אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני בתהליכים של אוברקלוק לכרטיס מסך Point of View 7300GS 256MB TC. בהתחלה ביטלתי את הTC (כן זה אפשרי מי שרוצה מדריך שיבקש). ועכשיו עשיתי לו אוברקלוק של 100MHZ למעבד ולליבה בעזרת ATI TOOL. והכרטיס עומד על 64 מעלות בעומס. אני יודע שלכרטיס כזה אוברקלוק לא יעזור במיוחד אבל עדיין שווה לנסות. מה אתם אומרים המעלות בסדר? אפשר להמשיך?
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
מה המצב? טוב ה10 מתקרב ואני רוצה לקנות סוף כל סוף קירור לכרטיס מסך שלי. יש לי לידטק 6200 128BIT 128MB בAGP. שאלתי נציג של פנדס ואמרו לי שהזמן VF7000CU לא יתאים. דבר שגורם לי להתהות, הכרטיס זהה במבנהו חוץ מהקבלים שלא מפריעים לקירור ל6600GT ולו הקירור מתאים על פי זלמן. מישהו ניסה?בדק?יודע? במקרה וזה ההיטסינקים לזכרונות שמפריעים אז לא נורא אני מקסימום אשים רק בחלק העליון. אם הוא לא מתאים איזה קירור אחר כדאי לי?תקציב לא מוגבל אבל אני לא אקנה שמהו ב1000 שקל אם הקירור לא בא עם סינקים לזכרונות אז אנא המליצו לי על סינקים. הבנתי שהסינקים של ונטק הכי טובים, אבל גם מאוד יקרים...מה עם הזלמן?
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
המישחה הלבנה שמקבלים עם הגוף קירור SP-94 שקונים אותו או Arctic Silver הכסופה הזאת? יש לי את שתיהן אני רוצה לדעת מה לשים! תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר מעוניין במחשב ל OC אך מעוניין להוריד עלויות. ה CPU המיועד הוא Q6600 G0 וה OC אמור להיות מתון בלבד (כ- 3G ) והשאלות הם: האם ל OC כזה יש סיבה ממשית לקנות לוח יקר או שאפשר להסתפק בלוחות כגון IP35-E , DS3L, P5K וכדומה? האם ל AC Freezer יספיק ל OC מתון או שגם ב OC כזה רצוי להשקיע בקירור? האם ניתן להסתפק בזכרונות Value 800Mhz CL5 ? תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
-
שלום, אני בונה מחשב להפקת מוסיקה (וגם כזה שיוכל להריץ משחקים מדי פעם), ואני clueless בעניין הקירור... אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על קירור שקט. אני מבין שיש קירור למעבד, למארז, לכוננים הקשיחים ולזכרונות, אבל אני לא יודע מה מכל אלה אני צריך. תודה רבה למגיבים !! להלן המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1193 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3R ¤717 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39490 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ¤278 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤505 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.as…
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1799 Scythe MINE Rev.B 3Heat Pipes CPU Cooler או http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=IGLOO5700&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=388&aff=Zap קירור למעבד GLACIALTECH IGLOO 5700 MC FOR INTEL LGA775 יש לי את המעבד intel Dou2Core E6600 אם יש לכם המלצות יותר טובות , אתם מוזמנים לעזור לי התקציב הוא 200 חוץ מזה , אם אפשר גם קירור לכרטיס מסך שלי X1950 Pro 512mb
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אז ככה,יש לי התלבטות. יש לי 100 שקל(זהו,לא יכול לחרוג) ואני צריך לבחור בין 1 מ2 השיפורים הבאים - את האחד שייתן לי יותר יכולת OC: 1.אני יכול לשפר מזכרונות 667MHZ ל800MHZ: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 -->G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL5D-2GBNQ CL5-5-5 או שאני יכול לשפר P31 ללוח של P35: 2.Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L-->Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L אז לפי דעתכם,מה עדיף?מה ייתן לי יותר יכולת OC?(הOC יעשה למעבד E4400 עם קירור Sunbeam Tuniq Tower 120mm - אני מקווה להגיע[האמת שזה TNS יעשו חח] ל2.8 לפחות)
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אז ככה האפשרויות היחדות שעומדות בפני הם ככה: Gigabyte GH-PDU21-MF G-Power Cpu Cooler Thermaltake Pipe 101 Cpu Cooler CL-P0006+Thermaltake SilentCat 92MM A2013 תודה ענקית לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני לא סגור על איזה קירור ללכת. על ה BT VX - כשיצא לחנויות. Zalman Fatal1ty FS-C77 Zalman CNPS9500 Scythe Shogun אילו הקירורים שאני ראיתי. אם יש אחרים יותר טובים אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש והייתי רוצה לדעת אם יש צורך בקירור נוסף או שמה שעכשיו מספיק.. המערכת היא E7200 abit ip35-e g.skill 2GB SAMSUNG HD252HJ נראה לי שזה מה שצריך...
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום. יש לי במחשב הארדיסק עם מידע רגיש עליו, ואני רוצה שהוא יהיה מבודד וקריר כל הזמן. חשבתי לקנות את ה- vortex (הראשון, עם הצג טמפ', לא השני עם הכפתור לכיוון עצמת המאורר) כי נראה טוב בהרבה תחומים. מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני צריך איזה קרור נחמד לצ'יפסט 945P-S3 הוא דיי חם כמו כל הצ'יפסטים האלה...אז אני רוצה לקרר אותו לשם OC מכובד. כי בקיץ ה-OC שעשיתי למעבד לא מחזיק מעמד. שמעתי על ה - Thermaltake Extreme Spirit II שהוא פשוט מצוין! אולי כדאי לקחת Thermaltake Extreme Spirit הרגיל? בKSP הציעו לי קרור של ZALMAN http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3892 ב25 שקל. הוא טוב? תודה, אני פתוח להצעות מכם.
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום, יש לחברים שלי בעיה עם המאורר שעל המעבד (פנטיום 4), הבעיה היא שזה מותג COMPAQ ודי בלתי אפשרי להשיג מאורר במחיר אנושי ובזמן סביר. התוצאות של חוסר התיפקוד של המעבד הם כשהוא מפסיק לעבוד (כל כמה דקות) הטמפרטורה עולה והמחשב מכבה את עצמו. רציתי לדעת מה ניתן לעשות, האם ההשפעה של המאורר היא כל כך קיצונית או שהוא גם ה HEATSINK פגום? האם שווה לנסות להוציא למרוח משחה חדשה האם יש סיכוי להחליף בסתם מאורר אחר?
-
- 7 תגובות
- 478 צפיות
-
-
Barton2500+Zalman7000Cu בלי אוברקלוק... מנוחה : 38 מאמץ : 43 עם אוברקלוק... מנוחה : 41 מאמץ : 47... 2100@1833 memory 400@434 התוצאות האלה ישנו אפילו שעה אחת מאורך חיי המעבד?... בלי אוברקלוק ועם הקירור הסטוק ... זה יותר חם מעם אוברקלוק והזלמן.. לכן אני שואל... תודה ...
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
החלטתי שאני עושה אוברקלוק למעבד שלי P4 1.8 לוח אם של asus מדגם p4s333 כרטיס מסך gf 6600gt יש לי שלושה מאווררים ומאוורר של Tt TR2 על המעבד... ככה שאין לי בעיה עם קירור... אני רוצה להפוך את המעבד ל 2.0 השאלה שלי אם המעבד והלוח אם שלי יחזיקו מעמד... לא יישרפו או שיקרה להם משהו... תודה לעוזרים... אני דיי לחוץ בזמן ככה שאני צריך תשובה מהר
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD ATHLON 64 3000 VENICE עד כמה אני יכול להמהיר ומומלץ. ואיך להמהיר. תודה לכל מי שמגיב
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אני משתמש עם התוכנה ש ATI שמה "ATI OVERDRIVE" ב CCC אני מגדיר את ה MEMORY CLOCK ל1200 וזה סבבה אבל יש לי בעיה בלהגדיר את ה GPU CLOCK כי לא משנה איזה מהירות אני ינסה לקבוע הוא משאיר את זה על הכי נמוך-500. אני מצרף קובץ תמונה שבו אפשר לראות מה אני מתכוון באוברדרייב זה מוגדר כ 820 לGPU CLOCK ו1200 ל MEMORY CLOCK ולמטה ב current values זה 1200 ל MEMORY CLOCK כמו שזה אמור להיות ושזה מופיע באוברדרייב. וה GPU CLOCK נתקע על 500 ... אני ישמח אם מישו יוכל לעזור לי ולהסביר לי איך אני מוצא דרך לגרום ל GPU CLOCK להתמהר... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שאורך החיים של כל רכיב במחשב (בעיקר דיברנו על מעבדים וכרטיסי מסך) יתקצר אם מעלים את המתח שלו, אפילו אם הקירור מספיק טוב בשביל לשמור עליו בטווח הטמפ' המומלצות שלו... כלומר שאם עושים וולטמוד לכרטיס מסך למשל ושומרים על טמפ' נמוכה של הליבה והזכרונות, הוא בכל זאת ישבק חיים הרבה יותר מהר מאשר ללא וולטמוד. אתם מאשרים או מבטלים את מה שהוא אמר?
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
יש ברשותי 2 Fan Mate של מאוורר של זלמן ורציתי לדעת אם אוכל לחבר אותו למאוורר שיש לי ב 7600GT של לידטק ( הוא דיי מרעיש ) ? http://www.svc.com/zm-fanmate2-75.html
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להבהיר שאין לי ידע ממשי בפיסיקה אני כולה עכשיו עולה ל- י'... וה"תאוריה" הזאת היא סתם משהו שחשבתי עליו, ורציתי שתגידו לי האם זה נכון ,ואם לא, אשמח להסבר... אז זה מה שחשבתי עליו.............. כדי לקבל מהמאווררים במארז תועלת מירבית (למטרות מסויימות בלבד ), לחבר לדוגמא מאוורר 120.. ואחריו יהיה מין משפך עם חור בקצה בקוטר קטן יותר מה - 120. ככה בעצם האויר ייצא בלחץ (לפחות לפי מה שאני מסוגל להבין כילד שעולה לתיכון עכשיו...), ייצא בלחץ... ובעצם יקרר "יותר טוב".. לדוגמא לעשות דבר כזה מכוון על היטסינק של מעבד מהדלת של המארז... שהחור יהיה לכיוון ההיטסינק כמובן ובעצם יקרר יותר מהר... אז שוב, אין לי כל כך מושג בכל חוקי הפיסיקה וזה... אבל אשמח להסבר בכל זאת.. נ.ב …
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז chenbro xpider 2 ויש לי 2 מאוררים. אחד 120 מ'מ שבא עם המחשב ואפשר למקם אותו מתחת לספק(מאחור) ואחד 80 מ'מ שקניתי ואפשר למקם אותו מקדימה במארז למטה. עכשיו אני רוצה לדעת מה יהיה הכי טוב? אני חושב שלשים את המאורר 120 שיכניס אוויר למארז ואת המאורר 80 שיוציא אוויר מקדימה. ככה יכנס הרבה אוויר והמאורר הקטן יוציא אותו החוצה. עכשיו תנו לי עוד אופציות איפה ואיך לשים את המאוררים כדי שיהיה הכי טוב מבחינת טמפרטורה (אין לי עוד מקומות לשים מאוררים)
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
המליצו לי ללכת על Zalman CNPS7000Cu ועל חיבור מאוורר SF2 לגריל שלי ועוד אחד סתם במארז. המעבד:Intel P-4 2.4C GHz 800FSB הלוח:P4P800 (לא יודע אם צריך אבל עדיין) איזה גוף שקט יותר? Zalman CNPS7000Cu או9 Thermaltake Smart & Silent Volcano ??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא מעבד INTEL PENTIUM III 800 MHZ והצלחתי להעלות אותו רק ל840MHZ מה אני יכול לעשות מישהו יכול בבקשה לעזור לי. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 478 צפיות
-
-
האם ניתן לבצע אוברקלוק למעבד Core2Duo E6300 עם לוח אינטל DQ965GF זיכרונות של קינגסטון 667MHZ????
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-