אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
Barton2500+Zalman7000Cu בלי אוברקלוק... מנוחה : 38 מאמץ : 43 עם אוברקלוק... מנוחה : 41 מאמץ : 47... 2100@1833 memory 400@434 התוצאות האלה ישנו אפילו שעה אחת מאורך חיי המעבד?... בלי אוברקלוק ועם הקירור הסטוק ... זה יותר חם מעם אוברקלוק והזלמן.. לכן אני שואל... תודה ...
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
ככה הייה לי מעבד של אינטל 3 גיגה הרץ והחלפתי אותו (בחינם) ל-3.2 עכשיו פתאום הופיע לי בהגדרות של הלוח (איפה שאני עושה אובר קלוק) אפשרות חדשה.. cpu lock ויש לי שלוש אופציות auto או להפעיל או לבטל (אין כוח לרשום באנגלית) בקיצור חברה קודם כול מזה הדבר הזה שהופיע פתאום? ודבר שני על מה לשים את זה מתוך השלוש אופציות... תודה.. אהה נ.ב יש דבר כזה אחריות לכול החיים על המעבד או שזה סתם חרטה בגלל שעל הקופסא המקורית של המעבד לא מזוייפת רשום 3 שנים אחריות.. חברה עזרהה תודה..
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום ,יש לי מחשב עם מעבד 2000 ישן יחסית, אבל טוב. יש לי מאוור של חברה בשם EVERCOOL והוא עושה טונה של רעש ובדקתי הוא נמצא במהירות 4350 RPM. המעבד בחום של 56 מעלות!!!. רציתי לדעת עם זה קשור למהירות שבה המאוור עובד ,או בגלל ספק או משהו כזה, דרך אגב זה נתוני הספק CODE GEN 400 WATT . ??? תודה. זה המאוור הזה.[url=]http://www.evercool.com.tw/index_eng.htm
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
יש לי את המערכת הבאה הינה מפרט קצרצר p4c800e-deloxe 2x512 gail p4 3.2 1 m perscot ספק tt 480w buterflay וקירור מיים טוב.. וכו וכו וכו (תיראו חתימה) בקיצור עם אני נותן יותר מ-1.6 הספק פשוט אחרי שאני עושה שמירה מתחיל להוציא רעשים חזיקם כאילו אני מוציא לו את המיץ חח וזהו אני לא מצליח להגיע ליותר מ-1.6 כי חוץ מהספק גם המסך לו נידלק וכו וכו העם הבעיה בספק שליי?? אהה ואני אל מצליח לעבור את ה4 גיגה הרץ ב oc כי אני מצליח להגיע ל-4.3 וכו וכו אבל המערכת הפעלה לא עולה ולפי הבנתי צריך פשוט יותר מתח אבל אני לא מצליח לתת יותר לעומת אנשים אחרים שאני רואה שהגיע ל1.8 וכו כוו תעזרוו תודה..
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
צריך מערכת קירור מים שמורידה בצורה טובה את הטמפרטורות ונשארת שקטה עד כמה שאפשר בסביבות ה 500 600 שקל אם אפשר לינק אני יודה לכם ואם אתם צריכים עוד פרטים אני ירשום
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
-
יש ברשותי לוח אם של ASUS מדגם A7V133 , לוח דווקא טוב מאוד . כמו כן מותקן מעבד DURON 1300 ועליו מאוורר של חברת TT (אם אני לא טועה מסדרה 7 או משהו כזה) . דבר ראשון קראתי שניתן לבצע OC רק במידה והמעבד אינו "נעול" , השאלה היא האם זה נכון ובמידה וכן כיצד אני יכול לבדוק אם המעבד נעול או לא . דבר שני , במידה והוא לא נעול הייתי רוצה לבצע מספר נסיונות של OC ואודה אם תוכלו לתת לי את הדרך לבצע זאת היות וניתן לשחק עם ההגדרות בביוס וישנן הרבה אופציות לשנות . מקווה לתשובות מהירות ומקצועיות .
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שהכרטיס הזה הוא מאוד ישן רציתי לדעת עם הקירור המקורי לאיזה מהירויות אפשר להגיע עם הכרטיס ואם איזה תוכנה אפשר לעשות את זה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי 7600GS AGP הורדתי את RIVA TUNER והוא לא נותן לי לשנות את המדדים של הזכרון וה CORE בכל פעם שאני משנה זה חוזר אוטומטית לדיפולט זהו כרטיס עם קירור פאסיבי של גיגהבייט כך שגם ב V-TUNER שמגיע עם הכרטיס לא ניתן לשנות מהירות שעון זכרון האם הכרטיס נעול בצורה כל שהיא???מה עלי לעשות???
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
-
-
"בשרת" הביתי שכל כך הרבה זמן כבר רציתי להפעיל אותו ולא היה לי חלקים... לוח אם ABIT NF7-S2G מעבד: AMD SEMPRON 1800 Mhz Socket A זיכרון: DDR1 OCZ DUAL CH PLATINUM EDITION 2-3-2-5 2 GB קירור:TT pipe 101 משחה טרמית מקורית שבאה עם הקירור מאורר ג'נרי עם לדים. כ.מסך:RADEON 9550 GIGABYTE הרדיסקים סאטה: 160 ג'יגה ו 80 ג'יגה (צריך כרטיס הרחבה לסאטה ויצטרפו עליו עוד הרדיסק של טרה בייט ועוד אחד של 80) הרדיסק IDE זמני: 40 ג'יגה ספק די ג'נרי עם מאורר 120 מילימטר. צורב DVD ו כונן DVD קצת שרינק וזה מה שיצא הסידור לא כזה משנה במארז הספציפי הזה כי הוא לא נסגר חח יש לו רק דלת אחת וגם היא לא נסגרת זה מארז שנימצא ליד הפח ליד הבית שלי. תגובות
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
והאם יש קירור אחר, גם טוב יותר או פחות שאני יכול לשקול ? אני מאוד אוהב ASUS בגדול, כן זה אני, אוהב "מותגים" וגם תקציב לא צריך להוות בעיה... ראיתי את ה-ASUS Silent Knight והוא נראה מעניין למרות שהוא חיקוי של הזלמן... בקיצור, האם הזלמן יתאים ללוח מבחינת גודל, כי יש את כל ה-heatpipes מסביב לsocket.
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני עושה OC לראשונה. מפרט E8400 ep35-ds3r 4 GB 800MHZ נכון לעכשיו אני בbus של 358, כשאני רוצה לשנות את המכפלה של הזיכרון יש לי רק 2 או 2.4 כאשר ב 2.4 זה עובר את התדר של הזיכרון. השאלה היא מה עדיף? 2 או 2.4? וביינתים אין לי בשביל מה לגעת בהגדרות המתח של המעבד נכון? האם להשאיר את המאורר בהגדרות האוטמטיות או שזה פוגע ב OC.
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
ת'אמת שחיפשתי בפורום ועוד במקומות ולא מצאתי משום מה :s05: רציתי לדעת אם איזו טמפ' הכרטיס מסך אמור לפעול במנוחה ואיזה במאמץ. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אם אני משאיר את המדבקה של המספר הסידורי של המעבד על המעבד האם המעבד יתחמם יותר כשאני יעשה לו אוברקלוק ואם כן אז עד כמה כדאי לי לעשות אוברקלוק כשהמדבקה נמצאת על המעבד?
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אז כפי שציינתי בכותרת אני מעוניין לצבוע את הפלופי שלי ואת הDVD והצורב שלי. איך אני עושה זאת מבלי לפגוע בחלקים עצמם, אני מודה מאוד לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אין לי מי יודע מה מושג במאווררים מה כיום הכי מומלץ בטווח ה 120 ש"ח , אני מחפש שקט וגם עבודה טובה האם הוא בא עם היטסינק וכו'
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בשם עצמה . האם מישהו יכול להגיד לי עם זה אפשרי ??? ובכלל הכרטיס מסך טוב ל OC???
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
כרטיס מסך- eVGA 8800GTS 320MB superclocked, מרוצה ממנו בטירוף (מתוכנן עליו עוד אובר קלוק), אבל הטמפרטורות בלי מזגן פשוט הורגות, 70 בלי מאמץ, במאמץ יכול להגיע גם ל90, יש משחה טרמית חדשה. מעבד-E6600, לצערי קניתי לפני שיצא הE6750, בכל מקרה אני חושב לעשות עליו אובר קלוק, הקירור סטוק ומרעיש רצח, חשבתי על BT אבל אני יחכה להמלצות שלכם תודה רבה =] עריכה: מה דעתכם על קירור מים? מסוכן מידי? כמה יכול לעלות? יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance Cooler האם הסינק שאיתו שווה משהו ?? אני יודע שהמאורר זה SF2 אבל מה עם הסינק ? שווה ? לאיזה היטסינק מוכר הוא משתווה . איך הSK-7 מולו ?
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני לא מבין כלום באוברקלוק אבל יש לי את האופציה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך על ידי לחיצת כפתור אחת. צירפתי תמונה של מה שיצא לי, ויש לי כמה שאלות. האם זה אוברקלוק חזק ואיפה הוא ממקם את הכרטיס בטבלה הזאת http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=857&model2=707&chart=318 כדאי לי להשתמש בתוכנה צד שלישי לביצוע אוברקלוק יותר טוב?.. כי ראיתי שכשהכרטיס מגיע לכ78 מעלות האברקלוק מפסיק. יש אפשרות לשים איזשהו ספרי למאוורר של הכרטיס כדי שיהיה פחות רועש?.. כי מן הסתם במשחקים הוא מתחמם יותר ואז המאוורר עובד יותר חזק ויש יותר רעש. דרך אגב מדובר בכרטיס X1950XTX, תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד פרסוקט 3 ghz ולפני שבוע החלפתי גוף קירור ל-arctic cooling freezer 7 pro. הייתה לי בעיה להתקין אותו חזק על לוח האם והוצאתי והכנסתי אותו איזה 20 פעם. כתוצאה מכך אני חושב שחלק מהחומר הטרמי ירד או נפגם. רציתי לשאול אם מריחה של משחה טרמית תוריד לי כמה מעלות ואם כן איזה משחה מתאימה לי? (כרגע הטמפ' היא 42-45 מעלות במנוחה) ראיתי את המחשה הזאת בנועה היא די זולה ואני חושב שהיא מתאימה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4406
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
קירור פאסיבי איכותי שיתאים לסוקט 939 תודה ענקית לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 496 צפיות
-
-
המחשב שלי רועש, לטעמי, אז החלטתי להחליף לו כמה חלקים כדי שיהיה קצת (הרבה) שקט יותר. החלקים המרעישים (מהרועש לחרישי ביותר): 1)מאוורר 120MM ג'נרי באחורי המארז (צ'נברו Xפיידר) 2)קירור לצ'יפסט (NF7) 3)מאוורר ג'נרי 92MM בפרונט המארז 4)וולקנו 12 (על 2800RPM) 5)קירור של לדטק ל6800GT עכשיו, חשבתי על הסטאפ הבא: 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1319_1604&products_id=9692 (אבל מצד שני שמעתי שהוא חלש, והוואנטק stealth עדיף. דעתכם?) 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4190 שהביקורות המליצו עליו מאוד אם המארז מאוורר טוב 3) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633_1405&products_id=7913 ולהשאיר את השניי…
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-