עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Eternal Bliss,

היום הגיע לXXX מאורר עם 4 לדים(כתום,אדום,ירוק וכחול) משהו פצצה... אז שאלתי את XXX אם אני יכול לקחת לבדוק אותו עם ה SLK-800 שלי והוא נתן לי אני חייב להגיד לכם שזה פצצה, זה הוריד לי את הטמפרטורה(בעבר השתמשתי בהיטסינק ומאורר הרגלים שמקבלים עם המעבד) ב 10 מעלות וזה אפילו בלי להשתמש ב Arctic Silver, אני משער שכאשר אני ישים AS זה יוריד בעוד כמה מעלות.... לפי מה שאני רואה XXXX שמו לזה מחיר מזה זול(55 שקל) וזה שווה את זה... זה שקט מאוד(אני לא שומע אותו) ומומלץ... וגם ה- Rheobus החדש שלהם נראה מאוד יפה, הוא יתאים לכל מארז.. אני הולך לקנות אותו ברגע שיהיה לי כסף תודה אין פרסום בפורום שנתן לי לבדוק את המאורר החדש הזה ראשון הנה כמה תמונות של המאורר: תמונה 1תמונה 2תמונה 3 …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. חבר שלי הביא לי מסך שהוא הוציא מתוך מחשב נייד ישן. המסך הוא מסך LCD בגודל של 20.5 ס"מ * 6 ס"מ ! כתוב לי עליו מאחורה GE-1194HB ו- PLX104CHIT. יש לו צמה של 30 חוטים עם חיבור שחור כזה (כמו של החיבורים של ה ATA)... מאחורה יש 10 צ'יפים שעל חמש מהם כתוב HD44102CH והשאר ריקים. מישהו יודע איך אני מחבר את זה לאנשהו? *תמונה בקרוב

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי לוח אם MSI KT4V שהוא בעצם מבוסס על KT400 512MB PC2700 DDR 333MHZ שפועלים ב CAS 2 ותיזמונים הכי גבוהים של חברת TRANSCEND מעבד AMD 2700+ שפועל בבאס של 166MHZ ומכפלה של 13 בערך והמכפלה נעולה AX7 עם מאורר דלתא 80 מ"מ רועש במיוחד מאחר שאני לא מסוגל להשקיט אותו לפחות כרגע חשבתי לעשות אוברקלואק למעבד כדי להרוויח מכל הרעש הזה מה אתם ממליצים לשנות? ועד כמה אתם חושבים שאני אגיע עם המעבד? כרגע הטמפרטורה של המעבד בסביבות 50 מעלות והמאוורר עושה בין 5900 ל 6100 RPM זה נורמלי? ולאיזה טמפרטורה המעבד מסוגל בערך להגיע? למשל ב 55 הוא יעמוד? מצטער על כל השאלות ומקווה שהתשובות יהיו ספציפיות ככל הניתן ובלי הפניות לחיפוש בבקשה מכם

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by MegaHertz,

איפה אני יש חנות שמוכרת מסכי LCD בגודל 20*4 (עדיף באזור תל-אביב) בתודה רבה , MegaHertz.

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by ABG,

משהו מכיר קירור פסיבי יעיל ל פנטיום 4? משהו בסיגנון צלעות קירור מפלצתיות כמו של קומפק ? (לא פנאומטי או הידראולי)

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  6. לא היה מסובך מדיי לעשות את Modification הקטנטן הזה. היה טיפה מעצבן לעגל את החוטים. אני מרגיש שיש לי כבר ניסיון אחרי שדפקתי כמה וכמה חוטי IDE ATA100 למינהם. פשוט צריך לעבוד עם החוטים הנכונים (סכין מנתחים בין היתר). אתם בטח רואים את התמונות ואומרים לעצמכם: "זה לא נראה לי מסודר בכלל". זה למעשה לא נכון. כל החוטים מוחזקים ע"י אזיקונים בצדדים כך שזה לא יפריע לאוויר להכנס ולצאת מהמארז. בנוסף שיש לי גם הרבה חוטים של חשמל ואי אפשר להסתיר את כולם. אני חושב שיצא ממש טוב. מה דעתכם?

• 55 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by asilic,

אני יודע שהנושא של ההיטסינקים די נטחן פה אבל אני לא מסוגל יותר לשמוע את המאוורר שהגיע עם הוולקנו 6CU+ שלי הוא די רועש אני רוצה לחליף היטסינק או להחליף את המאורר שעל הסינק מה אתם ממליצים? אתם חושבים שמאורר 60 ממ גנריק 38CFM יוכל לעשות את העבודה? או שלהחליף לסינק אחר? עד 150 שקל

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by cKb,

שלום חברים, מאז התקנתי את הוולקנו 7 על המעבד, לילותיי טרופים. גם ככה יש לי 5 מאווררים במארז, ועכשיו עם הוולקנו, אני מרגיש כמו בשדה תעופה. לפני כן הייתי נרדם עם מוזיקה. עכשיו זה או מחשב כבוי, או נדודי שינה. מה עושים ? האם יש איזשהו חומר שאפשר לצפות בו את המארז כך שיהיה שקט יותר? יש הצעות אחרות? מחכה לתגובות, cKb

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  9. לקחנו את זה : והפכנו אותו לזה : ורק בשביל הכיף יש גם את זה : מדריכים וכתבות מקיפות על כל הנעשה בשבועיים האחרונים בקרוב , זה כולל 3 מערכות שעשינו עליהן OC רצחני (2 מערכות אינטל ו1 AMD ) ועוד .

• 119 תגובות
    • 11.8k צפיות
  10. Started by DJO,

שלום, יש לי HERCULES GF2MX 400 ועשיתי לו אוברקלוק דרך הדרייברים אבל הבעיה היא שלא חשוב מה אני מסמן זה לא נשמר, החלטתי שאני רוצה לצרוב ביוס חדש כי ככה זה דיי ברור שזה ישמר. הורדתי את ה NVIDIA BIOS Editor אבל זה פחות קל משחשבתי, לא הבנתי בדיוק איך משתמשים בתוכנה כתוב שם: How to Flash BIOS You must have these files before flashing your bios: NVFLASH.EXE - NVIDIA Flash Until DOS4GW.EXE - DOS/4GW Protected Mode Run-time loader --- Create bootable floppy, place these files and ROM file for example G2GTSCH.ROM Boot your computer from floppy and write this command and DOS prompt a:\nvflash.exe /f[here_write_bios_file_name] and press enter. אין לי את שני הקבצים הראשונים ולא קובץ R…

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  11. Started by igt,

הגיע החורף - פחות לחות וזמן טוב למדוד טמפרטורות אצלי בSTOCK טמפ` סביבה 20 , מעבד 40-44 לוח 35-40

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by SEFi,

עשיתי (מנסה) אוברקלוק ויש לי נקודות ירוקות על כל המסך. מהירות התחלה 201/401 כאשר אני מעלה את המהירות ל 220/435 נקודות ובלגן בכל המסך ואחרי כמה שניות הודעת ERROR. המסך גודל (הרזולוציה) ו 16 צבעים. יש לי קרור טוב מאוד פלוס את השינוי שעון אני מבצע דרך הדריבר גירסה 41.09 אני לא מבין מה הבעיה עם יש למישהוא פיתרון בשבילי אני הודה לו מאוד. ניסיתי גם עם תוכנה ואותו דבר

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Arik.G,

שלום לכולם! הכנתי בלוק מים לכרטיס מסך . הבלוק בנוי מ 3 שכבות , 2 שכבות של אלומיניות 5 מ"מ עובי ושכבה עליונה מפרספקס גם 5 מ"מ. בשכבה האמצעית חרוטה תעלה בצורת Z . הכל סגור כמו סנדויץ' אם 4 ברגים בפינות . עכשיו השאלה שלי היא, איך קוראים למחברים שמתברגים לתוך הבלוק ואליהם מתלבש הצינור? ואיפה ניתן להשיג אותם? (אני חשבתי שאולי במקום שמתעסק אם הידראוליקה או פניאומטיקה)

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  14. אוקיי OVERCLOCKERS, לי ולמישהו יש מן וויכוח קטן, אז בואו תשמעו את הטענה של כל אחד ותגידו בסוף מי צודק: הטענה שלי: כשעושים אוברקלוק, המתח של המעבד עולה, המעבד צורך יותר וואטים (הריי ככל שמעבד מהיר יותר, כך הוא צורך יותר וואטים) הטענה שלו: ההפך ממש שאני אמרתי, לא קורה כלום למתח של המעבד. מי משנינו צודק?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. חיפשתי אתרים שיש בהם מדריכים לTWEAKING לכרטיסי מסך וכד'. מצאתי אתר שבו מסופר על תוכנה שמאפשרת לשנות כל מיני אפשרויות בביוס, למרות שאינן מופיעות בו. לינק: http://www.tweak3d.net/tweak/harddrive/2.shtml מתחת לכותרת :CAS LATENCY בתוכן יש קישור לתוכנה שנקראת TWEAKBIOS, אבל לצערי התוכנה לא תומכת בצ'יפסט שלי. האם יש תוכנה דומה לזאת ויש לה תמיכה בצי'פסט שלי ? תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by 1_Nike_1,

The card is stable with no fans, it has it's hitsink without any fan. And my question is.. how can I measure the temperature of my VGA card's core(the chipset, I guess, you know what I mean)? And what about it's RAM ? how can I measure its temperature? Edit- I dunno, for getting some experience about overclocking, I'd like to stay somewhile with my PC, overclock some stuff, and only then- sell it. (I know it will lose its value, but I don't care, at any rate Panda won't buy my PC or give me a reduction of price.) (Or they will?) Anyway, I'd like to purchase the TennMax Stealth V3 Fighter and let an 200Mhz core and memory clock run flawlessly, or at least, of what I read, …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by X - DreaM,

מחר אני צובע שוב את המארז..... הפאנל שלי שחור(כולל כפתורים,סידירום,פאן-קונטרולר,וכונן דיסקטים) על הדלתות והגג מודבק טפט כמו פרה......חחחחחחחח.....נגמר לי הצבע באמצע יש לי במארז חלון ותאורה אדומה אני מתלבט בין שני צבעים: שחור או כסף(אני צובע רק את הגג והדלתות)......... מה כדאי?? וישתלב עם כל הצבעים?? אם יש צבע שיותר עדיף תגידו........אני רוצה שיצא יפה....

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  18. pc2700 333 xtreme ddr עם קרור מובנה בקיצור מיועד לאובר קלוק.. אך לצערי עדיין נתקע בבאס של 148 הלוח שלי מסוג 7vrxp הוא לא הבעיה כי אני ראיתי חבר שלי שהגיע ל166 באס יציב איתו.. אז מה שנשאר זה אולי הסטפינג שלי מסוג agoga יש לי אי אמ די 1900 מה דעתכם האם זאת הסיבה לתקעיות? ראוי לציין שאני מגיע ל148 והמחשב בכלל לא יציב וזאת אחרי העלת מתח מירבית לזיכרון ולמעבד.. אני אשמ לתגובות

• 14 תגובות
    • 916 צפיות
  19. Started by SpiritKnight,

אז ככה יש לי בצ'יפסט OPTIONS, לא זוכר אם זה בדיוק שם, אחד מהשלושה הראשונים בכל מקרה, אפשרות לSDRAM TIMING. עכשיו זה על T2, מה יקרה אם אני אעביר את זה לT1? זה ימהיר את הזכרונות? אם מישהו יוכל לפרט לי בדיוק מה זה עושה, אני אודה לו מאוד. הזכרונות XTREME DDR PC2700, כל השאר במפרט. תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. .... ועוד משהו, עד כמה מומלץ להמהיר GF4Ti4200 של לידטק ( 64MB-גירסה רגילה ) ? אני כרגע ב 285/545, והכל יציב . ( טמפ', אני לא יודע איך לבדוק, אבל כאשר אני נוגע בסינק, זה לא חם יותר מידי ) .

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום וחנוכה שמח לכל הקוראים!!! עשיתי עדכון BIOS ונוספו לי אפשרויות שאי אפשר לשנות אותם אבל יש לי אפשרות לשנות את המהירות של המעבד (מ 900 ל1133) כאשר אני עושה זאת הFSB משתנה ל133 (אני רואה את השינוי אבל לא יכול לגעת בFSB) בקיצור המחשב נידלק ב 900 למרות ששיניתי ושמרתי את השינויים

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  22. אני חושב שהכותרת מדברת בעד עצמה תשובות בבקשה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. בהתחלה אני רוצה להגיד שנשבר לי מהכרטיס הזה כבר !!! ועכשיו לעיניין : במצב הרגיל(זאת אומרץת ללא שום שינוי במהיריות הליבה או הזכרונות) הניקוד שאני מקבל ב 3DMARK הוא : 7700~ לאחר שאני מעלה 20 מגה הרצים חופשי אין שום בעיות יותר מזה מתחילים לצוץ טיטושים במסך אני אני מקבל 7890~ אותו ניקוד בערך אני מקבל גם אם אני מעלה 15 10 או 5 מגההרצים בלבד לא ממש משתנה כל זה ללא קירור מיוחד (סטנדרתי). מה שמצחיק הוא כשאני מוריד ממיהירות הליבה והזכרונות ב 20 מגההרצים !!! אני מקבל סה"כ ב 300 נקודות(7450) פחות זה פשוט לא יאומן מה שקורה כאן ! למישהו יש רעיון כלשהו?. אני יודע שאני מנדנד לכם עם הכרטיס שלי כבר המון זמן, אבל אני רוצה לעבור לפחות את ה8K כי עדיין לא קיבלתי יותר מזה ... רעיונות משהו ?! כ…

• 14 תגובות
    • 927 צפיות
  24. קיבלתי מאוורר 120 מ"מ שצריך 220V(מחברים אותו פשוט לשקע), והוא די רועש, איך אני יכול לווסת את הכוח שלו ??? ? אני מעוניין להכניס אותו למחשב כדי שיכניס אוויר

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by VooDoo3,

הי , כמו שאתם בטח יודעים, היום קיבלתי את הוולקנו +7, התקנתי אותו ועשיתי OC למעבד שלי ל900 (6x150) . הוולקנו מטפל יפה במעבד ומשאיר אותו בחום ממוצע של 30 מעלות . לוח האם לעומת זאת כבר מגיע לחום של 40 (32 לפני ההאצה) מעלות . נסיתי לכוון מאוורר לכיוון הציפסט הראשי , שגם לאחר ההאצה נשאר קריר , אבל זה לא עזר ... נגעתי בזכרונות והם גם די קרירים . אז איך אני יכול לקרר את הלוח-אם ? :-\

• 12 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים