אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום, עלו בידי שתי אפשרויות Thermaltake Thunderblade 80mm LED או CoolerMaster Neon LED TLF-R82-ER הדרישה שלי שהיה שקט אבל עדיין דחוף אוויר ושהיה גם LED\UV\UVLED,הגבלה ל50 ש'ח. אגב,אני רוצה להחליף מאוורר לדלת,יש לי חור של 80מ'מ,האם TT Smart UFO יכנס שם או שצריך להגדיל את החור? תודה.
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום יש sisosoftware sandra איך אני יכול לבדוק טמפ של הכרטיס מסך ושל המעבד תודה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
יש לי פנטיום4 200 באס וזכרונות של 400 MHZ DDR הכל פועל כמו שצריך ..... אני רוצה OC אבל ביגלל הזיכרונות אני מוגבל... אז חשבתי לשחק ביחסים של המעבד והזיכרונות ... א': היחסים הם RAM/CPU אוCPU/RAM ב':אני צריך לעשות חישובים או שאני צריך לשחק עם זה עד שיוצא לי טוב? ג': אם אני רוצה להעלות את הבאס ב33 ושהזיכרון יהיה אותו הדבר אז אני צריך יחס של 33:1 כי אני יודע שהזיכרונות יכולים לסבול מגה הרץ אחד יותר ממה שהם יוצרו באמת זה ככה?? ד':אם אני משחק ביחסים אז יכול להיות שבלי שום שינוי חוץ מאיזה 1מגה הרץ אז הזכרונות יצתרכו יותר מתח כמו המעבד?
-
- 5 תגובות
- 478 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 Northwood 2.4A, והלוח אם הוא MV43V(N) של Shuttle. כשאני נכנס לביוס יש אפשרות לשנות Frequency אבל זה נעול, השאלות שלי הן: 1. איך אפשר לפתוח את זה? 2. דרך ה-Frequency משנים גם את ה-MHz של המעבד? אגב, ראיתי שכבר מישהו הגיע עם מעבד בדיוק כמו שלי ל-3Ghz- http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=94 תודה.
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מאוורר של Thermaltake. אני רק מתלבט איזה דגם לקחת. אני רוצה שיהיה חזק ושקט. אין לי בעיה של תקציב. אני רואה בכל דגם דברים שונים. לדוגמא מהירות המאוורר, חיבור שלו, וולטים שלו. יש גם מאווררים שמשנים את המהירות שלהם בהתאם לחום המחשב. אז איך אני בוחר מכל זה את המאוורר הכי טוב? תודה!
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את הקירור של ה-9600XT שלי, אני עכשיו מגיע מקס ל- 600/660 האם אני יוכל לעבור את זה, ובעזרת איזה קירור
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
-
מה הוא המוליך הטוב ביותר? נחושת? אלומיניום? תודה לכל העונים...
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
בוקר טוב, לאחר שקניתי מערכת ביניים חדשה,אני מעוניין לעשות לה אוברקלוק דיי רציני,בינתיים אני עם קירור סטוק והמעבד עומד על 15 מעלות בביוס. הגעתי מ- 1.6@1.7 לאט לאט(אני חדש באוברקלוק..), הרצתי S&M והמחשב עבר את הבדיקה,חוץ מהקטע של בדיקת הזכרונות שהוא משום מה לא אמר לי מה היתה הבעיה.. המפרט הוא: AMD Sempron 2800+ AM2[1.6@1.7] TwinMOS 667 Mhz DDR2 512x2 GIGABYTE GA-M55plus-S3G (nForce 430) Thermaltake XP-480 תמונות אני אוסיף כאשר אני אגיע הביתה,מישהו יכול לכוון אותי האם אפשר להמשיך באוברקלוק?
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
תראו את התמונה .. למה הטמפרטוה כלכך גבוהה ? מישהו :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני צריך בלוקים צינרות משאבה וו..?? כמה כסף אני צריך להשקיע נגיד 500 שקל יספיק? ומדובר על ברדיאטור ענקק אז הוא יכול לעבוד פסיבי? תמונות בהמשך..
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
? כמה היא צריכה להיות בממוצע עם קירור סטוק של איטל? מה טמפ' המקסימלית שהוא יכול לעמוד בה? ומה הטמפ' האופטימלית למעבד? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש מאורר 92ממ' איכותי שישב על גוף קירור למעבד... על מה אתם הייתם ממליצים לי?
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני חושב לקחת את הקירור של Thermalright SLK-948U ל- A64 שלי ולא בטוח איזה מאוורר אני יכול לקחת. האם מדובר במאוורר מיוחד או כל מאוורר למארז בגודל המתאים (92mm) יתאים? חשוב לי מאוורר שקט http://www.thermalright.com/product_default.htm
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
טוב שאלתי שאלה דומה בפורום מפרטי מחשב אבל השאלה תפסה כיוונים חזקים של OC והבנה בעניין,אז החלטתי שעדיף לשאול פה. אני מתכוון לקנות מחר את המפרט הבא מTMS: מעבד Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T 593 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L 559 מארז NZXT Apollo No PSU Black 399 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm 260 ספק כוח Compucase HEC 400ART 24PINS 208 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM 24 זיכרון RAM OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 361 דיסק קשיח WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS 406 כרטיס מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail 1580 צורב Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 S2…
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
מדדתי את המאורר ויכול להיות שהוא 70mm? עם כן אני יכול לשים שם על הגוף מאורר של 80mm? תודה לעוזרים =]
-
- 6 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס GF 5700 ULTRA ואני רוצה להאיץ אותו קצת שיעבוד טיפה יותר חלק הוספתי מאווררים וניקית את המאוורר והוא עובד על 40 מעלות במנוחה (החדר שלי מאוד חם) אני משתמש בתוכנה שקבלתי עם הכרטיס SPEED RUNER של WINFOX...זה מה שהוא מראה לי ברגיל: 2D 301MHZ GPU 947mhz MEM 3D 475MHZ GPU 950MHZ MEM רציתי לדעת כמה אני צריך להאיץ בכמה מגהרצים? ב2D או ב 3D או שניהם?? תודה .. ד"א הכרטיס עובד על 4X AGP כי הלוח ישן אז אם זה יכול להגביל במשהו תגידו לי..
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות OVERCLOCKING החומרה שלי היא : Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI nForce 650i SLI Quad Q6600 OCZ 2GB Kit DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 OCZ2RPR8002GK SunBeam TUNIQ TOWER LED 120MM ניסיתי לעלות את FSB אבל המחשב מת לאחר ריסט עשיתי CLEAR CMOS , הBIOS נתקע אבל המחשב עלה הורדתי ביוס חדש מהאינטרנט וניסיתי שוב אותו סרט... למישהוא יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה לוח יותר טוב לOC. אך אם יש לכם לוח אחר להמליץ לי לOC טוב אז תרשמו לי בתגובה. 10q Prosscor: AMD 2100 Memory: 512x2 C.video: Hercules 9700 Non-Pro
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
עם המערכת הזאת אני יוכל לעשות OC קטנטן? מעבד: E6300 לוח אם: GIGABYTE? ?GA-945P-S3? דיסק קשיח: WD 160 GB SATA 2 זיכרונות: KINGSTON 512 MB X2 כרטיס מסך: GF 7300 256MB האם אפשר לעשות OC קטנטן למעבד?....אני יביא ציטוט של מישהו מהפורום שאמר שהוא עושה זאת תוך 5 שניות....זה באמת ככה או שצריך להעלות 1MHZ כול פעם ולעשות בדיקות יציבות וכאלה או שאפשר להעלות הרבה בפעם אחת ואז לעשות את הבדיקות?
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
תראו אני כבר הרבה זמן מחפש איפה אפשר להעלות את הFSB אני נכנס לביוס ולא מוצא פשוט לא מוצא אני לחצתי ctrl+F1 גם לא הופיע לי (יש לי ביוס כזה אדום) יש לי לוח אם DFI NS35-SL ומעבד אינטל פנטיום 4 2000
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-
-
קודם כל הפורום הזה משהו בסט!! אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב כי הוא ישן ובקושי זז כמעט... ואני צריך כמה המלצות שלכם + תוכנות ביצוע... הכוונה בתוכנות היא תוכנה שמודדת את החום במארז, פרטים על מאווררים מחוברים וכאלה... צירפתי תמונות מהתוכנה CPU-Z לגבי מפרט המחשב שלי... תודה רבה לכל מי שעוזר! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אז ככה קודם כולאני ממש לא יודע איפה לשים את זה אבל העלתי את התוצאה של המחשב שלי לORB והשוותי אותו למחשבים אחרים ואז ראיתי שיש איזה סעיף שקוראים לו Web Page Rendering (אין לי מושג מזה אם מישהו יכול פרט בבקשה) שהמחשב שלי עושה יותר טוב מכול האחרים (גם כאלה עם ציונים יותר גבוהים באיזה 1000 נקודות ) אז אמרתי טוב בו נבדוק יחסית לאלא היותר מליינים עם יותר נקודות אז בדקתי יחסית לAMD 64 והנה שוב המחשב שלי יותר טוב בזה עכשיו כאילו זה לא קצת (דגש על הקצת) מוזר??? אני לא יודע אם תוכלו להכנס אבל אני ישאיר קישור http://service.futuremark.com/compare?pcm04=197104 מישהו יכול להסביר לי ? בתודה עידו
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
ככה, כרגע יש לי Thermaltake Volcano 6, ויש לי איתו במנוחה 54, ובפעולה 60+- רציתי לדעת אם אני יקנה קירור חדש (Thermaltake Volcano 12), ומארז חדש יהיו ביצועים טובים יותר? כלומר, במשחקים.... FPS, PC LAGS? ואיזה קירור אתם מציעים לי לקנות? אה, וגם אם ספק משפר ביצועים? תודה לעוזרים :]
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
יש לי במארז מאוורר מאחורה ומאוורר בצד. המחשב עומד בתוך במקום סגור יחסית רק עם פתח מקדימה. הבעיה היא שהמאוורר האחורי הוא זה שמכניס את האוויר והצדדי שמוציא והאחורי הוא ממש חנוק לעומת הצדדי שיש לו הספקת אוויר קר טובה יותר ואני צריך להחליף את הפעולות של המאווררים. איך לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-