עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כרטיס מסך- eVGA 8800GTS 320MB superclocked, מרוצה ממנו בטירוף (מתוכנן עליו עוד אובר קלוק), אבל הטמפרטורות בלי מזגן פשוט הורגות, 70 בלי מאמץ, במאמץ יכול להגיע גם ל90, יש משחה טרמית חדשה. מעבד-E6600, לצערי קניתי לפני שיצא הE6750, בכל מקרה אני חושב לעשות עליו אובר קלוק, הקירור סטוק ומרעיש רצח, חשבתי על BT אבל אני יחכה להמלצות שלכם תודה רבה =] עריכה: מה דעתכם על קירור מים? מסוכן מידי? כמה יכול לעלות? יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  2. Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance Cooler האם הסינק שאיתו שווה משהו ?? אני יודע שהמאורר זה SF2 אבל מה עם הסינק ? שווה ? לאיזה היטסינק מוכר הוא משתווה . איך הSK-7 מולו ?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  3. Started by arkadur,

לוח ASUS P4S800. מעבד - NORTHWOOD 2.6 זיכרונות NYANA :-[ יש לי טמפרטורות מעולות (26 - 28 במנוחה ) אולי זה הספק הג'נרי??

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  4. Started by Ghosthunter,

overclock יכול להיות שאני לא יחזור ושהלוח ישרף לא נורא תאחלו לי בהצלחה.. ביי

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  5. אוקי יש לי מערכת שרואים אותה בחתימה שלי קיצר יש קצת בעיות הט'מפ של הלוח (גשר צפוני) שאני מדליק תמחשב היא 18 ואז שאני מתחיל לאמץ תמעבד היא מגיעה ל30-32 ככה הגרסה של הלוח היא הגסרה השניה עם הקרור הפאסיבי (כלומר עם מאוור) בקשר למעבד הטמ'פ עם הדקלת המחשב היא 32 ועם הפוסט היא מתחילה לעלות בקצב של הטראנסים של אינפקטד ל50 ואז שאני מתחיל לאמץ תמעבד (הרצת באטלפילד וויאטנם על הגדרות הכי גבווהת או הרצת קונדישון זירו) הטמפ מגיעה ל52-53 , מוזר שעל הלדים שיש בלוח (כמו שיש במעלית) רשום 50 האם זה הט'מפ? ועכשיו יש לי ראדון 9800 פרו עם קרור סטוק שלפי החיישן של טרמינל טייק הטמפ עם הדלקת המחשב וגם כול הזמן של מאמץ עומד על 60.8 האם זה מזייף? הוא לא יורד \ עולה מהטפ הזותי מה לעשות? מה אתם א…

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  6. Started by menacex,

שלום רק רציתי לדעת מספר דברים.. ברשותי מעבד ברטון 2500 וברצוני לעשות לו אוור קולק.. רק רציתי לדעת איזה באס זה 3200 ו 3400 והאם זה ריאלי להגיד עם 2500 ל 3400 ? תודה.

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  7. Started by dartinations,

טוב חברה יש לי פנטיום 4 1.6 אז רציתי לשאול איזה טמפרטורה היא הממוצעת בשביל מעבד כזה כי אצלי הוא על 40 - 50

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  8. Started by Spootnik,

יש לי intell 2.66HT לוחם אם של asus p4p800 איזה טמפרטורה מומלצת אני אחרי אובר קלוק קטן יחסית הלוח אם על 24 מעלות ומהעבד על 35 זה נורמלי?

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  9. יש לי לוח אם MSI NEO4 PLATINUM צ'יפסט NFORCE 4

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  10. Started by EagleX2,

שלום רציתי לדעת על איזה קירור אתם ממליצים לכרטיס זה? חשבתי על Vga silencer אבל אז שמתי לב שיש גם דברים בסגנון ati silencer 1,2,3,4 מה אני צריך לקנות?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  11. יש לי בעיה עם הטמפרטורה של לוח האם (מפרט מלא בצד), בהתחלה המחשב הגיב באיטיות והלוח היה מגיע ל55+ במנוחה, המאוררים שבאים סטוק הם (3 של 120, 2 מוצאים אחד מכניס, 80 למעלה מוציא), בהתחלה חשבתי שאולי הם לא מספיק חזקים אז רק פתחתי את הדלת, לא היה שינוי,הוספתי מאורר של 90 מקדימה ו80 בצד (סגרתי את הדלת) והיה שיפור, בביוס וכשהמחשב רק עולה הטמפ של הלוח היא בסביבות ה40, אחרי כ10 דקות הטמפ עולה (רק של הלוח, השאר נשאר קבוע) עד ל49, ובמאמץ עד ל 54 (נמדד עם אוורסטט) חשבתי להוסיף עוד שתי 120 (חשבתי על http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1611&products_id=17417 ) להוציא ולהשתמש באלה סטוק כדי להכניס (המאוררים שהוספתי ישנים אז הם מרעישים) השאלה שלי כמה זה יעוזר? א…

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  12. Started by אדם לוי,

טוב תיראו עכשיו יש לי את התיזמונים הבאים CPU CPU Clock Motherboard Chipset Memory CL-RCD-RP-RAS Latency P4 520 3350 MHz Gigabyte GA-8IPE1000-G i865PE Dual PC3100 DDR 2.5-4-4-8 121.2 ns לפי מה שהבנתי זה הכי טוב "שיש" אז בקיצור דיברתי אם מישהו והוא אמר לי שזה עיניין מסוכן ועדיף להתרחק מזה.. אבל אני רוצה לנסות הרי איך לומדים אם לא מנסים, אז בקיצור ולעיניין הייתי מעוניין לדעת באיזו דרך אוכל להעלות את הביצועים. ראיתי שיש בביוס סעיף בישביל זה אני רק פוחד לגעת שמה בדברים... :s05: אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד! תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  13. Started by fachimoo,

שלום, פתאום צצה לי בעיה עם RIVA TUNER שהוא אומר לי שחסר את הקובץ RIVATUNER64.SYS בשביל להפעיל את התוכנה ואת הדייברים וכתוצאה מכך הכרטיס שלי מתחמם בגלל שאני לא יכול יותר להעלות את המהירות של המאוורר, האם יש תוכנה חלופית או האם אפשר לתקן את הבעיה עם התוכנה?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  14. Started by Big_Guy7,

מפרט בצד, גם הקירור מעבד. המעבד עומד אצלי על בערך 45-49 בלי מאמץ, ומגיע ל 55 במאמץ מלא. אני חושב לעשות אוברקלוק אבל רציתי לשאול קודם אם תהיה עלייה משמעותית במעלות המעבד אחרי האוברקלוק, אם כן אז בכמה והאם המעבד שלי ישרוד את זה? תודה על העזרה.. עריכה: הודעה 500!!! =] מזל טוב לי!!! [br]פורסם בתאריך: 10.02.2007 בשעה 22:54:58 UPצ'י...

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  15. Started by איתי הגיתי,

שלום רב יש לי שני קנדידטים סופיים למארז htpc, לאחד יש מאחור שני מאווררים 60 מ"מ, ולשני שני מאווררי 80 מ"מ. באתר החברה מצוין שה 60 נוסעים ב 3600rpm ויוצרים 25dBA. ה 80 מצוטטים על 2050rpm, ורעש של 21dba. השאלה: ההבדלים האלה משמעותיים? המארז שמכיל את ה 60ים מועדף עלי. אפשר לחבר את המאווררים האלה לגלגל מהירות חיצוני ולהחליש את המהירות במקרה הגרוע? (בלי לפגוע בקרור), כמו שיש לי במחשב אחר (zalman cpu fan). הציאו לי בפורום אחר www.hometheater.co.il לקדוח במארז של ה 60 חורים יותר גדולים ולהתקין בו מאווררי 80. כדאי? יש לציין שהשקט חשוב לי מאד. תודה! 60מ"מ: http://silverstonetek.com/products-lc03.htm 80מ"מ: http://silverstonetek.com/products-lc17.htm מפרט המחש…

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  16. יש לי במארז מאוורר למעבד 7000B LED מאוורר על החלון ומקומות פנויים אחד למעלה מאחורה ואחד למטה מקדימה (שניהם 80 MM) הייתי רוצה עצות אילו מאווררים לקנות (עדיף עם לד כחול כי כל השאר כל עם לד כחול) ואיפה למקם (מכניס אוויר/מוציא אוויר) .... (הצעות נוספות יתקבלו בברכה...) תודה...

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  17. Started by YarYar,

קודם כל תודה למי שעזר לי בתארד הקודם שפתחתי... יש לי מעבד פנטיום 4 2.8 GHz של presccot סוקט 478 לוח אם: Asus P4P800 טוב... דרך הביוס נכנסתי ל OC באחוזים. אוקיי העליתי ב- 5%... טוב שמרתי ויצאתי, זה הפעיל את המחשב מחדש, ועכשיו אחרי הקטע של הביוס הופיע לי מסך שחור ואז היה צפצוף אחד וגם היה כתוב משהו על master boot device או משהו כזה... טוב עשיתי ריסט, נכנסתי לביוס והגדרתי שהמחשב יפעל כמו קודם. זה הגיוני שזה לא יתן לי לעשות אובר קלוק של 5% אפילו? וגם היום עשיתי OC לכרטיס מסך שלי... אולי זה קשור איך שהוא? או שזה אולי קשור לזיכרון? יש לי זכרון מאעפן 512 DDR עם 200 MHz. זה בגלל זה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  18. Started by Torn,

יש חיה כזאת? אני לא מעוניין להשקיע ביותר מ200 שקל במערכת הזאת, אני רוצה להחליף את הקירור רק בגלל שהרעש שיוצא מהמאוורר הנוכחי בלתי נסבל|:. עזרה בבקשה

• 7 תגובות
    • 508 צפיות
  19. אני אמור לקבל מאוורר 120MM של VANTEC THERMALFLOW שיש לו חיישן המשנה את מהירות הסיבוב של המאוורר בהתאם לטמפרטורה, רציתי לשאול אותכם אם זה אפשרי לחבר את המאורר הזה לווסת(ריאוסטט) מסוג כלשהו לדוגמא כמו של ה SMARTFAN 2 . תודה.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  20. Started by eegg,

אני צריך כזה לוח אם שלי כי הוא מתחמם מישהו יודע איפה למצוא אחד? http://www.hardwarezone.com/img/data/articles/2004/1215/opt1-cool-plus.jpg

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  21. Started by Folklore,

ב 1500 שקל? AGP ו- PCI -E

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  22. שלום חברה, המפרט בצד. היום החלטתי קצת להיתעסק עם המחשב שלי. בקיצור, ראיתי אנשים שהגיעו ל3.6 עם 1.39V ואני לעומתם הגעתי ל 3.4 עם 1.506V. מה הסיבה לכך? המגבלה היא לא הלוח, אני אפילו בדקתי את המעבד על באס של 450 עם מכפלה של 7 [במקום 8 מקורי] וזה עבד מצויין. הזיכרונות עובדים על 2.1V עם יחס של 1:1 . mch +.1 system +.1 --- מה עו אפשר לעשות? למה אני הולך כל כך גבוהה עם הוולטים?[br]פורסם בתאריך: 7.12.2007 בשעה 01:35:41 חבר'ה אתם יכולים בבקה לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  23. Started by Mr Gadget,

אני כרגע ב OC למעבד 2.0GHZ @2.6GHZ אני רוצה להמשיך עוד לעלות אבל הבעייה שלי היא ה PCI קראתי שמומלץ לנעול את חריצי ה PCI לכן אני רוצה לנעול אותם שיעבדו במהירות של 33MHZ(כמו שהם אמורים לעבוד) ולא יעלו ביחד עם ה OC הלוח שלי הוא ASUS P4S533-E

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  24. איזה מעבד אינטל הכי כדאי לקנות 2.6 או 2.8 או אולי אחר? ואיזה לוח כדאי לקנות עם איזו ערכת שבבים 865P או 875P לביצועים ו אוברקלוק? אני חשבתי בכיוון של לוחות אביט: ABIT IC7 Intel 875P ABIT IC7 Intel MAX3 עכשיו השאלה מה ההבדל בלוח הזה מהקודם שציינתי שעושה אותו לכל כך יקר והאם יש הבדל בכלל בביצועים ו ב OC? אולי יש לכם הצאות אחרות ללוח ולמעבד? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  25. Started by pop,

שלום חברים! חפשתי בכל הפורומים,ולא מצאתי תשובה: להפתעתי גיליתי הבוקר שהמעבד שלי הוא = מצ"ב תמונות. במאמץ קשה הוא עובר את ה- 64 c , האם נורמלי? מה דעתכם על המעבד (עוף מוזר?) והמערכת ??? אגב המחשב לפעמים לא מאתחל בכלל,רק לאחר לחיצה על לוחית הזכרון זה מסתדר. windows xp pro מעבד: מבוסס INTEL Pentium 4 - 3.0 (631) 64bit- 1MB Cache 800Mhz FSB 775PIN זיכרון: 512MB NCP DDR II - 667 - NCP Original לוח אם: INTEL ISELTON D946GZISSL (946G) - LAN 100 - VGA - mATX מארז: COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER HEC-300AR-TF ATX 12V - 300W - PSUספק: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים