עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ^GunX^,

שלום לכולם, היום אבא שלי ואני קדחנו כמה חורים בדלת המארז -בדיוק מול הקירור של המעבד (Tt silent boost ) אחרי זה הוספתי מאורר-אבל איפה שמוסיפים את הבורג לחיבור בין הדלת למאורר הוספתי כמה גומיות קטנות כדי למנוע ויברציות , ככה זה אצלי גם במאורר השני שבמארז - ליד המעבד מאחורה. המאורר שהוספתי הוריד 2-3 מעלות אבל ממש לא יותר מזה-הוספתי תעלה על המאורר מקרטון כדי שהאויר יכוון בדיוק אל הקירור של המעבד .הוריד עוד מעלה אם בכלל ... לפי מה שאני יודע מאורר מול המעבד אמור להוריד הרבה יותר מ2 מעלות.. ועוד הספתי תעלה לכיוון האויר מול הקירור של המעבד... זה לא מתפקד כמו שצריך בגלל הגומיות שהוספתי (הם מרחיקות קצת את המאורר מהחורים שדרכם עובר האוייר) ? או בגלל שהמאוררים לא חזקים מספיק ? או…

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  2. Started by paton1973,

ראיתי שיש כרטיסים שמקוררים אם צלעות קרור ולא עם מאוורר (כמו ב msi 7600gt), איזו שיטה יותר יעילה?

3. השגתי את המאוורר הבא : http://sanyodb.colle.co.jp/product_db_e/coolingfan/acfan/ac_fan_detail.php?master_id=1161 איך הוא מבחנית ביצועים לפי הנתונים שלו? האם שווה להכינס אותו למארז? * דבר חשוב - הרעש לא מפריע כי אני עושה לו מתג כיבוי והדלקה בפאנל מקדימה רק בזמן עומס על המחשב אני ידליק אותו (שזה במישחקים ) ואני משחק בווליאום גבוהה. *הקטע שהמחשב שלי ב OC בחורף בגלל הטמפ' המעבד יורד ב 5-6 מעלות בחורף , השאלה שלי האם המאוורר הזה יוכל לתחזק לי את הטמפ' הזאת גם קיץ. תודה מראש ,מחכה לתשובה.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  4. כל הפרטים בלינק http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=353587.new#new

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  5. Started by danielhasan,

הורדתי כמה גירסאות : 2.60 2.5 2.41 והמעבד שלי : AMD Athlon 64 Processor +3200 וכל את מהתוכנות אומרת : The processor detected is not supported AMD Athlon 64 Processor +3200 איזה כן תומכת?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  6. Started by GrayFox,

תקלה מוזרה ומציקה אני חייב עזרה בנושא 6600E P5B DELUXE ASUS GEIL 2GB AROURA 3D מחשב בן שבועיים שמתי ZALMAN 7700CU לא הזיז לי מעלה אחת שמתי ZALMAN 7000 אותו הדבר שמתי GIGABYE ROCKET 3D II אותו הדבר מה זה התקלה הזאת מישהו מכיר חייב עזרה בנושא תודה

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  7. שלום. יש לי מס' שאלות.. ואלו שאלות שלא קיבלתי עליהן מידע ממדריכים בפורום.. אז בבקשה לא לתקוף אותי.... מה זה מכפלה? ומה תפקידה? מה היחס שלה לבאס (FSB)? מה המקסימום מתח המותר לE6300 והמינימום שלו? בבקשה אלו שאלות חשובות בשביל שאתחיל בOC.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  8. Started by Hatori_Hanzo,

שלום לכולם ראשית כל אני חייב לציין שהידע שיש לי בOC הוא מוגבל ולכן אני מפרסם את הת'רד הזה..בכדי לקבל עזרה וחוות דעת. אז ככה,אני עם הINFINITY,זכרונות G.SKILL 2GB 4-4-4-12 וקונרו e6400 והביג טייפון. בהתחלה,הייתי מבצע OC כאשר הזכרונות היו מוגדרים על 667,הייתי מגיע לבאס מקסימום 360(אני עם ביוס7.31,מחכה לביוס הרשמי הבא) המערכת הייתה לא כ"כ יציבה,המחשב היה עושה BOOT,הייתי עובד רגיל אבל אחת לכמה שעות המחשב היה פשוט "קופא" מפסיק להגיב.הנחתי שאלו הזכרונות שכאמור היו ביחס 5:4 ומגיעים ל450(900 אפקטיבי). אחרי עיון בכמה פורומים החלטתי להוריד בביוס את הזכרונות ל533(1:1),אני כרגע על 365 וזה נראה בסדר(super pi סיימתי ב17.57 דקות),אמנם עדיין אחת לכמה זמן אני קם בבוקר(כמובן שמהחשב דול…

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  9. Started by IxSrPpTUq,

היי... מה נשמע? אצלי דיי בסדר חוץ מדבר קטן שמשגע אותי, אני ב-CPU-Z מסתכל על המתחים של המעבד, הם כל הזמן זזים: 1.411 1.425 זה משתנה פעם בשש שניות בערך... טיפה פחות... בערך... זה נחשב יציב? אני עם ספק HEC 580W ACE שלפי ביקורות שראיתי, ה-480W שלו יותר יציב מהנויזטייקר של 480W ... והוא גם מה שנכנס לי בתקציב למערכת עם תכנון SLI =P אבל קיצר - זה בסדר ?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  10. Started by Impreza,

יש לי את המעבד הזה עם קרור סטוק ושמתי לב שעם מזגן בחדר המעבד על 49-50 במנוחה והלוח על 34 עם המארז של קומפיוקיס 6A19 (שאמרו שהוא מאוד מאוורר) לחבר שלי יש INTEL 1.5 עם ליבת ווילמייט גם עם קרור סטוק ומארז ג'נרי עם 80 מ"מ מאחורה ומקדימה ועם אבק בסינק בלי מזגן וחדר חם ואצלו זה 35 ככה! איך זה יכול להיות? הליבה של האינטל הזה כל כך קרירה?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  11. Started by eDg3,

שלום אני רוצה לעשות OC ללוח שלי ל P4s333-vm יש אפשרות לעשות לו בכלל???? ואם כן אז תסבירו לי בבקשה ואני רוצה גם לעשות OC לכרטיס מסך שלי שהוא RADEON 9600PRO וגם לו אני לא יודע איך עושים אז בבקשה תסבירו לי תודה!

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  12. Started by homart,

שלום, יש לי מחשב עם p4 presscot (אני חושב שככה כותבים את זה ) יש לי שני מאווררים , אחד מקורי של אינטל והשני לא מקורי, הם עושםי המון רעש אבל המון!!, אמרו לי שזה בגלל המעבד, זה נכון?? ואם כן, יש דרך לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  13. Started by SixKiller,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=43172;start=0#lastPost מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  14. p4 2.4 nortwood 533 mhz bus speed l2 cache 512kb לוח asus p4sdx dual channel 800mhz זכרון עובד על דואל צאנל - ( cl2.5 -2x512 mb teamgroup(200mhzx4 ati radeon 9600xt מאוררים 1-120mm 2-80mm ועוד שניים למעבד ולספק האפשר לעשות אוברקלוקינג וכמה והאם כדאי ואיך? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  15. יש לי את המפרט הבא Intel E4300 ASRock 4CoreDual-VSTA (4 PCI, 1 PCI-E x16, 1 AGP, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, LAN) 2*512 MB (PC3200 DDR SDRAM) NVIDIA GeForce4 Ti 4400 (128 MB) LGL1752T(Digital) [NoDB] WDC WD800JB-00FMA0 (74 GB, IDE) IBM-DTLA-307060 (60 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100) TOSHIBA DVD-ROM SD-M1502 (16x/48x DVD-ROM) TOSHIBA ODD-DVD SD-R5272 (DVD+RW:8x/4x, DVD-RW:8x/4x, DVD-ROM:12x, CD:32x/10x/40x DVD+RW/DVD-RW) היום התקנתי את ה Tuniq האם יש טעם לעשות OC או לחכות רק עד שאחליף זכרונות ואז יהיה על מה לדבר ? אם כבר איזה זכרונות אתם ממליצים לי לקנות ל OC.

• 5 תגובות
    • 491 צפיות
  16. Started by Dolman,

שלום, ראיתי שלTT יש מאווררים עם לדים, זוהרים למארז. השאלה שלי האם הם אמינים? הם טובים? הם יעשו את העבודה? המארז המתוכנן הוא Nzxt Apollo.. אני מוסיף לו מאוורר 120mm מקדימה

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  17. Started by gilloze,

שלום, יש לי לוח של asus P5LD2 לאלו שלא מכירים אותו הוא pci-expres אז השאלה על מה לסים תדרים בישביל לנעול אותם, ובשביל מה זה טוב לנעול אותם?תודה מדובר על pci-expres וpci כמה לסים ץודה

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  18. אני לא מבין כלום באוברקלוק אבל יש לי את האופציה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך על ידי לחיצת כפתור אחת. צירפתי תמונה של מה שיצא לי, ויש לי כמה שאלות. האם זה אוברקלוק חזק ואיפה הוא ממקם את הכרטיס בטבלה הזאת http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=857&model2=707&chart=318 כדאי לי להשתמש בתוכנה צד שלישי לביצוע אוברקלוק יותר טוב?.. כי ראיתי שכשהכרטיס מגיע לכ78 מעלות האברקלוק מפסיק. יש אפשרות לשים איזשהו ספרי למאוורר של הכרטיס כדי שיהיה פחות רועש?.. כי מן הסתם במשחקים הוא מתחמם יותר ואז המאוורר עובד יותר חזק ויש יותר רעש. דרך אגב מדובר בכרטיס X1950XTX, תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  19. Started by Skippy,

שלום יש לי מאוורר 120 מ"מ עם חיבור מולקס (לספק כוח) הבעיה היא שהוא מסתובב מהר מידי - מרעיש השאלה היא כזאת: איך אני יכול להפחית את המתח שהוא מקבל או לחילופין לגרום לו להסתובב יותר לאט?.. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  20. Started by kobibo,

הגדרתי פרופיל למהירות מאוורר הכרטיס עפ"י טמפ' הכרטיס ולעיתים דיי קרובות אני רואה שהכרטיס מגיע לטמפ' דיי גבוהות בשעת משחקים. כאשר אני נכנס להגדרת המאוורר ב ATI TRAY TOOL אני שם לב שכל מה שהגדרתי חוזר להגדרת ברירת המחדל של התוכנה. ( וזאת למרות שאני שומר כמובן את ההגדרות שהגדרתי ). האם גם לכם זה קורה? ומה אפשר לעשות לגבי זה?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  21. Started by sarkise,

שלום. לא מזמן עשיתי OC למעבד שלי. 2500MHZ@3042MHZ מתח למעבד דרך הביוס : 1.4250 \ מתח ללוח אם : 0.50 (תוספת, אני חושב) \ מתח לזכרונות : 1.8 דרך CPU-Z בדקתי את המתח, ונכתב כי הוא 1.500, וגם בתוכנה OCCT אותו דבר. השאלה היא כזאת : למה ? והאם צריך לדאוג ? ידוע לי ש1.45 למעבד AMD זה במילא דיי הרבה. מדוע המתח לא כמו בביוס ? טמפרטורה מעולה, 43-46 מעלות במאמץ של ORTHOS ד"א, שיניתי את המכפלה לX12, ותדר הבאס הוא בערך 254.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  22. אני חושב על ליקנות מערכת קירור מים והחלטתי שאני רוצה לעשות אחד איכותית כי רוב המרכיבים בסופו של דבר ישארו חוץ מהבלוק קירור ואני מתלבט בין שתי רדיאטורים האחד זה: Asetek Radiator RDT02 120mm TRIPLE Black Ice Pro III והשני הוא: Danger Den Black Ice III Xtreme Radiator - Black 1/2 ההפרש במחיר בין שתי הרדיאטורים האלה הוא כ200 שקלים ורציתי לדעת אם ההפרש מוצדק, נכון זה מערכת שקונים בערך פעם בחיים אבל עדיין אני לא רוצה לבזבז כסף סתם אם מישהו יכול להפנות אותי לאיזה סקר שוק שמראה את לפחות את שתיהם מבחינת ביצועים וכאלה או להסביר לי עם כמה שיותר פירוט מה ההפרש הגדול בינהם ומה הסיבות ואם יש טעם בכלל להשקיע את ה200 שקל ברדיאטור ... כי אחרי הכל ה200 שקל האלה ילכו על דברים אחרים כגון ה…

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  23. Started by xXaXdXaXrXx,

יש לי מחשב נכה נכה עלה לי 300 שקל אמרתי ניקנה בישביל ניסויים (לנתצח לפרק וכו') ואני רוצה לעשות עליו אוברקלוק לא איכפת לי שיישרף יש לו צג הכנס הפעל:sis 651 מעבד 1.7 ghz פנטיום 1 ו248 ראם אני רוצה לדעת עד כמה אני יכול לעלות תמעבד שיחזיק לי איזה חודש ותקרטיס מסך ולא ליצחוק

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  24. אני צריך קירור מים שיחזיק לי את המעבד ואת כרטיס מסך אבל הכי שקטה שאפשר לא חשוב תקציב ולא מתכן אוברקלוק למעבדי קונרו

25. Started by orkir,

שלום לכולם, עשיתי OC בשתי צורות: 1. באס 371 מכפלה 9 - יוצא 3.34GHZ. 2. באס 419 מכפלה 8 - יוצא 3.34GHZ. עכשיו הבעיה היא שמצב הראשון הוא לא עובר S&M (רושם FAILED ב-CACHE 1 LEVEL) ובמצב השני הוא עובר את הS&M... איך זה יכול להיות הגיוני? הרי גם הלוח אם וגם הזכרונות עובדים בתדר נמוך יותר במצב הראשון ודווקא אז הוא נותן ERROR?!?!?!? לגבי טמפרטורות אין שום בעיה הן לא עוברות את ה54 במאמץ...

• 1 תגובה
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים