אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
החלטתי שאני עושה אוברקלוק למעבד שלי P4 1.8 לוח אם של asus מדגם p4s333 כרטיס מסך gf 6600gt יש לי שלושה מאווררים ומאוורר של Tt TR2 על המעבד... ככה שאין לי בעיה עם קירור... אני רוצה להפוך את המעבד ל 2.0 השאלה שלי אם המעבד והלוח אם שלי יחזיקו מעמד... לא יישרפו או שיקרה להם משהו... תודה לעוזרים... אני דיי לחוץ בזמן ככה שאני צריך תשובה מהר
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת באפשרויות לOC בAMD מזה האפשרויות האלה: HT Speed |HT Width תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שאורך החיים של כל רכיב במחשב (בעיקר דיברנו על מעבדים וכרטיסי מסך) יתקצר אם מעלים את המתח שלו, אפילו אם הקירור מספיק טוב בשביל לשמור עליו בטווח הטמפ' המומלצות שלו... כלומר שאם עושים וולטמוד לכרטיס מסך למשל ושומרים על טמפ' נמוכה של הליבה והזכרונות, הוא בכל זאת ישבק חיים הרבה יותר מהר מאשר ללא וולטמוד. אתם מאשרים או מבטלים את מה שהוא אמר?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
יש לי את המערכת הבאה הינה מפרט קצרצר p4c800e-deloxe 2x512 gail p4 3.2 1 m perscot ספק tt 480w buterflay וקירור מיים טוב.. וכו וכו וכו (תיראו חתימה) בקיצור עם אני נותן יותר מ-1.6 הספק פשוט אחרי שאני עושה שמירה מתחיל להוציא רעשים חזיקם כאילו אני מוציא לו את המיץ חח וזהו אני לא מצליח להגיע ליותר מ-1.6 כי חוץ מהספק גם המסך לו נידלק וכו וכו העם הבעיה בספק שליי?? אהה ואני אל מצליח לעבור את ה4 גיגה הרץ ב oc כי אני מצליח להגיע ל-4.3 וכו וכו אבל המערכת הפעלה לא עולה ולפי הבנתי צריך פשוט יותר מתח אבל אני לא מצליח לתת יותר לעומת אנשים אחרים שאני רואה שהגיע ל1.8 וכו כוו תעזרוו תודה..
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להבהיר שאין לי ידע ממשי בפיסיקה אני כולה עכשיו עולה ל- י'... וה"תאוריה" הזאת היא סתם משהו שחשבתי עליו, ורציתי שתגידו לי האם זה נכון ,ואם לא, אשמח להסבר... אז זה מה שחשבתי עליו.............. כדי לקבל מהמאווררים במארז תועלת מירבית (למטרות מסויימות בלבד ), לחבר לדוגמא מאוורר 120.. ואחריו יהיה מין משפך עם חור בקצה בקוטר קטן יותר מה - 120. ככה בעצם האויר ייצא בלחץ (לפחות לפי מה שאני מסוגל להבין כילד שעולה לתיכון עכשיו...), ייצא בלחץ... ובעצם יקרר "יותר טוב".. לדוגמא לעשות דבר כזה מכוון על היטסינק של מעבד מהדלת של המארז... שהחור יהיה לכיוון ההיטסינק כמובן ובעצם יקרר יותר מהר... אז שוב, אין לי כל כך מושג בכל חוקי הפיסיקה וזה... אבל אשמח להסבר בכל זאת.. נ.ב …
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש ברשותי את המארז הנ"ל ואני רוצה לקנות את הקירור הנ"ל למעבד של אינטל השאלה שלי אם הקירור הזה בכלל יוכל להכנס למארז הזה כך שהוא יוכל להסגר ואם כן, האם אני אוכל לחבר אותו במאוזן כמו בתמונה על הלוח הזה (Abit IP35-E)כדי שהמאוורר שלו ימשוך אוויר והמאוורר האחורי שנמצא לי במארז יוכל יש להוציא אותו כי הוא נמצא מולו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מארז Antec TX1088 AMG 480W Metallic Grey SOHO Case וברצוני לשדרג את המחשב לרכיבים חדשים. בין רשימת הקניות שלי נמצא גם: כרטיס מסך: Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe קירור לצ'יפסט: ZALMAN ZM-NBF47 Northbridge cooler השאלה שלי היא, האם יש מספיק מקום להכיל במארז הנ"ל גם את הכרטיס מסך, (כפי שהבנתי, הוא עצום בגודלו) וגם את הקירור לצ'יפסט. ואיזה לוח אם הכי טוב מהבחינה הזאת? אני מעדיף לוח של ASUS... שאלה נוספת, האם אמור להגיע לארץ בזמן הקרוב המאוורר של zalman CNPS8700 LED? מקורות לחומרה: Antec TX1088 AMG 480W http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7191 Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?l…
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני מתכוון להפציץ בשאלות ולשפוך המון אינפורמציה בפעם אחת, סלחו לי, אז ככה: 1:התקנתי 2 מאווררים 80מ"מ בנוסף לאחד שהוציא אוויר במארז, כעת אחד מכניס, אחד מוציא , ואחד פשוט הנחתי על הכרטיס מסך(תודה למי שהקים את הת'ארד לגבי התקנת מאוורר לכיוון הכרטיס מסך, קירור פסיבי BLOWS ) תוצאות: 1: מעבד: מטמפרטורה של 32 עד 40(מנוחה ומאמץ בהתאמה) הגעתי ל-29 עד 37. 2: כ.מסך- ממנוחה של 65 עד ל 100(פעם אחת!) בדר"כ בסביבות 85-90. 52 במנוחה ועד 65 במאמץ!!!!!! אני ממש גאה בעצמי (בניגוד לגאה נקודה (לא שיש בזה משהו רע...) ) בכל מקרה אני מאוד מרוצה אבל עדיין יש מקום לשיפור: 1:איך אני מרים את הכ.מסך עוד יותר גבוה? הצלחתי רק להעלות עוד יותר ל 540 על 1110 שיפור של 20 MHZ לליבה ו 40 לזכרונות מ…
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי 7600GS AGP הורדתי את RIVA TUNER והוא לא נותן לי לשנות את המדדים של הזכרון וה CORE בכל פעם שאני משנה זה חוזר אוטומטית לדיפולט זהו כרטיס עם קירור פאסיבי של גיגהבייט כך שגם ב V-TUNER שמגיע עם הכרטיס לא ניתן לשנות מהירות שעון זכרון האם הכרטיס נעול בצורה כל שהיא???מה עלי לעשות???
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
CNPS7000B-Cu של זלמן או וולקנו 12 אקסטרים? איזה יותר טוב בביצועים ובשקט אין המ להשוות חחח זלמן שקט הרבה הרבה הרבה יותר...
-
דפדפתי בין דפי המידע של VIA אחת מיצרניות הצ'פס הגדולות ותראו מה מצאתי http://www.viaarena.com/htmlimages/largefancooler.jpg
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
מפרט מחשב בצד. שמתי לב עכשיו שהטמפ' של המעבד עומדת על 57 בזמן מנוחה, ואני בטוח שעולה יותר בזמן משחקים. גוף הקירור הוא ביגטייפון, ואני שם לב שיש עליו המון אבק. לפני שאני אתחיל לעבוד על ניקוי המארז, זה הכרחי? אם הטמפ' תקינה, אז אני מעדיף לדלג על כל הקטע של הניקוי, כי אין לי כוח
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
ה DC 2.8 של אינטל 850 טוב לאוברקלוקינג ? איזה קירור מומלץ לו ? ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro מספיק ? ואם הלוחות אם של גיגהבייט מספיק טובים לאוברקלוקינג GIGABYTE GA-8I945P-G ?
-
- 5 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני מבצע למעבד. מדובר ב-Q6600 על לוח GAP35CDS3R גרסה 2.0 זיכרון OCZ GOLD DDR2 800MHZ 5-5-5-15 אני המהרתי את המעבד ל-3.4GHZ הזיכרון עובד ביחס של 1:1 1. כמה מתח אני צריך לתת למעבד ולזיכרון בכדי שיהיה יציב? (כרגע יש לי על הזיכרון +0.2) 2. לאיזה טמפרטורה נכון להגיע בכזאת המהרה? כרגע הגעתי למקסימום של 60 עם ULTIMA 90 ומאוורר 120MM תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום..... המעבד שלי מופיע בחתימה... רק כשאני עושה OC אין לי מושג לאיזה מעבד הוא שווה... הייתי רוצה לדעת אם יש תוכנה שמחשבת לי את הדרוג של המעבד... ואם כן , אז אפשר לינק? (ולא אל תגידו לי CPUZ כי היא לא מביאה לי דרוג..)
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש לי סינק של וולקנו 7 פלוס, יש לכם אולי רעיונות איך אפשר לשים אותו על הכרטיס מסך? אולי משיהו ניסה? חצי קילו לא ישבור אותו? צריך לחתוך?\ לשים עם אזיקונים או ברגים כאלה פלסטיק עם 2 ראשים שנלחצים וזה יוצא..?
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=43172;start=0#lastPost מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
p4 2.4 nortwood 533 mhz bus speed l2 cache 512kb לוח asus p4sdx dual channel 800mhz זכרון עובד על דואל צאנל - ( cl2.5 -2x512 mb teamgroup(200mhzx4 ati radeon 9600xt מאוררים 1-120mm 2-80mm ועוד שניים למעבד ולספק האפשר לעשות אוברקלוקינג וכמה והאם כדאי ואיך? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום רב, איזה סוג של קרור מומלץ לסוקט 478 ? בכמה מעלות יורד חום המעבד ? בברכה עדי
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום יש לי radeon 9800xt המאוורר של הכרטיס נדפק בגלל הפסקת חשמל שהיתה באזור ועכשיו הוא לא עובד. (שרוף) מאיפה אני יכול לקנות מאוורר חדש של ATI ושיתאים לכרטיס שלי?
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם , פותח ת'ראד חדש ובו נוכל לדלות מידע על איזה סטפינגים קיימים היום בחנויות ברשת עבור מעבדי AMD השונים 1700 - 2800 . מקווה לשיתוף פעולה שלכם.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של asus P5LD2 לאלו שלא מכירים אותו הוא pci-expres אז השאלה על מה לסים תדרים בישביל לנעול אותם, ובשביל מה זה טוב לנעול אותם?תודה מדובר על pci-expres וpci כמה לסים ץודה
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/articles2/cpu/vpu-coolers-shootout-may2k5-part1.html
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום . השאלה הראשונה שלי היא כמה ה - OC שאני יעשה ייעל את מהירות המחשב שלי( אם בכלל) יש ליRDR 256 אני יודע שזה איטי אבל הוא זיקרון יקר ולא משתלם להוסיףעוד 256 והשאלה השניה מצטער, על הבורות, קצת טיפשית איך אני בודק את הטמפרטורה של רכיבי המערכת שלי ושל המארזי אני מצפה לתגובות רציניות אל תשכחו אתם לא ידעתם פעם !!
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
מדובר במעבד: Intel Pentium 4, 2666 MHz (20 x 133) Northwood, A80532 2659.92 MHz (original: 2667 MHz) 132.99 MHz (original: 133 MHz) לוח אם: Asus P4S533-MX כרטיס מסך[עם אוברקלוק]: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (64 MB) זכרונות: DIMM1: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz) DIMM2: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz) המעבד שלי כרגע על 18-19 מעלות במצב מנוחה ולא עובר את ה25 שהוא עובד (משחק אנריל 100% CPU) המתח הוא: CPU Core 1.55 V +3.3 V 2.93 V +5 V 5.08 V VBAT Battery 2.03 V מה אתם אומרים שווה לעשות? ועד כמה אני יכול לשפר אותו? ולא אין לי שום צי…
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-