אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אהלן ברשותי לוח של ג'יגה בייט, ומעבד ATHLON 1400+ ומאורר שהגיע יחד איתו. מיום הרכבתו מזה 8 שנים המאורר הזה רועש ביותר - בעבר זה לא הפריע לי כי לא היה איתי בחדר, אבל כיום זה ממש הפך למטרד. אני רוצה להחליף את המאורר למשהו שקט ביותר... למישהו יש הצעות לדגם זה? זיגזג הציעו לי את Arctic-Cooling Copper Silent 3 for AMD Duron / Sempron / Athlon השאלה אם יש משהו יותר שקט, תודה מראש, אמיר
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום ברשותי כ. מסך דגם MSI 7300GT אני מעוניין לשים עליו מאורר אשמח להכוונה ולמידע כיצד אני שם מאורר על הכרטיס מסך... הנה תמונה שלו http://www.pctuning.cz/ilustrace3/stefek/lowend1/msi_geforce7300gt_back_big.jpg תודה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
ה-TURTURE TEST בתוכנה PRIME 95 לא עובד והתוכנה S&M נופלת לי אחרי זמן מסויים (לא יודע אם זו בעיית תאימות או כתוצאה מה-OC).
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
המפרט הוא: E6600 965P-DS3 8800GTS 320MB 2GB 800MHZ CL-4 (CORSAIR) הקירור הוא של המארז 570 aurora תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
מה אני עושה כדי להתחיל להזיז את העניינים ולהתחיל בOC? איזה קלוק גנרטור לבחור? לפי מה אני יודע מה לבחור? איפה מתחילים להזיז את המדים כדי להעלות את התדר נ.ב: אני מחפש תוכנת צד שלישי עי אין לי אפשרות בביוס לעשות OC
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני צריך עזרה בהפיכת חיבור 3 פינים של מאורר לכרטיס מסך ל 2 יש לי 9500 בעל 2 פינים ואני ררוצה לחבר אליו קירור של X800 שהוא בעל 3 פינים... השאלה היא האם להוציא את הלבן (יש לבן שחור ואדום) והאם האדום זה הפלוס והשחור זה המינוס תודה מראש :s05:
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
לאחר שיטוט נרחב באינטרנט מצאתי כמה מאווררי LED 80 מ"מ למארז כמו שחיפשתי. מצאתי בפנדה את אלו: http://www.thermaltake.com/product/DCfan/LEDfan/a2387/a2387.asp המחיר של ארבעתם הוא 93 שקלים. בחיפוש בebay מצאתי את את זה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=330322425121 מאורר LED מואר כמו שחיפשתי במחיר מצחיק של 0.84 דולר ליחידה. ארבע יחידות יעלו לי 42.98 שקל כולל משלוח. 10 וחצי שקל לאחד. ראיתי שיש הבדלים מפרט של השניים כמו מידת הרעש שהם מפיקים. האם יש הבדל שנשמע לאוזן אנושית בין 21db ל-25db? ראיתי אפילו שמוצהר באייבי שהמאווררים שלו מצליחים להוציא יותר אוויר. מה אתם אומרים, שווה לקנות?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
set ai overclocking to manual set cpu freq to 360 (to start) set dram freq to ddr720 (to start) leave performance mode on auto set pci express freq to 110 set pci clock synch mode to 33.3mhz set mem voltage to 2.20v (to start) set set cpu core voltage to 1.4000v (to start) set fsb term voltage to 1.5v set mch chipset voltage to 1.65v set ich voltage to 1.20 הלוח אם : P5W DH מעבד E6600 זיכרון 4 גיגה של 800MHZ (ב-4 סטיקים)
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אתמול בלילה ניסיתי לעשות OC עד שפתאום המחשב הפסיק לפעול(מסך שחור עם צפצוף ארוך - בדקתי וראיתי שזה בעיה בזיכרון), הוצאתי את הבטריה והצלחתי להחזיר את המחשב לחיים אבל הופתעתי לגלות שהמחשב ניתקע בעת בזמן טעינת WINDOWS (לאחר כניסה למשתמש). לאחר מכן גיליתי שאני צריך לבטל את הבקר הSATA על מנת המחשב לא יתקע (מוזר). והדבר הכי מעצבן הוא שאני לא יכול לעשות OC לגמרי, אם אני מעלה קצת את הבאס המחשב חוזר למצב של הציפצוף הארוך עם המסך השחור. :'( יכול להיות שנדפק הזיכרון או הלוח כתוצאה של OC?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי עשיתי קצת OC ל 8800 GTS OC2 שלי ליבה 630 במקום 580 זכרונות 1000 במקום 850 ושיידר 1500 במקום 1400 קיבלתי טרידימרק 06 11500 העניין הוא שהכרטיס מסך במאמץ מתייצב על 81 במנוחה 63 זה תקין? או שזה יגמור אותו מהר מאוד? דבר שני, האם יש לי אחריות על דברים כאלה לסוג הזה של הכרטיס (של BFG) דבר שלישי, אני מתעניין במערכת קירור מיים, קראתי את הסטיקי, אבל אני מחפש פתרון שלם, כלומר מוצר שללם אריזה אחת שאני קונה ומרכיב בבית זה הכל בלי כל שאר הסיבוכים...יש חיה כזו? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכם חברה, איני נוטה לכתוב כאן הרבה אך אני משתדל לעבור על הפורום ומעודכן ביותר. אז ככה לעניינו.. הקירור שנרכש כדי לתמוך באובר האגרסיבי למעבד - Big Typhoon VX - הזכרונות מגיעים עם קירור - הזכרון נרכש במיוחד לאוברקלוק. הצלחתי להגיע עם המעבד הנ"ל על באס של 450 (מכפלת מעבד מקסימלית - 8) 450X 8= 3600MHZ. SPD - אוטומטי על 3.2 העברתי אותו ל2.4 ז"א מהירות זיכרון 2.4*450= 1080 (זכרון עובד על 1066MHZ). ה- SETUP הנ"ל ללא נגיעה בחשמל - על AUTO! אתמול עוד התלהבתי מהתוצאות אבל לאחר שהלכתי לישון והתעוררתי בבוקר נוכחתי לדעת שה SETUP אגרסיבי מדי (ללא נגיעה במתחים) והמחשב נתקע חשוב לציין שהמשחקים להורדת הבאס (מ 450 ומטה) לא עזרו והמחשב מאז עובד בין 20- 40 דקות ונתקע. ה SETUP עכש…
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
כמה המעבד שלי amd 3200 צריך להוציא בלי אובר בתוכנה הנ"ל? לבדיקה של 1 מגה..
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
כל פעם שאני מכבה או משנה את כיוון המאוורר שלו הוא עושה למחשב ריסט... האם זה אמור להיות ככה? או שלא ויש בעיה... הספק שלי הוא NoiseTaker 2 420W תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
-
AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box עליו מורכב: Arctic-Cooling Freezer Pro 64 For AMD Asus M2N-E G.Skill DDR2 2048MB (1024X2) 800Mhz CL5 Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E GDDR3 Enermax Liberty 400W NZXT Trinity בעיקרון אני רוצה לשפר את כל הביצועים של המערכת.. לא חייב משהו כבד אני לא רוצה להסתכן. מה הייתם עושים? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
צריך המלצה לספק עד 600 ללא חריגה של שקל:\ שיחזיק לי אוברקלוק חזק למפרט הנ"ל
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת את המתח של המעבד שלי... איך אני יודע אותו? ומה המתח הסטנדרטי למעבד AMD 2400?? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב שלי חושב קצת יותר הרגיל (כשהוא מעלה משחק וכל מיני דברים כאלה אחרי כמה זמן הוא עושה ריסט...).. יש לי מעבד pentiumd 820 2.8 ghz זכרון ג'יגה 667 והחום מגיע ל39-41 מעלות של המעבד והלוח.. (יש לי 4 מאווררים..) מישהו יודע אולי למה זה קורה... אגב לא עשיתי oc
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
לפני איזה שבועיים חבר שלי הכניס אותי לכל השטויות של האוברקלוקים ואז עשנו אוברקלוק לכרטיס מסך שלי(gforce mx 440 with apg8x) ולפני האובר קלוק התוצאה שלו ב-AquaMark3 היתה 4900 בערך ואחרי אוברקלוק בקירור פסיבי הגעתי איתו ל5790 בערך... הגעתי איתו למהירות ליבה של 375 הרץ ומהירות של הזכרונות 340 הרץ יותר מזה היו ארטאפקטס והמחשב נתקע... כמובן עשיתי את זה בלילה מאוד קר...
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב ישן (כבר יותר מחצי שנה לא בשימוש) שדי פירקתי אותו לגורמים (הוצאתי את הכרטיס מסך, כרטיס קול, כרטיסי רשת, זכרונות, לוח אם, ספק כוח - בקיצור - נשאר רק מארז. עכשיו, היה לי על הלוח אם מאוורר גדול שעמד נראה לי על המעבד. אני לא מבין גדול בענינים האלה (להרכיב, איך זה עובד, קירורים, מודינג וכל השאר) אבל אמרו לי שכמה שיותר מאווררים בתוך מארז זה מפזר את החום או משהו כזה ויש ביצועים יותר טובים. יש מצב שאני ארכיב את המאורר הזה מהמחשב הישן בחדש? ניקיתי אותו לחלוטין הנה תמונות שלו: מהצד מלמעלה
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
-
יש לי את 120 XP ויש לי לוח אם מסוג איביט מקס 3 רציתי לדעת אם למשהו יש את הלוח הזה שיכול לעזור לי תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
פתחתי פה דיון בעבר על טמפ' של המחשב שלי,חלק אמרו שזה בסדר וחלק אמרו שזה קצת מזייף והמחשב לא עשה ריסטים לא כולם עבד שקט הריץ משחקים בשקט. עכשיו שאמרו לי שזה שהחיישן מזייף או משהו ישר התחלתי להלחץ אז באתי לקבל אישור סופי שהטמפרטורות אכן טובות...שאלה קטנה אני בטוח שתוכלו לענות עליה...אגב הליבה שלי היא נורטווד זה הגיוני הטמפ' האלה? CPU : 40 MBoard:39 HDD:40 זה במנוחה.. במאמץ אני חושב המעבד מגיע ל46-48 ...
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-