוח אם של asus p4533-e כרטיס מסך geforce 4 mx se 64 sdrm האם כדי לעשות oc והאם זה יתן שיפור משמעותי בביצועים ואיך בכלל עושים את זה ? בתודה עמית

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by AMIT_MEG,

טוב אז ככה קניתי מחשב חדש אתמול המפרט בצד מחשבבב מעולהההה באמת טוב אז ככה לשאלות 1.יש לי i7 והטמפרטורה במנוחה היא 45-48 ובמשחק היא 55+- 2.יש תוכנה אחרת חוץ מהדריבר של ati שיכול לשלוט לי אוטמטי במאורר כי הוא גרוע 3.בכרטיס ב מנוחה שהוא על 40% מאורר הוא על 42 ובמשחק 53 +- 4.יש תוכנה שיכולה לשלוט במאוררים של המארז כולם מחוברים ללוח אם ושאני משתמש בתוכנה של asus במקום לעלות את המהירות הם מורידים מהירות 5.עם איזה תוכנה אני יכול לבדק את המחשב שלי 6.ושאמרתי מחשק דברתי על crysis אהה ולמה אני לא יכול לבחוק very high תודה רבה עמית

• 8 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by davis5,

קניתי לוח msi neo2 platinum מעבד amd venice 3000 זיכרון 2X256 pc 3200 של ceon [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  11. Started by 104952,

יש לי Big typhoon שמקרר P4...ללא OC .... הוא מסתובב במהירות של 1300-1400 RPM הטמפרטורה של המעבד במנוחה זה 65 בממוצע. זה נראה לי טמפרטורה מוגזמת. האם יש דרך כלשהי לקרר חוץ מלנקות מאבק? יכול להיות שאין לי משחה טרמית?.... בעיה נוספת זה שיש לי GF 7800GS על קירור סטוק, והמעבד שלו ללא OC , והטמפרטורה שלו היא 65 בממוצע. יש לי צג במארז שמראה לי את הטמפרטורה הכללית של המארז ...הוא עומד על 40 מעלות כרגע....האם זה בסדר?? דרך אגב חל עלי איסור לפתוח את המאורר של המעבד \ להוציא את הכרטיס מסך מהסלוט שלו עקב פאשלות שקראו לי בעבר. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by warezon,

רציתי לדעת מה המתח המקסימלי שמותר להגיע עם המעבד הנ"ל ומאיזה שלב בערך אני צריך להתחיל להעלות גם nb ובfsb... מעבר לזה יש לי זכרונות corsair xms2 dhx ddr2 800 2x2gb רציתי לדעת מה התזמונים המומלצים לoc של 940 במקום ה4-4-4-12 שלא יציב ברמה כזאת...

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by amisha,

חברה זוכרים שביקשתי ממכם למצוא לי איזה מוד או ביוס שייתן לי את האופציה ליותר מתח לזכרנות ?? ובכן מצאתי!!!!!!! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=&threadid=13402&perpage=25&highlight=p4c800%20vmem&pagenumber=1

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  14. Started by Sheetrit,

אז ככה... יש לי מארז Supertalent fulltower aluminium ואני מעוניין להחליף\להוסיף מאווררים ליעילים יותר ושקטים יותר כי המארז בא עם 2 מאווררי 80 ג'נרים שעושים הרבה רעש ופחות אוויר. חשבתי על הקיט של טרמלטק שבא עם 4 פאנים 80מ"מ +פאנבאס או השני שבא עם 2 של 80 ו2 של 120 למרות שעשיתי חיפוש עליהם בפורום לא היתה דעה מגובשת מספיק, עכשיו הבעיה שבמארז שלי יש 4 מקומות למאווררי 80מ"מ ו120 יהיה קצת בעיה. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 666 צפיות
  15. שלום, המפרט שלי: (ישן מאוד אני יודע) מעבד E8600 לוח אם GA-G41M-ES2L זיכרון 2x2 dr2 800 ה-8600 הוחלף מ-E4300, כרגע ה-8600 עובד בתדר הרגיל שלו 3.3Ghz, אי אפשר לעשות OC . יש לי כרגע מחשב ללא GPU (יש שימוש ב-GPU המובנה בלוח), האם יכול להיות שבגלל זה הטמפרטורה של המעבד גבוהה יחסית? הטמפרטורה נעה סביב ה-45 מעלות בביוס (50 ב-realTemp) ובמאמץ זה מגיע עד 80 מעלות (ה-TJ Max הוא 100 מעלות). יכול להיות שכשאני אכניס GPU ואפטור את המעבד מהעיבוד הגרפי הטמפרטורה תרד?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. האם הלוח הזה מסוגל לפעול בתדר FSB 400???????

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  17. Started by rs6,

טוב אז ככה הידע שלי האנגלית ובחשמל לא משהו אז אני מודה למי שיעזור לי . האם הפאן באס הזה יכול לישלוט ב6 מאווררים כאלה ? הפאן: http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1811&cat=&page= המאווררים : http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1631&cat=79&page=1 שאלה 2 איך הוא שולט על 6 מאוררים כשיש לו רק 3 ערוצים ? 2 מאוורים לערוץ ? וככה על הדרך אם מישהוא יודע איפו אפשר להסיג לדים UV תודה רבה למי שיענה .

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  18. Started by דניאל נ,

1.רציתי לשאול אם אפשר לפתוח צינורות ל X1650PRO ? 2. הבנתי שעושים את זה דרך RIVATUNER מישהו יכול להסביר לי איך ?

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  19. קניתי קירור נחושת לזכרונות. יש עליהם מדבקה. אם אני אדביק על הסטיקר של האחריות זה ייקרע אם אני אנסה לנתק את הדבק, אם חס וחלילה יקרה משהו ואני ארצה להחזיר לתיקון \ החלפה. חשבתי לחתוך את המדבקה רק בחלק של הסטיקה וככה להשאיר אותו לא מודבק אבל יש שם צ'יפים ואני חושש שהם יגבילו אותי ואז לא עשיתי כלום בעצם. דעתכם? הצעות?

• 11 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by avivboker,

אני טועה לאחר ואוברקלוק כניראה כל כך נפוץ ובדרך כלל לא מצריך הוספת כסף לכשעצמו מדוע אין אתר או מעבדה או מישהו שמיקצועי בדבר ועושה אוברקלוק בתשלום??? או שיש???

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי ספק ישן שנשרף אבל המאוורר שלו תקין אני רוצה לחבר אותו בתוך המארז כך שהוא יהייה מכוון ל כ.מסך שיקרר לי בעיקר את הזכרונות. אין לי מושג איך לשות את זה מחכה לעזרה מכם. תודה.

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  22. Started by Rhx,

אוקיי אני רוצה לעשות OC למעבד,אני צריך הסבר איך עושים למעבד ועם איזה תוכנות,יש לי מעבד Intel p4 2.40 ghz זה אפשרי להעלות אותו ל 2.6? אגב ליבה Northwood תודה. והאם יש סיכון שאני מעלה אותו ל2.6?אין לי קירור עליו או משהו אני רק רוצה לעשות OC קטנטן.. תודה מראש.

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by BeNzZy-BoY,

טוב אז תכננתי כבר מוד לספק ובגדול זה מה שאני מתכנן שיצא בסוף : http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1742&cat=67&page=1 מה שאני עושה זה בעצם מוציא מהספק שלי את החלק העליון (זה שעשוי מפלסטיק כתום בקישור).. ומכניס במקומו את החלק שאני הכנתי מפרספקט מה שאני הכנתי זה יצא 3 חתיכות של פרספס (2 צדדים ולמעלה) ואני פשוט אחבר אותם לחתיכה אחת.. עכשיו , תכננתי להדביק אותם על רובה סיליקון רק מה אני לא יודע אם הסיליקון יעמוד בטמפרטורות גבוהות ובחום גבוהה.. אז מי שיש לו ניסויון בזה אני אשמח לדעת קצת תגובות על החומר.. עוד משהו.. הפרספקט שלי הוא שקוף.. יש דבר כזה פרספקט בצבע ? או שאולי אפשר פשוט לשבוע את הפרספקט בצורה כלשהי כדי שיהיה יותר מעניין ?

• 11 תגובות
    • 846 צפיות
  24. Started by Dj_Gal,

הנה פרויקט קטן ומאוד מאוד מושקע .. עזרו לי בו כמה חברים טובים הנה שיר שהקדשנו למודינג זה ותהליכו: שלושה חברים יצאו למודינג .. בים בם בום.. אחד הביא את הדרמל... בים בם בום... אחד קיבל דיסקית בראש (אני) ... בים בם בום... אחד עיקם את הדרמל... בים בם בום.. 1)אמר חברו(אני).. זה לא נורא זה לא דיסקית שלי בכלל...זה של יובל... 2)אמר חברו(אני).. טוב מאוד חבר ....אין מודינגים טובים יותר ... כמו חיתוך בלייזר ... רוצים תמונות?... לא ! סתם.... http://photos.walla.co.il/dj_gal תהנו... שלב תודות... 1 לחברי טל שחתך ...פצע(אותי) ... שבר(מצווה)... 2 ליובל הפראייר .. שהביא דרמל וחזר עם חלקים ממנו... 3 תודה לאמא אבא שהביאוני עד הלום.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי במהלך התעללות הOC שעובר ה-FX שלי, מצאתי בפוקס את התוכנה שממהירה אותו, שבאה יחד עם הכרטיס (פאקינג באנדל יש לכרטיס הזה! ), אקיצר המהירות המקס' בתוכנה (ASUS SMART DOCTOR) היא 280 ליבה 460 זכרונות. סטוק 250\405 :-\ אז הקטע הוא שהכרטיס עובד די טוב במהירויות האלה, אבל ציפיתי להרבה הרבה יותר מהליבה :-\ רציתי לדעת האם יש איזשהו דרך להעלות את המקס' OC הזה, כי בתוכנות אחרות שיש לי בהן את האפשרות להעלות עוד הכרטיס אומנם עובד יציב על לופ 3DMARK2003 במהירות של יותר מ-280 ליבה (מהזכרונות בסה"כ אני מרוצה... לא רציתי הרבה יותר מהם), אבל כשאני מפעיל NFSU הוא נתקע או בהתחלה או באמצע, או שבהיילו הוא פשוט נכנס ויוצא אחרי שנייה. אגב, בדקתי ומצאתי שהתזמון של הזכרונות (אמרתי את זה נ…

• 4 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.