עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Polonian,

מישהו אמר לי שאורך החיים של כל רכיב במחשב (בעיקר דיברנו על מעבדים וכרטיסי מסך) יתקצר אם מעלים את המתח שלו, אפילו אם הקירור מספיק טוב בשביל לשמור עליו בטווח הטמפ' המומלצות שלו... כלומר שאם עושים וולטמוד לכרטיס מסך למשל ושומרים על טמפ' נמוכה של הליבה והזכרונות, הוא בכל זאת ישבק חיים הרבה יותר מהר מאשר ללא וולטמוד. אתם מאשרים או מבטלים את מה שהוא אמר?

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  2. הבקשה בכותרת

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  3. יש לי את המערכת הבאה הינה מפרט קצרצר p4c800e-deloxe 2x512 gail p4 3.2 1 m perscot ספק tt 480w buterflay וקירור מיים טוב.. וכו וכו וכו (תיראו חתימה) בקיצור עם אני נותן יותר מ-1.6 הספק פשוט אחרי שאני עושה שמירה מתחיל להוציא רעשים חזיקם כאילו אני מוציא לו את המיץ חח וזהו אני לא מצליח להגיע ליותר מ-1.6 כי חוץ מהספק גם המסך לו נידלק וכו וכו העם הבעיה בספק שליי?? אהה ואני אל מצליח לעבור את ה4 גיגה הרץ ב oc כי אני מצליח להגיע ל-4.3 וכו וכו אבל המערכת הפעלה לא עולה ולפי הבנתי צריך פשוט יותר מתח אבל אני לא מצליח לתת יותר לעומת אנשים אחרים שאני רואה שהגיע ל1.8 וכו כוו תעזרוו תודה..

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  4. יש ברשותי 2 Fan Mate של מאוורר של זלמן ורציתי לדעת אם אוכל לחבר אותו למאוורר שיש לי ב 7600GT של לידטק ( הוא דיי מרעיש ) ? http://www.svc.com/zm-fanmate2-75.html

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  5. Started by hagay21,

אני רוצה לקנות לוח GA-P35-DS4 עם זכרונות XMS2 DOMINATOR 6400C4D CL-4 וספק אנרמקס 500 ליברטי הבעייה כזו. אני מחכה למרובע ליבות החדש 45 ננומטר ושאלתי היא כזו. האם יש למישו מושג אם הלוח הזה יתמוך במעבדים החדשים או שהוא זקוק ללוח עם ציפסט חדש? אני רוצה לקנות לכמה חודשים האלה איזה 6550 קטן לבנתיים

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  6. Started by y10,

אם אני יוציא את המאוורר של המעבד בשביל לנקות יכול להגרם נזק כל שהוא?(שהמחשב כבוי כמובן) אחרי זה יכולה להיות בעיה בהחזרת המאוורר? הכמו קלפסים האלה שתופסים אותו צריך למשוך אותם ואז הוא משחרר את המעבד? אני פשוט לא רוצה לעשות משהו שיעשה נזק... תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 464 צפיות
  7. צריך מערכת קירור מים שמורידה בצורה טובה את הטמפרטורות ונשארת שקטה עד כמה שאפשר בסביבות ה 500 600 שקל אם אפשר לינק אני יודה לכם ואם אתם צריכים עוד פרטים אני ירשום

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  8. Started by POD,

שלום לכולם. יש לי Asus Geforce 3 Ti200 וברצוני להמהיר אותו. יש לי בעיה עם ניטור הטמפרטורות עליו, 'smartdoctor' משום מה לא עובד טוב. שאלתי היא, האם אוכל להשתמש בארטיפקטים שנוצרים, בעקבות ההמהרה, כסממן לחימום יתר של הכרטיס? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  9. Started by Alroit,

שלום לכולם: לאחרונה קניתי זיכרונות של Kingston HyperX PC2-6400 800MHz בכדי להגיע ך-OC יותר גבוהה וביצועי זיכרון של CL4 הבעיה היא שהם מזדהים כ- PC2-5300 667MHZ ואחרי קריאה מרובה הבנתי שיש להגביר מתח ל- 2.0V ואז הם אמורים לעבוד ב- 800 האם זה נכון? גם היום מקסימום תדר שאני יכול להגיע זה 760MHZ - 5-5-5-15 כאשר המעבד על 3.4G השאלה שלי או כמה שאלות - למה מראש הזיכרונות לא מזדהים כ- 800MHZ - כי לוח האם תומך ב- 800 למה אני לא יכול להגיע או לעבור את תחום ה- 400MHZ ב-OC מכפלה 9 - מתח מעבד - 1.4V מתח זיכרון - 2.0V תדר מעבד: 380 תדר זיכרון: 760 לום אם:Gigabyte GA-965P-DS4 rev. 2.0 מעבד: E6600 2.4G קירור Thermaltake 120mm אשמח לעזרה והסברים - כי לדעתי ניתו להוציא יותר ממה שקיים היו…

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  10. טוב זה הכי גבוה שהגעתי בינתיים בלי ארטפקטים(איך שלא אומרים), אבל משום מה אני לא יכול להעביר אותם לאתר של אקואה בישביל ליראות איזה מקום אני אם ביכלל...=\ (בינתיים המחשב שלי לא נעשה בו אוברקלוק כי אני לא רוצה להרוס אותו אני בינתיים רק קורא ומגדיל את הידע שלי ורק אז אני יתחיל לעושת, זה במחשב השני של אחי הקטן) 3dmark03 http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=10 Aqamrak General: Name: Benchmark 2005-08-24 04-00-03 Processor: Vendor: GenuineIntel Name: Pentium® 4 processor SpeedMHz: 2813 Type: 0 Family: 15 Model: 3 Stepping: 3 Flags: 0xBFEBFBFF N…

11. שלום לכולם ברשותי 7600GS AGP הורדתי את RIVA TUNER והוא לא נותן לי לשנות את המדדים של הזכרון וה CORE בכל פעם שאני משנה זה חוזר אוטומטית לדיפולט זהו כרטיס עם קירור פאסיבי של גיגהבייט כך שגם ב V-TUNER שמגיע עם הכרטיס לא ניתן לשנות מהירות שעון זכרון האם הכרטיס נעול בצורה כל שהיא???מה עלי לעשות???

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  12. המליצו לי ללכת על Zalman CNPS7000Cu ועל חיבור מאוורר SF2 לגריל שלי ועוד אחד סתם במארז. המעבד:Intel P-4 2.4C GHz 800FSB הלוח:P4P800 (לא יודע אם צריך אבל עדיין) איזה גוף שקט יותר? Zalman CNPS7000Cu או9 Thermaltake Smart & Silent Volcano ??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  13. Started by ziv2774,

מישהו מכיר את הקירור הזה אני צריך אותו למעבד Q6600 ויש לי אפשרות להשיג אותו במחיר 150 שקל האם זה שווה??? תודה

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  14. Started by x-pac,

אני צריך תוכנה שתראה לי את תדר הPCI/AGP ביוס שלי לא מראה

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  15. המפרט שלי הוא מעבד INTEL PENTIUM III 800 MHZ והצלחתי להעלות אותו רק ל840MHZ מה אני יכול לעשות מישהו יכול בבקשה לעזור לי. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 464 צפיות
  16. האם ניתן לבצע אוברקלוק למעבד Core2Duo E6300 עם לוח אינטל DQ965GF זיכרונות של קינגסטון 667MHZ????

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  17. Started by GNU,

יש לי כרטיס מסך R9250 של powercolor. לכרטיס יש צלעות קירור ללא מאוורר. לי יש מאוורר 40mm שאני רוצה לשים על הצלעות. למאוורר יש חיבור של 2 פינים. אבל על הכרטיס אני לא רואה חיבור חשמל למאוורר. מישהו מכיר את הכרטיס ויכול להגיד לי אם יש או אין חיבור למאוורר? תודה.

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  18. Started by HellBoY,

על איזה טמפרטורות יכולה להיות סכנה למעבד? AMD 3000+(754)

19. Started by sroolik,

יש לי גיפורס 4 ליבה 250 וזיכרונות 300 אני מצליח לעשות אוברקלוק, אבל הוא לא מחזיק, כשאני רואה ארטיפקטים אני מוריד את המהירות לרמה שלפני כן אבל הם נשארים על המסך, אז אני מפעיל את המחשב מחדש ואז הוא לא עולה אני מחבר ומנתק כבלים שעות עד שאני מצליח להפעיל ואז בסוף הוא עולה לאחר אתחול ביוס וביטול האוברקלוק. גם כשעשיתי אוברקלוק קטן למעבד הוא עלה פעם אחת, ברגע שאיתחלתי את המחשב הוא עשה בעיות עד שהביוס אותחל מה לעשות כדי להישאר עם האוברקלוק ??? תודה !

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  20. Started by paton1973,

ראיתי שיש כרטיסים שמקוררים אם צלעות קרור ולא עם מאוורר (כמו ב msi 7600gt), איזו שיטה יותר יעילה?

21. מפרט מחשב בצד. שמתי לב עכשיו שהטמפ' של המעבד עומדת על 57 בזמן מנוחה, ואני בטוח שעולה יותר בזמן משחקים. גוף הקירור הוא ביגטייפון, ואני שם לב שיש עליו המון אבק. לפני שאני אתחיל לעבוד על ניקוי המארז, זה הכרחי? אם הטמפ' תקינה, אז אני מעדיף לדלג על כל הקטע של הניקוי, כי אין לי כוח

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  22. Started by stojakovic,

יש קירור למעבד zalman 8700 ולוח אם גיגבייט p35-ds3l עכשיו העניין הוא שלפי הנתונים של הזלמן, המאוורר שלו מסתובב בין 1150 ל 2300 RPM במתחים של +- 5-12 וולט... החיבור של המאוורר הוא של 3 פינים, לעומת זאת בלוח אם יש הכנה של 4 פינים... יש אפשרות אבל לחבר את המאוור ואז יש פין אחד חשוף בלוח אם, שלא בשימוש... העניין הוא שכשאני מחבר את המאוורר דרך ה fan mate (משהו שבה עם הקירור שאני יכול לשלוט בRPM ממינימום למקסימום) ערכי הRPM של המאוורר נעים בין 820 ל 920 סיבובים לדקה... ( לא מתקרב לבין 1150 ל 2300).. כשאני לא מחבר דרך הfan mate (ולפי זלמן, במצב הזה המאוורר אמור לעבוד במקסימום מהירות), אני מקבל 1100 RPM , (גם כן לא מתקרב ל2300).. השאלה שלי היא האם זה בגלל הפין שיש בלוח אם ולא מח…

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  23. שלום רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לקבוע את מהירות המאוורים נישאתי את התוכנה speedfan והיא לא עבדה ואמרו לי שהיא עובדת רק אם המאווררים מחוברים ישירות ללוח האם,ורק אם הלוח מאשר שינוי מתח ליצאות שלו. עכשיו המאוורים האלה באים עם המארז. אז רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לשנות את מהירות המאווררים בדרך אחרת נ.ב אם זה משנה הלוח אם שלי זה K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E)

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  24. Started by doronpascal,

אני מבצע למעבד. מדובר ב-Q6600 על לוח GAP35CDS3R גרסה 2.0 זיכרון OCZ GOLD DDR2 800MHZ 5-5-5-15 אני המהרתי את המעבד ל-3.4GHZ הזיכרון עובד ביחס של 1:1 1. כמה מתח אני צריך לתת למעבד ולזיכרון בכדי שיהיה יציב? (כרגע יש לי על הזיכרון +0.2) 2. לאיזה טמפרטורה נכון להגיע בכזאת המהרה? כרגע הגעתי למקסימום של 60 עם ULTIMA 90 ומאוורר 120MM תודה מראש

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  25. שלום..... המעבד שלי מופיע בחתימה... רק כשאני עושה OC אין לי מושג לאיזה מעבד הוא שווה... הייתי רוצה לדעת אם יש תוכנה שמחשבת לי את הדרוג של המעבד... ואם כן , אז אפשר לינק? (ולא אל תגידו לי CPUZ כי היא לא מביאה לי דרוג..)

• 4 תגובות
    • 464 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.